Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Σύννεφο Hentai

& TOP-12 Ιστότοποι πορνό Hentai και Anime όπως το HentaiCloud.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HentaiCloud.com

σπίτι hentaicloud

Είναι πάντα υπέροχο να έχετε τρελά και αχνιστά υλικά για να φτιάχνετε καθημερινά ή κατά τις πρώτες ώρες στη δουλειά, στο σχολείο ή στο σπίτι. ως εκ τούτου ζοφερές μέρες δεν υπάρχουν πλέον με το HentaiCloud.com! Ναι, έψαχνα γύρω από μια λίστα με τομείς πορνό στο Διαδίκτυο και ανακάλυψα ότι δεν έχω αναθεωρήσει ακόμα το Hentai Cloud. Έτσι, σήμερα είναι μια φανταστική μέρα για να μοιραστώ τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις μου σχετικά με αυτήν την πλατφόρμα πορνό anime. Ετοιμαστείτε να τσιμπήσετε τη σεξουαλική σας περιπέτεια με το HentaiCloud.com.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.hentaicloud.com

Το Hentai Cloud στοχεύει να είναι ένας από τους πιο άγριους και περιζήτητους ιστότοπους hentai του κλάδου. Στοιχηματίζω ότι έρχονται με εκπληκτικές εκπλήξεις καθώς ορκίζονται να παρέχουν απολαυστικά κομμάτια anime δωρεάν. Ο ιστότοπος καλωσορίζει διάφορους θαυμαστές ερωτικών και πιθανούς καλλιτέχνες για να συνεισφέρουν στην kinky συλλογή του. Εάν αναζητάτε απεριόριστη πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο πορνό hentai, το Hentai Cloud προσφέρει ευχαρίστως τις φωτογραφίες, τα GIF, τα κόμικς και τις ταινίες του. Ο τομέας αυξάνεται καθημερινά με τις τακτικές ενημερώσεις και τις συνεπείς μεταφορτώσεις.

Πορνό anime; Ορίστε!

Το Hentai Cloud υπάρχει εδώ και σχεδόν έξι χρόνια από την ίδρυσή του το 2016. Ο ιστότοπος ονειρεύεται να εξαφανίσει τις συννεφιασμένες μέρες των θαυμαστών του πορνό όταν επισκέπτονται το αποθετήριο. Το Hentai Cloud φέρνει απεριόριστες έννοιες στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, διάφορες σκηνές που δεν μπορούν να εκτελεστούν σε ιστότοπους πορνό είναι προσβάσιμες σε τομείς πορνό anime, όπως το Hentai Cloud. Οι θαυμαστές της Erotica μπορούν να παρακολουθήσουν γιγάντια βυζιά, έντονα τεράστιες κόκορες, χαριτωμένους χαρακτήρες, πλοκάμια, δαίμονες, μαθήτριες κ.λπ.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να λάβετε όλες αυτές τις προσφορές χωρίς να επεκτείνετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο. Εάν οι κακές μέρες είναι αναπόφευκτες, οι θαυμαστές μπορούν να το αφήσουν έξω ή να τους απορρίψουν με ένα από τα αξιόλογα υλικά στο Hentai Cloud. Δεν είναι απίστευτη προσφορά; Αυτός ο υπέροχος ιστότοπος σάς επιτρέπει να τραντάζεστε, να τραντάζεστε και να χορταίνετε σε ένα κάθισμα. Οι θαυμαστές του πορνό πρέπει μόνο να το επισκεφτούν, να μπουν και να αρχίσουν να κλέβουν. Ωραίο, Hentai Cloud!

σελίδα hentaicloud

Το HentaiCloud καλωσορίζει τους επίδοξους καλλιτέχνες

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν στο Hentai Cloud είναι η αυξανόμενη κοινότητα πιθανών καλλιτεχνών χεντάι. Μου αρέσει το πώς ενθαρρύνουν έμπειρους και αρχάριους δημιουργούς να υποβάλλουν υλικό. Είναι σημαντικό ότι αυτή η κοινότητα απαιτεί μόνο έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να εγγραφείτε ελεύθερα. Από εκεί, οι επίδοξοι δημιουργοί πορνό μπορούν να αρχίσουν να εκπέμπουν και να επιδεικνύουν τον κρυμμένο πλούτο των ταλέντων τους. Όλοι στην κοινότητα μοιράζονται ενεργά και γενναιόδωρα τις καυλιάρες και εξαιρετικές δουλειές τους.

Επιπλέον, δεν θα μπορούσα παρά να επαινέσω την υγιή καλλιτεχνία και το πνεύμα μέσα στην αρένα του Hentai Cloud. Είναι αντιληπτό πώς κάθε μέλος σηκώνει το ένα το άλλο. Μοιράζονται το πάθος τους με χαρά και καλωσορίζουν τις κριτικές για να βελτιώσουν την τέχνη τους. Ορισμένοι θαυμαστές αναφέρουν επίσης με σεβασμό πώς να χειριστείτε άψογα ένα οργασμικό χεντάι. Πράγματι, είναι πάντα υπέροχο να βλέπεις καλλιτέχνες να βοηθούν και να οικοδομούν ο ένας τον άλλον καθώς μοιράζονται έναν κοινό στόχο: να βοηθήσουν το Hentai Cloud να διεγείρει περισσότερους θαυμαστές του πορνό.

Έτσι, αν έχετε μια καλλιτεχνική συλλογή από σεξουαλικές σκηνές, νιώσε τον ενθουσιασμό να τη μοιραστείς με κάποιους πεινασμένους μάγκες. Οι θαυμαστές του πορνό απλώς περιμένουν να καταβροχθίσουν τα ταλέντα σας και να σας φέρουν στο απόγειο της επιτυχίας. Το πιο σημαντικό, αυτή θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία σας να συναντήσετε μερικούς φανταστικούς και καταξιωμένους ερωτικούς καλλιτέχνες και να συνεργαστείτε μαζί τους. Πραγματικά, θα ήταν ένα υπέροχο επίτευγμα. Πατήστε τη γραμμή κοινότητας, φίλε. θα είστε ενθουσιασμένοι να ανακαλύψετε περισσότερα που σας περιμένουν.

hentaicloud πρόσφατο

Ουράνια αρχική σελίδα του Hentai Cloud

Ω, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτό το χαρακτηριστικό που ξέχασα ότι δεν μπορούσα να δώσω τα σεντς μου για την αρχική σελίδα. Λοιπόν, εδώ είναι. Το Hentai Cloud μπορεί να είναι ένας αξιοπρεπής πόρος για τους θαυμαστές που απολαμβάνουν τις πλατφόρμες με σκούρο θέμα. Το σκηνικό σε γκρι τόνους συμπληρώνεται εξαιρετικά με τα λευκά κείμενα και τις νόστιμες μικρογραφίες. Μου άρεσε επίσης το λογότυπο και η λεπτομέρεια του cloud σε αυτό. Σίγουρα, το μέρος ήταν καλά σχεδιασμένο, οπότε όπου κι αν κοιτάξετε, θα έχετε αρκετά κομμάτια για να ασχοληθείτε.

Επιπλέον, οι λάτρεις της Hentai θα μείνουν ικανοποιημένοι με τη φιλική ατμόσφαιρα και τη μεγάλη εικόνα προεπισκόπησης. Μπορούν εύκολα να δουν μερικές από τις λιχουδιές όπως το πιπίλισμα του πούτσου, το να τρώνε μουνί και πολλά άλλα. Επιπλέον, το Hentai Cloud παρέχει γρήγορα επιλεγμένες και προτεινόμενες λιχουδιές για τους μανιώδεις και νέους επισκέπτες του ιστότοπού του. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ των υλικών στην κύρια σελίδα, καθώς αυτά εμφανίζονται με μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Αν και ολόκληρη η διάταξη του ιστότοπου δεν είναι τόσο φανταχτερή και ελκυστική όσο άλλοι τομείς premium, το Hentai Cloud ορίζει τη δουλειά που γίνεται και προσφέρει ικανοποιητικά τον kinky σκοπό του στους πεινασμένους καταναλωτές χεντάι.

Πρόσβαση στα κουμπιά

Από τη γραμμή πλοήγησης, μπορείτε να δείτε ζωτικά και λειτουργικά κουμπιά που είναι απαραίτητα για την εξερεύνηση στο Hentai Cloud. Με αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσετε και να χτυπήσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε με κατάλληλα κομμάτια για τον κόκορα σας. Με αυτό, μπορείτε να περιπλανηθείτε σε ενότητες όπως βίντεο, GIF, φωτογραφίες, κόμικς, παιχνίδια, κοινότητα, στοιχεία σύνδεσης και εγγραφής. Εκτός από το επιλεγμένο υλικό, η κύρια σελίδα προσθέτει επίσης τμήματα για "Βίντεο που παρακολουθούνται" και "Τα πιο πρόσφατα βίντεο Hentai".

Επιπλέον, η κεφαλίδα ενσωμάτωσε επίσης επιλογές γλώσσας για τους λάτρεις του πορνό. Αυτή είναι επίσης μια ακόμη ζωτικής σημασίας ευκαιρία για το Hentai Cloud να προσεγγίσει περισσότερους πιθανούς επισκέπτες με το πλήθος των λιχουδιών πλοήγησης. Επιπλέον, το εικονίδιο αναζήτησης είναι επίσης προσβάσιμο στην κεφαλίδα του μενού. Αν και δεν είναι τόσο τεράστιο όσο άλλα εικονίδια αναζήτησης σε ορισμένους χώρους πορνό, μπορείτε ακόμα να το δείτε εύκολα. Συνολικά, τα κουμπιά στη γραμμή μενού έκαναν την περιήγησή μας πιο εύκολη. Επομένως, η επιλογή του καλύτερου υλικού χεντάι δεν είναι πλέον χρονοβόρα και κουραστική.

εικόνες hentaicloud

Διαφορετικά και ελκυστικά υλικά

Είναι αξιοσημείωτο ότι η κύρια σελίδα δεν έχει συγκεκριμένη περιοχή για τις κόγχες πορνό. Έτσι, έκανα μια βαθύτερη ενδοσκόπηση και τα βρήκα στην ενότητα βίντεο. Απλώς κάντε κλικ στις κατηγορίες και στη συνέχεια θα έχετε μια λίστα με τις έννοιες στο Hentai Cloud. Ο ιστότοπος μπορεί να υπερηφανεύεται για τις πιο δημοφιλείς κόγχες του γύρω από το Uncensored Hentai, τα τέρατα γαμημένα, τη μαθήτρια, τη γυναίκα και τις αναγκαστικές λιχουδιές anime. Οι θαυμαστές του πορνό θα λατρέψουν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες κατηγορίες πορνό στον τομέα.

Με αυτό, μπορούν να καταβροχθίσουν τα υλικά που περιλαμβάνουν επίσης πλοκάμια, φουτανάρι, διάσημους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, εμποτισμό και πολλά άλλα. Το Hentai Cloud παρέχει επίσης μια αξιοπρεπή συλλογή από σειρές hentai και μια χούφτα κόμικ. Ωστόσο, εάν δυσκολεύεστε να εντοπίσετε αυτά τα κομμάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης για να έχετε ένα πιο στενό αποτέλεσμα. Απίστευτα, θα έχετε διάφορες επιλογές στο Hentai Cloud, καθώς φέρνουν επίσης τρισδιάστατα βίντεο για να σφραγίσουν την απόδρασή σας. Πράγματι, αυτή η ατελείωτη προσφορά και ποικιλία πορνό χεντάι είναι απόλαυση για αρκετούς θαυμαστές θεωρώντας ότι όλα είναι δωρεάν.

εικόνα hentaicloud

Σελιωτικές εικόνες πορνό και GIF του Hentai Cloud

Ευτυχώς, το Hentai Cloud δίνει σχεδόν τριακόσιες λαχταριστές ερωτικές εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων. Είναι αναμφισβήτητο ότι δεν είναι δύσκολο να εκτιμήσεις το νόστιμο περιεχόμενο, καθώς κάθε αριστούργημα αποπνέει δεξιοτεχνία και τέχνη. Έχει επίσης μια αναμφίβολα σεξουαλική έλξη που θα σας κάνει να τρίβετε το πουλί σας ενώ νιώθετε χορτασμένοι. Τα διασκεδαστικά υλικά φιλοξενούν επίσης τα διάσημα μωρά από Pokémon, Naruto, Dragon Ball, Sailor Moon και πολλά άλλα. Με αυτό, κάθε σεξουαλική φαντασία τρέχει ένα εκατομμύριο μίλια κάνοντας τους ενθουσιώδεις να φτάσουν σε μια έντονη κορύφωση.

Επιπλέον, το Hentai Cloud δεν αρκείται στο να προσφέρει στους θαυμαστές του μια περιορισμένη εμπειρία. Ο ιστότοπος είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει στους ακολούθους περισσότερα softcore και hardcore γεύματα. Ω, θα απολαύσετε τους ακραίους, kinky και αισθησιακούς συνδυασμούς πορνό anime. Καθώς κοιτάζω τις δημιουργίες, επαινώ τους καλλιτέχνες για την επιδέξια εκτέλεση της τοποθέτησης των σάλιων θραυσμάτων της hentai erotica.

Εμπειρία ροής

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο του Hentai Cloud μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη για πορνό και fapping. Οι θαυμαστές του πορνό θα λατρέψουν τις ετικέτες βίντεο και τις μαγευτικές ταινίες. Οι ταινίες κυμαίνονται επίσης από τυπική έως ποιότητα υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, κάθε επεισόδιο παρατίθεται σε μια σειρά για να διευκολύνεται η πρόσβαση. Το υλικό αποτελείται επίσης από διάφορες ζωτικής σημασίας λεπτομέρειες, όπως μια σειρά από απόψεις, αντιδράσεις, σχόλια και άλλες βασικές πληροφορίες. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε την αγαπημένη σας λίστα με κόμικ, βίντεο, GIF και εικόνες για μια εξατομικευμένη συλλογή.

Όχι μόνο αυτό, οι θαυμαστές μπορούν εύκολα να καθορίσουν τις προσφορές με τον υψηλότερο αριθμό προβολών, τις πιο δημοφιλείς και τα περισσότερα σχόλια. Οι ακόλουθοι πορνό μπορούν επίσης να φιλτράρουν ποια θεραπεία παρακολουθείται από τη σημαντική κοινότητα. Εκτός από αυτό, η μεταφορτωμένη ερωτική παράσταση μπορεί να ταξινομηθεί ως προς όλα όσα προστέθηκαν σήμερα, αυτήν την εβδομάδα και αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, με όλες αυτές τις εξαιρετικές δυνατότητες σε μια δωρεάν πλατφόρμα, το Hentai Cloud μοιράζεται επίσης ορισμένα μειονεκτήματα και μερικά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν.

hentaicloud manga

Αυτές οι λειτουργίες που απαιτούν προσοχή περιλαμβάνουν τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα στη σελίδα. Αν και δεν είναι τόσο ενοχλητικοί όσο ορισμένοι δωρεάν ιστότοποι, βοηθούν στα buffer και στις σημαντικές καθυστερήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Hentai Cloud είναι γεμάτο γλυκούς και πικάντικους θησαυρούς, αλλά οι θαυμαστές του πορνό πρέπει να οπλιστούν με υπομονή στην πλοήγηση σε ολόκληρο το σύστημα. Όταν ξεπεράσετε όλα αυτά τα εμπόδια, μπορείτε να κατεβάσετε και να μεταδώσετε το πιο αγαπημένο σας anime erotica οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε της ημέρας.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του HentaiCloud.com

PROS:

 • Τεράστιο υλικό όπως GIF, βίντεο, κόμικ, εικόνες, παιχνίδια και άλλα
 • Εύκολα στη χρήση εργαλεία πλοήγησης
 • Αξιοπρεπής σχεδιασμός
 • Στάνταρ σε υλικά υψηλής ποιότητας
 • Ενθαρρύνει το υλικό που υποβάλλεται από τους χρήστες
 • Διαδραστική κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Προσωρινά και καθυστερήσεις
 • διαφημίσεις

TOP-12 πορνό ιστότοποι Hentai και Anime όπως το HentaiCloud.com:

# 1 - Hanime 

Χανιμέ καινούργιο

Το Hanime.tv είναι ένας άλλος ιστότοπος hentai δωρεάν ροής, κατάλληλος για όποιον απολαμβάνει ιαπωνικά manga και κινούμενα σχέδια. Το Hanime είναι διαβόητα γνωστό για τα τεράστια χεντάι της βιβλιοθήκης του. Είναι γεμάτο με αισθησιακές σκηνές και θέματα που συνήθως δεν βλέπετε σε πολλά παραδοσιακά πορνό. Εδώ, μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε βίντεο ή εικόνες με πολλές κατηγορίες χωρίς κόπο. 

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Hanime.

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο
 • Απλός αλλά διαισθητικός σχεδιασμός
 • Αβίαστη στη χρήση
 • Διατίθεται ως εφαρμογή για κινητά
 • Ταμπού και περίεργα θέματα

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν συμμετοχή
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές

# 2 - Gelbooru   

gelbooru

Αν και φαίνεται αρκετά βασικό, ο Gelbooru κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο καυχιούνται. Είναι μια αποτελεσματική λύση για όλους τους λάτρεις του χεντάι παγκοσμίως. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν επίσης ότι το χεντάι είναι το πιο παράξενο δυνατό φετίχ. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ο ιστότοπος περιλαμβάνει επί του παρόντος πολλές φωτογραφίες Hentai και Doujinshi που περιέχουν τα πιο παράξενα φετίχ Hentai.

Εδώ είναι μια κριτική Gelbooru.

PROS:

 • Άφθονο περιεχόμενο anime / Hentai
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Η ποιότητα της εικόνας είναι κορυφαία
 • Φανταστικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες κοινότητας
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Συμβατό με όλες τις φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο είναι περιορισμένα σε αριθμό
 • Έχει μερικές αναδυόμενες διαφημίσεις

# 3 - Hentai Core   

σπίτι hentaicore

Το Hentai Core είναι ένας υπέροχος προορισμός για πορνό χεντάι με την ιαπωνική σεξουαλική του ατμόσφαιρα. Ο ιστότοπος προσφέρει σκηνές σκληροπυρηνικής και εκτός αυτού του κόσμου. Το Hentai Core δεν περιορίζει τη βιβλιοθήκη του με τυπικό περιεχόμενο πορνό, αλλά καλύπτει επίσης όλα τα είδη πορνό και τις σειρές anime. Λατρεύω το πόσο ευέλικτα και διαφορετικά είναι τα δυσάρεστα υλικά εδώ στο Hentai Core. Δεν είναι περίεργο που οι Ιάπωνες θαυμαστές κινουμένων σχεδίων παραμονεύουν γύρω από το Hentai Core λόγω της έντονης σεξουαλικής του αποθήκης.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του Hentai Core.

PROS:

 • Δωρεάν πορνό site για anime
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τεράστια βιβλιοθήκη
 • Εκατοντάδες ταινίες χωρίς λογοκρισία
 • Διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης
 • Περιεχόμενα με δευτερεύοντα και μεταγλωττισμένο
 • Περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Λογοκριμένα υλικά
 • Δεν υπάρχουν επιλογές λήψης
 • Λίγες λειτουργίες ιστότοπου

# 4 - Χεντάι μαμά    

σπίτι hentaimama

Το Hentai Mama είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που έκανε το ντεμπούτο του το 2014. Έκτοτε, η πλατφόρμα διαθέτει μια βιβλιοθήκη με σειρές και επεισόδια hentai. Αναμφίβολα, οι φανατικοί του πορνό θα απολαύσουν την εξαιρετική ποικιλία από κόγχες χεντάι. Όχι μόνο αυτό, όλες οι κυκλοφορίες είναι σε υλικό υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, η Hentai Mama έκανε γνωστή την παρουσία της στον κόσμο του πορνό προσθέτοντας με συνέπεια ερωτικές σκηνές στον τομέα της.

Διαβάστε περισσότερα για Hentai Mama εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν πορνό site για anime
 • Παρέχει πλήρεις σειρές και επεισόδια hentai
 • Απλή διάταξη ιστότοπου
 • Αποτελεσματικά εργαλεία περιήγησης
 • Πλήρες περιεχόμενο και μια τεράστια βάση δεδομένων
 • Ωραία διαδραστικά χαρακτηριστικά για τα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις
 • Μερικά λογοκριμένα υλικά
 • Χρειάζεστε συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε πλήρεις δυνατότητες

# 5 - OHentai      

ohentai σπίτι

Ohentai.org προσφέρει περιεχόμενο hentai και βιβλιοθήκη τρισδιάστατης πορνογραφίας σε πλήρη ποιότητα υψηλής ευκρίνειας. Επίσης, η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε πολλά από τα πιο ερωτικά βίντεο χεντάι. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος έχει ταλέντο να βρίσκει εξαιρετικά υλικά και να τα εντάσσει στο ποιοτικό περιεχόμενο του. Επιπλέον, οι θαυμαστές του πορνό χαίρονται στις σκηνές και τα επεισόδια υπέροχων σεξουαλικών εμπειριών με υπέροχες γυναίκες και μια εκπληκτική επιλογή υπερφυσικών ειδών που είναι διαθέσιμα εδώ.

PROS:

 • Υψηλής ποιότητας βίντεο χεντάι
 • Διαθέτει πορνό 3D και CGI
 • Δωρεάν επιλογές λήψης
 • Ποικιλία ετικετών και κατηγοριών
 • Σκηνές ταμπού
 • Καλή οργάνωση του ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Οχι φωτογραφίες
 • Προβλήματα με ορισμένους συνδέσμους

# 6 - Ενταιγισμός       

σπίτι ενταιγμάτων

Ο Hentaigasm έφτασε σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες του ιστότοπου στον κόσμο της πορνογραφίας. Ο ιστότοπος φέρεται να έχει περισσότερους από δεκατρία εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως. Δηλαδή, είναι τεράστιο! Με αυτό, η Hentaigasm κατασκεύαζε συνεχώς την τεράστια βιβλιοθήκη με δωρεάν βίντεο hentai. Έντονα, λατρεύω επίσης την εμπειρία της παρακολούθησης ταινιών χεντάι. Το Hentaigasm στοχεύει να ικανοποιήσει κάθε λάτρη του χεντάι με τα κομμάτια των οργασμικών λιχουδιών του, που σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε. 

Πλήρης ανασκόπηση του Hentaigasm.

PROS:

 • Απλή πλατφόρμα
 • Δωρεάν πορνό site για anime
 • Ποιοτικά περιεχόμενα
 • Δωρεάν downloads
 • Περιεχόμενα χωρίς λογοκρισία

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά λογοκριμένα περιεχόμενα
 • Λίγες κατηγορίες
 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 7 - Welcomix   

Τίτλοι Welcomix

Οι συνδρομητές του Welcomix έχουν πλήρη πρόσβαση σε διάφορα κωμικά ψυχαγωγικά μέσα από κινούμενα σχέδια, κόμικς, περιπέτειες και φανταστικά έργα τέχνης σε κάθε τεύχος. Αν επισκεφτείτε το Welcomix, θα σας καλέσουν ένα πραγματικά παράξενο ειδύλλιο ανάμεσα σε επιλεγμένους χαρακτήρες παρωδίας. Έχει αρκετά τεράστιο casting από άποψη ποσότητας και ποιότητας και όλα είναι εντυπωσιακά υψηλής ποιότητας.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Welcomix.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή κόμικ
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Πολλές διαθέσιμες σειρές κόμικ
 • Απευθύνεται σε διάφορα είδη
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να παίξετε slideshow όταν διαβάζετε κόμικ
 • Απαιτείται μηνιαία πληρωμή για πρόσβαση

# 8 - nHentai   

nhentai ιστοσελίδα

Το nHentai ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και έκανε εξαιρετική δουλειά προσφέροντας ένα φόρουμ για άτομα που θέλουν να δουν αυθεντικά ιαπωνικά hentai από μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κλάδου.

Η αρχική σελίδα είναι αφιερωμένη στην εμφάνιση του πιο πρόσφατου δημοσιευμένου περιεχομένου και της γλώσσας στην οποία έχει γραφτεί. Κάθε ανάρτηση έχει μια μικρή σημαία δίπλα της: ιαπωνική, αγγλική (εμφανίζεται με βρετανική σημαία) ή κινέζικη. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ρίξετε μια ματιά στην ενότητα ετικετών για να δείτε ποιες κατηγορίες είναι διαθέσιμες. Οι δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το πρωκτικό, το οποίο έχει 50,000 αρχεία βίντεο.

Η πλήρης κριτική του nHentai.

PROS:

 • Συναρπαστικό περιβάλλον χρήστη
 • Χαριτωμένα και δελεαστικά σχέδια
 • Μεγάλη ποικιλία βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Ύπαρξη κάποιου περίεργου πορνό hentai

# 9 - HentaiFox     

Κεντρικό HentaiFox

Το HentaiFox παρέχει μια εκτενή συλλογή από τα πιο διασκεδαστικά και σαγηνευτικά πορνό βίντεο και φωτογραφίες χεντάι. Στην πραγματικότητα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν ιαπωνικό σεξουαλικό περιεχόμενο. Είναι από τις πιο δημοφιλείς ερωτικές μορφές μόνο στις ΗΠΑ και ίσως από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες χεντάι παγκοσμίως.

Πλήρης κριτική HentaiFox σε αυτή τη σελίδα.

PROS:

 • Καταπληκτική συλλογή hentai
 • Διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Διατίθεται ταμπού και περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία
 • Δωρεάν περιήγηση
 • Βασικός και απλός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν πάρα πολύ ακραία θέματα
 • Χαρακτηριστικό βασικού εργαλείου αναζήτησης
 • Μερικές διαφημίσεις

# 10 - MioHentai       

MioHentai κύρια

Το MioHentai διαθέτει ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, με ένα εύκολο σύστημα πλοήγησης που χρησιμοποιείται. Όλα όσα βλέπετε στη σελίδα φαίνονται φιλικά για αρχάριους και κατανοητά. Στην πραγματικότητα, έχει ετικέτες, κατηγορίες και μια κορυφαία λίστα που κάνει την αναζήτηση πιο εύκολη από ποτέ. Επιπλέον, το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο είναι αρκετά εντυπωσιακό, καθώς δεν συνέβη καμία καθυστέρηση ή προσωρινή αποθήκευση σε όλη την εμπειρία μου. 

Δείτε την κριτική του MioHentai.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι προσβάσιμος και φιλικός προς τον χρήστη
 • Υπάρχουν θέματα ταμπού
 • Χρησιμοποιεί κινούμενα σχέδια 3D και 2D
 • Πολλές κατηγορίες

Μειονεκτήματα:

 • Κυρίως λογοκριμένο περιεχόμενο
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες μόνο για μέλη
 • Έχει διαθέσιμους συνδέσμους ανακατεύθυνσης

# 11 - Γεια σου Χεντάι  

heyhentai σπίτι

Αν αναζητάτε περισσότερα πράγματα για χεντάι, το Hey Hentai θα σας δώσει πολλούς πορνό κινουμένων σχεδίων. Τους αρέσει να σας βοηθούν να εξερευνήσετε διάφορα υλικά, από σόλο παραστάσεις έως ομαδικό σεξ. Το Hey Hentai βοηθάει σε κάθε λαχτάρα για φετίχ. Σίγουρα σε παρασύρει να καταβροχθίσεις τη συλλογή του. Επίσης, η κύρια σελίδα εμφανίζει οργαστικές μικρογραφίες και λαχταριστά κομμάτια. Οι χαρακτήρες στο Hey Hentai είναι εξίσου δελεαστικοί, σαγηνευτικοί και καυλιάρης. Θα ενθουσιάσουν τα πουλί σας και θα σας κάνουν χαρούμενους με τεράστια υλικά χωρίς λογοκρισία.

PROS:

 • Ζεστά υλικά χεντάι
 • Παλιό ζεστό περιεχόμενο
 • Χωρίς λογοκρισία
 • Καλό και καθαρό σχέδιο
 • Διαφορετική ποικιλία

Μειονεκτήματα:

 • Λείπει χαρακτηριστικά
 • Όχι κατηγορίες
 • Δεν υπάρχουν λειτουργίες αναζήτησης και ταξινόμησης

# 12 - Σελήνη Χεντάι

χεντάμουν σκοτεινός

Το Hentai Moon ξέρει πώς να κάνει τους οπαδούς του πορνό σκληρό μέσα σε δευτερόλεπτα με το πορνό που προσφέρει σε διάφορες θέσεις. Ως εκ τούτου, θα μαγευτείτε καθώς εμβαθύνετε στον κόσμο των καυλιάρηδων χαρακτήρων anime, του τρισδιάστατου πορνό, των σκηνών οργασμού και της προσβάσιμης ροής βίντεο. Η Hentai Moon σφράγισε τη συμφωνία φέρνοντας τα έντονα υλικά για κάθε ταξίδι. Επιπλέον, η πλατφόρμα είχε πολλές ευχάριστες γαμημένες και μοναδικές προσωπικότητες βίντεο.

PROS:

 • Δωρεάν πορνό site για anime
 • Υλικά υψηλής ποιότητας
 • Καλά οργανωμένος τομέας
 • Διάφορα χαρακτηριστικά και επιλογές ταξινόμησης
 • Υλικά πλήρους μήκους
 • Περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία
 • Συλλογή από φετίχ και καυτές κόγχες πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν περιγραφές βίντεο
 • Σε ορισμένα υλικά λείπουν υπότιτλοι
 • Μπορεί να εμφανιστούν διαφημίσεις

Τελικές Σκέψεις

Οτιδήποτε θέλετε για πορνό κινουμένων σχεδίων είναι εδώ στο Hentai Cloud. Μπορείτε να έχετε GIF, βίντεο, εικόνες, κόμικς και πολλά άλλα σε ένα αποθετήριο. Ό,τι μπορείτε να έχετε και να επιλέξετε στο Hentai Cloud είναι προσβάσιμο δωρεάν. Ναι, δεν περιλαμβάνονται χρήματα, λεπτομέρειες και ζωτικές πληροφορίες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ψάξετε, να πλοηγηθείτε και τον καυλιάρη εαυτό σας. Απολαύστε τις σημαντικές απειλές και την απεριόριστη πρόσβαση σε έναν οργασμικό χώρο, εκτιμώντας επίσης τα έργα των μελών της κοινότητας του Hentai Cloud.

Επιπλέον, το Hentai Cloud προσφέρει διάφορες επιλογές ταξινόμησης και δυνατότητες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να παραλάβετε αυτά τα υλικά και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε την κοινή χρήση και τη μεταφόρτωση της δημιουργίας σας. Ναι, φίλε, βγάλε τα αριστουργήματά σου και δείξε τα στον κόσμο για να δεις πόσα κουλούρια θα ξυπνήσουν. Συνολικά, αυτός ο αξιοπρεπής και δωρεάν τομέας είναι άλλη μια υπέροχη προσθήκη στο ρόστερ των anime erotica. δοκιμάστε τον ιστότοπο σήμερα.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή