Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Erito Review

& 12 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Ιαπωνικοί/Ασιατικοί ιστότοποι πορνό όπως το Erito.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Erito.com

ερίτο σπίτι

Ένα από τα πιο δημοφιλή είδη μεταξύ εκείνων που ασχολούνται με την ερωτική σε απευθείας σύνδεση είναι η ιαπωνική πορνογραφία. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρότυπα στον κόσμο του αισθησιακού, σεξουαλικού και ερωτικού περιεχομένου που πάντα στοχεύουμε. Θέλουμε άψογα κορμιά, απίστευτα βυζιά και μούτρα με σεξουαλικά μικρά μωρά. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο λίγες ιστοσελίδες premium αφιερωμένες αποκλειστικά στην ιαπωνική πορνογραφική αγορά.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.erito.com/

Το Erito είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ερωτικά βασικά προϊόντα στις ασιατικές χώρες. Η πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε το 2013, έφερε χαρά σε όλους τους οπαδούς της πορνογραφίας, προσφέροντας σέξι περιεχόμενο και πολυάριθμη ασιατική πορνογραφία που αξίζει το fap. Παρά το γεγονός ότι είναι ευρέως γνωστός ως κορυφαίος ιστότοπος με τα καλύτερα χαρακτηριστικά, το Erito είναι ένας ιστότοπος που έχει αποχρώσεις ατελειών. Ωστόσο, με τις λειτουργίες αυτής της σελίδας και το φοβερό περιεχόμενο στο οποίο δεν μπορείτε να αντισταθείτε, θα δώσετε προσοχή στη λίστα των δυνατοτήτων που παρέχει.

Επιπλέον, κοιτάζοντας άλλους ιστότοπους ασιατικών και ιαπωνικών πορνό, φαίνεται ότι η αγάπη σας για το ιαπωνικό πορνό πληροί πλέον τα πρότυπά σας για πλήρως γραφικό, χωρίς λογοκρισία σεξ. Ως εκ τούτου, η βιβλιοθήκη Erito σας παρέχει τα πιο τολμηρά και δελεαστικά αστέρια βίντεο για ενήλικες σε πλούσια ροή υψηλής ευκρίνειας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Πράγματι, διαβάστε περισσότερα παρακάτω για να λάβετε μια πιο λεπτομερή λεπτομέρεια για το ταξίδι της Erito στην οργασμική φήμη.

Ο θαυμασμός μου για ιστότοπους ασιατικών πορνό όπως η Erito

Οι Ιάπωνες είναι από τις πιο ελκυστικές στην Ασία, με τη μεγάλη χάρη και την ομορφιά τους και την έντονη αίσθηση του χιούμορ. Μεγαλώνοντας, ήμουν σημαντικός λάτρης των ιαπωνικών ταινιών anime, οι οποίες αναπόφευκτα οδήγησαν σε ένα ενδιαφέρον για την ασιατική πορνογραφία στα εφηβικά μου χρόνια. Το ταξίδι σε αυτό το σημείο ήταν απίστευτο και σταδιακά ανακάλυψα πράγματα που μου άρεσαν.

Ως εκ τούτου, καθώς ξεκλειδώνετε αυτόν τον θησαυρό από εξαιρετικά σέξι, ακραία ιαπωνικά πορνό πορνό για ενήλικες με το Erito, θα είστε μόνο ένα κλικ μακριά από τις ονειρεμένες πορνοστάρ σας και πολλά άλλα. Με αυτό, η Erito έγινε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην επιχείρηση πορνό στο Διαδίκτυο μεταξύ των Ασιατών πορνό, χάρη επίσης στην ολοκληρωμένη και σκληρή συλλογή βίντεο που στάλθηκαν απευθείας από την Ιαπωνία και άλλες ασιατικές χώρες.

ειδοποίηση erito

Επιπλέον, ενώ ορισμένοι αναγνώστες μπορεί να έχουν επισκεφθεί αυτόν τον ιστότοπο στο παρελθόν, έχουν αλλάξει πολλά από τότε και η εμπειρία της αναζήτησης στο θησαυρό του ερωτικά συναρπαστικού ιαπωνικού πορνό είναι πιθανότατα καλύτερη από ποτέ. Όλοι γνωρίζουμε ότι η εύρεση ιαπωνικού πορνό χωρίς λογοκρισία είναι δύσκολη, καθώς πολλές ταινίες απαγορεύονται ή τα ιδιωτικά τμήματα των μοντέλων/χαρακτήρων είναι θολά. Ωστόσο, εδώ στο Erito, θα έχετε την ευκαιρία να πιάσετε τα πάντα στην παλάμη των χεριών σας. Έντονη ικανοποίηση θα κυλήσει στις φλέβες σας με την καλύτερη συλλογή Ιαπωνικών βίντεο ενηλίκων της Erito.

Οθόνη Ιστού Erito

Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά τον ιστότοπο, ο πίνακας ελέγχου εμφανίζει μια επιλογή ταινιών, από τις πιο πρόσφατες, που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες, έως τις πιο καταξιωμένες, οι οποίες, αν και παλιές, είναι σαν θαμμένα κοσμήματα που συνήθως παραβλέπετε. Ως εκ τούτου, αποκλειστικά υλικά, εβδομαδιαίες ενημερώσεις και απεριόριστη παρακολούθηση είναι όλα εγγυημένα από αυτόν τον κορυφαίο ιστότοπο πορνό.

Οι εικόνες είναι υψηλής ανάλυσης, καλά γυαλισμένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Όταν βλέπετε ορισμένες επιλογές που δεν σας αρέσουν στη σελίδα, μπορείτε απλώς να αφαιρέσετε μερικές φωτογραφίες, τρίβοντάς τις. Η διάταξη είναι επίσης πεντακάθαρη και απαλή. Τα τρέιλερ, από την άλλη πλευρά, είναι συναρπαστικά. Και η υπόλοιπη σελίδα καταλαμβάνεται από μικρογραφίες των τελευταίων ασιατικών πορνό βίντεο της Erito και των καλύτερων βίντεο ασιατικών πορνό.

Επιπλέον, οι λάτρεις των ασιατικών τσακιστών θα εκστασιαστούν να μάθουν ότι η Erito δεν κρύβει αυτά τα όμορφα μουνί κάτω από μια λωρίδα αντιπαθητικών pixel. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο πρόβλημα με πολλούς ιστότοπους ερωτικής πορνογραφίας λόγω των ιαπωνικών νόμων περί χυδαιότητας, οπότε η εύρεση μιας περιοχής που δεν θολώνει τα βρώμικα τμήματα είναι πάντα ένα συν. Και με υπερηφάνεια, η Erito απαντά στη δίψα των λάτρεις του πορνό για σεξουαλικά δελεαστικό ασιατικό περιεχόμενο.

Ο αδιαμφισβήτητος οργασμός με τους πορνοστάρ της Ερίτου

Κάποιος μπορεί να καταλάβει την απόλαυσή μου όταν ανακάλυψα την επιλογή της Ερίτο από τις καλύτερες ασιατικές ηθοποιούς και ταινίες της Ασίας. Αυτές οι καυτές κυρίες είναι εξαιρετικές, και τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί μερικές υγραίνονται γρήγορα με την ιδέα και τις σκέψεις του σεξ. Η δημοτικότητα του Erito πηγάζει από αυτό το γεγονός. Αυτά τα αστέρια και οι ηθοποιοί πορνό δείχνουν εύκολα την απόλαυση και την ευτυχία τους όταν εκθέτουν τις άτακτες περιοχές τους.

Η αγάπη αυτών των σταρ για σκληρές και softcore περιπέτειες εντείνει την εμπειρία των λάτρεις του πορνό. Πράγματι, γεννήθηκαν για να μας παρέχουν τεράστια ψυχαγωγία και ικανοποίηση. Επιπλέον, οι κυρίες σε αυτήν την πλατφόρμα ενθουσιάζονται με την ιδέα ότι οι λάτρεις του πορνό σε όλο τον κόσμο τρελαίνονται ικανοποιητικά με τη σεξουαλική τους έλξη. Σίγουρα, τους αρέσει να είναι η ακραία πηγή φετίχ και φαντασίας στον κόσμο.

erito άποψη

Αναζήτηση στη Βιβλιοθήκη Ερωτικών Ασιατικών Αριστουργημάτων

Το Erito απευθύνεται σε γνήσιους οπαδούς των πιο φρέσκων και πιο εκλεπτυσμένων ιαπωνικών hardcore χωρίς λογοκρισία. Η προσωρινή μνήμη μπορεί να ταξινομηθεί σε μια ποικιλία διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας. Υπάρχει μια αναπτυσσόμενη λίστα κατηγοριών που θα συνοψίσουν τα περιεχόμενα στην πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, για να δω ολόκληρη τη λίστα με τις σκηνές του Erito, πάτησα το κουμπί Κατηγορία. Με πάνω από 100 σενάρια για να διαλέξετε, η βιβλιοθήκη τους είναι ακόμα αρκετά περιορισμένη.

Υπάρχουν τρεις σκηνές πορνογραφίας, μοναχικά περιεχόμενα σεξουαλικής διέγερσης, ετεροφυλόφιλες σεξουαλικές αποδράσεις ζευγαριών και πολλά άλλα. Να είστε έτοιμοι και να παραμείνετε ενεργοί γιατί αυτός ο ιστότοπος θα σας δελεάσει να επιστρέψετε για περισσότερα. Επίσης, οι πορνοστάρ λατρεύουν να δημιουργούν μια ποικιλία σέξι πράγματα για να κάνουν την εξερεύνηση των πορνοπόλεμων δύσκολη να ξεχαστεί.

κατηγορία erito

Διαθέσιμοι ιστότοποι μπόνους

Η Erito συγκεντρώνει περιεχόμενο από πέντε ιαπωνικές ιστοσελίδες πορνό, με τα περισσότερα μοντέλα μεταξύ 18 και 30. Αυτές οι κυρίες κυμαίνονται από αφελείς, ντροπαλές και μικροκαμωμένες ερασιτέχνες έως πιο έμπειρους, πιο γεμάτους, πιο κυρίαρχους επαγγελματίες που ξέρουν τι θέλουν και μπορούν να ξεπεράσουν οποιονδήποτε. Συνήθως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς ιστότοπους που παρουσιάζουν ταινίες εδώ πηγαίνοντας στον κορυφαίο ιστότοπο.

Οι έφηβοι του Τόκιο, της Ιαπωνίας Tiniest και του Erito AV είναι μερικοί από τους διαφορετικούς ιστότοπους στον τόπο που προσφέρει πολλά βίντεο. Αυτοί οι ιστότοποι έχουν επί του παρόντος πάνω από 3,300 βίντεο και αν συνεχίσουν να ενημερώνονται με αυτόν τον ρυθμό, ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Επειδή υπάρχουν πολλοί ιστότοποι σε μια τοποθεσία, υπάρχει μια αξιοπρεπής ποικιλία ως προς το περιεχόμενο εδώ στο Erito.

Ποιοτικός ιστότοπος με δυνατότητες MouthWatering

Σε αντίθεση με πολλές άλλες σέξι πλατφόρμες, το Erito έχει μια βάση δεδομένων που αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από ταινίες HD που δεν είναι μόνο σεξουαλικά διεγερτικές αλλά και ευχάριστες στο θέαμα. Υπάρχει επίσης μια διασκεδαστική δράση POV, η οποία σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα που παρουσιάζονται. Η βάση δεδομένων βίντεο της Erito διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, είτε αναζητάτε μια ώριμη, μεγαλόσωμη έμπειρη γυναίκα είτε μια ντροπαλή νεαρή κυρία.

Επιπλέον, στο Erito, η κατηγορία Cosplay είναι επίσης σίγουρα εκεί όπου θα έχετε τη μεγαλύτερη ψυχαγωγία. Γίνεται πολύ cosplay εδώ, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε γυναίκες ντυμένες με προκλητικά και περίεργα σύνολα. Τα πιο εκπληκτικά μοντέλα είναι διακοσμημένα σε όλα όσα έχετε ποτέ θελήσει να δείτε. Είναι όλα εκεί, περιεχόμενο που κυμαίνεται από μαθήτριες έως εικονίδια της ποπ κουλτούρας, ονομάστε τα όλα! Θα παρακολουθήσετε την επιλογή των γυναικών που μπορεί να είναι τριχωτές ή ξυρισμένες, προσφέροντάς σας μια ποικιλία από μπαχαρικά σε ένα χώρο με μία στάση.

erito cosplay

Επιπλέον, η διεπαφή του ιστότοπου είναι εύκολη και αποτελεσματική και η αισθητική είναι επαρκής, αν όχι πολύ ελκυστική. Ο ιστότοπος φορτώνεται γρήγορα και η αναπαραγωγή είναι αρκετά ομαλή για να απολαύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς δυσλειτουργίες ή επιβράδυνση. Αυτές οι λειτουργίες είναι μια μαρτυρία για το πώς η Erito εργάστηκε σκληρά για να παρέχει κατάλληλα μέσα στην πελατεία της.

Πρέπει να εγγραφείτε στο Erito;

Η εγγραφή για να γίνετε μέλος είναι απαραίτητη σε αυτόν τον premium ιστότοπο πορνό. Τα μέλη κατά κάποιο τρόπο ανακάλυψαν ότι πληρώνουν μόνο για ροή επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμες λήψεις και ότι η ροή βίντεο είναι η μόνη επιλογή που απομένει εδώ. Ως εκ τούτου, πριν οι άνθρωποι βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να αποκτήσουν το περιεχόμενο που προτιμούν, το Erito θα πρέπει να προσφέρει λήψεις τώρα!

erito ενταχθούν

Επιπλέον, όταν αλλάζετε την ανάλυση πολλών βίντεο, η ποιότητα δεν φαίνεται να αλλάζει. Η πλειοψηφία των σκηνών του Erito είναι διαθέσιμες μόνο σε μία ποιότητα και bitrate. Επιπλέον, στο Erito λείπουν βασικές δυνατότητες πλοήγησης, όπως μια λίστα διασημοτήτων, σελίδες επιλογής οπτικών ενοτήτων και ετικέτες λέξεων -κλειδιών. Με αυτό, είναι κάπως αποκαρδιωτικό καθώς μας αφήνει να περιπλανιόμαστε στον ιστότοπο άσκοπα χωρίς αυτά τα εργαλεία οργάνωσης πληροφοριών κατά δημοτικότητα ή ημερομηνία δημοσίευσης. Σε πολλές περιπτώσεις, επίσης, οι ερμηνευτές μένουν ανώνυμοι.

Τα υπέρ και τα κατά του Erito.com

PROS:

 • Βιβλιοθήκη αποκλειστικών καυτών περιεχομένων
 • Αποτελείται από μη λογοκριμένη ασιατική πορνογραφία
 • Απλός σχεδιασμός
 • Εύκολη πρόσβαση και ομαλή πλοήγηση
 • Αξίζει να παρακολουθήσετε την κατηγορία cosplay
 • Λειτουργίες χρονολογίου που επιτρέπουν τη μετάβαση από τη μία ενότητα βίντεο στην άλλη
 • Υψηλής ποιότητας ιαπωνικό/ασιατικό πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Πληρώνει επιπλέον για λήψη
 • Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά σχολιασμού
 • Κακή λειτουργία αναζήτησης
 • Λείπει άλλα χαρακτηριστικά
 • Μικρότερη συλλογή

12 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Ιαπωνικοί/Ασιατικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με τον Erito.com:

# 1 - JavFinder

javfinder

Το JavFinder είναι ένας φανταστικός πόρος. Η τεράστια συλλογή βίντεο HD πλήρους μήκους και τζαμπαρίσματος του ιστότοπου είναι το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό. Έχετε πολλές κατηγορίες για να εντοπίσετε το πιο φανταστικό πορνό για οποιαδήποτε ατμόσφαιρα έχετε, καθώς και μια σελίδα πορνοστάρ που διαθέτει αρκετές πληροφορίες. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να τα αποκτήσετε όλα αυτά και είναι εντελώς δωρεάν. Όσον αφορά την πλοήγηση και την αναζήτηση, θα βρείτε μια λίστα με στούντιο και πορνοστάρ, και τα δύο παρέχουν μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου του υλικού

Ελέγξτε την πλήρη κριτική του JavFinder εδώ.

PROS:

 • Ολόκληρα βίντεο
 • Ευρεία βιβλιοθήκη pornstars και εξειδικευμένων
 • Δωρεάν και δεν απαιτείται λογαριασμός
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • JAV χωρίς λογοκρισία
 • Προσβάσιμα και επισημασμένα σωστά βίντεο
 • Γρήγορη ροή

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Δυσκολία λήψης βίντεο
 • Η πλατφόρμα για κινητά χρειάζεται βελτίωση

# 2 - JavGuru

javguru σπίτι

Περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό ετικετών κατηγορίας για να σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Με ένα στιγμιότυπο ενός κοριτσιού με διαφορετικά κοστούμια, πιθανότατα σκέφτεστε αμέσως ότι θα υπάρξουν κάποιες μοναδικές ιαπωνικές κατηγορίες όπως το bukkake ή το cosplay. Φυσικά, έχεις δίκιο. Θα βρείτε επίσης όλες τις συνήθεις κατηγορίες σε οποιονδήποτε ιστότοπο πορνό: Blowjob, Big tits, Anal, Facials, Penetration κ.ο.κ.

PROS:

 • Δωρεάν ιαπωνικά βίντεο για ενήλικες
 • Μεγάλη συλλογή περιεχομένων DVD
 • Σέξι πορνοστάρ
 • Ποικιλία κατηγοριών και θέσεων

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 3 - LittleAsians

μικροί Ασιάτες στο σπίτι

Το LittleAsians υποστηρίζεται από το TeamSkeet, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ήδη μέρος ενός σημαντικού διαδικτυακού πορνογραφικού δικτύου. Παίρνετε πλήρη πρόσβαση σε 28 ιστότοπους όταν εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε να χτυπιούνται αυτά τα μικροσκοπικά ασιατικά καυτά. Ενημερώνονται τακτικά, προσθέτοντας στις χιλιάδες συλλογές βίντεο τους. Ωστόσο, αυτά δεν είναι όλα στα LittleAsians, αλλά είναι όλα χαρακτηριστικά. Είναι φιλικό προς τα κινητά, γρήγορο και προσφέρει απεριόριστη προβολή υψηλής ευκρίνειας.

PROS:

 • Βίντεο ποιότητας
 • Χαριτωμένοι και καυτοί Ασιάτες
 • Πρόσβαση σε 28 πορνογραφικούς ιστότοπους

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεστε εγγραφή για πρόσβαση σε άλλους ιστότοπους
 • Μια μικρή συλλογή από ασιατικά βίντεο

# 4 - NipponHD

ΙΑΠΩΝΙΑ

Το Nippon HD έχει βίντεο σε gangbang, hardcore, creampie, blowjob, εφηβικό πορνό και άλλα είδη. Η πλατφόρμα διαθέτει εντελώς χωρίς λογοκρισία πορνογραφικό υλικό. Μερικές από τις σκηνές της Nippon HD με τις μπουνιέρ είναι ιδιαίτερα έντονες και τα μοντέλα του ιστότοπου είναι εξαιρετικά ελκυστικά. Τα βίντεο που είναι διαθέσιμα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι σε πλήρη HD. Επιπλέον, η πλατφόρμα φαίνεται φανταστική και δεν νομίζουμε ότι θα έχετε κανένα πρόβλημα πρόσβασης σε αυτήν. Στην αρχική σελίδα, όλα είναι εύκολα διαθέσιμα.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία υλικών και περιεχομένου
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Προσβάσιμος και εύκολος στην πλοήγηση ιστότοπος
 • Πορνογραφικό υλικό χωρίς λογοκρισία

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος εμφανίζει κακές μικρογραφίες

# 5 - JavWhores

JavWhores

Το JavWhores είναι ένας άλλος ασιατικός ιστότοπος πορνό που έγινε δημοφιλής λόγω των συνεχώς υψηλής ποιότητας βίντεο που παράγονται. Έχει πολλά ασιατικά βίντεο πορνό πλήρους μήκους που είναι διαθέσιμα χωρίς να πληρώνουν ούτε μια δεκάρα. Πάνω απ 'όλα, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του έχει σκηνές χωρίς λογοκρισία.

Σίγουρα, θα απολαμβάνετε διαφορετικά βίντεο καθημερινά, επειδή το JavWhores ενημερώνει τακτικά τη συλλογή του για την ευχαρίστησή σας. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο χωρίς περιορισμούς κάνοντας απλώς κλικ σε συνδέσμους βίντεο.

PROS:

 • Μια μεγάλη συλλογή από ασιατικά βίντεο πορνό
 • Διαθέτει δωρεάν βίντεο πλήρους διάρκειας
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Οι περισσότερες ταινίες έχουν σκηνές χωρίς λογοκρισία
 • Υποστηρίζει την ομαλή περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις

# 6 - TuktukPatrol 

τουκτουκπατρόλ

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τις αποκλειστικές δράσεις της και έχει γνήσιο περιεχόμενο σε ορυχεία χρυσού. Το TuktukPatrol.com ήταν ανέκαθεν ένας από τους ιστότοπους που έχω επισκεφτεί για το Thai porn. Επισκεφθείτε εκεί, και σχεδόν σίγουρα θα καταλήξετε σε ένα από τα δημοφιλή auto-rickshaws της πόλης ή "tuk-tuks" ένα λεπτό και ένα σφιχτό ασιατικό hottie το επόμενο. Σε αυτόν τον ιστότοπο, ένας άντρας βόλτα με τα «ταμ-τσουκ», που χτυπάει και μαζεύει σαγηνευτικά καπέλα. Αργότερα, τους επιστρέφει στο διαμέρισμά του, όπου μπορεί να τα βιδώσει σαν ένα γαμημένο επαγγελματία.

PROS:

 • Τα βίντεο έχουν κυρίως ποιότητα πλήρους HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά ταϊλανδέζικα
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου ανταποκρίνεται
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις
 • Τα αρχεία zip εικόνας δεν είναι διαθέσιμα για λήψη
 • Χωρίς προσφορά δοκιμαστικής περιόδου

# 7 - JAVFun

javfun σπίτι

Το JAVFun είναι ένας υπέροχος ιστότοπος για να πάτε αν ψάχνετε για μια ασιατική περιπέτεια, ειδικά αν σας αρέσουν οι Ιάπωνες γυναίκες. Σε ποιον άλλον δεν αρέσουν, όμως; Εκτός από το γεγονός ότι αυτές οι ταινίες είναι πλήρους μήκους, μοναδικές και εντελώς δωρεάν, έχουν έναν σταθερό και στιβαρό αριθμό κατηγοριών.

Επιπλέον, το καλύτερο μέρος αυτής της πλατφόρμας είναι ότι, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Ιαπώνων ενηλίκων βίντεο που διατίθενται στο διαδίκτυο, αυτό το JAV δεν κρύβει τα ζουμερά χτυπήματα κάτω από ένα φράγμα εικονοστοιχείων και κουκκίδων. Τίποτα άλλο να ζητήσετε εκτός από μια επιλογή λήψης σύντομα. Με αυτό, μπορώ να ολοκληρώσω πόσο διασκεδαστικό είναι στο JavFun!

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα JAV
 • Πολλές κατηγορίες για τράνταγμα
 • Μπορεί να επιλέξει και να περιηγηθεί ανά στούντιο
 • Υλικά χωρίς λογοκρισία
 • Δελεαστικά και καυτά ασιατικά αστέρια
 • Επιλογές για λειτουργία ημέρας και νύχτας
 • Ολόκληρα βίντεο
 • Υλικά JAV υψηλής ευκρίνειας
 • Καθαρός και ομαλός ιστότοπος
 • Χιλιάδες επεισόδια και σκηνές
 • Καλή εμπειρία στο κινητό και στον ιστότοπο
 • Τα βίντεο φορτώνονται γρήγορα και γρήγορα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιλογές λήψης
 • Λίγες δυνατότητες
 • Δεν υπάρχουν επιλογές φίλτρου και ταξινόμησης
 • Μια πρόχειρη μετάφραση περιγραφών ταινιών

# 8 - TrikePatrol

τρικεπατρόλη

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις περιοχές κόκκινου φωτός στις Φιλιππίνες, το πλήρωμα χρησιμοποιεί μια τρίκυκλα μοτοσικλέτα ή trike ως τη μόνη μορφή μεταφοράς τους. Στόχος τους είναι να συναντήσουν τους υπέροχους σέξι ερασιτέχνες των Φιλιππίνων πριν τους συνοδεύσουν πίσω στα πολυτελή ξενοδοχεία τους ή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου θα βάλουν το μυαλό τους.

Επιπλέον, χρησιμοποιώ το Trike Patrol όλη την ώρα. Είναι ο ιστότοπός μου για τη συλλογή κοριτσιών Φιλιππίνων με τα τριχωτά pussies τους σε κίνηση. Για να σας πω ειλικρινά, οι υπέροχες γυναίκες από αυτήν την περιοχή είναι απίστευτα ταλαντούχες. Σίγουρα καταλαβαίνουν πώς να ελέγχουν το πουλί ενός άνδρα και αναγνωρίζονται για να αφήσουν τον περιορισμό μπροστά από τις κάμερες, ενεργώντας σαν φυσικές ηθοποιούς.

PROS:

 • Λήψεις ποιότητας Full HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Η διεπαφή είναι φανταστική και η πλοήγηση ανταποκρίνεται
 • Διατίθεται στην περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενημερώσεις δεν είναι τακτικές
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ιστότοποι μπόνους
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία zip για λήψη

# 9 - ShioFuky

σιοφούκι

Το ShioFuky είναι ένας δημοφιλής ιαπωνικός πορνογραφικός ιστότοπος με μεγάλη ποικιλία από σκληρά πορνογραφικά βίντεο. Το 2012, ο ιστότοπος κυκλοφόρησε. Εάν σας αρέσει να παρακολουθείτε ιαπωνικές κούκλες να κάνουν θορύβους ενώ χτυπάτε, θα λατρέψετε αυτό το μέρος. Εμφανίζεται τουλάχιστον μία σκηνή squirting σε κάθε σκηνή του ShioFuky. Υπάρχουν πάνω από 2000 σκηνές σεξ στον ιστότοπο. Τα βίντεο που θα δείτε εδώ είναι σε υψηλή ευκρίνεια. Το ShioFuky έχει περισσότερους από 50,000 ενεργούς χρήστες, κάτι που θα σας καταπλήξει.

PROS:

 • Καλή συλλογή σκηνών σεξ
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Μη ψηφιακά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Παρουσία διαφημίσεων

# 10 - JAVHD

JAVHD

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι όταν πρόκειται για ιαπωνικό πορνό, τα ιδιωτικά μέρη συνήθως λογοκρίνονται. Παρά τις υπέροχες σκηνές, τα θέματα και τα μοντέλα, οι λογοκρισμένες σκηνές είναι συνήθως το μειονέκτημα του ιαπωνικού πορνό. Δόξα τω Θεώ για το JAVHD. θα ζήσετε νόμιμο ιαπωνικό πορνό εδώ, εντελώς χωρίς λογοκριτικές σκηνές.

Αν και ο ενθουσιασμός δεν σταματά εκεί, τα οφέλη συμμετοχής σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση σε διαφορετικό ιστότοπο και να παρακολουθείτε πορνό υψηλής ποιότητας για την ευχαρίστησή σας. Πράγματι, στο JAVHD, μπορείτε να θαυμάσετε αυθεντικά ιαπωνικά μοντέλα χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας. Αυτά τα καυλιάρης cuties είναι επίσης πεινασμένοι για πίπα, στριπτίζ και σκληρό σεξ στην κάμερα. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε διάφορα θέματα όπως πρωκτικό σεξ, τρίο, ομαδικό σεξ, όργιο και αυνανισμό, όλα καταγεγραμμένα χωρίς λογοκρισία μόνο για εσάς.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική της JAVHD

PROS:

 • Παρέχει μη λογοκριμένα ιαπωνικά πορνό και εικόνες
 • Η διάταξη και η χρηστικότητα είναι απλές στην κατανόηση και τη χρήση
 • Φτηνό κόστος συμμετοχής στη δοκιμή
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει λεπτομερείς πληροφορίες
 • Μια εκτεταμένη συλλογή ιαπωνικών πορνό με αυθεντικούς ιαπωνικούς ηθοποιούς
 • Λήψη και ροή σε ποιότητα Full HD
 • Παρέχει τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε βίντεο
 • Ορισμένες δυνατότητες και βίντεο είναι προσβάσιμα μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 11 - Μπουκάκ Τώρα

Μπουκάκ Τώρα

Το Bukkake Now είναι ένας ιαπωνικός ιστότοπος πορνό που χρησιμοποιεί την έννοια του bukkake ως το πρωταρχικό του περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, το Bukkake είναι ένας σεξουαλικός όρος που προήλθε αρχικά από την Ιαπωνία. Λοιπόν, περιμένετε να δείτε τα πιο καυτά ασιατικά κοτόπουλα καλυμμένα με πολλά εκσπερμάτιση. Σίγουρα, όλα αυτά τα ιαπωνικά γλυκά παίρνουν το "Bukkake" σε διαφορετικό επίπεδο.

PROS:

 • Καταπληκτικές σκηνές και δραστηριότητες bukkake
 • Έχει καθημερινές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Η δοκιμή έχει περιορισμένη περίοδο
 • Οι σκηνές δεν έχουν περιγραφή

# 12 - JavSeen

javseen σπίτι

Η ρύθμιση του JAVSeen είναι λίγο διαφορετική από τον κανονικό δωρεάν σωλήνα βίντεο. Ειδικεύονται σε ασιατικές ταινίες ενηλίκων μεγάλου μήκους και ιαπωνικά αρχεία DVD, όπως άλλοι ιστότοποι JAV. Αντί για την τυπική μικρογραφία των φακών και των ώμων που βρέθηκαν σε άλλους σωλήνες, οι φωτογραφίες στο προσκήνιο εμφανίζουν τα εξώφυλλα των πιο πρόσφατων ταινιών JAV που δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα.

PROS:

 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Υπέροχος σχεδιασμός ιστοσελίδας
 • Μεγάλη συλλογή περιεχομένων JAV

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Μερικά περιεχόμενα χαμηλής ποιότητας

Πάρε μακριά

Ο αριθμός των ταινιών στον ιστότοπο Erito.com θα αυξηθεί καθώς ο ιστότοπος μεγαλώνει, αλλά αυτό που έχουν τώρα εξακολουθεί να είναι εξαιρετικής ποιότητας. Είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από τον ιστότοπο και δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού. Τα κορίτσια είναι εκπληκτικά και βάζουν ό, τι έχουν στην πορνογραφία που σου δημιουργούν.

Ο ιστότοπος Erito είναι καλά σχεδιασμένος και μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό. Τι χαρακτηριστικό είναι αυτό; Λοιπόν, στο κάτω μέρος κάθε σελίδας βίντεο υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα. Μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτό για να δείτε μικρογραφίες για το τι παίζει ή να μετακινηθείτε από διάφορα μέρη του βίντεο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε ποιο συγκεκριμένο μέρος θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο αποκορύφωμα χωρίς να ξοδέψετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας.

Στο Erito, υπάρχει επίσης ένα σύντομο βιογραφικό για τα ιαπωνικά μοντέλα πορνό. Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα, αλλά είμαι πρόθυμος να ξοδέψω μερικά δολάρια περισσότερα για λήψεις. Επιπλέον, η κύρια έκκληση του ιστότοπου είναι ότι ανταλλάσσουν ιαπωνική πορνογραφία χωρίς τον συνηθισμένο περιορισμό που συνοδεύει την κατηγορία. Αν και παράγουν μια μικρότερη βιβλιοθήκη πορνογραφίας, παρέχουν έναν στενό στόχο και δίνουν έμφαση στο τελευταίο και πιο αποδεκτό ακραίο ασιατικό περιεχόμενο. Επομένως, εάν είστε οπαδός αυτού του ενθουσιασμού, ξεκινήστε την περιπέτειά σας στο Erito σήμερα. Σίγουρα, θα κάνετε πολύ δρόμο!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή