Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Ανασκόπηση HQPorner

& (Top-14) ΔΩΡΕΑΝ Σωλήνες πορνό όπως το HQPorner.com

Εγγραφείτε τώρα στο Brazzers.com - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το HQPorner! Τα πιο καυτά πορνογραφικά βίντεο & εξαιρετικής ποιότητας

Δείξτε μου 12 δωρεάν εναλλακτικές ιστοσελίδες πορνό για το HQPorner.com

HQporner

Αλλά ποιος σας είπε ότι πρέπει να πληρώσετε και να ξοδέψετε εκατοντάδες έως χιλιάδες μόνο για να δείτε απεριόριστο και υψηλής ποιότητας πορνό; Αυτό είναι πολύ κουτσό! Μην ανησυχείτε πλέον γιατί ο ιστότοπος HQPorner είναι εδώ για εσάς, φτηνό σκατά. Πρόκειται για έναν δωρεάν πόρο πορνό που ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της όμορφης σεζόν του 2013. Προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του τη δωρεάν δόση των αγαπημένων σας pornstars σε μακρές, γεμάτες δράση, περίτεχνες σεξουαλικές πράξεις. Είναι ένας ιστότοπος που παρέχει τεράστια ποσότητα πορνογραφικών βίντεο μεγάλης διάρκειας εντελώς δωρεάν. Ναι, το κατάλαβα, γλυκιά μου! Εδώ, θα μπορείτε να δείτε πολλά από τα πιο μοντέρνα και υψηλής ανάλυσης πορνό βίντεο στον κόσμο για εντελώς «χωρίς χρέωση!»

Επίσημη διεύθυνση URL: https://hqporner.com

Ένα τεράστιο ποσό πορνογραφίας πορνό που προσφέρεται στο HQPorner, που περιέχει όλες τις διαφορετικές γυναίκες: MILFs, ερωμένες, έφηβοι ροζ-μουνί, καυλιάρης μασέρ, νέοι εραστές και ούτω καθεξής. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης πολλά μεγάλα στούντιο. Φυσικά, με μερικές αξιοσημείωτες εξαιρέσεις, όπως τα αγαπημένα μας θεάματα Brazzers, Reality Kings και άλλα. Με την απλή ερμηνεία του ονόματος του ιστότοπου, είναι σαφές ότι είναι διαβόητο για την παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης σε softcore και hardcore πορνό. Σίγουρα, είναι για την ευκολία και την ευκολία σας, διεστραμμένοι - για να βοηθήσετε να κάνετε τη συναρπαστική σας ψυχαγωγική συνεδρία αξέχαστη για χιλιετίες! Ας μάθουμε περισσότερα για το HQPorner παρακάτω.

Υψηλής ποιότητας πορνό χωρίς τιμή: HQPorner

Θα ήταν ο κόσμος ένα καλύτερο σπίτι εάν όλο το καλύτερο πορνογραφικό υλικό ήταν δωρεάν και διαθέσιμο; Είναι καλό που υπάρχει αυτός ο κόσμος και ένας τέτοιος ιστότοπος είναι γνωστός ως HQPorner. Οι θεατές στο HQPorner είναι ευτυχείς να παρακολουθήσουν έναν τέτοιο φανταστικό ιστότοπο με διαθέσιμες ταινίες πορνογραφικής ανάλυσης. Ενώ υπάρχουν αρνητικά και αρνητικά σημεία στο HQ Porner, το μεγαλύτερο από αυτά είναι ότι όλα είναι εντελώς δωρεάν. Ναι, σωστά! Επιπλέον, δεν χρειάζεται καν να περάσετε από μια μακρά διαδικασία εγγραφής. Αλλά δεν σας εμποδίζει να βλέπετε την πορνογραφία μας 4K όποτε θέλετε να το κάνετε.

Μια αφοσιωμένη ομάδα μελών του προσωπικού για αυτόν τον ερωτικό ιστότοπο εργάζεται σκληρά για να διατηρεί φρέσκους και ενημερωμένους διάφορους τύπους πορνογραφίας. Διαβεβαίωσαν ότι το HQPorner μπορεί να συμβαδίσει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις νέων επισκεπτών και συχνών επισκεπτών του ιστότοπου. Οι γαμημένοι σαν εσένα θα έχουν τις πιο έντονες σεξουαλικές εμπειρίες και θα βοηθήσουν τις πιο κρυμμένες σεξουαλικές επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα.

Για πάρα πολλά φύλα, η παρακολούθηση και η απόλαυση βίντεο σεξ σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας είναι ένα δημοφιλές χόμπι. Εδώ, μπορείτε απλώς να προχωρήσετε και να διαλέξετε τις κορυφαίες ταινίες ενηλίκων μετά από μια διεξοδική αξιολόγηση διαφόρων επιλογών. Σίγουρα, όλοι (σε ​​κάθε φύλο και σεξουαλικός προσανατολισμός) θα συναντηθούν οι συγκεκριμένες φαντασιώσεις τους όταν απολαμβάνουν ερωτικές στιγμές αναψυχής. Έχω ήδη προσθέσει το HQPorner στον σελιδοδείκτη μου και νομίζω ότι είναι τώρα η σειρά σας. Δεν πιστεύω ότι έχετε δεύτερες σκέψεις, καθώς είναι εντελώς δωρεάν, απολύτως τεράστιο και περιλαμβάνει μια τεράστια συλλογή 1080 και deluxe σεξουαλικού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας. Σίγουρα δεν μπορούσα να ζητήσω περισσότερα!

Μαζική επιτυχία: Τι είναι τόσο μοναδικό για το HQPorner;

Προφίλ HQporner pornstars

Ανεξάρτητα από το πόσο υπερβολικές είναι οι ελπίδες σας, θα είναι όλοι μου από το HQPorner! Είναι συνηθισμένο για εισαγωγικές σκηνές σε βρώμικα βίντεο του HQPorner, αρχικά, οι γυναίκες να παραδίδουν αμέσως τις επιθυμίες τους. Σίγουρα, καμία παραπλανητική εισαγωγή? πάνε κατευθείαν στα καλά πράγματα. Σίγουρα με εκνευρίζει όταν οι πορνοστάρ φορούν ρούχα και σε πειράζουν σε όλο το σεξ. Γιατί το κάνουν αυτό ;!

Αλλά στο HQPorner, δεν θα βρείτε φθηνά βίντεο όπως αυτό. Ο πιο σημαντικός στόχος τους δεν είναι ποτέ να εξαγάγουν κρύα χρήματα από άτομα που παρακολουθούν τα σαφή βίντεό τους. Αντ 'αυτού, ελπίζουν ότι θα λάβετε μια άψογη υπηρεσία titty-twister δωρεάν. Θα ενθουσιαστείτε με αυτό - είμαι σίγουρος. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για εξαίσιο πορνό σε κάποιες άλλες βρώμικες, φτηνές ιστοσελίδες.

Στην πραγματικότητα, είναι η δήλωση αποστολής του HQPorner - Βρείτε χιλιάδες υψηλής ποιότητας πορνό ανάλυσης που ταιριάζει στη λεπτή και μοναδική γεύση όλων. Δεν έχω αμφιβολία! Από την εμπειρία μου, είναι μια ακριβής αναπαράσταση των γεγονότων. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω. Το HQPorner είναι τέλειο, όπως είναι.

Κορυφαία πορνογραφικά βίντεο; Αναζητήσατε ταινίες; Μόνο εδώ στο HQPorner!

HQporner πορνό βίντεο

Παρόλο που είναι δύσκολο να υπολογίσετε περίπου τον αριθμό των βίντεο που παρέχει το HQporner με ακρίβεια, ανεξάρτητα από το πώς αφιερώνετε ολόκληρη την ύπαρξή σας στην προβολή, δεν θα έχετε τη δύναμη να δείτε τα πάντα, ανεξάρτητα από το πόσα αποθηκεύετε. Πολλά βίντεο HD που βρίσκουν σπίτι στο HQPorner εκτιμάται ότι αριθμούν περισσότερα από 40,000. (Ω! Αυτό είναι πολύ!). Κάθε ένα από αυτά τα βίντεο ανήκει σε ένα διαφορετικό είδος για τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά σας - αλλά όλα αυτά, γενικά, έχουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Εν τω μεταξύ, όταν δημιουργείτε ταινίες που περιλαμβάνουν σεξ POV, οι ταινίες HQPorner έχουν κορυφαία βαθμολογία και μπορεί να απολαύσετε να παρακολουθείτε ασυνήθιστες και εκφραστικές λήψεις και τυπικές σεξουαλικές παραγωγές. Λόγω της σχετικά υψηλής ποιότητας, τα gadget που περιλαμβάνουν φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και άλλα επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p. Ωστόσο, αν είστε εν κινήσει "μάγκα" σαν κι εμένα, μπορείτε επίσης να πάτε στο HQPorner στο κινητό σας. Είναι βελτιστοποιημένο ώστε να ταιριάζει καλά στα προγράμματα περιήγησης για κινητά, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις οπουδήποτε κι αν πάτε.

Επίσης, το εύχρηστο σύστημα αναζήτησης του HQPorner παρέχει μια μεγάλη ποικιλία ταινιών HD όλες σε μία συμπαγή μονάδα. Με αυτές τις συλλογές, θα έχετε συναρπαστικές εμπειρίες, μαζί με μια βαθιά ξεκούραση και αισθησιακή χαλάρωση. Τα πάντα στον ιστότοπο ενημερώνονται συχνά, επομένως θα υπάρχουν πάντα νέες σκηνές πορνογραφίας υψηλής ευκρίνειας που πρέπει να προσέχετε.

Cool Visual Style και Smooth Browsing Experience στο HQPorner

Κατηγορίες HQporner

Εάν θέλετε μια εμπειρία που είναι ομαλή, κατανοητή, έχει μοντέρνα ατμόσφαιρα και είναι εξαιρετική για πλοήγηση, το HQPorner είναι ο προορισμός για εσάς. Αυτός ο ιστότοπος επισημαίνει ότι τα συστήματα αναζήτησης και περιήγησής τους είναι κρίσιμης σημασίας και βοηθά πραγματικά τους χρήστες να εντοπίζουν ταινίες που αναζητούν γρήγορα και αβίαστα. Είναι εύκολο να περάσετε από τη λίστα και να βρείτε όλα όσα ψάχνετε, γιατί είναι πολύ ωραίο και άνετο.

Το HQPorner δεν ήταν ποτέ για «σύγχυση», κατευθύνοντάς σας σε βίντεο που μπορεί ή δεν θεωρείτε σχετικά. Αντ 'αυτού, το HQPorner προσπαθεί να κάνει αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να βρείτε το θέμα ή την ταινία που προτιμάτε, αρκεί να γνωρίζετε πού να κοιτάξετε. Αρκετοί διαχειριστές ιστότοπων εποπτεύουν τη διαισθητική δυνατότητα προσθήκης ετικετών και η χρήση αυτής της στρατηγικής για τον μεγάλο εγκέφαλο έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της βελτίωσης του τμήματος αναζήτησης. Θέλω να πω, ποιος θέλει να δει την ασιατική πόρνη κάτω από την ενότητα ebony; Ελα!

Από την άλλη πλευρά, αν μισείτε τη χρήση σχετικών λέξεων-κλειδιών (όπως εγώ), το HQPorner διαθέτει βίντεο στα επιλεγμένα στούντιο τους. Η βάση δεδομένων αυτών των στούντιο συγκεντρώθηκε από διάσημους παραγωγούς πορνό και όλοι γνωρίζουμε τι είναι. Απολαύστε εκπληκτικά πορνοστάρ, μια υπέροχη συλλογή μοναδικών θεμάτων και βίντεο HD / 4k ποιότητας όλα σε ένα μέρος. Τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου είναι εντυπωσιακά, ακόμη και για ένα σημείο του μεγέθους του. Και με λίγες μόνο διαφημίσεις, δεν πρέπει να επηρεάζει σημαντικά την ικανότητά σας να χτυπάτε. Η διαφήμιση και το μάρκετινγκ είναι αλληλένδετα, καθιστώντας την εμπειρία του χρήστη αρκετά ευχάριστη.

Παρόλο που οι διαφημίσεις δεν είναι ενοχλητικές για μένα, έχουν κάποια σημασία για ορισμένα άτομα που τα καταφέρνουν εύκολα. Στην πραγματικότητα, είχα μια τρομερή εμπειρία με αηδιαστικές διαφημίσεις και τρελά προγράμματα πλοήγησης σε άλλους ιστότοπους υψηλής ποιότητας. Ο αριθμός των διαφημίσεων που με βομβαρδίζει το HQPorner φαίνεται να είναι ίσος με τον αριθμό των διαφημιστικών ιστότοπων πορνογραφικού περιεχομένου που με κάνουν να μου ταιριάζει. Συνολικά, είναι απλό να κατανοηθεί, εξαιρετικά γρήγορο και φιλικό προς τον χρήστη. Είθε ο βασιλιάς της πειρατείας να δώσει τις ευλογίες του στον HQporner!

Pornstars που θέλετε; Τότε, Pornstars, Παίρνετε στο HQPorner

HQporner πορνοστάρ

Το πρώτο πράγμα που με εμποδίζει να επιστρέψω στο HQPorner είναι βίντεο HD πορνό που έχουν τραβηχτεί από ειδικούς βιντεογράφους στον πλανήτη. Ξεχωρίζοντας από άλλους ιστότοπους, οι πιο γνωστοί ιστότοποι πορνό στον κλάδο δημιούργησαν τη φήμη και την ορατότητά τους από την αριστεία στις μοναδικές αγορές τους και την υπεροχή παντού - που περιλαμβάνει το HQPorner. Η συλλογή διαφόρων ιστότοπων παρέχει μια συναρπαστική, ανοιχτή ευκαιρία για εμάς, καυτούς χρήστες.

Υπάρχουν πάρα πολλά πορνοστάρ που ενδιαφέρονται για δωρεάν ιστότοπους πορνό όπως το HQPorner λόγω της υψηλής ποιότητας των ταινιών που παράγουν, ανεξάρτητα από τη δωρεάν υπηρεσία. Ενώ βλέποντας ίσως αρκετές διάσημες και επιτυχημένες διασημότητες πορνό σε ταινίες υψηλής ευκρίνειας είναι πολύ φοβερό, υπάρχουν επίσης πολλές εξαιρετικές ηθοποιοί και μοντέλα στην κινηματογραφική επιχείρηση που παρουσιάζονται εδώ.

Όχι μόνο η απόλαυση των καλύτερων ενήλικων ερμηνευτών στο HQPorner μας δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά είναι επίσης μια αξιόλογη στιγμή. Πολλά πορνογραφικά βίντεο στον ιστότοπο είναι λιγότερο από μισή ώρα, δίνοντάς σας πάρα πολλές πιθανότητες να χτυπήσετε, να χτυπήσετε και να χτυπήσετε μέχρι να σβήσετε τον εγκέφαλό σας.

Περισσότερα υπέροχα πράγματα για το HQPorner

Λεσβία HQporner

Θέλεις περισσότερο? Θα σου δώσω περισσότερα! Το HQPorner κάνει συνεχώς νέες προσθήκες στην εντυπωσιακή συλλογή πορνό του, ενώ φέρνει και άλλους premium κινηματογραφιστές στην εικόνα. Παρομοίως, σε αυτήν τη σελίδα είναι προσβάσιμα δεκάδες σχόλια σχετικά με τις ταινίες με βαθμολογία X και τις επιλογές λήψης. Παρόλο που αυτά τα πορνογραφικά βίντεο είναι της καλύτερης ποιότητας, αναμφίβολα θα καταναλώσουν το μεγαλύτερο μέρος του αποθηκευτικού χώρου σας, ώστε να προετοιμαστείτε καλύτερα! Καλύτερα να έχετε επιπλέον χώρο. Αλλά ένα πράγμα που μου αρέσει για το HD; Λοιπόν, αυτό είναι απλό - σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε μια καλύτερη, μεγαλύτερη οθόνη. Τι είναι καλύτερο από το να βλέπεις τα μαγευτικά boobies και τα συναρπαστικά άκρα σε μια σχεδόν ρεαλιστική εμφάνιση; Τίποτα, εκτός αν θα έρθει ένα ροζ, τριχωτό μουνί.

Σίγουρα, μου αρέσει να παρακολουθώ ταινίες πορνό υψηλής ποιότητας, καθώς παρέχει έναν τόνο μοναδικών λεπτομερειών ― τονίζοντας το εντυπωσιακό σέξι σώμα και το υγρό υγρό μουνί. Επίσης, το βίντεο και ο ήχος αλληλοσυμπληρώνονται υπέροχα - δίνοντάς σας σχεδόν μαγικές στιγμές σκηνή από σκηνή. Ακριβώς όπως ένα καταπληκτικό καταφύγιο μετά το πάρτι, ή ένα χαλαρωτικό σαλόνι, το HQPorner προσφέρει όλα τα «ζάχαρη, μπαχαρικά και όλα ωραία» για να απολαύσετε τον εαυτό σας. Ομοίως, η χαλαρή, χαλαρή ατμόσφαιρα και η διασύνδεσή του το καθιστούν ένα εξαιρετικό σημείο για να απλώς αφήνετε ατμό κάθε μέρα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HQPorner

PROS:

 • Οι κατηγορίες έχουν καλό σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε αυτό που χρειάζεστε
 • Τα ερωτικά βίντεο πορνό είναι χιλιάδες με διαφορετικά θέματα και ποιότητα HD
 • Καλύπτει όλο το είδος (εκτός από παράνομα θέματα) σε μεγάλη διάρκεια
 • Τα βίντεο προέρχονται από αξιόπιστους και δημοφιλείς ιστότοπους που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος
 • Ποικιλία επαγγελματικών και ερασιτεχνικών θεμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

(Top-14) ΔΩΡΕΑΝ Σωλήνες και ιστότοποι πορνό όπως το HQPorner.com

# 1 - Μπόνους: brazzers

ιστότοπος brazzers

Στην πραγματικότητα δεν είναι ένας "δωρεάν" ιστότοπος, αλλά δεν μπορώ απλώς να αναφέρω έναν από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό εκεί έξω. Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστοτόπους πορνό υψηλής ποιότητας μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμό βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσετε διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένων των λεσβιακών σεξ, των hardcore, σαγηνευτικών MILFs, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν καθημερινά στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το 2019 το λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - LegalPorno

ιστότοπος legalporno

Αυτό επικεντρώνεται κυρίως σε ευθεία και λεσβιακό περιεχόμενο, και με τον αριθμό των βίντεο που έχουν να προσφέρουν, σίγουρα θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την επιχείρηση αμέσως. Τα premium περιεχόμενα του Legal Porno διαθέτουν πολλά θέματα και ρεαλιστικές σκηνές. Τα τρέιλερ τους είναι συνήθως αρκετά χαμηλής ποιότητας, οπότε πρέπει να πληρώσετε επιπλέον μετρητά για να το παρακολουθήσετε σε πλήρη HD. Με κατηγορίες που κυμαίνονται από οργιά, συμμορίες και οποιεσδήποτε άλλες άσχημες σεξουαλικές σκηνές, τα βίντεό τους είναι σίγουρα περισσότερο από αρκετά για να σας κάνουν να θέλετε να το κάνετε γρήγορα και σκληρά.

PROS:

 • Ανάλυση βίντεο HD και 4K
 • Δωρεάν βίντεο με δυνατότητα λήψης
 • Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Βίντεο χαμηλής ποιότητας για δωρεάν μέλη
 • Δεν υπάρχουν αρχεία zip για εικόνες
 • Ορισμένοι ιστότοποι μπόνους είναι ανενεργοί

# 3 - TeensLoveHugeCocks

teenslovehugecocks πανό

Όλοι αγαπούν τα μεγάλα πούλια! Είναι αναπόφευκτο οι έφηβοι ηθοποιοί ή οποιουσδήποτε ασήμαντοι αστέρες να έχουν βρεγμένα όνειρα για τους μεγάλους κόκορες. Σύμφωνα με το όνομα, αυτός ο ιστότοπος συσσωρεύεται με εφήβους χότζι που παίρνουν τεράστιους σαρκωμένους λαχταριστούς - τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Ιδρύθηκε το 2013 και είχε σχεδόν μια δεκαετία λειτουργίας.

Το TeensLoveHugeCocks κάνει εξαιρετική δουλειά καθιστώντας εύκολο να βρείτε αυτό που θέλετε για την κατηγορία Teens. Για τις νέες ηθοποιούς, δεν υπάρχουν μαλακίες ιστορίες, μόνο η εισαγωγή και το γαμημένο. Τι το κάνει αυτό το πιο συναρπαστικό; Είναι νέοι και πεινασμένοι για μερικές νόστιμες κόκορες. Έχω δει τόνους πορνό στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι το καλύτερο!

PROS:

 • Πολλοί έφηβοι pornstars
 • Οι σεξουαλικές παραστάσεις είναι εντυπωσιακές και καυτές
 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι εξαιρετικά φανταστική
 • Ο ιστότοπος έχει φανταστική και απλή διάταξη και σχεδιασμό
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Έχει πρόσβαση σε κανάλια μπόνους
 • Υποστηρίζει φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Έχει καθημερινά περιορισμούς λήψης
 • Χωρίς εργαλείο σύνθετης αναζήτησης

# 4 - PornHub

πορνό πορνό

Το Porn Hub είναι η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα πορνό στο Διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή. Έχει ελκυστικό σχεδιασμό, εκτεταμένη βιβλιοθήκη βίντεο και αφοσίωση στην παράδοση νέου, τακτικού περιεχομένου, το οποίο το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές. Δεν θα βρείτε πράγματι μια πιο ολοκληρωμένη συλλογή βίντεο για ενήλικες πουθενά αλλού, ιδιαίτερα μια πολύ τεκμηριωμένη.

PROS:

 • Εκατομμύρια διαθέσιμα βίντεο
 • Παρέχετε καθημερινές ενημερώσεις
 • Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και εύκολος στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαθέσιμες διαφημίσεις

# 5 - YouJizz

ιστότοπος youjizz

Το Youjizz, ένας δωρεάν ιστότοπος που περιέχει μια εντυπωσιακή συλλογή πορνό, μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα με φετίχ διαφορετικών ειδών. Δουλεία, hentai, τρισδιάστατο πορνό και πολλές άλλες εξωτικές ενέργειες βρίσκονται στο περιεχόμενό τους που σίγουρα θα σας αφήσουν να θέλετε περισσότερα. Το Youjizz βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια και χιλιάδες σκηνές είναι σε ποιότητα HD. Το πορνό από όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμο με λίγα μόνο κλικ σε αυτόν τον ιστότοπο, τόσο σπιτικό από ερασιτέχνες όσο και επαγγελματικά από καυτά αστέρια πορνό.

Δείτε την κριτική YouJizz.

PROS:

 • 100% δωρεάν
 • Μαζική συλλογή περιεχομένων
 • Προσφέρει σκηνές τόσο από ερασιτέχνες όσο και από επαγγελματίες

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Διαφημίσεις σχεδόν παντού

# 6 - TeenDreams

teendreams

Είναι γλυκοί, νέοι και όχι τόσο αθώοι - οι καυτοί έφηβοι είναι έτοιμοι να σας δώσουν μια καλή στιγμή με τα Teen Dreams. Διαθέτει τη μαζική συλλογή πορνογραφικών βίντεο από διάφορες θέσεις όπως σόλο, ίσια ζευγάρια και λεσβίες. Μπορείτε να δείτε καυτούς εφήβους να φορούν προκλητικά ρούχα ενώ αφαιρείτε και πειράζετε τους θεατές. Αυτοί οι σέξι έφηβοι είναι επίσης καλοί στην ευχαρίστηση, οπότε θα δείτε όλο το σκληρό περιεχόμενο και τη δράση που θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε.

PROS:

 • Εύκολο στην πλοήγηση
 • Συνεπές πρόγραμμα ενημέρωσης
 • Τα βίντεο μπόνους παρέχονται για τα μέλη
 • Τόνοι περιεχομένου για έλεγχο
 • Βίντεο σε ποιότητα Full HD ή 4K
 • Hot έφηβοι και σκηνές σεξ ατμού

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο στην αρχειοθετημένη ενότητα είναι χαμηλότερης ποιότητας
 • Οι διαφημίσεις banner αποσπούν την προσοχή και ενοχλούν
 • Τα περιεχόμενα δεν είναι αποκλειστικά

# 7 - Ορφανός μητρός

Ορφανός μητρός

Ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος πορνό που ονομάζεται Motherless είναι μια τεράστια πλατφόρμα που περιέχει τεράστια ποσότητα ενήλικων υλικών. Έχει χίλια βίντεο, κυρίως ερασιτεχνικό πορνό, που σίγουρα θα απολαύσουν πολλοί άνθρωποι. Έχει περισσότερες από ένα εκατομμύριο εικόνες με ετικέτες που κατηγοριοποιούνται κυρίως ως ερασιτεχνικό πορνό. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το είδος θέσης, σίγουρα θα λατρέψετε να ξεφύγετε. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τις εικόνες σας σε αυτόν τον ιστότοπο για να μοιραστείτε με ολόκληρο τον κόσμο τη συλλογή σας.

PROS:

 • Φανταστικό σύνολο αρχείων περιεχομένου
 • Η συλλογή βίντεο και εικόνων είναι τεράστια
 • Οι πορνό είναι πραγματικά ερασιτέχνες και δεν έχουν σενάρια

Μειονεκτήματα:

 • Οι δυνατότητες ταξινόμησης είναι περιορισμένες
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι το μέσο επίπεδο

# 8 - RedTube

RedTube

Το Redtube.com είναι μια δωρεάν πλατφόρμα σωλήνων που δεν παίρνει καμία ιδιαίτερα μοναδική εισαγωγή. Η ιστορία του RedTube.org ξεκινά το 2006, τη χρονιά που ιδρύθηκε και αργότερα αγοράστηκε από το δίκτυο MindGeek. Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο πορνό κάθε είδους διαθέσιμα εδώ. Έτσι, υπάρχουν πολλά βίντεο διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν τυχόν βρώμικες φαντασιώσεις ή επιθυμίες. Υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους, είτε προτιμάτε το παλιό, ξανθό, καφέ, νεαρό, ερασιτεχνικό, τρελό ή κάτι ενδιάμεσο.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι καθαρός, τακτοποιημένος και απλός
 • Τα χαρακτηριστικά είναι υπέροχα
 • Δωρεάν ροή βίντεο
 • Φορτώνει γρήγορα και αποτελεσματικά
 • Πολλά δωρεάν βίντεο πορνό
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Έχει μια έκδοση Premium
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 9 - xHamster

main xhamster

Μεταξύ των πολύ γνωστών ρομαντικών ιστοτόπων σήμερα είναι το xHamster. Σίγουρα, αυτό κατατάσσεται σταθερά παγκοσμίως για τους υψηλότερους επισκέπτες αυτή τη στιγμή. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο ιστότοπος παρέχει στον πελάτη στόχο μια μαγική συνάντηση. Επομένως, δεν δίνει κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει.

PROS:

 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα κάθε 10 λεπτά
 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο
 • Παρέχει έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο για προσωπικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς μεταφόρτωση προσβλητικών πορνό βίντεο
 • Δεν είναι όλα τα βίντεο ποιότητας HD

# 10 - XNXX

xnxxcom

Αν και φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, το XNXX προσφέρει πολύ περιεχόμενο - ΔΩΡΕΑΝ. Εάν θέλετε να φανταστείτε περίπου 18+ φωτογραφίες και βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ. Έχετε επίσης πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το είδος του μωρού ή του φίλου που θέλετε να δείτε και μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που θα ικανοποιήσει τα πάντα μέσα σας. Έχουν πολλές εικόνες διέγερσης, σπιτικό πορνό, και σχεδόν όλα όσα θα ικανοποιήσουν τις αρετές και τις φαντασιώσεις σας. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται τόσο ωραίο, σας υπενθυμίζουμε ότι η λειτουργικότητά του είναι ισοδύναμη με τις τελευταίες ιστοσελίδες πορνό που έχουμε σήμερα.

PROS:

 • Περιεχόμενο για ενηλίκους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει
 • Εδώ μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια βίντεο
 • Φιλική προς το χρήστη και ανοιχτή κοινότητα
 • Τα φόρουμ ιδρύονται για την προώθηση της επικοινωνίας
 • Υποστηρίζεται από κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα από τα βίντεό τους είναι παρόμοια με άλλους ιστότοπους
 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις συνήθως μπαίνουν στα νεύρα σας
 • Η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου είναι πολύ ξεπερασμένη και άσχημη

# 11 - PornHD

pornhd

Το PornHD κυκλοφόρησε ταυτόχρονα ως όλες οι δωρεάν σελίδες πορνό, παρέχοντας νόμιμο πορνό εξαιρετικής ποιότητας. Λόγω της ετικέτας "HD", μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά μην το αφήσετε να σας σταματήσει, φίλε. Ναι, το FullHD μεταφέρει περισσότερα από 1,000 βίντεο πλήρους ανάλυσης με ρητό ετεροφυλόφιλο και λεσβιακό σεξ. Λοιπόν, περιμένετε πολλά σέξι σεξ και πολλές εκστάσεις.

PROS:

 • Δωρεάν βίντεο Full HD
 • Ο ιστότοπος είναι φανταστικός και εύκολος στην πλοήγηση
 • Εντελώς δωρεάν στη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές και αναδυόμενες

# 12 - Beeg

Beeg

Το Beeg είναι ο πιο αγνός, καθαρότερος ιστότοπος πορνό που δημιουργήθηκε ποτέ. Ιδρύθηκε το 2000 από έναν τυχαίο μάγκα. Τυχαία, ξεκίνησε το έργο του με έναν σαφή στόχο: να κρατήσει τα πράγματα απλά. Σίγουρα, οι περισσότεροι άνθρωποι θα το μισούσαν, αλλά όσοι από εμάς στο κεράτινο τμήμα το βρίσκουν συναρπαστικό.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι όμορφος και καθαρός
 • Η διάταξη είναι στρατηγικά βολική και ειδική
 • Η ποιότητα του προγράμματος αναπαραγωγής και του βίντεο είναι εξαιρετική
 • Τεράστιες επιλογές και μια βιβλιοθήκη γεμάτη συλλογή σεξ

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 13 - VideoBox

videobox.com

Ένας τεράστιος ιστότοπος με πορνό με μια τεράστια συλλογή περιεχομένου υψηλής ποιότητας, το VideoBox σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε χιλιάδες σκηνές πορνό με τα διάσημα πορνοστάρ και τους ερασιτέχνες σας. Έχουν κυμανθεί σε διάφορες κατηγορίες που διατίθενται από διάσημα στούντιο ενηλίκων. Και το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να κάνετε ροή και λήψη τους εύκολα.

Το VideoBox φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή αρχείων ταινιών που θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν όπως το Netflix αλλά να το κάνουν για πορνό. Μπορείτε να δείτε βίντεο από διάσημα πορνογραφικά στούντιο και να γεμίσετε την οθόνη σας με μια ατελείωτη παρέλαση σέξι πορνοστάρ και καυτούς ερασιτέχνες. Έχουν περισσότερα από 19K DVD, και τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς στην πορνοβιομηχανία. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ροή, μπορείτε να το κάνετε σε ποιότητα 1080p.

PROS:

 • Ροή και λήψη σε 1080p
 • Μαζική συλλογή πορνό βίντεο
 • Εξαιρετική εμπειρία χρήστη
 • Το ευρετήριο πορνογραφικών αστεριών παραθέτει πολλά κορίτσια

Μειονεκτήματα:

 • Περιστρεφόμενες σκηνές
 • Ορισμένες υπάρχουσες ταινίες επισημαίνονται ως "προστέθηκαν πρόσφατα".
 • Αρκετά ξεπερασμένο σχέδιο
 • Η ενότητα θέσεων δεν ενημερώνεται πλέον
 • Δεν υπάρχουν αποκλειστικές κυκλοφορίες ή περιεχόμενο

# 14 - XVideos

Το XVideos είναι ένα από τα πιο γνωστά κανάλια που έχει αποδώσει εξαιρετικά στην παροχή δωρεάν βίντεο πορνό σε όλους όσους θέλουν να τα δουν. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, 10,000 φρέσκα βίντεο προστίθενται στον ιστότοπο κάθε μέρα - αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός! Εκεί μπορείτε να βρείτε το πιο πρόσφατο και πιο σέξι πορνό, όπως μυστικά γυμνά διασημότητες και βίντεο σεξ.

PROS:

 • Υπάρχουν τόνοι βίντεο που μεταφορτώνονται κάθε μέρα
 • Μόνο λίγες διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά βίντεο πορνό εκτός HD
 • Απαιτείται εγγραφή κατά τη λήψη

Τελικές Σκέψεις

Συνολικά, το HQPorner είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να βρείτε δωρεάν HD και 4k πορνό δωρεάν. Με ευχαριστεί που βλέπω τέτοιες εξαιρετικές ταινίες ενηλίκων στον ιστότοπο. Μια πραγματικά αξιοπρεπής εναλλακτική λύση εάν εξερευνάτε υψηλής ποιότητας πορνογραφία από μερικά από τα καλύτερα στούντιο του κόσμου σήμερα. Επιπλέον, αυτές οι λειτουργίες συνοδεύονται τόσο από υψηλής ποιότητας ήχο όσο και από μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη διεπαφή. Ενώ πολλοί ιστότοποι χρησιμοποιούν πολλές διαφημίσεις για να πληρώσουν δωρεάν υπηρεσίες, το HQPorner έχει πολύ μικρότερο ποσοστό από ό, τι οι περισσότεροι.

Μου αρέσει πολύ το HQ Porner! Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε αυτό εάν δεν έχετε τα «χρήματα» για να αγοράσετε πορνό ακόμα, αν και αυτό είναι αρκετό ήδη για τα περισσότερα μέρη. Ανεξάρτητα από το αν εκτιμάτε τα νεανικά hotties ή τις ρυτίδες, θα απολαύσετε σίγουρα το HQPorner!

Πριν από οτιδήποτε, ήλπιζα ότι θα μπορούσατε να βρείτε χρόνο για να σταματήσετε brazzers; Είχα μια παρόμοια αξιόλογη εμπειρία εδώ. Πρέπει σίγουρα να δείτε και τη μαζική συλλογή του.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή