Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

PopJav

& 12 Καλύτεροι Ιαπωνικοί/Ασιατικοί ιστότοποι πορνό όπως το PopJav.tv

Επισκεφτείτε το Brazzers.com τώρα — μια εξαιρετική εναλλακτική για το PopJav! Οι πιο καυτοί ασιατικοί και μη ασιατικοί νεοσσοί στον κόσμο!

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PopJav.tv

popjav σπίτι

Εδώ έρχεται ένας πρόσφατα εγγεγραμμένος ιστότοπος που προσφέρει μια δωρεάν ιαπωνική υπηρεσία βίντεο για ενήλικες, το PopJAV.tv. Η ιαπωνική βιομηχανία πορνό έκανε ξανά την κοινότητα του πορνό χαρούμενη με αυτή τη νέα πλατφόρμα που έχει φτάσει σε ορόσημα από το 2018. Το PopJav πέτυχε εκτιμώμενες 10 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις τα τελευταία δύο χρόνια. Πραγματικά, αυτή είναι μια εκδήλωση του πόσο πλούσια και γεμάτη σεξουαλικές εκπλήξεις έχει η ασιατική ερωτική. Με τους τεράστιους ακόλουθους του ιστότοπου JAV/Ασίας, είμαι σίγουρος ότι είστε ένας από αυτούς. Ναι, το ξέρω, φίλε. είσαι θαυμαστής, γι' αυτό είσαι εδώ. Στην πραγματικότητα, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τις υπόλοιπες μοναδικές λεπτομέρειες του PopJav.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://popjav.tv/

Εν τω μεταξύ, το PopJav παρουσιάζει δελεαστικούς Ασιάτες πορνοστάρ και ερασιτέχνες. Αυτοί οι ερμηνευτές είναι ευπροσάρμοστοι καθώς μπορούν να παίξουν σε λεσβιακούς ρόλους, σαλέ και ετεροφυλόφιλες ταινίες πορνό. Παρόλο που το PopJav είναι ένα νέο κανάλι πορνό, οι εκατοντάδες πορνογραφικές ταινίες που έχετε πρόσβαση θα σας καταπλήξουν. Θα λατρέψετε τις χιλιάδες ταινίες που κυκλοφορούν σε διάφορα είδη εδώ στο PopJav. Είμαι επίσης εντυπωσιασμένος από τον τρόπο διαχείρισης και ενημέρωσης της πλατφόρμας από τον ιστότοπο χωρίς ούτε μια απώλεια.

Αρχική αντίδραση στον τομέα του PopJav

Μόλις μπείτε στον ιστότοπο PopJav, θα δείτε αμέσως τις εντυπωσιακές κυρίες στην πρώτη σελίδα. Οι μικρογραφίες βίντεο θα σας ενθουσιάσουν, καθώς το PopJav παρέχει τα πιο πρόσφατα πορνό βίντεο στο διαδίκτυο. Επιπλέον, κάθε βίντεο περιέχει όλες τις βασικές πληροφορίες, όπως την περιγραφή και την ημερομηνία δημοσίευσης. Το PopJav έχει επίσης μια επάνω καρτέλα που δείχνει πώς ταξινομούνται αυτές οι λιχουδιές με βάση την ημερομηνία μεταφόρτωσης. Από αυτό, μπορούμε να πούμε άμεσα πώς το PopJav προσθέτει εκατοντάδες βίντεο κάθε μέρα.

Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα δείτε μια οθόνη σελιδοποίησης που σας επιτρέπει να δείτε όλες τις αναρτήσεις από τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες. Επιπλέον, όχι όπως άλλες πλατφόρμες πορνό που έχουν ένα αβυσσαλέο συνονθύλευμα από τυχαία τοποθετημένες φωτογραφίες, το PopJav προσφέρει ένα καλό πρότυπο και κομψό σχεδιασμό ιστού. Το PopJav επέλεξε επίσης μια πλατφόρμα με σκούρο θέμα, καθιστώντας την πιο εντυπωσιακή αισθητικά. Ωστόσο, δεδομένου ότι το PopJav είναι ένας δωρεάν ιστότοπος πορνό, οι θαυμαστές του πορνό πρέπει να περιμένουν πολλές διαφημίσεις. Ναι, σωστά κατάλαβες. Υπάρχουν τεράστιες διαφημίσεις, αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις banner.

σελίδα popjav

Γιατί να επισκεφτείτε το PopJav;

Εκτός από τη δίψα σας για ασιατικό και ιαπωνικό πορνό, το PopJav προσφέρει μια ποικιλία από μικροσκοπικές και χαριτωμένες Γιαπωνέζες κυρίες που έχουν έντονο ενθουσιασμό με τους κόκορες και τα βρεγμένα μουνιά τους. Αυτά τα θηλυκά λατρεύουν να επιδεικνύουν σεξουαλικές δραστηριότητες ενώ χρησιμοποιούν σεξουαλικά παιχνίδια και απολαμβάνουν ταραχώδεις ερωτικές σκηνές. Το PopJav προσφέρει επίσης τις πιο αγαπημένες, πανέμορφες και υπάκουες γιαπωνέζες κορίτσια. Η ποικιλία των σεξουαλικών αποδράσεων θα δελεάσει τους λάτρεις του πορνό να παραμείνουν σε αυτήν την πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, θα συναντήσετε την πλήρη εμμονή σας με τους Ασιάτες ερμηνευτές εδώ.

Επιπλέον, το PopJav κάνει τα πάντα συναρπαστικά ενσωματώνοντας φαντασία και φαντασία στη συλλογή του. Η ιστορία της ταινίας είναι ενδιαφέρουσα καθώς απευθύνεται σε προσωπικότητες πορνό που ενεργούν σαν θεοί και θεές ικανές να κάνουν τους συνεργάτες τους να παραδοθούν και να υποταχθούν στο κρεβάτι. Επιπλέον, το PopJav εντυπωσιάζει την αγορά του πορνό με τον βαθμό υποκριτικής ικανότητας και την παραγωγή ποιοτικών βίντεο. Με αυτό, εάν βυθίζεστε στην ασιατική πορνογραφία σήμερα, το PopJav είναι μια από τις πιο αποδεκτές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. 

κυρίες popjav

Steamy Περιεχόμενα Μόνο εδώ στο PopJav

Τα πιο καυτά και πολυσυζητημένα περιεχόμενα JAV είναι παρόντα σε αυτόν τον τομέα. Εκτιμώ τον τρόπο με τον οποίο το PopJav εμφανίζει τις ταινίες με τον αντίστοιχο αριθμό προβολών. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες του ιστότοπου να αναγνωρίζουν τα πιο δημοφιλή και δημοφιλή πορνό βίντεο. μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα τα κατάλληλα υλικά για την εξερεύνηση του φαραγγιού τους. Επιπλέον, η λειτουργία θα δώσει στους θαυμαστές του πορνό τη δύναμη να δουν τι απολαμβάνουν οι άλλοι λάτρεις αυτή τη στιγμή και μπορούν γρήγορα να συμμετάσχουν στο σεξουαλικό πάρτι και τον ενθουσιασμό.

Επιπλέον, ανέφερα νωρίτερα ότι κάθε περιεχόμενο εμφανίζει μια μικρογραφία. φίλε, οι προεπισκοπήσεις είναι δελεαστικές. Αμέσως ένιωσα το δέος για τις ορατές στήλες και τα σχήματα του σώματος. Τα δάχτυλά μου ανυπομονούσαν να κάνουν κλικ σε όλα. Τέλος πάντων, η ποιότητα του βίντεο είναι επαρκής με μια επιλογή λήψης που χρησιμεύει ως μπόνους εδώ στο PopJav. Η ταχύτητα λήψης του PopJav είναι περίπου 10 MB/s κάνοντας τους θαυμαστές του πορνό ικανοποιημένους και εκστασιασμένους. Ωστόσο, αυτή η ταχύτητα μπορεί επίσης να επηρεαστεί από την τοπική σας σταθερότητα στο διαδίκτυο. Παρά την αδυναμία αλλαγής των ρυθμίσεων ροής βίντεο, οι ταινίες PopJav περιέχουν λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να τροποποιούν τους υπότιτλους και την ταχύτητα προβολής. Συνολικά, μπορείτε να απολαύσετε χιλιάδες κλιπ, σκηνές πλήρους μήκους και περιεχόμενο VR που βρίσκονται στο PopJav.

άρπαξε popjav

Εκτεταμένη συλλογή JAV Porn

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος JAV, το PopJav έχει επίσης πολλά λογοκριμένα περιεχόμενα. Στην πραγματικότητα, σχεδόν το εβδομήντα τοις εκατό της συνολικής συλλογής ανήκει σε περιορισμένες ταινίες. Ωστόσο, η υπόλοιπη βιβλιοθήκη εκθέτει εκατοντάδες κατηγορίες που θα κάνουν το πουλί σας όρθιο. Αυτές οι ταινίες είναι χωρίς λογοκρισία και χωρίζονται σε κόγχες όπως μπουκάκε, αιμομιξία, μεγάλα βυζιά, μαθήτριες, ηδονοβλεψίες, squirting και πολλά άλλα. Ευτυχώς, όλα αυτά τα φετίχ βρίσκονται σε μια τοποθεσία. Εννοούσα ότι η PopJav διέθεσε μια ενότητα αφιερωμένη στην τεράστια συλλογή τους. Ως εκ τούτου, η παρουσίαση είναι καλή και επιτυγχάνεται προσβασιμότητα.

κατηγορίες popjav

Επιπλέον, αυτά τα βίντεο μπορούν να ταξινομηθούν με δύο τρόπους: αλφαβητικά ή με βάση τον συνολικό αριθμό ταινιών ανά θέση. Και πάλι, η ενότητα της κατηγορίας θα παρέχει τα κύρια θέματα όπως λογοκριμένα, χωρίς λογοκρισία, ερασιτέχνες και πορνοστάρ. Όταν επιλεγεί, καθεμία από αυτές τις ενότητες θα παρουσιάσει μια πληθώρα από διάφορα είδη πορνογραφίας. Επομένως, πρέπει να πω ότι το PopJav έχει μια μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικά ασιατικά πορνό. Ευτυχώς, έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε από μια ποικιλία ειδών και πορνοστάρ δωρεάν. Πράγματι, είναι έντονο να βλέπεις μαθήτριες με το εσώρουχό τους και υπαλλήλους γραφείου να δελεάζουν τα μεγάλα αφεντικά τους. 

Ναι, Διατίθεται Περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία

Έχω ήδη συζητήσει στην προηγούμενη παράγραφο την εκτιμώμενη αναλογία μεταξύ λογοκριμένου και μη λογοκριμένου υλικού στο PopJav. Ξέρω ότι καταλαβαίνετε την κουλτούρα και τους νόμους στην Ιαπωνία όσον αφορά τη λογοκρισία, αλλά στοιχηματίζω ότι εμείς, οι λάτρεις του πορνό, είμαστε ακόμα τυχεροί που έχουμε πρόσβαση σε γεννητικά όργανα χωρίς pixel και θολά στο PopJav. Ως εκ τούτου, μπορούμε ακόμα να δούμε την πραγματική δράση και τις δελεαστικές σωματικές φιγούρες στο PopJav.

Ακόμα καλύτερα, υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί χωρίς λογοκρισία στην κεφαλίδα, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στα ζουμερά πράγματα. Τέλος, κάθε ιστότοπος που μπορεί να αποθηκεύσει μεγάλη ποσότητα ιαπωνικού πορνό χωρίς περιορισμούς μπορεί να θεωρηθεί ο θησαυρός της ψυχαγωγίας ενηλίκων JAV. Το PopJav είναι ένα διάσημο μέρος που καθορίζεται από τον αριθμό των επισκέψεων στο τμήμα ερωτικής χωρίς λογοκρισία.

popjav χωρίς λογοκρισία

Είδωλα πορνό και ερμηνευτές

Πάντα εντυπωσιάζομαι με τα μοντέλα JAV και την ικανότητα των ερμηνευτών στην πορνογραφία. Είναι ευέλικτοι στο να χαϊδεύουν τις στρόφιγγες και να τις πιπιλίζουν. Αυτά τα είδωλα είναι επίσης καλά στο κρεβάτι καθώς δείχνουν οποιαδήποτε σεξουαλική στάση είναι δυνατή. Εδώ στο PopJav, μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε οποιοδήποτε μοντέλο μεταβαίνοντας στην ενότητα πορνοστάρ. Με αυτό, η ενότητα εμφανίζει μια λίστα με αστέρια ανάλογα με κάθε αριθμό σκηνών στην πλατφόρμα. Η λίστα θα σας δώσει επίσης μια ιδέα για το ποιο JAV είδωλο είναι περιζήτητο και δημοφιλές. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τις γυναίκες με βάση την ημερομηνία μεταφόρτωσης, τα ονόματα των πορνοστάρ και τη βαθμολογία βίντεο.

popjav πορνοστάρ

Αναμφισβήτητα, οι Γιαπωνέζες και οι Ασιάτισσες έχουν μια συγκεκριμένη ομορφιά που έχει αφήσει σημάδια στον ανδρισμό μας. Αυτά τα θηλυκά είναι όλα περήφανα που επιδεικνύουν τη σωματική τους διάπλαση και τα ελκυστικά χαρακτηριστικά τους. Είναι πράγματι δύσκολο να αναγνωρίσεις έναν ερασιτέχνη σταρ σε επαγγελματίες πορνογράφους με την πλήρη εμφάνισή του. Ως εκ τούτου, ο μόνος τρόπος για να τα αναγνωρίσουμε είναι η διακύμανση στην ποιότητα του βίντεο και στην παραγωγή ταινιών. Ωστόσο, δεν λέω ότι τα ερασιτεχνικά περιεχόμενα είναι λιγότερο ερωτικά από τα επαγγελματικά. Στην πραγματικότητα, οι ερασιτέχνες πορνό και οι καλλιτέχνες έχουν αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα στους θαυμαστές του πορνό με την αυθεντικότητα των βίντεο. Όσον αφορά τις εντυπώσεις, υπάρχει μια σημαντική συνέπεια μεταξύ των κυριών στις ιαπωνικές πορνογραφικές ταινίες. Είναι πάντα μικροσκοπικά, με πολλές καμπύλες, μικρά έως μεσαία βυζιά και αψεγάδιαστο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι είστε τόσο σεμνοί και αθώοι, θα συναντήσετε πολλές εκπλήξεις και βρώμικο σεξ εδώ στο PopJav. Συναρπαστικός!

Περισσότερες εκπληκτικές λειτουργίες

Με τις τακτικές ενημερώσεις του PopJav, θα έχετε πάντα φρέσκες ταινίες να περιμένετε κάθε μέρα. Όχι μόνο αυτό, η αναζήτηση μέσα από την τεράστια βιβλιοθήκη πορνό θα είναι παιχνιδάκι με την τεράστια βοήθεια των χαρακτηριστικών ταξινόμησης και φιλτραρίσματος του PopJav. Επιπλέον διασκεδαστικό γεγονός, οι χρήστες εδώ στο PopJav δεν αναγκάζονται να εγγραφούν ή να πληρώσουν για πρόσβαση και λήψη απεριόριστου περιεχομένου. Καλά νέα, όντως! Όλα τα περιεχόμενα μπορείτε να τα απολαύσετε και να τα μεταδώσετε δωρεάν. Σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο πορνό, το PopJav εμφανίζει μια πλήρη περιγραφή του βίντεο αντί να λαμβάνει μια προεπισκόπηση της ταινίας όταν τοποθετείτε το ποντίκι σας πάνω από κάθε περιεχόμενο.

popjav βίντεο

Επιπλέον, οι άνθρωποι πίσω από τον ιστότοπο PopJav δεν ξέχασαν ότι ορισμένοι θαυμαστές του πορνό μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την ιαπωνική γλώσσα. Έτσι, παρείχαν ένα κουμπί γλώσσας όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών γλωσσών. Αυτές οι διάλεκτοι περιλαμβάνουν κινέζικα, ιαπωνικά και φυσικά αγγλικά. Τέλος, το PopJav λειτουργεί ιδανικά χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Σίγουρα, εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, tablet ή τηλέφωνο, το fapping δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα. Συγχαρητήρια, PopJav!

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο τομέας PopJav είναι ένας δωρεάν ιστότοπος, πρέπει να περιμένετε να συναντήσετε μια ποικιλία διαφημίσεων εδώ και εκεί. Δυστυχώς, οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές και ενοχλητικές. Παρόλο που αυτή είναι η απόλυτη πραγματικότητα για τους δωρεάν ιστότοπους πορνό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα βίντεο μπορούν ακόμα να σας κάνουν χαρούμενους και χορτάτους. Εκτός από αυτό, είναι λίγο δυσαρεστημένο να βλέπουμε ότι δεν υπάρχει πλήρες προφίλ για κάθε πορνοστάρ. Ως εκ τούτου, μπορεί να μην μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τα επιτεύγματα και τις ταινίες τους.

Τα υπέρ και τα κατά του PopJav.tv

PROS:

 • Δωρεάν τοποθεσία JAV
 • Μαζική συλλογή περιεχομένων
 • Έχει υλικά χωρίς λογοκρισία
 • Δελεαστικοί σταρ του πορνό
 • Καλή σχεδίαση
 • Χρήσιμες λειτουργίες ιστότοπου
 • κινητό φιλικό
 • Ποικιλία πορνογραφικού περιεχομένου που ανεβαίνουν καθημερινά
 • Καλή ποιότητα βίντεο
 • Δωρεάν downloads

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις
 • Κανένα προφίλ πορνοστάρ
 • Λίγα μεταφραστικά προβλήματα

12 Καλύτερες Ιαπωνικές/Ασιατικές Πορνογραφικές Ιστοσελίδες Παρόμοιες με το PopJav.tv:

# 1 - LiveSexAsian

LiveSexAsian tranny

Οι σαγηνευτικές νύμφες του LiveSexAsian είναι μοναδικά πετράδια από τα πέρατα του κόσμου. Αυτές οι πανέμορφες πριγκίπισσες από την Ανατολή συνδυάζουν μια γλυκιά φύση με μια παθιασμένη επιθυμία να συμμετάσχουν σε σαφή σεξουαλική δραστηριότητα. Χωρίς αμφιβολία, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει τα πιο δημοφιλή και δημοφιλή ασιατικά μοντέλα ζωντανής κάμερας web, συμπεριλαμβανομένων φοιτητών πανεπιστημίου, MILF και μοντέλων όλων των σχημάτων και μεγεθών — όλα μαζί σε μια τοποθεσία. 

Διαβάστε περισσότερα για LiveSexAsian σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Βίντεο ποιότητας GoHD
 • Διαθέτει δωρεάν εκπομπή κάμερας
 • Ανταμοιβές δωρεάν μπόνους κατά την αγορά πιστώσεων
 • Λειτουργία SpinTheWheel για να κερδίσετε πιστώσεις
 • Έχει διάφορες ζωντανές εκπομπές κάμερας
 • Αυθεντικά ασιατικά μοντέλα
 • Καλύπτει γυναικείο, αρσενικό και τρανς μοντέλο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται αυστηρά γυμνό κατά τη διάρκεια των δωρεάν εκπομπών με κάμερα
 • Αρκετά ακριβό

# 2 - Τόκιο Μπανγκ 

Τόκιο Μπανγκ

Μπορεί να είναι επώδυνο να κάνετε σεξ κατά καιρούς. Ίσως είστε ελεύθεροι ή ο σύντροφός σας είναι πολύ εξαντλημένος για να συμμετέχει σε παιχνίδια ρόλων. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να σβήσετε την ανάγκη σας για σεξουαλική ικανοποίηση; Μπορείτε να δείτε σφιχτά μουνιά σέξι και καυλιάρης Γιαπωνέζα μωρά που περνούν την ώρα της ζωής τους καβάλα σε τοποθεσίες όπως το Tokyo Bang. Η πορνογραφία είναι εξαιρετική, και αν ψάχνετε για κάποια σκληροπυρηνική πορνογραφία, το Tokyo Bang είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. Η πλατφόρμα περιέχει μια σειρά από σκηνές σεξ που θα σας συνεπάρουν.

PROS:

 • Βίντεο υψηλής ανάλυσης
 • Αυθεντικές σκηνές, χωρίς scipts και σκηνικά, καθαρά αληθινό και γνήσιο σεξ
 • Ενημερώνεται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος δεν διαθέτει γκαλερί

# 3 - Ερίτο 

ερίτο σπίτι

Το Erito είναι γνωστό ότι παρέχει υψηλής ποιότητας ιαπωνική πορνογραφία, ανεξάρτητα από το φετίχ ή τη θέση που ψάχνετε. Ο ιστότοπος προσφέρει την πιο φρέσκια και καλύτερη ασιατική πορνογραφία, δίνοντας έμφαση σε σκληρό περιεχόμενο. Θα πάρετε τη γεύση του extreme χτυπήματος και του jerking στο Erito. Επομένως, αν σας αρέσει να απολαμβάνετε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, δοκιμάστε αυτήν την πλατφόρμα. 

Λάβετε όλες τις λεπτομέρειες του Erito σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Πορνό πορνό
 • Φρέσκο ​​και ενημερωμένο
 • Μη λογοκριμένα ιαπωνικά βίντεο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη υπότιτλων
 • Μια μικρή βιβλιοθήκη περιεχομένου

# 4 - Ιαπωνικά

ιαπωνική λασπίδα

Το JapaneseSlurp είναι ένας αποκλειστικός ιαπωνικός πορνογραφικός ιστότοπος με μεγάλο αριθμό περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου ενημερώνεται τακτικά και μπορεί να μεταφορτωθεί. Αν λαχταράτε να δείτε μερικές από τις πιο έντονες σκηνές πιπίλισμα και γουλιά, το JapaneseSlurp είναι το ιδανικό μέρος. Εάν έχετε ξεχάσει πώς αισθάνεται ένας ανεμιστήρας, αφήστε αυτόν τον ιστότοπο να σας υπενθυμίσει.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του JapaneseSlurp.

PROS:

 • Περιεχόμενο καλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη
 • Τακτικές ενημερώσεις ιστότοπων

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακριβό

# 5 - JavFun

javfun σπίτι

Το JAVFun.me είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους πορνό JAV που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα. Σε έναν λογικά ομαλό τομέα, μπορείτε να δείτε χιλιάδες πλήρεις σκηνές και ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια. Τα στούντιο πορνό με παρόμοια είδη Heyzo, Asian Sex, Tokyo-Hot, Samurai Porn και PornHD έχουν συνεισφέρει πάνω από 9,000 ολόκληρα επεισόδια και ταινίες στον ιστότοπο.

Διαβάστε και μάθετε περισσότερα για το JavFun.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα JAV
 • Πολλές κατηγορίες για τράνταγμα
 • Μπορεί να επιλέξει και να περιηγηθεί ανά στούντιο
 • Υλικά χωρίς λογοκρισία
 • Δελεαστικά και καυτά ασιατικά αστέρια
 • Επιλογές για λειτουργία ημέρας και νύχτας
 • Ολόκληρα βίντεο
 • Υλικά JAV υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιλογές λήψης
 • Λίγες δυνατότητες
 • Δεν υπάρχουν επιλογές φίλτρου και ταξινόμησης
 • Μια πρόχειρη μετάφραση περιγραφών ταινιών

# 6 - JavFinder  

javfinder χωρίς λογοκρισία

Εδώ σε αυτόν τον ιστότοπο, θα ζήσετε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ασιατικές γυναίκες. Οι καυτές γυμνές κυρίες λαχταρούν να τις δουν από το βλέμμα σας. Γιατί λοιπόν να μην τους δώσουμε την προσοχή; Ίσως αξίζει τον κόπο γιατί έχουν κάποιο φιλτραρισμένο υλικό, αλλά η πλειοψηφία τους είναι αφιλτράριστη. Πράγματι, το JavFinder είναι ένας δωρεάν ιστότοπος πορνό όπου μπορείτε να δείτε ολόκληρα ιαπωνικά πορνό βίντεο σε ανάλυση έως και πλήρους HD, τόσο φιλτραρισμένα όσο και χωρίς λογοκρισία. Επιπλέον, παρέχουν μια ποικιλία κατηγοριών για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική JavFinder.

PROS:

 • Ολόκληρα βίντεο
 • Μια τεράστια βιβλιοθήκη πορνοστάρ και κόγχων
 • Δωρεάν και δεν απαιτείται λογαριασμός
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • JAV χωρίς λογοκρισία
 • Βίντεο προσβάσιμα και με σωστή σήμανση
 • Γρήγορη ροή

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Δυσκολία λήψης βίντεο
 • Η πλατφόρμα για κινητά χρειάζεται βελτίωση

# 7 - DXLive

dxlive

Αν λαχταράτε για λίγο Asina, γιατί να μην επισκεφτείτε το DXLive; Είναι ένας ιστότοπος ζωντανής κάμερας με επίκεντρο την Ιαπωνία. Αν και έχει μόνο γυναικεία μοντέλα κάμερας, καλύπτουν όλους τους τύπους σεξουαλικών επιθυμιών, φετίχ και τσακίσματα. Όλα τα σέξι μωρά στο DXLive προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε μέσω της κάμερας web και πραγματικά δεν νιώθετε απογοητευμένοι από τη σειρά μοντέλων τους. Λόγω των φανταστικών χαρακτηριστικών του έκκεντρου, έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα. Τώρα θεωρείται ιδιαίτερα ως ένας από τους πιο πολύτιμους ιστότοπους της ασιατικής κάμερας για όλους όσους απολαμβάνουν τις ιαπωνικές camgirls.

PROS:

 • Ιαπωνική εξειδικευμένη θέση
 • Υπέροχα μοντέλα κάμερας
 • Απλός και έξυπνος σχεδιασμός

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα μοντέλα κάμερας δεν μπορούν να μιλήσουν άπταιστα αγγλικά
 • Απαιτεί λογαριασμό κατά τη χρήση ορισμένων λειτουργιών
 • Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής Flash

# 8 - JavGuru

javguru σπίτι

Περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό ετικετών κατηγορίας για να σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Με ένα στιγμιότυπο ενός κοριτσιού με διαφορετικά κοστούμια, πιθανότατα σκέφτεστε αμέσως ότι θα υπάρξουν κάποιες μοναδικές ιαπωνικές κατηγορίες όπως το bukkake ή το cosplay. Φυσικά, έχεις δίκιο. Θα βρείτε επίσης όλες τις συνήθεις κατηγορίες σε οποιονδήποτε ιστότοπο πορνό: Blowjob, Big tits, Anal, Facials, Penetration κ.ο.κ.

Εδώ είναι τα πλήρη χαρακτηριστικά του JavGuru.

PROS:

 • Δωρεάν ιαπωνικά βίντεο για ενήλικες
 • Μεγάλη συλλογή περιεχομένων DVD
 • Σέξι πορνοστάρ
 • Ποικιλία κατηγοριών και θέσεων

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 9 - ShioFuky

σιοφούκι

Το ShioFuky είναι ένας δημοφιλής ιαπωνικός πορνογραφικός ιστότοπος με μεγάλη ποικιλία από σκληρά πορνογραφικά βίντεο. Το 2012, ο ιστότοπος κυκλοφόρησε. Εάν σας αρέσει να παρακολουθείτε ιαπωνικές κούκλες να κάνουν θορύβους ενώ χτυπάτε, θα λατρέψετε αυτό το μέρος. Εμφανίζεται τουλάχιστον μία σκηνή squirting σε κάθε σκηνή του ShioFuky. Υπάρχουν πάνω από 2000 σκηνές σεξ στον ιστότοπο. Τα βίντεο που θα δείτε εδώ είναι σε υψηλή ευκρίνεια. Το ShioFuky έχει περισσότερους από 50,000 ενεργούς χρήστες, κάτι που θα σας καταπλήξει.

PROS:

 • Καλή συλλογή σκηνών σεξ
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Μη ψηφιακά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Παρουσία διαφημίσεων

# 10 - The Blacklley

το μαυροπίνακα

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τον τίτλο, υποθέσαμε ότι πρόκειται για μια πλατφόρμα αποκλειστική για έβενο που περιλαμβάνει βίντεο και φωτογραφίες ασιατικών μοντέλων σε σεξουαλικές καταστάσεις με σόλο ή ακόμα και με παιχνίδια. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι είναι ένας ιστότοπος υψηλότερης τιμής με μοντέλα που πηγαίνουν στους ιστότοπους και ποζάρουν. Το Black Alley διαθέτει πάνω από 5,000 σύνολα εικόνας υψηλής ανάλυσης και περισσότερα από 1,098 βίντεο διαθέσιμα. Πράγματι, ο ιστότοπος TheBlackAlley είναι για εσάς αν σας αρέσει να παρακολουθείτε και να βλέπετε εξωτικές ασιατικές ομορφιές να ποζάρουν με σέξι φορέματα, ερωτικά στριπ και να αυνανίζονται.

PROS:

 • Πολλά περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα ζητήματα κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Δεν είναι δυνατή η ροή βίντεο

# 11 - JavSeen 

javseen σπίτι

Η ρύθμιση του JAVSeen είναι λίγο διαφορετική από τον κανονικό δωρεάν σωλήνα βίντεο. Ειδικεύονται σε ασιατικές ταινίες ενηλίκων μεγάλου μήκους και ιαπωνικά αρχεία DVD, όπως άλλοι ιστότοποι JAV. Αντί για την τυπική μικρογραφία των φακών και των ώμων που βρέθηκαν σε άλλους σωλήνες, οι φωτογραφίες στο προσκήνιο εμφανίζουν τα εξώφυλλα των πιο πρόσφατων ταινιών JAV που δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα.

Η πλήρης ανασκόπηση του ιστότοπου του JavSeen.

PROS:

 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Υπέροχος σχεδιασμός ιστοσελίδας
 • Μεγάλη συλλογή περιεχομένων JAV

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Μερικά περιεχόμενα χαμηλής ποιότητας

# 12 - Πορνό Braze

κατηγορίες πορνογραφίας

Το Porn Braze αφιερώνει κυρίως το περιεχόμενό του σε ιαπωνικά βίντεο για ενήλικες ή ευρέως γνωστό ως JAV. Ως επισκέπτης για πρώτη φορά, μπορεί να παρακολουθήσετε μια ποικιλία αντιγράφων DVD από διαφορετικές Ασιάτισσες καλλονές, μαθήτριες, οικογενειακές ταινίες ταμπού και αυτοδιεγερτικά υλικά. Ενώ επικεντρώνεται σε ασιατικά και ιαπωνικά ερωτικά πράγματα, το Porn Braze εξυπηρετεί επίσης μια σειρά από αχνιστά πορνό από δυτικές χώρες. Έτσι, αν είστε και οι δύο λάτρεις των δημιουργιών JAV και Western, σίγουρα, το Porn Braze είναι το νέο σας πρότυπο στην πορνογραφία.

Γνωρίστε σκληρά την πλήρη κριτική του Porn Braze.

PROS:

 • Μαζική συλλογή πορνογραφικών ταινιών μεγάλου μήκους
 • Δωρεάν περιεχόμενο
 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Ποιοτική επιλογή κατηγοριών
 • Βίντεο και ταινίες υψηλής ευκρίνειας
 • Περιλαμβάνει δυτική πορνογραφία
 • Διαθέτει τμήμα χωρίς λογοκρισία
 • Καλή υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακατάστατο και ανοργάνωτο
 • Αναδυόμενα παράθυρα, διαφημίσεις banner, διαφημίσεις παντού
 • Δύσκολο στην πλοήγηση

Τύλιξε

Συνολικά, οι δυνατότητες και οι λειτουργίες του ιστότοπου του PopJav.tv είναι εξαιρετικές. Οι θαυμαστές του πορνό θα περάσουν μια ωραία μέρα με τις χιλιάδες κινήσεις του PopJav, το άκοπο υλικό και τις σεξουαλικές ερασιτεχνικές ταινίες χωρίς την ταλαιπωρία να πληρώσουν τίποτα. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η περιήγηση στον ιστότοπο και τα περιεχόμενά του είναι πολύ πιο απλή από τους περισσότερους άλλους ιστότοπους. Εκτός από τις διαφημίσεις και μερικά γλωσσικά λάθη, όλοι θα απολαύσουν το ταξίδι τους στο PopJav.

Ως εκ τούτου, παρά ορισμένες ανησυχίες, το PopJav προσφέρει συνεχώς μια μεγάλη και ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη JAV. Με τη συλλογή του ιστότοπου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το PopJav δέχεται τόσο μεγάλο όγκο επισκεπτών. Επιπλέον, οι κυρίες είναι επίσης καλά επιλεγμένες με μια γενικά δελεαστική και ακαταμάχητη σωματική διάπλαση. Εκτιμώ επίσης πώς κατηγοριοποίησαν τα περιεχόμενα και τα τακτοποίησαν σε ενότητες.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή