Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Αναθεώρηση AllJapanesePass

& Κορυφαίοι 12 Premium Ασιατικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το alljapanesepass.com

Επισκεφθείτε τώρα το Brazzers.com — μια εξαιρετική εναλλακτική για το AllJapanesePass! Οι πιο καυτοί ασιατικοί και μη ασιατικοί νεοσσοί στον κόσμο!

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Alljapanesepass.com

Κύριο AllJapanesePass

Φανταστείτε να έχετε πρόσβαση σε έναν ολόκληρο ιστότοπο προσαρμοσμένο σε ένα μόνο εξειδικευμένο πορνό της Ιαπωνίας. Λοιπόν, καλύτερα να σταματήσετε να φαντάζεστε γιατί έπεσα πάνω σε αυτήν την ιστοσελίδα όπου είναι γεμάτη με αυθεντικό πορνό JAV—παρουσιάζοντας το AllJapanesePass! Με αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε άφθονο ιαπωνικό μώλο όποτε το χρειάζεστε. Οι κυρίες είναι εντελώς εκπληκτικές και είναι ειδικές επαγγελματίες όσον αφορά την υποκριτική. Το AllJapanesePass διαθέτει μια φανταστική συλλογή από βίντεο DVD και βίντεο πλήρους μήκους πορνό, και είναι διαθέσιμα για ροή HD και λήψη. Είμαι βέβαιος ότι κανένας άλλος ιστότοπος δεν έχει κανένα από αυτό το σεξουαλικό περιεχόμενο JAV.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://alljapanesepass.com

Επίσης, κάθε βίντεο JAV συνοδεύεται από μεγάλη ποικιλία screengrabs. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση ολόκληρου του βίντεο προτού σκεφτείτε είτε να τα παρακολουθήσετε είτε να τα αποθηκεύσετε όποτε θέλετε. Κάθε στοιχείο σκηνής είναι σε πεντακάθαρο Full HD και καλύπτει κάθε θέμα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Αν ήμουν στη θέση σου, θα άρπαζα αυτήν την ευκαιρία που σου δίνεται μια φορά στη ζωή και θα ζούσα τα πάντα, από swingers μέχρι γκόμενους χίπις στο AllJapanesePass. Ας ψάξουμε λίγο ακόμα!

AllJapanesePass — Το δικό σας εισιτήριο για όλους τους ιαπωνικούς ιστότοπους!

Εάν το AllJapanesePass έπρεπε να περιγραφεί με μία μόνο λέξη, θα ήταν "JPorn-monster super website". Γιατί; Επειδή είναι ένας ιστότοπος για ενήλικες μόνο για JAV με έναν συνδυασμό μη λογοκριμένου και λογοκριμένου ιαπωνικού ερωτικού περιεχομένου μπορεί να βρεθεί. Αν και είναι λυπηρό να πούμε ότι αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος θολότητα από τους μη λογοκριμένους, καθώς είναι το πιο συνηθισμένο παιχνίδι εξουσίας στη νομοθεσία της Ιαπωνίας.

Με όλη αυτήν την επεκτεινόμενη λίστα του AllJapanesePass στη διάθεσή σας, μπορείτε να λάβετε τα πάντα, από mainstream ταινίες έως λεσβιακά/αμφισεξουαλικά βίντεο μέχρι πορνό αυνανισμού μέχρι ταμπού και πορνό cumshot. Αρκετά ξεκάθαρα κλιπ δείχνουν αποτρόπαιες Ιάπωνες καλλονές να γίνονται άσχημες, να αναβοσβήνουν δημόσια τα βυζιά τους, να είναι βουτηγμένα στο τελείωμα και την ταπείνωση, τις βάναυσες πράξεις δουλείας και τόσα άλλα.

Αλλά γιατί καλύπτεται αυτή η σελίδα γεμάτη κόγχες; Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι το AllJapanesePass είναι κάπως μια «πύλη» σε σχεδόν δύο δωδεκάδες εξειδικευμένους ασιατικούς/JAV ιστότοπους. Αυτό που είναι ακόμα διασκεδαστικό, και επίσης πολύ αστείο, είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ιαπωνικούς και ασιατικούς ιστότοπους που έχω αξιολογήσει προηγουμένως είναι ήδη προσβάσιμοι με ένα μόνο πακέτο συνδρομής του AllJapanesePass! Φανταστείτε όλες τις συλλογές αυτών των ιστοσελίδων συνδυασμένες. αυτή είναι ίσως η πιο απίστευτη συλλογή ιαπωνικών/ασιατικών πορνογραφικών βίντεο στο διαδίκτυο!

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι μια φανταστική κοινότητα για τους λάτρεις του πορνό JAV λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο και την ποικιλία των διαθέσιμων αντικειμένων. Τίποτα δεν αποδεικνύεται άσχημα όταν έχετε στη διάθεσή σας ένα πλούσιο απόθεμα πραγματικού ιαπωνικού hardcore.

Βίντεο και εικόνες υψηλής ευκρίνειας του AllJapanesePass

Βίντεο AllJapanesePass

Όταν συγκέντρωσα όλα τα κανάλια JAV και το περιεχόμενό τους, ανακάλυψα ότι το AllJapanesePass έχει περίπου 14K+ πρωτότυπα βίντεο με μοναδικό θέμα. Επιπλέον, πολλές τελευταίες σκηνές προστίθενται συχνά στη συλλογή — ίσως περίπου τρεις έως τέσσερις φορές την ημέρα. Είναι σίγουρα τεράστιο! Χωρίς αμφιβολία, το AllJapanesePass έχει ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στη βιομηχανία ψυχαγωγίας για ενήλικες σε σύγκριση με άλλες πηγές.

Κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει από 20 λεπτά έως 1 ώρα. Αν και, κατά μέσο όρο, συνήθως παίζουν περίπου 30+ λεπτά δράσης. Επίσης, το AllJapanesePass προσφέρει δυνατότητες προβολής και λήψης, ώστε να έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις για το πώς θέλετε να ζήσετε την ιαπωνική ψυχαγωγία σας.

Όσον αφορά τις εικόνες, θα έχετε στη διάθεσή σας πλήρη δικαιώματα σε 700+ άλμπουμ ποιότητας HD. Από την τελευταία φορά που κοίταξα, υπάρχουν ήδη 7K+ φωτογραφίες στον ιστότοπο. Ίσως περισσότερες φωτογραφίες προστίθενται κάθε μέρα, οπότε δεν θα μάθετε ποτέ πόσο μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ. Αλλά ένα πράγμα που ξέρω είναι ότι μπορείτε είτε να τα περιηγηθείτε ζωντανά είτε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ως αρχεία ZIP για μετέπειτα πρόσβαση. Σε πυκνότητα pixel 3000 pixel, ο πλούτος και η ευκρίνεια της εικόνας είναι εξαιρετικές.

Επωφεληθείτε από το AllJapanesePass σήμερα!

AllJapanesePass dvd

Μόλις διαβάσετε τον όρο «πάσο» σε έναν ιστότοπο, γνωρίζετε ακριβώς τι είδους πάσο περιεχομένου μπορείτε να απολαύσετε. Θέλω να πω, πάσο σημαίνει πρόσβαση, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα περιμένει απεριόριστη διασκέδαση και ευχαρίστηση. Έτσι, πριν αγοράσω το AllJapanesePass, ήμουν καλά ενημερωμένος για τα πιθανά οφέλη που θα μπορούσα να έχω — και ω αγόρι, δεν απογοητεύτηκα. Αυτός ο τεράστιος ιστότοπος πορνό JAV αποτελείται κυρίως από περισσότερες από 20+ διαφορετικές σελίδες, οι οποίες περιλαμβάνουν πλούσια ταμπού και μοναδικά θέματα και αυθεντικούς κορυφαίους Ιάπωνες ενήλικες ηθοποιούς και ηθοποιούς.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει γνήσιο ιαπωνικό πορνό. Αυτό έρχεται κυρίως ως μεγάλο προνόμιο και μάστιγα. Γιατί; — γιατί είναι υπέροχο που μπορούμε να απολαμβάνουμε αυθεντικό πορνό JAV, αλλά ταυτόχρονα, αυτά τα βίντεο λογοκρίνονται σε μεγάλο βαθμό. Μερικοί ιστότοποι που εμφανίζονται στο AllJapanesePass προσφέρουν ακατέργαστες σκηνές σκληρού πυρήνα. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά είναι pixelated. Για να μην αναφέρουμε, δεν έχουν αγγλικούς υπότιτλους. Πολύ κακό, σωστά; Αλλά ποιός νοιάζεται!

Ας περιηγηθούμε σε 20+ τοποθεσίες μπόνους JAV

AllJapanesePass ιστότοποι
 • Tokyo Bang

Οι πανέμορφες και βρώμικες κυρίες της Ιαπωνίας συμμετέχουν σε rave party και kinky σεξ, αναδεικνύοντας το σώμα τους η μια στην άλλη. Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο του TokyoBang για βίντεο με νεαρές καυτές τσίμπλες που γαμούνται και χτυπιούνται δημοσίως. Εδώ, θα βρείτε μια σειρά από ελκυστικά και εξωτικά μοντέλα που θέλουν να γαμήσουν, να φιληθούν και να περάσουν καλά μαζί.

 • TokPOV JP

Το POV πορνό είναι αυτό που σας επιτρέπει να ζήσετε το POVJP. Σου δίνει μια γεύση του τι είναι το πορνό. Τόνοι ειδικών κυριών θα πεθάνουν για εσάς που μασουλεύετε το σκληρό σας πουλί. Έχω δει και μερικά όμορφα κορίτσια στο σχολείο να γδύνονται. Πολλά από αυτά τα κορίτσια είναι κάτω για ένα πρόστυχο σόου.

 • Είδωλα 69
AllJapanesePass Idols69

Οι ηθοποιοί πορνό ασιατικής καταγωγής και οι κορυφαίες διασημότητες του JAV μπορούν να εμφανιστούν σε πολλές ακραίες κατηγορίες. Δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να μπορεί να προσφέρει ακατέργαστες, σκληροπυρηνικές σκηνές από το Idols69.

 • Anal Nippon

Το πρωκτικό σεξ με Ασιάτισσες ηθοποιούς και μοντέλα θα άρεσε στις σεξουαλικές σας επιθυμίες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε το AnalNippon είναι έτοιμο να σας βοηθήσει. Πολλά ελκυστικά μοντέλα περιμένουν να σας δείξουν πόσο διασκεδαστικά μπορεί να έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση. Οι πιο καυτές νεαρές πορνό ηθοποιοί της Ασίας απλώς λατρεύουν να τους δίνουν ερεθίσματα από καυλιάρηδες θαυμαστές. Επιπλέον, το AnalNippon ενημερώνεται καθημερινά, διασφαλίζοντας ότι θα διασκεδάζεστε πάντα με φρέσκο ​​υλικό.

 • O Creampies
AllJapanesePass ocreampies

Το επεισόδιο με μούνια τελειώνει τη νύχτα για αυτά τα καυτά κοτοπουλάκια στο OCreampies. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Ασιάτισσες έχουν δελεαστικά χαρακτηριστικά, όπως αθώα μάτια και ροζ λουλούδια. Το OCreampies είναι το τέλειο μέρος για να ζήσετε μοναδικές αισθήσεις JAV. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ατελείωτη προσφορά αισθησιακών περιπετειών, επισκεφτείτε το OCreampies.

 • BigTits Tokyo

Αυτές οι καυτές Ασιάτισσες έχουν τα μεγαλύτερα βυζιά και τον κώλο στον κόσμο, ή τουλάχιστον σύμφωνα με αυτό που μπορώ να καταλάβω κοιτάζοντάς τες στο BigTitsTokyo. Αν ψάχνετε για μερικά πεινασμένα bigtits Γιαπωνέζες, μην ψάξετε περισσότερο από αυτήν τη σελίδα. Είναι όλα για τα βυζιά, μωρό μου! Εκατοντάδες πόρνες πρόθυμες να απολαύσουν μοναδικές γιαπωνέζικες λιχουδιές, γεμίζοντας τα μούτρα τους, το στόμα, το ψεύτικο μεγάλο στήθος και τις σαχλαμάρες τους!

 • Γεια σου υπαίθρια

Επειδή το ιαπωνικό υπαίθριο smut είναι μια δημοφιλής θέση, δεν θα βαρεθείτε για πολύ αν επισκεφτείτε το HeyOutdoor. Όλα τα είδη σεξ που περιλαμβάνουν υπαίθριες σεξουαλικές περιπέτειες είναι όλα εδώ.

 • Μπουκάκ Τώρα
AllJapanese Pass bukkakenow

Στην Ιαπωνία, υπάρχει ένας βρόμικος ιστότοπος που ονομάζεται BukkakeNow που εστιάζει στα cumshots και το θέμα των gangbang. Το όνομα μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο επειδή το "Bukkake" είναι στην πραγματικότητα μια ιαπωνική σεξουαλική αργκό. Ετοιμαστείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες στα αθώα πρόσωπα των Γιαπωνέζων μωρών. Ειλικρινά, κάθε μια από αυτές τις ιαπωνικές κούκλες ανεβάζει το "Bukkake" σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόλαυσης.

 • Ιαπωνικά Flashers
AllJapanesePass ιαπωνικά φλας

Τα καυτά κορίτσια βιδώνονται σε πολυσύχναστα μέρη όπως κλαμπ, χώρους εργασίας ή ακόμα και πάρκα. Περιηγηθείτε σε αυτήν τη σελίδα εάν θέλετε να παρακολουθήσετε κυρίες JapaneseFlashers να γδύνονται με τα εσώρουχά τους. Αυτή η ομάδα κυριών με αγγελική εμφάνιση κρύβει μια κακιά φύση με το να εμφανίζεται εξωτερικά αθώα και γλυκιά. Αν η μαμά και ο μπαμπάς συνειδητοποιούσαν ό,τι κι αν έκαναν τα παιδιά τους, πιθανότατα θα αηδίαζαν. Αλλά για τους καυλιάρηδες άντρες, αυτά τα ελκυστικά γιαπωνέζικα κοτοπουλάκια είναι ένα απολαυστικό επιδόρπιο για τους πετεινούς τους.

 • My Race Queens

Όλοι έχουν δει τις καυτές γκόμενες να επευφημούν τους οδηγούς ενώ παρακολουθούσαν αγώνες. Όμως, οι ελκυστικές, εντυπωσιακές κυρίες που οδηγούν σε κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες είναι πάντα καλύτερες. Το MyRaceQueens είναι γεμάτο με απίστευτους δρομείς που θέλουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μας. Αντί να επιδιώκουν καυτές γκόμενους όπως κάνουν οι τυπικοί τύποι, αυτοί οι δρομείς κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να δελεάσουν απελπισμένους βρωμούς με τα τσιμπημένα ρούχα τους.

 • Άγρια Ιαπωνία

Μόλις ζήσετε το παραδοσιακό ιαπωνικό πορνό, θα εκπλαγείτε από την απόλυτη παραξενιά του περιεχομένου του WierdJapan. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει εντυπωσιακές Ασιάτισσες που παρουσιάζουν τα μοναδικά τους δώρα. Το WierdJapan παρουσιάζει μερικά τρελά μοντέλα από την Ασία πορνοστάρ που ερμηνεύουν κάτι μοναδικό αλλά εξαίσια άγρια ​​πράγματα. Αυτές οι κυρίες δένονται και βασανίζονται καθώς τις διεισδύουν και τις παίζουν. Έχω δει ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους σκληρούς σωφρονιστικούς υπαλλήλους να γδύνονται και να βάζουν χειροπέδες σε ευκολόπιστες ηθοποιούς πορνό καθώς τις τιμωρούν ερωτικά και βίαια. Υπάρχουν πολλές ιστορίες εδώ και αυτό που βλέπετε σε όλα αυτά τα επεισόδια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

 • JP Milfs
AllJapanesePass jpmilfs

Είστε σε επιφυλακή για μια Γιαπωνέζα καυτή μαμά; Εάν ναι, τα JPMILF θα πρέπει να εκπληρώνουν αυτό το μοναδικό ενδιαφέρον για τις κυρίες. Παρά το γεγονός ότι είναι ηλικιωμένοι, αυτοί οι MILF ουρλιάζουν με νεανικές εμφανίσεις και περήφανοι για τις σεξουαλικές τους συναναστροφές. Οι γυναίκες από τα 40 τους και πάνω έχουν πιο εξαιρετική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο και ξέρουν καλά πώς να δίνουν ευχαρίστηση σε κάθε άντρα που συναντούν.

 • Γιαπωνέζος ωριμάζει

Το να έχετε ένα μοναδικό ενδιαφέρον για τις κυρίες στα μέσα της δεκαετίας του '40 είναι ασυνήθιστο, αλλά δεν πρέπει να το καταπιέζετε αμέσως. Απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση JapaneseMatures.com και θα βρείτε μερικές από τις ωραιότερες μεσήλικες γυναίκες της Ιαπωνίας που θέλουν να σας δείξουν τη σαγηνευτική τους φύση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το JapaneseMatures περιέχει την παγκόσμια συλλογή εκλεκτών ασιατικών MILF, δελεαστικών μωρών και παθιασμένων νοικοκυρών. Είμαι σίγουρη ότι όταν πρόκειται για οργασμό και βρωμιά, αυτά τα μωρά των JapaneseMatures ξεπερνούν και πέρα.

 • Νοσοκόμα JP
AllJapanesePass jpnurse

Το JPNurse είναι τέλειο για όσους έχουν σέξι όνειρα νοσοκόμας. Είναι γεμάτο με υπέροχα βίντεο με Ασιάτισσες νοσοκόμες που παρασύρουν τους γιατρούς να συνδέουν ή να τσακίζουν τους καβάλους οποιουδήποτε γιατρού. Υπάρχουν πολλά βίντεο προσβάσιμα για προβολή σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλα δείχνουν μια μεγάλη γκάμα πλοκών και θεμάτων που θα κεντρίσουν ακόμα και τις πιο μπερδεμένες φαντασιώσεις σας. Θα πλήρωνα αξιοπρεπή μετρητά για να πάω σε ένα νοσοκομείο όπου οι νοσοκόμες είναι τόσο «φιλικές» όπως είναι. Για να κάνουν τους ασθενείς ευτυχισμένους, αυτές οι λάγνες νοσοκόμες θα ξεπεράσουν την περιγραφή της δουλειάς τους.

 • Γραφείο Σεξ JP

Αν είχα πανέμορφους και δελεαστικούς συναδέλφους, η δουλειά θα ήταν πολύ πιο ευχάριστη και αποτελεσματική. Αλλά, στην πραγματικότητα, αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν. Καλό για μένα, υπάρχει ένας ιστότοπος που θα μπορούσε να μου προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία, και αυτός είναι το OfficeSexJP. Απευθύνεται σε όλους τους κυρίους που λαχταρούν την ιδέα της πρόσληψης μιας δελεαστικής βοηθού με την οποία μπορούν να επιδοθούν σε διάφορες σεξουαλικές δραστηριότητες. Ένα γραφείο είναι ένας ιδιωτικός χώρος, και τίποτα από ό,τι συμβαίνει εκεί δεν βγαίνει έξω.

 • J Cosplay

Να είστε προετοιμασμένοι για τους λάτρεις του ιαπωνικού στυλ cosplay γιατί το JCosplay έχει ήδη φτάσει! Το JCosplay είναι απαραίτητο για όποιον του αρέσουν οι κωμικές βόμβες ντυμένοι με πολύχρωμα ρούχα. Αυτά τα κορίτσια μοιάζουν με χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια και μερικά είναι με σαγηνευτικά κοστούμια. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα δείτε επίσης αποπνικτικές Ασιάτισσες ντυμένες με ρούχα εμπνευσμένα από kinky, καθώς και γοητευτικά έφηβα κορίτσια από την Ασία σε διάφορους χαριτωμένους ρόλους.

 • J Μαθήτριες

Το JSchoolGirls είναι ο ιδανικός ιστότοπος για τους ανθρώπους που μπορούν να δουν φρέσκα έφηβα κοτόπουλα από την Ιαπωνία κουκλαρισμένα με αποπνικτική ενδυμασία μαθήτριας. Μπορείτε να βρείτε νευρικές, άγριες μαθήτριες εδώ, καθώς και γοητευτικές, χαριτωμένες και παθιασμένες. Αν ψάχνετε για αξιολάτρευτες επιλογές, είμαι βέβαιος ότι θα τις βρείτε στο JSchoolgirls.

Τιμές και επιλογές μέλους του AllJapanesePass

Λήψη AllJapanesePass

Το AllJapanesePass προσφέρει τέσσερις τύπους πακέτων συνδρομής. Το καθένα έχει τα οφέλη του και τη διάρκειά του. Τα παρακάτω πακέτα αναφέρονται παρακάτω:

 • Δοκιμαστική συνδρομή 3 ημερών για 1.00 $
 • Συνδρομή 1 μήνα για 49.99 $
 • Συνδρομή 3 μήνα για 119.99 $
 • Συνδρομή 12 μήνα για 239.99 $

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του AllJapanesePass

PROS:

 • Πολλά πορνό με ιαπωνικό θέμα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Περιλαμβάνει πολλές ιστοσελίδες μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Το βιογραφικό του μοντέλου δεν είναι λεπτομερές
 • Χωρίς αγγλικούς υπότιτλους

Top-12 Premium Ασιατικοί πορνογραφικοί ιστότοποι Παρόμοιοι με το AllJapanesePass.com:

# 1 - AsiaMoviePass

asiamoviepass

Το AsiaMoviePass είναι γεμάτο με ασιατικές πορνό ταινίες μεγάλου μήκους που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Κάνουν μια παράξενη δουλειά με το να σας μεταφέρουν μοναδικό πορνό που χτυπά κάθε θέση και φετίχ που μπορείτε να φανταστείτε. Σίγουρα δεν θα ξεμείνετε από περιεχόμενο για να παρακολουθήσετε στο AsiaMoviePass και δεν θα αισθάνεστε ότι παγιδεύεστε με το ίδιο παλιό πράγμα ξανά και ξανά.

PROS:

 • Ενεργές ενότητες σχολίων και σύστημα αξιολόγησης
 • Τα βίντεο είναι μεγάλου μήκους και συνοδεύονται από προεπισκοπήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν καθόλου διαθέσιμες λήψεις
 • Δεν υπάρχει τρόπος να ακολουθήσετε ή να ελέγξετε τα μοντέλα

# 2 - TrikePatrol

τρικεπατρόλη

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις περιοχές των κόκκινων φώτων στις Φιλιππίνες, το πλήρωμα χρησιμοποιεί μια τρίτροχη μοτοσικλέτα ή μια διαδρομή ως τη μοναδική τους μορφή μεταφοράς. Στόχος τους είναι να συναντήσουν υπέροχους σέξι Φιλιππινέζους ερασιτέχνες προτού τους συνοδεύσουν πίσω στα πολυτελή ξενοδοχεία ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια τους, όπου θα βγάλουν τα μυαλά τους. Χρησιμοποιώ Trike Patrol όλη την ώρα. Είναι ο ιστότοπός μου για τη συλλογή κοριτσιών Φιλιππινέζας με τα τριχωτά μουνί τους σε κίνηση. Για να σας πω ειλικρινά, οι υπέροχες γυναίκες από αυτόν τον τομέα είναι απίστευτα ταλαντούχες. Σίγουρα καταλαβαίνουν πώς να ελέγχουν το πουλί ενός άντρα και είναι καλά αναγνωρισμένοι για το ότι έχουν αφήσει τον αυτοσυγκράτηση μπροστά στις κάμερες, ενεργώντας σαν φυσικές ηθοποιούς.

Κάντε κλικ εδώ για TrikePatrol πλήρης αναθεώρηση.

PROS:

 • Λήψεις ποιότητας Full HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Η διεπαφή είναι φανταστική και η πλοήγηση ανταποκρίνεται
 • Διατίθεται στην περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενημερώσεις δεν είναι τακτικές
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ιστοσελίδες μπόνους
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία zip για λήψη

# 3 - JAVHD

Βίντεο JAVHD

Όλοι εκτιμούμε ότι όταν πρόκειται για ιαπωνικό πορνό, τα ιδιωτικά μέρη συνήθως λογοκρίνονται. Παρά το γεγονός ότι έχει υπέροχες σκηνές, θέματα και μοντέλα, οι λογοκριμένες σκηνές είναι συνήθως το μειονέκτημα της ιαπωνικής πορνό. Δόξα τω Θεώ για το JAVHD. θα ζήσετε νόμιμο ιαπωνικό πορνό εδώ, εντελώς χωρίς λογοκριμένες σκηνές.

Αν και ο ενθουσιασμός δεν σταματά εκεί, τα οφέλη συμμετοχής σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση σε διαφορετικό ιστότοπο και να παρακολουθείτε πορνό υψηλής ποιότητας για την ευχαρίστησή σας. Πράγματι, στο JAVHD, μπορείτε να θαυμάσετε αυθεντικά ιαπωνικά μοντέλα χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας. Αυτά τα καυλιάρης cuties είναι πεινασμένοι για πίπα, στριπτίζ και σκληρό σεξ στην κάμερα. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε διάφορα θέματα όπως πρωκτικό σεξ, τρίο, ομαδικό σεξ, όργιο και αυνανισμό, όλα καταγεγραμμένα χωρίς λογοκρισία μόνο για εσάς.

Αναθεώρηση JAVHD εδώ.

PROS:

 • Παρέχει χωρίς λογοκρισία ιαπωνικό πορνό και εικόνες
 • Ο σχεδιασμός και η ευχρηστία είναι απλοί στην κατανόηση και τη χρήση
 • Φτηνό κόστος συμμετοχής στη δοκιμή
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει λεπτομερείς πληροφορίες
 • Μια εκτεταμένη συλλογή ιαπωνικών πορνό με αυθεντικούς ιαπωνικούς ηθοποιούς
 • Λήψη και ροή σε ποιότητα Full HD
 • Παρέχει τακτικές ενημερώσεις
 • Τα μοντέλα είναι δημοφιλή και πανέμορφα
 • Η σχεδίαση είναι απλή και ομαλή περιήγηση
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς ιστότοπους μπόνους
 • Έχει πολλές ετικέτες, αναζήτηση και επιλογές φίλτρου
 • Προσιτή συνδρομή μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε βίντεο
 • Ορισμένες δυνατότητες και βίντεο είναι προσβάσιμα μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 4 - RealAsianExposed

τι τιμή

Αν σας αρέσει η ασιατική ερωτική, το RealAsianExposed είναι ο παράδεισος και ο προορισμός σας για ασιατικές γεύσεις. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός είναι ένας ολοκληρωμένος ιστότοπος που περιλαμβάνει μόνο ασιατικούς νεοσσούς. Περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη εξωτικών πορνό και θα καταλήξετε ικανοποιημένοι όλη την ημέρα. Αυτά τα καυλιάτικα ασιατικά κορίτσια είναι πεινασμένα για έντονες φουσκωτές, στριπτίζ και σκληρό σεξ στην κάμερα. Πράγματι, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκπληκτικό από το να βλέπεις χαριτωμένους, καυλιάρηδες Ασιάτες να γαμούνται και να σφυροκοπούν από τα κορίτσια του RealAsianExposed.

PROS:

 • Νέο και μοναδικό περιεχόμενο εστιασμένο στην Ασία
 • Υπάρχουν διαθέσιμες κατηγορίες φετίχ
 • Τα βίντεο έχουν ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 5 - JPTeacher

JPTeacher

Ο ιστότοπος JPTeacher έχει πολλά βίντεο που σίγουρα θα δώσουν μια διαφορετική και ασυνήθιστη εμπειρία στο σεξ. Αυτός ο ιστότοπος εστιάζει σε δασκάλους με μια εθιστική γοητεία με τα κορίτσια που φορούν αποκαλυπτικές στολές και στενές κοντές φούστες. Τα αγόρια περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας όμορφα κορίτσια με καμπύλες παρά προσέχοντας ό,τι ανεβάζουν οι ομιλητές στον πίνακα.

PROS:

 • Μεγάλες ταινίες
 • Διαθέτει ιστοσελίδες μπόνους
 • Τα βίντεο έχουν ετικέτα

Μειονεκτήματα:

 • Όχι αποκλειστικό
 • Τα περιεχόμενα εναλλάσσονται
 • Τα βίντεο λογοκρίνονται

# 6 - 18 Τόκιο

BukkakeNow 18Τόκιο

Λαχταράτε για μερικά χαριτωμένα, αθώα νεαρά κορίτσια κολεγίου; Τότε ίσως, το 18Tokyo θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όλες τις πιο σκοτεινές σας σεξουαλικές ανάγκες. Εδώ, θα μπορέσετε να ξαναζήσετε τις καλές αναμνήσεις των σχολείων, αλλά με λίγη ανατροπή —συναντώντας γαμημένα υπέροχα κορίτσια από την Ασία. Αλλά μην ξεγελιέστε τόσο εύκολα! Αυτοί οι kinky έφηβοι από το σχολείο της Ιαπωνίας ξέρουν πώς να πυροδοτούν την επιθυμία ενός άντρα, δίνοντάς του μερικά ερωτικά βλέμματα και περιστασιακές, απρόσεκτες κινήσεις χεριών.

PROS:

 • Φανταστικά βίντεο
 • Ποιότητα HD
 • Απλός σχεδιασμός και πλοήγηση
 • Διαθέτει ιστοσελίδες μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο λογοκρίνονται
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αγγλικοί υπότιτλοι

# 7 - LittleAsians

μικροί Ασιάτες στο σπίτι

Το Little Asians είναι ένας υπέροχος ασιατικός ιστότοπος πορνό για όποιον αγαπά τις πανέμορφες και μικροσκοπικές Ασιάτισσες. Τα πάντα στο site είναι μοναδικά και όλα τα κορίτσια είναι τα πρότυπά τους. Δεν θα τα βρείτε σε κανένα βίντεο που δεν σας περιμένει εδώ. Μπορείτε να τα κάνετε ροή όποτε θέλετε, αλλά δεν προσφέρουν λήψεις.

PROS:

 • Τίποτα απολύτως δεν λογοκρίνεται
 • Προεπισκόπηση για κάθε βίντεο
 • Η κατηγορία των μαθητών έχει τις πιο καυτές μικροκαμωμένες Ασιάτες με στολή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν καθόλου λήψεις
 • Δεν υπάρχει τρόπος να σχολιάσω

# 8 - JPS ξυριστικά

bukkakenow JPS ξυριστικά

Δεν σου αρέσουν τα τριχωτά μουνί; Λοιπόν, ο JPShavers είναι ο καλύτερος φίλος σας! Το JPShavers είναι ένας κακός ιστότοπος που εμφανίζεται εδώ στο BukkakeNow. Έχει πολλά βίντεο που περιλαμβάνουν εντελώς ξυρισμένα μουνί και γαμούνται. Υπάρχουν βίντεο όπου μπορείτε να δείτε παιδιά να ξυρίζουν τα μούτρα τους μέχρι να γίνουν ομαλά και τελικά να τους δώσετε μια γρήγορη δράση για την κατανάλωση μουνιών. Οι πορνοστάρ του JPShavers είναι γλυκά, αθώα πλάσματα που λατρεύουν να γκρινιάζουν, να γλείφουν και να χτυπούν σκληρά!

PROS:

 • Τα βίντεο έχουν ποιότητα HD
 • Νέο και μοναδικό περιεχόμενο εστιασμένο στην Ασία

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο λογοκρίνονται κυρίως
 • Μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αγγλικοί υπότιτλοι

# 9 - CrazyAsianGFs

CrazyAsianGFs

Άχνετε για μια απίστευτη ασιατική πορνογραφική δράση; Στη συνέχεια, αναμφίβολα, θα απολαύσετε τον ιστότοπο του CrazyAsianGFs. Έχει πολλά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό και γκαλερί φωτογραφιών. Επίσης, έχει πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε και σίγουρα θα απολαύσετε κάποια ασιατική γκόμενα να κάνει άτακτη και βρώμικη διασκέδαση.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός και η διάταξη είναι απλή και εύχρηστη
 • Υψηλές βαθμολογίες μεταξύ των χρηστών
 • Έχει πολλά περιεχόμενα μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει ιστότοπο μπόνους

# 10 - R18

r18 μωρά

Το R18 είναι ένας φανταστικός ιστότοπος πορνό που αποθηκεύει δωρεάν πρόσβαση σε βίντεο JAV. Επίσης, μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε πορνογραφικά βίντεο μεγάλου μήκους από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς πορνό και ερασιτέχνες μοντέλα. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει πάνω από εκατό χιλιάδες δείγματα βίντεο δωρεάν και εκτιμάται ότι θα απολαύσετε 243,000 υλικά DVD. Πράγματι, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας βίντεο από την τεράστια συλλογή του, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών ειδών, τύπων, κοστουμιών, θεμάτων και πολλών άλλων.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική R18.

PROS:

 • Υπάρχουν χιλιάδες DVD JAV πορνό διαθέσιμα
 • Χιλιάδες βίντεο JAV VR για να απολαύσετε
 • Εκατοντάδες συλλογές ταινιών hentai
 • Μπορείτε να κατεβάσετε ή να νοικιάσετε βίντεο
 • Υπάρχουν προχωρημένες δυνατότητες αναζήτησης, φίλτρου και ταξινόμησης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι ακριβά
 • Βίντεο λογοκρισία

# 11 - TuktukPatrol

Κεντρική TukTukpatrol

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τις αποκλειστικές δράσεις της και έχει γνήσιο περιεχόμενο σε ορυχεία χρυσού. Το TuktukPatrol.com ήταν ανέκαθεν ένας από τους ιστότοπους που έχω επισκεφτεί για το Thai porn. Επισκεφθείτε εκεί, και σχεδόν σίγουρα θα καταλήξετε σε ένα από τα δημοφιλή auto-rickshaws της πόλης ή "tuk-tuks" ένα λεπτό και ένα σφιχτό ασιατικό hottie το επόμενο. Σε αυτόν τον ιστότοπο, ένας άντρας βόλτα με τα «ταμ-τσουκ», που χτυπάει και μαζεύει σαγηνευτικά καπέλα. Αργότερα, τους επιστρέφει στο διαμέρισμά του, όπου μπορεί να τα βιδώσει σαν ένα γαμημένο επαγγελματία.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του TukTukPatrol.

PROS:

 • Τα βίντεο έχουν κυρίως ποιότητα πλήρους HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά ταϊλανδέζικα
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου ανταποκρίνεται
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις
 • Τα αρχεία zip εικόνας δεν είναι διαθέσιμα για λήψη
 • Χωρίς προσφορά δοκιμαστικής περιόδου

# 12 - AsianSexDiary

AsianSexDiary-σπίτι

AsianSexDiary's Το υλικό είναι 100% μοναδικό, ερασιτεχνικό και ασιατικό. Όλοι στο σετ είναι μια Ασιάτισσα. όλα τα γυρίσματα γίνονται από τον Τζον —έναν λευκό τύπο που επισκέπτεται την Ασία για να βρει γυμνά μοντέλα και τσούχτρες πουρνάρια. Πράγματι, ο συνδυασμός ταξιδιωτικού ημερολογίου, ημερολογίου και κατακτήσεων σε αυτόν τον ιστότοπο με τράβηξε.

Ενώ του αρέσουν τα ταξίδια, του αρέσει επίσης να παρασύρει όμορφες Ασιάτισσες σε κάθε μέρος που επισκέπτεται. Πιθανότατα συναντάει κάποια διαδικτυακά και κλαμπ, μετά τα παίρνει πίσω στο ξενοδοχείο του και τα καταγράφει καθώς σερβίρουν τον κόκορα του στα μουνιά τους. Αργότερα, δημοσιεύει τις ηχογραφήσεις του στην ενότητα των χρηστών του σε τακτική βάση. Με εντυπωσίασε και η αξία. ήταν υπέροχο να αποκτήσετε αποκλειστικό περιεχόμενο σε αυτήν την τιμή.

Με τον προηγούμενο διαδικτυακό του ιστότοπο FilipinaSexDiary, ο John Tron πήρε έναν νέο δρόμο όταν παρουσίασε τον πρώτο του ιστότοπο πριν από περίπου ένα χρόνο. Οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να βλέπουν νέο σεξ από τις Φιλιππίνες κυρίως κάθε μέρα για περίπου ένα χρόνο. Δεν απομένει τίποτα για να αποδείξει ότι ο Τζον είχε πετύχει τον στόχο του να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη συλλογή εξωτικών βίντεο και έχει δημιουργήσει μερικά πιο περίτεχνα έργα σε αυτές τις τοποθεσίες. Δεδομένου ότι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, έχει τώρα έναν ιστότοπο που αντικατοπτρίζει τις πολλές περιπέτειές του στις χώρες της Νοτιοανατολικής και της Ασίας.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά το περιεχόμενο
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια
 • Έχει ένα πρόγραμμα ανταμοιβών για τα πιστά μέλη
 • Το περιεχόμενο είναι υψηλής ποιότητας και αποκλειστικό
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Χιλιάδες βίντεο και γκαλερί εικόνων είναι διαθέσιμα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή λήψης βίντεο και εικόνων

Τελικές λέξεις

Για να είμαι ειλικρινής, το AllJapanesePass κάνει ακριβώς αυτό που λέει ότι θα κάνει: φέρνει σκληρό πορνό απευθείας από την Ιαπωνία. Εάν δεν χρησιμοποιείτε κανένα από τα επιλεγμένα βίντεο που δημοσιεύονται καθημερινά και το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων καναλιών πορνό JAV, θα χάσετε τον χρόνο σας. Σας εγγυώμαι ότι αυτό θα είναι το καταφύγιό σας για όλες τις ιαπωνικές ερωτικές φαντασιώσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε το AllJapanesePass και 20+ άλλους ιστότοπους JAV για μία μόνο συνδρομή. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Αυτή είναι η λύση σε όλες τις προσωπικές σας ιδιοτροπίες και φετίχ.

Ακόμα κι αν η έλλειψη βίντεο Ultra 4K είναι αρκετά ενοχλητική, το διαμέτρημα των βίντεο που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι πραγματικά τόσο φρικτό. Στην πραγματικότητα, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει στον ιαπωνικό πορνό κόσμο. Τα θέματα και οι ιστορίες τους μπορεί να είναι περίεργα και ασυνήθιστα, αλλά σίγουρα είναι κάτι που ικανοποιεί τις μοναδικές σας πόθους. Έτσι, για όσους απολαμβάνουν ιαπωνικό ή ασιατικό πορνό, το AllJapanesePass είναι σίγουρα απαραίτητο για τη λίστα επιλογών μέλους.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή