Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Αναθεώρηση R18

& Top-11 Ιαπωνικά / Ασιατικά πορνογραφικά sites όπως το R18.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το YourPorn.com:

r18 ιαπωνικό πορνό

Το να είσαι θαυμαστής των Ιαπωνικών βίντεο για ενήλικες είναι μια νέα τάση σήμερα! Τα ιαπωνικά βίντεο έγιναν ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο πορνό παγκοσμίως. Αυτό δεν αποτελεί πια έκπληξη γιατί είναι εξαιρετικά εμφανές πώς οι γυναίκες της Ιαπωνίας χαρακτηρίζονται ως μία από τις πιο ελκυστικές και αισθησιακές στον κόσμο. Τα Ιαπωνικά βίντεο για ενήλικες αυξήθηκαν ακόμη και με το μοναδικό τους φετίχ που έκανε το κοινό να ενθουσιαστεί.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://r18.com

Το R18.com είναι ένας πορνογραφικός ιστότοπος που είναι γνωστός ως ο μεγαλύτερος ιστότοπος για ενήλικες της Ιαπωνίας. Αληθινά, αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε χιλιάδες δωρεάν δείγματα βίντεο JAV, να αγοράζετε ή να ενοικιάζετε πλήρεις αλλά λογοκρισμένες εκδόσεις με πρωταγωνιστές pornstars και ερασιτέχνες και να εγγραφείτε σε όλα ή αποκλειστικά κανάλια με μηνιαία χρέωση. Οι ερασιτέχνες ερμηνευτές έγιναν ακόμη και καυτοί και δελεαστικοί καθώς καταγράφονται επαγγελματικά. Αυτά τα βίντεο αποτελούν μέρος της τεράστιας συλλογής του R18.

Τα στόματά μας θα ποτίσουν με πάνω από 20,000 αστέρια πορνό τους στη συλλογή βιβλίων τους, οπότε τι περιμένεις; Όταν το πιο αγαπημένο σας ιαπωνικό αστέρι δεν είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο, μπορούν να ξεδιψάσουν τη φαντασία σας. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος είναι ένα κτύπημα!

Να θυμάστε ότι το R18 είναι η απόλυτη πηγή σημερινών ιαπωνικών βίντεο για ενήλικες και από αυτό μπορούμε να πάρουμε κάθε βίντεο που λαχταρούμε εδώ! Υπάρχουν πάνω από 200,000 δείγματα κλιπ ή τουλάχιστον δείγματα γκαλερί για κάθε βίντεο εδώ, με συνολικά περίπου 243,000 DVD και σκηνές που ταξινομούνται ανά περίσταση, μορφή, κοστούμι, είδος και άλλους παράγοντες. Οι τιμές διαφέρουν, με βίντεο 10 λεπτών για λήψη και ροή HD ξεκινώντας από 0.89 $ και γκέι ιαπωνικές πορνογραφικές ταινίες που κοστίζουν έως 70 $ 90 $.

Γνωρίστε το R18 Περισσότερα!

Γίνεται ακόμα πιο ζεστό; Το R18 είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους που φτάνουν και στα δύο φάσματα. Με χιλιάδες συλλογές, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε hardcore, softcore, hentai και ένα άλλο φετίχ. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε τις συλλογές ταινιών τους, να αγοράσετε ή να πληρώσετε για ένα συγκεκριμένο κανάλι ξεχωριστά.

Δεν μπορώ παρά να πω με τα διαφορετικά κανάλια, Hentai και ερασιτέχνες σε έναν ιστότοπο. Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό! Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένων και είναι γενικά συντριπτικό ποιο βίντεο θα διαλέξετε. Αυτό δείχνει ότι τα χρήματά μου ξοδεύτηκαν με σύνεση. Κάποιος πρέπει να ηρεμήσει και να παραμείνει συγκεντρωμένος καθώς ο ενθουσιασμός συνεχίζεται και σίγουρα, η εμπειρία αξίζει τον κόπο καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα καλύτερα βίντεο πορνό που ονειρεύονται όλοι.

Καυτά χαρακτηριστικά του R18

Εάν αναζητάτε καλές επιλογές, το R18 είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Θα είναι hardcore, softcore και φετίχ θέσεις με κατηγορίες όπως ερασιτέχνες νεόνυμφοι, αμφιφυλόφιλοι κουγάροι, μεγάλα βυζιά, ώριμα, πρώτη φορά στο βίντεο, εσώρουχα, μαθήτρια, μυστικό σεξ, κρεμώδες, τρίο και τετράσους, συζύγους εξαπάτησης και πρωκτικό σεξ, για να αναφέρουμε μερικά. Με αυτές τις επιλογές, σίγουρα θα λάβετε τις παρορμήσεις και την κορύφωση που ψάχνετε. Η επιλογή περιλαμβάνει επίσης βίντεο Hentai που έκαναν ακόμη και τον ιστότοπο συναρπαστικό και πολλά υποσχόμενο.

Τα βίντεο περιέχουν ενδιαφέρουσες πλοκές με ιστορίες που αγγίζουν τον πυρήνα της φαντασίας κάθε ατόμου. Συνήθιζαν να χαρακτηρίζουν το MILF και τις νοικοκυρές που λαχταρούν να δακτυλογραφούνται, να πατήσουν και να αγαπούν έναν ξένο. 

Περιεχόμενο στο R18 και πώς να κατεβάσετε περιεχόμενο

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό Hentai. Έτσι, δεν ασχολούνται όλοι με τα βίντεο ζωντανής δράσης εδώ. Υπάρχουν μειονεκτήματα; Λοιπόν, σε σύγκριση με τη μηνιαία προσφορά, η πλευρά του PPV των πραγμάτων μπορεί να γίνει αρκετά ακριβή, αλλά έχω δει χειρότερα και οι τιμές είναι πάντα αρκετά ανταγωνιστικές. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο για το οποίο μπορείτε να βρείτε λάθος. Ανεξάρτητα από το κανάλι στο οποίο εγγραφείτε, αυτή είναι μια απάντηση στη φαντασία κάθε Ιαπωνικού εραστή πορνό.

Επιπλέον, θα μπορείτε να κάνετε ροή ή / και λήψη ταινιών με χρόνο λειτουργίας περίπου 2 ώρες για πλήρεις ταινίες και εύρος ποιότητας από κανονικό έως πλήρες HD. Η συνέπεια και η σαφήνεια θα σας αφήσουν σε μια ευγνωμοσύνη, σε συνδυασμό με το πάθος και την απόλαυση, όπως μπορούν μόνο τα εκπληκτικά όμορφα πράγματα. Οι ασιατικές γυναίκες έχουν πολλά να δώσουν, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Εάν θέλετε να κάνετε ροή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στον καθορισμένο σύνδεσμο. Ωστόσο, εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη, πρέπει πρώτα να αποθηκεύσετε την εφαρμογή τους, γνωστή ως "R Player" στον σκληρό σας δίσκο.

Επίσης, όποιος είναι εξοικειωμένος με το ιαπωνικό πορνό θα γνωρίζει ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό που εμφανίζεται συχνά στα πλάνα τους: pixelation των γεννητικών οργάνων και παραμόρφωση. Παρακολούθησα μερικά αποσπάσματα επίδειξης και παρατήρησα την έλλειψη πλήρους αποκάλυψης. Υποθέτω ότι ήταν μόνο επειδή ήταν μια προεπισκόπηση, αλλά χρησιμοποιείται επίσης κατά τη ροή όλων των ταινιών. Με αυτό, η πιο άγρια ​​φαντασία σας θα τρέξει ελεύθερα οδηγώντας σας στην κορύφωση προς έναν οργασμικό παράδεισο.

r18 μωρά

Εμφάνιση και παρουσίαση ιστότοπου

Εύκολα τμήματα και πολλές επιλογές ταξινόμησης, μια εξελιγμένη και βασική αναζήτηση, ένα ευρετήριο μοντέλων και η δυνατότητα να προτιμάτε και να παρακολουθείτε κορίτσια, στούντιο και σειρές, καθιστώντας το δρομάκι σας γύρω από το R18.com. Ο ιστότοπος είναι καλά σχεδιασμένος και φορτώνεται εύκολα. Μπορείτε να περιμένετε εύκολα λήψεις και απρόσκοπτη ροή, καθώς και υποστήριξη για κινητά.

Αν και υπάρχουν κάποια προβλήματα, αυτός ήταν ένας πολύ καλά παρουσιασμένος χώρος. Υπάρχει μια ποικιλία ευρετηρίων και λέξεων-κλειδιών διαθέσιμων στον Ιστό για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε συγκεκριμένα μοντέλα και υλικό, το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο δεδομένης της κλίμακας του περιεχομένου. Αρκετοί χρήστες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την ασφάλεια DRM στις ταινίες.

Παρόλο που ο ιστότοπος ενημερώνεται τακτικά, δεν φαίνεται να έχουν δώσει καμία ενημέρωση οποιουδήποτε είδους, και θα ήταν ωραίο να το προσθέσουμε. Μπορεί επίσης να κάνει τη βασική σελίδα ευρετηρίου λιγότερο ακατάστατη και να βρει συνέπεια με τις επιλογές προβολής βίντεο.

Πόσο κοστίζει το R18;

Μπορείτε να λάβετε τα βίντεο με έναν από τους τρεις τρόπους: αγοράστε τα, ενοικιάστε τα για επτά ημέρες ή εγγραφείτε σε ένα κανάλι κάθε μήνα. Ευτυχώς, μπορείτε να κατεβάσετε και να μεταδώσετε ροή σε πλήρη DVD σε HD για περίπου $ 10- $ 20. Επίσης, να θυμάστε ότι μπορείτε ακόμα να βρείτε πωλήσεις εδώ, αλλά μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ορισμένους τίτλους για 4 $ ή 5 $ (ροή σε HD). Εκτός από την αγορά βίντεο μεμονωμένα, τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να εγγραφούν σε κανάλια για περίπου 15-20 $ ανά μήνα ή να αγοράσουν ολόκληρο το πακέτο 17 καναλιών. Αυτό το κανάλι διαθέτει 243,000 βίντεο για 80 $ ανά μήνα.

Οι συνδρομές λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως κάνουν οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι πορνό, με τις ειδικότητές τους. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα κανάλι που διευθύνεται από έναν συγκεκριμένο εκδότη, όπως η Alice Japan, ή ένα κανάλι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο είδος, όπως τα κορίτσια ερασιτέχνες, και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα βίντεο της σειράς, με εκατοντάδες ενημερώσεις ανά μήνα.

Τούτου λεχθέντος, οι τιμές είναι πολύ δίκαιες, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη ότι, αν θέλετε να έχετε τα βίντεο, θα παραμείνουν στη βιβλιοθήκη σας για τη διάρκεια του λογαριασμού σας (ο οποίος είναι δωρεάν, οπότε μην το απενεργοποιήσετε ακόμα κι αν δεν είστε ενδιαφέρονται πλέον), όπως παρόμοια με τα αγαπημένα σας βιβλία ή βιντεοπαιχνίδια.

ιστότοπος r18.com

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του R18.com

PROS:

 • Τεράστια συλλογή υλικών και περιεχομένου βίντεο
 • Προσφέρει μια ποικιλία επιλογών πληρωμής
 • Λογικές και προσιτές συνδρομές
 • Καλές γραφικές οθόνες με φωτογραφίες και ευανάγνωστες μικρογραφίες
 • Εύκολη πλοήγηση και χρήση
 • Πολλές χρήσιμες λειτουργίες και επιλογές

Μειονεκτήματα:

 • Δυσκολία λήψης ορισμένων βίντεο όταν βρίσκεστε εκτός Ιαπωνίας
 • Μερικά βίντεο λογοκρίνονται

Κορυφαίοι 11 Ιαπωνικοί / Ασιατικοί ιστότοποι πορνογραφικών παρόμοιων με το R18.com:

# 1 - JapanHDV

JapanHDV

Το JapanHDV είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους πορνό της Ιαπωνίας σήμερα και είναι γνωστό ότι παράγει υψηλής ποιότητας ιαπωνικά βίντεο. Πράγματι, αν σας αρέσουν οι Ιάπωνες νεοσσοί που κάνουν ερωτικές δραστηριότητες, με σκηνές χωρίς λογοκρισία και μοναδικά θέματα, τότε το JapanHDV τα έχει όλα για εσάς. Σίγουρα, οι Ιάπωνες κάνουν πορνό καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Έτσι, είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπος JapanHDV προσφέρει βίντεο υψηλής ποιότητας για ευχαρίστηση.

PROS:

 • Έχει τακτικές ενημερώσεις
 • Παράγει σκηνές χωρίς λογοκρισία
 • Μπορείτε να κατεβάσετε αγγλικούς υπότιτλους
 • Καταπληκτικός ιστότοπος με αριστοκρατικό σχεδιασμό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περιεχόμενα είναι εθιστικά
 • Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν πληρωμή για πρόσβαση

 #2 - Μπουκάκ Τώρα

Το Bukkake Now είναι ένας ιαπωνικός ιστότοπος πορνό που χρησιμοποιεί την έννοια του bukkake ως το πρωταρχικό του περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, το Bukkake είναι ένας σεξουαλικός όρος που προήλθε αρχικά από την Ιαπωνία. Λοιπόν, περιμένετε να δείτε τα πιο καυτά ασιατικά κοτόπουλα καλυμμένα με πολλά εκσπερμάτιση. Σίγουρα, όλα αυτά τα ιαπωνικά γλυκά παίρνουν το "Bukkake" σε διαφορετικό επίπεδο.

PROS:

 • Καταπληκτικές σκηνές και δραστηριότητες bukkake
 • Έχει καθημερινές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Η δοκιμή έχει περιορισμένη περίοδο
 • Οι σκηνές δεν έχουν περιγραφή

#3 JavWhores

JavWhores

Το JavWhores είναι ένας άλλος ασιατικός ιστότοπος πορνό που έγινε δημοφιλής λόγω των συνεχώς υψηλής ποιότητας βίντεο που παράγονται. Έχει πολλά ασιατικά βίντεο πορνό πλήρους μήκους που είναι διαθέσιμα χωρίς να πληρώνουν ούτε μια δεκάρα. Πάνω απ 'όλα, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του έχει σκηνές χωρίς λογοκρισία.

Σίγουρα, θα απολαμβάνετε διαφορετικά βίντεο καθημερινά, επειδή το JavWhores ενημερώνει τακτικά τη συλλογή του για την ευχαρίστησή σας. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο χωρίς περιορισμούς κάνοντας απλώς κλικ σε συνδέσμους βίντεο.

PROS:

 • Μια μεγάλη συλλογή από ασιατικά βίντεο πορνό
 • Διαθέτει δωρεάν βίντεο πλήρους διάρκειας
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Οι περισσότερες ταινίες έχουν σκηνές χωρίς λογοκρισία
 • Υποστηρίζει την ομαλή περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις

#4 - NipponHD

Πιστεύω ακράδαντα ότι η σεξουαλική περιπέτεια και η οικειότητα είναι απαραίτητες. Το Nippon HD διαθέτει το υψηλότερο ποιοτικό πορνογραφικό υλικό που μπορείτε να απολαύσετε. Ο ιστότοπος γνωρίζει τι επιθυμεί ένα άτομο. Ως αποτέλεσμα, παρέχει το σεξουαλικό περιεχόμενο υψηλότερης ποιότητας, το οποίο μπορεί να έχετε σκεφτεί να δοκιμάσετε και στην πραγματική ζωή. Ο ιστότοπος διαθέτει μη λογοκριμένο πορνογραφικό υλικό.

Το Nippon HD έχει βίντεο σε συμμορίες, hardcore, creampie, πίπα, έφηβος πορνό και άλλα είδη. Η πλατφόρμα διαθέτει εντελώς μη λογοκριμένο πορνογραφικό υλικό. Μερικές από τις σκηνές πίεσης του Nippon HD είναι ιδιαίτερα έντονες και τα μοντέλα του ιστότοπου είναι εξαιρετικά ελκυστικά. Τα διαθέσιμα βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι σε πλήρη HD. Η πλατφόρμα φαίνεται φανταστική και δεν πιστεύουμε ότι θα έχετε κανένα πρόβλημα πρόσβασης σε αυτήν. Στην αρχική σελίδα, όλα είναι εύκολα διαθέσιμα.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία υλικών και περιεχομένου
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Προσβάσιμος και εύκολος στην πλοήγηση ιστότοπος
 • Πορνογραφικό υλικό χωρίς λογοκρισία

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος εμφανίζει κακές μικρογραφίες


 #5 - Τόκιο Μπανγκ

Μπορεί να είναι επώδυνο να κάνεις σεξ μερικές φορές. Ίσως είσαι ανύπαντρη ή ο σύντροφός σου είναι πολύ κουρασμένος για να συμμετάσχει σε ρόλο Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να καλύψετε την ανάγκη σας για σεξουαλική ικανοποίηση; Μπορείτε να δείτε σφιχτά pussies από σέξι και καυλιάρης ιαπωνικά μωρά που έχουν το χρόνο της ζωής τους να οδηγούν ένα σκληρό πουλί σε ιστότοπους όπως το Tokyo Bang.

Η πορνογραφία είναι εξαιρετική και αν ψάχνετε για κάποια σκληρή πορνογραφία, το Tokyo Bang είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε. Η πλατφόρμα περιέχει μια σειρά από σκηνές σεξ που θα σας τραβήξουν.

Μάθετε περισσότερα για το TokyoBang εδώ.

PROS:

 • Βίντεο υψηλής ανάλυσης
 • Αυθεντικές σκηνές, χωρίς scipts και σκηνικά, καθαρά αληθινό και γνήσιο σεξ
 • Ενημερώνεται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος δεν διαθέτει γκαλερί


 #6 - Ιαπωνικά

Το JapaneseSlurp είναι ένας αποκλειστικός ιαπωνικός πορνογραφικός ιστότοπος με μεγάλη ποσότητα περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου ενημερώνεται τακτικά και μπορείτε να το κατεβάσετε. Εάν λαχταράτε να δείτε μερικές από τις πιο έντονες σκηνές πιπίλισμα και γουλιά, το JapaneseSlurp είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε. Εάν έχετε ξεχάσει πώς αισθάνεται μια πίπα, αφήστε αυτόν τον ιστότοπο να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση.

PROS:

 • Περιεχόμενο καλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη
 • Τακτικές ενημερώσεις ιστότοπων

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακριβό

#7 - ShioFuky

Το ShioFuky είναι ένας δημοφιλής ιαπωνικός πορνογραφικός ιστότοπος με μεγάλη ποικιλία από σκληρά πορνογραφικά βίντεο. Το 2012, ο ιστότοπος κυκλοφόρησε. Εάν σας αρέσει να παρακολουθείτε ιαπωνικές κούκλες να κάνουν θορύβους ενώ χτυπάτε, θα λατρέψετε αυτό το μέρος. Εμφανίζεται τουλάχιστον μία σκηνή squirting σε κάθε σκηνή του ShioFuky. Υπάρχουν πάνω από 2000 σκηνές σεξ στον ιστότοπο. Τα βίντεο που θα δείτε εδώ είναι σε υψηλή ευκρίνεια. Το ShioFuky έχει περισσότερους από 50,000 ενεργούς χρήστες, κάτι που θα σας καταπλήξει.

PROS:

 • Καλή συλλογή σκηνών σεξ
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Μη ψηφιακά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Παρουσία διαφημίσεων


#8 - Ιαπωνικά

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει τις πιο ελκυστικές και πανέμορφες γυναίκες. Άτομα σαν εμένα αγαπούν τα MILFs, αλλά ανακάλυψα ακόμη καλύτερα, δηλαδή, τα Ιαπωνικά MILFs! Αυτός είναι ο τέλειος ιστότοπος που εξυπηρετεί τις ώριμες ιαπωνικές γυναίκες. Αυτές οι γυναίκες ταλαντεύονται τον κόσμο με την εμπειρία και την εμπειρία τους.

Η εμπειρία τους κάνει τις παραστάσεις ακόμη υπέροχες, καθώς γνωρίζουν τι να κάνουν. Πολύ, η ικανοποίηση συναντάται εδώ! Προσφέρουν μια ποικιλία συλλογών από ιαπωνικά βίντεο MILF. Γυναίκες με μεγάλα βυζιά και άγγιξαν ερωτικές σκηνές όπως το υπνοδωμάτιο, το γραφείο ή ακόμη και το μπάνιο.

PROS:

 • Προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Κοιτάζοντας νέες ώριμες κυρίες
 • Ευρεία συλλογή βίντεο
 • Η λήψη βίντεο είναι εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο


#9 - JPMilfs

Θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερα Ιαπωνικά MILFs; Ελέγξτε αυτόν τον ιστότοπο σήμερα! Έχουν τα καλύτερα και υψηλής ποιότητας βίντεο που ξεπερνούν τα 1,700. Μόλις γίνετε μέλος, αυτά τα βίντεο θα είναι άμεσα διαθέσιμα για λήψη. Εάν ψάχνετε ένα σκληρό περιεχόμενο, τότε το JPMilfs είναι ιδανικό για εσάς. Οι σεξουαλικές παραστάσεις του ιστότοπου είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές.

PROS:

 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Μεγάλη επιλογή ελκυστικών, σέξι και δελεαστικών γυναικών
 • Καυτές μικρογραφίες
 • Αποτελεσματική προβολή ιστότοπου
 • Εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο και υλικά

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται συνδρομή για πρόσβαση


#10 - OfficeSexJP

Από το ίδιο το όνομα, το OfficeSexJP είναι το σεξ που βρίσκεται στο γραφείο. Πόσο δροσερό και αισθησιακό είναι αυτό; Αυτός είναι ο τέλειος χώρος για όσους έχουν μια συντριβή στο κορίτσι του και τους αρέσει να φαντασιάζεται γι 'αυτήν. Τα κορίτσια γραφείων στον ιστότοπο ξεχωρίζουν με σεξουαλική έκκληση. Η ομορφιά τους μπορεί να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε διασημότητα. Αυτή η πλατφόρμα σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε καυλιάρης με τη λίστα των αλατισμένων υλικών της. 

Τα κορίτσια του γραφείου χρησιμοποιούν δονητές και υποβάλλονται σε ευχαρίστηση. Παρέχουν περισσότερα από 800 βίντεο. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα βίντεο εύκολα. Χωρίς αμφιβολία, αυτά τα κορίτσια γραφείου θα κάνουν τα ανυπόμονα χέρια σας να αγγίζουν τα προσωπικά σας μέρη εύκολα. Αυτά τα κορίτσια κάνουν γαμημένο λαιμό και πολλά άλλα. 

PROS:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο εύκολα 
 • Μεγάλη ποικιλία από ελκυστικά κορίτσια γραφείου
 • Βίντεο διάρκειας 20 έως 40 λεπτών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο 
 • Μεταφορτώνει νέο περιεχόμενο μία φορά την εβδομάδα


#11 - SchoolgirlsHD

Αυτός ο ιστότοπος θα σας επιτρέψει να απολαύσετε νεαρά πρόσωπα απολαμβάνοντας σεξ με βαθύ λαιμό. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις ομορφιές που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος. Είναι άψογοι, μικροκαμωμένοι και δεν νιώθουν ντροπαλοί ενώ γδύνονται. Πραγματικά, αυτός ο ιστότοπος παρέχει σκληρό περιεχόμενο. Η συλλογή πορνό βίντεο υψηλής ευκρίνειας έκανε αυτήν την πλατφόρμα ακόμη πιο δημοφιλής. Ο ιστότοπος διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή πορνό βίντεο ποιότητας HD. μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο? ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε έκδοση για κινητά. όλο το περιεχόμενο εδώ στο SchoolGirlsHD δεν λογοκρίνεται. Θα είστε ικανοποιημένοι με σκηνές όπως το δάχτυλο και τα κορίτσια που φωνάζουν στον ενθουσιασμό. Εκτός από τα βίντεο, οι προστάτες μπορούν επίσης να ενθαρρυνθούν με τον αριθμό των διαθέσιμων σέξι φωτογραφιών. 

PROS:

 • Προσβάσιμο σε έκδοση για κινητά
 • Τα περιεχόμενα δεν λογοκρίνονται
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Απλός σχεδιασμός ιστοσελίδων
 • Εύκολη πλοήγηση και φιλική προς τον χρήστη
 • Τα βίντεο έχουν μια αντίστοιχη λεζάντα 

Μειονεκτήματα:

 • Κακή μικρογραφία


Συμπέρασμα

Όσον αφορά τη διάθεση της ιαπωνικής πορνογραφίας στον αγγλόφωνο κλάδο, το R18.com είναι ένα παιχνίδι αλλαγής. Το R18.com είναι ένας εξαιρετικός πόρος για την επέκταση της επιλογής σας βίντεο manga και AV ενηλίκων από την Ιαπωνία. Οι ξένοι όπως εσείς και εγώ μπορούν τώρα να απολαύσουν την τεράστια ποσότητα υψηλής ποιότητας ιαπωνικής πορνογραφίας όποτε και όπου θέλουμε, χωρίς να χαθείτε στη μετάφραση.

Πράγματι, ένα αριστούργημα όπου όλα είναι πλέον προσβάσιμα. Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε βλέποντας τις αγαπημένες μας ασιατικές κυρίες χωρίς να ανησυχούμε για περιορισμούς. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένα ενιαίο κατάστημα για τους πελάτες καθώς εξερευνούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Οι φιλικές προς τον χρήστη περιηγήσεις του ιστότοπου το καθιστούν ακόμη πιο προσιτό στο κοινό. Συνολικά, το R18 ταιριάζει στην αναζήτηση κάθε ατόμου με την κορυφαία και ευρεία επιλογή κυριών, βίντεο και ερμηνευτών. Σίγουρα, δεν θα πάρετε ποτέ αρκετό στο R18. εγγραφείτε τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή