Ενημερώθηκε: 9 Αυγούστου 2022

Επανεξέταση LetMeJerk

& Top-12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνογραφικού βίντεο / μετρό όπως LetMeJerk.com

Δείξτε μου 12 ΔΩΡΕΑΝ εναλλακτικές ιστοσελίδες πορνογραφικού βίντεο για LetMeJerk.com

letmejerk σπίτι

Είστε οπαδός του ερασιτεχνικού πορνό; Τι θα λέγατε να απολαμβάνετε κάποια θέα των άσχημων εφήβων που παίρνουν αδιάκριτα, ή τεράστια βυζιά MILFs, ενώ επιδεικνύουν την καυλιάρησή τους, και τους μικρούς Ασιάτες που εξυπηρετούν τεράστιους σκληρούς κόκορες; Στο LetMeJerk.com, θα βρείτε όλα αυτά και πολλά άλλα. Το LetMeJerk.com έχει τόσα πολλά απίστευτα βίντεο και δημοσιεύει καθημερινά νέα βίντεο και περιεχόμενο. Με αυτό, θα είναι δύσκολο να καθοριστεί πόσες συνολικές σκηνές είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.letmejerk.com/

Η πιο σημαντική πτυχή είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε για να τα δείτε. Ξέρω ότι θα έπρεπε να πληρώσετε για μερικές από αυτές τις ταινίες σε άλλους ιστότοπους υψηλής ποιότητας, αλλά εδώ στο LetMeJerk.com, δεν σας δίνει μόνο την ευχαρίστηση να παρακολουθείτε πορνό, αλλά και σας εξοικονομεί πολύτιμα χρήματα. Εκτός αυτού, το όνομα της ιστοσελίδας τα λέει όλα: σας επιτρέπει να τραβάτε τρελές ταινίες πορνό οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε κι αν επιλέξετε.

Πείτε Ναι στο δωρεάν πορνό στο LetMeJerk!

Το LetMeJerk.com είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει μερικά από τα πιο εξαιρετικά δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο που διατίθεται στο Διαδίκτυο. Απίστευτα, όλες οι ταινίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι διαθέσιμες δωρεάν, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι θα πληρώσουν ευχαρίστως χρήματα για να παρακολουθήσουν τέτοια διασκέδαση. Το LetMeJerk είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις συσκευές προβολής, οπότε αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε πορνό στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή, το tablet ή το smartphone, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φαίνεται υπέροχο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εξερευνήσετε τις κατηγορίες και να δείτε τι σας ενδιαφέρει καλύτερα.

Θα βρείτε μια πληθώρα ακραίων σεξ ταινιών με ελκυστικούς διεστραμμένους που είναι τόσο άτακτοι και βρώμικοι όσο μπορούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Η τεράστια επιλογή περιεχομένου του ιστότοπου, η ποιότητα των ίδιων των σκηνών και μια υπέροχη επιλογή κατηγοριών θα σας κάνει πραγματικά να νιώσετε και να ανακαλύψετε γρήγορα ακριβώς αυτό που θέλετε είναι μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες ιδιότητές του.

Οπτικά και Σχεδιασμός του LetMeJerk

Θα παρατηρήσετε αμέσως ότι ο σχεδιασμός δεν ξοδεύει και δεν χάνει χρόνο στην παρουσίαση των πληροφοριών που έχετε ζητήσει. Περίπου το 90% της περιοχής της οθόνης στην αρχική σελίδα αφιερώνεται στην εμφάνιση του πιο δημοφιλούς βίντεο στον ιστότοπο, με την ευελιξία να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να παρακολουθήσετε περισσότερα από τα ίδια.

Μια μικρογραφία απεικονίζει κάθε σκηνή, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το ποσοστό, η ένδειξη διάρκειας, η προβολή, ο τίτλος και μερικές πολύ διακριτικές και πολύτιμες ετικέτες. Είναι επίσης καλά χειροκροτημένο για να συμπεριλάβουν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, ένα εικονίδιο HD εάν το περιεχόμενο που παρακολουθείτε είναι διαθέσιμο σε υψηλή ευκρίνεια.

letmejerk toprated

Καλή επιλογή κατηγοριών βίντεο

Όταν ελέγχετε τον σύνδεσμο κατηγορίας στην επάνω γραμμή πλοήγησης, θα δείτε ότι ο ιστότοπος περιλαμβάνει εξειδικευμένα περιεχόμενα που είναι πραγματικά πολύ μοναδικά. Καλύπτουν όχι μόνο τις βασικές σας αισθησιακές επιθυμίες, όπως ασιατικές, πρωκτικές, μασάζ, συμμορίες κ.ο.κ.

Για να αναφέρουμε μερικές, έχουν κατηγορίες που αναφέρονται ως Πίσω από τα Σκηνά, Bend Over, Deep Throat και Hardcore. Πράγματι, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για να διαλέξετε, και ακόμη καλύτερα, όλες οι κατηγορίες φάνηκαν να είναι ακριβείς και σχετικές - αυτό είναι εμφανές όταν έλεγξα μια χούφτα. Όλα φαινόταν να περιέχουν πορνογραφικές ταινίες που συνδέονται με το ζήτημα. Επιπλέον, απαριθμούν κάθε κατηγορία με αλφαβητικό τρόπο, καθιστώντας την εντελώς εύκολη και φιλική.

Τα βίντεο ταξινομούνται κατά δημοτικότητα, από τότε που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο και από τις αξιολογήσεις κοινού. Ο ιστότοπος του LetMeJerk τα προσφέρει όλα, από δυσάρεστες γριά που έχουν σκληρό σεξ με όμορφες στρόφιγγες έως ντροπαλές νεαρές κυρίες που εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους για πρώτη φορά στη ζωή τους.

κατηγορίες letmejerk

Πλεονεκτήματα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά του LetMeJerk

Διαθέτει ένα γρήγορο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και λειτουργεί καλά ως σύνολο. Ήμουν ευχαριστημένος με τη συνολική ποιότητα και την ικανότητα να παραλείψω τη μεταφόρτωση μόλις πατήσω το κουμπί. Τα βίντεο φορτώνονται αμέσως χωρίς να με κάνουν να περιμένω και να υπομένω για τόσο πολύ. Δεν υπάρχει τίποτα να ασχοληθεί με το LetMeJerk σχετικά με τη διεπαφή: έχουν μια μπάρα buffer, αναπαραγωγή / παύση, μεγιστοποίηση και έλεγχο έντασης.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι η ικανότητά του να προβάλλει και να εξυπηρετεί διαφορετικούς πολιτισμούς. Η επιλογή γλώσσας στο πάνω μέρος της σελίδας επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ποια συγκεκριμένη γλώσσα θα χρησιμοποιήσουν. Με αυτό, αποφεύγονται τα γλωσσικά εμπόδια και τα προβλήματα. Οι διαθέσιμες διάλεκτοι είναι οι εξής:

 • Deutsch
 • Αγγλικά
 • ιταλικά
 • Ολλανδός
 • Ινδικά

Στη συνέχεια, θα παρατηρήσετε πολλές καταχωρίσεις μεταδεδομένων ακριβώς κάτω από το βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των λόγων ψήφου, του μήκους του κλιπ, του αριθμού προβολών και, το πιο σημαντικό, της ευκαιρίας λήψης κλιπ απευθείας στον υπολογιστή σας, εάν θέλετε να τα παρακολουθήσετε τοπικά. Επίσης, δεδομένου ότι υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές κατηγορίες, θα ήταν θαύμα αν θα μπορούσατε ακόμα να βρείτε και να εντοπίσετε μια κατηγορία πορνό που λείπει εδώ στον ιστότοπο. Υποθέτω ότι όλα είναι ήδη έτοιμα για παρακολούθηση και επιλογή. 

letmejerk βίντεο

Πρέπει να εγγραφώ;

Εάν εγγραφείτε δωρεάν σε αυτόν τον ιστότοπο, θα μπορείτε να κάνετε σχόλια σε βίντεο και, επομένως, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτά. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν θέλετε να εγγραφείτε, ενδέχεται να εξακολουθείτε να σας αρέσουν ή να μην σας αρέσουν τα βίντεο, κάτι που κάνουν πολλά άτομα και χρήστες.

Η δυνατότητα σχολιασμού και αξιολόγησης βίντεο επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπου να κατανοήσουν καλύτερα την ποιότητα της σκηνής και να βοηθήσουν στην εύρεση του επιλεγμένου είδους υλικού. Συνολικά, η εμπειρία προβολής βίντεο LetMeJerk είναι φανταστική: δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα εδώ καθώς απολαμβάνετε τις πορνογραφικές ταινίες που προσφέρονται.

Τα αστέρια στο LetMeJerk

Αυτό που κάνει αυτόν τον δωρεάν ιστότοπο πορνό ακόμη και συναρπαστικό είναι τα καλύτερα αστέρια πορνό. Έχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες κυρίες για να διαλέξουν. Ακριβώς όπως και οι κατηγορίες, αυτή η ενότητα απαριθμεί επίσης τα pornstars με αλφαβητική σειρά. Δείτε πόσο ευνοϊκό και βολικό είναι αυτό;

Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε και να μετακινηθείτε εδώ και εκεί για να επισκεφθείτε τις αγαπημένες σας καυτές κυρίες. πράγματι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά σε δευτερόλεπτα με ευκολία. Η ενότητα εμφανίζει το όνομα κάθε αστεριού. Μπορεί να είναι, AbbyFox, Caitlyn, Kitty Blue ή MJ. Τα έχουν όλα εδώ! Σε τελική ανάλυση, το LetMeJerk πρόκειται να παρουσιάσει τα πιο καυτά πορνοστάρ που έχετε δει επανειλημμένα να χτυπήσουν στις pussies και τους punts τους.

letmejerk πορνοστάρ

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του LetMeJerk.com

PROS:

 • Δωρεάν πορνογραφικά βίντεο
 • Εξαιρετική σχεδίαση και πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο
 • Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε.
 • Υπάρχουν διαθέσιμες λήψεις.

Μειονεκτήματα:

 • Μη ενεργή κοινότητα
 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες.
 • Δεν υπάρχει προεπισκόπηση βίντεο.

Κορυφαίοι 12 καλύτεροι ιστότοποι με δωρεάν πορνό βίντεο / μετρό Παρόμοιοι με το LetMeJerk.com:

# 1 - Μπόνους: Βασιλιάδες της πραγματικότητας

πραγματικότητα

Ένα άλλο στη λίστα είναι το RealityKings. Αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος πορνό, επειδή έχει πολλές σκηνές υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από τα πιο καυτά και πιο σέξι πορνοστάρ. Μία από τις πιο περιζήτητες σκηνές εδώ περιλαμβάνει MILFs γαμημένους φίλους των κόρων τους, ερωτικά μασάζ, ντροπαλές υπηρέτριες, ψεύτικους επαγγελματίες και πολλές άλλες ιστορίες. Πράγματι, το όνομα RealityKings δεν δίνεται χωρίς λόγο. Φορτωμένο με χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα να δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Κάντε κλικ εδώ για μια κριτική του RealityKings

PROS:

 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι μόνο 1 $
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις βίντεο
 • Ένας τεράστιος αριθμός πορνογραφικών συλλογών
 • Όλα τα πιο καυτά και πιο δημοφιλή pornstars είναι όλα εδώ

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν έως και 50 βίντεο την ημέρα

# 2 - PornHub

πορνομπαμπ κεντρικο

Το Porn Hub είναι η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα πορνό στο Διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή. Έχει ελκυστικό σχεδιασμό, εκτεταμένη βιβλιοθήκη βίντεο και αφοσίωση στην παράδοση νέου, τακτικού περιεχομένου, που το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές. Σίγουρα δεν θα βρείτε μια μεγαλύτερη συλλογή από βίντεο για ενήλικες πουθενά αλλού, ιδιαίτερα ένα πολύ τεκμηριωμένο.

PROS:

 • Εκατομμύρια διαθέσιμα βίντεο
 • Παρέχετε καθημερινές ενημερώσεις
 • Ο σχεδιασμός είναι υπέροχος και εύκολος στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαθέσιμες διαφημίσεις

# 3 - XVideos

Το XVideos είναι ένα από τα πιο γνωστά κανάλια που έχει αποδώσει εξαιρετικά στην παροχή δωρεάν βίντεο πορνό σε όλους όσους θέλουν να τα παρακολουθήσουν. Κάθε μέρα, 10,000 νέα βίντεο προστίθενται στον ιστότοπο, σύμφωνα με τον ιστότοπο - αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός! Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε το πιο πρόσφατο και πιο σέξι πορνό, όπως μυστικά γυμνά διασημότητες και βίντεο σεξ.

PROS:

 • Υπάρχουν τόνοι βίντεο που μεταφορτώνονται κάθε μέρα
 • Μόνο λίγες διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά βίντεο πορνό εκτός HD
 • Απαιτείται εγγραφή κατά τη λήψη

# 4 - xHamster

main xhamster

Μεταξύ των πολύ γνωστών ρομαντικών ιστοτόπων σήμερα είναι το xHamster. Σίγουρα, αυτό κατατάσσεται συνεχώς παγκοσμίως για τους υψηλότερους επισκέπτες αυτή τη στιγμή. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο ιστότοπος παρέχει στον πελάτη στόχο μια μαγική συνάντηση. Επομένως, δεν δίνει κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει.

PROS:

 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα κάθε 10 λεπτά
 • Μια μεγάλη συλλογή βίντεο
 • Παρέχει έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο για προσωπικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς μεταφόρτωση προσβλητικών πορνό βίντεο
 • Δεν είναι όλα τα βίντεο ποιότητας HD

# 5 - XNXX

xnxxcom

Αν και φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, το XNXX προσφέρει πολύ περιεχόμενο - ΔΩΡΕΑΝ. Αν θέλετε να φανταστείτε για 18+ φωτογραφίες και βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ. Έχετε επίσης πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το είδος του μωρού ή του φίλου που θέλετε να δείτε και μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που θα ικανοποιήσει τα πάντα μέσα σας. Έχουν πολλές εικόνες διέγερσης, σπιτικό πορνό, και σχεδόν όλα όσα θα ικανοποιήσουν τις αρετές και τις φαντασιώσεις σας. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται τόσο ωραίο, αλλά να θυμάστε, η λειτουργικότητά του είναι ισοδύναμη με τις τελευταίες ιστοσελίδες πορνό που έχουμε σήμερα.

PROS:

 • Περιεχόμενο για ενηλίκους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει
 • Εκατομμύρια βίντεο είναι διαθέσιμα εδώ
 • Φιλική προς το χρήστη και ανοιχτή κοινότητα
 • Τα φόρουμ προωθούν την επικοινωνία
 • Υποστηρίζεται από κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα από τα βίντεό τους είναι παρόμοια με άλλους ιστότοπους
 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις συνήθως μπαίνουν στα νεύρα σας
 • Η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου είναι πολύ ξεπερασμένη και άσχημη

# 6 - Beeg

Beeg

Το Beeg είναι ο πιο αγνός, καθαρότερος ιστότοπος πορνό που δημιουργήθηκε ποτέ. Ιδρύθηκε το 2000 από έναν τυχαίο μάγκα. Τυχαία, ξεκίνησε το έργο του με έναν σαφή στόχο: να κρατήσει τα πράγματα απλά. Σίγουρα, οι περισσότεροι άνθρωποι θα το μισούσαν, αλλά όσοι από εμάς στο κεράτινο τμήμα το βρίσκουν συναρπαστικό.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι όμορφος και καθαρός
 • Η διάταξη είναι στρατηγικά βολική και ειδική
 • Η ποιότητα του προγράμματος αναπαραγωγής και του βίντεο είναι εξαιρετική
 • Ευρείες επιλογές και μια βιβλιοθήκη γεμάτη συλλογή σεξ

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 7 - YouJizz

ιστότοπος youjizz

Το Youjizz, ένας δωρεάν ιστότοπος με Tube που διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή πορνό μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα με φετίχ διαφορετικών ειδών. Δουλεία, hentai, τρισδιάστατο πορνό και πολλές άλλες εξωτικές ενέργειες είναι διαθέσιμες στο περιεχόμενό τους που σίγουρα θα σας αφήσουν να θέλετε περισσότερα. Το Youjizz βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια και χιλιάδες σκηνές είναι σε ποιότητα HD. Το πορνό από όλο τον κόσμο διατίθεται με λίγα μόνο κλικ σε αυτόν τον ιστότοπο, τόσο σπιτικό από ερασιτέχνες όσο και επαγγελματικά από καυτά αστέρια πορνό.

Δείτε την κριτική YouJizz.

PROS:

 • 100% δωρεάν
 • Μαζική συλλογή περιεχομένων
 • Προσφέρει σκηνές τόσο από ερασιτέχνες όσο και από επαγγελματίες

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Διαφημίσεις σχεδόν παντού

# 8 - Ορφανός μητρός

Ορφανός μητρός

Ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος πορνό που ονομάζεται Motherless είναι μια τεράστια πλατφόρμα που περιέχει τεράστια ποσότητα ενηλίκων. Έχει χίλια βίντεο, κυρίως ερασιτεχνικό πορνό, που σίγουρα θα απολαύσουν πολλοί άνθρωποι. Έχει πάνω από ένα εκατομμύριο εικόνες με ετικέτες που κατηγοριοποιούνται ως ερασιτεχνικό πορνό. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το είδος θέσης, σίγουρα θα λατρέψετε να ξεφύγετε. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τις εικόνες σας σε αυτόν τον ιστότοπο για να μοιραστείτε με ολόκληρο τον κόσμο την προσωπική σας συλλογή.

PROS:

 • Καταπληκτικό σύνολο αρχείων περιεχομένων
 • Η συλλογή βίντεο και εικόνων είναι τεράστια
 • Οι πορνό είναι πραγματικά ερασιτέχνες και δεν έχουν σενάρια

Μειονεκτήματα:

 • Οι δυνατότητες ταξινόμησης είναι περιορισμένες
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι το μέσο επίπεδο

# 9 - RedTube

RedTube

Το Redtube.com είναι μια δωρεάν πλατφόρμα σωλήνων που δεν λαμβάνει καμία ιδιαίτερα μοναδική εισαγωγή. Η ιστορία του RedTube.org ξεκινά το 2006, τη χρονιά που ιδρύθηκε και αργότερα αγοράστηκε από το δίκτυο MindGeek. Υπάρχουν χιλιάδες μοναδικά πορνό βίντεο διαθέσιμα εδώ. Έτσι, υπάρχουν πολλά βίντεο διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν τυχόν βρώμικες φαντασιώσεις ή επιθυμίες. Υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους, είτε προτιμάτε το παλιό, ξανθό, καφέ, νεαρό, ερασιτεχνικό, τρελό ή κάτι ενδιάμεσο.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι καθαρός, τακτοποιημένος και απλός
 • Τα χαρακτηριστικά είναι υπέροχα
 • Δωρεάν ροή βίντεο
 • Φορτώνει γρήγορα και αποτελεσματικά
 • Πολλά δωρεάν βίντεο πορνό
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Έχει μια έκδοση Premium
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 10 - SpankBang

κτύπησε το χτύπημα

Ένας άλλος δωρεάν ιστότοπος που προσφέρει τόνους πορνογραφικών βίντεο που μπορεί να μην έχετε δει ποτέ πουθενά ακόμη, διαθέτει το τεράστιο περιεχόμενο xxx και επικεφαλής από διάσημους πορνοστάρ και ερασιτέχνες. Πολλές θέσεις είναι διαθέσιμες και μπορείτε απλώς να επιλέξετε ανάμεσα σε πραγματικό πορνό, BBW, γκέι, φετίχ και πολλά άλλα. Η ποιότητα του βίντεο είναι επίσης πολύ καλή, οπότε μπορείτε να πείτε ότι ακόμη και με δωρεάν συνδρομή, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και την εμπειρία όπως έχετε πληρώσει για αυτό. Το SpankBang έχει επίσης μια δυνατότητα για τα πιο δημοφιλή αστέρια πορνό, βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες ιστότοπων.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία από σκληρό πορνό
 • Πολλές ιδιότητες βίντεο από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε
 • Ακόμη και με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες λειτουργίες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις φτάνουν πραγματικά στα νεύρα σας
 • Τα παλαιότερα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα ή διαγράφονται
 • Για λήψη, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό

# 11 - PornHD

pornhd

Το PornHD κυκλοφόρησε ταυτόχρονα ως όλες οι δωρεάν σελίδες πορνό, παρέχοντας νόμιμο πορνό εξαιρετικής ποιότητας. Λόγω της ετικέτας "HD", μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά μην το αφήσετε να σας σταματήσει, φίλε. Ναι, το FullHD μεταφέρει περισσότερα από 1,000 βίντεο πλήρους ανάλυσης με ρητό ετεροφυλόφιλο και λεσβιακό σεξ. Λοιπόν, περιμένετε πολλά σέξι σεξ και πολλές εκστάσεις.

PROS:

 • Δωρεάν βίντεο Full HD
 • Ο ιστότοπος είναι δροσερός και εύκολος στην πλοήγηση
 • Εντελώς δωρεάν στη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές και αναδυόμενες

# 12 - VEPorn

veporn

Το VEPorns είναι γεμάτο με ταινίες πορνό υψηλής ευκρίνειας από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας. Περιλαμβάνουν το καλύτερο ταλέντο, όπως ανερχόμενα αστέρια και γνωστές ηθοποιούς πορνό, με κρυστάλλινο ήχο και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα για να αποκτήσετε όλα αυτά δωρεάν από την αγαπημένη σας επιχείρηση και με τα αγαπημένα σας pornstars.

Δείτε την πλήρη κριτική του VEPorn εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν πορνό
 • Κορυφαίοι pornstars
 • Μεγάλη ποικιλία θεμάτων για να διαλέξετε
 • Ολόκληρα βίντεο
 • Φανταστικοί παραγωγοί πορνό
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

Πάρε μακριά

Για άλλη μια φορά, το LetMeJerk είναι ένα άλλο τσιμπούρι στη λίστα των καλύτερων δωρεάν ιστότοπων πορνό. Παρέχουν εξαιρετικά τις πιο απίστευτες πορνογραφικές ταινίες υψηλής ποιότητας. Ο σχεδιασμός και η ατμόσφαιρα της ιστοσελίδας είναι φανταστικά και εύκολα. Μία από τις μαγικές εμπειρίες που είχα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις, οπότε δεν θα βομβαρδίζετε κάθε δύο λεπτά καθώς μετακινείτε από βίντεο σε ταινία.

Υπάρχουν πολλές σημαντικές δυνατότητες σε αυτόν τον ιστότοπο και είμαι βέβαιος ότι κέρδισαν αυτό το moniker για έναν λόγο. Η πληθώρα των ελεύθερων σεξ ταινιών του ιστότοπου με εκπληκτικές busty κυρίες ή μικροκαμωμένοι, ντροπαλοί έφηβοι θα σκληρύνουν τον κόκορα σας σε μια στιγμή. Η τρελή περιπέτεια εδώ δεν θα είναι παρά μια απίστευτη συνεδρία διόγκωσης κόκορας. Τα χαρακτηριστικά θα κάνουν την ανδρική σας ευχαρίστηση και ικανοποίηση καθώς ξεκινάτε την άξια βόλτα του LetMeJerk.

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω έναν από τους προσωπικούς μου αγαπημένους ιστότοπους πορνό εκτός από το LetMeJerk.com:

Ρίξτε μια ματιά σήμερα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή