Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Κανόνας34 Ανασκόπηση Hentai

& 10 καλύτεροι ιστότοποι πορνό πορνό Hentai / καρτούν όπως το Rule34Hentai.net

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών τοποθεσιών Anime / Hentai για το Rule34Hentai.net

κανόνα34hentai σπίτι

Το Rule34hentai είναι ένας παράδεισος πορνογραφικών εικόνων όπου η ταξιαρχία αφοσιωμένων καταναλωτών παρέχει το περιεχόμενο. Θα βρείτε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες γαμημένο και πιπίλισμα στη μεγάλη συλλογή του, είτε πρόκειται για Frozen, Overwatch, είτε από τους Simpsons. Βασικά, στόχος του ιστότοπου είναι να σας προσφέρει διασκέδαση με κινούμενα σχέδια και απόλαυση του κανόνα 34. Για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμα, ο κανόνας 34 είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος σε βίντεο για ενήλικες που έχουν δημιουργηθεί από θαυμαστές και περιλαμβάνει χαρακτήρες από τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και άλλες μορφές μέσων.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://rule34hentai.net

Από το 2007, το Rule34Hentai.net υπάρχει. Αυτό είναι σχεδόν τρεις δεκαετίες, αποδεικνύοντας την ικανότητά τους να είναι ανταγωνιστικές. Το Διαδίκτυο προσελκύει περίπου 10 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα, κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ καλύτερα να λατρεύω αυτήν την οπτική του Nami από το One Piece που το έβαλαν τα στρατεύματά της με έναν συναρπαστικό τρόπο. Τα κινούμενα GIF και οι ιστότοποι υποστηρίζονται επίσης από το Rule34Hentai. Απλώς χρησιμοποιήστε τις ετικέτες "animated" ή "webm" για να λάβετε υπέροχα σύντομα κλιπ. Χιλιάδες βίντεο κινουμένων σχεδίων είναι διαθέσιμα στο Rule34Hentai, με πολλά από αυτά να είναι πολύ υψηλής ποιότητας.

Γεγονότα που δεν θα χάσετε για τον κανόνα34Hentai

Το Rule34Hentai ανταποκρίνεται στη φήμη του καθιστώντας εύκολο να βρείτε όλες τις αγαπημένες σας σειρές anime και babes. Μερικές από τις κύριες εκπομπές που περιλαμβάνονται εδώ είναι Overwatch, One Piece, Pokémon, Naruto και Disney. Υπάρχει επίσης και τρισδιάστατο πορνογραφικό περιεχόμενο CGI, ιδιαίτερα στο Overwatch. Στο Rule34Hentai, υπάρχουν πάνω από 100,000 εικόνες 3D. Υπάρχει επίσης πορνό δυτικού τύπου, όπως οι Simpsons και οι υπερήρωες του Marvel.

Είστε ιδιαίτερα υποχρεωμένοι να εγγραφείτε εάν θέλετε πλήρη μη φιλτραρισμένη πρόσβαση στην πλατφόρμα. Περισσότερα θέματα ταμπού, όπως ο βιασμός, η επίθεση ή η κακοποίηση, θα αποκλειστούν σε ανώνυμους χρήστες από το Rule34Hentai, και έχω παρακολουθήσει εικόνες που φαίνεται να είναι αμφίβολες καταργήθηκαν λίγα λεπτά μετά τη μεταφόρτωσή τους. Ανεξάρτητα από το αν το βίντεο έχει ετικέτα ή όχι, είναι βέβαιο ότι κάποιος το παρακολουθεί και το φροντίζει.

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Rule34Hentai

Το Rule34Hentai είναι περήφανο που προσφέρει στο κοινό τις εκπληκτικές λειτουργίες της μηχανής αναζήτησης. Όλο το περιεχόμενο του Rule34Hentai έχει ετικέτες, διευκολύνοντας την εύρεση του βίντεο ή της εικόνας που θέλετε να δείτε οι χαρακτήρες σας.

Όταν επιλέξετε και πληκτρολογήσετε ένα κείμενο στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήσετε Enter, θα παρατηρήσετε ότι αντί να ολοκληρωθεί η αναζήτηση, θα σας ζητηθεί να επικυρώσετε την ετικέτα. Το Rule34Hentai.net σας επιτρέπει να κάνετε περιήγηση με πολλές ετικέτες, εμπιστεύοντας ότι θα βρει ό, τι θέλετε και στοχεύστε από αυτό.

Ο πίνακας «Βελτίωση αναζήτησης» είναι ένα άλλο φανταστικό εργαλείο. Όταν ψάχνετε για κάτι και παίρνετε πολλές απαντήσεις, το Rule34Hentai προτείνει επίσης μια σειρά από ετικέτες για να το ακολουθήσετε. Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί είναι εξαιρετικός, καθώς θα λαμβάνετε τις πιο κοινές ετικέτες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ακόμη καλύτερη εμπειρία περιεχομένου.

Είναι μια υπέροχη εμπειρία όταν αναζητάτε έναν τίτλο και λαμβάνετε χιλιάδες συμμετοχές. Συνεχίζω να επιστρέφω λόγω της αφθονίας των βίντεο, είτε πρόκειται για GIF είτε για WEBM. Κανόνας34 Η Hentai βρήκε απίστευτα απλή τη σύνδεση αυτών των αναζητήσεων με συγκεκριμένους χαρακτήρες ή επεισόδια, ώστε να μπορείτε να δείτε αμέσως εάν έχουν κινούμενα σχέδια για τους αγαπημένους σας χαρακτήρες. Τα βίντεο έχουν κάποιες εισαγωγικές διαφημίσεις, αλλά δεν είναι πολύ άσχημα και ενοχλητικά. Επίσης, λαμβάνουν καθημερινά πολλές ειδοποιήσεις. Μπορείτε ακόμα να βασιστείτε στην κοινότητα για να προσθέσετε περισσότερα βίντεο χαρούμενου χάπι, επειδή αυτό το θέαμα είναι ένα δημοφιλές φόρουμ με πολλούς τακτικούς χρήστες.

κανόνας34hentai εικόνες

Μια γρήγορη περιήγηση

Όταν αρχικά προσγειώνεστε στον ιστότοπο, θα συναντήσετε μια τεράστια γραμμή αναζήτησης στην κορυφή, ακολουθούμενη από μια γκαλερί πρώτης σελίδας. Η γκαλερί της πρώτης σελίδας εμφανίζει τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις φωτογραφιών, οπότε είναι διασκεδαστικό να κοιτάξετε εδώ. Μια άλλη γραμμή αναζήτησης, μια επιλεγμένη εικόνα και μια ροή ειδήσεων βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Υπάρχουν λίγες διαφημίσεις διασκορπισμένες, αλλά είναι εύκολο να βρεθούν και να απορριφθούν. Μια λεπτομερής λίστα κοινών ετικετών βρίσκεται στην κάτω αριστερή πλευρά της πρώτης σελίδας, η οποία μπορεί να σας δώσει έμπνευση και χαρούμενο χρόνο.

Οι βασικοί σύνδεσμοι, Μεταφόρτωση, Ετικέτες, Wiki και άλλοι μπορεί να βρίσκονται επίσης στην κορυφή του ιστότοπου. Όλο το περιεχόμενο στο Rule34Hentai παρέχεται από τα μέλη του, και υπάρχουν μερικοί σοβαρά αφοσιωμένοι άνθρωποι που αντλούν πολύ πορνό εκεί έξω.

Οι θαυμαστές των 4chan, 8chan και άλλων παρόμοιων φόρουμ θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα με το συνδυασμό χρωμάτων, το οποίο είναι χτισμένο σε σανίδες τύπου Chan. Το Rule34Hentai διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που καθιστά απλή την αναζήτηση και τη λήψη πορνό. Αυτό που κάνει αυτόν τον ιστότοπο αξιέπαινο είναι οι επίμονοι διαχειριστές τους που εργάζονται ενεργά για τη βελτίωση του ιστότοπου.

Σκοπεύετε να γίνετε Μεταφορτωτής;

Σας ενδιαφέρει να μεταφορτωθείτε; Πρώτα απ 'όλα, διαβάστε την ενότητα Wiki στο πάνω μέρος της σελίδας. Όλοι οι μεταφορτωτές πρέπει να έχουν ευρεία επιλογή και επιλογή ετικετών υψηλής ποιότητας στις εικόνες τους. Διαφορετικά, το αρχείο θα αποκλειστεί και ο χρήστης θα αποκλειστεί από τον ιστότοπο.

Μόλις δημιουργήσετε ένα ισχυρό ιστορικό μεταφορτώσεων, θα θεωρηθείτε πλέον ως "Αξιόπιστο" άτομο στον ιστότοπο. Με αυτό, το περιεχόμενό σας δεν θα επαληθεύεται πλέον ούτε θα προεγκρίνεται. Πιστεύω σε αυτήν τη διαδικασία καθώς δείχνει ότι το Rule34Hentai καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι όλο το πορνό σε αυτόν τον ιστότοπο είναι καλής ποιότητας και επισημαίνεται σωστά. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους η μηχανή αναζήτησης είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή.

κανόνα34hentai σουτ

Η εμπειρία πλοήγησης και αναζήτησης

Κατά την περιήγηση, μην κάνετε κλικ στο enter μέχρι να πληκτρολογήσετε αυτό που σκοπεύετε να αναζητήσετε. Περιμένετε λίγα λεπτά, τότε θα πρέπει να δείτε μερικές ετικέτες με τη λέξη σας να εμφανίζεται. Όταν πληκτρολόγησα το "Disney", το Rule34Hentai πρότεινε αμέσως "Disney Couples", "Disney Princess" και άλλες λέξεις.

Θα δείτε επίσης πόσες απαντήσεις λαμβάνετε από αυτά τα σημάδια, συμπεριλαμβανομένης αυτής που πληκτρολογήσατε ή εκείνων που σας προτάθηκαν. Αυτό θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να περιορίζετε την αναζήτησή σας αμέσως. Θα πρέπει ακόμη και να δείτε πόσες φωτογραφίες έχουν για το μωρό με το οποίο θέλετε να αυνανίζεστε.

Όταν κάνετε κλικ σε μια φωτογραφία, θα μεταφερθείτε στην κύρια καρτέλα περιεχομένου. Πρώτα απ 'όλα, να θυμάστε ότι μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε μια εικόνα στην οθόνη σας κάνοντας δεξί κλικ. Θα δείτε επίσης βασικές λεπτομέρειες, όπως το πρόγραμμα μεταφόρτωσης, τις ετικέτες, την πηγή και τις βαθμολογίες. Υπάρχουν επίσης πολλά κόμικς εδώ. απλώς πληκτρολογήστε "κόμικ" ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να δείτε, και αμέσως θα λάβετε μια λίστα με όλα τα κόμικς σχετικά με την παρεχόμενη λέξη-κλειδί.

Τα Υλικά στο Rule34Hentai

Είναι δύσκολο να μην πούμε ότι η σπιτική πορνογραφία με χαρακτήρες Overwatch είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην οικογένεια Rule 34. Η ομάδα hentai Overwatch αυτού του ιστότοπου έχει επί του παρόντος πάνω από 18,000 κομμάτια περιεχομένου με ετικέτα, γεγονός που υποδηλώνει τεράστια ποσότητα πορνογραφικού υλικού. Υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές μορφές τέχνης και θέσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ, οπότε θα είναι συναρπαστικό να αναζητήσετε πολλές επιλογές και επιλογές.

Κάτω από κάθε μεταφόρτωση, θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος το δημοσίευσε στο διαδίκτυο, ποιες ετικέτες σχετίζονται με αυτό, ποια είναι η πηγή και άλλα μετα-δεδομένα, όπως σχετικές αναρτήσεις και κατάταξη. Επιπλέον, θα δείτε μια ενότητα σχολίων στο κάτω μέρος κάθε μεταφόρτωσης όπου μπορείτε να διαβάσετε τι λένε οι άλλοι.

κανόνα34hentai πλοήγηση

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κανόνα34Hentai

PROS:

 • Φορτωμένο με περιεχόμενο hentai
 • Φιλικό προς τον χρήστη και εύκολο στην πρόσβαση
 • Φανταστικές μηχανές αναζήτησης
 • Καταπληκτικά εργαλεία πλοήγησης
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Μικρά μέλη της κοινότητας
 • Τα περιεχόμενα της παρουσίασης διαφανειών δεν είναι διαθέσιμα.
 • Ελάχιστες διαφημίσεις

10 καλύτεροι ιστότοποι πορνογραφικού περιεχομένου Hentai / Cartoon όπως το Rule34Hentai.net:

# 1 - Ντανμπούρου

αναζήτηση καιbooru

Το Danbooru είναι ένα φόρουμ που εξυπηρετεί τόσο τους προγραμματιστές όσο και τους μη δημιουργούς. Μπορείτε να εμφανίσετε και να φτιάξετε hentai με αυτόν τον τρόπο. Τα ονόματα, οι δημιουργοί, η ορατότητα και άλλοι παράγοντες χρησιμοποιούνται για την κατηγοριοποίηση αυτών των δημοσιεύσεων. Εάν αισθάνεστε τολμηροί, μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα σχόλια στον ιστότοπο, καθώς και συνδέσμους σε ενότητες όπου μπορείτε να συζητήσετε θέματα με άλλους λάτρεις.

Τα επίπεδα συμμετοχής Basic, Gold και Platinum υπάρχουν στο Danbooru, με το Platinum να είναι το μεγαλύτερο και το Basic να είναι το λιγότερο. Αν και απολύτως τίποτα στο Danbooru δεν είναι περιορισμένο, η ύπαρξη υψηλότερης βαθμίδας καθιστά ευκολότερη τη χρήση ορισμένων πτυχών της πλατφόρμας ή προσφέρει καλύτερες εγκαταστάσεις.

PROS:

 • Ποικιλία πορνογραφικού περιεχομένου
 • Αποτελούνται από πρωκτικούς, συνοδούς, κάμερα και πολλούς άλλους ιστότοπους πορνό
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι προσβάσιμα μόνο για premium μέλη
 • Διαφημίσεις

# 2 - HentaiDude

πλατφόρμα hentaidude

Το HentaiDude είναι αναμφίβολα μία από τις πιο σημαντικές πορνογραφικές ανακαλύψεις που θα βρείτε ποτέ. Ο τεράστιος όγκος των βίντεο θα σας εκπλήξει. Κάθε βίντεο ταξινομείται τακτικά σε ένα υπο-είδος και παραπέμπεται με λέξεις-κλειδιά. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 30 δευτερόλεπτα από την προσγείωση στην πρώτη σελίδα, θα βρείτε ένα ακριβές βίντεο. Η πλειονότητα των βίντεο διατίθεται δωρεάν για παρακολούθηση, αλλά ο λογαριασμός επί πληρωμή είναι εκεί όπου βρίσκεται το πραγματικό πλεονέκτημα. Οποιοδήποτε βίντεο είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη της ομάδας. Όσον αφορά αυτή τη θέση, η πληρωμή ενός ασφαλίστρου είναι μια επένδυση και όχι ένα κόστος.

PROS:

 • Πολλοί δωρεάν λογαριασμοί για πρόσβαση
 • Καταπληκτικό σχεδιασμό ιστοσελίδων
 • Ιδιαίτερα οργανωμένο και τακτοποιημένο

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος αριθμός βίντεο

# 3 - nHentai

nhentai ιστοσελίδα

Το nHentai ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και έκανε εξαιρετική δουλειά προσφέροντας ένα φόρουμ για άτομα που θέλουν να δουν αυθεντικά ιαπωνικά hentai από μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κλάδου.

Η αρχική σελίδα είναι αφιερωμένη στην εμφάνιση του πιο πρόσφατου περιεχομένου που δημοσιεύτηκε, καθώς και της γλώσσας στην οποία έχει γραφτεί. Κάθε δημοσίευση έχει μια μικρή σημαία δίπλα της, η πλειονότητα των οποίων είναι Ιαπωνικά, Αγγλικά (εμφανίζεται με βρετανική σημαία) ή Κινέζικα. Σας προτείνω να κοιτάξετε την ενότητα ετικετών για να δείτε ποιες κατηγορίες είναι διαθέσιμες. Οι δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν πρωκτικό, το οποίο έχει 50,000 αρχεία βίντεο.

PROS:

 • Συναρπαστικό περιβάλλον χρήστη
 • Χαριτωμένα και δελεαστικά σχέδια
 • Μεγάλη ποικιλία βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Ύπαρξη κάποιου περίεργου πορνό hentai

# 4 - Hentai πορνό Tube

σπίτι hentaiporntube

Αυτός ο ιστότοπος έχει εργαστεί ακούραστα για να παρέχει στους χρήστες του υψηλής ποιότητας πορνογραφικό anime και είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες σελίδες για αυτόν τον λόγο. Λειτουργεί όπως κάθε άλλη πλατφόρμα σωλήνων και μόλις φτάσετε στην αρχική σελίδα, θα βρείτε σκηνές hentai, σεξ με τη Lara Croft και μερικά κόμικ manga. Μέρος της ιαπωνικής πορνογραφίας είναι διαθέσιμο μόνο στα Ιαπωνικά, αν και άλλοι έχουν αγγλικούς υπότιτλους για να διευκολύνουν την προβολή των Δυτικών. Λατρεύω ότι το Hentai Porn Tube, όπως και όλες οι καλές σελίδες με σωλήνες, έχει μια ενότητα «με κορυφαία βαθμολογία» και «με τις περισσότερες προβολές».

PROS:

 • Ύπαρξη τμημάτων με κορυφαία βαθμολογία
 • Διάφορες συλλογές βίντεο
 • Έχει περιεχόμενο παιχνιδιού πορνό
 • Προσβάσιμο και φιλικό προς τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα αγγλικά περιεχόμενα βίντεο

# 5 - Hentai από την κόλαση

hentaifromhell μπροστά

Το Hentai From Hell είναι ένα εξαιρετικό όνομα για ένα φόρουμ αφιερωμένο στον άτακτο πορνό πορνό Κάθε μέρα, ένας μεγάλος αριθμός νέων κόμικς προστίθεται, έτσι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο. Μιλάμε για πάνω από 3,100 σελίδες, καθεμία από τις δέκα τουλάχιστον γκαλερί hentai. Ωστόσο, λείπει η παρουσίαση αυτών των κόμικς, καθώς απλώς ρίχνονται στον Ιστό με έναν τίτλο. Το HentaiFromHell είναι εξίσου απλό με τους ιστότοπους. Δεν υπάρχουν frills, μόνο άτακτο πορνό anime που μπορείτε να εκτιμήσετε αυτήν τη στιγμή. Μου αρέσει πώς καθορίζουν το μέγεθος κάθε κόμικ καθώς και τον αριθμό των σελίδων.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση στο πορνό πορνό
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Διάφορα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις

# 6 - Εεντάι

λίστα εχεντάι

Το E-Hentai είναι το μοναδικό σας κατάστημα για όλα τα κατεστραμμένα και βρώμικα hentai! Νοσοκόμες, βότσαλα, πλοκάμια και γούνες είναι όλα εκεί. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων εδώ. ο μόνος περιορισμός είναι το δικαίωμα χρήσης σημείων αναζήτησης. Ακόμα και χωρίς λογαριασμό, το E-Hentai είναι εντελώς δωρεάν. Οι μόνοι περιορισμοί σε έναν δωρεάν λογαριασμό είναι η αδυναμία να παίξετε Hentaiverse, να δημιουργήσετε και να εγκρίνετε bounties και να δημοσιεύσετε. Αν όλα αυτά σας αρέσουν, η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται! Απλώς εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας και δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

PROS:

 • Εκατομμύρια βίντεο
 • Πλήρες μέγεθος διαθέσιμων βίντεο
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεστε συνδρομή για απεριόριστη πρόσβαση
 • Διαφημίσεις

# 7 - Anime Hentai

σελίδα animehentai

Υπάρχει άφθονο σέξι υλικό για όλα τα γούστα στο Anime Hentai και η διάταξη πλοήγησης διευκολύνει κάθε χρήστη και επισκέπτη. Μπορείτε να επιλέξετε από μια επιλογή κοινών ετικετών στην κορυφή της αρχικής σελίδας, ακριβώς κάτω από το κύριο μενού. Επιπλέον, όλα τα παράξενα φετίχ είναι ευπρόσδεκτα εδώ. Επιλέγοντας τη σελίδα που θέλετε να διαβάσετε, μπορείτε να την επιλέξετε. Αυτή είναι μια φανταστική επιλογή για όσους δεν έχουν την υπομονή να διαβάσουν ολόκληρη την ιστορία, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να μάθουν περισσότερα γι 'αυτήν.

PROS:

 • Πολλά δωρεάν περιεχόμενα hentai
 • Εύκολο και προσβάσιμο στην πλοήγηση
 • Καλής ποιότητας βίντεο hentai

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ανεπιθύμητα μηνύματα στον ιστότοπο

# 8 - PorCore

αρχική σελίδα porcore

Εκατομμύρια μετά από εκατομμύρια φωτογραφίες, gif και βίντεο είναι διαθέσιμα για την απόλαυσή σας από την προβολή. Αν σας αρέσει το hentai, μια επίσκεψη στο PorCore.com θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε πεθάνει και έχετε πάει στον παράδεισο. Υπάρχουν μόνο πάρα πολλά για να ανακαλύψετε. Ο ιστός ενημερώνεται σε καθημερινή βάση, οπότε υπάρχει ακόμα κάτι νέο και ενδιαφέρον για να περιμένουμε.

Οι άνθρωποι έχουν επενδύσει χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία αυτών των βίντεο, και παρόλο που δεν είστε μεγάλος θαυμαστής του hentai, υπάρχουν πολλά βίντεο που θα έχετε ευχάριστο χρόνο να παρακολουθήσετε. Το PorCore.com είναι μια πλατφόρμα hentai που δεν μπορεί να ταιριάζει, ούτε ως προς το περιεχόμενο, ούτε ως προς τη συχνότητα των ενημερώσεων, αλλά με τη συνολική λειτουργικότητά του.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία βίντεο hentai
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Μπορεί να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο
 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Εύκολο στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 9 - Ξμπούρου

xbooru εικόνα

Ένα δημοφιλές μέρος για την απόλαυση και την ικανοποίηση των οπαδών του hentai. Συγκρίθηκε με άλλες σελίδες Booru, και αυτό είναι σωστό. Ωστόσο, το υλικό είναι εντελώς διαφορετικό. Οι ιστότοποι Booru είναι ακριβώς δομικά πανομοιότυποι, αλλά όχι όσον αφορά τη συλλογή, κάτι που είναι φανταστικό! Μπορείτε να πάτε σε μια σειρά διαφορετικών πινάκων εικόνων, αλλά η βασική ιδέα και η φόρμα θα παραμείνουν τα ίδια.

Επιπλέον, αντί να κάνετε σχόλια και να περιμένετε να απαντήσουν οι καλλιτέχνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία Discord για να μιλήσετε για ό, τι θέλετε. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο σημείο με τόσες φωτογραφίες όπως το Xbooru. Πάνω από 50 χιλιάδες φωτογραφίες σίγουρα θα ενθουσιάσουν οποιονδήποτε ανεμιστήρα hentai! Αν σας αρέσει το πορνό σε στυλ anime, θα πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Ποικιλία πορνογραφικού περιεχομένου
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση για μη μέλη
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές

# 10 - Fakku

πανό φούκου

Ο Fakku είναι ένας αξιόπιστος διανομέας αυθεντικών, μεταφρασμένων ιαπωνικών hentai και manga. Έχουν δημιουργήσει ακόμη και τα δικά τους παιχνίδια, και θα διασκεδάσετε εδώ. Το Fakku είναι, ως επί το πλείστον, προσβάσιμο. Η Fakku, από την άλλη πλευρά, πωλεί premium anime και κόμικ με την απεριόριστη συνδρομή της.

Με την αγορά του, όχι μόνο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πιο πρόσφατο υλικό, αλλά θα λάβετε επίσης όλα τα προηγούμενα τεύχη από μια ποικιλία γνωστών κόμικς, όπως οι Kairakuten και Koh. Θα λάβετε επίσης έκπτωση 10% σε οτιδήποτε στο κατάστημα Fakku, καθώς και πρόσβαση σε λειτουργίες beta στον ιστότοπο και στα μη λογοκριμένα hentai.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία πορνογραφικού περιεχομένου
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι προσβάσιμα μόνο για premium μέλη
 • Διαφημίσεις

Πάρε μακριά

Για να είμαι ειλικρινής, πιθανότατα έχω περάσει τα καλύτερα μέρη του χρόνου μου κοιτάζοντας γύρω και δοκιμάζοντας το Rule34Hentai. Πρέπει να ολοκληρώσω, απόλαυσα την εμπειρία και είχα μια έκρηξη. Αυτό το μέρος συνιστάται ιδιαίτερα! Με τις περιορισμένες διαφημίσεις, η εμπειρία μου έγινε ακόμη πιο βολική και αξιόλογη. Όσον αφορά την αρχιτεκτονική, νομίζω ότι είναι απλώς εξαιρετικό - αξίζει να δούμε αν δεν μπορείτε να βρείτε καλές πλατφόρμες hentai για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Εξερευνήστε τι προσφέρει αυτή η ιστοσελίδα τώρα! Σίγουρα θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή