Ενημερώθηκε στις: 6 Δεκεμβρίου 2021

Χυτήριο Χεντάι

& 12 καλύτεροι ιστότοποι Hentai/Anime όπως το HentaiFoundry.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hentai-Foundry.com

εσωτερικο χυτηριο

Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος αν είμαι μόνο εγώ ή το ένιωσες κι εσύ, αλλά υπήρχε μια σελίδα στην παιδική μου ηλικία όπου είχα μια αγάπη για έναν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Αν είχες κι εσύ αυτήν την εμπειρία, τότε σε πήρα, φίλε. Κυριολεκτικά πέσαμε στην παγίδα, αλλά ήταν διασκεδαστικό, σωστά; Έκανε τα χρόνια μας να φανταζόμαστε πώς μοιάζουν αυτοί οι χαρακτήρες στην πραγματική ζωή. Κοιτάξτε μας τώρα. υπάρχουν τόσοι πολλοί πόροι για να ανακουφίσουμε το περίεργο μυαλό μας. Πριν από μερικά χρόνια, γεμίσαμε τα απογεύματά μας με κινούμενα σχέδια, αλλά τώρα δεν μπορούμε καν να κοιτάξουμε μια εικονογραφημένη σέξι γυναίκα χωρίς να θέλουμε να τα αποτρέψουμε.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.hentai-foundry.com/

Αυτή είναι πράγματι η δύναμη των ιστότοπων hentai. με αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ τις σκέψεις μου σχετικά με αυτήν την πλατφόρμα που ονομάζεται Hentai Foundry. Το Hentai είναι μια σεξουαλική κατηγορία anime και manga που προέρχονται από την Ιαπωνία. Το Hentai Foundry είναι μια εικόνα hentai/fanart και ένα φόρουμ σεξουαλικών παραμυθιών έχει ενταχθεί σε ένα. Λειτουργεί και ιδρύθηκε το 2006 από άγνωστο ιδιοκτήτη. Εκτός από την εξειδίκευση σε πορνογραφικό υλικό κινουμένων σχεδίων, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει παιχνίδια, κινούμενα σχέδια και διάφορα παραμύθια για ενήλικες.

Πώς λειτουργεί το χυτήριο Hentai;

Ο ιστότοπος κινείται και λειτουργεί σε μια απλή υπόθεση που απολαμβάνουν οι λάτρεις του πορνό. Το Hentai Foundry δημιούργησε μια πλατφόρμα που συλλέγει μια ποικιλία από hentai, κινούμενα πορνό και ψυχαγωγία για κινούμενα σχέδια για ενήλικες και τα οργάνωσε όλα σε ένα σημείο και επιτρέπει στους ανθρώπους να ανεβάζουν το δικό τους χειροποίητο περιεχόμενο. Ναι, αυτός ο ιστότοπος δεν αφορά μόνο γυμνά κινούμενα σχέδια και πράγματα. Στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο από αυτό.

Πρόκειται για έναν αυθεντικό ιστότοπο πορνό που προβάλλει όλα τα φετίχ, συμπεριλαμβανομένων των δυναμικών μπούμπων και των δημιουργικών σχημάτων και μεγεθών πουλιών που διατίθενται για προβολή. Από το ντεμπούτο του το 2006, ο ιστότοπος ήταν ένα δημοφιλές στέκι για τους θαυμαστές του Hentai. Έκτοτε, μετέτρεψε σιγά-σιγά τη συλλογή έργων τέχνης που υπέβαλε οι θεατές σε μια από τις πιο σημαντικές συλλογές του κόσμου για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων. Perhapsσως ονομάζεται Χυτήριο καθώς η πλατφόρμα έγινε ένας από τους πυλώνες της κωμικής ερωτικής.

hentaifoundry σπίτι

Οι κατηγορίες του ιστότοπου περιέχουν χιλιάδες ή και εκατομμύρια πόρους, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο. Θα απολαύσετε επίσης αυτά τα γεγονότα του ιστότοπου: Το Hentai-χυτήριο προσφέρει επίσης μια ποικιλία από τρικυμιώδη είδη, όπως στοματικό σεξ, γιγαντιαίους χαρακτήρες, υπερδυνάμεις, τεράστια βυζιά και πολλά άλλα. Έτσι, προετοιμαστείτε και ηρεμήστε καθώς οδηγούσαμε μαζί και εξερευνούσαμε όλες τις φανταστικές προσφορές που προσφέρει το Hentai Foundry. Αυτή η ανασκόπηση θα καλύψει τις γωνίες αυτής της πλατφόρμας και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους του κινήματος hentai. Διαβάστε περισσότερα!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός είναι απλός. Ωστόσο, είναι ξεπερασμένο. Αυτό δεν είναι μεγάλο ζήτημα και είναι κάτι που θα περίμενε κανείς. Θυμηθείτε, αυτός ο ιστότοπος ξεκίνησε το 2006 και από εκεί και πέρα, ο ιστότοπος διατήρησε την απλότητα της πλατφόρμας του. Επιπλέον, το Hentai Foundry είναι ένας ιστότοπος που βασίζεται σε προγράμματα περιήγησης και όχι το σπίτι στο διαδίκτυο ενός σημαντικού πορνογραφικού στούντιο. Ως εκ τούτου, ο κύριος στόχος του ιστότοπου είναι να προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο που υποβάλλεται από τους χρήστες και όχι μια λαμπερή διεπαφή. Με αυτό, είναι επίσης προφανές ότι έχουν επιτύχει αυτόν τον στόχο. Τα ερωτικά υλικά υπερτερούν του απλού σχεδιασμού.

Στην αρχική σελίδα, τα πιο πρόσφατα στοιχεία εμφανίζονται ως μικρογραφίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αναζήτησης για να εντοπίσετε άλλους. Το κουμπί αναζήτησης λειτουργεί καλά καθώς σας δίνει περισσότερα από αυτά που ψάχνετε. Επομένως, εάν πληκτρολογήσετε το όνομα του αγαπημένου σας χαρακτήρα anime, πιθανότατα θα λάβετε τις δεκάδες εικόνες και το περιεχόμενό τους. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε άτομα και να δείτε όλο το υλικό τους σε μια τοποθεσία ή μπορείτε να αναζητήσετε επισημασμένες, τρέχουσες, διάσημες και τυχαίες καταχωρήσεις στο Hentai Foundry. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το αναπτυσσόμενο πλαίσιο φίλτρου, το οποίο σας επιτρέπει να αποκαλύψετε ή να αποκρύψετε αντικείμενα όπως η αιμομιξία και ο βιασμός και να τροποποιήσετε βαθμούς γυμνότητας, βίας, ρατσισμού και άλλους παράγοντες.

hentaifoundry δημοσιεύσεις

Δείτε τις αγαπημένες σας θέσεις στο Hentai-Foundry.com!

Το Hentai Foundry είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος στη δημιουργία και την απόλαυση της τέχνης ενηλίκων. Κάθε συνεισφορά ελέγχεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες λαμβάνουν μόνο το καλύτερο περιεχόμενο. όπως προαναφέρθηκε, αυτά τα υλικά περιλαμβάνουν anime και manga, κινούμενα σχέδια, τέχνη παιχνιδιών και διαφορετικές ιστορίες ενηλίκων. Να είστε ενθουσιασμένοι που θα δείτε τους αγαπημένους σας παιδικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Chipmunks και πολλών άλλων.

Η ανάλυση των ερωτικών κομματιών είναι εξαιρετική και η ποιότητα είναι εξαιρετική. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα πάντα στα δωμάτια και τις γωνίες του Hentai Foundry. Με αυτό, δεν συγκρατούνται όταν πρόκειται για ακραίες ενέργειες, οπότε περιμένετε να γίνετε μάρτυρες όλων όσων έχετε ποτέ επιθυμήσει. Η ένταση του περιεχομένου είναι ένα από τα συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να περιμένετε εδώ. Επιπλέον, περιορίζουν τη διαφήμιση στο ελάχιστο για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο φιλικό προς το χρήστη.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές σεξουαλικές εκδόσεις των αγαπημένων σας ιαπωνικών κόμικς, κινουμένων σχεδίων και βιντεοπαιχνιδιών εδώ στο Hentai Foundry. Τα κόμικς της Δύσης, όπως οι τηλεοπτικές σειρές και οι ταινίες όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, κατηγοριοποιούνται στην ενότητα Διάφορα. Επιπλέον, εάν αναζητάτε τα πιο περίεργα πράγματα που έχει να προσφέρει το Hentai Foundry, μην προχωρήσετε πέρα ​​από την κατηγορία Original. Υπάρχουν εικόνες εκπαιδευτών γυμνασίου που είναι καυτές και επίσης βασίλισσες πολεμιστών για να σας διασκεδάσουν. Διάσημοι χαρακτήρες όπως ο Χάρι Πότερ, ο Λούφι και πολλοί άλλοι είναι επίσης παρόντες.

διαγωνισμοί hentaifoundry

Παιχνίδια στο Jerk All Day

Μερικά από τα πιο εξαιρετικά περιεχόμενα μπορεί να βρεθούν στην κατηγορία Παιχνίδια. Υπάρχουν εικόνες και κόμικ για σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Αρκετοί χαρακτήρες γίνονται παράξενοι, καθώς και νέες δημιουργίες που εξερευνούν τα πεδία των παιχνιδιών στον υπολογιστή. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πραγματικά συναρπαστικό.

Επιπλέον, μπορείτε είτε να αναζητήσετε το αγαπημένο σας είτε απλά να εξερευνήσετε το Hentai Foundry για να ανακαλύψετε πράγματα που σας αρέσουν. Περιμένετε να δείτε τις καλύτερες στιγμές και την καλύτερη ποιότητα περιεχομένου επειδή η Hentai Foundry φρόντισε να τα αποκτήσει από γνήσιους καλλιτέχνες. Ειλικρινά, όλα είναι αυθεντικά και αξίζει να περάσετε το χρόνο σας. Ωστόσο, το κύριο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας τους καλλιτέχνες στον ιστότοπο. Ως εκ τούτου, θα ανακατευθυνθείτε στους ιστότοπούς τους.

Λάτρης των Amazing Storylines επίσης; Είναι εδώ για εσάς!

Όπως αναφέρθηκε στις προηγούμενες παραγράφους, το Hentai Foundry είναι ένας φανταστικός ιστότοπος με πολλά να δείτε και να διαβάσετε. Όλες οι κατηγορίες έχουν μεμονωμένες φωτογραφίες καθώς και ολόκληρες ιστορίες για προβολή. Αυτό το χαρακτηριστικό του ιστότοπου είναι κατάλληλο για εκείνους που απολαμβάνουν να διαβάζουν και να παίζουν ταυτόχρονα με τα πέη τους. Δεν είναι μόνο καθαρό γυμνό. υπάρχουν επίσης ορισμένοι σεξουαλικοί πόροι ανάγνωσης, εκτός από τα γυμνά σχέδια.

hentaifoundry ιστορίες

Η βιβλιοθήκη είναι σχετικά εκτεταμένη και η περιήγησή της μπορεί να είναι χρονοβόρα. Προσφέρουν καινοτόμο περιεχόμενο, επομένως σας διασκεδάζουν στις πρώτες σας ώρες. Εκτιμώ τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνία που συγκεντρώθηκαν σε έναν χώρο. Μερικές φορές με έκανε να σκεφτώ να παραδώσω και να επιδείξω και τις κρυφές μου δεξιότητες. Perhapsσως μια μέρα, θα δείτε τα έργα μου εδώ στο Hentai Foundry, φοβερά!

Εγγραφή στο Hentai-Foundry και τα προνόμια του

Αυτός ο ιστότοπος δεν απαιτεί συμμετοχή. Ωστόσο, υπάρχει δωρεάν επιλογή συμμετοχής. Λοιπόν, η εγγραφή διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. η διαδικασία είναι αβίαστη. Τώρα, η συνδρομή σας θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του ιστότοπου. Είστε ελεύθεροι να αποθηκεύσετε όσες φωτογραφίες θέλετε και να σχολιάσετε τις δημοσιεύσεις του ιστότοπου.

hentaifoundry συμμετοχή

Επιπλέον, μπορείτε να περάσετε από τα προφίλ των χρηστών και να δείτε τι έχουν εκεί. Η εγγραφή έρχεται με τη δυνατότητα αποτελεσματικής αναζήτησης και φιλτραρίσματος. Η αιμομιξία, το ταμπού και άλλο γούνινο περιεχόμενο μπορούν να φιλτραριστούν ή να αφαιρεθούν. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μοναδική λειτουργία, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το ποσό του ρατσισμού, της βιαιότητας και του γυμνού στο χυτήριο Hentai. Ένα άλλο συναρπαστικό μέρος είναι ότι μπορείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Αυτοί οι διαγωνισμοί ενδέχεται να προσφέρουν χρηματικές ανταμοιβές. Με όλα αυτά, μπορώ να δικαιολογήσω ότι ο ιστότοπος χυτηρίου Hentai περιέχει μια ποικιλία λειτουργιών.

Φόρουμ Hentai-Foundry.com και η Κοινότητα

Το τμήμα φόρουμ του Hentai Foundry είναι όπου οι ομάδες μοιράζονται τις πιο σκοτεινές σεξουαλικές τους επιθυμίες. Παρόλο που η ροή ειδήσεων δεν λαμβάνει μεγάλη προσοχή, τα φόρουμ είναι πολύβουα. Οι χρήστες του Hentai Foundry είναι συνήθως σκληροτράχηλοι θαυμαστές ή καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Μοιράζονται ένα πλήρες περιεχόμενο που προβάλλει όλες τις πιθανότητες και τις εμμονές. Μου αρέσει πόσο ενδιαφέρουσα είναι η κοινότητα και ολόκληρα τα προνόμια αν γίνετε μέρος του ιστότοπου. Είναι εκστατικό να είσαι μέλος μιας ομάδας όπου ανακαλύπτονται κοινά ενδιαφέροντα.

hentaifoundry φόρουμ

Τα υπέρ και τα κατά του Hentai-Foundry.com

PROS:

 • Δωρεάν περιεχόμενο hentai
 • Πολλοί γνήσιοι καλλιτέχνες
 • Εμπλοκή της κοινότητας
 • Υλικά hentai που υποβάλλονται από τον χρήστη
 • Τιμές και προνόμια
 • Αποτελεσματικές επιλογές αναζήτησης
 • Διαθέτει τμήμα παιχνιδιών

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο
 • Χρειάζεται εγγραφή για να απολαύσετε περισσότερες δυνατότητες

12 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ιστότοποι Hentai/Anime Παρόμοιοι με το Hentai-Foundry.com

# 1 - Φθοριότητα

σπίτι της φουραφίνας

 Αν σας αρέσουν τα τριχωτά πλάσματα και το περιεχόμενο που περιλαμβάνουν σεξουαλικές δραστηριότητες με γούνινους χαρακτήρες, αυτό είναι ιδανικό για εσάς. Ακόμα κι αν δεν είστε, μπορώ να βεβαιώσω ότι αυτός ο ιστότοπος έχει πολύτιμες και συναρπαστικές πληροφορίες. Πράγματι, το FurAffinity είναι κάτι περισσότερο από πορνογραφικό ιστότοπο.

Πιο συγκεκριμένα, μου αρέσει πώς αυτός ο εξαιρετικός ιστότοπος μας επιτρέπει να συνομιλήσουμε με άλλα άτομα, να διαβάσουμε μερικές ατμόσφαιρες ιστορίες ή απλώς να βρούμε κάποιο γούνινο πορνό για να το κάνουμε. Πράγματι, προσφέρουν ό, τι περιλαμβάνει γούνες και χαρακτήρες μαλλιών. τι περισσότερο να ρωτήσετε εάν έχετε κάποια τριχωτό φετίχ μέσα σας! Σημείωσα επίσης πώς τα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα δωρεάν! Ωστόσο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να φτάσετε στο περιεχόμενο για ενήλικες.

Ελέγξτε την πλήρη κριτική μας για το Furaffinity εδώ.

PROS:

 • Δυνατότητα κοινοποίησης και αποστολής δικών έργων
 • Έχει μια πλημμύρα από σέξι γούνινο περιεχόμενο
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά
 • Καλή εμπειρία σε κινητά
 • Μεγάλη και ενεργή κοινότητα
 • Γρήγορη και εξαιρετική πλοήγηση
 • Παρουσία αποτελεσματικής υπηρεσίας υποστήριξης

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά μη σεξουαλικά υλικά
 • Απαιτείται λογαριασμός για να απολαύσετε μια ενότητα για ενήλικες
 • Ο όχι πολύ φανταχτερός σχεδιασμός
 • Μερικά περίεργα υλικά

# 2 - Γλυκύτατος

Νόστιμο πορνό

Το Luscious δεν είναι απλώς ένας απλός ιστότοπος πορνό Hentai, αλλά ένα σπίτι για πολλούς ανθρώπους που τους αρέσει να χτίζουν μια κοινότητα με άτομα με ομοϊδεάτες. Είναι ένα μέρος όπου τα πραγματικά manga, Hentai, κόμικς και λάτρεις των καρτούν συγκεντρώνονται για να απολαύσουν μια τεράστια συλλογή από anime erotica. Ξέρω ότι δεν είναι τόσο μεγάλο και διάσημο όσο άλλες τοποθεσίες Hentai εκεί έξω, αλλά έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων, blogs, πορνό και manga σε όλο τον κόσμο. Και οι χρήστες και επισκέπτες των 20 εκατομμυρίων+ θα μπορούσαν να πιστοποιήσουν αυτόν τον ισχυρισμό! Επιπλέον, είναι απλό να πλοηγηθείτε. ακόμη και ένας χαζός θα μπορούσε να το χειριστεί μια χαρά.

Περισσότερα από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του Luscious εδώ.

PROS:

 • Τα άλμπουμ Hentai είναι πολλά
 • Όλα τα είδη του είδους, τα θέματα και τα φετίχ περιλαμβάνονται σε κάθε ενότητα
 • Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ενεργό κοινότητα
 • Συζητήστε και μοιραστείτε τις απόψεις σας με άλλα μέλη στην περιοχή συζήτησης
 • Διατίθενται ιστολόγια
 • Υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις σε ιστότοπους τρίτων
 • Απαιτείται εγγραφή για να επικοινωνείτε και να αφήνετε σχόλια
 • Η premium τιμή είναι αρκετά δαπανηρή

# 3 - ManhwaHentai

Περιεχόμενα manhwahentai

Το Manhwahentai είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος με φοβερό κορεατικό πορνό manhwa. Το απόλαυσα αφού τα παραμύθια είναι πιο συναρπαστικά και η τέχνη είναι μοναδική σε σύγκριση με το τυπικό Hentai. Ο Manhwahentai έχει επίσης καταλήξει σε μια όμορφη ιδέα για τη σύνταξη όλων αυτών των σειρών σε έναν γρήγορο και αξιόπιστο ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος είναι πολύ πιο αξιόπιστος από πολλούς από τους δωρεάν ιστότοπους manga που χρησιμοποιούσα στο παρελθόν.

Ο Manhwahentai εκτελεί επίσης μια εξαιρετική δουλειά στο υπόλοιπο ρεύμα και διατηρώντας υψηλές βαθμολογίες. Επειδή είναι ένας τόσο δημοφιλής ιστότοπος, θα ανακαλύψετε πολλές αξιολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια πράγματα αξίζει να δοκιμάσετε στη συνέχεια.

Εδώ είναι το πλήρης ανασκόπηση του ManhwaHentai

PROS:

 • Αποτελεσματική μετάφραση στα Αγγλικά
 • Δωρεάν κόμικς για ανάγνωση
 • Μεγάλη ποικιλία περιεχομένων
 • Έχει μια ενότητα συζήτησης
 • Κόμικς καλής ποιότητας
 • Διαφορετικά θέματα και πλοκές
 • Καλή οθόνη για κινητά
 • Με δραματικές και συναρπαστικές ιστορίες
 • Τα κόμικς φορτώνουν γρήγορα και γρήγορα

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Δεν είναι όλοι σκληροπυρηνικοί
 • Μερικές φορές η απουσία σεξουαλικών σκηνών
 • Όχι τόσο καλή διάταξη
 • Μερικά λογοκριμένα περιεχόμενα

# 4 - PorCore

porcore Υψηλότερα Βαθμολογημένη

Εκατομμύρια μετά από εκατομμύρια φωτογραφίες, gif και βίντεο είναι διαθέσιμα για την απόλαυσή σας από την προβολή. Αν σας αρέσει το Hentai, μια επίσκεψη στο PorCore.com θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε πεθάνει και έχετε πάει στον παράδεισο. Υπάρχουν μόνο πάρα πολλά για να ανακαλύψετε. Ο ιστός ενημερώνεται καθημερινά, οπότε εξακολουθεί να υπάρχει κάτι νέο και συναρπαστικό.

Οι άνθρωποι έχουν αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία αυτών των βίντεο και παρόλο που δεν είστε μεγάλος θαυμαστής του Hentai, θα έχετε πολλά βίντεο που θα περάσετε ευχάριστα. Το PorCore.com είναι μια πλατφόρμα hentai που δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί, όχι ως προς το περιεχόμενο, όχι ως προς τη συχνότητα των ενημερώσεων, αλλά με τη συνολική λειτουργικότητά του.

Κριτική PorCore εδώ.

PROS:

 • Ένα ευρύ φάσμα βίντεο hentai
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Μπορεί να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο
 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Εύκολο στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 5 - Fakku

ετικέτες fakku

Ο Fakku είναι ένας αξιόπιστος διανομέας αυθεντικών, μεταφρασμένων ιαπωνικών hentai και manga. Έχουν δημιουργήσει ακόμη και τα δικά τους παιχνίδια, και θα διασκεδάσετε εδώ. Το Fakku είναι, ως επί το πλείστον, προσβάσιμο. Η Fakku, από την άλλη πλευρά, πωλεί premium anime και κόμικ με την απεριόριστη συνδρομή της.

Αγοράζοντάς το, όχι μόνο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πιο πρόσφατο υλικό, αλλά θα λάβετε επίσης όλα τα προηγούμενα τεύχη από μια ποικιλία γνωστών κόμικς όπως το Kairakuten και το Koh. Θα λάβετε επίσης έκπτωση 10% σε οτιδήποτε στο κατάστημα Fakku, καθώς και πρόσβαση σε δυνατότητες beta στον ιστότοπο και χωρίς λογοκρισία hentai.

Ελέγξτε την κριτική και την περιγραφή του Fakku εδώ.

PROS:

 • Ένα ευρύ φάσμα πορνογραφικού περιεχομένου
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι προσβάσιμα μόνο για premium μέλη
 • Διαφημίσεις

# 6 - HentaiXXX 

HentaiXXX

Μια ολοκαίνουργια και μοναδική υπηρεσία βίντεο hentai με σταθερά καλά προϊόντα από την Ιαπωνία, πράγμα που είναι ό, τι παίρνετε στο Hentai.XXX. Είναι ένας ιστότοπος που περιλαμβάνει καλά παραγόμενα βίντεο με διάφορες ποιότητες, όπως ποιότητα υψηλής ευκρίνειας και μορφές SD. Θα πρέπει να προβλέψετε εξαιρετικό σεξουαλικό περιεχόμενο anime στο HentaiXXX, επειδή μοναδικά ιαπωνικά στούντιο παράγουν τα πάντα εδώ - και γνωρίζουμε ακριβώς πώς λειτουργούν.

PROS:

 • Αποκλειστικό ιαπωνικό υλικό
 • Κορυφαίες ταινίες με εξαιρετική ποιότητα
 • Τα περιεχόμενα είναι τεράστια και άγρια
 • Προσφέρει μερικές σκηνές μπόνους
 • Έχει μια έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 7 - Κανόνας34 Hentai

κανόνα34hentai σουτ

Το Rule34hentai είναι ένας παράδεισος πορνογραφικών εικόνων όπου η ταξιαρχία αφοσιωμένων καταναλωτών παρέχει το περιεχόμενο. Θα βρείτε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες γαμημένο και πιπίλισμα στη μεγάλη συλλογή του, είτε από το Frozen, το Overwatch ή το The Simpsons. Βασικά, ο ιστότοπος στοχεύει να σας προσφέρει διασκέδαση με κινούμενα σχέδια και απόλαυση του κανόνα 34.

Ακολουθεί μια κριτική του Rule34Hentai.

PROS:

 • Φορτωμένο με περιεχόμενο hentai
 • Φιλικό προς τον χρήστη και εύκολο στην πρόσβαση
 • Φανταστικές μηχανές αναζήτησης
 • Καταπληκτικά εργαλεία πλοήγησης
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Μικρά μέλη της κοινότητας
 • Τα περιεχόμενα της παρουσίασης διαφανειών δεν είναι διαθέσιμα.
 • Ελάχιστες διαφημίσεις

# 8 - Hypnohub

σπίτι hypnohub

Το HypnoHub είναι ένας πίνακας μηνυμάτων τύπου Danbooru αφιερωμένος σε κυρίες σε υπνωτικές καταστάσεις. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013, οι λάτρεις της πορνογραφίας ύπνωσης γιόρτασαν στην αρχή αυτού που θα γινόταν η μεγαλύτερη πηγή κινούμενων εικόνων χρησιμοποιώντας ύπνωση. Είτε πρόκειται για στροβιλισμούς, γυαλισμένα μάτια, πτώματα ή απλές ιστορίες υπνωτισμού, οι περισσότερες φωτογραφίες θα διαθέτουν υπνωτικές εικόνες.

Επισκεφθείτε την πλήρη κριτική μας για το HypnoHub.

PROS:

 • Μπορεί να ανεβάσει το δικό του περιεχόμενο
 • Ενεργή κοινότητα πορνό
 • Ποικιλία κινούμενων πορνογραφικών εικόνων
 • Επισημαίνονται πρωτότυπα έργα τέχνης και δημιουργικότητα
 • Προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές
 • Έχει ένα φόρουμ

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ταινίες πορνό
 • Κακές ενημερώσεις

# 9 -  Εεντάι  

λίστα εχεντάι

Το E-Hentai είναι το μοναδικό σας κατάστημα για όλα τα φθαρμένα και βρώμικα hentai! Νοσοκόμες, σεμαλ, πλοκάμια και γούνες είναι όλα εκεί. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων εδώ. ο μόνος περιορισμός είναι το δικαίωμα χρήσης σημάτων αναζήτησης. Ακόμα και χωρίς λογαριασμό, το E-Hentai είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.

Οι μόνοι περιορισμοί σε έναν δωρεάν λογαριασμό είναι η αδυναμία να παίξετε Hentaiverse, να δημιουργήσετε και να εγκρίνετε bounties και να δημοσιεύσετε. Εάν όλα αυτά σας αρέσουν, η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας και δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

PROS:

 • Εκατομμύρια βίντεο
 • Πλήρες μέγεθος διαθέσιμων βίντεο
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεστε συνδρομή για απεριόριστη πρόσβαση
 • Διαφημίσεις

# 10 - HentaiPornTube 

σπίτι hentaiporntube

Αυτός ο ιστότοπος έχει εργαστεί ακούραστα για να παρέχει στους χρήστες του υψηλής ποιότητας πορνογραφικό anime και είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες σελίδες για αυτόν τον λόγο. Λειτουργεί όπως κάθε άλλη πλατφόρμα σωλήνων και μόλις φτάσετε στην αρχική σελίδα, θα βρείτε σκηνές hentai, σεξ με τη Lara Croft και μερικά κόμικ manga. Μέρος της ιαπωνικής πορνογραφίας είναι διαθέσιμο μόνο στα Ιαπωνικά, αν και άλλοι έχουν αγγλικούς υπότιτλους για να διευκολύνουν την προβολή των Δυτικών. Όπως όλες οι καλές σελίδες με σωλήνες, λατρεύω ότι το Hentai Porn Tube έχει μια ενότητα «με κορυφαία βαθμολογία» και «με τις περισσότερες προβολές».

PROS:

 • Ύπαρξη τμημάτων με κορυφαία βαθμολογία
 • Διάφορες συλλογές βίντεο
 • Έχει περιεχόμενο παιχνιδιού πορνό
 • Προσβάσιμο και φιλικό προς τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα αγγλικά περιεχόμενα βίντεο

# 11 - nHentai 

nhentai ιστοσελίδα

Το nHentai ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και έκανε εξαιρετική δουλειά προσφέροντας ένα φόρουμ για άτομα που θέλουν να δουν αυθεντικά ιαπωνικά hentai από μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κλάδου.

Η αρχική σελίδα είναι αφιερωμένη στην εμφάνιση του πιο πρόσφατου περιεχομένου που δημοσιεύτηκε, καθώς και της γλώσσας στην οποία έχει γραφτεί. Κάθε δημοσίευση έχει μια μικρή σημαία δίπλα της, η πλειονότητα των οποίων είναι Ιαπωνικά, Αγγλικά (εμφανίζεται με βρετανική σημαία) ή Κινέζικα. Σας προτείνω να κοιτάξετε την ενότητα ετικετών για να δείτε ποιες κατηγορίες είναι διαθέσιμες. Οι δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν πρωκτικό, το οποίο έχει 50,000 αρχεία βίντεο.

PROS:

 • Συναρπαστικό περιβάλλον χρήστη
 • Χαριτωμένα και δελεαστικά σχέδια
 • Μεγάλη ποικιλία βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Ύπαρξη κάποιου περίεργου πορνό hentai

# 12 - Nutaku

nutaku xxx παιχνίδι

Ο Nutaku είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης στα παιχνίδια hentai και μπορείτε να δείτε ότι η γκάμα των παιχνιδιών πορνό δεν θα σας απογοητεύσει. Όσο για αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν μόνο με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης. Σε λίγα μόνο λεπτά, μπορείτε ήδη να ξεκινήσετε την περιήγηση στις εκπληκτικές επιλογές πορνο παιχνιδιών που έχουν να προσφέρουν.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα παιχνίδια στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο πληρώνοντας πρώτα. Μερικά από αυτά είναι περισσότερο σε σενάρια υποκριτικής που θα απαιτήσουν αλληλεπιδράσεις. Όποιο παιχνίδι και αν επιλέξετε, σίγουρα θα απολαύσετε την αίσθηση της όλης καυτής διασκέδασης που εκτυλίσσεται ακριβώς μπροστά σας.

PROS:

 • Διατίθεται για χρήση μέσω κινητών τηλεφώνων ή επιτραπέζιων προγραμμάτων περιήγησης
 • Οι χαρακτήρες και οι ιστορίες δίνουν δικαιοσύνη στη γνωστή θέση hentai
 • Ελκυστική σχεδίαση και διάταξη ιστότοπου
 • Μπορείτε εύκολα να βρείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, καθώς είναι αρκετά οργανωμένα
 • Αποτελεσματικές λειτουργίες αναζήτησης για ευκολότερη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά παιχνίδια hentai πρέπει να πληρωθούν πρώτα

Λέξεις διαίρεσης

Ο ιστότοπος Hentai Foundry είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη. Με μια τεράστια κοινότητα και ελκυστικούς χρήστες, σίγουρα όλοι θα λατρέψουν την ατμόσφαιρα εδώ. Ο ιστότοπος χρειάζεται επίσης εγγραφή πριν οι χρήστες απολαμβάνουν πλήρως όλα τα προνόμια και τις δυνατότητές του. Στην πραγματικότητα, όλα είναι πραγματικά καλά δομημένα και όλοι όσοι έχουν λογαριασμό μπορούν να ανεβάσουν. Η λήψη περιεχομένου είναι επίσης δωρεάν και μπορεί να γίνει με λίγα κλικ.

Επιπλέον, ξέρω ότι σε όλους δεν αρέσει το κινούμενο πορνό, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό αν το δοκιμάσετε. Το Hentai Foundry είναι ένας προσιτός θησαυρός με πολλά καλούδια που μπορούν να διασκεδάσουν πολίτες πορνό. Η βιβλιοθήκη του ιστότοπου είναι αρκετά ευρεία και συναρπαστική για να εξασφαλίσει μια ματιά. Perhapsσως θα εκπλαγείτε ότι θα το ερωτευτείτε κι εσείς. Ένα άλλο πράγμα, όμως, είναι να περιμένετε να δείτε και να αντιμετωπίσετε μερικές διαφημίσεις στον ιστότοπο. Ευτυχώς, το Hentai Foundry διατήρησε τα ελάχιστα και λιγότερο ενοχλητικά.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή