Ενημερώθηκε: 24 Σεπτεμβρίου 2022

Πισινό Κρακ

& TOP-12 Ιστότοποι πορνό ηδονοβλεψίας όπως το ButtCrack.us

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ButtCrack.us

γλουτά σπίτι

Λατρεύεις να βλέπεις αλήτες και σκασίματα στους γλουτούς στο κοινό; Εάν το κάνετε, και αυτό είναι το μεγαλύτερο φετίχ σας, σίγουρα, το ButtCrack.us θα είναι μια διπλή δόση ενθουσιασμού για εσάς. Ίσως, μερικοί άνθρωποι θα πίστευαν ότι αυτή η λαχτάρα είναι περίεργη, αλλά οι φωνές τους δεν έχουν σημασία, σωστά; Όλοι έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις, και υποστηρίζω τον σκοπό σου, φίλε. Πράγματι, βλέποντας ρωγμές από τα πιο καυτά μωρά στο εμπορικό κέντρο ή το πάρκο προκαλεί τη φαντασία και την επιθυμία μας να δούμε περισσότερα.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://buttcrack.us

Εν τω μεταξύ, καταλαβαίνω πόσο σέξι είναι να βλέπεις αφύλακτους γλουτούς να σκάνε δημόσια. Ως εκ τούτου, ένας αυξανόμενος αριθμός μανιώδεις πορνογράφοι θέλουν να γευτούν απεριόριστες ρωγμές από διάφορες τοποθεσίες. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτός ο ιστότοπος που θα εξετάσουμε προσφέρει πολλούς δελεαστικούς αλήτες. Οι θαυμαστές του πορνό σίγουρα θα αναρωτηθούν πώς αυτή η πλατφόρμα ηδονοβλεψών προμηθεύτηκε αυτά τα υλικά. Λοιπόν, όπως λένε, πάντα θα υπάρχει τρόπος αν υπάρχει θέληση. Με αυτό, είμαστε ευγνώμονες και ενθουσιασμένοι. ας δούμε περισσότερα.

Πισινό ρωγμή για τον κόκορα σας

Όπως εγώ, στοιχηματίζω ότι θα αρπάξετε βιαστικά τα τηλέφωνά σας όταν βλέπετε το ντεκολτέ μιας καυτής γκόμενας. Ποιος δεν αγαπά τα δωρεάν αναμνηστικά; Αν τύχει να αντιμετωπίσετε δυσκολία να απαθανατίσετε μια τέτοια οργασμική στιγμή, δεν χρειάζεται να είστε λυπημένοι καθώς το ButtCrack.us τελειώνει για να σας σώσει. Η συλλογή του Butt Crack είναι τεράστια που η δίψα των ηδονοβλαχών σας θα σβήσει εύκολα. Είναι επίσης αναπόφευκτο να παρατηρήσετε ότι το Butt Crack αποτυπώνει τέλεια τις στιγμές.

Ίσως, έχουν έναν εύχρηστο επαγγελματία φωτογράφο. Ό,τι κι αν είναι, το Butt Crack είναι μια απόλαυση για τους συλλέκτες φετίχ και τους γνώστες του πορνό. Με αυτό, αυτός ο τομέας ισχυρίζεται ότι είναι «μακράν η μεγαλύτερη και μοναδική συλλογή Butt Crack/ Whale Tail/ Thong Slip στο Διαδίκτυο». Όλα εδώ είναι ειλικρινή και ηχογραφούνται σε δημόσιους χώρους. Το Butt Crack μπορεί να εκφράζει μια τεράστια υπερηφάνεια, αλλά όταν βλέπετε το αποθετήριό του, δεν μπορείτε παρά να συμφωνήσετε ότι αυτός ο ιστότοπος είναι μακράν μια τεράστια ποικιλία.

οπίσθια πρωτότυπα

Με αυτό, πρέπει να πλεύσουμε και να σεβαστούμε τον Butt Crack. Άλλωστε, κυριολεκτικά είχαν κάτι για το οποίο είναι περήφανοι. Οι δημιουργοί συνεχίζουν να προσθέτουν θησαυρούς τακτικά και χιλιάδες υλικά είναι καθ' οδόν. Σίγουρα, οι θαυμαστές του πορνό δεν θα ξεμείνουν ποτέ από καταπληκτικά προνόμια για να τρίψουν τις κοπέλες τους. Όχι μόνο αυτό, η πλοήγηση είναι διασκεδαστική, καθώς ολόκληρη η διαμονή είναι απαλλαγμένη από χρεώσεις και κρυφές χρεώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε, fap, περιήγηση και fap. Ως εκ τούτου, θα βρείτε πρακτικούς λόγους για να αγαπήσετε τον Butt Crack, φίλε.

Πληθώρα ρωγμών για γεύση

Από το όνομα του ιστότοπου, πρέπει να περιμένετε ότι ολόκληρη η ποικιλία είναι αφιερωμένη στα ντεκολτέ. Ανεξάρτητα από την παρουσίαση, την τοποθεσία και το χρώμα, αν δουν ρωγμές στην άκρη, θα το ανεβάσουν εδώ. Επί του παρόντος, τα Butt Cracks καλύπτουν χιλιάδες υλικά. Τα κομμάτια των ηδονοβλαχών προέρχονται από πρωτότυπα περιεχόμενα, δημόσιες αποδράσεις και ιστορίες άλλων ατόμων. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές πολύτιμες πληροφορίες στην αρένα. Ο Butt Crack λατρεύει επίσης να υποδηλώνει τη σημασία της αντιμετώπισης κάθε ανάγκης. Επομένως, ο τομέας είναι πρόθυμος να προσθέσει πιο ζουμερές προσφορές.

περιεχόμενο γλουτών

Επιπλέον, το Butt Crack οργανώνει τα υλικά σε συγκεκριμένες κατηγορίες βίντεο. Θα συζητήσουμε αυτά τα τμήματα περαιτέρω αργότερα. Ωστόσο, για να σας δώσω μια σύντομη επισήμανση, οι κατηγορίες που εμπίπτουν στο buttcrack είναι: πλήρες μέλος, πρωτότυπο περιεχόμενο, άλλο, δημόσιο, ιστορία, VIP και ουρά φάλαινας. Αυτά τα τμήματα καλύπτουν διάφορα πράγματα για να απολαύσετε. Επίσης, παρέχουν αποκλειστικά υλικά που θα σας αρέσει αναμφισβήτητα να απολαύσετε. Το Fapping είναι χορταστικό και πολλά cum είναι έτοιμα να απελευθερωθούν.

Σχεδιασμός και διάταξη

Κοιτάζοντας προσεκτικά, ο Butt Crack επέλεξε να κάνει τα πάντα χωρίς προβλήματα και απλά. Ο ιστότοπος επέλεξε μια διάταξη τύπου ιστολογίου με εικόνες και κείμενο γύρω από τη σελίδα. Μερικές φορές οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι συντριπτικές, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι αποτελούν μέρος των πολυτελών προσφορών της σελίδας. Ξέρω ότι θα σας ελκύσουν εύκολα τα αστραφτερά ντεκολτέ, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να διαβάσετε την εισαγωγή της ηδονοβλεψίας. Από εκεί, θα δείτε τους στόχους και τις υπηρεσίες του ButtCrack.us.

σελίδα γλουτών

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους πορνό, το Butt Crack συνοδεύεται από μια χαριτωμένη μικρογραφία. Οι εικόνες προεπισκόπησης ταξινομούνται σε πλέγματα για να παρουσιάζουν τις λήψεις οθόνης των βίντεο. Στην αρχική σελίδα, μπορείτε να δείτε τέλεια γαϊδούρια, καυτή σάρκα και ντεκολτέ. Δυστυχώς, οι ετικέτες βίντεο δεν είναι τόσο επίκαιρες όσο άλλοι χώροι. Οι θαυμαστές του πορνό μπορεί εύκολα να παρατηρήσουν ότι το υλικό μεταφορτώνεται απευθείας στη βιβλιοθήκη. Ελπίζω το Butt Crack να το βελτιώσει αυτό. Ωστόσο, κάθε ταινία εμφανίζεται με αριθμητικές ετικέτες αντί για φιλικούς και δελεαστικούς τίτλους.

Περισσότερα διακριτικά χαρακτηριστικά

Εκτιμώ τα μέσα της Butt Crack για την παρουσίαση του λογότυπου του ιστότοπού της. Τοποθετώντας μια φιγούρα πισινό σε αυτό κάνει ολόκληρο το κομμάτι καλλιτεχνικό. Ωστόσο, η υπόλοιπη σελίδα φαίνεται απλή και απλή. Ίσως, το λογότυπο ήταν αναμφισβήτητα αξιοσημείωτο επειδή τονίστηκε μέσα από το απλό λευκό φόντο. Το Butt Crack χρησιμοποίησε βασικά χρώματα όπως το λευκό και το μαύρο. Το κόκκινο είναι διαθέσιμο για ανταύγειες και έμφαση. Μέσω αυτών των αποχρώσεων, μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τις λειτουργίες στο τμήμα κεφαλίδας.

αναζήτηση γλουτών

Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας πηδώντας ή πηδώντας από το ένα τμήμα στο άλλο. Ειλικρινά, εκπλήσσομαι πώς ο Butt Crack καταφέρνει να παρουσιάσει απίστευτα στοιχεία παρόλο που είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ηδονοβλεψίας. Πράγματι, η κατάσταση του ιστότοπου δεν τους εμπόδισε να αποδώσουν πέρα ​​από το αναμενόμενο. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να κοιτάξουν και να κοιτάξουν γύρω από τα βίντεο, τις ιστορίες, το Discord, τις αγορές, το καλάθι, το ταμείο, τους οδηγούς και τους κανόνες, τις δοκιμές συγγραφέων και άλλα. Οι πρόσφατες και δημοφιλείς αναρτήσεις εμφανίζονται στο δεξιό τμήμα της σελίδας, καθώς και τα πρόσφατα σχόλια που θα θέλατε να διαβάσετε.

Πώς είναι η Εμπειρία Περιήγησης;

Αν και το Butt Crack προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό ευκαιριών για να διασκεδάσουμε τις ηδονοβλεψίες μας, η περιήγηση μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Οι οπαδοί πρέπει να οπλίσουν περισσότερη υπομονή και έξτρα αντοχή ενώ βρίσκονται στην αρένα. Γιατί το λέω αυτό; Βάζω στοίχημα ότι ξέρεις ήδη την απάντηση, φίλε. Ναι, οι διαφημίσεις και οι κατεστραμμένοι σύνδεσμοι μπορούν να υπάρχουν παντού. Έχει επηρεάσει πολύ την πλοήγησή μου και την έκθεσή μου στα υπέροχα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές, καθώς δίνουν buffers και περιττά αναδυόμενα παράθυρα.

γλουτοί πρόσφατη ειλικρινής

Λοιπόν, τι να κάνουμε; Λειτουργούν οι adblockers; Ναι, ναι, αλλά ορισμένες διαφημίσεις μπορεί να είναι ισχυρές και να παρεμποδίσουν. Τουλάχιστον μπορούμε να απαλύνουμε το πρόβλημα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αποθαρρυνθείτε εντελώς, καθώς μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στους θησαυρούς του Butt Crack. Στην αρχική σελίδα, μπορείτε να δείτε την καλύτερη ειλικρινή επιλογή, το πρόσφατο ειλικρινές περιεχόμενο, το πρωτότυπο περιεχόμενο και άλλα.

ετικέτες γλουτών

Επιπλέον, εάν αναζητάτε επιλογές φιλτραρίσματος και άλλα σχετικά με αυτό, το Butt Crack τα παρέχει με στυλ. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να χειριστούν το περιεχόμενο και να το τακτοποιήσουν κατά ημερομηνία δημοσίευσης, προβολές, επισημάνσεις "μου αρέσει", σχόλια, αξιολογήσεις και τίτλο. Οι ακόλουθοι μπορούν επίσης να έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη διάταξη των υλικών στη σελίδα. Εάν προτιμάτε το κλασικό στυλ, μπορείτε να το κάνετε εδώ στο ButtCrack.us.

Λειτουργίες αναζήτησης και εγγραφής του Butt Crack

Εντυπωσιακά, το Butt Crack διαθέτει μια προηγμένη λειτουργία αναζήτησης. Έτσι, μπορείτε να περιορίσετε τις επιλογές σας εδώ χρησιμοποιώντας τα κλειδιά στο τμήμα αναζήτησης. Οι θαυμαστές μπορούν να ταξινομήσουν τις λιχουδιές μέσω επιλογών φιλτραρίσματος ή λέξεων-κλειδιών. Επομένως, οι ετικέτες και οι ετικέτες είναι διαθέσιμες στο αποθετήριο Butt Crack. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την αγαπημένη σας ηδονοβλεψία Butt Crack πλοηγώντας τους συγγραφείς. Επομένως, εάν γνωρίζετε τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη του οργαστικού φετίχ σας, πληκτρολογήστε τον στην καθορισμένη περιοχή. Η αναζήτηση μπορεί επίσης να γίνει μέσω σημάτων όπως όλα, νικητής του βραβείου, hot, θρυλικό και άλλα.

εγγραφείτε οπίσθια

Από την άλλη πλευρά, ξέρω ότι είστε περίεργοι γιατί ανέφερα την "εγγραφή" όταν το Butt Crack είναι ένας δωρεάν τομέας ηδονοβλεψίας. Ναι, φίλε, όλα είναι προσβάσιμα εδώ. Ωστόσο, το Butt Crack προσφέρει πιο ξεκάθαρα και ακαταμάχητα υλικά και λειτουργίες όταν γίνετε μέλος VIP. Ο ιστότοπος δημιούργησε μια δική του κοινότητα. γι' αυτό καλείστε να συμμετάσχετε. Χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε τη φόρμα που περιέχει το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πιο ακραίο περιεχόμενο ηδονοβλεψίας εδώ στο ButtCrack.us.

Καυτές και διασκεδαστικές κατηγορίες του Butt Crack

Έχω ήδη αναφέρει τις οκτώ κατηγορίες που περιβάλλουν το Butt Crack. Κάθε θέση προσφέρει συγκεκριμένα υλικά. Για παράδειγμα, όλος ο εθισμός σας μόνο στις διασπάσεις των γλουτών θα αντιμετωπιστεί στην περιοχή του Butt Crack. Επί του παρόντος, αυτό το τμήμα περιέχει 7 559 βίντεο. Οι θαυμαστές μπορούν επίσης να δουν ότι οι κατηγορίες Full Member, Original Content και άλλες κατηγορίες φιλοξενούν 4 045, 7 910 και 8 ταινίες, αντίστοιχα. Μπορείτε επίσης να αναβλύσετε πάνω από τα υλικά που βρίσκονται στο Public, στο VIP και στο Whale Tail καθώς παρουσιάζουν χιλιάδες θησαυρούς.

ιστορίες γλουτών

Ειλικρινά, είμαι περίεργος για τα VIP πράγματα που ανήλθαν σε 3 311. Αυτά τα γεύματα ηδονοβλεψίας σίγουρα θα ξεσηκώσουν κάθε πουλί. Αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή μου ήταν η κατηγορία Story. Αν δεν ξέρετε, το διάβασμα είναι επίσης ένα από τα χόμπι μου. Μου άρεσε να διαβάζω προσωπικές ιστορίες για το σεξ και άλλες πολύτιμες φαντασιώσεις. Έτσι, το τμήμα της ιστορίας είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό στην πλατφόρμα Butt Crack. Υποθέτω ότι θα θέλατε επίσης να αφεθείτε στις εμπειρίες των μανιωδών μελών.

Τα υπέρ και τα κατά του ButtCrack.us

PROS:

 • Ειλικρινείς και ηδονοβλεψικές προσφορές για κρακ πισινό
 • Χιλιάδες ταινίες και δωρεάν πράγματα
 • Λήψη υλικού
 • Αυθεντικές προσφορές ηδονοβλεψίας
 • Τεράστια και ενεργή κοινότητα
 • Εγγραφείτε για να δημιουργήσετε και να συνεισφέρετε
 • Δωρεάν ρωγμές γλουτών για μη μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η συνδρομή VIP είναι ακριβή
 • Διαφημίσεις

TOP-12 πορνογραφικοί ιστότοποι ηδονοβλεψών παρόμοιοι με το ButtCrack.us:

# 1 - Creepshots  

creepshots στο σπίτι

Τα Creepshots μας δίδαξαν πώς να εκτιμούμε απίστευτα την ομορφιά των γυναικών στις αφύλακτες στιγμές τους. Στην πραγματικότητα, τα μωρά δεν χρειάζεται να είναι όλα ντυμένα και φουλ μακιγιάζ για να μας κάνουν να τα θέλουμε στο κρεβάτι μας. Οι κινήσεις, η εμφάνιση και οι δραστηριότητές τους στο φυσικό τους περιβάλλον μπορούν εύκολα να καυλιάνουν τους άνδρες. Έτσι, τα αυθεντικά υλικά στο Creepshots είναι τέλεια για να δίνουν στους θαυμαστές του πορνό διέγερση ακόμα κι αν δεν είναι άτομα τύπου ηδονοβλεψίας.

Μάθετε περισσότερα για τα Creepshots σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Αποθετήριο που υποβάλλεται από τον χρήστη
 • Χιλιάδες ειλικρινείς συλλογές ηδονοβλαχών
 • Καυτές και γνήσιες γυναίκες
 • Πραγματικό περιβάλλον
 • Προσιτή τιμή
 • Αποτελεσματικά τμήματα και κατηγορίες

Μειονεκτήματα:

 • Υλικά τυπικής ποιότητας

# 2 - VoyeurWeb    

VoyeurWeb Hall of Fame

Το VoyeurWeb βρίσκεται ήδη στη βιομηχανία εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και από το ίδιο το όνομα, προσφέρει εκπληκτικά ερωτικά περιεχόμενα ηδονοβλεψίας που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Περιέχει ερασιτεχνικά βίντεο που λατρεύουν να βλέπουν καθημερινά και τα κορίτσια κάνουν ερωτικές δραστηριότητες στο σώμα τους ή με κάποιον. Αυτή τη στιγμή, είναι προσαρμοσμένο στο σόλο περιεχόμενο κοριτσιών που θα απολαύσουν πολλοί ερασιτέχνες φανατικοί για να παρακολουθήσουν ερωτικό περιεχόμενο.

Δείτε την πλήρη κριτική του VoyeurWeb εδώ.

PROS:

 • Τα ερασιτεχνικά περιεχόμενα είναι άφθονα
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι υπέροχος και κατανοητός
 • Οι ενημερώσεις γίνονται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο

# 3 - Φούστα   

κεντρική τηλεόραση upskirt

Γύρω στο 2018, το Upskirt.tv άρχισε να λειτουργεί και να προσφέρει βίντεο ηδονοβλεψίας. Αυτή η διάρκεια δεν είναι αρκετά μεγάλη σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους, αλλά το Upskirt.tv έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αρχείο και φήμη όλα αυτά τα χρόνια. Άλλοι ιστότοποι θα είχαν διαλυθεί μέχρι τώρα, αλλά το Upskirt.tv κατάφερε να ανέβει στην κορυφή και κράτησε τη θέση του μέχρι σήμερα.

Διαβάστε την κριτική του Upskirt εδώ.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή
 • Διαφορετικές κατηγορίες διαθέσιμες
 • Πολυάριθμο περιεχόμενο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Πολλά διαθέσιμα κανάλια
 • Όμορφα μοντέλα, διασημότητες και ερασιτέχνες
 • Η λήψη είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Ορισμένα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας

# 4 - Hub ηδονοβλεψίας  

επανάληψη voyeurhub

Το Voyeur Hub έγινε δημοφιλές από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του τους πρώτους μήνες του 2022. Η κοινότητα των ηδονοβλαχών έγινε τόσο δαπανηρή και σημείωσε υψηλές μηνιαίες επισκέψεις. Οι περισσότεροι από τους διεστραμμένους βρίσκουν το Voyeur Hub το νέο τους καταφύγιο των λιχουδιών που φτιάχνουν, λόγω των ασφαλών και φθηνών χαρακτηριστικών του. Ως εκ τούτου, όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά τη δουλειά, μπορείτε να καθίσετε μπροστά στον υπολογιστή σας και να περιπλανηθείτε με τα μάτια σας γύρω από τις χρυσές στιγμές που απαθανατίστηκαν στο VoyeurHub.com.

Πάρτε την πλήρη κριτική του VoyeurHub εδώ.

PROS:

 • Κάμερα υψηλής ποιότητας
 • οικεία υλικά
 • Ζωντανές σκηνές
 • Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο επανάληψης
 • Ιστότοπος φιλικός προς τον προϋπολογισμό
 • Καθαρή κατοικία

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες τοποθεσίες, δωμάτια και ζευγάρια
 • Μικρή συλλογή

# 5 - Creep Club

clubcreep κύρια

Το Club Creep απέκτησε τεράστιους θαυμαστές μετά την εμφάνιση του να φέρνει ζουμερές ερωτικές προσφορές. Οι ηδονοφίλοι λατρεύουν τις απόλυτες εκπλήξεις και το Club Creep πιστεύει ότι προσφέρει μια τόσο γλυκιά απόδραση. Η κοινότητα υποβάλλει υλικό που σίγουρα αφυπνίζει τη σεξουαλικότητα ανεβάζοντας εικόνες μωρών που κάνουν τη δουλειά τους δημόσια ή στενά. Club Creep επιλέγει τα καλύτερα από τα καλύτερα, απολαμβάνοντας έτσι την αγορά πορνό με ποιοτικές και αξιόλογες φωτογραφίες και βίντεο.

PROS:

 • Προσφέρει μια ποικιλία από υφέρποντα πορνό υλικά
 • Κάθε μέρα ανεβάσματα
 • Ενεργή και ελκυστική κοινότητα
 • Καυτά υλικά ηδονοβλεψίας
 • Μοντέρνος σχεδιασμός ιστότοπου
 • Ενδιαφέρουσες δυνατότητες τοποθεσίας

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσει
 • Δέχεται μόνο κρυπτονομίσματα

# 6 - VoyeurHit    

VoyeurHit

Το VoyeurHit παρέχει μια φανταστική ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των MILFs, ασιατικών γλυκών, ενεργειών στο επάνω μέρος και πρωτότυπα βίντεο voyeur. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτόν τον ιστότοπο εάν θέλετε να ξεφύγετε από αυτόν τον τύπο περιεχομένου. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν επειδή υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις για τα βίντεο εδώ, οπότε κάθε μέρα, οι χρήστες βλέπουν νέες προτάσεις βίντεο.

Διαβάστε την κριτική τοποθεσίας του VoyeurHit.

PROS:

 • Τα βίντεο που ανεβαίνουν είναι πραγματικό και αυθεντικό υλικό ηδονοβλεψίας
 • Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός κλιπ διαθέσιμων
 • Τα διαθέσιμα σεξουαλικά υλικά είναι κατάλληλα κατηγοριοποιημένα για τη διευκόλυνση του χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο έχουν μικρές σκηνές
 • Ο ιστότοπος δεν διαθέτει υλικά με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας

# 7 - Καμαράδες    

γκαλερί camarads

Το Camarads ακούγεται σαν ασυνήθιστος όρος. Ωστόσο, όταν αναζητάτε μια στιγμή βίντεο ηδονοβλεψίας, ο ιστότοπος έχει μια ισχυρή κατάσταση και είναι μια επιλογή που λαχταρούν πολλά άτομα. Η πλατφόρμα Camarads περιλαμβάνει πολλές κατοικίες και η καθεμία έχει διάφορους ανθρώπους που ζουν μέσα της. Αυτά τα άτομα κάνουν την κατάστασή τους ανοιχτή για προβολή από άτομα 24/7 χωρίς περιορισμούς. Επίσης, υπάρχουν κάμερες ζωντανής ροής σε όλα τα δωμάτια και είστε εκεί για να παρατηρήσετε και να παρακολουθήσετε, ανεξάρτητα από το τι κάνουν.

Ακολουθεί μια κριτική για το Camarads.

PROS:

 • Η ποιότητα των καμερών είναι εξαιρετική και υψηλής ποιότητας
 • Οι χρήστες μπορούν να δουν την ιδιωτική ζωή των ανθρώπων

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη λειτουργιών ιστότοπου
 • Χωρίς ανιχνευτή κίνησης και αυτόματη παρακολούθηση

# 8 - Κρυφή Ζώνη   

Το σπίτι του HiddenZone

Το Hidden Zone διαθέτει ευχάριστα ερασιτεχνικά υλικά με το τεράστιο αποθετήριο ηδονοβλεψικών περιεχομένων του. Ο ιστότοπος προσφέρει μια εκτενή συλλογή με άτομα που κάνουν διασκεδαστικό σεξ σε εξωτερικούς χώρους, γυμνιστές, εκθεσιολόγους και άλλες αχνιστικές ερωτικές δραστηριότητες που θα κάνουν το ηδονοβλεψικό σας πετεινό να στέκεται. Βλέποντας τις δελεαστικές θεές να γδύνονται και να επιδεικνύουν το αψεγάδιαστο σώμα τους ενώ δεν έχετε συναίσθηση της παρουσίας σας, πραγματικά, αυτά τα αξιοθέατα θα σας τρελάνουν και θα σας καυλώσουν.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του Hidden Zone.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή ηδονοβλεψικών και ερωτικών περιεχομένων
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας με τρισδιάστατο περιεχόμενο
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Ποικιλία από κατασκοπευτικές κάμερες παντού
 • Ενεργός κοινότητα
 • Αποτελεσματικό σε όλες τις κινητές συσκευές
 • Αποτελεσματική πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Πληρώστε για πρόσβαση σε πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου
 • Η ποιότητα του βίντεο ποικίλλει

# 9 - Στυλ Voyeur   

Στυλ Voyeur

Ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες ιστότοπους που έχω δει μακράν στο διαδίκτυο ήταν το Voyeur Style. Υπάρχει πράγματι ένας τρελός αριθμός καταπληκτικών ερασιτεχνικών βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο και έχει μερικές από τις όμορφες γυναίκες που έχετε δει μέχρι τώρα να περιπλανώνται στο τετράγωνο απολαμβάνοντας τον πούτσο, να βιδώνονται και να αυνανίζονται ειλικρινά. Μέχρι αυτό το σημείο, είμαι γοητευμένος με το Voyeur Style και είναι μια τεράστια έκπληξη για μένα.

PROS:

 • Αποθηκεύονται πολλά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό
 • Τα πορνογραφικά βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Υπάρχουν μερικές κατηγορίες που εμφανίζονται

# 10 - Τηλεόραση Voyeur House   

VoyeurHouseTV

Voyeurism είναι το όνομα του παιχνιδιού. Αποκτήστε έντονη ικανοποίηση παρακολουθώντας αληθινά ζευγάρια να κάνουν γνήσιο σεξ εδώ στο Voyeur House TV. Αυτός ο ερωτικός ιστότοπος δίνει στους ανθρώπους μια καυτή ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πραγματικές δραστηριότητες των καυλιάρηδων ζευγαριών. Οι πετεινοί των οπαδών του πορνό θα ξετρελαθούν με τις σκηνές καθαρισμού και μαγειρέματος που οδηγούν σε γαμημένο στο Voyeur House TV. 

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του VoyeurHouseTV.

PROS:

 • Μια πλατφόρμα που γνωρίζει τον πυρήνα και τους στόχους της
 • Καλά οργανωμένο site
 • Λειτουργία αναπαραγωγής
 • Τεράστια συλλογή αρχείων
 • Ερασιτέχνες και γνήσιοι συμμετέχοντες
 • Κάμερες υψηλής ευκρίνειας
 • Διάφορες επιλογές γωνιών κάμερας

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες δωρεάν κάμερες
 • Διαφορετικές ζώνες ώρας
 • Δεν υπάρχουν επιλογές λήψης

# 11 - HiddenVoyeurSpy   

HiddenVoyeurSpy

Το Hidden Voyeur Spy έχει λειτουργήσει εδώ και πολλές ηλικίες και υπόσχεται να διαπρέψει σε τίποτα περισσότερο από το καλύτερο όσον αφορά τις ταινίες μυστικής ηδονοβλεψίας και κρυφής σεξουαλικής κάμερας. Αυτός θεωρείται ένας από τους πολύ αγαπημένους προορισμούς κυρίως στο διαδίκτυο για αυτό το είδος περιεχομένου. Εάν φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος σας. Τα τελευταία επεισόδια παρουσιάζονται πάρα πολύ, και ενώ μερικά από τα βίντεο είναι επιδεικτικά σε στυλ, λίγα είναι ενσωματωμένα σε εξωτερικές σεξουαλικές πράξεις.

PROS:

 • Αυθεντικός και νόμιμος ιστότοπος για voyeur πορνό βίντεο
 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα καθημερινά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι πρωτίστως εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα διαθέσιμα κλιπ είναι σύντομα
 • Το φόρουμ δεν είναι διαθέσιμο

# 12 - Ωραίο φούστα 

ωραία φούστα σπίτι

Το Nice Upskirt εμβαθύνει στους τομείς της έντονης ικανοποίησης ενώ μεταδίδει ανώνυμα διαφορετικά μωρά σε όλο τον κόσμο. Η ωμότητα και η φρεσκάδα των υλικών είναι οργαστικές και δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί στην επιθυμία να κοπανίσει δυνατά. Το Nice Upskirt διαθέτει καταπληκτικά και καυτά ερασιτέχνες μωρά που απλώς κάνουν τις καθημερινές τους δουλειές χωρίς να γνωρίζουν ότι υπάρχουν τριγύρω άτομα με καυλιάρα με μάτια αετού. Αυτές οι κυρίες είχαν μια τεράστια απήχηση που θα μπορούσε πραγματικά να σας ξεπεράσει και αργότερα να σας προσφέρει έναν εκστατικό οργασμό.

Απολαύστε την πλήρη κριτική του Nice Upskirt.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις ηδονοβλαχών
 • Χιλιάδες υλικά για να διαλέξετε
 • Καυτές κατηγορίες
 • Αποκλειστικές προσφορές και υλικά
 • Εύκολο στην πλοήγηση
 • Καλή μορφή τύπου blog
 • Οι ετικέτες υπάρχουν παντού

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη είναι μια πρόκληση
 • Υπάρχουν διαφημίσεις

Πάρε μακριά

Το Butt Crack απευθύνεται στο φετίχ οποιουδήποτε για τα ντεκολτέ. Εντυπωσιακά, η συλλογή του από υλικά για ρωγμές πισινών και άλλα πράγματα έκαναν όλη την κατοικία ενδιαφέρουσα. Ο τομέας τύπου ιστολογίου περιέχει τμήματα και κατηγορίες όπως Δημόσια, Ιστορίες, VIP, Πρωτότυπο περιεχόμενο και άλλα. Ως εκ τούτου, κάθε λάτρης του πορνό μπορεί να απολαύσει τα σημαντικά υλικά που είναι διαθέσιμα στο ButtCrack.us.

Έντονα, η μοναδική βιβλιοθήκη είναι εκπληκτική για όποιον εκτιμά τις ομορφιές των πισινών. Πράγματι, είναι μια εμπειρία που σου προκαλεί σάλια να παρακολουθείς ειλικρινή και ηδονοβλεψία πράγματα στο Butt Crack. Επιπλέον, θα σας αρέσει να αφεθείτε στις προσωπικές ιστορίες των μελών της κοινότητας του ιστότοπου. Τι περιμένεις? Απολαύστε αυτήν την ευκαιρία και εγγραφείτε σήμερα για μια μπουκιά εκπλήξεις. Τα λέμε στην αρένα των μελών, φίλε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή