Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

Αναθεώρηση AsianSexDiary

& 12 (TOP) Ασιατικές ιστοσελίδες πορνογραφίας όπως το Asiansexdiary.com

Εγγραφείτε τώρα στο Brazzers.com - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το AsianSexDiary! Τα πιο καυτά ασιατικά και μη ασιατικά κοτόπουλα στον κόσμο!

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Asiansexdiary.com

AsianSexDiary-σπίτι

Το υλικό του AsianSexDiary είναι 100% μοναδικό, ερασιτεχνικό και ασιατικό. Όλοι στο σετ είναι ασιατική γυναίκα και ο "Τζον" κάνει όλα τα γυρίσματα - έναν λευκό άντρα που επισκέπτεται την Ασία για να βρει γυμνά μοντέλα και γλουτούς. Πράγματι, ο συνδυασμός ταξιδιωτικών ημερολογίων, περιοδικών και κατακτήσεων σε αυτόν τον ιστότοπο με έσυρε.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://asiansexdiary.com

Ενώ απολαμβάνει το ταξίδι, του αρέσει επίσης να σαγηνεύει αρκετά ασιατικές γυναίκες σε κάθε μέρος που επισκέπτεται. Πιθανότατα συναντά κάποιον διαδικτυακό και σε κλαμπ, στη συνέχεια τους παίρνει πίσω στο ξενοδοχείο του και τους ηχογραφεί καθώς σερβίρουν τον κόκορα του στις pussies τους. Αργότερα, δημοσιεύει τις ηχογραφήσεις του στην ενότητα των χρηστών σε τακτική βάση. Εντυπωσιάστηκα και με την αξία. ήταν υπέροχο να αποκτήσετε τόσο αποκλειστικό περιεχόμενο σε αυτήν την τιμή.

Με τον προηγούμενο διαδικτυακό ιστότοπο του FilipinaSexDiary, ο Τζον Τρόν πήρε μια νέα πορεία όταν παρουσίασε τον πρώτο του ιστότοπο πριν από περίπου ένα χρόνο. Οι χρήστες μπόρεσαν να δουν νέο σεξ από τις Φιλιππίνες κυρίως κάθε μέρα για περίπου ένα έτος. Δεν απομένει τίποτα να αποδείξει ότι ο Τζον είχε επιτύχει τον στόχο του να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη συλλογή εξωτικών βίντεο και έχει δημιουργήσει μερικά πιο περίτεχνα έργα σε αυτές τις τοποθεσίες. Δεδομένου ότι ταξιδεύει παγκοσμίως, τώρα έχει έναν ιστότοπο που αντικατοπτρίζει τις πολλές περιπέτειες του στις χώρες της Νοτιοανατολικής και της Ασίας. Ελάτε μαζί μου για να αναλύσετε αυτόν τον ιστότοπο και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το AsianSexDiary παρακάτω.

Asian Girls Galore από το AsianSexDiary

AsianSexDiary ασιατικά κορίτσια

Έχω πάει στο Asian Sex Diary εδώ και πολύ καιρό. Είμαι τώρα, δεν μπορώ να μπω στον πειρασμό να εγγραφώ τώρα. Τελικά, αποφάσισα να το δοκιμάσω και να μην μετανιώσω για όλα αυτά. Επομένως, εάν έχετε μια σεξιστική άποψη των ασιατικών γυναικών που παίρνουν τον άξονα, αυτός είναι ο ιστότοπος. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτήν την πλατφόρμα λόγω της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής και των σημαντικών πλεονεκτημάτων περιεχομένου που προσφέρει.

Οι ενθουσιώδεις θεατές μπορούν να δουν τον κ. Τζον Τρόν να ασχολείται με ασιατικά κορίτσια καθώς ταξιδεύει παγκοσμίως αναζητώντας σεξουαλικές συναντήσεις. Είναι ένα μείγμα κασέτας σεξ, ταξιδιωτικού ιστολογίου και βίντεο στο σπίτι. ηχογραφείται αλλά ενημερώνεται κάθε μέρα και το ταξίδι. Όλο το πακέτο είναι προσιτό για όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο και προσφέρει ανταμοιβή πίστης για τους χρήστες. Είμαι βέβαιος ότι ενδιαφέρεστε κυρίως να παρακολουθείτε ερασιτέχνες ασιατικές κοπέλες γυμνές και να κάνουν σεξ, οπότε αυτός είναι ένας υπέροχος προορισμός για εσάς.

Κυρίες AsianSexDiary

Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα δείτε μια ποικιλία από ειδικές και γλυκές κυρίες - πολλές από τις οποίες εμφανίζονται μόνο μία φορά. Κάθε μέρα, ο κύριος άνθρωπος δημοσιεύει κάτι διαφορετικό και το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων παρακολουθεί τι συμβαίνει. Το υλικό αναμιγνύεται και διατίθεται για προβολή ανά ημέρα ή μήνα. Είναι συχνά ένα σκληρό, ερασιτεχνικό ερασιτεχνικό βίντεο πορνό και άλλες φορές είναι πιο οικείο, με ιστορίες για τα ταξίδια του, λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες και, σχεδόν, βίντεο διακοπών.

Δεδομένου ότι οι κατακτήσεις του προέρχονται από όλο τον κόσμο, δεν είμαι σίγουρος αν ζει στην Ασία ή κάνει σχέσεις με ασιατικές γυναίκες από άλλες χώρες, αλλά μερικές είναι από τη Μαλαισία, τον Καναδά, ενώ άλλες μπορεί να είναι Ευρωπαίες. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πάνω από 640 γυναίκες στη συλλογή τρόπαιο. Εν τω μεταξύ, ο ιστότοπος είναι πλήρως αυτόνομος και διαθέτει ένα φανταστικό πρόγραμμα αφοσίωσης. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν σελίδες μπόνους. Ωστόσο, εάν συμμετέχετε, παραμείνετε μέλος για μεγάλο χρονικό διάστημα και υποστηρίξετε ενεργά το ημερολόγιο AsianSexDiary, το σύστημα σας ανταμείβει με μόνο διαθέσιμα βίντεο σε αφοσιωμένους οπαδούς.

Τύπος περιεχομένου που μπορείτε να περιμένετε από το AsianSexDiary

ασιατικά βίντεο

Hardcore βίντεο και εικόνες

Υπάρχουν επί του παρόντος 1148 hardcore κυκλοφορίες ή κατακτήσεις στο AsianSexDiary, με 664 τυχαίες γυναίκες και βίντεο και συλλογή εικόνων. Επιπλέον, υπάρχουν 1600 ενημερώσεις χωρίς hardcore. Οι εικόνες υψηλής ποιότητας εδώ έχουν κλίμακα 1600 × 1200 εικονοστοιχεία και καμία από τις γκαλερί φωτογραφιών δεν περιλαμβάνει λήψεις ZIP. Τα βίντεο είναι προσβάσιμα μόνο σε μορφή MP4 για ροή, με μέγιστη ανάλυση 1920 × 1080. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ταινίες για λήψη. Για σχεδόν οκτώ χρόνια, ο ιστός ενημερώνεται τακτικά.

Καλύτερο πορνογραφικό ταξίδι

Έχω δει μερικές ιστοσελίδες με σχετική ιδέα με το Asian Sex Diary στην εποχή μου, αλλά κανένας από αυτούς δεν ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός ή ευχάριστος. Από την άλλη πλευρά, αυτός ο ιστότοπος δεν εντάσσεται στην κατηγορία που ανήκει στην ίδια κατηγορία και θα ισχυριζόμουν με βεβαιότητα ότι είναι η τέλεια πλατφόρμα Travelogue Porn που έχω δει μέχρι τώρα. Αν και δεν υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω, αυτό παραμένει μια πλατφόρμα που καθιερώνει ένα υψηλότερο επίπεδο για τους άλλους να ακολουθήσουν.

Η σκληρή δραστηριότητα είναι εξαιρετική και πιστευτή, ειδικά με τις γυναίκες και το στυλ μαγνητοσκόπησης - τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο κυρίως από το POV του σέξι χαρακτήρα. Ειλικρινά, το AsianSexDiary είναι απλά ένα συναρπαστικό μέρος, με αυτόν τον άντρα να φαίνεται να βρίσκεται σε διακοπές όλη την ώρα. Τον κάνουμε επίσης να βάλει την τοποθεσία κάθε συνδέσμου και να πάρει το όνομα του καθένα με τον οποίο έκανε σεξ, έτσι ξέρουμε ότι είναι ειλικρινής! Είναι ένας πολύ έξυπνος και γενικός ιστότοπος. Φαίνεται πολύ φοβερό να χάσετε!

Δοκιμάστε το για τον εαυτό σας

Επίσης, υπάρχει μια κατηγορία "Δοκιμάστε το για τον εαυτό σας" στην οποία μπορείτε να εξασκηθείτε στο πώς να ταξιδέψετε, να μάθετε πώς να ηχογραφείτε και να απολαμβάνετε χαρακτηριστικά ανταμοιβής με τη λήψη του "Flight Miles". Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για πιο αποκλειστικές συλλογές σεξ πτήσης και μη επεξεργασμένα βίντεο που δεν περιλαμβάνονται στο ημερολόγιο του.

Τα σέξι κορίτσια του AsianSexDiary

Αυτά τα κορίτσια δεν είναι όλες πόρνες. Μερικές είναι ακόμη και πολύ καλές, αξιοπρεπείς γυναίκες που επιθυμούν να πάνε σε ραντεβού και να του προσφέρουν πράγματα για λογαριασμό τους. Γνώρισε μερικά κορίτσια με κάμερα στο Διαδίκτυο και τους έπεισε να τον δουν αυτοπροσώπως για έναν πυροβολισμό με εξέπληξε. Υποθέτω ότι τα ασιατικά κορίτσια δεν θα το έκαναν, αλλά είναι απλά διαφορετικά. Έτσι, ο John περνά τον περισσότερο χρόνο του στη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτό υποδηλώνει ότι σχεδόν όλες οι ασιατικές γυναίκες που βγήκε για αυτόν τον κατάλογο προέρχονταν από την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, τη Μιανμάρ ή τη Μαλαισία.

Αυτές οι χώρες έχουν μια ακμάζουσα βιομηχανία σεξουαλικού τουρισμού, όπου 20 $ μπορούν να σας προσφέρουν έναν τόνο σεξουαλικής φετίχ. Υπάρχει επίσης το ευρωπαϊκό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Δεν είμαι σίγουρος πώς το χειρίστηκε ο Τζον, αλλά κατάφερε να επιμείνει στο θέμα του ιστότοπου παρόλο που γυρίζει ταινίες στην Ευρώπη με κυρίως ασιατικές γυναίκες. Ωστόσο, έχει και άλλα όμορφα κορίτσια της Ανατολικής Ευρώπης για λίγη ποικιλία. Για τα ευρωπαϊκά ταξίδια, το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πάρει όμορφους συντρόφους.

Διεπαφή και απόδοση AsianSexDiary.com

Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα του AsianSexDiary είναι αρκετά εξελιγμένοι και έχουν εξαιρετική διεπαφή ιστότοπου. Αν και τα πράγματα στις σελίδες των μελών είναι λίγο πιο περίπλοκα, το υλικό είναι ενημερωμένο. Όχι μόνο μου άρεσαν οι ιστορίες που προσφέρουν, αλλά και το ταξίδι ήταν διορατικό. Γενικά, οι εμπειρίες του αγοριού μας John είναι ένα συναρπαστικό κομμάτι.

Ποιότητα βίντεο και εικόνων στο AsianSexDiary

asiansexydiary βίντεο

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός ο ιστότοπος δεν λαμβάνει συντομεύσεις στην ποιότητα της παρουσίασης εδώ. Οπτικά, μπορείτε να εξετάσετε το μεγαλύτερο μέρος στην υψηλότερη ανάλυση και να δείτε τα νέα βίντεο είναι σε πλήρη HD. Δυστυχώς, αυτά τα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα για λήψη και αποθήκευση, πράγμα που σημαίνει ότι τα βίντεο προορίζονται αποκλειστικά για ροή.

Η ροή είναι εύκολη και δεν διαλύεται όταν τα πράγματα γίνονται σκληρά. Μπορείτε να μεταβείτε από σκηνή σε σκηνή χωρίς δυσκολία. Επιπλέον, οι περισσότερες εικόνες στον Ιστό είναι σε πλήρη ανάλυση και κορυφαία ποιότητα. Ωστόσο, ακολουθώντας την πολιτική της εταιρείας, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη ολόκληρων άλμπουμ φωτογραφιών στον ιστότοπο.

AsianSexDiary: Απέχει από το να είναι απλώς ένας ιστότοπος πορνό

Υπάρχουν πολύ περισσότερα για τις καταχωρήσεις του Asian Sex Diary από την απλή σκληρή πορνογραφία. Είναι ένα έργο αγάπης και απαιτεί προσοχή και ευγνωμοσύνη από την κοινότητα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εγγραφείτε ως νέος χρήστης. Ακόμα πιο απίστευτα πράγματα θα έρθουν. Όπως και τα προγράμματα αεροπορικών εταιρειών, έχει την αφοσίωση των πελατών στον Ιστό, το οποίο απονέμει «μίλια» σε πόντους. Η ανανέωση της συνδρομής σας θα σας δώσει επιπλέον μίλια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε νέο περιεχόμενο.

Επιπλέον, για να μάθετε πώς να απολαμβάνετε τη ζωή σας ως σεξουαλικός τυχοδιώκτης, ο ιστότοπος διαθέτει επίσης πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση του εαυτού σας, ενώ ταξιδεύετε με σακίδιο σε όλη την Ασία. Για παράδειγμα, ενώ ο οδηγός έχει σαφείς οδηγίες για την εύρεση μιας πόρτας, έχει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με την προσέγγισή τους, την εύρεση τους και τον εντοπισμό ασφαλέστερων θέσεων. Πράγματι, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πραγματική κοινότητα και θα νιώσετε πλήρως βυθισμένοι στον ενθουσιασμό.

Επιλογές ιδιότητας μέλους και πληρωμής στο AsianSexDiary

συμμετοχή στο asiansexydiary

Το AsianSexDiary έχει τέσσερις επιλογές συμμετοχής από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Όπως φαίνεται παρακάτω, το νόμισμα που χρησιμοποιείται είναι το προεπιλεγμένο USD ($). Ωστόσο, το νόμισμα αλλάζει ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία εγγραφείτε.

 • 1 Μήνας στα 39.95 $ / μήνα - Σύνολο 39.95 $
 • 3 Μήνες στα 29.98 $ / μήνα - Σύνολο 89.95 $
 • 6 Μήνες στα 19.99 $ / μήνα - Σύνολο 119.95 $
 • 12 Μήνες στα 14.79 $ / μήνα - Σύνολο 179.95 $

Ασφάλεια, προστασία και διακριτική ευχέρεια του AsianSexDiary

Σημειώστε τα λόγια μου, το AsianSexDiary είναι 100% σταθερό και ασφαλές. Πρώτα απ 'όλα, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο HTTPS και την πύλη πληρωμών για να παρέχει κρυπτογράφηση και ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στο Διαδίκτυο για μέγιστη ευκολία. Επιπλέον, το AsianSexDiary χρησιμοποιεί HTTPS, ένα πρότυπο διαδικτύου που εξασφαλίζει εμπιστευτικές πληροφορίες που μεταδίδονται μεταξύ του προγράμματος περιήγησης ιστού και της βάσης δεδομένων της πλατφόρμας. Είναι σύνηθες να το βλέπετε στις καθημερινές οικονομικές σας πρακτικές, όπως η χρήση του Διαδικτύου ή σε φόρμες αγορών στο διαδίκτυο.

Επίσης, υπάρχει ένα επιπλέον στοιχείο ασφάλειας δεδομένων στη σελίδα σύνδεσης χρήστη, όπου συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Το AsianSexDiary χρησιμοποιεί επίσης TLS, το οποίο παρέχει πρόσθετη προστασία ασφαλείας χρησιμοποιώντας το SSL256. Η χρήση του TLS εμφανίζει μόνο τα τελευταία τέσσερα ψηφία των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας. Έτσι, οι κλέφτες δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας, αλλά ο ιστότοπος θα εξακολουθεί να αναγνωρίζει την κάρτα σας όταν πραγματοποιεί συναλλαγές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του AsianSexDiary

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά το περιεχόμενο
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια
 • Έχει ένα πρόγραμμα ανταμοιβών για τα πιστά μέλη
 • Το περιεχόμενο είναι υψηλής ποιότητας και αποκλειστικό
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Διατίθενται χιλιάδες βίντεο και γκαλερί εικόνων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή λήψης βίντεο και εικόνων

12 (TOP) Ασιατικές ιστοσελίδες πορνό Παρόμοια με το Asiansexdiary.com:

# 1 - brazzers

ιστότοπος brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό premium μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμό βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένων των λεσβιακών σεξ, των hardcore, σαγηνευτικών MILFs, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Τόσοι πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν καθημερινά στην καυτή κοινότητά του, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα των Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το έτος 2019 τα λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - JAVHD

Βίντεο JAVHD

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι όταν πρόκειται για ιαπωνικό πορνό, τα ιδιωτικά μέρη συνήθως λογοκρίνονται. Παρά τις υπέροχες σκηνές, τα θέματα και τα μοντέλα, οι λογοκρισμένες σκηνές είναι συνήθως το μειονέκτημα του ιαπωνικού πορνό. Δόξα τω Θεώ για το JAVHD. θα ζήσετε νόμιμο ιαπωνικό πορνό εδώ, εντελώς χωρίς λογοκριτικές σκηνές.

Αν και ο ενθουσιασμός δεν σταματά εκεί, τα οφέλη συμμετοχής σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση σε διαφορετικό ιστότοπο και να παρακολουθείτε πορνό υψηλής ποιότητας για την ευχαρίστησή σας. Πράγματι, στο JAVHD, μπορείτε να θαυμάσετε αυθεντικά ιαπωνικά μοντέλα χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας. Αυτά τα καυλιάρης cuties είναι πεινασμένοι για πίπα, στριπτίζ και σκληρό σεξ στην κάμερα. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε διάφορα θέματα όπως πρωκτικό σεξ, τρίο, ομαδικό σεξ, όργιο και αυνανισμό, όλα καταγεγραμμένα χωρίς λογοκρισία μόνο για εσάς.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική της JAVHD

PROS:

 • Παρέχει μη λογοκριμένα ιαπωνικά πορνό και εικόνες
 • Η διάταξη και η χρηστικότητα είναι απλές στην κατανόηση και τη χρήση
 • Φτηνό κόστος συμμετοχής στη δοκιμή
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει λεπτομερείς πληροφορίες
 • Μια εκτεταμένη συλλογή ιαπωνικών πορνό με αυθεντικούς ιαπωνικούς ηθοποιούς
 • Λήψη και ροή σε ποιότητα Full HD
 • Παρέχει τακτικές ενημερώσεις
 • Τα μοντέλα είναι δημοφιλή και πανέμορφα
 • Η σχεδίαση είναι απλή και ομαλή περιήγηση
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς ιστότοπους μπόνους
 • Έχει πολλές ετικέτες, αναζήτηση και επιλογές φίλτρου
 • Προσιτή συνδρομή μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε βίντεο
 • Ορισμένες δυνατότητες και βίντεο είναι προσβάσιμα μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 3 - R18

r18 μωρά

Το R18 είναι ένας φανταστικός ιστότοπος πορνό που αποθηκεύει δωρεάν πρόσβαση σε βίντεο JAV. Επίσης, μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε πορνό βίντεο πλήρους διάρκειας από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς πορνό και ερασιτέχνες μοντέλα. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει πάνω από εκατό χιλιάδες δείγματα βίντεο δωρεάν και μια εκτίμηση 243,000 υλικών DVD για να απολαύσετε. Πράγματι, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας βίντεο από την τεράστια συλλογή του, συμπεριλαμβανομένων, διαφορετικών ειδών, τύπων, κοστουμιών που χρησιμοποιούνται, θέματα και πολλά άλλα.

Αναθεώρηση R18 εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν χιλιάδες DVD JAV πορνό διαθέσιμα
 • Χιλιάδες βίντεο JAV VR για να απολαύσετε
 • Εκατοντάδες συλλογές ταινιών hentai
 • Μπορείτε να κατεβάσετε ή να νοικιάσετε βίντεο
 • Υπάρχουν προχωρημένες δυνατότητες αναζήτησης, φίλτρου και ταξινόμησης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι ακριβά
 • Βίντεο λογοκρισία

# 4 - JapanHDV

JapanHDV

Το JapanHDV είναι ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους πορνό της Ιαπωνίας σήμερα και είναι γνωστό ότι παράγει υψηλής ποιότητας ιαπωνικά βίντεο. Πράγματι, αν σας αρέσουν οι Ιάπωνες νεοσσοί που εκτελούν ερωτικές δραστηριότητες με σκηνές χωρίς λογοκρισία και μοναδικά θέματα, τότε το JapanHDV τα έχει όλα για εσάς. Πράγματι, οι Ιάπωνες κάνουν πορνό καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Έτσι, είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπος JapanHDV προσφέρει βίντεο υψηλής ποιότητας για ευχαρίστηση.

PROS:

 • Έχει τακτικές ενημερώσεις
 • Παράγει σκηνές χωρίς λογοκρισία
 • Μπορείτε να κατεβάσετε αγγλικούς υπότιτλους
 • Φανταστική ιστοσελίδα με κομψό σχεδιασμό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περιεχόμενα είναι εθιστικά
 • Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν πληρωμή για πρόσβαση

# 5 - Bukkake Τώρα

Μπουκάκ Τώρα

Το Bukkake Now είναι ένας ιαπωνικός ιστότοπος πορνό που χρησιμοποιεί την έννοια του Bukkake ως το πρωταρχικό του περιεχόμενο. Το Bukkake είναι ένας σεξουαλικός όρος που προήλθε αρχικά από την Ιαπωνία. Λοιπόν, περιμένετε να δείτε τα πιο καυτά ασιατικά κοτόπουλα καλυμμένα με πολλά εκσπερμάτιση. Πράγματι, όλα αυτά τα ιαπωνικά γλυκά παίρνουν το "Bukkake" σε διαφορετικό επίπεδο.

PROS:

 • Καταπληκτικές σκηνές και δραστηριότητες bukkake
 • Έχει καθημερινές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Η δοκιμή έχει περιορισμένη περίοδο
 • Οι σκηνές δεν έχουν περιγραφή

# 6 - Σιούφουκι

Κάθε φορά που ονειρεύομαι να ψαρεύω πορνό, σχεδόν πάντα σκέφτομαι τους Ασιάτες και πιστεύω ότι ο Shiofuky έχει πολλά να κάνει με αυτό. Πάρτε το ιαπωνικό φετίχ ψεκασμού σας στο επόμενο επίπεδο και περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο. Αυτά τα κοτόπουλα χίπης δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και αν κάνουν σεξ ή αυνανισμό, όλα καταλήγουν σε έναν υγρό βρώμικο οργασμό. Δεν με πειράζει να βρωμίζω τα χέρια μου ξανά και ξανά, και ο Shiofuky υπήρξε πάντα μια αξιόπιστη πηγή ασυνήθιστου ασιατικού πορνό. Έχουν βίντεο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε Full HD. Όλες οι ταινίες είναι χωρίς λογοκρισία, αλλά δεν έχουν αγγλικούς υπότιτλους, κάτι που είναι κρίμα.

PROS:

 • Τα βίντεο είναι σε ποιότητα Full HD
 • Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο χωρίς λογοκρισία
 • Η διεπαφή είναι απλή και εύκολη στην κατανόηση
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενημερώσεις είναι ακανόνιστες
 • Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του δεν είναι αποκλειστικό
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι στα Αγγλικά

# 7 - JavWhores

JavWhores

Το JavWhores είναι ένας άλλος ασιατικός ιστότοπος πορνό που έγινε δημοφιλής λόγω των συνεχώς υψηλής ποιότητας βίντεο που παράγονται. Έχει πολλά ασιατικά βίντεο πορνό πλήρους μήκους που είναι διαθέσιμα χωρίς να πληρώνουν ούτε μια δεκάρα. Πάνω απ 'όλα, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του έχει σκηνές χωρίς λογοκρισία.

Πράγματι, θα απολαμβάνετε διαφορετικά βίντεο καθημερινά, επειδή το JavWhores ενημερώνει τακτικά τη συλλογή του για την ευχαρίστησή σας. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο κάνοντας απλώς κλικ σε συνδέσμους βίντεο.

PROS:

 • Μια εκτεταμένη συλλογή από ασιατικά βίντεο πορνό
 • Διαθέτει δωρεάν βίντεο πλήρους διάρκειας
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Η πλειονότητα των ταινιών έχει σκηνές χωρίς λογοκρισία
 • Υποστηρίζει την ομαλή περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις

# 8 - ΓαμώτοMyIndianGf

σκατά

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό από ερωτικές ινδικές γυναίκες στο FuckMyIndianGf. Αρκετά βίντεο των ινδικών hotties δίπλα έχουν δημοσιευτεί, με τέλειο προβληματισμό τόσο από τη Βόρεια όσο και από τη Νότια Ινδία. Φαίνεται να υπάρχει μια ομάδα εγωιστικών φίλων που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τον πλούτο τους ενώ καυχιέται για τη σεξουαλική όρεξη των γυναικών τους. Δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία με το FuckMyIndianGf.com. Και, αν είστε κάτι σαν εμένα, δεν θα κουραστείτε ποτέ να παρακολουθείτε ερασιτέχνες Ινδούς κορίτσια, χάρη στο τεράστιο περιεχόμενο του ιστότοπου.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά
 • Υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο μπόνους
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα περιεχόμενα δεν είναι αποκλειστικά
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προηγμένη αναζήτηση
 • Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση "Αγαπημένων"
 • Υπάρχουν μόνο λίγες λήψεις σε ποιότητα HD

# 9 - CrazyAsianGFs

CrazyAsianGFs

Ψάχνετε για μια απίστευτη ασιατική δράση πορνό; Στη συνέχεια, αναμφίβολα, θα απολαύσετε τον ιστότοπο CrazyAsianGFs. Διαθέτει πολλά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό και γκαλερί φωτογραφιών. Επίσης, έχει πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε, και σίγουρα θα απολαύσετε κάποια ασιατική γκόμενα να κάνει άτακτη και βρώμικη διασκέδαση.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός και η διάταξη είναι απλή και εύχρηστη
 • Υψηλές βαθμολογίες μεταξύ των χρηστών
 • Έχει πολλά περιεχόμενα μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει ιστότοπο μπόνους

# 10 - TrikePatrol

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις περιοχές κόκκινου φωτός στις Φιλιππίνες, το πλήρωμα χρησιμοποιεί μια τρίκυκλα μοτοσικλέτα ή τρίκυκλο ως τη μόνη μορφή μεταφοράς τους. Στόχος τους είναι να συναντήσουν τους υπέροχους σέξι ερασιτέχνες των Φιλιππίνων πριν τους συνοδεύσουν πίσω στα πολυτελή ξενοδοχεία τους ή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου θα βάλουν το μυαλό τους. Χρησιμοποιώ το Trike Patrol όλη την ώρα. Είναι ο ιστότοπός μου για τη συλλογή κοριτσιών Φιλιππίνων με τα τριχωτά pussies τους σε κίνηση. Για να σας πω ειλικρινά, οι υπέροχες γυναίκες από αυτήν την περιοχή είναι απίστευτα ταλαντούχες. Σίγουρα καταλαβαίνουν πώς να ελέγχουν το πουλί ενός άνδρα και αναγνωρίζονται για να αφήσουν τον περιορισμό μπροστά από τις κάμερες, ενεργώντας σαν φυσικές ηθοποιούς.

PROS:

 • Λήψεις ποιότητας Full HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Η διεπαφή είναι φανταστική και η πλοήγηση ανταποκρίνεται
 • Διατίθεται στην περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενημερώσεις δεν είναι τακτικές
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ιστότοποι μπόνους
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία zip για λήψη

# 11 - TuktukPatrol

τουκτουκπατρόλ

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τις αποκλειστικές δράσεις της και έχει γνήσιο περιεχόμενο σε ορυχεία χρυσού. Το TuktukPatrol.com ήταν ανέκαθεν ένας από τους ιστότοπους που έχω επισκεφτεί για το Thai porn. Επισκεφθείτε εκεί, και σχεδόν σίγουρα θα καταλήξετε σε ένα από τα δημοφιλή auto-rickshaws της πόλης ή "tuk-tuks" ένα λεπτό και ένα σφιχτό ασιατικό hottie το επόμενο. Σε αυτόν τον ιστότοπο, ένας άντρας βόλτα με τα «ταμ-τσουκ», που χτυπάει και μαζεύει σαγηνευτικά καπέλα. Αργότερα, τους επιστρέφει στο διαμέρισμά του, όπου μπορεί να τα βιδώσει σαν ένα γαμημένο επαγγελματία.

PROS:

 • Τα βίντεο έχουν κυρίως ποιότητα πλήρους HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά ταϊλανδέζικα
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου ανταποκρίνεται
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις
 • Τα αρχεία zip εικόνας δεν είναι διαθέσιμα για λήψη
 • Χωρίς προσφορά δοκιμαστικής περιόδου

# 12 - The Blacklley

το μαυροπίνακα

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τον τίτλο, υποθέσαμε ότι ήταν μια αποκλειστική πλατφόρμα ebony που διαθέτει βίντεο και φωτογραφίες ασιατικών μοντέλων σε σεξουαλικές καταστάσεις με σόλο ή ακόμη και συνεργαζόμενο παιχνίδι. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι είναι ένας ιστότοπος με υψηλότερες τιμές που έχει μοντέλα που πηγαίνουν στους ιστότοπους και θέτουν. Επιπλέον, το Black Alley διαθέτει πάνω από 5,000 σύνολα εικόνων υψηλής ανάλυσης και περισσότερα από 1,098 βίντεο διαθέσιμα. Πράγματι, ο ιστότοπος TheBlackAlley είναι για εσάς αν σας αρέσει να παρακολουθείτε και να βλέπετε εξωτικές ασιατικές ομορφιές να παρουσιάζουν σέξι φορέματα, ερωτικές απογυμνώσεις και αυνανισμό.

PROS:

 • Πολλά περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα ζητήματα κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Δεν είναι δυνατή η ροή βίντεο

Ετυμηγορία

Αν λατρεύετε τις πανέμορφες κυρίες από την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία και άλλες ασιατικές χώρες, τότε το AsianSexDiary είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Πράγματι, τα κορίτσια της Ασίας είναι πανέμορφα και αυτή τη στιγμή είναι το αγαπημένο μου διαδικτυακό πορνό. Αυτός ο ιστότοπος έχει αξιοπρεπή λειτουργικότητα, αλλά οι δημοσιεύσεις που προέρχονται από ταξιδιώτες είναι διασκεδαστικές και διορατικές. Μέχρι στιγμής, αυτός ο ιστότοπος είναι ένας από τους καλύτερους ασιατικούς ιστότοπους πορνό που προσφέρουν ποιοτικό ερασιτεχνικό ασιατικό στυλ POV και μυστικό πορνό πορνό στο Διαδίκτυο.

Επίσης, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή και η διαισθητική πλοήγηση προσθέτουν τη συνολική γοητεία του ιστότοπου. Μόλις πρόσφατα μπήκα στο AsianSexDiary και χαίρομαι που αποφάσισα να συμμετάσχω στο AsianSexDiary γιατί κάθε πένα που ξοδεύω εδώ αξίζει τον κόπο. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστα κίνητρα που περιλαμβάνονται στο πακέτο συμμετοχής σας. Υποθέτω ότι το μόνο αρνητικό πράγμα που θα μπορούσα να πω για το AsianSexDiary είναι ότι δεν υποστηρίζει το bitcoin. Αλλά εκτός από αυτό, δίνω στο AsianSexDiary ένα σκορ A ++!

Εκτός από το AsianSexDiary.com, σας προτείνω να επισκεφθείτε η κορυφαία αγαπημένη μου ιστοσελίδα πορνό:

 1. Brazzers - η καλύτερη premium ιστοσελίδα πορνό

Έχετε ένα διασκεδαστικό cumshotz σε αυτές τις ασιατικές ομορφιές!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή