Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Hentai Pros

& 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστότοποι Hentai/Anime όπως το HentaiPros.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HentaiPros.com

HentaiPros σπίτι

Ο καιρός είναι καλός που με κάνει να λαχταρώ για κάτι χεντάι. ευτυχώς, ένας ειδικός ιστότοπος στον τομέα του πορνό κινουμένων σχεδίων ήρθε στη διάσωση. Το Hentai Pros, μια πλατφόρμα ερωτικών anime, έχει δημιουργήσει μια θέση στην αγορά για έντονες ιαπωνικές ταινίες κινουμένων σχεδίων χωρίς λογοκρισία. Ναι, το όνομα υποδηλώνει εμπειρία και επαγγελματισμό. Θα έλεγα, με τα χρόνια, η Hentai Pros έφτασε σε ένα ορόσημο επιτυχίας παρέχοντας υλικά hentai παγκοσμίως. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος έχει κερδίσει σταθερά τις καρδιές πολλών και κατατάσσεται ψηλά στους τομείς με τις περισσότερες επισκέψεις για ενηλίκους παγκοσμίως.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.hentaipros.com/

Η Hentai Pros που κυκλοφόρησε το 2014 εξυπηρέτησε αποτελεσματικά την πελατεία της προσφέροντας διάφορες κατηγορίες όπως κρεμμυδάκια, χειροποίητες δουλειές, πίπα, squirting και πολλά άλλα. Για να μην αναρωτιέστε γιατί έχουν καλές κριτικές, οι ταινίες στο Hentai Pros είναι αποπνικτικές και διαχρονικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα περιεχόμενα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ως εκ τούτου, μπορείτε ακόμη και να γερνάτε μαζί τους. Επιπλέον, οι χαρακτήρες είναι εντυπωσιακοί και δελεαστικοί. Όλα εδώ είναι εξαιρετικής ποιότητας και ο ήχος είναι αντίστοιχος με τα οπτικά.

Πλεονεκτήματα Hentai: Κλειδί για το ταξίδι σας στον αυνανισμό

Πράγματι, το Hentai Pros είναι το μέρος όπου μπορεί να πάει κάθε πολίτης πορνό αν του αρέσουν όλα τα είδη κινουμένων σχεδίων πορνό. Σίγουρα, θα λατρέψετε την πιο σημαντική και πανέμορφη σειρά χαρακτήρων που κάνουν δραστηριότητες που θα ταιριάζουν στις ανάγκες αυνανισμού σας. Τεράστια γυτιά, σεξ στο ντους, μεγάλοι στρόφιγγες - όπως το πείτε, οι Hentai Pros τα καταφέρνουν υπέροχα! Όλες οι δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε είναι σίγουρα εδώ για να σας κάνουν να τρελαθείτε και να καυλώσετε. Ως εκ τούτου, το Hentai Pros περιέχει μεθόδους και διασκεδαστικά πράγματα που διεγείρουν τις αισθήσεις των εθισμένων στο πορνό.

Επιπλέον, το Hentai Pros είναι πραγματικά ένας εξέχων ιστότοπος πορνό υψηλής ποιότητας για κινούμενο υλικό hardcore. Αυτός ο ισχυρισμός είναι εμφανής με τους πάνω από 12 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του ιστότοπου – αυτό είναι τεράστιο! Δεν έχω απορίες σχετικά με το πώς και γιατί έφτασαν σε αυτούς τους αριθμούς επειδή η Hentai Pros προσδιορίζει ξεκάθαρα το κοινό της. Παρά το γεγονός ότι διαθέτουν πλήρες ιαπωνικό υλικό, επισκέπτες από όλες τις γωνιές του κόσμου εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα επειδή όλα είναι γραμμένα στα αγγλικά. Αναμφισβήτητα, αυτός ο ιστότοπος είναι φιλικός προς τον χρήστη και ενεργός παγκοσμίως, καθώς οι χρήστες του προέρχονται κυρίως από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά την Ιαπωνία.

Σελίδα HentaiPros

Μου αρέσει επίσης το πώς έχουν συγκεντρώσει μια απίστευτη συλλογή από εντελώς απεριόριστες, χωρίς λογοκρισία, μεγάλου μήκους, υψηλής ευκρίνειας ταινίες. Η Hentai Pros μπορεί πραγματικά να ισχυριστεί ότι είναι επαγγελματίας στον τομέα του πορνό κινουμένων σχεδίων, καθώς δεν μπορείτε να βρείτε καμία αντιπαθητική, ξεπερασμένη ή χαμηλής ποιότητας ταινία χεντάι εδώ. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος πορνό υψηλής ποιότητας, στον οποίο μπορείτε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση για λίγα δολάρια. Αν και είναι πολύ φανταχτερό να κάνετε μια συνδρομή ακόμα, σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Hentai Pros: Εμφάνιση και αρχική σελίδα

Η ιστοσελίδα Hentai Pros είναι καλοσχεδιασμένη. Η αρχική σελίδα θα σας δείξει κυριολεκτικά όλα όσα περιμένετε από την πλατφόρμα. Εμφανίζει απλές επιλογές στο επάνω άκρο, μαύρο φόντο, ευκρινή εικονίδια και ένα κουμπί ανάδρασης στην αριστερή πλευρά, εάν έχετε επαίνους ή σχόλια να δώσετε. Η Hentai Pros δημιούργησε διαφορετικές ενότητες στη σελίδα. Αυτά περιλαμβάνουν τα πιο πρόσφατα χωρίς λογοκρισία βίντεο και τα πιο δημοφιλή. Το φρέσκο ​​και δημοφιλές περιεχόμενο είναι πράγματι ένα από αυτά που αξίζει να δείτε σε μια ερωτική πλατφόρμα.

Βίντεο HentaiPros

Αυτό που είναι ακόμη δελεαστικό είναι ότι μπορείτε να βρείτε κορίτσια και πραγματικά όμορφους χαρακτήρες εδώ στο Hentai Pros. Με τις μικροσκοπικές μέσες, τα τεράστια βυζιά και τα τέλεια διαμορφωμένα σώματα, δεν μπορείς να ζητήσεις περισσότερα, φίλε. Εκτός από αυτό, κάθε βίντεο στο Hentai Pros περιέχει μια προεπισκόπηση εικόνας. Παρέχει επίσης πληροφορίες περιεχομένου, όπως η ημερομηνία δημοσίευσης, ο αριθμός των συσσωρευμένων προβολών, η διαθεσιμότητα των υπότιτλων και οι αξιολογήσεις και οι κριτικές. Η σελίδα βίντεο είναι επίσης απλή στην πλοήγηση. Επιπλέον, η ημερομηνία, η δημοτικότητα και οι περισσότερες προβολές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταξινόμηση των αποτελεσμάτων. Η πιο δημοφιλής λίστα βασίζεται σε "μου αρέσει", ενώ η λίστα με τις περισσότερες προβολές βασίζεται σε προβολές, αν και οι δύο λίστες είναι αρκετά παρόμοιες.

Περισσότερα για το Hentai Pros

Το να σας πούμε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του Hentai Pros απεικονίζουν πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι η διεπαφή του. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στον ιστότοπο με ευκολία και ισχύει επίσης για όλες τις συσκευές. Ως εκ τούτου, μπορείτε να έχετε την ίδια εμπειρία ακόμα και μέσω ροής στα smartphone σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η περιήγηση στον ιστότοπο είναι απλή και μπορείτε να αναζητήσετε υλικό ανά είδος, βαθμολογία χρήστη, ημερομηνία κυκλοφορίας ή λέξη-κλειδί. Το καλύτερο πράγμα για το Hentai Pros είναι ότι μπορείτε επίσης να επισημάνετε ταινίες ως τις αγαπημένες σας. Ναι, σωστά καταλάβατε! Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τη συλλογή σας με το πιο αγαπημένο περιεχόμενο χεντάι.

Περιγραφή HentaiPros

Επιπλέον, η παρακολούθηση και η μετάδοση ροής ερωτικών στοιχείων που έχετε επιλέξει δεν γίνεται ποτέ φανταστική με το flash player της πλατφόρμας. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να αναπαράγετε βίντεο σε πλήρη και τεράστια μεγέθη. Πόσο αχνό είναι αυτό, βλέποντας καθαρά τα βυζιά και τον κόλπο! Ω, φίλε, σου αξίζει αυτό και πολλά άλλα. Μιλώντας για περισσότερες δυνατότητες, η συσκευή αναπαραγωγής περιλαμβάνει μια σειρά από ενσωματωμένες λειτουργίες που θα σας ολοκληρώσουν και θα σας κάνουν να χτυπήσετε δυνατά. Αυτό είναι πράγματι δυνατό με την οθόνη βίντεο υψηλής ανάλυσης των 1080p. Τέλος, κάθε βίντεο κυμαίνεται γύρω στα 25 λεπτά σε ελάχιστη διάρκεια, πράγματι αρκετά μεγάλο για να φτάσει σε αυτόν τον έντονο κορεσμό. Μην ανησυχείς. και τα βίντεο ξεπερνούν την ώρα. Αυτά και άλλα είναι μόνο για εσάς!

Σέξι περιεχόμενο Anime στο HentaiPros

Οι ταινίες Hentai είναι γνωστές για τις άγριες σεκάνς και τις ανατροπές της ιστορίας τους. Ως αποτέλεσμα, οι θαυμαστές του πορνό ενθουσιάζονται συνεχώς όταν βλέπουν σεξ βίντεο Hentai. Η ιδέα των ταινιών Hentai είναι σεξουαλική και διεγερτική από μόνη της, καθώς αμέτρητα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ονειρεύονται γυναίκες Anime. Με αυτό, το Hentai Pros είναι ένας ιστότοπος που διαθέτει καυτό υλικό Hentai. Η πλατφόρμα είναι γεμάτη καυτές σκηνές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Οι λάτρεις του πορνό χεντάι θα ενθουσιαστούν με το ευρύ φάσμα των κατηγοριών χεντάι που καλύπτονται στο Hentai Pros. Προσδεθείτε, φίλε, καθώς παρακολουθείτε κόγχες όπως ahegao ή ερωτογενή έκφραση προσώπου και περιεχόμενο φουτανάρι που εστιάζουν σε μεταλλαγμένο σεξουαλικό υλικό σε πιο δημοφιλή θέματα οργασμού όπως πρωκτικό, έγκυος, μαθήτρια, λεσβία, σκληρό σεξ, αυνανισμός. Σίγουρα, αν είσαι εθισμένος στο χεντάι, ο σφυγμός σου θα ανέβει και θα προκύψει καθαρός ενθουσιασμός.

Κατηγορίες HentaiPros

Επιπλέον, η Hentai Pros αφιέρωσε μια ολόκληρη ενότητα για το ahegao, και πάλι πορνογραφικά κινούμενα σχέδια που επικεντρώνονται στις αντιδράσεις στο πρόσωπο των γυναικών όταν τελείωσαν και έφτασαν στο αποκορύφωμα. Επομένως, εάν είστε πολύ ικανοποιημένοι παρακολουθώντας αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε αμέσως αυτήν την ενότητα. Εκτιμώ πώς η Hentai Pros διέθεσε τμήματα αυτών στη σελίδα τους. Στην πραγματικότητα, θα είστε ερωτικά μάρτυρες δελεαστικών κυριών στο οργασμό τους σε αυτό το τμήμα. Κοιτάζοντάς τα με κάνει ακόμα πιο καυλιάρης και δεν μπορώ παρά να νιώθω ενθουσιασμένος βλέποντας μια αφθονία αυτών των υλικών στο Hentai Pros.

Συνδρομή και προνόμια

Δεδομένου ότι το Hentai Pros είναι ένας πορνογραφικός ιστότοπος επί πληρωμή, μπορεί να είναι ανεπαρκές να περιμένουμε οτιδήποτε δωρεάν εδώ. Ωστόσο, οι επιλογές ιδιότητας μέλους premium της Hentai Pros έχουν μέτρια τιμή. Σπουδαία νέα, όντως. Ως αποτέλεσμα, εάν θέλετε να είστε συχνός χρήστης της υπηρεσίας, δεν θα χρειαστεί να πάρετε πολλά από την τσέπη σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Σίγουρα, εδώ στο Hentai Pros, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι αποταμιεύσεις σας θα είναι άθικτες. κάθε δεκάρα αξίζει τον κόπο. Για να ενημερωθείτε λοιπόν, ακολουθεί η λίστα με τις συνδρομές μέλους στο Hentai Pros.

 • Δοκιμή 2 ημερών — 1 $/ημέρα
 • 1 μήνας — 29.99 $
 • 3 μήνες — 19.99 $/μήνας
 • 12 μήνες — 9.99 $/μήνα
Συνδρομή HentaiPros

Το καλό με τα Hentai Pros είναι ότι προσφέρουν εκπτώσεις και εξαιρετικές προσφορές κατά καιρούς. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μειωμένες τιμές που κυμαίνονται έως και 50%. Ναι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθείτε τον ιστότοπο και να λαμβάνετε προσφορές όποτε είναι διαθέσιμες. Αν αναρωτιέστε πώς να πληρώσετε, μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Ως εκ τούτου, εμφανίζονται άλλες επιλογές στα διάφορα τμήματα του Hentai Pros. Συνολικά, η συνδρομή σας θα σας πάρει πολύ δρόμο. με αυτό, εδώ είναι μερικές από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες όταν εγγραφείτε:

 • Μεγάλη ποικιλία από ερωτικές σκηνές χεντάι
 • Σκηνές χεντάι χωρίς λογοκρισία
 • Πρόσβαση σε τακτικές και φρέσκες ενημερώσεις
 • Απεριόριστη πρόσβαση στις συλλογές της Hentai Pros
 • Χρήση υποτίτλων
 • Καταπληκτικές επιλογές αναζήτησης

Όλα αυτά τα συναρπαστικά εργαλεία και οι δυνατότητες συνδυάζονται για να κάνουν το Hentai Pros έναν ιδανικό ιστότοπο για τους λάτρεις της ερωτικής που απολαμβάνουν ιαπωνικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και κινούμενα σχέδια. Επιπλέον, οι διακριτικοί και συναρπαστικοί χαρακτήρες των ταινιών Hentai σας μεταφέρουν σε μια σφαίρα αισθησιακών ονείρων. Ευχαριστώ πολύ, Hentai Pros.

Συμμετοχή των HentaiPros

Λίγα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Πράγματι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Hentai Pros είναι μια εξαιρετική τοποθεσία. Ωστόσο, δεν υπάρχει τέλεια πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος έχει επίσης μερικά μικρά μειονεκτήματα. Τώρα, όταν πρόκειται για τη λήψη περιεχομένου, ο ιστότοπος θα σας ζητήσει να αναβαθμίσετε πρώτα τη συνδρομή σας σε συνδρομή VIP. Εφόσον πρέπει να κάνετε αναβάθμιση, πρέπει επίσης να πληρώσετε επιπλέον. Αυτό είναι εντελώς λυπηρό, καθώς σε όλους μας αρέσει να αποθηκεύουμε κάποιο ωραίο και λαχταριστό περιεχόμενο για να το βγάζουμε ανά πάσα στιγμή, σωστά;

Πιο πολύ, εάν τείνετε σε πορνογραφικές εικόνες και εικόνες, η Hentai Pros δεν τις προσφέρει. Παρέχουν αποκλειστικά βίντεο και ερωτικές ταινίες. Χμμμ. Εκτός από αυτό, η εγγραφή στο Hentai Pros απαιτεί από εσάς να παραμένετε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι, καθώς χρεώνουν αυτόματα τη συνδρομή σας. Καλό πράγμα, υπάρχουν επίσης επιλογές για να ακυρώσετε τη συνδρομή όποτε το αποφασίσετε. Επομένως, εάν αισθάνεστε ότι δεν το χρειάζεστε πια, φροντίστε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας για να αποφύγετε εκπλήξεις στους λογαριασμούς σας τον επόμενο μήνα.

Τα υπέρ και τα κατά του HentaiPros.com

PROS:

 • Περιεχόμενα υψηλής ευκρίνειας
 • Υλικά χεντάι χωρίς λογοκρισία
 • Μεγάλη γκάμα περιεχομένων
 • Καλές επιλογές ταξινόμησης και αναζήτησης
 • Ιστότοπος φιλικός προς τον χρήστη και για κινητά
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Καλή διεπαφή και εργαλεία πλοήγησης
 • Προσφορές premium και προνόμια συνδρομής
 • Έχει υπότιτλους

Μειονεκτήματα:

 • Πληρώστε για πρόσβαση σε πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου
 • Πληρώστε επιπλέον για λήψη περιεχομένου
 • Χωρίς εικόνες και εικόνες
 • Λίγες κατηγορίες

12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστότοποι Hentai/Anime Παρόμοιοι με το HentaiPros.com:

# 1 - PorCore

porcore Υψηλότερα Βαθμολογημένη

Εκατομμύρια μετά από εκατομμύρια φωτογραφίες, gif και βίντεο είναι διαθέσιμα για την ευχάριστη προβολή σας. Αν σας αρέσει το hentai, μια επίσκεψη στο PorCore.com θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε πεθάνει και να έχετε πάει στον παράδεισο. Υπάρχουν μόνο πάρα πολλά για να ανακαλύψετε. Ο ιστός ενημερώνεται καθημερινά, οπότε υπάρχει ακόμα κάτι φρέσκο ​​και συναρπαστικό να περιμένουμε.

Οι άνθρωποι έχουν αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία αυτών των βίντεο, και παρόλο που δεν είστε μεγάλος οπαδός του hentai, θα έχετε πολλά βίντεο που θα περάσετε ευχάριστα. Το PorCore.com είναι μια πλατφόρμα hentai που δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί, όχι ως προς το περιεχόμενο, όχι ως προς τη συχνότητα των ενημερώσεων, αλλά με τη συνολική λειτουργικότητά του.

Δείτε την κριτική του PorCore.

PROS:

 • Ένα ευρύ φάσμα βίντεο hentai
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Μπορεί να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο
 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Εύκολο στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 2 -  ManhwaHentai 

Περιεχόμενα manhwahentai

Το Manhwahentai είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος με τεράστια κορεάτικη πορνογραφία manhwa. Το απόλαυσα αφού τα παραμύθια είναι πιο συναρπαστικά και η τέχνη είναι μοναδική σε σύγκριση με το τυπικό hentai. Η Manhwahentai έχει επίσης καταλήξει σε μια όμορφη ιδέα για τη σύνταξη όλων αυτών των σειρών σε έναν γρήγορο και αξιόπιστο ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος είναι πολύ πιο αξιόπιστος από πολλούς από τους δωρεάν ιστότοπους manga που χρησιμοποιούσα στο παρελθόν.

Ο Manhwahentai εκτελεί επίσης μια εξαιρετική δουλειά στο υπόλοιπο ρεύμα και διατηρώντας υψηλές βαθμολογίες. Επειδή είναι ένας τόσο δημοφιλής ιστότοπος, θα ανακαλύψετε πολλές αξιολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια πράγματα αξίζει να δοκιμάσετε στη συνέχεια.

Μια πλήρης αναθεώρηση του ManhwaHentai εδώ.

PROS:

 • Αποτελεσματική μετάφραση στα Αγγλικά
 • Δωρεάν κόμικς για ανάγνωση
 • Μεγάλη ποικιλία περιεχομένων
 • Έχει μια ενότητα συζήτησης
 • Κόμικς καλής ποιότητας
 • Διαφορετικά θέματα και πλοκές
 • Καλή οθόνη για κινητά
 • Με δραματικές και συναρπαστικές ιστορίες
 • Τα κόμικς φορτώνουν γρήγορα και γρήγορα

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Δεν είναι όλοι σκληροπυρηνικοί
 • Μερικές φορές η απουσία σεξουαλικών σκηνών
 • Όχι τόσο καλή διάταξη
 • Μερικά λογοκριμένα περιεχόμενα

# 3 - Γλυκύτατος

Νόστιμο πορνό

Το Luscious δεν είναι απλώς ένας απλός ιστότοπος πορνό Hentai, αλλά ένα σπίτι για πολλούς ανθρώπους που τους αρέσει να χτίζουν μια κοινότητα με άτομα με ομοϊδεάτες. Είναι ένα μέρος όπου τα πραγματικά manga, Hentai, κόμικς και λάτρεις των καρτούν συγκεντρώνονται για να απολαύσουν μια τεράστια συλλογή από anime erotica. Ξέρω ότι δεν είναι τόσο μεγάλο και διάσημο όσο άλλες τοποθεσίες Hentai εκεί έξω, αλλά έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων, blogs, πορνό και manga σε όλο τον κόσμο. Και οι χρήστες και επισκέπτες των 20 εκατομμυρίων+ θα μπορούσαν να πιστοποιήσουν αυτόν τον ισχυρισμό! Επιπλέον, είναι απλό να πλοηγηθείτε. ακόμη και ένας χαζός θα μπορούσε να το χειριστεί μια χαρά.

Περισσότερα από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του Luscious εδώ.

PROS:

 • Τα άλμπουμ Hentai είναι πολλά
 • Όλα τα είδη του είδους, τα θέματα και τα φετίχ περιλαμβάνονται σε κάθε ενότητα
 • Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ενεργό κοινότητα
 • Συζητήστε και μοιραστείτε τις απόψεις σας με άλλα μέλη στην περιοχή συζήτησης
 • Διατίθενται ιστολόγια
 • Υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις σε ιστότοπους τρίτων
 • Απαιτείται εγγραφή για να επικοινωνείτε και να αφήνετε σχόλια
 • Η premium τιμή είναι αρκετά δαπανηρή

# 4 - Fakku

ετικέτες fakku

Ο Fakku είναι ένας αξιόπιστος διανομέας αυθεντικών, μεταφρασμένων ιαπωνικών hentai και manga. Έχουν δημιουργήσει ακόμη και τα δικά τους παιχνίδια, και θα διασκεδάσετε εδώ. Το Fakku είναι, ως επί το πλείστον, προσβάσιμο. Η Fakku, από την άλλη πλευρά, πωλεί premium anime και κόμικ με την απεριόριστη συνδρομή της.

Αγοράζοντάς το, όχι μόνο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πιο πρόσφατο υλικό, αλλά θα λάβετε επίσης όλα τα προηγούμενα τεύχη από μια ποικιλία γνωστών κόμικς όπως το Kairakuten και το Koh. Θα λάβετε επίσης έκπτωση 10% σε οτιδήποτε στο κατάστημα Fakku, καθώς και πρόσβαση σε δυνατότητες beta στον ιστότοπο και χωρίς λογοκρισία hentai.

Fakku κριτική εδώ.

PROS:

 • Ένα ευρύ φάσμα πορνογραφικού περιεχομένου
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι προσβάσιμα μόνο για μέλη premium
 • Διαφημίσεις

# 5 - Hypnohub

σπίτι hypnohub

Το HypnoHub είναι ένας πίνακας μηνυμάτων τύπου Danbooru αφιερωμένος σε κυρίες σε υπνωτικές καταστάσεις. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013, οι λάτρεις της πορνογραφίας ύπνωσης γιόρτασαν στην αρχή αυτού που θα γινόταν η μεγαλύτερη πηγή κινούμενων εικόνων χρησιμοποιώντας ύπνωση. Είτε πρόκειται για στροβιλισμούς, γυαλισμένα μάτια, πτώματα ή απλές ιστορίες υπνωτισμού, οι περισσότερες φωτογραφίες θα διαθέτουν υπνωτικές εικόνες.

Επισκεφθείτε την πλήρη κριτική μας για το HypnoHub.

PROS:

 • Μπορεί να ανεβάσει το δικό του περιεχόμενο
 • Ενεργή κοινότητα πορνό
 • Ποικιλία κινούμενων πορνογραφικών εικόνων
 • Επισημαίνονται πρωτότυπα έργα τέχνης και δημιουργικότητα
 • Προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές
 • Έχει ένα φόρουμ

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ταινίες πορνό
 • Κακές ενημερώσεις

# 6 - Nutaku

nutaku xxx παιχνίδι

Ο Nutaku είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης στα παιχνίδια hentai και μπορείτε να δείτε ότι η γκάμα των παιχνιδιών πορνό δεν θα σας απογοητεύσει. Όσο για αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν μόνο με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης. Σε λίγα μόνο λεπτά, μπορείτε ήδη να ξεκινήσετε την περιήγηση στις εκπληκτικές επιλογές πορνο παιχνιδιών που έχουν να προσφέρουν.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα παιχνίδια στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο πληρώνοντας πρώτα. Μερικά από αυτά είναι περισσότερο σε σενάρια υποκριτικής που θα απαιτήσουν αλληλεπιδράσεις. Όποιο παιχνίδι και αν επιλέξετε, σίγουρα θα απολαύσετε την αίσθηση της όλης καυτής διασκέδασης που εκτυλίσσεται ακριβώς μπροστά σας.

Δείτε την πλήρη κριτική του Nutaku.

PROS:

 • Διατίθεται για χρήση μέσω κινητών τηλεφώνων ή επιτραπέζιων προγραμμάτων περιήγησης
 • Οι χαρακτήρες και οι ιστορίες δίνουν δικαιοσύνη στη γνωστή θέση hentai
 • Ελκυστική σχεδίαση και διάταξη ιστότοπου
 • Μπορείτε εύκολα να βρείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, καθώς είναι αρκετά οργανωμένα
 • Αποτελεσματικές λειτουργίες αναζήτησης για ευκολότερη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά παιχνίδια hentai πρέπει να πληρωθούν πρώτα

# 7 - Ξμπούρου

Κύριο XBooru

Το Xbooru είναι ένα δημοφιλές μέρος για απόλαυση και ικανοποίηση μεταξύ των οπαδών του hentai. Έχει συγκριθεί με άλλες σελίδες του Booru και αυτό είναι σωστό. Ωστόσο, το υλικό είναι εντελώς διαφορετικό. Οι τοποθεσίες του Booru είναι δομικά ίδιες, αλλά όχι στη γκαλερί, κάτι που είναι φανταστικό! Μπορείτε να πάτε σε διάφορους πίνακες εικόνων, αλλά η βασική ιδέα και μορφή θα παραμείνουν οι ίδιες.

Επιπλέον, αντί να δώσετε σχόλια και να περιμένετε να απαντήσουν οι καλλιτέχνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία Discord για να μιλήσετε για ό, τι θέλετε. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο σημείο με τόσες φωτογραφίες όπως το Xbooru. Πάνω από 50 χιλιάδες φωτογραφίες σίγουρα θα ενθουσιάσουν οποιονδήποτε ανεμιστήρα hentai! Αν σας αρέσει το πορνό σε στυλ anime, θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα για το Xbooru σήμερα.

PROS:

 • Ποικιλία πορνογραφικού περιεχομένου
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση για μη μέλη
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές

# 8 -  HentaiDude

πλατφόρμα hentaidude

Το HentaiDude είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σημαντικές πορνογραφικές ανακαλύψεις που θα βρείτε ποτέ. Ο τεράστιος όγκος των βίντεο θα σας καταπλήξει. Κάθε βίντεο ταξινομείται σε ένα υπο-είδος και διασταυρώνεται με λέξεις-κλειδιά. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε ένα ακριβές βίντεο εντός 30 δευτερολέπτων από την προσγείωση στην πρώτη σελίδα. Τα περισσότερα βίντεο προσφέρονται δωρεάν για παρακολούθηση, αλλά ο πληρωμένος λογαριασμός βρίσκεται εκεί που βρίσκεται το πραγματικό πλεονέκτημα. Οποιοδήποτε βίντεο είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη της ομάδας. Όταν πρόκειται για αυτήν τη θέση, η πληρωμή ενός ασφαλίστρου είναι επένδυση και όχι κόστος.

PROS:

 • Πολλοί δωρεάν λογαριασμοί για πρόσβαση
 • Καταπληκτικό σχεδιασμό ιστοσελίδων
 • Ιδιαίτερα οργανωμένο και τακτοποιημένο

Μειονεκτήματα:

 • Ένας περιορισμένος αριθμός βίντεο

# 9 - Ντανμπούρου

αναζήτηση καιbooru

Το Danbooru είναι ένα φόρουμ που εξυπηρετεί τόσο τους προγραμματιστές όσο και τους μη δημιουργούς. Μπορείτε να εμφανίσετε και να φτιάξετε hentai με αυτόν τον τρόπο. Τα ονόματα, οι δημιουργοί, η ορατότητα και άλλοι παράγοντες χρησιμοποιούνται για την κατηγοριοποίηση αυτών των δημοσιεύσεων. Εάν αισθάνεστε τολμηροί, μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα σχόλια στον ιστότοπο, καθώς και συνδέσμους σε ενότητες όπου μπορείτε να συζητήσετε θέματα με άλλους λάτρεις.

Τα επίπεδα συμμετοχής Basic, Gold και Platinum υπάρχουν στο Danbooru, με το Platinum να είναι το μεγαλύτερο και το Basic να είναι το λιγότερο. Αν και απολύτως τίποτα στο Danbooru δεν είναι περιορισμένο, η ύπαρξη υψηλότερης βαθμίδας καθιστά ευκολότερη τη χρήση ορισμένων πτυχών της πλατφόρμας ή προσφέρει καλύτερες εγκαταστάσεις.

PROS:

 • Ποικιλία πορνογραφικού περιεχομένου
 • Αποτελείται από πρωκτικούς, συνοδούς, κάμερες και πολλούς άλλους ιστότοπους πορνό
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι προσβάσιμα μόνο για premium μέλη
 • Διαφημίσεις

# 10 - Απλά-Hentai

Απλά-Hentai

Το SimplyHentai είναι μια πλήρης πηγή για τις anime / hentai επιθυμίες σας. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε νέα βίντεο για τις αγαπημένες σας ερωτικές εκπομπές και κόμικς για περιήγηση, όλα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Τώρα θα βρείτε όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να εκπληρώσετε τα εξαιρετικά μοναδικά ερωτικά σας όνειρα και να ανακαλύψετε νέα και συναρπαστικά φετίχ.

PROS:

 • Μαζική επιλογή περιεχομένου hentai
 • Πλήρης συλλογή επεισοδίων Hentai
 • Καταπληκτική πλοήγηση και σχεδιασμός
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 11 - Χεντάι-Χυτήριο

hentaifoundry σπίτι

Ο ιστότοπος Hentai Foundry είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη. Με μια τεράστια κοινότητα και ελκυστικούς χρήστες, σίγουρα όλοι θα λατρέψουν την ατμόσφαιρα εδώ. Ο ιστότοπος χρειάζεται επίσης εγγραφή πριν οι χρήστες απολαμβάνουν πλήρως όλα τα προνόμια και τις δυνατότητές του. Στην πραγματικότητα, όλα είναι πραγματικά καλά δομημένα και όλοι όσοι έχουν λογαριασμό μπορούν να ανεβάσουν. Η λήψη περιεχομένου είναι επίσης δωρεάν και μπορεί να γίνει με λίγα κλικ.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Hentai Foundry.

PROS:

 • Δωρεάν περιεχόμενο hentai
 • Πολλοί γνήσιοι καλλιτέχνες
 • Εμπλοκή της κοινότητας
 • Υλικά hentai που υποβάλλονται από τον χρήστη
 • Τιμές και προνόμια
 • Αποτελεσματικές επιλογές αναζήτησης
 • Διαθέτει τμήμα παιχνιδιών

Μειονεκτήματα:

 •  Διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο
 • Χρειάζεται εγγραφή για να απολαύσετε περισσότερες δυνατότητες

# 12 - Κλειδί Χεντάι

πρωτότυπα hentaikey

Όταν πρόκειται για κορυφαία anime και manga erotica, το Hentai Key είναι το δίκτυο που πρέπει να παρακολουθήσετε. Αυτό το δίκτυο περιλαμβάνει περισσότερους από 40 φανταστικούς ιστότοπους όπου μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε, από εκπομπές και ταινίες με hentai μέχρι κόμικς και ακόμη και παιχνίδια χεντάι. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και γρήγορους ρυθμούς λήψης. Ως εκ τούτου, οποιοσδήποτε, από τον νεότερο αρχάριο anime έως έναν λάτρη της ζωής του manga μπορεί να απολαύσει αυτήν την απόλυτη εμπειρία χεντάι στο διαδίκτυο.

PROS:

 • Πρόσβαση σε περισσότερες από 40 τοποθεσίες hentai
 • Χωρίς λογοκρισία hentai
 • Μαζική συλλογή περιεχομένων
 • Βίντεο και φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας
 • Τακτικές μεταφορτώσεις και ενημερώσεις
 • Δεν διαφημίσεις
 • Έχει δοκιμαστική πρόσβαση επτά ημερών
 • Θεωρείται ως το Netflix της hentai

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται συνδρομή για πρόσβαση
 • Αρκετά ανοργάνωτη

Ετυμηγορία

Συνολικά, η Hentai Pros προσφέρει περιεχόμενο που είναι πέρα ​​από το κουτί. Γνωρίστε ποιοτική πλοκή, ιστορίες, ανατροπές, περιεχόμενα και δελεαστικές κυρίες κινουμένων σχεδίων εδώ. Θα λατρέψετε επίσης το πλήρες, χωρίς λογοκρισία περιεχόμενο του ιστότοπου Hentai Pros. Υπάρχουν πολλοί ελκυστικοί χαρακτήρες Hentai σε αυτές τις ταινίες που μπορεί να απασχολήσουν τις φαντασιώσεις σας για μεγάλες περιόδους. Επίσης, ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι καλός με χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και καυλιάρης. Όλες οι άσχημες μερίδες εμφανίζονται με όλο τους το μεγαλείο.

Ευτυχώς, η Hentai Pros φρόντισε να δημιουργήσει μια διεπαφή φιλική προς το χρήστη και κινητά. Είναι εύκολο να εντοπίσετε και να περιηγηθείτε στα περιεχόμενα με τις σύνθετες επιλογές αναζήτησης και ταξινόμησης. Μπορείτε να αναζητήσετε βίντεο με βάση την ημερομηνία κυκλοφορίας, τη βαθμολογία και τον αριθμό των προβολών τους. Τέλος, δεν θα ψάξετε ποτέ περισσότερο. Το Hentai Pros σας κάλυπτε. Με την έντονη πορνογραφία και τα κορυφαία περιεχόμενα υψηλής ποιότητας, σίγουρα θα απολαμβάνετε τη φαντασία σας για χεντάι κάθε μέρα! Κερδίστε τις προσφορές τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή