Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

JavSeen

& ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ Ιαπωνικοί/ασιατικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με τον JavSeen.tv

Επισκεφθείτε το Brazzers.com τώρα - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το JavSeen! Οι πιο καυτοί ασιατικοί και μη ασιατικοί νεοσσοί στον κόσμο!

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JavSeen.tv

Javseen σπίτι

Έκανα κριτικές για μερικούς ιαπωνικούς ιστότοπους βίντεο για ενήλικες και ανακάλυψα ότι έχουν μεγάλη ζήτηση στον κόσμο της πορνογραφίας. Σύμφωνα με αυτό, μια ποικιλία ιστότοπων JAV ξεφυτρώνουν παντού, σκοπεύοντας να προσφέρουν ασιατικές ομορφιές στο fap. Κάθε επίσκεψη σε πλατφόρμες όπως αυτή οδηγεί σε έντονο κορεσμό και ατμόσφαιρα. Ως εκ τούτου, για να σας δώσω έναν επιπλέον ιστότοπο JAV για να συμπεριλάβετε στη λίστα σας, εξετάζω μια πλατφόρμα που θα χτυπήσει ένα κουδούνι σε κάθε φανατικούς του JAV - το JAV Seen και τα προνόμια που δίνει.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://javseen.tv/

Το JAVSeen.tv είναι μια εκτενής, ανοιχτά δωρεάν βιβλιοθήκη ροής ιαπωνικών βίντεο για ενήλικες για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι. Ο JAV Seen ξέρει πώς να τονώσει τους λάτρεις του πορνό παρουσιάζοντας υπέροχες και σαγηνευτικές ιαπωνικές πορνοστάρ. Οι Γιαπωνέζες λέγεται ότι είναι οι πιο εντυπωσιακές και περιπετειώδεις στον κόσμο. Αυτός ο ισχυρισμός, υποθέτω, έγινε ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολίτες πορνό παρακολουθούν και σερφάρουν σε ασιατικούς ιστότοπους με τόσο ζήλο. Ο ιστότοπος JAV Seen διαθέτει επίσης ταινίες μεγάλου μήκους που προβάλλουν ποικίλη ιαπωνική ερωτική.

Πράγματι, το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορείτε να κάνετε όλη μέρα είναι να παρακολουθείτε ιαπωνικό πορνό. Υπάρχουν, ωστόσο, μια σειρά από ιαπωνικές ιστοσελίδες πορνό με λογοκριμένα μουνί και πούτσες. Είναι ένας περίεργος ιαπωνικός κανόνας που ισχύει για όλα τα υλικά τους. Ω! Με το JAV Seen, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. μπορείτε να απολαύσετε όλα τα ασιατικά πορνό που σας αρέσουν με το αλογοκριμένο και αφιλτράριστο περιεχόμενό τους. Ως εκ τούτου, διαβάστε για να γνωρίζετε τον JAV Seen από κοντά.

JAV Προβολή, τόσες πολλές σκηνές!

Το JAV Seen είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάτε αν έχετε λαχτάρα για υπέροχες σελίδες βίντεο για ενήλικες στην Ιαπωνία. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή μεγάλου μήκους ιαπωνικών πορνογραφικών βίντεο σε υψηλή ανάλυση. Οι ταινίες είναι υψηλής ποιότητας, με ανάλυση έως 1080p. Λόγω του μοναδικού δημιουργικού στυλ του ιστότοπου, το περιεχόμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πιο ακραίων εμμονών.

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι πίσω από τον ιστότοπο τηρούν την ενημέρωση του JAV Seen κατά καιρούς. Ως εκ τούτου, δεν θα βαρεθείτε ποτέ με ένα σωρό ιαπωνικό περιεχόμενο που προσθέτει τακτικά τη βιβλιοθήκη. Με αυτήν την απόδοση, ο JAV Seen πολλαπλασιάζεται κάθε μέρα. Ο ιστότοπος έφτασε τώρα στο φάσμα των εκατό χιλιάδων ασιατικών πορνό στη συλλογή του. Δεδομένου ότι το JAV Seen καλύπτει ακραία φετίχ και κόγχες, θα είστε σε δέος με τα υλικά που περιλαμβάνουν ερωτικά θαλάσσια σπορ, αυτοδιέγερση, βαθιά διείσδυση, κρεμπέτες και άλλα.

Επιπλέον, η κορυφαία συλλογή της JAV Seen δεν περιορίζεται μόνο στις συμβατικές ατμοποιητικές ερωτικές δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να συγκεντρώσετε θέσεις που περιλαμβάνουν πορνό βίντεο ρόλων, πονηρό πορνογραφικό υλικό σεξ, όμορφες ακολουθίες πορνό και αισθησιακές ταινίες πορνό. Οι λάτρεις του πορνό θα βιώσουν μια έντονη στύση βλέποντας Ασιάτισσες να απολαμβάνουν την υγρή κορύφωση, βαθύ στοματικό σεξ, ρομαντική νυχτερινή απόδραση, δάχτυλα και άλλα.

Σελίδα Javseen

Μια ματιά στο JAVSeen.tv

Το JAV Seen φαίνεται να είναι ένας απλός ιστότοπος, με την πρώτη ματιά, χάρη στον απλό σχεδιασμό του. Ωστόσο, η ρύθμιση του JAV Seen είναι λίγο διαφορετική από τον μέσο δωρεάν σωλήνα βίντεο. Αν και, ειδικεύονται σε ασιατικές ταινίες πορνό πλήρους μήκους και ιαπωνικά DVD rip, όπως και σε άλλους ιστότοπους JAV. Η JAV Seen επέλεξε να χρησιμοποιήσει οθόνες εικόνας στα τελευταία εξώφυλλα ταινιών JAV. Ο JAV Seen σκέφτηκε έναν μοναδικό τρόπο τακτοποίησης των περιεχομένων που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα τους αντί για τη συμβατική παρουσίαση μικρογραφιών.

Επιπλέον, δεδομένου ότι το JAV Seen επικεντρώνεται σε πράγματα για ενήλικες στην Ιαπωνία, πρέπει να έχετε υπόψη ότι τα λογοκριμένα περιεχόμενα βρίσκονται παντού στον ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, όταν προσγειωθείτε για πρώτη φορά στον τομέα JAV Seen, μπορείτε να στοχεύσετε αμέσως λογοκριμένη πορνογραφία. Ο ιστότοπος χρησιμοποίησε επίσης έντονα χρώματα για τους τίτλους ταινιών. Αυτό θα επιτρέψει στους επισκέπτες της σελίδας να παραβλέψουν τις περιγραφές κάθε περιεχομένου. Επιπλέον, οι τίτλοι ταινιών γράφονται στην καθολική αγγλική γλώσσα, δημιουργώντας μια φιλική προς το χρήστη ατμόσφαιρα.

Εκτός από αυτό, είμαι περίεργος γιατί το περιεχόμενο εδώ στο JAV Seen περιέχει μεγάλες περιγραφές και τίτλους. Perhapsσως, έτσι ήθελαν να τους θυμούνται και να τους αναγνωρίζουν οι θαυμαστές του JAV. καλά, σίγουρα τράβηξε την προσοχή μου. Συνεχίζοντας, η ίδια η αρχική σελίδα του JAV Seen κραυγάζει τη μαζική βιβλιοθήκη περιεχομένων που περιέχει μεγάλες ετικέτες, γαϊδούρια, καβούρια, crossdressing, BDSM, μαθήτριες και άλλα σχετικά πράγματα που θα σας παρασύρουν να μείνετε και να εξερευνήσετε για περισσότερα.

Ταξινόμηση Javseen

Ετικέτες JAV Seen και βιβλιοθήκη ιαπωνικών και ασιατικών περιεχομένων

Η εξερεύνηση της ενότητας Κατηγορίες εδώ στο JAV Seen είναι αρκετά διαφορετική και μακριά από την παράδοση. Ο ιστότοπος παρουσίασε μια καλή επισκόπηση των ασιατικών ειδών πορνό στη σελίδα Κατηγορίες. Εκτιμώ πώς το έχουν κρατήσει απλό, αφαιρώντας πολλές από τις περιττές ετικέτες, ώστε να μπορούν να παρουσιάσουν το ευρετήριο σε μία σελίδα, σε αντίθεση με άλλους τομείς πορνό που απαριθμούν όλες τις θέσεις ανεξάρτητα από την επανάληψη ή τις ομοιότητες μόνο για να δημιουργήσουν μια μακροχρόνια λίστα.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε πολύ ωραίο χρόνο εκτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζουν κάθε ετικέτα. Εκτός από μια συγκεκριμένη ετικέτα είναι ο αντίστοιχος αριθμός περιεχομένων που διατίθενται στο JAV Seen. Για παράδειγμα, εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ερασιτεχνικές ασιατικές κινήσεις, δίπλα στην κατηγορία είναι το νούμερο 20,000, προτείνοντας συνολικά είκοσι χιλιάδες ερασιτεχνικά υλικά που βρέθηκαν στη συλλογή JAV Seen. Από αυτό, μπορείτε να δείτε 7000 ταινίες που κάνουν σκάνδαλο, 2,000 βίντεο bukkake και περισσότερα αστεία πράγματα που δεν μπορείτε ποτέ να φανταστείτε ότι θα βρείτε εδώ στο JAV Seen.

Επίσης, ο JAV Seen κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αφιερώσει χρόνο για να κατηγοριοποιήσει τις θέσεις σε τέσσερα τμήματα. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν Τύπος, Κοστούμι, Κατάσταση και Παιχνίδι. Αυτή η δυνατότητα είναι πράγματι μια καλή κίνηση προς την προσβάσιμη πρόσβαση και την αποτελεσματική ταξινόμηση και φιλτράρισμα. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να βρουν εύκολα τις συγκεκριμένες αγαπημένες τους θέσεις. Αυτός είναι πράγματι ένας εξαιρετικός τρόπος ευρετηρίασης. ίσως, άλλοι ιστότοποι πορνό να μπορούν να εφεύρουν και να κάνουν χρήση αυτής της πρωτοβουλίας.

Target - Hot Awesome Ladies

Η συλλογή των καλύτερων ασιατικών ηθοποιών και βίντεο της JAV Seen είναι μια χαρά για τον ανδρισμό των οπαδών του πορνό. Αυτά τα εκπληκτικά θηλυκά είναι απίστευτα καθώς εκφράζουν ανοιχτά τη χαρά και την ικανοποίησή τους στην εμφάνιση των άτακτων περιοχών τους. Το τμήμα πορνό ερμηνευτών του JAV Seen είναι επίσης σωστά ευρετηριασμένο, εστιάζοντας σε μικρογραφικές απόψεις των καυτών Ιαπώνων και Ασιατών κορυφαίων πορνοστάρ. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν γρήγορα να επιλέξουν ποια ηθοποιός θα ήθελαν να τους βοηθήσουν στον αυνανισμό τους.

Πράγματι, αυτή η λειτουργία είναι κατάλληλη για όσους δεν είναι ακόμη εξοικειωμένοι με τα ονόματα διάσημων σταρ στη βιομηχανία πορνό. Έτσι, με τη χρήση αυτών των μικρογραφιών, μπορείτε να κάνετε τον τρελλό φίλο σας να κρίνει από τα όμορφα πρόσωπα και τα καυτά σώματα στην οθόνη σας. Το γεγονός ότι αυτά τα καυτά αρέσουν τόσο σε σκληρές όσο και σε softcore εμπειρίες προσθέτει στην απόλαυση των οπαδών του πορνό. Πράγματι, δημιουργήθηκαν για να μας προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση και ευχαρίστηση. Αυτά τα αστέρια απολαμβάνουν σαφώς να είναι οι πιο ακραίοι προμηθευτές φετίχ και φαντασίας στον κόσμο.

Javseen περισσότερο

Μια σειρά από πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Το JAV Seen, χωρίς αμφιβολία, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος με μεγάλο αριθμό ασιατικών ταινιών πορνό μεγάλου μήκους. Έχετε πλήρη ελευθερία να αποθηκεύσετε ή να κάνετε streaming ό, τι θέλετε. Ο ιστότοπος έχει πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, έχει κάποια σοβαρά ελαττώματα. Πρώτη στη λίστα είναι η χρήση των κωδικών JAV με κάθε ταινία τους. Αυτή η λειτουργία είναι αρκετά μπερδεμένη, καθώς φαίνεται ότι παρέχουν ψηφία αριθμών και ακόμη και γράμματα στον τίτλο της ταινίας. Μπορείτε να δείτε το JKMI-021, για παράδειγμα, το οποίο χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των περιεχομένων τους. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το πώς λειτουργούν αυτά, αλλά έχω διαβάσει ότι αυτά μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό περιεχομένου χωρίς λογοκρισία εδώ στο JAV Seen. Ωστόσο, νομίζω ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσω αυτούς τους κωδικούς.

Μιλώντας για περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία, είμαι αρκετά βέβαιος ότι υπάρχουν τεράστια περιεχόμενα χωρίς λογοκρισία γύρω από το αρχείο του JAV Seen. Ωστόσο, λόγω της τεράστιας συλλογής τους που ανέρχεται ήδη σε σχεδόν εκατό χιλιάδες ή και περισσότερο, εξακολουθώ να είμαι μπερδεμένος για το πώς θα τα εντοπίσω. Δεύτερον, ο ιστότοπος JAV Seen δεν φιλοξενεί τίποτα. Κάθε σελίδα βίντεο είναι πραγματικά ένας σύνδεσμος προς έναν ιστότοπο τρίτου μέρους, όπως το Openload. Αυτό υποδηλώνει ότι δεν θα μάθετε ποτέ εάν το αρχείο θα είναι παρόν ή όχι. Εάν είστε ατυχείς, θα καταλήξετε σε έναν ιστότοπο που δεν είναι τίποτα άλλο από μια σειρά από ανακατευθύνσεις διαφημίσεων.

Javseen καινούργιο

Τέλος, οι χρήστες μπορεί να δυσκολεύονται να προσαρμόσουν την ποιότητα ροής ή ακόμα και να κατεβάσουν περιεχόμενο όταν πρόκειται για το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Επιπλέον, μπορεί να προβλέψετε πολλές διαφημίσεις βίντεο και αναδυόμενα παράθυρα, οπότε η εγκατάσταση ενός adblocker θα σας σώσει από την ενόχληση. Από την άλλη πλευρά, με όλα αυτά τα πράγματα να θυμάμαι, θα ήθελα να αφήσω μια μικρή θετική σημείωση ότι το JAV Seen υποστηρίζει και είναι ευέλικτο με διαφορετικές φορητές συσκευές. Ως εκ τούτου, η ροή θα γίνει εύκολη οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Ελπίζω να απαλύνει τα συναισθήματα, φίλε.

Τα υπέρ και τα κατά του JavSeen.tv

PROS:

 • Εκατοντάδες και χιλιάδες συλλογή περιεχομένου JAV
 • Δωρεάν τοποθεσία
 • Διατίθενται περιγραφές και τίτλοι ταινιών
 • Ετικέτες φιλτραρίσματος και κόγχες
 • Αποτελεσματική ευρετηρίαση
 • Καυτές ερμηνεύτριες πορνό
 • Εξαιρετικές προεπισκοπήσεις και μικρογραφίες περιεχομένου
 • Υποστηρίζει φορητές συσκευές
 • Φρέσκες και τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά λογοκριμένα περιεχόμενα
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Δύσκολο να κατεβάσετε
 • Ορισμένα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας

TOP-12 Ιαπωνικοί/Ασιατικοί πορνογραφικοί ιστότοποι Παρόμοιοι με το JavSeen.tv:

# 1 -  JAVHD

Βίντεο JAVHD

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν πρόκειται για ιαπωνικό πορνό, τα ιδιωτικά μέρη συνήθως λογοκρίνονται. Παρά το γεγονός ότι έχει υπέροχες σκηνές, θέματα και μοντέλα, οι λογοκριμένες σκηνές είναι συνήθως το μειονέκτημα της ιαπωνικής πορνό. Δόξα τω Θεώ για το JAVHD. θα ζήσετε νόμιμο ιαπωνικό πορνό εδώ, εντελώς χωρίς λογοκριμένες σκηνές.

Αν και ο ενθουσιασμός δεν σταματά εκεί, τα οφέλη συμμετοχής σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση σε διαφορετικό ιστότοπο και να παρακολουθείτε πορνό υψηλής ποιότητας για την ευχαρίστησή σας. Πράγματι, στο JAVHD, μπορείτε να θαυμάσετε αυθεντικά ιαπωνικά μοντέλα χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας. Αυτά τα καυλιάρης cuties είναι πεινασμένοι για πίπα, στριπτίζ και σκληρό σεξ στην κάμερα. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε διάφορα θέματα όπως πρωκτικό σεξ, τρίο, ομαδικό σεξ, όργιο και αυνανισμό, όλα καταγεγραμμένα χωρίς λογοκρισία μόνο για εσάς.

Δείτε την κριτική JAVHD.

PROS:

 • Παρέχει χωρίς λογοκρισία ιαπωνικό πορνό και εικόνες
 • Ο σχεδιασμός και η ευχρηστία είναι απλοί στην κατανόηση και τη χρήση
 • Φτηνό κόστος συμμετοχής στη δοκιμή
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει λεπτομερείς πληροφορίες
 • Μια εκτεταμένη συλλογή ιαπωνικών πορνό με αυθεντικούς ιαπωνικούς ηθοποιούς
 • Λήψη και ροή σε ποιότητα Full HD
 • Παρέχει τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε βίντεο
 • Ορισμένες δυνατότητες και βίντεο είναι προσβάσιμα μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 2 - AsianSexDiary 

συμμετοχή στο asiansexydiary

Το υλικό του AsianSexDiary είναι 100% μοναδικό, ερασιτεχνικό και ασιατικό. Όλοι στο γύρισμα είναι μια Ασιάτισσα. όλα τα γυρίσματα γίνονται από τον Τζον — έναν λευκό άντρα που επισκέπτεται την Ασία για να βρει γυμνά μοντέλα και κακόβουλους κυνηγούς. Πράγματι, ο συνδυασμός ταξιδιωτικού ημερολογίου, ημερολογίου και κατακτήσεων σε αυτόν τον ιστότοπο με τράβηξε.

Ενώ του αρέσουν τα ταξίδια, του αρέσει επίσης να παρασύρει όμορφες Ασιάτισσες σε κάθε μέρος που επισκέπτεται. Πιθανότατα συναντάει κάποια διαδικτυακά και κλαμπ, μετά τα παίρνει πίσω στο ξενοδοχείο του και τα καταγράφει καθώς σερβίρουν τον κόκορα του στα μουνιά τους. Αργότερα, δημοσιεύει τις ηχογραφήσεις του στην ενότητα των χρηστών του σε τακτική βάση. Με εντυπωσίασε και η αξία. ήταν υπέροχο να αποκτήσετε αποκλειστικό περιεχόμενο σε αυτήν την τιμή.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του AsianSexDiary.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά το περιεχόμενο
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια
 • Έχει ένα πρόγραμμα ανταμοιβών για τα πιστά μέλη
 • Το περιεχόμενο είναι υψηλής ποιότητας και αποκλειστικό
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Χιλιάδες βίντεο και γκαλερί εικόνων είναι διαθέσιμα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή λήψης βίντεο και εικόνων

# 3 - JavWhores

JavWhores

Το JavWhores είναι ένας άλλος ασιατικός ιστότοπος πορνό που έγινε δημοφιλής λόγω των συνεχώς υψηλής ποιότητας βίντεο που παράγονται. Έχει άφθονα πλήρους μήκους ασιατικά πορνογραφικά βίντεο που είναι διαθέσιμα χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Πάνω απ' όλα, η πλειοψηφία του περιεχομένου του έχει σκηνές χωρίς λογοκρισία. Πράγματι, θα απολαμβάνετε διαφορετικά βίντεο καθημερινά επειδή η JavWhores ενημερώνει τακτικά τη συλλογή της για την ευχαρίστησή σας. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο κάνοντας απλώς κλικ στους συνδέσμους βίντεο.

PROS:

 • Μια εκτεταμένη συλλογή από ασιατικά βίντεο πορνό
 • Διαθέτει δωρεάν βίντεο πλήρους διάρκειας
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Η πλειονότητα των ταινιών έχει σκηνές χωρίς λογοκρισία
 • Υποστηρίζει την ομαλή περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις

# 4 - TuktukPatrol

τουκτουκπατρόλ

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τις αποκλειστικές της δράσεις και το αυθεντικό περιεχόμενο χρυσωρυχείου. TuktukPatrol.com ήταν πάντα ένας από τους ιστότοπούς μου για ταϊλανδέζικο πορνό. Επισκεφθείτε εκεί και σχεδόν σίγουρα θα καταλήξετε να οδηγείτε ένα από τα δημοφιλή auto-rickshaw ή "tuk-tuks" της πόλης το ένα λεπτό και ένα σφιχτό ασιατικό καυτάκι το επόμενο. Σε αυτόν τον ιστότοπο, ένας άντρας τριγυρνάει με τα «τουκ-τουκ» του, που «τσιμπάνε», «χτυπάει» και μαζεύει σαγηνευτικές ζέστες. Αργότερα, τους επιστρέφει στο διαμέρισμά του, όπου μπορεί να τα βιδώσει σαν γαμημένος επαγγελματίας.

PROS:

 • Τα βίντεο έχουν κυρίως ποιότητα πλήρους HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά ταϊλανδέζικα
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου ανταποκρίνεται
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις
 • Τα αρχεία zip εικόνας δεν είναι διαθέσιμα για λήψη
 • Χωρίς προσφορά δοκιμαστικής περιόδου

# 5 - JavFinder

javfinder

Εδώ σε αυτόν τον ιστότοπο, θα ζήσετε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ασιατικές γυναίκες. Οι καυτές γυμνές κυρίες λαχταρούν να τις δουν από το βλέμμα σας. Γιατί λοιπόν να μην τους δώσουμε την προσοχή; Ίσως αξίζει τον κόπο γιατί έχουν κάποιο φιλτραρισμένο υλικό, αλλά η πλειοψηφία τους είναι αφιλτράριστη. Πράγματι, το JavFinder είναι ένας δωρεάν ιστότοπος πορνό όπου μπορείτε να δείτε ολόκληρα ιαπωνικά πορνό βίντεο σε ανάλυση έως και πλήρους HD, τόσο φιλτραρισμένα όσο και χωρίς λογοκρισία. Επιπλέον, παρέχουν μια ποικιλία κατηγοριών για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική JavFinder.

PROS:

 • Ολόκληρα βίντεο
 • Μια τεράστια βιβλιοθήκη πορνοστάρ και κόγχων
 • Δωρεάν και δεν απαιτείται λογαριασμός
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • JAV χωρίς λογοκρισία
 • Βίντεο προσβάσιμα και με σωστή σήμανση
 • Γρήγορη ροή

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Δυσκολία λήψης βίντεο
 • Η πλατφόρμα για κινητά χρειάζεται βελτίωση

# 6 -  Σιούφουκι 

σιοφούκι

Κάθε φορά που ονειρεύομαι να ρίξω πορνό, σχεδόν πάντα σκέφτομαι Ασιάτες και πιστεύω ότι ο Shiofuky έχει να κάνει με αυτό. Ανεβάστε το ιαπωνικό φετίχ που σπιρτάρει στο επόμενο επίπεδο και περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Αυτά τα κοτόπουλα χίπι δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και αν κάνουν σεξ ή αυνανίζονται, όλα τελειώνουν σε έναν υγρό και βρώμικο οργασμό. Δεν με πειράζει να κάνω τα χέρια μου βρώμικα κατά καιρούς, και η Shiofuky ήταν πάντα μια αξιόπιστη πηγή βρώμικης ασιατικής πορνό. Έχουν βίντεο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων αυτών σε Full HD. Όλες οι ταινίες είναι χωρίς λογοκρισία, αλλά δεν έχουν αγγλικούς υπότιτλους, κάτι που είναι κρίμα.

PROS:

 • Τα βίντεο είναι σε ποιότητα Full HD
 • Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο χωρίς λογοκρισία
 • Η διεπαφή είναι απλή και εύκολη στην κατανόηση
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενημερώσεις είναι ακανόνιστες
 • Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του δεν είναι αποκλειστικό
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι στα Αγγλικά

# 7 - RealAsianExposed 

πραγματικός

Αν σας αρέσει η ασιατική ερωτική, το RealAsianExposed είναι ο παράδεισος και ο προορισμός σας για ασιατικές γεύσεις. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός είναι ένας ολοκληρωμένος ιστότοπος που περιλαμβάνει μόνο ασιατικούς νεοσσούς. Περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη εξωτικών πορνό και θα καταλήξετε ικανοποιημένοι όλη την ημέρα. Αυτά τα καυλιάτικα ασιατικά κορίτσια είναι πεινασμένα για έντονες φουσκωτές, στριπτίζ και σκληρό σεξ στην κάμερα. Πράγματι, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκπληκτικό από το να βλέπεις χαριτωμένους, καυλιάρηδες Ασιάτες να γαμούνται και να σφυροκοπούν από τα κορίτσια του RealAsianExposed.

PROS:

 • Νέο και μοναδικό περιεχόμενο εστιασμένο στην Ασία
 • Υπάρχουν διαθέσιμες κατηγορίες φετίχ
 • Τα βίντεο έχουν ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 8 - JAVFun 

στούντιο javfun

Το JAVFun είναι ένας υπέροχος ιστότοπος για να πάτε αν ψάχνετε για μια ασιατική περιπέτεια, ειδικά αν σας αρέσουν οι Ιάπωνες γυναίκες. Σε ποιον άλλον δεν αρέσουν, όμως; Εκτός από το γεγονός ότι αυτές οι ταινίες είναι πλήρους μήκους, μοναδικές και εντελώς δωρεάν, έχουν έναν σταθερό και στιβαρό αριθμό κατηγοριών.

Επιπλέον, το καλύτερο μέρος αυτής της πλατφόρμας είναι ότι, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Ιαπώνων ενηλίκων βίντεο που διατίθενται στο διαδίκτυο, αυτό το JAV δεν κρύβει τα ζουμερά χτυπήματα κάτω από ένα φράγμα εικονοστοιχείων και κουκκίδων. Τίποτα άλλο να ζητήσετε εκτός από μια επιλογή λήψης σύντομα. Με αυτό, μπορώ να ολοκληρώσω πόσο διασκεδαστικό είναι στο JavFun!

Περισσότερα για το JavFun εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα JAV
 • Πολλές κατηγορίες για τράνταγμα
 • Μπορεί να επιλέξει και να περιηγηθεί ανά στούντιο
 • Υλικά χωρίς λογοκρισία
 • Δελεαστικά και καυτά ασιατικά αστέρια
 • Επιλογές για λειτουργία ημέρας και νύχτας
 • Ολόκληρα βίντεο
 • Υλικά JAV υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιλογές λήψης
 • Λίγες δυνατότητες
 • Δεν υπάρχουν επιλογές φίλτρου και ταξινόμησης
 • Μια πρόχειρη μετάφραση περιγραφών ταινιών

# 9 - TrikePatrol 

Βίντεο TrikePatrol

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις περιοχές των κόκκινων φώτων στις Φιλιππίνες, το πλήρωμα χρησιμοποιεί μια τρίτροχη μοτοσικλέτα ή μια διαδρομή ως τη μοναδική τους μορφή μεταφοράς. Στόχος τους είναι να συναντήσουν υπέροχους σέξι Φιλιππινέζους ερασιτέχνες προτού τους συνοδεύσουν πίσω στα πολυτελή ξενοδοχεία ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια τους, όπου θα βγάλουν τα μυαλά τους. Χρησιμοποιώ Trike Patrol όλη την ώρα. Είναι ο ιστότοπός μου για τη συλλογή κοριτσιών Φιλιππινέζας με τα τριχωτά μουνί τους σε κίνηση. Για να σας πω ειλικρινά, οι υπέροχες γυναίκες από αυτόν τον τομέα είναι απίστευτα ταλαντούχες. Σίγουρα καταλαβαίνουν πώς να ελέγχουν το πουλί ενός άντρα και είναι καλά αναγνωρισμένοι για το ότι έχουν αφήσει τον αυτοσυγκράτηση μπροστά στις κάμερες, ενεργώντας σαν φυσικές ηθοποιούς.

Δείτε την κριτική του TrikePatrol.

PROS:

 • Λήψεις ποιότητας Full HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Η διεπαφή είναι φανταστική και η πλοήγηση ανταποκρίνεται
 • Διατίθεται στην περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενημερώσεις δεν είναι τακτικές
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ιστοσελίδες μπόνους
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία zip για λήψη

# 10 - ΓαμώτοMyIndianGf 

σκατά

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό ερωτικών Ινδών γυναικών στο FuckMyIndianGf. Έχουν δημοσιευτεί αρκετά βίντεο με ινδικές ζέστες δίπλα, με μια τέλεια αντανάκλαση τόσο από τη Βόρεια όσο και από τη Νότια Ινδία. Φαίνεται ότι υπάρχει μια ομάδα εγωιστών φίλων που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τον πλούτο τους ενώ καυχιούνται για τις σεξουαλικές ορέξεις των γυναικών τους. Δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία με το FuckMyIndianGf.com. Και, αν είστε κάτι σαν εμένα, δεν θα κουραστείτε ποτέ να παρακολουθείτε ερασιτέχνες Ινδικές κοπέλες, χάρη στο τεράστιο περιεχόμενο του ιστότοπου.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά
 • Υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο μπόνους
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα περιεχόμενα δεν είναι αποκλειστικά
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προηγμένη αναζήτηση
 • Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση "Αγαπημένων"
 • Υπάρχουν μόνο λίγες λήψεις σε ποιότητα HD

# 11 - Ερίτο 

ερίτο σπίτι

Το Erito είναι γνωστό ότι παρέχει υψηλής ποιότητας ιαπωνική πορνογραφία, ανεξάρτητα από το φετίχ ή τη θέση που ψάχνετε. Ο ιστότοπος προσφέρει την πιο φρέσκια και καλύτερη ασιατική πορνογραφία, δίνοντας έμφαση σε σκληρό περιεχόμενο. Θα πάρετε τη γεύση του extreme χτυπήματος και του jerking στο Erito. Επομένως, αν σας αρέσει να απολαμβάνετε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, δοκιμάστε αυτήν την πλατφόρμα. 

Λάβετε όλες τις λεπτομέρειες του Erito σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Πορνό πορνό
 • Φρέσκο ​​και ενημερωμένο
 • Μη λογοκριμένα ιαπωνικά βίντεο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη υπότιτλων
 • Μια μικρή βιβλιοθήκη περιεχομένου

# 12 - Ιαπωνικά

ιαπωνική λασπίδα

Το JapaneseSlurp είναι ένας αποκλειστικός ιαπωνικός πορνογραφικός ιστότοπος με μεγάλο αριθμό περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου ενημερώνεται τακτικά και μπορεί να μεταφορτωθεί. Αν λαχταράτε να δείτε μερικές από τις πιο έντονες σκηνές πιπίλισμα και γουλιά, το JapaneseSlurp είναι το ιδανικό μέρος. Εάν έχετε ξεχάσει πώς αισθάνεται ένας ανεμιστήρας, αφήστε αυτόν τον ιστότοπο να σας υπενθυμίσει.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του JapaneseSlurp.

PROS:

 • Περιεχόμενο καλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη
 • Τακτικές ενημερώσεις ιστότοπων

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακριβό

Λέξεις διαίρεσης

Συνολικά, το JAV Seen έχει πραγματοποιήσει την αποστολή του στον κόσμο των ιαπωνικών βίντεο ενηλίκων. Η συλλογή υλικών του ιστότοπου στη βιβλιοθήκη του είναι εντυπωσιακή. Οι ταινίες είναι μεγάλου μήκους και έχουν αγγίξει όλες τις πιθανές θέσεις που λαχταρούν οι αυνανιστές και οι εθισμένοι στο πορνό. Μου αρέσει επίσης το πώς ανέπτυξαν την ενότητα JAV Seen και τη φιλική προς το χρήστη ευρετηρίαση σε κατηγορίες και σελίδες πορνοστάρ.

Επιπλέον, θα εκτιμήσετε επίσης τη σοφή παρουσίαση και τη μείωση των επαναλήψεων ετικετών στην πλατφόρμα. Η JAV Seen κατέβαλε επίσης κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιδείξει κυρίες και ερμηνεύτριες της Ασίας που αναμφίβολα θα βοηθήσουν τους λάτρεις της πορνογραφίας στο έντονο και ακραίο σπασμωδικό χόμπι τους. Θα σας αρέσει επίσης η εμφάνιση των γκαλερί και των εικόνων των ηθοποιών πορνό στην αντίστοιχη ενότητα πορνοστάρ. Παρά τα λίγα μειονεκτήματα και τις ενοχλητικές διαφημίσεις του ιστότοπου, το JAV Seen εκπλήσσει συνεχώς την αγορά δίνοντας δωρεάν, πλήρους μήκους και ενημερωμένο ερωτικό περιεχόμενο. Ευχαριστώ, JAV Seen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή