Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Κριτική XVideos

& 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Δωρεάν Ιστοσελίδες και Σωλήνες Πορνογραφίας Όπως XVideos.com

Εγγραφείτε στο BangBros.com τώρα - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το XVideos!

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XVideos.com

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να βλέπεις πορνό δωρεάν. Ναι, ποιος άλλος δεν του αρέσει; Μπορείτε να ζήσετε το πιο άγριο φετίχ σας χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Πράγματι, ένα ανεκτίμητο και εξαιρετικό δώρο από τους κατασκευαστές αυτής της πλατφόρμας. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε στο διαδίκτυο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, τίποτα δεν μπορεί να νικήσει έναν χώρο που ήταν σταθερός στη δοκιμασία του χρόνου. Ως εκ τούτου, μιλώ για το XVideos - τον ζωντανό γίγαντα της ελεύθερης πορνογραφίας.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.xvideos.com/

Το XVideos.com είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους XXX στο Διαδίκτυο. Είναι επίσης ένας από τους πιο σημαντικούς ιστότοπους με περίπου 1200 και 2,000 καθημερινές δημοσιεύσεις βίντεο. Είναι γύρω από το 1997 και αναμφισβήτητα έχει τις περισσότερες πορνογραφικές ταινίες. Για εκατομμύρια άτομα που αναζητούν δωρεάν πορνό, το XVideos.com είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε. Κοιτάζοντας σχεδόν τις 10 εκατομμύρια ταινίες τους, πράγματι, μπορείτε να βρείτε όλα όσα ονειρεύεστε εδώ.

Το XVideos.com ισχυρίζεται ότι είναι ο καλύτερος δωρεάν ιστότοπος πορνό, που είναι ένας ισχυρός ισχυρισμός. Είναι ένας από τους παλαιότερους, πιο σημαντικούς και μεγαλύτερους δωρεάν ιστότοπους πορνό από κάθε άποψη. Το XVideos έχει επίγνωση της θέσης του στην αγορά και προσβλέπει στο να σας προσφέρει περισσότερο πορνό δωρεάν! Πόσο υπέροχο είναι αυτό; Προσφέρουν επίσης δωρεάν premium ταινίες πορνό. Πράγματι, λαχταριστό και δελεαστικό να βιώσετε.

Βίντεο για να κοιτάξετε μπροστά στο XVideos

Μεγάλα βυζιά, κρέμες, νεοσσοί, busty ξανθιά, συμμορίες, αμφιφυλόφιλοι, λεσβίες, MILFs και άλλα είναι μεταξύ των κατηγοριών που καλύπτονται από το xVideos.com. Με απλά λόγια, εάν είναι σε οποιαδήποτε πορνογραφική μορφή, το xVideos είναι βέβαιο ότι το έχει και περιμένει περισσότερα από αυτά. Εξυπηρετούν επίσης μια ομοφυλοφιλική ενότητα σε αυτόν τον ιστότοπο. Για να σημειώσετε, ελέγξτε την περιοχή εάν είστε λάτρης των ομοφυλοφιλικών δραστηριοτήτων.

Υπάρχει πολύ σπιτικό πορνό εδώ και τα νεότερα πράγματα από διαφορετικούς χώρους και παραγωγούς, μεγάλα και μικρά, φετίχ, μυθοπλασία και ψυχαγωγία. Έχουν οτιδήποτε και ό, τι θέλει η καρδιά σας όσον αφορά το πορνό. Ακόμη και σεξουαλικές εμπειρίες καταγράφονται σε κρυφές κάμερες και σε ζωντανές εμφανίσεις σεξ που ανεβάζουν οι χρήστες. Όλο το είδος είναι προσβάσιμο, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας pornstars που εκτελεί και ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Ο σχεδιασμός και οι λειτουργίες του

Όπως αναμενόταν, η εμφάνιση και ο σχεδιασμός του ιστότοπού τους είναι σχετικά βασικές, αλλά η λειτουργικότητα λειτουργεί όπως αναμενόταν. Τα κλιπ θα φορτωθούν γρήγορα και δεν θα αποθηκευτούν. Η πλοήγηση είναι απρόσκοπτη και όλα είναι ενοποιημένα και τακτοποιημένα. Τα πιο πρόσφατα ανεβασμένα κλιπ εμφανίζονται απευθείας στον ιστότοπο, αλλά σίγουρα θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αναζήτησης εάν έχετε συγκεκριμένη ειδικότητα.

βίντεο xvideos

Εκτός από το πλαίσιο αναζήτησης, προσέξτε τις τάσεις στη χώρα σας. Αυτός ο χώρος είναι όπου μπορείτε να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη ερωτική, όπως διαρροές γυμνών διασημοτήτων και σεξ ταινιών. Το ευρετήριο pornstar ή τα κανάλια είναι δύο εναλλακτικοί τρόποι αναζήτησης σε όλα τα πορνογραφικά βίντεο στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε σε κάθε κατηγορία και να δείτε τι θησαυρούς μπορείτε να βρείτε.

Μου αρέσει επίσης πώς μπορούν να μεταφράσουν και να δημοσιεύσουν βίντεο στη μητρική τους γλώσσα, ώστε να μπορείτε σίγουρα να απολαύσετε τα βίντεο που παρουσιάζονται ανεξάρτητα από την εθνικότητά σας. Στην αρχική σελίδα, υπάρχουν πολλές μικρογραφίες και μπορείτε να δείτε τον αριθμό των προβολών σε αυτές τις ταινίες και το κανάλι που τις υπέβαλε. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στη διάρκεια κάθε βίντεο. Επιπλέον, μια σύντομη προεπισκόπηση βίντεο είναι επίσης διαθέσιμη για να παρέχει ένα σύντομο τρέιλερ για το τι έρχεται μπροστά.

Διάρκεια και ποιότητα βίντεο

Η ποιότητα του βίντεο ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα μεταφόρτωσης και ορισμένα βίντεο είναι διαθέσιμα σε HD. Το μέσο σενάριο διαρκεί περίπου 10 λεπτά, αλλά μερικά μπορεί να διαρκέσουν έως μία έως δύο ώρες. Τα περισσότερα από τα βίντεο φαίνεται να είναι αρκετά καλά. Αν και τα περισσότερα από αυτά είναι 720p, υπάρχουν επίσης μερικά 360p στην ερασιτεχνική ενότητα. Αυτή η ποιότητα βίντεο είναι κάπως κατανοητή με σπιτικό πορνό.

xvideos hentai

Οι Pornstars στο XVideos

Το XVideos.com διαθέτει μια από τις πιο συναρπαστικές περιοχές του pornstar, και πιθανότατα θα ανακαλύψετε σίγουρα πολλές παράξενες πόρνες. Όχι μόνο από τα σημερινά πρότυπα, αλλά και από τα κλασικά pervs που έχουν από καιρό αποσυρθεί από την επαγγελματική υποκριτική. Ωραίο, έτσι δεν είναι;

Μοιράζονται φυσικά κάθε πιθανό pornstar! Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πορνοστάρ, σεξουαλικών μοντέλων και γυναικείων καμερών. Σε κάθε μέρος θα εμφανίζεται η ταυτότητα, η χώρα, ο αριθμός των βίντεο που έχει υποβάλει στο xVideos και ένας αριθμός που δείχνει πόσοι άνθρωποι έχουν εγγραφεί στους λογαριασμούς τους. Αυτά τα pornstars είναι όντως τα καλύτερα στον κόσμο και την τοποθεσία σας.

γλώσσα xvideos

Η διαδικασία εγγραφής και εγγραφής

Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Θα ήταν καλύτερο αν είχατε απλώς μια διεύθυνση email, ένα όνομα για το προφίλ σας και έναν κωδικό πρόσβασης, καθώς και μια συμφωνία με τους όρους υπηρεσίας και την πολιτική απορρήτου τους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κατεβάσετε σκηνές για να τις διατηρήσετε τοπικά και να τις προβάλλετε αργότερα εάν εγγραφείτε στο xVideos.

Επιπλέον, η εγγραφή είναι δωρεάν και ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της συμμετοχής είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε όσα XVideos θέλετε. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να αποκτήσετε λογαριασμό για να παρακολουθήσετε όλα τα δωρεάν πορνό XVideos, αλλά θα κάνει την εμπειρία σας πολύ καλύτερη αν το κάνετε. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση περισσότερο όταν αποφασίσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό. Μπορεί να έχετε την επιλογή να αλλάξετε το μέγεθος του αντίχειρα, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προεπισκόπηση βίντεο, να παρακολουθήσετε κανάλια και να αρέσετε σε βίντεο.

Επιπλέον, μόνο άτομα με λογαριασμούς μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο. Επομένως, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε εάν θέλετε να συνεισφέρετε ταινίες σε αυτήν τη συλλογή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια συλλογή βίντεο των αγαπημένων σας. Αυτή η συλλογή μπορεί να είναι δημόσια ή ιδιωτική. Μπορείτε να μιλήσετε με άλλα άτομα και να συναντήσετε νέους φίλους αφού δημιουργήσετε επίσης λογαριασμό.

xvideos εγγραφείτε

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του XVideos.com

PROS:

 • Το πρόγραμμα αναπαραγωγής τρέχει και φορτώνει γρήγορα
 • Καθαρή και απλή τοποθεσία
 • Εύκολη περιήγηση και πλοήγηση
 • Προσφέρει δωρεάν πορνογραφικά βίντεο
 • Περιεχόμενο που συνεισφέρει ο χρήστης
 • Προσφέρει πολλές γλώσσες για να διαλέξετε
 • Χιλιάδες μεταφορτώσεις καθημερινά
 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Πραγματικά σπιτικά υλικά
 • Γρήγορη ροή και λήψη

Μειονεκτήματα:

 • Διάφορα μη υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενα
 • Χωρίς σύστημα αξιολόγησης
 • Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι πολύ απλός
 • Απαιτείται λογαριασμός για τη λήψη περιεχομένου

12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνογραφίας και σωλήνες παρόμοιοι με το XVideos.com:

# 1 - Μπόνους: brazzers

ιστότοπος brazzers

Στην πραγματικότητα δεν είναι ένας "δωρεάν" ιστότοπος, αλλά δεν μπορώ απλώς να αναφέρω έναν από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό εκεί έξω. Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστοτόπους πορνό υψηλής ποιότητας μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμό βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσετε διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένων των λεσβιακών σεξ, των hardcore, σαγηνευτικών MILFs, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν καθημερινά στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το 2019 το λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - TeensLoveHugeCocks

teenslovehugecocks πανό

Όλοι αγαπούν τα μεγάλα πούλια! Είναι αναπόφευκτο οι έφηβοι ηθοποιοί ή οποιουσδήποτε ασήμαντοι αστέρες να έχουν βρεγμένα όνειρα για τους μεγάλους κόκορες. Σύμφωνα με το όνομα, αυτός ο ιστότοπος συσσωρεύεται με εφήβους χότζι που παίρνουν τεράστιους σαρκωμένους λαχταριστούς - τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Ιδρύθηκε το 2013 και είχε σχεδόν μια δεκαετία λειτουργίας.

Το TeensLoveHugeCocks κάνει εξαιρετική δουλειά καθιστώντας εύκολο να βρείτε αυτό που θέλετε για την κατηγορία Teens. Για τις νέες ηθοποιούς, δεν υπάρχουν μαλακίες ιστορίες, μόνο η εισαγωγή και το γαμημένο. Τι το κάνει αυτό το πιο συναρπαστικό; Είναι νέοι και πεινασμένοι για μερικές νόστιμες κόκορες. Έχω δει τόνους πορνό στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι το καλύτερο!

PROS:

 • Πολλοί έφηβοι pornstars
 • Οι σεξουαλικές παραστάσεις είναι εντυπωσιακές και καυτές
 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι εξαιρετικά φανταστική
 • Ο ιστότοπος έχει φανταστική και απλή διάταξη και σχεδιασμό
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Έχει πρόσβαση σε κανάλια μπόνους
 • Υποστηρίζει φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Έχει καθημερινά περιορισμούς λήψης
 • Χωρίς εργαλείο σύνθετης αναζήτησης

# 3 - DaftSex

daftsexhome

Το DaftSex διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη άτακτων βίντεο σε διάφορα είδη, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα δωρεάν. Ενώ το spam είναι ενοχλητικό, είναι ανεκτό σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους. Τα βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο τακτοποιούνται αρχικά από την ημερομηνία μεταφόρτωσής τους. Τα πάντα στην πρώτη σελίδα δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες οκτώ ώρες, δείχνοντας πόσο γρήγορα επεκτείνεται ο ιστότοπος.

Ο ιστότοπος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, οπότε πρέπει να κάνουν κάτι σωστά. Το όνομα του ιστότοπου δεν είναι απλό, σαγηνευτικό ή αρκετά ελκυστικό για να προσελκύσει τους ανθρώπους μόνο όταν είναι εκεί. Τα τυπικά χαρακτηριστικά του DaftSex's Player είναι ένα κουμπί Play / Pause και ένα ρυθμιστικό έντασης. Τα συντομότερα βίντεο φαίνεται να έχουν διάρκεια τουλάχιστον 20 λεπτών, με πολλά να ξεπερνούν τις δύο ώρες.

PROS:

 • Καλή σχεδίαση
 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Δωρεάν περιεχόμενο
 • Μια τεράστια συλλογή από άτακτα βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά οργανωμένη
 • Έχει κάποιες διαφημίσεις
 • Λιγότερα χαρακτηριστικά

# 4 - 3 κινήσεις

3Movs σπίτι

Δοκιμάστε 3movs αν αναζητάτε βίντεο κλιπ υψηλής ποιότητας και ένα εξαιρετικό μέρος για να αλληλεπιδράσετε με άλλους από όλο τον κόσμο. Έχουν επίσης μεγάλο αριθμό βίντεο υψηλής ποιότητας. Είναι φανταστικό ότι οι χρήστες μπορούν να συνεισφέρουν φωτογραφίες και βίντεο. Μπορούν να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής, να τους ψηφίσουν και να σχολιάσουν κάθε περιεχόμενο. Κάθε χρήστης έχει το προφίλ του, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για να δείτε φωτογραφίες ή βίντεο που έχουν δημοσιεύσει.

Η ενότητα "Porn Stars" είναι μια τεράστια βάση δεδομένων για κάθε μεμονωμένο πορνοστάρ στον ιστό. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, ωστόσο, η 3mov παρείχε στους χρήστες της όχι μόνο τις ταινίες στις οποίες εμφανίζονται, αλλά και στατιστικά στοιχεία και βιογραφία για καθένα από αυτά.

PROS:

 • Βίντεο υψηλής ανάλυσης
 • Μαζική συλλογή υλικών
 • Βιογραφία πορνοστάρ και ερμηνευτών

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Σύντομη διάρκεια βίντεο

# 5 - TeenDreams

εφηβικά όνειρα

Είναι γλυκοί, νέοι και όχι τόσο αθώοι - οι καυτοί έφηβοι είναι έτοιμοι να σας δώσουν μια καλή στιγμή με τα Teen Dreams. Διαθέτει τη μαζική συλλογή πορνογραφικών βίντεο από διάφορες θέσεις όπως σόλο, ίσια ζευγάρια και λεσβίες. Μπορείτε να δείτε καυτούς εφήβους να φορούν προκλητικά ρούχα ενώ αφαιρείτε και πειράζετε τους θεατές. Αυτοί οι σέξι έφηβοι είναι επίσης καλοί στην ευχαρίστηση, οπότε θα δείτε όλο το σκληρό περιεχόμενο και τη δράση που θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε.

PROS:

 • Εύκολο στην πλοήγηση
 • Συνεπές πρόγραμμα ενημέρωσης
 • Τα βίντεο μπόνους παρέχονται για τα μέλη
 • Τόνοι περιεχομένου για έλεγχο
 • Βίντεο σε ποιότητα Full HD ή 4K
 • Hot έφηβοι και σκηνές σεξ ατμού

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο στην αρχειοθετημένη ενότητα είναι χαμηλότερης ποιότητας
 • Οι διαφημίσεις banner αποσπούν την προσοχή και ενοχλούν
 • Τα περιεχόμενα δεν είναι αποκλειστικά

# 6 - VideoBox

videobox.com

Ένας τεράστιος ιστότοπος πορνό με μια τεράστια συλλογή περιεχομένου υψηλής ποιότητας, το VideoBox σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε χιλιάδες σκηνές πορνό με τα διάσημα πορνοστάρ και τους ερασιτέχνες. Έχουν περιεχόμενο σε διάφορες κατηγορίες που διατίθενται από δημοφιλή στούντιο ενηλίκων. Και το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να κάνετε ροή και λήψη τους εύκολα.

Το VideoBox φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή αρχείων ταινιών που θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν όπως το Netflix αλλά να το κάνουν για πορνό. Μπορείτε να δείτε βίντεο από διάσημα πορνογραφικά στούντιο και να γεμίσετε την οθόνη σας με μια ατελείωτη παρέλαση σέξι πορνοστάρ και καυτούς ερασιτέχνες. Έχουν περισσότερα από 19K DVD, και τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς στην πορνοβιομηχανία. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ροή, μπορείτε να το κάνετε σε ποιότητα 1080p.

PROS:

 • Ροή και λήψη σε 1080p
 • Μαζική συλλογή πορνό βίντεο
 • Εξαιρετική εμπειρία χρήστη
 • Το ευρετήριο πορνογραφικών αστεριών παραθέτει πολλά κορίτσια

Μειονεκτήματα:

 • Περιστρεφόμενες σκηνές
 • Ορισμένες υπάρχουσες ταινίες επισημάνθηκαν ως "προστέθηκαν πρόσφατα".
 • Αρκετά ξεπερασμένο σχέδιο
 • Η ενότητα θέσεων δεν ενημερώνεται πλέον
 • Δεν υπάρχουν αποκλειστικές κυκλοφορίες ή περιεχόμενο

# 7 - PornHD

pornhd

Το PornHD κυκλοφόρησε ταυτόχρονα ως όλες οι δωρεάν σελίδες πορνό, παρέχοντας νόμιμο πορνό εξαιρετικής ποιότητας. Λόγω της ετικέτας "HD", μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά μην το αφήσετε να σας σταματήσει, φίλε. Ναι, το FullHD μεταφέρει περισσότερα από 1,000 βίντεο πλήρους ανάλυσης με ρητό ετεροφυλόφιλο και λεσβιακό σεξ. Λοιπόν, περιμένετε πολλά σέξι σεξ και πολλές εκστάσεις.

PROS:

 • Δωρεάν βίντεο Full HD
 • Ο ιστότοπος είναι δροσερός και εύκολος στην πλοήγηση
 • Εντελώς δωρεάν στη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές και αναδυόμενες

# 8 - LegalPorno

ιστότοπος legalporno

Αυτό επικεντρώνεται κυρίως σε ευθεία και λεσβιακό περιεχόμενο, και με τον αριθμό των βίντεο που έχουν να προσφέρουν, σίγουρα θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την επιχείρηση αμέσως. Τα premium περιεχόμενα της Legal Porno διαθέτουν πολλά θέματα και ρεαλιστικές σκηνές. Τα τρέιλερ τους είναι συνήθως αρκετά χαμηλής ποιότητας, οπότε θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον μετρητά για να το παρακολουθήσετε σε πλήρη HD. Με κατηγορίες που κυμαίνονται από οργιά, συμμορίες και οποιεσδήποτε άλλες άσχημες σεξουαλικές σκηνές, τα βίντεό τους είναι σίγουρα περισσότερο από αρκετά για να σας κάνουν να θέλετε να το κάνετε γρήγορα και σκληρά.

PROS:

 • Ανάλυση βίντεο HD και 4K
 • Δωρεάν βίντεο με δυνατότητα λήψης
 • Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Βίντεο χαμηλής ποιότητας για δωρεάν μέλη
 • Δεν υπάρχουν αρχεία zip για εικόνες
 • Ορισμένοι ιστότοποι μπόνους είναι ανενεργοί

# 9 -  Ορφανός μητρός

Ορφανός μητρός

Ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος πορνό που ονομάζεται Motherless είναι μια τεράστια πλατφόρμα που περιέχει τεράστια ποσότητα ενηλίκων. Έχει χίλια βίντεο, κυρίως ερασιτεχνικό πορνό, που σίγουρα θα απολαύσουν πολλοί άνθρωποι. Έχει πάνω από ένα εκατομμύριο εικόνες με ετικέτες που κατηγοριοποιούνται ως ερασιτεχνικό πορνό. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το είδος θέσης, σίγουρα θα λατρέψετε να ξεφύγετε. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τις εικόνες σας σε αυτόν τον ιστότοπο για να μοιραστείτε με ολόκληρο τον κόσμο την προσωπική σας συλλογή.

PROS:

 • Καταπληκτικό σύνολο αρχείων περιεχομένων
 • Η συλλογή βίντεο και εικόνων είναι τεράστια
 • Οι πορνό είναι πραγματικά ερασιτέχνες και δεν έχουν σενάρια

Μειονεκτήματα:

 • Οι δυνατότητες ταξινόμησης είναι περιορισμένες
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι το μέσο επίπεδο

# 10 - TeenMegaWorld

έφηβος μέγα κόσμο

Το Teen Mega World διαθέτει μια τεράστια συλλογή βίντεο διαθέσιμων για ροή και λήψη σε υψηλές αναλύσεις. Νέα πορνογραφικό υλικό δημοσιεύτηκε σε 4K και μπορείτε ακόμη να απολαύσετε περισσότερες από 700 σέξι ταινίες και σκηνές VR. Μπορείτε να πείτε ότι η ποιότητά τους είναι εντυπωσιακή με αρχεία με εύκολη λήψη. Αξίζει να σημειωθεί επίσης η διεπαφή ιστού, καθώς έχει καθαρό και καθαρό σχεδιασμό με φωτεινά χρώματα, καθιστώντας ευκολότερο στα μάτια. Είναι επίσης πολύ φιλικό προς κινητά και μπορείτε να απολαύσετε βασικά εργαλεία περιήγησης και προηγμένες κατηγορίες αναζήτησης για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

PROS:

 • Ένα μεγάλο δίκτυο αστεριών εφήβων πορνό
 • Περισσότερα από 3000 βίντεο σε HD, 4K ή VR
 • Εύκολο στη χρήση διεπαφή ιστού
 • Καθαρίστε το σχεδιασμό ιστοσελίδας με φωτεινά χρώματα
 • Οι ταινίες συνοδεύονται από εικόνες υψηλής ανάλυσης
 • Πρόσθετες πληροφορίες για κάθε μοντέλο βρίσκονται στο ευρετήριό τους

Μειονεκτήματα:

 • Τα παλαιότερα βίντεο εξακολουθούν να είναι σε ποιότητα SD
 • Αρκετά άτομα που δεν είναι έφηβοι στη λίστα των μοντέλων τους
 • Ορισμένες κατηγορίες έχουν σταματήσει να ενημερώνονται
 • Όχι μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα μοντέλα

# 11 -  RedTube

RedTube

Το Redtube.com είναι μια δωρεάν πλατφόρμα σωλήνων που δεν παίρνει καμία ιδιαίτερα μοναδική εισαγωγή. Η ιστορία του RedTube.org ξεκινά το 2006, τη χρονιά που ιδρύθηκε και αργότερα αγοράστηκε από το δίκτυο MindGeek. Υπάρχουν χιλιάδες μοναδικά πορνό βίντεο διαθέσιμα εδώ.

Έτσι, υπάρχουν πολλά βίντεο διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν τυχόν βρώμικες φαντασιώσεις ή επιθυμίες. Υπάρχει σίγουρα κάτι για όλους, είτε προτιμάτε το παλιό, ξανθό, καφέ, νεαρό, ερασιτεχνικό, τρελό ή κάτι ενδιάμεσο.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι καθαρός, τακτοποιημένος και απλός
 • Τα χαρακτηριστικά είναι υπέροχα
 • Δωρεάν ροή βίντεο
 • Φορτώνει γρήγορα και αποτελεσματικά
 • Πολλά δωρεάν βίντεο πορνό
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Έχει μια έκδοση Premium
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 12 - BRD Teen Gal

brd έφηβος gal

Αυτός ο ιστότοπος σάς παρέχει τόνους εικόνων και βίντεο καυτών εφήβων που κάνουν άτακτα πράγματα μπροστά από την κάμερα - ΔΩΡΕΑΝ. Ανεβάζουν νέο περιεχόμενο και ενημερώσεις σε καθημερινή βάση και παρόλο που μερικά από τα περιεχόμενά τους μετατοπίζονται αργά σε υπερβολικά ερωτική φωτογραφία, όχι πολύ με το σκληρό σεξ. Εξακολουθούν να εστιάζουν στο να μας δείχνουν βίντεο ζευγαριών που κάνουν γαμήλια σκληρά και κάνουν άλλες σεξουαλικές πράξεις. Οι κατηγορίες τους είναι διαφορετικές και θα σας βοηθήσουν πραγματικά να έχετε πρόσβαση στον τύπο πορνό που θέλετε να δείτε.

Ερασιτεχνικά κορίτσια, πρωκτικό σεξ, ώριμα μωρά, διαφυλετικές χότζι - ό, τι γούστο έχετε όσον αφορά το πορνό, μπορείτε σίγουρα να το έχετε εδώ Τα βίντεο κλιπ του BRD Teen Gal είναι διατεταγμένα με τρόπο που όταν κάνετε κλικ στις μικρογραφίες του, θα λάβετε μια μίνι προεπισκόπηση του περιεχομένου. Είναι το ιδανικό μέρος για να αποκαλύψετε καυτές φωτογραφίες και βίντεο γυναικείων μοντέλων και να τα βλέπετε να γίνονται καυτά και καυλιάρης. Μπορείτε να ταξινομήσετε τη λίστα των μοντέλων από τα πιο πρόσφατα, ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε αυτά που μόλις ενημέρωσαν το περιεχόμενό τους. Μερικά από τα κορίτσια που συχνάζουν σε αυτόν τον ιστότοπο είναι επίσης δημοφιλή ονόματα στον κλάδο της πορνογραφίας.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Οι θεατές μπορούν να γράψουν κριτικές
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Αποτελεσματική λίστα ταξινόμησης
 • Δημοφιλή ονόματα ως μοντέλα τους

Μειονεκτήματα:

 • Εξωτερικές γκαλερί
 • Ο ιστότοπος έχει κακές κριτικές
 • Κατά κάποιο τρόπο στρέφονται προς υπερβολικά ερωτική φωτογραφία

Συμπέρασμα

Είμαι βέβαιος ότι το XVideos είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει ένα συναρπαστικό μείγμα τόσο ερασιτεχνικής όσο και επαγγελματικής πορνογραφίας. Η βιβλιοθήκη βίντεο μπορεί να είναι η μεγαλύτερη, αλλά παρέχει επίσης υψηλή ποιότητα και ένα ευρύ φάσμα καλύτερων θέσεων στις ανάγκες κάθε χρήστη. Περισσότερο ή λιγότερο, η επαλήθευση είναι επίσης ένα αποτελεσματικό εργαλείο σε αυτόν τον ιστότοπο εάν σκοπεύετε να συνεισφέρετε περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, μόλις εμφανιστεί το προφίλ σας στη σελίδα Επαληθευμένη, θα έχετε πρόσβαση σε μεγαλύτερο κοινό για το πορνό σας.

Συνολικά, η ποιότητα των βίντεο είναι υψηλή. Ωστόσο, άλλα κλιπ πρέπει να βελτιωθούν. Ωστόσο, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν δωρεάν ιστότοπο πορνό, αυτό δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα. Εξακολουθούν να παρέχουν μια ευχάριστη εμπειρία. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής XVideos είναι φανταστικό και η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Έχουν μεγάλη φινέτσα, χωρίς διαφημίσεις και κλασικό έως μοντέρνο περιεχόμενο.

Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος είναι μια πλατφόρμα που είναι δύσκολο να νικήσει. Φυσικά, θα πρέπει να συμμετάσχετε για να έχετε ατελείωτη διασκέδαση σε αυτόν τον ιστότοπο. Όμως, ακόμα κι αν δεν το κάνετε, θα εξακολουθείτε να έχετε την εμπειρία που αγαπά κάθε χρήστης για το XVideos. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την περιπέτεια και το απεριόριστο χτύπημα εδώ. Αναμφίβολα, η επίσκεψη στο XVideos είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που δεν θα μετανιώσετε ποτέ.

Ξέρω ότι θα θέλατε επίσης να δοκιμάσετε και να σταματήσετε brazzers. Προσφέρουν επιπλέον συλλογή βίντεο για να αγαπήσετε επίσης. Ρίξτε μια ματιά σήμερα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή