Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Zoig Review

& Top-12 δωρεάν ερασιτεχνικές, σπιτικές ιστοσελίδες πορνό όπως το zoig.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoig.com

zoig κύριος

Η αναζήτηση μιας νέας και συναρπαστικής τοποθεσίας πορνό είναι λίγο πολύ κουραστική και απαιτεί πολύ χρόνο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές επιλογές στις μέρες μας. Εάν το Διαδίκτυο κατακλύζει το μυαλό σας, το Zoig θα πρέπει να είναι μια εξαιρετική σύσταση για την επόμενη συνεδρία fapping σας. Είναι ένας ερασιτεχνικός πορνό ιστότοπος με πολυάριθμο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες και σπιτικές σεξουαλικές ταινίες. Για πάνω από μια δεκαετία, η Zoig προσέφερε με συνέπεια αποκλειστικές και μοναδικές υπηρεσίες στους πιστούς της χρήστες χωρίς απαίτηση συνδρομής ή χρέωση —απλώς μια ενεργή κοινότητα εραστών με εμμονή ερασιτεχνών.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.zoig.com/

Αυθεντικό σπιτικό πορνό από την Zoig!

Σίγουρα, υπάρχει μια αμέτρητη ποσότητα «ερασιτεχνικού» και «σπιτικού» πορνό στο διαδίκτυο, αλλά όταν λέω «αυθεντικό», όπως ένα γνήσιο ερασιτεχνικό πορνό, ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν πολλά. Πολλές ιστοσελίδες αυτές τις μέρες ισχυρίζονται περήφανα ότι έχουν ερασιτεχνικό περιεχόμενο μέχρι που είδαμε τη Mia Khalifa ή τη Sasha Gray στην οθόνη να προσποιούνται σαν παρθένες πόρπες. Αυτοί οι επιτηδευμένοι ιστότοποι συμπεριφέρονται σαν να μην αναγνωρίζουμε καθόλου αυτούς τους πορνοστάρ!

Ευτυχώς για εμάς, έχουμε τον Zoig. τώρα μπορούμε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε ερασιτεχνικά πορνό με νόμιμους πορνοστάρ που εργάζονται στον κόσμο του πορνό. Το Zoig είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλους τους επίδοξους πορνοστάρ που αναζητούν ένα μέρος για να αποκαλέσουν «σπίτι». Είναι ένας καλός και ευρέως γνωστός ιστότοπος με πολύ κομψό σχεδιασμό και λίγες διαφημίσεις.

Επίσης, μπορείτε να περιηγηθείτε σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες βίντεο και εικόνων σε αυτόν τον ιστότοπο. Δυστυχώς, η συλλογή βίντεο του Zoig διαρκεί μόνο ένα λεπτό, αλλά υπόσχομαι ότι είναι όλα εξαιρετικά πρότυπα. Επιπλέον, οι εικόνες έρχονται με ανάλυση υψηλότερης ποιότητας και περιλαμβάνουν καλές επιλογές προβολής διαφανειών. Όταν επισκέπτεστε το Zoig, θα μπορείτε να βλέπετε ενημερωμένες γκαλερί εικόνων και βίντεο, έτσι ώστε να υπάρχει άφθονο υλικό για περιτύλιξη.

Η δημοτικότητα του Zoig

zoig ερασιτέχνης

Το Zoig είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να βρείτε σπιτικό και ερασιτεχνικό πορνό στο Διαδίκτυο. Ξεκίνησε το 2002 και έκτοτε έχει εξελιχθεί από μια μικρή επιχείρηση σε σημαντικό παίκτη στη βιομηχανία διαδικτυακών βίντεο. Εκτός από αυτό, έχουν προσελκύσει σχεδόν 1 εκατομμύριο συνδρομητές και συνεχίζονται!

Ίσως, να είστε λίγο περίεργοι για το τι σημαίνει πραγματικά το "Zoig". Είναι συντομογραφία ή σύντομος όρος από μια ουσιαστική έννοια; Λοιπόν, στην πραγματικότητα, δεν σημαίνει τίποτα. Οι δημιουργοί απλά άρπαξαν το πιο συνοπτικό και αξιομνημόνευτο σύνολο χαρακτήρων στο αλφάβητο και το διαμόρφωσαν σε αυτό που είναι τώρα. Έτσι, για σχεδόν δύο δεκαετίες, ο ιστότοπος έχει προσελκύσει πολλή προσοχή για τη χρήση ενός εμπορικού ονόματος χωρίς ιδέα και απρόβλεπτου.

Επιπλέον, ο πρώτος παράγοντας που κάνει το Zoig αρκετά φιλικό προς το χρήστη είναι η εκτεταμένη βιβλιοθήκη ερασιτεχνικής πορνογραφίας. Εδώ θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας επιλεγμένες πορνό ταινίες και γκαλερί εικόνων. Αυτός ο ιστότοπος μοιράζεται μερικές από τις πιο ακραίες ερασιτεχνικές ταινίες και φωτογραφίες από ζευγάρια της πραγματικής ζωής και δεσμούς.

Ερασιτεχνικό περιεχόμενο του Zoig

Ποσότητα & Ποιότητα

zoig περισσότερες κατηγορίες

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων είναι τεράστια και επεκτείνεται με γρήγορους ρυθμούς. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν χιλιάδες και αμέτρητοι ιστότοποι που υπόσχονται να παρέχουν στο κοινό τους απεριόριστη πρόσβαση σε σεξουαλικό υλικό. Όμως παρ' όλα αυτά, υπάρχουν μόνο λίγα που παραμένουν στην κορυφή και ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Το Zoig είναι το μόνο μέρος για να πάτε εάν αναζητάτε αυτού του είδους τις εξειδικευμένες υπηρεσίες, σε συνδυασμό με αποκλειστικό περιεχόμενο και ευέλικτες επιλογές συνδρομής.

Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος είναι ένα δίκτυο πορνό για ενήλικες που παρέχει στους χιλιάδες πελάτες του μια μεγάλη ποικιλία σεξουαλικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, φωτογραφιών και ζωντανών συνομιλιών μέσω βίντεο. Ναι, σωστά διαβάσατε. έρχεται επίσης με μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο! Εκτός από πορνό και φωτογραφίες, μπορείτε να απολαύσετε και εδώ μια απίστευτη ζωντανή ροή μοντέλων καυτών καμερών. Φανταστείτε ότι βρίσκετε το καλύτερο υλικό που δημιουργήθηκε ερασιτεχνικά σε ένα μέρος και βιώνετε σεξουαλικές κάμερες χωρίς να μεταβείτε σε άλλο ιστότοπο. Αυτή είναι η ομορφιά του Zoig!

Επιπλέον, η Zoig έχει περίπου 1 εκατομμύριο+ ερασιτεχνικές εικόνες και χιλιάδες επιλεγμένες ταινίες διαθέσιμες δωρεάν. Αρκετές ταινίες μικρού μήκους διαρκούν αρκετά λεπτά. Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο Zoig είναι η μεγάλη και αφοσιωμένη βάση χρηστών που είναι υπεύθυνη για όλες αυτές τις φανταστικές συλλογές πορνό του ιστότοπου. Φροντίζουν επίσης ότι όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις κάθε μέρα.

Ενεργά φόρουμ

φόρουμ zoig

Επιπλέον, ο ιστότοπος φιλοξενεί ένα ενεργό φόρουμ με χιλιάδες συναρπαστικά θέματα οργανωμένα σε διάφορες υποκατηγορίες. Μπορείτε να βρείτε υποκατηγορίες όπως κωμωδία, θέματα σχετικά με ζητήματα/ανησυχίες, ενότητα σύνδεσης, παροχή συμβουλών, παιχνίδια, φωτογραφίες πορνό και γκαλερί που διέρρευσαν και πολλές άλλες δραστηριότητες. Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να εξερευνήσετε και να δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς το ίδιο το φόρουμ είναι πολύ ενεργό και οι συμμετέχοντες διατηρούν συνεχή δέσμευση 24/7.

Ζωντανές συνομιλίες βίντεο

zoig συνομιλία μέσω βίντεο

Μετά από αρκετά λεπτά περιήγησης στο Zoig, μπορώ επιτέλους να πω ότι είναι μια άριστα δημιουργημένη πλατφόρμα που προσελκύει κάθε είδους υπέροχους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ανδρών, γυναικών, τρανς και ομοφυλόφιλων. Κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο έχει ένα ιδιαίτερο πάθος (ακόμα κι εγώ έχω το δικό μου) και το εύρος των ενδιαφερόντων εδώ στο Zoig μου δίνει ελπίδα.

Εκτός από τα βίντεο, η ζωντανή συνομιλία μέσω βίντεο είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στον κόσμο της ψυχαγωγίας ενηλίκων. τυχερή για εμάς, ο Zoig έχει ένα. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια λίστα με 90+ hotties που θέλουν να κάνουν σέξι συνομιλίες μαζί σας στην ενότητα ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο του ιστότοπου. Πράγματι, είναι μια πολύ εξαιρετική επιλογή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις.

Περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης του Zoig.com

βίντεο zoig

Κάθε εξαιρετικό περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλεται από τον χρήστη. Επομένως, μπορεί να βλέπετε περιστασιακά κάποια βίντεο ή κλιπ που δεν ταιριάζουν ακριβώς στην κατηγορία στην οποία ανήκει. Ωστόσο, η Zoig κάνει εξαιρετική δουλειά με την αυθεντικότητα, ενώ παρέχει επίσης πολλές κατηγορίες για τους καυλιάρηδες να υποβάλουν τις ταινίες τους.

Ανάμεσα στις κατηγορίες του Zoig, ίσως το τμήμα Υψηλής Ανάλυσης ήταν από τα αγαπημένα μου. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε βίντεο σε εξαιρετική ποιότητα υψηλής ευκρίνειας και ευκρινείς λήψεις κάμερας. Σίγουρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί ο ιστότοπος έχει κλιπ HD όταν είναι σπιτικό και ερασιτεχνικό. Λοιπόν, η απάντηση σε αυτό είναι απλή. Όσον αφορά την ηχογράφηση και την παραγωγή βίντεο, οι ερασιτέχνες αυτές τις μέρες έχουν πολλές επιλογές από ποτέ, λόγω των δραματικών εξελίξεων στην τεχνολογία. Άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπορούν εύκολα να ανεβάσουν τα ερωτικά βίντεό τους υψηλής ευκρίνειας στο Zoig χρησιμοποιώντας κάμερες υψηλής τεχνολογίας και συσκευές εγγραφής ποιότητας.

Κορυφαίες κατηγορίες του Zoig.com

κατηγορίες zoig

Τα ερασιτέχνες ζευγάρια στις μέρες μας γίνονται πιο πειραματικά με τη σεξουαλικότητα και τις απολαύσεις τους, έτσι θα απολαύσετε διάφορα θέματα και κατηγορίες γαμημένου. Πέρασαν οι μέρες που ο ερασιτέχνης ασχολείται με το σεξ με βανίλια και το εκτεταμένο προκαταρκτικό παιχνίδι. Τώρα, θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από πρόσθετες κατηγορίες, όπως φετίχ, kinky sex, gangbang σεξ, πρωκτικό, διπλή διείσδυση και μια ευρεία επιλογή άλλων πραγμάτων. Κάθε κατηγορία στο Zoig έχει ταινίες και φωτογραφίες, με πάνω από 350K+ ερασιτεχνικές αναρτήσεις, χωρισμένες σε ανδρικές και γυναικείες σκηνές.

Μερικές από τις δημοφιλείς κατηγορίες που είναι διαθέσιμες για το αντρικό τμήμα είναι Big Dicks, Small Dicks, Mature Men, Cum on Photos, Dicks και Chubby Men. Ενώ το γυναικείο τμήμα έχει επίσης trending κατηγορίες, όπως Small Tits, Sexy Women On Cam, Piercings & Tattoos, Self Shots, Hairy Pussy & Butts, Butts, Feet & Legs, Close Ups, Body Shots, BBW & Cuddly, Bondage Sex, Amateur Webcam Sex, Διαφυλετικό γαμημένο, Footjobs, Sex Toys & Devices, Eating Pussy, Homemade Tit Fucks, Threesomes, Outdoors, Lesbian & Bisexual, Hand Jobs, Groups, Ερασιτεχνικό γαμημένο, Fisting & Fist Fucking, Fingering, Cumshots & Blowjobs Facials, Σπιτικό πρωκτικό σεξ, 100% πραγματικό και σεξ υψηλής ανάλυσης.

Τιμή και συνδρομή της Zoig

zoig γίνει μέλος

Οι χρήστες του Zoig μπορούν να επιλέξουν από πολλούς διαφορετικούς τύπους συνδρομών. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και οι βασικοί χρήστες μπορούν ακόμη και να μεταδώσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές εδώ. Οι συνδρομητές επί πληρωμή, από την άλλη πλευρά, έχουν πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις δυνατότητες του ιστότοπου. Επίσης, μπορούν γρήγορα και απλά να μοιράζονται φωτογραφίες και ταινίες με χρήστες παγκοσμίως με ένα μόνο κλικ.

Επιπλέον, η Zoig προσφέρει δωρεάν συνδρομή σε όλους τους νέους χρήστες, η οποία δίνει σε όλους πρόσβαση σε επιλεγμένα σπιτικά πορνό. Αλλά αν προτιμάτε να αναβαθμίσετε και να γίνετε επιτόπου premium μέλος, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια premium συνδρομή. Κοστίζει μόνο περίπου 30 $ το μήνα για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα μελών, επομένως είναι αρκετά προσιτό.

Επιπλέον, υπάρχει μια ποικιλία επιλογών συνδρομής, συμπεριλαμβανομένων εξάμηνων και ετήσιων προγραμμάτων. Σε αντίθεση με άλλες ερασιτεχνικές πλατφόρμες πορνό στην αγορά σήμερα, η Zoig είναι πιο ευέλικτη όσον αφορά τη συνδρομή, τις τιμές και τα προνόμια. Έτσι, οι επισκέπτες που επιθυμούν να εγγραφούν και να γίνουν μέλη της κοινότητας του ιστότοπου μπορούν να το κάνουν με λογικό κόστος.

Ανεβάστε τα δικά σας βίντεο

zoig μεταφόρτωση

Το Zoig είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ανεβάζετε όλες τις αγαπημένες σας προσωπικές/προσωπικές εικόνες και βίντεο για όσους από εσάς λατρεύετε την ερασιτεχνική λάσπη όπως κι εγώ. Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε την άδειά τους εάν υπάρχει κάποιος άλλος στο βίντεο γιατί αυτό θα ήταν παραβίαση. Το να μοιράζεστε τις ερασιτεχνικές και τις οικιακές πορνό σας ταινίες με το κοινό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεση και να διασκεδάσετε λίγο.

Και δεδομένου ότι πολλοί εκθεσιακοί εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο, πιθανότατα θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να ξεπεράσετε όλα τα πράγματα εδώ. Δεν χρειάζεται να μοιάζετε με πορνοστάρ ή τόσο λαμπερό όσο διασημότητες. Ακόμα κι αν είσαι άσχημος ή με επίπεδο στήθος, υπάρχει ένα μέρος για σένα στο Zoig. Σίγουρα, σε αυτά τα έργα που δημιουργούνται από τους χρήστες, υπάρχουν περισσότερα από ένα απλό ερασιτεχνικό σεξ, ερασιτεχνικό σεξ παιχνίδι και σπιτικές λήψεις selfie.

Κοινοτική Δραστηριότητα στο Zoig

μέλη του zoig

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Zoig.com καθημερινά. Επομένως, το ταξίδι τους απέχει πολύ από το να τελειώσει. Επιπλέον, ο ιστότοπος πραγματοποιεί ζωντανές ενημερώσεις καθημερινά στη βάση δεδομένων εικόνων και βίντεο και ενθαρρύνει τους χρήστες να συνεισφέρουν. Το Zoig μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές εκπληκτικές κατηγορίες, όπως σεξουαλικά παιχνίδια, ταινίες υψηλής ανάλυσης, σπιτικά πρωκτικά βίντεο και περιεχόμενο με θέμα το σκληροπυρηνικό φετίχ. Οι ταινίες και οι φωτογραφίες στον ιστότοπο κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τα θέματα, το concept και τους ερασιτέχνες ηθοποιούς. Για να μην αναφέρουμε, οι επιλογές συνδρομής του Zoig είναι απίστευτα αποτελεσματικές και βολικές για τους λάτρεις του πορνό κάθε ηλικίας και υπόβαθρου. Όποιος ενταχθεί σε αυτή την τεράστια ερασιτεχνική ομάδα θα ωφεληθεί πολύ από αυτό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Zoig.com

PROS:

 • Κορυφαία συλλογή ερασιτεχνικού/σπιτικού περιεχομένου
 • Δημιουργήθηκε από τον χρήστη
 • Πολλές κατηγορίες
 • Δωρεάν για χρήση
 • Πρόσθετα προνόμια για συνδρομητές
 • Προσβάσιμο ως επισκέπτης

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν συμμετοχή
 • Λίγο ακατάστατο φόρουμ
 • Όλοι ερασιτέχνες, χωρίς πορνοστάρ

Κορυφαίοι 12 δωρεάν ερασιτεχνικοί, σπιτικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το Zoig.com:

# 1 - HomeMoviesTube

HomeMoviesTube

Το HomeMoviesTube είναι μια τέλεια πλατφόρμα που αναδεικνύει ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο. Λόγω της φαινομενικής μεγάλης ευελιξίας, προσφέρει στο τεράστιο κοινό. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν αυτήν την πλατφόρμα. Το HomeMoviesTube προσφέρει πολύ πιο συμβατικές υπηρεσίες σε σχέση με αρκετούς άλλους ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό. Αυτή η πλατφόρμα είναι ειλικρινής στο υλικό της, απαλλαγμένη από σχέδια και βλακείες, και δεσμεύεται να παρέχει μόνο ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γκάμα από εξαιρετικά βίντεο σεξ και εξαιρετικές κατηγορίες για ευχαρίστηση κάθε μέρα, μπορείτε δικαίως να πείτε ότι βρίσκεστε σε εξαιρετικά χέρια.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του HomeMoviesTube.

PROS:

 • Πηγή γνήσιων ερασιτεχνικών βίντεο
 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφόρτωση βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Οι χρήστες επί πληρωμή μπορούν να δουν βίντεο υψηλής ανάλυσης

# 2 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn

Η πλατφόρμα YourAmateurPorn είναι μια πορνογραφική σελίδα που λειτουργεί από το 2006. Από τότε ο ιστότοπος παράγει τακτικά εκπληκτικό πορνογραφικό περιεχόμενο για αρχάριους, το οποίο οι ηδονοβλαχοί και οι διεστραμμένοι θα απολάμβαναν να παρακολουθούν με λαχτάρα. Αναμφίβολα, οι χρήστες δεν θα απογοητευτούν ποτέ με το να έχουν μια σκληρή δουλειά μόλις δείτε το τεράστιο σετ εξαιρετικών σεξ κλιπ. Ο ιστότοπος του YourAmateurPorn είναι σχετικά φθηνός και εύκολος στην εγγραφή. Δεν θα πάρει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Πράγματι, πολλές προτάσεις θα λάβετε από άλλα άτομα για να πάτε και να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε ποτέ.

PROS:

 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών σεξουαλικών βίντεο και άλλων κατηγοριών υλικού
 • Γίνονται τακτικές ενημερώσεις του περιεχομένου τους

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα βίντεο είναι σύντομα
 • Υπάρχουν μόνο μερικά βίντεο υψηλής ποιότητας

# 3 - Φουκέρ

Φουκέρ

Η δωρεάν πρόσβαση στα καλύτερα ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο είναι ένα όνειρο που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Το καλό είναι ότι ο Fuqer είναι εδώ για να σώσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός παγκοσμίως και απέκτησε τεράστια φήμη μέσω της αδιαμφισβήτητης υπηρεσίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει σε όλους. Φορτωμένος με δωρεάν ερασιτεχνικό πορνό, ο ιστότοπος υποστηρίζει το σύνθημά του παρέχοντας βίντεο που δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

Κοιτάζοντας την αρχική του σελίδα, μπορείτε αβίαστα να πείτε ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτόν τον υπέροχο ιστότοπο έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να διασφαλίσουν ότι φαίνεται αισθητικά ευχάριστος. Έχει μερικές κατηγορίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων, δημοφιλών, κορυφαίων, τυχαίων, σέξι φωτογραφιών και ζωντανού σεξ.

Η κριτική του Fuqer εδώ.

PROS:

 • Έχει μια μεγάλη συλλογή από ερασιτέχνες πορνό βανίλιας
 • Η ταξινόμηση βίντεο είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του ιστότοπου
 • Ερωτικές φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στη συλλογή
 • Δεν απαιτείται εγγραφή για την παρακολούθηση ερασιτεχνικών πορνό
 • Πρόσθετα οφέλη για εγγεγραμμένα μέλη
 • Ποικιλία περιεχομένων για να διαλέξετε
 • Μαζική βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών περιεχομένων βίντεο
 • Η πλειονότητα των βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο με μεγάλη διάρκεια

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο απαιτεί εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού
 • Η πλειονότητα των βίντεο έχει κατά μέσο όρο μήκος

# 4 - VoyeurStyle

Στυλ Voyeur

Ένας από τους καλύτερους επαγγελματικούς ιστότοπους που έχω δει στο Διαδίκτυο ήταν ο Voyeur Style. Υπάρχει πράγματι ένας τρελός αριθμός εκπληκτικών ερασιτεχνικών βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο, και έχει μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχετε δει να τριγυρίζουν στο μπλοκ απολαμβάνοντας το πουλί, να βιδώνονται και να αυνανίζονται ειλικρινά. Μέχρι αυτό το σημείο, είμαι γοητευμένος με το Voyeur Style και είναι μια τεράστια έκπληξη για μένα.

Γενικά, δεν μου αρέσουν πολύ τα μέρη για βίντεο αρχάριων. Είναι γεμάτα αηδιαστικά σκατά που δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν πορνογραφική ταινία. Το στυλ Voyeur, όμως, είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αυτή η πλατφόρμα περιέχει ένα πορνογραφικό βίντεο που περιλαμβάνει πανέμορφες ερασιτέχνες γυναίκες που πιπιλίζουν ή κολλάνε οτιδήποτε με τους κόλπους τους. Πραγματικά, ο ιστότοπος Voyeur Style γίνεται όλο και καλύτερος ιστότοπος αυτήν τη στιγμή

PROS:

 • Αποθηκεύονται πολλά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό
 • Τα πορνογραφικά βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Υπάρχουν μερικές κατηγορίες που εμφανίζονται

# 5 - Ορφανός μητρός

Ορφανός μητρός

Το Motherless είναι ένας περίεργα διάσημος, σχεδόν mainstream ιστότοπος πορνό που φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα να ξεσπάσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι αναμφίβολα μοναδικός και πολύ περίεργος με πολλούς τρόπους σε σύγκριση με άλλους δωρεάν ιστότοπους πορνό εκεί έξω. Σίγουρα, μπορείτε να πείτε ότι είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί - με κυρίως ερασιτεχνικό περιεχόμενο αλλά παράξενα φτιαγμένο.

Σίγουρα, το Motherless δεν είναι για το γούστο όλων. Πρέπει να έχετε ένα στομάχι για να ασχοληθείτε με τα πράγματά του, συμπεριλαμβανομένης της αιμομιξίας, της αποβολής, των βασανιστηρίων, των περιττωμάτων και πολλά άλλα. Έχουν μια μεγάλη συλλογή αν έχετε ένα φετίχ για αυτό το είδος είδους. Ωστόσο, μην ανησυχείτε για τους νομικούς όρους. όλα όσα βλέπετε στο Motherless.com είναι καθαρά νόμιμα και δεν ανέχονται οτιδήποτε απαγορεύει ο νόμος.

Δείτε την κριτική για το Motherless.

PROS:

 • Φανταστικό σύνολο αρχείων περιεχομένου
 • Η συλλογή βίντεο και εικόνων είναι τεράστια
 • Οι πορνό είναι πραγματικά ερασιτέχνες και δεν έχουν σενάρια

Μειονεκτήματα:

 • Οι δυνατότητες ταξινόμησης είναι περιορισμένες
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι το μέσο επίπεδο

# 6 - PornTrex

Κύριο PornTrex

Ταχύτητα και ευχαρίστηση; Τι σημαίνει καν; Λοιπόν, είναι απλό, το PornTrex μπορεί να υπερηφανεύεται για το φανταστικό του σύστημα συλλογής και οργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε άμεσα όλα όσα ψάχνετε στην αρχική σελίδα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Είναι κατευθείαν στο σημείο - χωρίς φασαρία ή οτιδήποτε άλλο. Το PornTrex θα σας προσφέρει μοντέρνα βίντεο και όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες.

Χρησιμοποιεί επίσης ένα έξυπνο σύστημα επιλογής που σας παρέχει σχετικά θέματα ή κατηγορίες του βίντεο που απολαύσατε αρχικά —ακόμα και χωρίς καταχωρισμένο λογαριασμό. Αν σας αρέσει τυχαία, το PornTrex έχει τους τρόπους του να σας προτείνει βίντεο που μπορείτε επίσης να απολαύσετε. Αυτό σημαίνει ταχύτητα και ευχαρίστηση — απολαύστε πορνό βίντεο χωρίς να περάσετε από δύσκολες αναζητήσεις ή να περιηγηθείτε σε χιλιάδες επιλογές χωρίς να έχετε ιδέα τι θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τελικά.

Ολόκληρη η κριτική του PornTrex εδώ.

PROS:

 • Η λειτουργία ημέρας και η νύχτα είναι εκπληκτική
 • Πολλά δωρεάν βίντεο πορνό
 • Εμφανίζονται κορυφαίες πορνοστάρ
 • Νέοι πορνοστάρ προστίθενται συνεχώς στη λίστα
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας με υψηλή ευκρίνεια και ανάλυση 4K
 • Ενεργός κοινότητα
 • Χαρακτηρίστε μοναδικές κατηγορίες και ιστότοπους

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται εγγραφή για να αφήσετε ένα σχόλιο
 • Η κοινότητα συνεχίζει να αυξάνεται
 • διαφημίσεις
 • Ανακατεύθυνση σε ιστότοπους τρίτων

# 7 - DadCrush

DadCrush

Το DadCrush έχει να κάνει με πορνό με θετούς μπαμπάδες που γαμούν και βιδώνουν τις όμορφες και νεαρές θετές κόρες τους. Υπάρχουν πολλές ιστορίες εδώ και τα θέματα μπορεί να κυμαίνονται σε εκατοντάδες. Δεν θα βαρεθείτε γιατί κάθε βίντεο έχει συναρπαστικές και μοναδικές σκηνές που σας διασκεδάζουν όλη την ώρα. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι κατέγραψαν όλο το περιεχόμενό τους σε POV, έτσι θα ζήσετε τα πάντα σχεδόν αληθινά.

PROS:

 • Έχει δοκιμαστική περίοδο
 • Τα βίντεο έχουν προεπισκοπήσεις και teaser
 • Πολλά θέματα για έλεγχο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοντέλο
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα και επιλογές ταξινόμησης
 • Απλός σχεδιασμός

# 8 - SpankBang

κτύπησε το χτύπημα

Ένας άλλος δωρεάν ιστότοπος προσφέρει τόνους πορνό βίντεο που ίσως δεν έχετε δει ποτέ πουθενά ακόμα. υπερηφανεύεται για το τεράστιο περιεχόμενο xxx του με τίτλο διάσημων πορνοστάρ και ερασιτεχνών. Πολλές θέσεις είναι διαθέσιμες και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ριάλιτι πορνό, BBW, γκέι, φετίχ και πολλά άλλα. Η ποιότητα του βίντεο είναι επίσης αρκετά καλή, οπότε μπορείτε να πείτε ότι ακόμα και με μια δωρεάν συνδρομή, μπορείτε να απολαμβάνετε βίντεο και την εμπειρία σαν να έχετε πληρώσει για αυτό. Το SpankBang διαθέτει επίσης μια δυνατότητα για τους πιο δημοφιλείς πορνοστάρ, βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες του ιστότοπου.

Εδώ είναι μια κριτική SpankBang.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία από σκληρό πορνό
 • Πολλές ιδιότητες βίντεο από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε
 • Ακόμη και με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες λειτουργίες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις φτάνουν πραγματικά στα νεύρα σας
 • Τα παλαιότερα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα ή διαγράφονται
 • Για λήψη, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό

# 9 - TrueAmateurs

TrueAmateurs

Για όσους αναζητούν αυθεντικά ζευγάρια ερασιτέχνες που βιντεοσκοπούν προσωπικά τον εαυτό τους ενώ κάνουν οικείο ή σκληροπυρηνικό σεξ, τότε το TrueAmateurs.com σίγουρα θα σας δώσει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Από το 2017, τη χρονιά που κυκλοφόρησε, ο ιστότοπος έχει αναβαθμίσει τη διεπαφή και τον σχεδιασμό του ιστότοπού του για να προσφέρει στους χρήστες μια νέα και φρέσκια εμπειρία. Γίνετε μέλος τώρα και εξερευνήστε πολλές κατηγορίες ερασιτεχνικού πορνό και ανακουφίστε αμέσως από το άγχος.

Πλήρης ανασκόπηση των TrueAmateurs εδώ.

PROS:

 • Οι ενημερώσεις βίντεο ποιότητας HD είναι συχνές
 • Τα σκληρά πορνό βίντεο είναι αποκλειστικά για παρακολούθηση
 • Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι κατανοητά
 • Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας για να βοηθήσει τους χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στον ιστότοπο μέσω κατηγοριών, αξιολογήσεων, αγαπημένων, φίλτρων και βασικών λειτουργιών αναζήτησης.

Μειονεκτήματα:

 • Το ευρετήριο για το μοντέλο δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτά

# 10 - Twisted Porn

TwistedPorn

Το TwistedPorn προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών βίντεο για ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ανεξάρτητων κινηματογραφιστών και επιτυχημένων και σεβαστά στούντιο ψυχαγωγίας ενηλίκων. Εκτός από τις όμορφες φιγούρες και τις αλεπούδες κυρίες, υπάρχει επίσης ένα απίστευτο πνεύμα ενθουσιασμού εδώ. Όλα εδώ, από βίντεο και εικόνες, ξεφεύγουν λίγο από άλλους ιστότοπους για ενήλικες.

PROS:

 • Εκατοντάδες σπιτικά βίντεο σεξ
 • Αποκλειστικά αμφιλεγόμενα βίντεο
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο με υψηλό ποσοστό βίας
 • Οι μέθοδοι αναζήτησης είναι περιορισμένες

# 11 - HiddenVoyeurSpy

HiddenVoyeurSpy

Hidden Voyeur Spy, ένας ιστότοπος που έχει λειτουργήσει εδώ και πολλές ηλικίες και υπόσχεται να διαπρέψει σε τίποτα περισσότερο από τον καλύτερο όσον αφορά τις ταινίες μυστικής ηδονοβλεψίας και κρυφής σεξουαλικής κάμερας. Αυτός θεωρείται ένας από τους απίστευτα αγαπημένους προορισμούς κυρίως στο Διαδίκτυο για αυτό το είδος περιεχομένου. Εάν φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος σας. Παρουσίασαν αρκετά τα τελευταία επεισόδια, και ενώ μερικά από τα βίντεο είναι επιδεικτικά σε στυλ, λίγα είναι ενσωματωμένα σε εξωτερικές σεξουαλικές πράξεις.

Στο επάνω άκρο της πλατφόρμας, θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας για άμεση πρόσβαση στα υλικά υψηλότερης βαθμολογίας, στα πιο πρόσφατα βίντεο και στα βίντεο που έχουν ανεβάσει οι χρήστες. Το πρότυπο και η διάρκεια του υλικού ποικίλλουν από το ένα βίντεο στο άλλο, κάτι που οι περισσότεροι χρήστες θα περίμεναν να δουν, καθώς αυτός ο ιστότοπος αφορά κυρίως αρχάριους περιεχομένους.

PROS:

 • Αυθεντικός και νόμιμος ιστότοπος για voyeur πορνό βίντεο
 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα καθημερινά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι πρωτίστως εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα διαθέσιμα κλιπ είναι σύντομα
 • Το φόρουμ δεν είναι διαθέσιμο

# 12 - Γυμνό

Γυμνό

Το Nudez είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος γυμνών που προσφέρει την καλύτερη ποιότητα περιεχομένου για όσους πρωτοεμφανίζονται που θέλουν να κάνουν σκληροπυρηνικό σεξ με τους φίλους τους. Η πλειονότητα των περιεχομένων εδώ είναι ερασιτεχνικά βίντεο, επομένως αναμένετε ότι ορισμένα εγγεγραμμένα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας. Ωστόσο, είναι όλα συναρπαστικά και εμφανίζουν φρικτές ιδιωτικές και δημόσιες εμφανίσεις σεξουαλικών ορμών. Η εγγραφή στο Nudez είναι δωρεάν και μπορείτε ήδη να απολαύσετε εξαιρετικά προνόμια. Δεν έχει προβλήματα όσον αφορά τη φόρτωση του ιστότοπου και επαινείται συνεχώς για την αδιάκοπη δέσμευσή του να παράγει ποιοτικά ερασιτεχνικά πορνό κλιπ.

PROS:

 • Χιλιάδες συλλογές βίντεο δωρεάν για προβολή
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κομψός
 • Πολλαπλές επιλογές κατηγορίας

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται επιθετικά

Ετυμηγορία

Ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι συνεχίζουν να εμφανίζονται στο Διαδίκτυο αυτές τις μέρες, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι αυθεντικά φτιαγμένο. Καλά, ο Zoig είναι εδώ για να σώσει τη μέρα. Είναι γεμάτο με σπιτικά πορνό και γνήσιους ερασιτέχνες ηθοποιούς. Δεν είμαι καθόλου σοκαρισμένος με τις υποσχέσεις και τους ισχυρισμούς του ιστότοπου, καθώς το Zoig είναι αρκετά γνωστό για τη σπιτική του ψυχαγωγία, με περίπου 1 εκατομμύριο+ εικόνες και βίντεο από πραγματικά σκληροπυρηνικά ζευγάρια.

Τα μέλη του Zoig μπορούν επίσης να απολαμβάνουν ζωντανές συνομιλίες μέσω βίντεο ή σεξ με κάμερα με άλλους χρήστες και να χρησιμοποιούν άλλες υπηρεσίες, όπως φόρουμ σύνδεσης και διασκεδαστικά παιχνίδια. Συνολικά, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια φανταστική εμπειρία και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο instant entree σε κάποιο τρελό περιεχόμενο σε λίγο! Πράγματι, θα εκπλαγείτε και θα ενθουσιαστείτε με την απίστευτη επιλογή ερασιτεχνικού πορνό της Zoig που δημιουργείται από τους ίδιους τους χρήστες. Μπείτε και ελέγξτε μόνοι σας αυτόν τον ιστότοπο!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή