Ενημερώθηκε στις: 16 Μαΐου 2022

Επιθεώρηση YNC

& TOP 12 Extreme Porn και άλλοι ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με theync.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheYnc.com

Το κύριο YNC

Ένας συνδυασμός παράξενων και εξωφρενικών γεγονότων παγκοσμίως μπορεί να προκαλέσει νυχτερινούς τρόμους σε όλους, και αυτό ακριβώς συμβαίνει με τη συλλογή περίεργων γεγονότων του TheYNC. Στιγμιότυπα σκληρού πυρήνα που απεικονίζουν τις σεξουαλικές περιπέτειες ερασιτεχνών που έγιναν φρικτά κακές - ή απίστευτα υπέροχες - είναι όλα στο Διαδίκτυο. Σε αυτόν τον ιστότοπο, όλες οι συγκλονιστικές και φρικτές δραστηριότητες παγκοσμίως που δεν καλύπτονται από τηλεοπτικές ειδήσεις διατηρούνται ενημερωμένες για να τις παρακολουθήσετε.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://theync.com/

Θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτές τις τοποθεσίες εάν έχετε ξινό στομάχι ή περιφρονείτε τη βαρβαρότητα και τα παραμορφωμένα πλάνα βίντεο. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είναι πραγματικά στριμωγμένοι ή αρκετά απρόσεκτοι ώστε να απολαμβάνουν αυτό το είδος πράξης. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει πραγματικά τρίτη επιλογή. είτε είστε έτοιμοι για τα πράγματα της πλατφόρμας είτε δεν είστε.

Περιεχόμενο Out-Of-This-World από το TheYNC

Όλοι έχουν δει πράγματα στο Youtube και παρόμοιες διαδικτυακές πλατφόρμες δικτύωσης που δείχνουν φρικτές ατυχίες, δολοφονίες και βία στην κοινότητα. Είδα ακόμη και πολλές κυρίες να κομματιάζουν η μία την άλλη και πολλά άλλα περίεργα χάλια να κρύβονται στον σκοτεινό ιστό. Σίγουρα, δεν θα ήθελαν όλοι να δουν αυτά τα σκατά, αλλά αυτά τα ενοχλητικά κλιπ είναι δημοφιλή σε συγκεκριμένο κοινό. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα αγαπημένα τους πράγματα για να παρακολουθήσουν είναι οι καβγάδες μεταξύ μεθυσμένων κυριών που τσακίζονται η μία με την άλλη και βάναυσα ατυχήματα οχημάτων.

Το TheYNC είναι ένας ιστότοπος που διαθέτει πολλά από τα χειρότερα νοσηρά και ενοχλητικά περιεχόμενα στον κόσμο. Υπάρχουν πολλά πορνογραφικά κλιπ και εδώ, αλλά περιέργως, η έμφαση ήταν πάντα στα περίεργα και ανόητα. Με άλλα λόγια, αν δεν είχατε ποτέ «πράγμα» για αιματοχυσία και φόνο, σας συνιστώ να μείνετε μακριά από αυτόν τον ιστότοπο.

Κατά την περιήγηση στον ιστότοπο, είναι σαφές ότι απευθύνεται σε «περίεργους» ανθρώπους που θέλουν να δουν τις πιο εκτενείς τρομερές ηχογραφήσεις που έχουν αποκαλυφθεί ποτέ στο κοινό. Στοιχηματίζω ότι αυτή η σελίδα δεν προοριζόταν για ένα ευαίσθητο πνεύμα. Οπότε, αν δεν σου αρέσουν οι βίαιες ενέργειες, επαναλαμβάνω, φύγε από αυτό αν μπορείς ακόμα. Ωστόσο, όσοι ενδιαφέρονται και είναι εύκολο να παρασυρθούν σε τρομακτικό ή φρικτό περιεχόμενο θα βρουν άφθονο υλικό στο διαδίκτυο για να το απολαύσουν. Υπάρχουν επίσης αρκετά τυχαία βρώμικα βίντεο εκεί, οπότε προετοιμαστείτε για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει.

Εμπειρία χρήστη και σχεδιασμός του TheYNC

Το YNC εμφανίστηκε

Παρόλο που το TheYNC είναι μια δωρεάν σεξουαλική κοινότητα, η αρχική του σελίδα είναι αρκετά εξελιγμένη. Η χρήση αυτής της τοποθεσίας είναι παιχνιδάκι λόγω του προσεγμένου σχεδιασμού και της εύκολης πλοήγησης για τους θεατές. Παρόλο που υπάρχουν διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν είναι πολύ ενοχλητικές. Εάν θέλετε να παραλείψετε τις διαφημίσεις, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μια πληρωμένη έκδοση της υπηρεσίας.

Κλιπ με γραφικό χαρακτήρα, ωμότητα και πορνό αποτελούν την πλειοψηφία αυτών των αναρτήσεων. Μόλις το κάνετε αυτό, θα συναντήσετε τα highlight clip και τις γκαλερί φωτογραφιών της πλατφόρμας. Αυτή είναι μια χρήσιμη πηγή που αναλύεται σε διαχειρίσιμες ενότητες. Θα βρείτε ξεχωριστές ενότητες για premium βίντεο, συνδέσεις Χόλιγουντ, κλιπ Snap και άλλα κομμάτια περιεχομένου εδώ. Μερικές από αυτές τις εναλλακτικές μπορεί να σας οδηγήσουν σε διαφορετικούς ιστότοπους. Τα δωρεάν προϊόντα μπορεί να είναι ή να μην είναι διαθέσιμα στο μέλλον, επομένως αυτό είναι ένα επικίνδυνο στοίχημα.

Κάτω από αυτό, θα βρείτε μια λίστα με υποκατηγορίες που σχετίζονται με βίντεο. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους για ενήλικες, αυτός έχει διακριτικό υλικό, κάνοντας αυτές τις υποκατηγορίες να ξεχωρίζουν. Το περιεχόμενο βίντεο μπορεί να φιλτραριστεί σε ομάδες όπως ξεκαρδιστικό, φιλονικία, άσεμνο, φόνο, επικίνδυνα περιστατικά κ.λπ., χρησιμοποιώντας τις κατηγορίες. Οι θεατές δεν μπορούν να αποθηκεύσουν κλιπ ή εικόνες εδώ. μπορούσαν να τα μεταδώσουν μόνο σε έναν διακομιστή πολυμέσων.

Περιεχόμενο του YNC

Πορνό υψηλής ευκρίνειας

Το πορνό του YNC

Είναι καλό που αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια συγκεκριμένη περιοχή για βίντεο ενηλίκων και εγγραφές υψηλής ευκρίνειας. Αντί να περιπλανηθείτε σε άσχετο περιεχόμενο, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στα έντονα και ακατέργαστα βίντεο κλιπ. Υπάρχει ένας εκπληκτικός αριθμός εκδόσεων HD βίντεο σεξ που είναι προσβάσιμες στο διαδίκτυο. Ωστόσο, θα ανακατευθυνθείτε σε μια ιστοσελίδα "Faapy", όπου πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή για ροή κλιπ ποιότητας. Μπορείτε να βρείτε αρκετά ανατριχιαστικά και περίεργα χάλια σε ταινίες για ενήλικες και εδώ. Στην πραγματικότητα, όταν περιηγείστε στο TheYNC, θα πρέπει να είστε ψυχολογικά έτοιμοι για ροή, επειδή υπάρχει πάντα περίεργο περιεχόμενο εδώ όπου κι αν πάτε. Για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσα να συνεχίσω και να σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, προς το παρόν, θα κλείσουμε το στόμα και θα σας αφήσουμε να το ζήσετε από πρώτο χέρι.

Υπόγειος

Το YNC υπόγειο

Υπάρχει ένα τμήμα του υπόκοσμου σε αυτόν τον ιστότοπο όπου οι προγραμματιστές έχουν τοποθετήσει πολλά ειδικά κλιπ περιεχομένου για ενηλίκους για τους συνδρομητές του. Οι δημιουργοί ιστοτόπων πιστεύουν ότι οι χρήστες τους δημιουργούν διακριτικά τέτοια κλιπ. Επομένως, θα ανακαλύψετε πολλές άκοπες και ανατριχιαστικές ερωτικές πράξεις σε αυτήν την πλατφόρμα. Ένα ασυνήθιστο και συναρπαστικό σκληροπυρηνικό βίντεο μπορεί να βρεθεί στο "Underground". Ωστόσο, αυτή η ενότητα απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν. Σίγουρα, το Underground έχει πολύ γνήσιο και ζεστό σπιτικό υλικό, γι' αυτό σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά.

blogs

Η σελίδα blogging του YNC είναι αφιερωμένη σε παράνομες ενέργειες και αιματοχυσία. Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε πλήθος βίντεο βιασμών, βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης, αιμομιξίας και εγκληματικών ηχογραφήσεων στο TheYNC. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα έχετε πολύ μεγαλύτερη επιλογή από το να τραντάζεστε σε συγκεκριμένο περιεχόμενο για ενηλίκους. Οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου είναι πιθανώς εμμονικοί με τον ρομαντισμό, την εγκληματικότητα και την ακραία βαρβαρότητα σε συνδυασμό.

Όταν πατήσετε αυτόν τον σύνδεσμο, θα σας μεταφέρει σε μια ιστοσελίδα, το BustedLocals, όπου θα διαβάσετε περίεργες ιστορίες για άρρωστους που βλάπτουν αθώους, βίαζαν τις κόρες τους και πολλά περίεργα πράγματα. Δεδομένου ότι οι περισσότερες από αυτές τις δημοσιεύσεις είναι προσβλητικές για τον μέσο άνθρωπο, τις συνιστώ αποκλειστικά σε έναν ψυχολογικά υγιή άνθρωπο. Διαφορετικά, βιώνεις ατελείωτους νυχτερινούς τρόμους.

Δωρεάν τοποθεσίες μπόνους

Χαρακτηριστικό YNC

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους πορνό που διατίθενται εδώ στο TheYNC είναι εντελώς δωρεάν. Αλλά φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν ιστότοποι τρίτων που χρεώνουν χρέωση για την πρόσβαση. Πολλά από τα περιεχόμενα είναι αφιερωμένα στα κλιπ της μαύρης λίστας του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ άλλα ειδικεύονται στο γυμνό και τις ερωτικές κασέτες διάσημων διασημοτήτων. Αν επισκεφτείτε τον ιστότοπο Gore του TheYNC, θα βρείτε το πιο τρελό και αποκρουστικό περιεχόμενό του που μπορεί να φανταστεί κανείς. Υπάρχουν πολλές γραφικές και αναστατωτικές εικόνες και βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο. Επομένως, εάν δεν σας ενδιαφέρει να δείτε τέτοιο υλικό, μην περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Μείνετε μακριά αν μπορείτε ακόμα.

Forums

Εκτός από τα περίεργα πράγματα για τα οποία μπορεί να υπερηφανεύεται αυτός ο ιστότοπος, οι συνδρομητές του TheYNC μπορούν επίσης να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του φόρουμ. Το φόρουμ επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν συνομιλίες μεταξύ τους δημοσιεύοντας ένα νήμα συζήτησης. Χρησιμοποιώντας αυτήν την κοινότητα, τα μέλη θα μπορούσαν να κάνουν ερωτήσεις, να πουν τη γνώμη τους ή να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου και τα ελαττώματα σχεδιασμού. Ως μπόνους, οι χρήστες θα μπορούσαν επίσης να μοιραστούν τις σκέψεις τους για το υλικό. Το φόρουμ έχει επίσης ένα ξεχωριστό νήμα που ονομάζεται UserUploads, όπου βοηθά ολόκληρη την κοινότητα του TheYNC να προωθήσει περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες. Όλοι εδώ μπορούν να μοιραστούν και να δημοσιεύσουν τα προσωπικά τους στοιχεία εθελοντικά.

Ειδικά χαρακτηριστικά του TheYNC

 • Μοναδικά Θέματα

Το TheYNC είναι μια μοναδική στο είδος της πλατφόρμα. Πριν από όλα αυτά, έχουμε ήδη βιώσει πάρα πολλούς περίεργους και μπερδεμένους ιστότοπους. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω συναντήσει ποτέ κάτι κοντά σε αυτό πριν. Σίγουρα, μόνο ένα μικρό ποσοστό του κοινού απολαμβάνει να παρακολουθεί γραφικά κλιπ γεμάτα αηδία και βαρβαρότητα. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ απολαμβάνουν να βλέπουν εχθροπραξίες και άτομα να ενεργούν ακανόνιστα. Σε αυτήν την περίπτωση, το TheYNC θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εσάς, εάν είστε κάπως σεξουαλικά αρπακτικά πεινασμένα για μη παραδοσιακό πορνό.

 • Αλλαγή σημαίας

Οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επισημαίνουν βίντεο που τους κάνουν να νιώθουν προσβεβλημένοι ή άβολα. Αλλά επειδή αυτό είναι το TheYNC, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να μην το κάνετε, καθώς ενδέχεται να ολοκληρώσετε την αναφορά όλων των αναρτήσεων σε αυτήν τη σελίδα. Υπάρχουν πολλά σπιτικά βίντεο για ενήλικες και κάθε μέρα προστίθενται νέα, έτσι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από υλικό για να σας διασκεδάζουν.

 • Αναζήτηση & Ταξινόμηση

Οι χρήστες έχουν ένα τυπικό φίλτρο και ταξινομούν διαθέσιμες λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αναζητήσουν νέο σεξουαλικό υλικό που ταιριάζει στις προτιμήσεις τους. Τώρα, μπορείτε να περιορίσετε γρήγορα ό,τι θέλετε να δείτε και να παραλείψετε όλες τις ανοησίες. Πολλά από τα περιεχόμενα είναι δυσάρεστα και μπορεί να σας προκαλούν μια αναστατωτική αίσθηση κατά την περιήγηση. Επομένως, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ταξινόμησης για να μειώσετε την ταλαιπωρία. Επίσης, διατίθενται προγράμματα συνδρομής για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τη διακοπή τους από διαφημίσεις.

Δωρεάν και Premium Συνδρομή στο TheYNC

Μητρώο YNC

Επί του παρόντος, το TheYNC έχει δύο επιλογές συνδρομής. Η πρώτη είναι μια δωρεάν συνδρομή όπου μπορείτε να ταξινομηθείτε σε διαφορετικές τάξεις από το 1 έως το 20. Με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να συλλέξετε πληρωμές και να συγκεντρώσετε μερικά σήματα ενώ χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Η εγγραφή δεν πρέπει να περιλαμβάνει κάποια κουραστική διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα αξιόπιστο διαπιστευτήριο σύνδεσης και ένας νόμιμος λογαριασμός e-mail.

Ο δεύτερος τύπος συνδρομής θα ήταν η συνδρομή Underground. Χρησιμοποιώντας αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε πρόσβαση μιας ημέρας για 1.99 $ και αργότερα να απολαύσετε δέκα εκπληκτικά αποκλειστικά βίντεο από το underground περιεχόμενό του. Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε μια μηνιαία ροή του υπόγειου περιεχομένου του, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στη μηνιαία συνδρομή του με μόνο 9.99 $. Μέχρι τότε, μπορείτε να κατατάσσεστε μεταξύ 1 και 30 κατάταξης και να απολαύσετε μερικά μπόνους, βραβεία, διπλή πληρωμή, κονκάρδες και περιήγηση χωρίς διαφημίσεις.

Εν τω μεταξύ, μια μικρή υπενθύμιση για εσάς, παρά το γεγονός ότι αυτός ο ιστότοπος έχει σκληρό και παράξενο περιεχόμενο, το TheYNC καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει κανόνες που κρατούν την κοινότητα σε συμπεριφορά σεβασμού. Διαφορετικά, θα σας απαγορευτεί η χρήση του ιστότοπου.

Πίσω από τη δημοτικότητα του TheYNC

Το YNC συζητήθηκε περισσότερο

Για πολλούς, το TheYNC είναι ένα καταφύγιο για τους άρρωστους, με καθημερινές ενημερώσεις για αμέτρητους φρικιαστικούς φόνους, τραγωδίες και άλλες ατυχίες. Όταν τα τρομακτικά σκατά είναι υπερβολικά, μεταβείτε γρήγορα στις ξεκαρδιστικές βλακείες και στις κρυφές σκηνές ψυχαγωγίας για ενήλικες για να αφήσετε τη λίγη οργή για την αληθινή ζωή που διαδραματίζεται παγκοσμίως.

Τα πάντα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ασυνήθιστα, ξεκαρδιστικά και απίστευτα αμφιλεγόμενα. Είναι επίσης πιο εύκολο να συνδεθείτε, επειδή απεικονίζει γνήσια άτομα με τα «πραγματικά» χαρακτηριστικά τους και όχι αλλαγμένες εκδοχές του εαυτού τους. Με την εγγραφή σας, θα έχετε πρόσβαση σε πολλούς μαζοχιστές που μοιράζονται τις σκληρές σεξουαλικές σας ανάγκες και μπορούν να συζητήσουν ειλικρινά μαζί σας για πράγματα.

Λόγοι για τους οποίους δεν μου άρεσε το TheYNC

Τα υπόγεια βίντεο του YNC

Υπάρχει σημαντική μη πορνογραφική βία και καταστροφική βία στον ιστότοπο, αλλά εξακολουθεί να είναι τρομερό να βλέπεις άτομα που σφάζονται ανελέητα. Σε πολλούς ανθρώπους δεν θα αρέσει, και όσοι δεν μπορούν να χειριστούν την παραστατική αιματοχυσία στο σεξουαλικό τους υλικό θα πρέπει να ψάξουν κάπου αλλού. Φυσικά, το TheYNC δεν θα προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας γιατί αυτή είναι η όλη ιδέα του ιστότοπου. Εκτός από αυτό, μερικές διαφημίσεις υπάρχουν στη σελίδα, αρκετές από τις οποίες είναι καμουφλαρισμένες ως διευθύνσεις URL ιστότοπου και σας ανακατευθύνουν σε σελίδες τρίτων. Κανείς δεν επιθυμεί να αποστέλλεται σε άσχετους ιστότοπους όταν προσπαθεί να αναζητήσει επιπλέον ενοχλητικά πράγματα. Ίσως είναι κάτι πάνω στο οποίο το TheYNC θα έπρεπε να δουλεύει μερικές φορές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του TheYNC

PROS:

 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Ιστότοποι μπόνους
 • Ενεργά μέλη
 • Ιδανικό για τους λάτρεις του ακραίου πορνό
 • Ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Τα περίεργα θέματα είναι πολλά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι τυπικό περιεχόμενο ιστότοπου
 • Μερικά βίντεο κακής ποιότητας
 • Τα πορνό δεν είναι αποκλειστικά

TOP 12 Extreme Porn και άλλοι ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το Theync.com:

# 1 - Twisted Porn

TwistedPorn

Το TwistedPorn προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών βίντεο για ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ανεξάρτητων κινηματογραφιστών και επιτυχημένων και σεβαστά στούντιο ψυχαγωγίας ενηλίκων. Εκτός από τις όμορφες φιγούρες και τις αλεπούδες κυρίες, υπάρχει επίσης ένα απίστευτο πνεύμα ενθουσιασμού εδώ. Όλα εδώ, από βίντεο και εικόνες, ξεφεύγουν λίγο από άλλους ιστότοπους για ενήλικες.

PROS:

 • Εκατοντάδες σπιτικά βίντεο σεξ
 • Αποκλειστικά αμφιλεγόμενα βίντεο
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο με υψηλό ποσοστό βίας
 • Οι μέθοδοι αναζήτησης είναι περιορισμένες

# 2 - Ορφανός μητρός

Ορφανός μητρός

Το Motherless είναι ένας περίεργα διάσημος, σχεδόν mainstream ιστότοπος πορνό που φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα να ξεσπάσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι αναμφίβολα μοναδικός και πολύ περίεργος με πολλούς τρόπους σε σύγκριση με άλλους δωρεάν ιστότοπους πορνό εκεί έξω. Σίγουρα, μπορείτε να πείτε ότι είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί - με κυρίως ερασιτεχνικό περιεχόμενο αλλά παράξενα φτιαγμένο.

Σίγουρα, το Motherless δεν είναι για το γούστο όλων. Πρέπει να έχετε ένα στομάχι για να ασχοληθείτε με τα πράγματά του, συμπεριλαμβανομένης της αιμομιξίας, της αποβολής, των βασανιστηρίων, των περιττωμάτων και πολλά άλλα. Έχουν μια μεγάλη συλλογή αν έχετε ένα φετίχ για αυτό το είδος είδους. Ωστόσο, μην ανησυχείτε για τους νομικούς όρους. όλα όσα βλέπετε στο Motherless.com είναι καθαρά νόμιμα και δεν ανέχονται οτιδήποτε απαγορεύει ο νόμος.

Κάντε κλικ εδώ για πλήρη αναθεώρηση Motherless.

PROS:

 • Φανταστικό σύνολο αρχείων περιεχομένου
 • Η συλλογή βίντεο και εικόνων είναι τεράστια
 • Οι πορνό είναι πραγματικά ερασιτέχνες και δεν έχουν σενάρια

Μειονεκτήματα:

 • Οι δυνατότητες ταξινόμησης είναι περιορισμένες
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι το μέσο επίπεδο

# 3 - TrueAmateurs

TrueAmateurs

Για όσους αναζητούν αυθεντικά ζευγάρια ερασιτέχνες που βιντεοσκοπούν προσωπικά τον εαυτό τους ενώ κάνουν οικείο ή σκληροπυρηνικό σεξ, τότε το TrueAmateurs.com σίγουρα θα σας δώσει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Από το 2017, τη χρονιά που κυκλοφόρησε, ο ιστότοπος έχει αναβαθμίσει τη διεπαφή και το σχεδιασμό του ιστότοπού του για να προσφέρει στους χρήστες μια από πρώτο χέρι και φρέσκια εμπειρία. Γίνετε μέλος τώρα και εξερευνήστε πολλές κατηγορίες ερασιτεχνικού πορνό και ανακουφίστε αμέσως από το άγχος.

Αξιολόγηση TrueAmateurs εδώ.

PROS:

 • Οι ενημερώσεις βίντεο ποιότητας HD είναι συχνές
 • Τα σκληρά πορνό βίντεο είναι αποκλειστικά για παρακολούθηση
 • Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι κατανοητά
 • Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας για να βοηθήσει τους χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στον ιστότοπο μέσω κατηγοριών, αξιολογήσεων, αγαπημένων, φίλτρων και βασικών λειτουργιών αναζήτησης.

Μειονεκτήματα:

 • Το ευρετήριο για το μοντέλο δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτά

# 4 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn

Η πλατφόρμα YourAmateurPorn είναι μια πορνογραφική σελίδα που λειτουργεί από το 2006. Από τότε ο ιστότοπος παράγει τακτικά εκπληκτικό πορνογραφικό περιεχόμενο για αρχάριους, το οποίο οι ηδονοβλαχοί και οι διεστραμμένοι θα απολάμβαναν να παρακολουθούν με λαχτάρα. Αναμφίβολα, οι χρήστες δεν θα απογοητευτούν ποτέ με το να έχουν μια σκληρή δουλειά μόλις δείτε το τεράστιο σετ εξαιρετικών σεξ κλιπ. Ο ιστότοπος του YourAmateurPorn είναι σχετικά φθηνός και εύκολος στην εγγραφή. Δεν θα πάρει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Πράγματι, πολλές προτάσεις θα λάβετε από άλλα άτομα για να πάτε και να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε ποτέ.

PROS:

 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών σεξουαλικών βίντεο και άλλων κατηγοριών υλικού
 • Γίνονται τακτικές ενημερώσεις του περιεχομένου τους

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα βίντεο είναι σύντομα
 • Υπάρχουν μόνο μερικά βίντεο υψηλής ποιότητας

# 5 - MyLust

μύθος

Το MyLust είναι μια μεγάλη πλατφόρμα για να βρείτε ερασιτεχνικά βίντεο και δεν υπάρχει χώρος για επαγγελματικό πορνό. Τα περισσότερα από τα περιεχόμενα εδώ είναι καθαρός πόθος μεταξύ ζευγαριών, ομάδων και αγάπη για τον εαυτό τους. Το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε όλη την πρόσβαση στα ερωτικά υλικά του βίντεο χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε, να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τα καλύτερα κορίτσια που κάνουν αισθησιακές δραστηριότητες για τη δική σας ευχαρίστηση. Τα πράγματα είναι εύκολα για όλους επειδή ο ιστότοπος MyLust χρησιμοποιεί εύκολη πλοήγηση και απλό σχεδιασμό για να βοηθήσει τους χρήστες να έχουν μια βολική εμπειρία περιήγησης.

Αναχωρώ Κριτική MyLust.

PROS:

 • Σε όλα τα βίντεο παρέχεται δωρεάν πρόσβαση
 • Τα περιεχόμενα κατηγοριοποιούνται για να παρέχουν μια εύκολη δυνατότητα αναζήτησης
 • Τα βίντεο είναι αυθεντικά και αυθεντικά

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο δεν είναι διαθέσιμη
 • Η ποιότητα υψηλής ευκρίνειας είναι περιορισμένη

# 6 - HiddenVoyeurSpy

HiddenVoyeurSpy

Hidden Voyeur Spy, ένας ιστότοπος που λειτούργησε σε πολλές ηλικίες και υπόσχεται ότι δεν θα υπερέχει σε τίποτα περισσότερο από το καλύτερο όσον αφορά τους μυστικούς βοαγιέρ και τις κρυφές ταινίες σεξουαλικής κάμερας. Αυτός θεωρείται ένας από τους απίστευτα αγαπημένους προορισμούς κυρίως στο Διαδίκτυο για αυτό το είδος περιεχομένου. Εάν φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος σας. Τα τελευταία επεισόδια παρουσιάζονται αρκετά, και ενώ μερικά από τα βίντεο είναι εκθεσιακά στυλ, λίγα είναι αυτά που ενσωματώνονται σε εξωτερικές σεξουαλικές πράξεις.

Στο επάνω άκρο της πλατφόρμας, θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας για άμεση πρόσβαση στα υλικά υψηλότερης βαθμολογίας, στα πιο πρόσφατα βίντεο και στα βίντεο που έχουν ανεβάσει οι χρήστες. Το πρότυπο και η διάρκεια του υλικού ποικίλλουν από το ένα βίντεο στο άλλο, κάτι που οι περισσότεροι χρήστες θα περίμεναν να δουν, καθώς αυτός ο ιστότοπος αφορά κυρίως αρχάριους περιεχομένους.

PROS:

 • Αυθεντικός και νόμιμος ιστότοπος για voyeur πορνό βίντεο
 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα καθημερινά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι πρωτίστως εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα διαθέσιμα κλιπ είναι σύντομα
 • Το φόρουμ δεν είναι διαθέσιμο

# 7 - HomeMoviesTube

HomeMoviesTube

Το HomeMoviesTube είναι μια τέλεια πλατφόρμα που αναδεικνύει ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο. Λόγω της φαινομενικής μεγάλης ευελιξίας στο τεράστιο κοινό, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν αυτήν την πλατφόρμα. Το HomeMoviesTube προσφέρει πολύ πιο συμβατικές υπηρεσίες σε σχέση με αρκετούς άλλους ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό. Αυτή η πλατφόρμα είναι ειλικρινής στο υλικό της, απαλλαγμένη από σχέδια και βλακείες, και δεσμεύεται να παρέχει μόνο ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γκάμα από εξαιρετικά βίντεο σεξ και εξαιρετικές κατηγορίες για ευχαρίστηση κάθε μέρα, μπορείτε δικαίως να πείτε ότι βρίσκεστε σε εξαιρετικά χέρια.

Ρίξτε μια ματιά Κριτική για το HomeMoviesTube.

PROS:

 • Πηγή γνήσιων ερασιτεχνικών βίντεο
 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφόρτωση βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Οι χρήστες επί πληρωμή μπορούν να δουν βίντεο υψηλής ανάλυσης

# 8 - Φουκέρ

Φουκέρ

Η δωρεάν πρόσβαση στα καλύτερα ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο είναι ένα όνειρο που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Το καλό είναι ότι ο Fuqer είναι εδώ για να σώσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός παγκοσμίως και απέκτησε τεράστια φήμη μέσω της αδιαμφισβήτητης υπηρεσίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει σε όλους. Φορτωμένος με δωρεάν ερασιτεχνικό πορνό, ο ιστότοπος υποστηρίζει το σύνθημά του παρέχοντας βίντεο που δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

Κοιτάζοντας την αρχική σελίδα του, μπορείτε αβίαστα να πείτε ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτόν τον εξαιρετικό ιστότοπο έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να βεβαιωθούν ότι φαίνεται αισθητικά ευχάριστο. Έχει λίγες κατηγορίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των Νέων, Δημοφιλών, Κορυφαίων Βαθμολογημένων, Τυχαίων, Σέξι Φωτογραφιών και Ζωντανού Σεξ.

Εδώ είναι μια κριτική Fuqer.

PROS:

 • Έχει μια μεγάλη συλλογή από ερασιτέχνες πορνό βανίλιας
 • Η ταξινόμηση βίντεο είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του ιστότοπου
 • Ερωτικές φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στη συλλογή
 • Δεν απαιτείται εγγραφή για την παρακολούθηση ερασιτεχνικών πορνό
 • Πρόσθετα οφέλη για εγγεγραμμένα μέλη
 • Ποικιλία περιεχομένων για να διαλέξετε
 • Μαζική βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών περιεχομένων βίντεο
 • Η πλειονότητα των βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο με μεγάλη διάρκεια

Μειονεκτήματα:

 • Για τη λήψη βίντεο απαιτείται εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού
 • Η πλειονότητα των βίντεο έχει κατά μέσο όρο μήκος

# 9 - Νέα

NewbieNudes

Από το ίδιο το όνομα, μπορεί ήδη να σας δώσει μια υπόδειξη για το τι προσφέρει αυτός ο ιστότοπος στο τεράστιο κοινό του. Τεχνικά, το Newbienudes είναι μια κοινότητα με ερασιτεχνικό περιεχόμενο γυμνών και βίντεο. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε σε αυτόν τον κόσμο, μπορείτε να εγγραφείτε και να υποβάλετε το σεξουαλικό σας περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρισμένο από πολλούς ως η κορυφαία ερασιτεχνική κοινότητα γυμνών στον κόσμο, το Newbienudes προσφέρει μια μεγάλη γκάμα συλλογών για τις καθημερινές σας σεξουαλικές επιθυμίες. Ιδανικό για σεξουαλικά ερωτικά άτομα που έχουν εξαντληθεί με σενάριο πορνογραφικού περιεχομένου στο Διαδίκτυο.

Όλα τα περιεχόμενα στο Newbienudes είναι σπιτικά και κυμαίνονται από δραστηριότητες softcore έως hardcore από ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με αναφορές, μπορείτε να παρακολουθήσετε χιλιάδες βίντεο εδώ και μπορείτε ακόμη να συμμετάσχετε υποβάλλοντας το δικό σας. Εάν είστε ανοιχτοί σε αυτού του είδους το περίεργο πείραμα, τότε το Newbienudes είναι απολύτως τέλειο για εσάς.

Πλήρης ανασκόπηση του Νέα εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν προβολή όλων των τύπων ερασιτεχνικών βίντεο πορνό
 • Έχει μια απλή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Τα μέλη Premium μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα βίντεο πορνό και αποκλειστικά προνόμια
 • Ανεξάρτητα από τη μορφή SD, τα βίντεο πορνό είναι εξαιρετικής ποιότητας
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πορνογραφικού περιεχομένου για απόλαυση
 • Όλα είναι δωρεάν και δεν προωθούν ενοχλητικά την premium συνδρομή
 • Πολλές επιλογές φιλτραρίσματος
 • Μια ασφαλής και ασφαλής εμπειρία περιήγησης
 • Μπορείτε να ανεβάσετε προσωπικά σπιτικά βίντεο πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα από τα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας καθώς τα ανεβάζουν τα μέλη
 • Υπάρχουν πολλά υλικά περιεχομένου που δημιουργούν σύγχυση περιστασιακά
 • Να μην επιτρέπεται η λήψη
 • Υπάρχουν δυνατότητες διαθέσιμες μόνο για premium μέλη

# 10 - Απεμπαιρέστε

Απεμπαιρέστε

Εάν χρειάζεστε μερικά βίντεο που αξίζει να κάνετε fap, η επίσκεψη στον ιστότοπο Dupose θα είναι η καλύτερη απόφαση. Είναι φορτωμένο με σέξι ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτά για την ακρίβεια και συγκεντρώθηκαν σε διαφορετικές πλατφόρμες. Αυτά περιλαμβάνουν το Youtube, το Snapchat και πολλούς άλλους ιστότοπους. Το καλύτερο πράγμα σε αυτό, διατηρεί πάντα ενημερωμένο το περιεχόμενό του, έτσι ώστε όλοι να βλέπουν φρέσκα και ολοκαίνουργια βίντεο να τραντάζονται καθημερινά. Το Dupose είναι ο καλύτερος ιστότοπος για άτομα που αναζητούν γνήσια αρχεία ερασιτεχνών. Ρίξτε ό, τι κάνετε και απομακρυνθείτε.

PROS:

 • Τα ερασιτεχνικά περιεχόμενα εδώ είναι πολλά
 • Ενημερώσεις για το περιεχόμενο πραγματοποιούνται καθημερινά
 • Όλες οι δυνατότητες και τα βίντεο είναι δωρεάν για προβολή

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές
 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο

# 11 - Γυμνό

Γυμνό

Το Nudez είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος γυμνών που προσφέρει την καλύτερη ποιότητα περιεχομένου για όσους πρωτοεμφανίζονται που θέλουν να κάνουν σκληροπυρηνικό σεξ με τους φίλους τους. Η πλειονότητα των περιεχομένων εδώ είναι ερασιτεχνικά βίντεο, οπότε αναμένετε ότι ορισμένα έχουν εγγραφεί με χαμηλή ποιότητα. Ωστόσο, είναι όλα συναρπαστικά και εμφανίζουν φρικτές ιδιωτικές και δημόσιες εμφανίσεις σεξουαλικών ορμών. Η εγγραφή στο Nudez είναι δωρεάν και μπορείτε ήδη να απολαύσετε εξαιρετικά προνόμια. Δεν έχει προβλήματα όσον αφορά τη φόρτωση του ιστότοπου και επαινείται συνεχώς για την αδιάκοπη δέσμευσή του να παράγει ποιοτικά ερασιτεχνικά πορνό κλιπ.

PROS:

 • Χιλιάδες συλλογές βίντεο δωρεάν για προβολή
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κομψός
 • Πολλαπλές επιλογές κατηγορίας

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται επιθετικά

# 12 - εγκατάλειψη

terk.nl

Στο Terk, κανένα επαγγελματικό βίντεο πορνό δεν περιλαμβάνεται στη συλλογή τους. Αυτός ο ιστότοπος είναι μια εξαιρετική πηγή εκπληκτικών ερασιτεχνικών βίντεο για να ξετρελαθείτε. Οι χρήστες θα γοητευτούν από τις δυνατότητες που προσφέρει, ειδικά μεταξύ των αμειβόμενων μελών του. Τα βίντεο χωρίζονται σε κατηγορίες για πλοήγηση και επιλογή συγκεκριμένων βίντεο που σας αρέσουν να βλέπετε εύκολα. Κάθε μέρα, ο ιστότοπος ανεβάζει νέα βίντεο που όλοι θα περιμένουν.

PROS:

 • Τα βίντεο είναι δωρεάν για παρακολούθηση
 • Ο ιστότοπος είναι εκ των προτέρων για πλοήγηση και χρήση
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτεί περισσότερα είδη βίντεο
 • Οι πληροφορίες για τα μοντέλα δεν είναι διαθέσιμες

Τελικές λέξεις

Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να επισκεφτεί το TheYNC, αν δεν έχετε κανένα πρόβλημα να δείτε εξαιρετικά τρομακτικά και ανησυχητικά αξιοθέατα. Αλλά, εάν είστε ευαίσθητοι σε αυτού του είδους τις βλακείες, σας συμβουλεύω να το αποφύγετε. Η ύπαρξη αυτού του είδους των καναλιών πιθανότατα θα σας συνάρπαζε και θα σας ενοχλούσε και τους δύο ταυτόχρονα. Υπάρχουν επίσης πολλά κανονικά πορνό καλής ποιότητας διαθέσιμα, επίσης, αν δεν σας ενδιαφέρει το βρώμικο ή η βία. Τεχνικά, υπάρχει ένας καλός συνδυασμός περιεχομένου γύρω από το TheYNC, αλλά το θέμα του συνήθως βασίζεται σε περίεργα πράγματα. Κρατήστε τον εαυτό σας γιατί αυτό θα είναι ένα σκατά που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Προειδοποιώ όλους όσοι επιχειρούν να επισκεφτούν το TheYNC — προσέξτε, αυτός ο ιστότοπος δεν προορίζεται για τρελά σπασμωδικά με αδύναμη καρδιά. Εάν φοβάστε τη βαρβαρότητα ή δεν αισθάνεστε άνετα με αυτήν, ίσως κοιτάξετε σε άλλους ιστότοπους πορνό που εξέτασα. Αλλά αν είστε αρκετά βάναυσοι, στριμωγμένοι ή άτακτοι ώστε να απολαμβάνετε τέτοιου είδους εικόνες και βίντεο, τότε το TheYNC είναι ένας ουράνιος ιστότοπος.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή