Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Αναθεώρηση BEEG

& Top-12 ΔΩΡΕΑΝ ιστότοποι με πορνογραφικό πορνό όπως το Beeg.com

Εμφάνιση 12 δωρεάν εναλλακτικών πορνογραφικών σωλήνων για το Beeg.com

Beeg

Το Beeg.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος πορνογραφικού, όπου μπορείτε να δείτε και να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε περιουσία. Είναι ο απλούστερος ιστότοπος πορνογραφίας που δημιουργήθηκε ποτέ και ιδρύθηκε το 2000. Από την κυκλοφορία του τόπου, ο ιστότοπος έχει συγκλονίσει κάθε κόσμο ενός λάτρεις του πορνό. Ως εκ τούτου, πολλοί φανατικοί έδειξαν την αγάπη και την εκτίμησή τους για αυτόν τον ιστότοπο, όπως φαίνεται από την τεράστια επιτυχία τους τα τελευταία χρόνια. Ας ξεκινήσουμε και να δούμε πόσο εκπληκτικά είναι τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://beeg.com/

Αυτή η πλατφόρμα τελικά δίνει μια ανάσα καθαρού αέρα σε πορνογραφικούς θεατές με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό της. Αυτή η ποιότητα επιτρέπει στον ιστότοπο να λειτουργεί γρήγορα και ομαλά. Ως εκ τούτου, εάν αναζητάτε δωρεάν πορνό, δείτε αυτόν τον ιστότοπο σήμερα. Παρέχει αναπαραγωγή Full HD με καθαρή διεπαφή χωρίς άγχος.

κανάλια beeg

Επιπλέον, παρέχουν χιλιάδες ταινίες από διαφορετικές σειρές που καλύπτουν μια τεράστια συλλογή φετίχ. Δεν υπάρχει τρόπος να μείνετε δυσαρεστημένοι όταν έχετε γεμίσει τα πράγματα που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος. Φυσικά, με τόσους άλλους ιστότοπους στη γωνία, ο Beeg ισχυρίζεται ότι μπορούν να ανταγωνιστούν. Πράγματι, δεν υπάρχει βλάβη στην προσπάθεια.

Αναζήτηση στη βιβλιοθήκη του Beeg

Στη συλλογή τους, έχουν χιλιάδες βίντεο για να διαλέξουν. Η σημαντική επιλογή έκανε τον ιστότοπο να λατρεύεται από το κοινό. Εκτός από αυτό, τα περιεχόμενα ενημερώνονται συνεχώς. Είναι επίσης καλύτερο να επισημάνετε ότι νέες προσθήκες υλικού έρχονται καθημερινά. Οι περισσότερες ταινίες και κλιπ σε αυτόν τον ιστότοπο προέρχονται από φημισμένες πορνογραφικές παραγωγές, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία για το διαμέτρημα του.

Είναι κάπως δύσκολο να μετρήσουμε και να εκτιμήσουμε τον ακριβή αριθμό των πληροφοριών που είναι προσβάσιμοι σε αυτόν τον ιστότοπο, αλλά υπάρχουν περισσότερες από 200 σελίδες για περιήγηση, καθεμία με μερικές εκατοντάδες σκηνές. Η ποιότητα του βίντεο μπορεί να αλλάξει και κυμαίνεται από 240 σε μια υπέροχη 1080p. Πόσο δροσερό είναι αυτό; Πράγματι, το beeg είναι ευρέως γνωστό ότι διαθέτει μια συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας.

Η πλοήγηση και η εμπειρία του ιστότοπου

beeg άνθρωποι

Η πλοήγηση αυτού του ιστότοπου είναι απλή και απλή. Όταν επισκέπτεστε το Beeg, θα παρατηρήσετε ότι τα υλικά τους εμφανίζονται ως μικρογραφίες και είναι τόσο ελκυστικά για το μάτι. Η είσοδος στον ίδιο τον ιστότοπο θα προσφέρει συγκινήσεις και συναρπαστικό συναίσθημα. Τι θα εκδηλώσουν άλλα συναισθήματα όταν σκάβετε βαθύτερα; Ας μάθουμε.

Υπάρχει μια βασική δυνατότητα αναζήτησης που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας κοιτάζοντας τον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να δείτε διαφορετικές ενότητες που προσφέρουν διαφορετικά μοτίβα εμπειρίας. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Κανάλια

Μπορείτε να βρείτε βίντεο από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων πηγών υψηλής ποιότητας στην περιοχή των καναλιών. Αυτά τα κανάλια ονομάζονται Mixed, Wow Girls, We Are Horney, GF Revenge, Bare Back Studios, Dare Dorm και ούτω καθεξής. Κάθε κανάλι αποτελείται από έναν αριθμό βίντεο. Για παράδειγμα, το Μικτό κανάλι έχει 1,471 βίντεο που εμφανίζουν κατάλληλο παλιό υλικό.

 • Άνθρωποι

Το τμήμα των ανθρώπων είναι βασικά το σπίτι των pornstars. Αυτό το συγκεκριμένο τμήμα του ιστότοπου θα δώσει έναν αριθμό γνωστών pornstars, καθώς και τον αριθμό των βίντεο που έχουν στον ιστότοπο Beeg. Για παράδειγμα, ο πορνοστάρ Nicole Aniston έχει 95 βίντεο στη βιβλιοθήκη. Ως εκ τούτου, αυτή η επιλογή θα επιτρέψει στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα τους αγαπημένους τους pornstars.

 • Ετικέτες

Παρόλο που δεν υπάρχουν κατηγορίες για beeg, αναφέρονται και επισημαίνουν κατηγορίες ως ετικέτες. Ως εκ τούτου, αυτή είναι η πιο καινοτόμος μέθοδος για να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα Beeg. Οι ετικέτες ταξινομούνται αλφαβητικά, καθιστώντας τις προσβάσιμες και φιλικές προς τον χρήστη. Αυτές οι ετικέτες περιλαμβάνουν υπόθεση, δεμένα τα μάτια, προφυλακτικό, σκυλάκι, συνοδεία και η λίστα συνεχίζεται. Δείτε πόσο συγκεκριμένα και βολικά προτιμάτε κάθε βίντεο;

 • Κάμερες

Όχι μόνο αυτό, το Beeg σας φέρνει επίσης σε έναν νέο σύνδεσμο όταν κάνετε κλικ σε κάμερες. Ο σύνδεσμος οδηγεί σε μια ζωντανή σελίδα σεξ με διαφορετικούς ερμηνευτές για να διαλέξετε.

Συνολικά, ο ιστότοπος προσφέρει βίντεο με εύκολο και προσβάσιμο τρόπο. Σίγουρα θα διαλέξετε το περιεχόμενο της επιλογής σας σε ένα λεπτό σε αυτήν την πλατφόρμα. Επίσης, ο ιστότοπος λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλες τις πλατφόρμες συσκευών και δεν υπάρχουν προβλήματα με τον ισχυρισμό της ιστοσελίδας για ομαλή πλοήγηση.

ετικέτες beeg

Beeg στην κινητή συσκευή σας

Ναι, το διαβάσατε σωστά! Το Beeg είναι ένα μεγάλο χτύπημα όσον αφορά την προβολή μέσω κινητού. Οι ενημερώσεις της αρχικής σελίδας είναι καλά οργανωμένες στην κινητή συσκευή σας και οι μικρογραφίες είναι πολύ καλύτερες από την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο λειτουργεί επίσης άψογα!

Τα βίντεο φορτώνονται γρήγορα και ο ιστότοπος παρέχει ένα κουμπί σίγασης μετά το πάτημα της αναπαραγωγής. Η κύλιση μέχρι το κάτω μέρος της σελίδας θα επιτρέψει στους χρήστες να δουν έναν σύνδεσμο προς την επόμενη σελίδα με πιο συναρπαστικά βίντεο. Μερικά άτομα αγαπούν τη σχεδίαση για κινητά καθώς εμφανίζει καλύτερα από ό, τι στην επιφάνεια εργασίας. Ωστόσο, το κοινό τόνισε ότι και οι δύο μέθοδοι λειτουργούν τέλεια ανεξάρτητα από την επιλογή της συσκευής.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά που αγαπάτε για το Beeg

Οι θεατές λατρεύουν τον ιστότοπο λόγω των βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Θα απολαύσετε την καλύτερη ποιότητα κάθε περιεχομένου, έτσι κάθε ταξίδι αυνανισμού είναι πραγματικά ικανοποιητικό. Εκτός από αυτό, τα βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μεγάλα και μεγάλα, που σας κάνουν να αισθάνεστε εντελώς δεμένοι όταν παρακολουθείτε. Και, έχουν επίσης τη δυνατότητα να βρουν την αρχική έκδοση των βίντεο.

Η Beeg έχει επίσης την επιλογή να παρακολουθεί κάθε υλικό σε πλήρη οθόνη. Αυτή η δυνατότητα κάνει την εμπειρία ακόμα πιο διασκεδαστική και συναρπαστική. Η μέση διάρκεια της ταινίας είναι δέκα λεπτά και απλώς σας δείχνουν τις καλύτερες στιγμές. Η Beeg επικεντρώνεται στην προβολή όλων των ερωτικών και αξιοσημείωτων τμημάτων κάθε περιεχομένου. Είναι σαν να βλέπεις μια ταινία και να ενθουσιάζεσαι καθώς κάθε μέρος αποτελείται και αποκαλύπτει τις βασικές λεπτομέρειες για το ταξίδι.

Τι άλλο?

Ναί! Επιπλέον, κάθε κλιπ έχει μια περιγραφή που σας δίνει μια ιδέα για το τι θα περιμένετε να βρείτε. Εκτός από αυτό, αν πρόκειται για επαγγελματική ταινία, θα μπορείτε να δείτε τα ονόματα των πορνογραφικών ερμηνευτών και ηθοποιών. Αν και τα βίντεο έχουν δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής, δεν θα μετανιώσετε ποτέ που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, καθώς είναι απολύτως δωρεάν. Θα έχετε το αίσθημα κορεσμού δωρεάν χωρίς άγχος και ταλαιπωρία. Η ερώτησή μου τώρα είναι, τι σπαταλάτε το χρόνο σας; Πηγαίνετε και χτυπήστε όπως κανένας άλλος εδώ στο Beeg.com.

beeg βίντεο

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Beeg.com

PROS:

 • Απλός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Καλή σχεδίαση φορητών συσκευών
 • Ευρεία και ποικιλία επιλογών περιεχομένων
 • Φιλικό προς τον χρήστη και εύκολο στην πλοήγηση.
 • Μεγάλα βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο
 • Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες βίντεο
 • Πολύ απλή σχεδίαση για άλλους χρήστες.

Κορυφαίοι 12 δωρεάν ιστότοποι με πορνογραφικό υλικό παρόμοιο με το Beeg.com:

# 1 Μπόνους -  brazzers

ιστότοπος brazzers

Απλώς δεν μπορώ να αναφέρω τους Brazzers - παρόλο που δεν είναι εντελώς δωρεάν - είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό εκεί έξω. Το Brazzers είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστοτόπους πορνό υψηλής ποιότητας μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμό βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένων λεσβιακών σεξ, σκληροπυρηνικών, σαγηνευτικών MILFs, εφήβων, ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν καθημερινά στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το έτος 2019 τα λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - PornHub

pornhub main

Το Porn Hub είναι η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα πορνό στο Διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή. Έχει ελκυστικό σχεδιασμό, εκτεταμένη βιβλιοθήκη βίντεο και αφοσίωση στην παράδοση νέου, τακτικού περιεχομένου, που το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές. Σίγουρα δεν θα βρείτε μια μεγαλύτερη συλλογή από βίντεο για ενήλικες πουθενά αλλού, ιδιαίτερα ένα πολύ τεκμηριωμένο.

PROS:

 • Εκατομμύρια διαθέσιμα βίντεο
 • Παρέχετε καθημερινές ενημερώσεις
 • Ο σχεδιασμός είναι υπέροχος και εύκολος στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαθέσιμες διαφημίσεις

# 3 - XVideos

Το XVideos είναι ένα από τα πιο γνωστά κανάλια που έχει αποδώσει εξαιρετικά στην παροχή δωρεάν βίντεο πορνό σε όλους όσους θέλουν να τα παρακολουθήσουν. Κάθε μέρα, 10,000 νέα βίντεο προστίθενται στον ιστότοπο, σύμφωνα με τον ιστότοπο - αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός! Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε το πιο πρόσφατο και πιο σέξι πορνό, όπως μυστικά γυμνά διασημότητες και βίντεο σεξ.

PROS:

 • Υπάρχουν τόνοι βίντεο που μεταφορτώνονται κάθε μέρα
 • Μόνο λίγες διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά βίντεο πορνό εκτός HD
 • Απαιτείται εγγραφή κατά τη λήψη

# 4 - xHamster

main xhamster

Μεταξύ των πολύ γνωστών ρομαντικών ιστοτόπων σήμερα είναι το xHamster. Σίγουρα, αυτό κατατάσσεται συνεχώς παγκοσμίως για τους υψηλότερους επισκέπτες αυτή τη στιγμή. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο ιστότοπος παρέχει στον πελάτη στόχο μια μαγική συνάντηση. Επομένως, δεν δίνει κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει.

PROS:

 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα κάθε 10 λεπτά
 • Μια μεγάλη συλλογή βίντεο
 • Παρέχει έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο για προσωπικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς μεταφόρτωση προσβλητικών πορνό βίντεο
 • Δεν είναι όλα τα βίντεο ποιότητας HD

# 5 - YouJizz

ιστότοπος youjizz

Το Youjizz, ένας δωρεάν ιστότοπος που περιέχει εντυπωσιακή συλλογή πορνό μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα με φετίχ διαφορετικών ειδών. Δουλεία, hentai, τρισδιάστατο πορνό και πολλές άλλες εξωτικές ενέργειες είναι διαθέσιμες στο περιεχόμενό τους που σίγουρα θα σας αφήσουν να θέλετε περισσότερα.

Το Youjizz βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια και χιλιάδες σκηνές είναι σε ποιότητα HD. Το πορνό από όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμο με λίγα μόνο κλικ σε αυτόν τον ιστότοπο, τόσο σπιτικό από ερασιτέχνες όσο και επαγγελματικά από καυτά αστέρια πορνό.

Δείτε την κριτική YouJizz.

PROS:

 • 100% δωρεάν
 • Μαζική συλλογή περιεχομένων
 • Προσφέρει σκηνές τόσο από ερασιτέχνες όσο και από επαγγελματίες

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Διαφημίσεις σχεδόν παντού

# 6 - XNXX

xnxxcom

Αν και φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, το XNXX προσφέρει πολύ περιεχόμενο - ΔΩΡΕΑΝ. Εάν θέλετε να φανταστείτε περίπου 18+ φωτογραφίες και βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ. Έχετε επίσης πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το είδος του μωρού ή του φίλου που θέλετε να δείτε και μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που θα ικανοποιήσει τα πάντα μέσα σας.

Έχουν επίσης πολλές εικόνες διέγερσης, σπιτικό πορνό, και σχεδόν όλα όσα θα ικανοποιήσουν τις αρετές και τις φαντασιώσεις σας. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται τόσο ωραίο, αλλά να θυμάστε, η λειτουργικότητά του είναι ισοδύναμη με τις τελευταίες ιστοσελίδες πορνό που έχουμε σήμερα.

PROS:

 • Περιεχόμενο για ενηλίκους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει
 • Εκατομμύρια βίντεο είναι διαθέσιμα εδώ
 • Φιλική προς το χρήστη και ανοιχτή κοινότητα
 • Τα φόρουμ προωθούν την επικοινωνία
 • Υποστηρίζεται από κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα από τα βίντεό τους είναι παρόμοια με άλλους ιστότοπους
 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις συνήθως μπαίνουν στα νεύρα σας
 • Η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου είναι πολύ ξεπερασμένη και άσχημη

# 7 - Ορφανός μητρός

Ορφανός μητρός

Ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος πορνό που ονομάζεται Motherless είναι μια τεράστια πλατφόρμα που περιέχει τεράστια ποσότητα ενήλικων υλικών. Έχει χίλια βίντεο, κυρίως ερασιτεχνικό πορνό, που σίγουρα θα απολαύσουν πολλοί άνθρωποι. Έχει πάνω από ένα εκατομμύριο εικόνες με ετικέτες που κατηγοριοποιούνται ως ερασιτεχνικό πορνό.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το είδος θέσης, σίγουρα θα λατρέψετε να ξεφύγετε. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τις εικόνες σας σε αυτόν τον ιστότοπο για να μοιραστείτε με ολόκληρο τον κόσμο την προσωπική σας συλλογή.

PROS:

 • Καταπληκτικό σύνολο αρχείων περιεχομένων
 • Η συλλογή βίντεο και εικόνων είναι τεράστια
 • Οι πορνό είναι πραγματικά ερασιτέχνες και δεν έχουν σενάρια

Μειονεκτήματα:

 • Οι δυνατότητες ταξινόμησης είναι περιορισμένες
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι το μέσο επίπεδο

# 8 - YoungPornVideos

νεαρά πορνό

Μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες πορνό που προσέχουν την επωνυμία της και παραμένει πιστή στο όνομά της, Youngpornvideos.com, προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Οι χρήστες δεν θα δυσκολευτούν να εξοικειώσουν τη διεπαφή και τα χαρακτηριστικά του, καθώς όλα είναι καλά οργανωμένα και χρήσιμα. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα λεπτό συνδυασμό χρωμάτων, κυρίως χρησιμοποιώντας ροζ αποχρώσεις και φαίνεται ωραίο να ταιριάζει με το όνομα και τα περιεχόμενα του ιστότοπου. Η διεπαφή έχει δημιουργηθεί για να δώσει έμφαση στις προεπισκοπήσεις περιεχομένου και να προσελκύσει τους επισκέπτες.

Από άποψη περιεχομένου, το Youngpornvideos προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ερασιτεχνικών μωρών και επαγγελματικών πορνό κοριτσιών, καθώς υπάρχουν πολλές σκηνές από οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες. Η ποιότητα του περιεχομένου και της δράσης ποικίλλει και δεν εξαρτάται μόνο από την πλατφόρμα, καθώς υπάρχουν μέλη που ανεβάζουν επίσης τα βίντεό τους. Οι χρήστες δεν θα αισθάνονται ποτέ δυσαρεστημένοι με κανένα βίντεο από αυτόν τον ιστότοπο, καθώς υπάρχουν πολλά αστεία και δυσάρεστα πράγματα. Όλα όσα θα βλέπετε σε κανονικούς ιστότοπους πορνό για ενήλικες είναι ορατά εδώ, μόνο που περιλαμβάνει νεότερα κορίτσια.

Πλήρης κριτική YoungPornVideos εδώ.

PROS:

 • Εύκολη και περιττή περιήγηση και διεπαφή
 • Ταινίες και φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση
 • Μαζική συλλογή εφήβων πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι όλα τα βίντεο ποιότητας HD

# 9 - RedTube

RedTube

Το Redtube.com είναι μια δωρεάν πλατφόρμα σωλήνων που δεν παίρνει καμία ιδιαίτερα μοναδική εισαγωγή. Η ιστορία του RedTube.org ξεκινά το 2006, τη χρονιά που ιδρύθηκε και αργότερα αγοράστηκε από το δίκτυο MindGeek. Υπάρχουν χιλιάδες μοναδικά πορνό βίντεο διαθέσιμα εδώ.

Έτσι, υπάρχουν πολλά βίντεο διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν τυχόν βρώμικες φαντασιώσεις ή επιθυμίες. Υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους, είτε προτιμάτε το παλιό, ξανθό, καφέ, νεαρό, ερασιτεχνικό, τρελό ή κάτι ενδιάμεσο.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι καθαρός, τακτοποιημένος και απλός
 • Τα χαρακτηριστικά είναι υπέροχα
 • Δωρεάν ροή βίντεο
 • Φορτώνει γρήγορα και αποτελεσματικά
 • Πολλά δωρεάν βίντεο πορνό
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Έχει μια έκδοση Premium
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 10 - SpankBang

κτύπησε το χτύπημα

Ένας άλλος δωρεάν ιστότοπος που προσφέρει τόνους βίντεο πορνό που ίσως δεν έχετε δει ποτέ πουθενά, διαθέτει το τεράστιο περιεχόμενό τους xxx και επικεφαλής από διάσημους πορνό και ερασιτέχνες. Πολλές θέσεις είναι διαθέσιμες και μπορείτε απλώς να επιλέξετε ανάμεσα σε πραγματικό πορνό, BBW, γκέι, φετίχ και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η ποιότητα του βίντεο είναι επίσης πολύ καλή, οπότε μπορείτε να πείτε ότι ακόμη και με δωρεάν συνδρομή, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και την εμπειρία όπως έχετε πληρώσει για αυτό. Το SpankBang διαθέτει επίσης μια δυνατότητα για τα πιο δημοφιλή αστέρια πορνό, βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες ιστότοπων.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία από σκληρό πορνό
 • Πολλές ιδιότητες βίντεο από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε
 • Ακόμη και με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες λειτουργίες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις φτάνουν πραγματικά στα νεύρα σας
 • Τα παλαιότερα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα ή διαγράφονται
 • Για λήψη, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό

# 11 - PornHD

pornhd

Η PornHD κυκλοφόρησε ταυτόχρονα όλες τις δωρεάν σελίδες πορνό τους, παρέχοντας νόμιμο πορνό εξαιρετικής ποιότητας. Λόγω της ετικέτας "HD", μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά μην το αφήσετε να σας σταματήσει, φίλε. Ναι, το FullHD μεταφέρει περισσότερα από 1,000 βίντεο πλήρους ανάλυσης με ρητό ετεροφυλόφιλο και λεσβιακό σεξ. Λοιπόν, περιμένετε πολλά σέξι σεξ και πολλές εκστάσεις.

PROS:

 • Δωρεάν βίντεο Full HD
 • Ο ιστότοπος είναι δροσερός και εύκολος στην πλοήγηση
 • Εντελώς δωρεάν στη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές και αναδυόμενες

# 12 - VEPorn

veporn

Το VEPorns είναι γεμάτο με ταινίες πορνό υψηλής ευκρίνειας από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας. Περιλαμβάνουν το καλύτερο ταλέντο, όπως ανερχόμενα αστέρια και γνωστές ηθοποιούς πορνό, με κρυστάλλινο ήχο και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα για να αποκτήσετε όλα αυτά δωρεάν από την αγαπημένη σας επιχείρηση και με τα αγαπημένα σας pornstars.

Δείτε την πλήρη κριτική του VEPorn εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν πορνό
 • Κορυφαίοι pornstars
 • Μεγάλη ποικιλία θεμάτων για να διαλέξετε
 • Ολόκληρα βίντεο
 • Φανταστικοί παραγωγοί πορνό
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

Τελευταίες λέξεις

Το Beeg.com είναι ένας πολύ αυθεντικός ιστότοπος πορνογραφικού σωλήνα που ξεχωρίζει μεταξύ των υπόλοιπων ιστότοπων πορνογραφικού σωλήνα που προσφέρουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Τι με κάνει να το πω αυτό; Με απλά λόγια, αυτός ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν και δεν σας χρεώνει τίποτα για οποιαδήποτε από τις δυνατότητές του. Η βιβλιοθήκη υλικών είναι επίσης εκτεταμένη και λαμβάνουν τα βίντεο και το περιεχόμενό τους από μερικές από τις πιο γνωστές πορνογραφικές εταιρείες του κλάδου.

Το ποιοτικό περιεχόμενο είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη λίστα με τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου. Οι παραστάσεις και οι ερμηνευτές είναι οι καλύτεροι μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος είναι μια μοναδική πλατφόρμα. Επιπλέον, ο απλός σχεδιασμός παρέχει χίλιες υπηρεσίες όπως καμία άλλη προσφορά ιστότοπου. Ελέγξτε τις δυνατότητες σήμερα και δείτε μόνοι σας γιατί είναι ζωντανά από πολλούς.

Εκτός από αυτό, θα ήθελα επίσης να παρουσιάσω έναν από τους αγαπημένους μου ιστότοπους πορνό εκτός από το Beeg.com:

Μην χάσετε την ευκαιρία, εξερευνήστε τους σήμερα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή