Ενημερώθηκε: 9 Αυγούστου 2022

Ανασκόπηση JavFinder

& 12-ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιάπωνες / Ασιατικές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το JavFinder

Εγγραφείτε τώρα στο Brazzers.com - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το JavFinder! Οι πιο καυτοί ασιατικοί και μη ασιατικοί νεοσσοί στον κόσμο!

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το JavFinder.com

javfinder

Σας αρέσει να χτυπάτε τα ασιατικά καυτά μωρά; Πράγματι, δεν είστε εντελώς μόνοι. Όπως λένε, οι ιαπωνικές γυναίκες είναι οι πιο ελκυστικές και τολμηρές σε όλο τον πλανήτη. Αυτός ο ισχυρισμός, υποθέτω, έγινε ο λόγος για τον οποίο πολλοί εθισμένοι στο πορνό μεταδίδουν και περιηγούνται σε ασιατικούς ιστότοπους με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Ένας από τους ασιατικούς ιστότοπους που τράβηξε την προσοχή μου είναι ο JavFinder. Η JAV ή επίσης γνωστή ως Ιαπωνικά βίντεο για ενήλικες ευνοείται όταν δίνει μερικά από τα καλύτερα και καλύτερα πορνογραφικά διαθέσιμα. Θα λατρέψετε τις κυρίες με τα πρόσωπα, τα χαμόγελα και τα σαγηνευτικά γκρίνια.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://javtrust.com/

Εδώ σε αυτόν τον ιστότοπο, θα ζήσετε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ασιατικές γυναίκες. Οι καυτές γυμνές κυρίες λαχταρούν να τις δουν από το βλέμμα σας. Γιατί λοιπόν να μην τους δώσουμε την προσοχή; Ίσως αξίζει τον κόπο γιατί έχουν κάποιο φιλτραρισμένο υλικό, αλλά η πλειοψηφία τους είναι αφιλτράριστη. Πράγματι, το JavFinder είναι ένας δωρεάν ιστότοπος πορνό όπου μπορείτε να δείτε ολόκληρα ιαπωνικά πορνό βίντεο σε ανάλυση έως και πλήρους HD, τόσο φιλτραρισμένα όσο και χωρίς λογοκρισία. Επιπλέον, παρέχουν μια ποικιλία κατηγοριών για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε.

Το JavFinder, ή τώρα υπάρχει ως JavTrust, είχε μια ταραχώδη ύπαρξη που περιλαμβάνει πολλά ονόματα και αλλαγές στον ιστότοπο. Οι περισσότεροι ιστότοποι δεν έχουν το προνόμιο να προσεγγίζουν περίπου 10 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες, γεγονός που υποδηλώνει μια επιτυχή και μαζική επίδραση μεταξύ των πολιτών πορνό. Το JavFinder σας επιτρέπει να δείτε και να δείτε έναν τόνο εκπληκτικού ασιατικού πορνό ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, θα πρέπει να ανεβάσετε διαφημίσεις, αλλά η ποσότητα των δωρεάν αγαθών που θα λάβετε ως αντάλλαγμα αξίζει τον κόπο. Ως εκ τούτου, αυτό είναι το μέρος για να επισκεφθείτε εάν ψάχνετε για όλο το ασιατικό πορνό που μπορείτε να χειριστείτε.

Μιλώντας για τον JavFinder

Το JavFinder (JavTrust) είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που διαχειρίζεται άτομα όπως εγώ που μου αρέσουν οι Ιάπωνες και θέλουν να τους λατρεύουν και να τους ευχαριστούν δωρεάν. Οι επιχειρήσεις κατά της πειρατείας κυνηγούν την περιοχή εδώ και πολύ καιρό, και χαίρομαι που αντέχουν. Δυστυχώς, τείνουν να μεταναστεύουν σε ένα νέο φόρουμ όποτε καταργούνται, οπότε είναι απίθανο να σταματήσουν σύντομα. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί αυτός ο ιστότοπος παρέχει πολλές πληροφορίες.

Χιλιάδες δωρεάν, λογοκριμένες και χωρίς λογοκρισία JAV πορνό ταινίες θα είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου. Προσφέρουν επίσης διαφορετικές θέσεις βίντεο, όπως MILF, μαθήτρια, ματς, συμμορία, μασάζ, λεσβίες και πολλά άλλα. Η πλειοψηφία αυτών των βίντεο διαρκεί περίπου μία ώρα ή περισσότερο. Ο ιστότοπος επιτρέπει στους επισκέπτες να αλλάξουν την ποιότητα προβολής των βίντεό τους σε HD ή Full HD. Ωστόσο, η πλατφόρμα δεν διαθέτει κουμπί λήψης, επομένως δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ταινίες.

Οι εντυπώσεις JavFinder μου

javfinder αστέρια

Θα βρείτε ένα σημαντικό ποσό πορνό στην αρχική σελίδα του JavFinder (JavTrust)! Είναι επίσης καλά οργανωμένο, με εξώφυλλα μικρογραφιών που μοιάζουν να ανήκουν σε DVD. Δυστυχώς, αυτά καθιστούν δύσκολη την πρόβλεψη του τι θα λάβετε όταν κάνετε κλικ σε μια ταινία πορνό, η οποία μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική και τρομακτική, ανάλογα με το είδος του παρατηρητή πορνό που είστε.

Το JavFinder έχει έναν υπέροχο σχεδιασμό τόσο απλό όσο και αποτελεσματικό, καθιστώντας το ιδανικό για έναν πορνογραφικό ιστότοπο. Υπάρχουν στήλες ταινιών πορνό και μια γραμμή πλοήγησης στην κορυφή με μερικές επιλογές για να διαλέξετε. Η διάταξη και το στυλ του JavFinder είναι αρκετά υπέροχα. είναι μοντέρνο, απλό και εύκολο στη χρήση. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος αποδίδει αξιοθαύμαστα. Το μόνο υπάρχον πρόβλημα είναι ότι πρέπει να παίζετε τις διαφημίσεις με μη αυτόματο τρόπο για να έχετε πρόσβαση στις ταινίες σας. Επιπλέον, υπάρχουν μερικά αναδυόμενα παράθυρα, αλλά δεν είναι πολλά.

Η τεράστια συλλογή τους

Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια περιεκτική σελίδα κατηγοριών που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων για τα οποία δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν είδη. Για παράδειγμα, η συλλογή ηθοποιών, BDSM, μεγάλα βυζιά, πίπα, καουμπόισσα και δάχτυλα, διαφυλετικές, και πολλές άλλες είναι όλες ξεχωριστές κατηγορίες με πληθώρα από πράγματα για να διαλέξετε.

Η συλλογή του JavFinder είναι το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του ιστότοπου. Πράγματι, φαίνεται φανταστικό με το σχεδιασμό του. Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι επίσης εξαιρετική, ακόμη και όταν παρακολουθείτε βίντεο διάρκειας δύο έως τεσσάρων ωρών. Μπορώ να βεβαιώσω πώς το πορνό συλλογή έγινε το επίκεντρο και το αστέρι αυτής της πλατφόρμας. Είναι απλά φανταστικά και εκπληκτικά. ειλικρινά, υπάρχει πολλή πορνογραφία για να χτυπήσετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

κατηγορίες javfinder

Θα καταλήξετε σε μια άλλη σελίδα πορνό καθώς συνεχίζετε να περιηγείστε στον ιστότοπο. Υπάρχουν κυριολεκτικά τεράστια πορνό πλήρους μήκους για να αποκαλύψετε τον εαυτό σας. Επιπλέον, η ενότητα κατηγοριών διαθέτει ένα αναπτυσσόμενο μενού με τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες και, στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετική ενότητα για να αναζητήσετε τις άλλες κατηγορίες.

Άλλα χαρακτηριστικά του JavFinder

Η σελίδα σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε σε διάφορες χρήσιμες λειτουργίες. πρώτη στη λίστα είναι το δημοφιλές τμήμα. Σε αυτήν την ενότητα εμφανίζονται οι πιο πολυσυζητημένοι πόλεις ή το πιο αγαπημένο ασιατικό πορνό. Κάθε μικρογραφία βίντεο δείχνει επίσης τον αριθμό των θεατών που έχουν ήδη παρακολουθήσει τις σκηνές, τα αστέρια και τη διάρκεια του βίντεο. Οι μικρογραφίες που εμφανίζονται επιτρέπουν στους θεατές να προβλέψουν τι μπορεί να συμβεί στο βίντεο.

Έχουν επίσης έναν κατάλογο pornstar! Ναί! Μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα τους πιο αγαπημένους σας ερμηνευτές πορνό. Εμφανίζουν επίσης τις εικόνες τους για να διαλέξετε εύκολα. Πράγματι, αυτά τα κορίτσια της Ιαπωνίας ή της Ασίας γοητεύουν. Δεν περίμενα να περιηγηθώ και να τα γνωρίσω καλύτερα. Πορνογραφικά αστέρια όπως η Aika, η Aki Sasaki, η Ayumi Shinoda, η Rika Mari και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα σε αυτήν την ενότητα. Κάνοντας κλικ σε ένα συγκεκριμένο όνομα pornstars, θα σας οδηγήσει στα δημοφιλή και λαχταριστά πορνό βίντεο.

Επιπλέον, ο ιστότοπος φρόντισε να δημιουργήσει ένα τμήμα των συνεργαζόμενων στούντιο. Πράγματι, μπορείτε να εντοπίσετε αμέσως ένα συγκεκριμένο στούντιο που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αυτά τα στούντιο περιλαμβάνουν 1000Giri, 10Musume, 1919Gogo, Air Control, Around, Art Mode και πολλά άλλα. Πράγματι, πόσο δροσερό είναι αυτό;

στούντιο javfinder

Η JAV χωρίς λογοκρισία

Μπορείτε επίσης να δείτε χιλιάδες ταινίες χωρίς λογοκρισία από πανέμορφες ασιατικές pussies. Κάνουν επίσης τρόπους για να ανακαλύψετε τις πιο δημοφιλείς πορνογραφικές ταινίες στο Διαδίκτυο και να τις διαθέσετε δωρεάν. Επιπλέον, υπάρχουν μερικές ερασιτεχνικές ταινίες και κάποια δημιουργική εργασία οπουδήποτε στον τόπο. Ο ιστότοπος προφανώς επικεντρώνεται στο ιαπωνικό πορνό και υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη για να διαλέξετε.

Τα βίντεο χωρίς λογοκρισία εμφανίζουν πολλές πιο ήπιες και πιο γλυκές ταινίες με αθώα θηλυκά που προσπαθούν να φαίνονται υπέροχα και ρομαντικά, δημιουργώντας μια ελπίδα ότι θα μπορούσα να αγγίξω ένα από αυτά μια μέρα. Μου αρέσει να βλέπω ταινίες με γυναίκες που μοιάζουν να είναι κακομεταχείριση από τους συγγενείς ή τους δασκάλους τους. Έχουν πολλές ιστορίες και συναρπαστικά σχέδια. Αλλά αυτό που κάνει αυτήν την πλατφόρμα ακόμη πιο ενθαρρυντική είναι ότι εξυπηρετούν μια αφιλτράριστη συλλογή. Πράγματι, αυτό αρκεί για να ζήσετε την πραγματική ικανοποίηση.

javfinder χωρίς λογοκρισία

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του JavFinder

PROS:

 • Ολόκληρα βίντεο
 • Ευρεία βιβλιοθήκη pornstars και εξειδικευμένων
 • Δωρεάν και δεν απαιτείται λογαριασμός
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • JAV χωρίς λογοκρισία
 • Προσβάσιμα και επισημασμένα σωστά βίντεο
 • Γρήγορη ροή

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Δυσκολία λήψης βίντεο
 • Η πλατφόρμα για κινητά χρειάζεται βελτίωση

12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιάπωνες / Ασιατικές ιστοσελίδες πορνογραφίας

# 1 - Μπόνους:  brazzers

ιστότοπος brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό premium μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμό βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένων των λεσβιακών σεξ, των hardcore, σαγηνευτικών MILFs, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Τόσοι πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν καθημερινά στην καυτή κοινότητά του, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα των Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το έτος 2019 τα λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - R18

r18 μωρά

Το R18 είναι ένας φανταστικός ιστότοπος πορνό που αποθηκεύει δωρεάν πρόσβαση σε βίντεο JAV. Επίσης, μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε πορνό βίντεο πλήρους διάρκειας από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς πορνό και ερασιτέχνες μοντέλα. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει πάνω από εκατό χιλιάδες δείγματα βίντεο δωρεάν και μια εκτίμηση 243,000 υλικών DVD για να απολαύσετε. Πράγματι, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας βίντεο από την τεράστια συλλογή του, συμπεριλαμβανομένων, διαφορετικών ειδών, τύπων, κοστουμιών που χρησιμοποιούνται, θέματα και πολλά άλλα.

Αναθεώρηση R18 εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν χιλιάδες DVD JAV πορνό διαθέσιμα
 • Χιλιάδες βίντεο JAV VR για να απολαύσετε
 • Εκατοντάδες συλλογές ταινιών hentai
 • Μπορείτε να κατεβάσετε ή να νοικιάσετε βίντεο
 • Υπάρχουν προχωρημένες δυνατότητες αναζήτησης, φίλτρου και ταξινόμησης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι ακριβά
 • Βίντεο λογοκρισία

# 3 - JAVHD

JAVHD

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι όταν πρόκειται για ιαπωνικό πορνό, τα ιδιωτικά μέρη συνήθως λογοκρίνονται. Παρά τις υπέροχες σκηνές, τα θέματα και τα μοντέλα, οι λογοκρισμένες σκηνές είναι συνήθως το μειονέκτημα του ιαπωνικού πορνό. Δόξα τω Θεώ για το JAVHD. θα ζήσετε νόμιμο ιαπωνικό πορνό εδώ, εντελώς χωρίς λογοκριτικές σκηνές.

Αν και ο ενθουσιασμός δεν σταματά εκεί, τα οφέλη συμμετοχής σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση σε διαφορετικό ιστότοπο και να παρακολουθείτε πορνό υψηλής ποιότητας για την ευχαρίστησή σας. Πράγματι, στο JAVHD, μπορείτε να θαυμάσετε αυθεντικά ιαπωνικά μοντέλα χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας. Αυτά τα καυλιάρης cuties είναι επίσης πεινασμένοι για πίπα, στριπτίζ και σκληρό σεξ στην κάμερα. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε διάφορα θέματα όπως πρωκτικό σεξ, τρίο, ομαδικό σεξ, όργιο και αυνανισμό, όλα καταγεγραμμένα χωρίς λογοκρισία μόνο για εσάς.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική της JAVHD

PROS:

 • Παρέχει μη λογοκριμένα ιαπωνικά πορνό και εικόνες
 • Η διάταξη και η χρηστικότητα είναι απλές στην κατανόηση και τη χρήση
 • Φτηνό κόστος συμμετοχής στη δοκιμή
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει λεπτομερείς πληροφορίες
 • Μια εκτεταμένη συλλογή ιαπωνικών πορνό με αυθεντικούς ιαπωνικούς ηθοποιούς
 • Λήψη και ροή σε ποιότητα Full HD
 • Παρέχει τακτικές ενημερώσεις
 • Τα μοντέλα είναι δημοφιλή και πανέμορφα
 • Η σχεδίαση είναι απλή και ομαλή περιήγηση
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς ιστότοπους μπόνους
 • Έχει πολλές ετικέτες, αναζήτηση και επιλογές φίλτρου
 • Προσιτή συνδρομή μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε βίντεο
 • Ορισμένες δυνατότητες και βίντεο είναι προσβάσιμα μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 4 -  JapanHDV

JapanHDV

Το JapanHDV είναι ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους πορνό της Ιαπωνίας σήμερα και είναι γνωστό ότι παράγει υψηλής ποιότητας ιαπωνικά βίντεο. Πράγματι, αν σας αρέσουν οι Ιάπωνες νεοσσοί που εκτελούν ερωτικές δραστηριότητες με σκηνές χωρίς λογοκρισία και μοναδικά θέματα, τότε το JapanHDV τα έχει όλα για εσάς. Πράγματι, οι Ιάπωνες κάνουν πορνό καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Έτσι, είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπος JapanHDV προσφέρει βίντεο υψηλής ποιότητας για ευχαρίστηση.

PROS:

 • Έχει τακτικές ενημερώσεις
 • Παράγει σκηνές χωρίς λογοκρισία
 • Μπορείτε να κατεβάσετε αγγλικούς υπότιτλους
 • Φανταστική ιστοσελίδα με κομψό σχεδιασμό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περιεχόμενα είναι εθιστικά
 • Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν πληρωμή για πρόσβαση

# 5 -  CrazyAsianGFs

CrazyAsianGFs

Ψάχνετε για μια απίστευτη ασιατική δράση πορνό; Στη συνέχεια, αναμφίβολα, θα απολαύσετε τον ιστότοπο CrazyAsianGFs. Διαθέτει πολλά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό και γκαλερί φωτογραφιών. Επίσης, έχει πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε, και σίγουρα θα απολαύσετε κάποια ασιατική γκόμενα να κάνει άτακτη και βρώμικη διασκέδαση

PROS:

 • Ο σχεδιασμός και η διάταξη είναι απλή και εύχρηστη
 • Υψηλές βαθμολογίες μεταξύ των χρηστών
 • Έχει πολλά περιεχόμενα μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει ιστότοπο μπόνους

# 6 -  AsianSexDiary

συμμετοχή στο asiansexydiary

Μια premium ασιατική ιστοσελίδα πορνό, το AsianSexDiary προσφέρει μια μοναδική γεύση στον κλάδο της πορνογραφίας. Αυτός ο ιστότοπος αφορά τον John, έναν άντρα που ταξιδεύει στην Ασία και συνδέεται με καυτά κορίτσια σε κλαμπ, μπαρ ή οπουδήποτε πηγαίνει. Σίγουρα, όλα τα βίντεό του είναι υψηλής ποιότητας και το περιεχόμενο είναι αποκλειστικό. Διαθέτει χιλιάδες βίντεο και γκαλερί φωτογραφιών για να απολαύσετε και όλα διαθέσιμα δωρεάν.

Πλήρης κριτική AsianSexDiary εδώ.

PROS:

 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα καθημερινά
 • Έχει μια ενεργή κοινότητα
 • Το πρόγραμμα ανταμοιβών είναι διαθέσιμο
 • Υψηλής ποιότητας και αποκλειστικά βίντεο
 • Υποστηρίζει κινητά τηλέφωνα για περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο

# 7 -  The Blacklley

το μαυροπίνακα

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τον τίτλο, υποθέσαμε ότι ήταν μια αποκλειστική πλατφόρμα ebony που διαθέτει βίντεο και φωτογραφίες ασιατικών μοντέλων σε σεξουαλικές καταστάσεις με σόλο ή ακόμα και συνεργαζόμενο παιχνίδι. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι είναι ένας ιστότοπος με υψηλότερες τιμές που έχει μοντέλα που πηγαίνουν στους ιστότοπους και θέτουν.

Επιπλέον, το Black Alley διαθέτει πάνω από 5,000 σύνολα εικόνων υψηλής ανάλυσης και περισσότερα από 1,098 βίντεο διαθέσιμα. Πράγματι, ο ιστότοπος TheBlackAlley είναι για εσάς αν σας αρέσει να παρακολουθείτε και να βλέπετε εξωτικές ασιατικές ομορφιές να ποζάρουν με σέξι φορέματα, ερωτικές απογυμνώσεις και αυνανισμό.

PROS:

 • Πολλά περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα ζητήματα κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Δεν είναι δυνατή η ροή βίντεο

# 8 - JavWhores

JavWhores

Το JavWhores είναι ένας άλλος ασιατικός ιστότοπος πορνό που έγινε δημοφιλής λόγω των συνεχώς υψηλής ποιότητας βίντεο που παράγονται. Έχει πολλά ασιατικά βίντεο πορνό πλήρους μήκους που είναι διαθέσιμα χωρίς να πληρώνουν ούτε μια δεκάρα. Πάνω απ 'όλα, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του έχει σκηνές χωρίς λογοκρισία.

Σίγουρα, θα απολαμβάνετε διαφορετικά βίντεο καθημερινά, επειδή το JavWhores ενημερώνει τακτικά τη συλλογή του για την ευχαρίστησή σας. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο χωρίς περιορισμούς κάνοντας απλώς κλικ σε συνδέσμους βίντεο.

PROS:

 • Μια μεγάλη συλλογή από ασιατικά βίντεο πορνό
 • Διαθέτει δωρεάν βίντεο πλήρους διάρκειας
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Οι περισσότερες ταινίες έχουν σκηνές χωρίς λογοκρισία
 • Υποστηρίζει την ομαλή περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις

# 9 -  Μπουκάκ Τώρα

Μπουκάκ Τώρα

Το Bukkake Now είναι ένας ιαπωνικός ιστότοπος πορνό που χρησιμοποιεί την έννοια του bukkake ως το πρωταρχικό του περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, το Bukkake είναι ένας σεξουαλικός όρος που προήλθε αρχικά από την Ιαπωνία. Λοιπόν, περιμένετε να δείτε τα πιο καυτά ασιατικά κοτόπουλα καλυμμένα με πολλά εκσπερμάτιση. Σίγουρα, όλα αυτά τα ιαπωνικά γλυκά παίρνουν το "Bukkake" σε διαφορετικό επίπεδο.

PROS:

 • Καταπληκτικές σκηνές και δραστηριότητες bukkake
 • Έχει καθημερινές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Η δοκιμή έχει περιορισμένη περίοδο
 • Οι σκηνές δεν έχουν περιγραφή

# 10 - NipponHD

Το Nippon HD διαθέτει το πορνογραφικό υλικό υψηλότερης ποιότητας που μπορείτε να απολαύσετε. Ο ιστότοπος γνωρίζει τι επιθυμεί ένα άτομο. Ως αποτέλεσμα, παρέχει το σεξουαλικό περιεχόμενο υψηλότερης ποιότητας, το οποίο μπορεί να έχετε σκεφτεί να δοκιμάσετε και στην πραγματική ζωή. Ο ιστότοπος διαθέτει μη λογοκριμένο πορνογραφικό υλικό.

Επιπλέον, το Nippon HD έχει βίντεο σε συμμορίες, hardcore, creampie, πίπα, έφηβος πορνό και άλλα είδη. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης εντελώς μη λογοκριμένο πορνογραφικό υλικό. Επιπλέον, μερικές από τις σκηνές της blowjobs της Nippon HD είναι ιδιαίτερα έντονες και τα μοντέλα του ιστότοπου είναι εξαιρετικά ελκυστικά.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία υλικών και περιεχομένου
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Προσβάσιμος και εύκολος στην πλοήγηση ιστότοπος
 • Πορνογραφικό υλικό χωρίς λογοκρισία

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος εμφανίζει κακές μικρογραφίες

# 11 - ShioFuky

σιοφούκι

Το ShioFuky είναι ένας δημοφιλής ιαπωνικός πορνογραφικός ιστότοπος με μια μεγάλη ποικιλία από σκληρά πορνογραφικά βίντεο. Το 2012, ο ιστότοπος κυκλοφόρησε. Εάν σας αρέσει να παρακολουθείτε ιαπωνικές κούκλες να κάνουν θορύβους ενώ χτυπάτε, θα λατρέψετε και αυτό το μέρος. Επιπλέον, σε κάθε σκηνή του ShioFuky εμφανίζεται τουλάχιστον μία σκηνή ψεκασμού. Υπάρχουν πάνω από 2000 σκηνές σεξ στον ιστότοπο. Επιπλέον, τα βίντεο που θα δείτε εδώ είναι σε υψηλή ευκρίνεια. Το ShioFuky έχει περισσότερους από 50,000 ενεργούς χρήστες, κάτι που θα σας καταπλήξει.

PROS:

 • Καλή συλλογή σκηνών σεξ
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Μη ψηφιακά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Παρουσία διαφημίσεων

# 12 - JPMilfs

jpmilfs

Θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερα Ιαπωνικά MILFs; Ελέγξτε αυτόν τον ιστότοπο σήμερα! Έχουν τα καλύτερα και υψηλής ποιότητας βίντεο που ξεπερνούν τα 1,700. Μόλις γίνετε μέλος, αυτά τα βίντεο θα είναι άμεσα διαθέσιμα για λήψη. Εάν ψάχνετε ένα σκληρό περιεχόμενο, τότε το JPMilfs είναι ιδανικό για εσάς. Οι σεξουαλικές παραστάσεις του ιστότοπου είναι επίσης εξαιρετικά ικανοποιητικές.

PROS:

 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Μεγάλη επιλογή ελκυστικών, σέξι και δελεαστικών γυναικών
 • Καυτές μικρογραφίες
 • Αποτελεσματική προβολή ιστότοπου
 • Εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο και υλικά

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται συνδρομή για πρόσβαση

Ετυμηγορία

Συνολικά, το JavFinder είναι ένας φανταστικός πόρος. Η τεράστια σειρά βίντεο HD πλήρους μήκους και jampacked είναι η αγαπημένη μου δυνατότητα. Έχετε πολλές κατηγορίες για να βρείτε για να βρείτε το πιο φανταστικό πορνό για ό, τι έχετε, καθώς και μια σελίδα με αστέρι που διαθέτει αρκετές πληροφορίες. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να αποκτήσετε όλα αυτά και είναι εντελώς δωρεάν. Όσον αφορά την πλοήγηση και την αναζήτηση, θα βρείτε μια λίστα με στούντιο και πορνοστάρ, και τα δύο παρέχουν μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου του υλικού.

Επιπλέον, μπορείτε απλώς να φιλτράρετε ταινίες κατά δημοτικότητα, πιο φρέσκα ή με τις περισσότερες προβολές ή να χρησιμοποιήσετε την κύρια επιλογή αναζήτησης. Ο ιστότοπος περιέχει επίσης διάφορα βασικά χαρακτηριστικά, όπως κατηγορίες λογοκρισίας / λογοκρισίας. Τα βίντεο είναι επίσης προσβάσιμα για εντοπισμό, καθώς επισημαίνονται με ακρίβεια με καθένα από τα ονόματα των αστεριών του πορνό. Επιπλέον, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε καθόλου τον ιστότοπο, σας συμβουλεύω να αποκλείσετε τη διαφήμιση με κάποιο τρόπο.

Συνολικά, εάν είστε άτομο που απολαμβάνει την ιαπωνική πορνογραφία, αυτός είναι πράγματι ένας υπέροχος και σταθερός ιστότοπος για επίσκεψη. Τώρα, εάν αναζητάτε άλλους ιστότοπους που παρέχουν σχεδόν την ίδια εμπειρία, εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία και επισκεφθείτε Brazzers.com. Αποκτήστε τη γεύση του κορεσμού πορνό τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή