Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Επανεξέταση xHamster

& 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Δωρεάν Ιστοσελίδες Πορνογραφίας Όπως το xHamster.com

Δείξτε μου 12 δωρεάν εναλλακτικές ιστοσελίδες πορνό για το xHamster.com

main xhamster

Δεν θα με εκπλήσσει πλέον που έχετε ήδη συναντήσει την πλατφόρμα XHamster. Οι αναφορές και οι κριτικές έδειξαν ότι οι σελιδοδείκτες πολλών ατόμων περιλαμβάνουν ήδη τον ιστότοπο xHamster, και υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Γιατί είναι διάσημοι; Απλώς, κάλυψαν και δημιούργησαν ένα σημείο όπου είναι δυνατή η πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό σε κάθε πολίτη πορνό. Αυτές οι ειδικότητες περιλαμβάνουν εικόνες, βίντεο, επιλογές ζωντανής ροής, δημοφιλή αστέρια πορνό, ακόμη και χρονολόγηση.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://xhamster.com/

Το xHamster είναι ένα κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά σε ακραίες σεξ ταινίες από εκατοντάδες στούντιο και ερασιτέχνες χρήστες. Σύμφωνα με τη μελέτη μου, έκανα λίγο έλεγχο και το xHamster είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους πορνογραφικού στο Διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, πρέπει να περιμένετε τεράστια πράγματα από αυτήν τη διάσημη πλατφόρμα ροής ενηλίκων. Γιατί το λέω αυτό; Το XHamster έχει όντως μεγάλο αριθμό επισκεπτών, και η ιστορία της που διαρκεί περισσότερο από μια δεκαετία είναι ένας παράγοντας συν να περιμένετε περισσότερα.

Πράγματι, είμαι βέβαιος ότι ισχυρίζομαι ότι η πλειοψηφία των λάτρεις του πορνό επισκέφτηκαν αυτόν τον ιστότοπο σωλήνων περισσότερες από μία φορές στη ζωή τους. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας από τους απόλυτους πορνό μου συνεργάτες όποτε νιώθω ότι έχω τη διάθεση να κάνω τρελά. Ως εκ τούτου, δεν είστε ο μόνος που φαντασιάζεται για τα χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου. Υπάρχουν πράγματι εκατομμύρια άνθρωποι που χτυπούν τακτικά στο xHamster. Ωστόσο, αν ανήκετε στο λιγότερο τοις εκατό που εξακολουθούν να αγνοούν αυτόν τον εξαιρετικό ιστότοπο με σωλήνες, θα σας δώσω μια πιο προσεκτική ματιά και μια περιήγηση στην εξαιρετική συλλογή αυτού του ιστότοπου.

Διασκεδαστικό γεγονός για το xHamster

Το xHamster δημιουργήθηκε το 2007 από τον Alex Hawkings και εδρεύει στη Λεμεσό της Κύπρου. Οι δημιουργοί του ιστότοπου σκόπευαν να κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έκαναν άλλοι πορνογραφικοί ιστότοποι εκείνη την εποχή. Σημειώνοντας την ταχέως αναπτυσσόμενη δημοτικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ιδρυτές θεώρησαν ότι θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή κοινότητα για άτομα που τους αρέσει να παρακολουθούν πορνό.

σελίδα xhamster

Με αυτό, ο αρχικός στόχος του προγραμματιστή του ιστότοπου φέρεται να επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν εικόνες και βίντεο ενώ αναζητούν επίσης συγκεκριμένα θέματα. Κάνοντας τρόπο για τις αλληλεπιδράσεις xHamster να οδηγήσουν ακόμη και σε οικείες σχέσεις, παρόμοιες με αυτές που συμβαίνουν στην κοινωνική δικτύωση. Επίσης, ο ιστότοπος μετατράπηκε σε θησαυρό ερασιτεχνικών σπιτικών σεξουαλικών υλικών και χρηστών.

Love in First Sight στο XHamster

Όταν ξεκινάτε αρχικά το xHamster, θα είστε συγκλονισμένοι με εκατοντάδες δεκάδες ταινίες. Στον διαδικτυακό κόσμο, υπάρχουν εκατομμύρια βίντεο και εκατοντάδες νέα βίντεο που δημοσιεύονται κάθε μέρα. Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση και δεν περιέχει αναδυόμενες διαφημίσεις. Περιλαμβάνει, ωστόσο, μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις banner, αλλά με μια απλή λήψη εφαρμογών αποκλεισμού διαφημίσεων, σύντομα θα είστε εντάξει.

Επιπλέον, φαίνεται ότι πολλές από αυτές τις ταινίες ρυθμίζονται πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό. Λοιπόν, τι με έκανε να το πω αυτό; Ο μεγάλος αριθμός πορνογραφικού περιεχομένου του ιστότοπου διαθέτει ελαφρώς υψηλότερη ποιότητα από τα υλικά σε άλλους δωρεάν ιστότοπους πορνό που επισκέφτηκα. Επίσης, το περιβάλλον εργασίας χρήστη του xHamster έχει βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου και λειτουργεί σαν γοητεία.

φωτογραφία xhamster

Βιώστε έναν δωρεάν ιστότοπο πορνό

Το θεωρώ, επομένως, δύσκολο να μην εντυπωσιάζομαι με την κομψή και εύκολη πλοήγηση στην ιστοσελίδα της xHamster. Με ταινίες χωρισμένες σε δύο κατηγορίες: καυτά βίντεο πορνό και νέα βίντεο πορνό, είναι εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε βίντεο και να τα προσθέσετε στα αγαπημένα σας. Τι περισσότερο? Έχετε επίσης τη δυνατότητα να δημοσιεύετε ταινίες / εικόνες και να στέλνετε άμεσα μηνύματα σε άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας κλικ στις κατηγορίες, στα κανάλια ή στα αστέρια πορνό στα αριστερά σας, μπορείτε να φιλτράρετε γρήγορα τα αποτελέσματα αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε ετικέτες με ένα κλικ στο xHamster, το οποίο είναι ένα όμορφο χαρακτηριστικό που απουσιάζει αισθητά από πολλούς ιστότοπους σωλήνων που έχω δει. Επίσης, προβάλλονται τα επαγγελματικά τους στούντιο παράλληλα με την τεράστια συλλογή ερασιτεχνικών βίντεο.

Συνολικά, το xHamster κάνει εξαιρετική δουλειά στο να προσφέρει μια καταπληκτική πρώτη περιήγηση. Πρώτον, δείχνει 10 'hot porn videos' τα οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε γρήγορα με άλλες προτάσεις χρησιμοποιώντας τη λειτουργία 'refresh'. Αντικαθιστούν την αρχική λίστα χωρίς ανανέωση ολόκληρης της σελίδας, και τι την καθιστά ενδιαφέρουσα; Το μέρος διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει την εργασία.

xhamster αστέρια

Τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του XHamster για να κάνετε τη μέρα σας!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι πολλά φορτία μοναδικών χαρακτηριστικών καθιστούν αυτήν την πλατφόρμα εντελώς εντυπωσιακή. Πρέπει να πιστοποιήσω ότι αυτός ο ιστότοπος είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για δωρεάν πορνό, τουλάχιστον όσον αφορά το υλικό και τη λειτουργικότητα. Έτσι, έκανα μια λίστα με τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά εδώ στο xHamster.

 • Φίλτρο χώρας

Η επιλογή φιλτραρίσματος ανά χώρα είναι μία από τις αγαπημένες μου δυνατότητες του xHamster. Αυτή η λειτουργία καθιστά απλή την εύρεση ερασιτεχνών πορνογραφών ανά εθνικότητα. Έκαναν μια εξαιρετική δουλειά ταξινομώντας τα έθνη και περισσότερες από τις μισές από αυτές τις μεταφορτώσεις περιέχουν τον ακριβώς εκπροσωπούμενο αγώνα.

 • Δυνατότητα λήψης περιεχομένων

Η προσβασιμότητα για παρακολούθηση περιεχομένου εκτός σύνδεσης είναι ένα μεγάλο σημείο πώλησης για ιστότοπους με σωλήνες και το xHamster διαθέτει μια επιλογή λήψης που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε ταινίες τοπικά. Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο σε ταχύτητα 15 δευτερολέπτων με ανάλυση 720p.

 • Τμήμα γνωριμιών

Η λειτουργία γνωριμιών του xHamster είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζει πραγματικά από τους άλλους σωλήνες. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "χρονολόγηση", ενδέχεται να έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να επικοινωνήσετε με άλλους χρήστες για να βρείτε ημερομηνίες. Μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης ανά φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό, ηλικία, χώρα και πόλη. Τα προφίλ χρηστών διαθέτουν σύντομο βιογραφικό, φωτογραφίες και μηνύματα.

 • Φωτογραφίες

Η συλλογή εικόνων στον ιστότοπο δείχνει τον αριθμό των εικόνων και τον αριθμό των προβολών που έχουν λάβει. Αυτό, μαζί με τις μικρογραφίες, σας παρέχει μια καλή ιδέα για το τι να περιμένετε. Μπορείτε είτε να εξερευνήσετε ολόκληρο το άλμπουμ σε μία σελίδα είτε να ρυθμίσετε μια αυτόματη προβολή διαφανειών απλά κάνοντας κλικ σε μια φωτογραφία όταν την διασχίζετε.

ραντεβού xhamster

Άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά

Ναι, οι βασικές λειτουργίες δεν σταματούν εκεί! Η xHamster έκανε ένα σύμφωνο για να προσφέρει συναρπαστικές λειτουργίες στους πιστούς οπαδούς του πορνό τους. Ως εκ τούτου, καθιστώντας κάθε επίσκεψη αξιόλογη με αυτές τις πρόσθετες προσφορές που βρίσκονται στον ιστότοπο.

 • Πορνοστάρ

Τα αστέρια και οι ερμηνευτές αυτού του ιστότοπου χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, δηλαδή, Pornstars, Celebrities, xHamster creators και διαγωνισμοί. Μπορείτε επίσης να δείτε καυτά βίντεο από τα αγαπημένα σας celebs πορνό. Παρακολουθήστε περιεχόμενο από τους Angela White, Dani Daniels, τις διασημότητες που ακολουθήσατε και πολλά άλλα.

 • Ζωντανό σεξ

Έχετε μεγαλοπρεπή κοινότητα πορνό με απεριόριστες ποσότητες υλικού εδώ xHamster. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε και να γαμήσετε την κυρία των ονείρων σας, χάρη στη ζωντανή ιστοσελίδα της xHamster. Δείτε εδώ τα κορίτσια, τα ζευγάρια, τα καλύτερα για ιδιωτικά άτομα, τα διαδραστικά παιχνίδια και τα κινητά σε πραγματικό χρόνο εδώ.

 • Μεταφόρτωση περιεχομένων

Επίσης, αφιερώστε χρόνο για να ανεβάσετε μέρος του περιεχομένου σας σε αυτόν τον ιστότοπο εάν αισθάνεστε σέξι και αυτοπεποίθηση. Προσφέρετε στον συμπολίτη σας πορνό μια εικόνα ή βίντεο που αξίζει να χτυπήσετε και παραδώστε το ερασιτεχνικό σας πορνογραφικό υλικό.

 • Νυχτερινή λειτουργία

Το σκηνικό του ιστότοπου αλλάζει από εκθαμβωτικό λευκό σε μαύρο χαμηλού φωτισμού με τη λειτουργία νυχτερινής λειτουργίας xHamster. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε πορνό στο σκοτάδι χωρίς να ενοχλείτε άλλους γύρω σας με έντονο φως. Η διάθεση να βλέπεις πορνό συνήθως μπαίνει τη νύχτα Έτσι, για να θέσουν τη γραμμή ψηλότερα, τελειοποίησαν τη νυχτερινή λειτουργία για να δημιουργήσουν μια πιο άνετη παρακολούθηση πορνό.

εφιάλτης xhamster

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του xHamster.com

PROS:

 • Ενεργός κοινότητα
 • Δυνατότητα δημοσίευσης σχολίων βίντεο
 • Ενημερώνεται τακτικά
 • Εύκολη και γρήγορη πλοήγηση
 • Μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένων
 • Καλά σχεδιασμένα θέματα και πολύ οργανωμένα
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Αναδυόμενες διαφημίσεις
 • Δεν είναι όλα τα περιεχόμενα ποιότητα HD
 • Παρουσία υδατογραφημάτων

12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ δωρεάν ιστοσελίδες πορνό Παρόμοια με το xHamster.com:

# 1 - XVideos

xvideos εγγραφείτε

Το XVideos είναι ένα από τα πιο γνωστά κανάλια που έχει αποδώσει εξαιρετικά στην παροχή δωρεάν βίντεο πορνό σε όλους όσους θέλουν να τα παρακολουθήσουν. Κάθε μέρα, 10,000 νέα βίντεο προστίθενται στον ιστότοπο, σύμφωνα με τον ιστότοπο - αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός! Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε το πιο πρόσφατο και πιο σέξι πορνό, όπως μυστικά γυμνά διασημότητες και βίντεο σεξ.

Πλήρης κριτική XVideos εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν τόνοι βίντεο που μεταφορτώνονται κάθε μέρα
 • Μόνο λίγες διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά βίντεο πορνό εκτός HD
 • Απαιτείται εγγραφή κατά τη λήψη

# 2 - 3 κινήσεις

3Movs σπίτι

Δοκιμάστε 3movs αν αναζητάτε βίντεο κλιπ υψηλής ποιότητας και ένα εξαιρετικό μέρος για να αλληλεπιδράσετε με άλλους από όλο τον κόσμο. Έχουν επίσης μεγάλο αριθμό βίντεο υψηλής ποιότητας. Είναι φανταστικό ότι οι χρήστες μπορούν να συνεισφέρουν φωτογραφίες και βίντεο. Μπορούν να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής, να τους ψηφίσουν και να σχολιάσουν κάθε περιεχόμενο. Κάθε χρήστης έχει το προφίλ του, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για να δείτε φωτογραφίες ή βίντεο που έχουν δημοσιεύσει.

Η ενότητα "Porn Stars" είναι μια τεράστια βάση δεδομένων για κάθε μεμονωμένο πορνοστάρ στον ιστό. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ωστόσο, η 3mov παρείχε στους χρήστες της όχι μόνο τις ταινίες στις οποίες εμφανίζονται, αλλά και στατιστικά στοιχεία και βιογραφία για καθένα από αυτά.

PROS:

 • Βίντεο υψηλής ανάλυσης
 • Μαζική συλλογή υλικών
 • Βιογραφία πορνοστάρ και ερμηνευτών

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Σύντομη διάρκεια βίντεο

# 3 -  XNXX

xnxxcom

Αν και φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, το XNXX προσφέρει πολύ περιεχόμενο - ΔΩΡΕΑΝ. Εάν θέλετε να φανταστείτε περίπου 18+ φωτογραφίες και βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ. Έχετε επίσης πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το είδος του μωρού ή του φίλου που θέλετε να δείτε και μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που θα ικανοποιήσει τα πάντα μέσα σας.

Έχουν επίσης πολλές εικόνες διέγερσης, σπιτικό πορνό, και σχεδόν όλα όσα θα ικανοποιήσουν τις αρετές και τις φαντασιώσεις σας. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται τόσο ωραίο, αλλά να θυμάστε, η λειτουργικότητά του είναι ισοδύναμη με τις τελευταίες ιστοσελίδες πορνό που έχουμε σήμερα.

PROS:

 • Περιεχόμενο για ενηλίκους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει
 • Εκατομμύρια βίντεο
 • Φιλική προς το χρήστη και ανοιχτή κοινότητα
 • Καθιέρωσε φόρουμ για την προώθηση της επικοινωνίας
 • Υποστηρίζεται από κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα από τα βίντεό τους είναι παρόμοια με άλλους ιστότοπους
 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις συνήθως μπαίνουν στα νεύρα σας
 • Η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου είναι πολύ ξεπερασμένη και άσχημη

# 4 - Beeg

Beeg

Το Beeg είναι ο πιο αγνός, καθαρότερος ιστότοπος πορνό που δημιουργήθηκε ποτέ. Ιδρύθηκε το 2000 από έναν τυχαίο μάγκα. Τυχαία, ξεκίνησε το έργο του με έναν σαφή στόχο: να κρατήσει τα πράγματα απλά. Σίγουρα, οι περισσότεροι άνθρωποι θα το μισούσαν, αλλά όσοι από εμάς στο κεράτινο τμήμα το βρίσκουν συναρπαστικό.

Μάθετε περισσότερα για το Beeg σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι όμορφος και καθαρός
 • Η διάταξη είναι στρατηγικά βολική και ειδική
 • Η ποιότητα του προγράμματος αναπαραγωγής και του βίντεο είναι εξαιρετική
 • Ευρείες επιλογές και μια βιβλιοθήκη γεμάτη συλλογή σεξ

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 5 -  RedTube

RedTube

Το Redtube.com είναι μια δωρεάν πλατφόρμα σωλήνων που δεν λαμβάνει καμία ιδιαίτερα μοναδική εισαγωγή. Η ιστορία του RedTube.org ξεκινά το 2006, τη χρονιά που ιδρύθηκε και αργότερα αγοράστηκε από το δίκτυο MindGeek. Υπάρχουν χιλιάδες μοναδικά πορνό βίντεο διαθέσιμα εδώ. Έτσι, υπάρχουν πολλά βίντεο διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν τυχόν βρώμικες φαντασιώσεις ή επιθυμίες. Υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους, είτε προτιμάτε το παλιό, ξανθό, καφέ, νεαρό, ερασιτεχνικό, τρελό ή κάτι ενδιάμεσο.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι καθαρός, τακτοποιημένος και απλός
 • Τα χαρακτηριστικά είναι υπέροχα
 • Δωρεάν ροή βίντεο
 • Φορτώνει γρήγορα και αποτελεσματικά
 • Πολλά δωρεάν βίντεο πορνό
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Έχει μια έκδοση Premium
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 6 - TeenMegaWorld

έφηβος μέγα κόσμο

Το Teen Mega World διαθέτει μια τεράστια συλλογή βίντεο διαθέσιμων για ροή και λήψη σε υψηλές αναλύσεις. Νέα πορνογραφικό υλικό δημοσιεύτηκε σε 4K και μπορείτε ακόμη να απολαύσετε περισσότερες από 700 σέξι ταινίες και σκηνές VR. Μπορείτε να πείτε ότι η ποιότητά τους είναι εντυπωσιακή με αρχεία με εύκολη λήψη.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης η διεπαφή ιστού, καθώς έχει καθαρό και καθαρό σχεδιασμό με φωτεινά χρώματα, καθιστώντας ευκολότερο στα μάτια. Είναι επίσης πολύ φιλικό προς κινητά και μπορείτε να απολαύσετε βασικά εργαλεία περιήγησης και προηγμένες κατηγορίες αναζήτησης για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

PROS:

 • Ένα μεγάλο δίκτυο αστεριών εφήβων πορνό
 • Περισσότερα από 3000 βίντεο σε HD, 4K ή VR
 • Εύκολο στη χρήση διεπαφή ιστού
 • Καθαρίστε το σχεδιασμό ιστοσελίδας με φωτεινά χρώματα
 • Οι ταινίες συνοδεύονται από εικόνες υψηλής ανάλυσης
 • Πρόσθετες πληροφορίες για κάθε μοντέλο βρίσκονται στο ευρετήριό τους

Μειονεκτήματα:

 • Τα παλαιότερα βίντεο εξακολουθούν να είναι σε ποιότητα SD
 • Αρκετά άτομα που δεν είναι έφηβοι στη λίστα των μοντέλων τους
 • Ορισμένες κατηγορίες έχουν σταματήσει να ενημερώνονται
 • Όχι μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα μοντέλα

# 7 -  DaftSex

daftsexhome

Το DaftSex διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη άτακτων βίντεο σε διάφορα είδη, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα δωρεάν. Ενώ το spam είναι ενοχλητικό, είναι ανεκτό σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους. Τα βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο τακτοποιούνται αρχικά από την ημερομηνία μεταφόρτωσής τους. Τα πάντα στην πρώτη σελίδα δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες οκτώ ώρες, δείχνοντας πόσο γρήγορα επεκτείνεται ο ιστότοπος.

Ο ιστότοπος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, οπότε πρέπει να κάνουν κάτι σωστά. Το όνομα του ιστότοπου δεν είναι απλό, σαγηνευτικό ή αρκετά ελκυστικό για να προσελκύσει τους ανθρώπους μόνο όταν είναι εκεί. Τα τυπικά χαρακτηριστικά του DaftSex's Player είναι ένα κουμπί Play / Pause και ένα ρυθμιστικό έντασης. Τα συντομότερα βίντεο φαίνεται να έχουν διάρκεια τουλάχιστον 20 λεπτών, με πολλά να ξεπερνούν τις δύο ώρες.

PROS:

 • Καλή σχεδίαση
 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Δωρεάν περιεχόμενο
 • Μια τεράστια συλλογή από άτακτα βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά οργανωμένη
 • Έχει κάποιες διαφημίσεις
 • Λιγότερα χαρακτηριστικά

# 8 - VideoBox

videobox.com

Ένας τεράστιος ιστότοπος πορνό με μια τεράστια συλλογή περιεχομένου υψηλής ποιότητας, το VideoBox σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε χιλιάδες σκηνές πορνό με τα διάσημα πορνοστάρ και τους ερασιτέχνες. Έχουν περιεχόμενο σε διάφορες κατηγορίες που διατίθενται από δημοφιλή στούντιο ενηλίκων. Και το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να κάνετε ροή και λήψη τους εύκολα.

Το VideoBox φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή αρχείων ταινιών που θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν όπως το Netflix αλλά να το κάνουν για πορνό. Μπορείτε να δείτε βίντεο από διάσημα πορνογραφικά στούντιο και να γεμίσετε την οθόνη σας με μια ατελείωτη παρέλαση σέξι πορνοστάρ και καυτούς ερασιτέχνες. Έχουν περισσότερα από 19K DVD, και τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς στην πορνοβιομηχανία. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ροή, μπορείτε να το κάνετε σε ποιότητα 1080p.

PROS:

 • Ροή και λήψη σε 1080p
 • Μαζική συλλογή πορνό βίντεο
 • Εξαιρετική εμπειρία χρήστη
 • Το ευρετήριο πορνογραφικών αστεριών παραθέτει πολλά κορίτσια

Μειονεκτήματα:

 • Περιστρεφόμενες σκηνές
 • Ορισμένες υπάρχουσες ταινίες επισημάνθηκαν ως "προστέθηκαν πρόσφατα".
 • Αρκετά ξεπερασμένο σχέδιο
 • Η ενότητα θέσεων δεν ενημερώνεται πλέον
 • Δεν υπάρχουν αποκλειστικές κυκλοφορίες ή περιεχόμενο

# 9 -  SpankBang

κτύπησε το χτύπημα

Ένας άλλος δωρεάν ιστότοπος που προσφέρει τόνους βίντεο πορνό που ίσως δεν έχετε δει ποτέ πουθενά, διαθέτει το τεράστιο περιεχόμενό τους xxx και επικεφαλής από διάσημους πορνό και ερασιτέχνες. Πολλές θέσεις είναι διαθέσιμες και μπορείτε απλώς να επιλέξετε ανάμεσα σε πραγματικό πορνό, BBW, γκέι, φετίχ και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η ποιότητα του βίντεο είναι επίσης πολύ καλή, οπότε μπορείτε να πείτε ότι ακόμα και με δωρεάν συνδρομή, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και την εμπειρία όπως έχετε πληρώσει για αυτό. Το SpankBang διαθέτει επίσης μια δυνατότητα για τα πιο δημοφιλή αστέρια πορνό, βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες ιστότοπων

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία από σκληρό πορνό
 • Πολλές ιδιότητες βίντεο από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε
 • Ακόμη και με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες λειτουργίες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις φτάνουν πραγματικά στα νεύρα σας
 • Τα παλαιότερα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα ή διαγράφονται
 • Για λήψη, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό

# 10 -  VEPorn

veporn

Το VEPorns είναι γεμάτο με ταινίες πορνό υψηλής ευκρίνειας από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας. Περιλαμβάνουν το καλύτερο ταλέντο, όπως ανερχόμενα αστέρια και γνωστές ηθοποιούς πορνό, με κρυστάλλινο ήχο και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα για να αποκτήσετε όλα αυτά δωρεάν από την αγαπημένη σας επιχείρηση και με τα αγαπημένα σας pornstars.

Δείτε την πλήρη κριτική των VEPorns εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν πορνό
 • Κορυφαίοι pornstars
 • Μεγάλη ποικιλία θεμάτων για να διαλέξετε
 • Ολόκληρα βίντεο
 • Φανταστικοί παραγωγοί πορνό
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

# 11 -  Nudez.com

Γυμνό

Το Nudez είναι ένας αξιόπιστος γυμνός ιστότοπος που προσφέρει το καλύτερο ποιοτικό περιεχόμενο για τους πρώτους που θέλουν να κάνουν σκληρό σεξ με τους φίλους τους. Η πλειονότητα των περιεχομένων εδώ είναι ερασιτεχνικά βίντεο, οπότε περιμένετε ότι κάποια εγγράφονται με χαμηλή ποιότητα.

Παρ 'όλα αυτά, είναι όλα συναρπαστικά και εμφανίζει φρικτή ιδιωτική και δημόσια εμφάνιση σεξουαλικών παρορμήσεων. Η εγγραφή στο Nudez είναι δωρεάν και μπορείτε ήδη να απολαύσετε υπέροχα προνόμια. Δεν έχει προβλήματα όσον αφορά τη φόρτωση του ιστότοπου και επαινείται συνεχώς λόγω της αδιάλειπτης δέσμευσής του για παραγωγή ποιοτικών ερασιτεχνικών κλιπ πορνό.

PROS:

 • Χιλιάδες συλλογές βίντεο δωρεάν για προβολή
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κομψός
 • Πολλαπλές επιλογές κατηγορίας

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται επιθετικά

# 12 - DirtyShip

DirtyShip

Προχωρήστε στο DirtyShip, όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκπληκτικά περιεχόμενα για να βγείτε. Προερχόμενοι από διάφορους ιστότοπους, συγκέντρωσαν τα πιο καυτά και πιο τολμηρά γυμνά και βίντεο από το Gamer Girls, το Snapchat, το Cosplay, το Instagram και πολλά άλλα. Φορτωμένο με τα αγαπημένα σας σέξι κορίτσια σε ροή βίντεο, ερασιτέχνες και άλλα άτακτα πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε.

PROS:

 • Τα γυμνά είναι άφθονα
 • Ενημερώνει τακτικά τα περιεχόμενά του
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο ερασιτεχνικών ζευγαριών ή μονών

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι βαρετός

Τελικές Σκέψεις

Το xHamster είναι ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος με πλούσιο υλικό που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο της πορνογραφίας με τρόπους που δεν έχετε ξαναδεί. Είναι πιθανό να χάσετε το χρόνο κατά την περιήγηση στο xhamster. Υπάρχουν πολλά να περιηγηθείτε και να κάνετε δραστηριότητες στο xHamster, λαμβάνοντας υπόψη τις ποιοτικές δυνατότητες του ιστότοπου.

Επιπλέον, αυτή η τοποθεσία παρέχει μια φανταστική εμπειρία πελατών και δεν κάνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει. Μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι το xHamster.com είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους με σωλήνες στο Διαδίκτυο. Είναι ένα μέρος που ο καθένας θα πρέπει να βλέπει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του και να αποκτά την εμπειρία που αξίζει πραγματικά.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή