Ενημερώθηκε: 17 Οκτωβρίου 2021

Κριτική XBooru

& TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό Hentai Όπως το xbooru.com

Εγγραφείτε τώρα στο AdultFriendFinder.com - και βρείτε ένα πραγματικό κορίτσι που θα σας κερδίζει κάθε μέρα!

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για xBooru.com

Κύριο XBooru

Όταν ψάχνετε για μια σκληρή πορνογραφική υπηρεσία που ειδικεύεται στο περιεχόμενο hentai, αλλά διαφοροποιείται για να προμηθεύει τους διεστραμμένους με άλλα καλύτερα πορνογραφικά πράγματα, θέματα, κατηγορίες, είδη και χαρακτήρες. Μην ψάχνετε αλλού γιατί το Xbooru είναι προφανώς το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://xbooru.com/

Γενικά, το XBooru υλοποιεί μια θέση booru, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργούν ως πίνακα εικόνων, ταξινομημένες κατά ετικέτες, κατηγορίες και άλλες σχετικές λέξεις -κλειδιά. Προφανώς, ο ιστότοπος προσφέρει μια τεράστια ποικιλία συλλογών για τους θαυμαστές τους και τους νέους επισκέπτες. Μπορείτε να απολαύσετε πολλά ερωτικά έργα καλλιτεχνών δωρεάν και να βρείτε παντού νέα αλλά ασυνήθιστα πορνό hentai. Οι καλλιτέχνες εδώ προέρχονταν από διαφορετικά μέρη του κόσμου και είχαν το δικό τους δημιουργικό μυαλό, οπότε περιμένετε να δείτε εξωφρενικά, εντυπωσιακά και ποικίλα hentai. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δημιουργικό και περίεργο λειτουργεί το μυαλό και μόλις αυτοί οι καλλιτέχνες αποκτήσουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, ξέρετε ότι θα το σκοτώσουν!

Όσον αφορά τους επισκέπτες, οι περισσότεροι ιστότοποι αυτές τις μέρες, ειδικά επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές στο διαδίκτυο, σπάνια μπορείτε να πάρετε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο επισκέπτες καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Αλλά, ανακάλυψα ότι το XBooru κατάφερε να συγκεντρώσει ένα τεράστιο ποσό 150 εκατομμυρίων+ επισκεπτών. Καθυστερώ; ο αριθμός δεν σταματά εκεί, φίλε. Ακόμα κι αν έχει έναν εκπληκτικό αριθμό καλεσμένων, συνεχίζουν να μεγαλώνουν καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι τους γνωρίζουν από στόμα σε στόμα. Αν θέλετε να μάθετε τι προσφέρει το XBooru και να απολαύσετε το περιεχόμενό του, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω. Ας ξεκινήσουμε να εξερευνούμε αυτόν τον ιστότοπο παρακάτω!

Yodare Ga Tare-sō Na (Mouthwatering) Hentai του XBooru

Το XBooru είναι ένας ιστότοπος hentai τύπου booru με επιτυχημένη διάταξη και διεπαφή. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα αυθεντικών κατηγοριών φύλου που πολλοί χρήστες επιθυμούν και αναζητούν. Σε γενικές γραμμές, το XBooru έχει πολλά πράγματα για εμάς. Διαθέτουν anime erotica και γραφικό πορνό που εκτιμώνται συνήθως από πολλούς διεστραμμένους ανθρώπους παγκοσμίως για πάνω από δέκα χρόνια.

Αλλά, είναι τόσο υποτιμητικό να λέμε ότι το XBooru έχει μόνο δωρεάν hentai smut επειδή δεν γνωρίζατε, το XBooru διαθέτει άλλα πορνό. Αυτά περιλαμβάνουν βίντεο, τυπικές εικόνες πορνοστάρ και φετίχ πράγματα που μπορεί να απολαύσετε πέρα ​​από την απόλαυση του hentai. Το XBooru διαθέτει επίσης συνομιλίες, σχόλια και υπηρεσίες φόρουμ. Όχι μόνο μπορείτε να τραβήξετε το περιεχόμενό του, αλλά επίσης να απολαύσετε τη ζεστή ατμόσφαιρα της κοινότητας. Στην πραγματικότητα, προσωπικά λατρεύω την κοινότητα που έχουν δημιουργήσει. Δεν θα βλέπετε μόνο σύνολα φωτογραφιών και βίντεο hentai, αλλά μπορείτε να εξερευνήσετε και να συνδεθείτε με μερικούς καλλιτέχνες και συναδέλφους λάτρεις του hentai.

XBooru: Φορτωμένο με δωρεάν περιεχόμενο Hentai

XBooru simpson

Από τη σύνταξη αυτής της κριτικής, το XBooru έχει επί του παρόντος πάνω από 600K+ δημοσιεύσεις σε κάθε στατιστικό ιστότοπου. Wasμουν έκπληκτος που το τμήμα δημοσίευσης φαίνεται να είναι ένα συναρπαστικό μείγμα από χαριτωμένες ομορφιές anga manga και αυθεντικές ομορφιές πορνοστάρ. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε όλα, από βίντεο έως εικόνες έως GIF που συνήθως κατηγοριοποιούνται σε διάφορες κατηγορίες: single γυμνά μωρά, σκληρά χτυπήματα, αυνανισμός, ομοφυλοφιλικό πρωκτικό σεξ, cosplayers, trans, στριπτίζ και αναπόφευκτα σωρούς anime και προσαρμογές παιχνιδιών στον υπολογιστή.

Συνολικά, το XBooru είναι ένας ιστότοπος booru που πήρε όλες τις ανάγκες σας για πόθους hentai. Είμαι βέβαιος ότι η ευχάριστη επιθυμία σας για έργα τέχνης, φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας αναμφίβολα θα ικανοποιούνταν 100%. Εξερευνώντας τη σελίδα του XBooru, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτός είναι ένας κατάλληλος ιστότοπος για όσους αναζητούν μοναδικά χαρακτηριστικά, βασικό σχεδιασμό και περιεχόμενο καλής ποιότητας όλα σε ένα μέρος.

Μερικές χρήσιμες δυνατότητες του XBooru

 • Discord Chat

Ο ιστότοπος XBooru διαθέτει επίσης Discord Chat. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει περισσότερα από 25K+ μέλη και συνήθως, υπάρχουν περίπου 3K+ ενεργά μέλη στο διαδίκτυο κάθε μέρα. Όταν εξερευνούσα τη σελίδα, είδα περίπου 2,504 ενεργούς χρήστες στο διαδίκτυο εκείνη τη στιγμή - κάτι που είναι πολύ καλό αφού μπορείτε να συνδεθείτε αυθόρμητα μαζί τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Discord.

 • Πισίνα
Πισίνα XBooru

Έπρεπε να σταματήσω για λίγο πριν καταλάβω τελικά τι σημαίνει "Pool" στο XBooru. Έτσι, ουσιαστικά, η πισίνα είναι ένα χαρακτηριστικό αυτού του ιστότοπου που διαθέτει μια συλλογή πορνογραφικών εικόνων. Αλλά αυτές οι εικόνες δεν είναι συνηθισμένες, καθώς είναι παραμορφωμένες εκδόσεις που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία κινήσεων. Αν και ο ιστότοπος έχει μια περιορισμένη λίστα διαθέσιμη σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε ολόκληρο το μάτσο όσο και εγώ.

 • Δικαστήριο
Φόρουμ XBooru

Εν τω μεταξύ, το Φόρουμ είναι ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό του XBooru που οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν και να επεκτείνουν τη σύνδεσή τους με την κοινότητα. Εδώ, μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο, εικόνες και chit-chat με άλλους χρήστες και επισκέπτες για οτιδήποτε. Απλώς χρησιμεύει ως ένας ασφαλής χώρος για όλους να εκφράσουν τις σκέψεις τους, τα έργα τέχνης και τις επιθυμίες hentai. Παρόλο που ορισμένες αναρτήσεις στο Φόρουμ έχουν μικρότερη συμμετοχή χρηστών, το φόρουμ του XBooru παραμένει ένας ενεργός τόπος συμμετοχής στην κοινότητα.

 • Στατιστικά
Στατιστικά XBooru

Η ενότητα Stat του XBooru έχει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για ολόκληρη την ανατροπή αυτού του ιστότοπου. Έχει ακριβείς αριθμούς και δεδομένα κάθε σχετικής πτυχής στη σελίδα. Για παράδειγμα, υπάρχουν οι δέκα κορυφαίες λίστες χρηστών με τον μεγαλύτερο αριθμό αγαπημένων, ανάρτηση εικόνων, απόσπαση φόρουμ, σχόλια, όλα τα άλλα πράγματα. Μπορείτε να ταξινομήσετε αυτά τα δεδομένα κατά λίστα ή κατά διάγραμμα. Έτσι, εάν είστε ενεργός χρήστης του XBooru, ενδέχεται να βρείτε το όνομα χρήστη σας μία από αυτές τις μέρες. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία και τις δυνατότητες του ιστότοπου και περιμένετε να δείτε το δικό σας όνομα τοποθετημένο σε αυτήν τη σελίδα.

 • iCameOut
Οικογένεια XBooru

Το χαρακτηριστικό iCameOut του XBooru είναι τόσο αστείο, αλλά πολύ μοναδικό. Ουσιαστικά, αυτή η λειτουργία απαριθμεί τους 100 κορυφαίους χαρακτήρες που οι χρήστες σπρώχνουν συνεχώς. Το σύστημα θα γνωρίζει ότι αυτοί οι χαρακτήρες είναι ο κύριος ένοχος για την ικανοποίηση των ανθρώπων κάθε φορά που κάνετε κλικ στο κουμπί iCame.

Κατά τη συγγραφή αυτής της κριτικής, το τρέχον Top 10 στα 100 είναι η Lisa Simpson, η Meg Griffin, η Marge Simpson, η Lois Griffin, η Francine Smith, η Turanga Leela, η Amy Wong, η Maggie Simpson, η Hayley Smith και η Yulia Nova.

Δωρεάν παιχνίδια Hentai στο XBooru

Hentai Clicker

XBooru Hentai Clicker

Το Hentai Clicker είναι ένα δωρεάν παιχνίδι hentai που διατίθεται στο XBooru. Δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε μόνο για να το παίξετε γιατί τρέχει στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Γενικά, το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από την αναζήτηση για να σπάσει η κατάρα που δημιούργησε μια ομίχλη, εμποδίζοντας τα ζεστά μωρά να γίνουν οικεία. Είναι συναρπαστικό και μόλις σπάσει η κατάρα, μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε τον εαυτό σας με τα χαρακτηριστικά hentai που στερήθηκαν το σεξ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Gay Harem

xbooru γκέι χαρέμι

Αυτό το παιχνίδι είναι επικεντρωμένο στους ομοφυλόφιλους, αλλά ακόμα κι αν είστε στρέιτ, είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε ακόμα απόλαυση από το Gay Harem. Είναι ένας τύπος R-PG18 παιχνιδιού Hentai που τρέχει χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Το παιχνίδι είναι εξοπλισμένο με φανταστικές σέξι ιστορίες και καυτούς χαρακτήρες από το διάσημο manga, anime και άλλες πηγές.

Ήρωες Hentai

xbooru hentai ήρωες

Ένα άλλο παιχνίδι Hentai από το XBooru ονομάζεται Hentai Heroes. Αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν και είμαι σίγουρος ότι θα εθιστείτε όταν αρχίσετε να παίζετε. Το Hentai Heroes είναι ένα παιχνίδι τύπου RPG που λειτουργεί ομαλά στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Διαθέτει αξέχαστους χαρακτήρες με πανέμορφα κορμιά και περίεργες συμπεριφορές. Αυτά τα κορίτσια προέρχονται από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες κόμικς, manga, anime χαρακτήρες και διάσημα mainstream παιχνίδια. Ένα πράγμα σας υπόσχομαι - θα απολαύσετε όλες τις ιστορίες, τις αναζητήσεις και τις προκλήσεις που φέρνουν οι Hentai Heroes.

Τακτοποιήστε τα έξω χωρίς κόπο στο XBooru

Ψευδώνυμα

XBooru naruto

Το XBooru χρησιμοποιεί αρκετές επιλογές για ταξινόμηση και φιλτράρισμα. Πράγματι καθιστά ολόκληρη την περιήγηση και την αλληλεπίδραση πιο βολική και αποτελεσματική. Τα ψευδώνυμα είναι μία από τις λειτουργίες φίλτρου που διατίθενται στο XBooru. Αυτό βοηθά στην εύρεση κατάλληλων ετικετών και κατηγοριών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, sonic_team, ino_yamanaka, naruto_uzumaki, testicles, tengen_toppa_gurren_lagann, teenage_mutant_ninja_turtles, γδύσιμο, ψεύτικο και στήθος είναι μερικά από τα ψευδώνυμα που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό περιεχομένου στον ιστότοπο. Σύμφωνα με το XBooru, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να προτείνουν οποιοδήποτε ψευδώνυμο σκέφτονται. Ωστόσο, πριν γίνει ορατό στον ιστότοπο, πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία έγκρισης του διαχειριστή.

Καλλιτέχνες

Ο ιστότοπος παρέχει επίσης μια ενότητα για τους καλλιτέχνες όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις λίστες χρηστών που μοιράζονται τα έργα τους με την κοινότητα. Έχουν τόση αφοσίωση και συνεισφορά στον ιστότοπο που θέλετε να τους επαινείτε καθημερινά για τη σκληρή δουλειά τους. Αυτοί οι καλλιτέχνες είναι ο εγκέφαλος όλου του δημιουργικού περιεχομένου στο XBooru και ο ιστότοπος θα ήταν διαφορετικός χωρίς αυτούς. Μερικοί καλλιτέχνες με μοναδικό περιεχόμενο είναι οι Ruppert Rooper, Jackintaro, Emperor_Luzifer, Turbomilf, Maupidez, giryu, Madame_Jailer και RealKorra.

Ετικέτες

Πλοκάμια XBooru

Το XBooru έχει έναν εκπληκτικό αριθμό ετικετών που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο πορνό hentai που κυνηγάτε για πολύ καιρό. Έχω επιλέξει μερικές από αυτές τις ετικέτες, και παραδόξως υπάρχουν περισσότερες από 50K+ αναρτήσεις διαθέσιμες σε κάθε μία. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στις ετικέτες εδώ είναι το πόσο συγκεκριμένο είναι όσον αφορά τις λεπτομέρειες. Δεν σας δίνει βασικές και γενικές λέξεις -κλειδιά, αλλά εμβαθύνετε σε πιο συγκεκριμένους όρους.

Μερικές από τις ετικέτες που διατίθενται εδώ με τον αντίστοιχο αριθμό δημοσιεύσεων είναι cum_in_pussy (16366), spread_pussy (3683), reverse_cowgirl_position (3577), my_little_pony (21983), kim_possible (4155), slavetoon (833), magic_girl (495), ), cum_on_breasts (2085), μουνί (8881), τεράστια_θώρακα (101777), big_ass (40980), μεγάλα στήθη (24483), πέος (100693) και άλλα!

Active Community and User Engagement στο XBooru

Σχόλια XBooru

Σε αυτό το σημείο, έχουμε ήδη πόσο περιεχόμενο μπορούμε να απολαύσουμε στο XBooru. Έχει πολλές ετικέτες, καλλιτέχνες, κατηγορίες και ψευδώνυμα. Μπορείτε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε περαιτέρω το XBooru όταν εγγραφείτε και γίνετε μέλος. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω συνομιλίας, σχολίων, αγαπημένων με άλλους χρήστες του XBooru δωρεάν. Το XBooru φρόντισε να δώσει στους ανθρώπους εξαιρετικό περιεχόμενο και έναν χώρο για να συνδεθούν και να συμμετέχουν ενεργά.

Επιπλέον, όλες αυτές οι δυνατότητες και οι υπηρεσίες σύνδεσης είναι δωρεάν. Μην ανησυχείτε για το κρυφό κόστος. Με μια βασική συμμετοχή, μπορείτε να απολαύσετε μια ατμόσφαιρα στην κοινότητα, να μοιραστείτε και να ανταλλάξετε εικόνες και βίντεο και να νιώσετε ευχαρίστηση από περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το XBooru είναι διαφορετικό και πολύ καλύτερο από άλλους ανταγωνιστικούς ιστότοπους. Ακόμη και όλοι παρέχουν παρόμοια θέση Hentai. διαφέρει σημαντικά σε διάφορες πτυχές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του XBooru

PROS:

 • Ιστοσελίδα Hentai τύπου Booru
 • Καταπληκτικές εικόνες
 • Μεγάλη ποικιλία περιεχομένου
 • Διατίθενται επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το iCame και τα Παιχνίδια είναι δωρεάν
 • Διαθέτει Discord Chat και φόρουμ
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ταινίες
 • Απαιτείται λογαριασμός για συμμετοχή σε φόρουμ
 • Μερικές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό Hentai Παρόμοιες με το xBooru.com:

# 1 - Κανόνας34 Hentai

κανόνα34hentai πλοήγηση

Το Rule34hentai είναι ένας παράδεισος πορνογραφικών εικόνων όπου η ταξιαρχία αφοσιωμένων καταναλωτών παρέχει το περιεχόμενο. Θα βρείτε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες γαμημένο και πιπίλισμα στη μεγάλη συλλογή του, είτε από το Frozen, το Overwatch ή το The Simpsons. Βασικά, ο ιστότοπος στοχεύει να σας προσφέρει διασκέδαση με κινούμενα σχέδια και απόλαυση του κανόνα 34.

Εδώ είναι το πλήρης ανασκόπηση του Rule34Hentai

PROS:

 • Φορτωμένο με περιεχόμενο hentai
 • Φιλικό προς τον χρήστη και εύκολο στην πρόσβαση
 • Φανταστικές μηχανές αναζήτησης
 • Καταπληκτικά εργαλεία πλοήγησης
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Μικρά μέλη της κοινότητας
 • Τα περιεχόμενα της παρουσίασης διαφανειών δεν είναι διαθέσιμα.
 • Ελάχιστες διαφημίσεις

# 2 - Ντανμπούρου

αναζήτηση καιbooru

Το Danbooru είναι ένα φόρουμ που εξυπηρετεί τόσο τους προγραμματιστές όσο και τους μη δημιουργούς. Μπορείτε να εμφανίσετε και να φτιάξετε hentai με αυτόν τον τρόπο. Τα ονόματα, οι δημιουργοί, η ορατότητα και άλλοι παράγοντες χρησιμοποιούνται για την κατηγοριοποίηση αυτών των δημοσιεύσεων. Εάν αισθάνεστε τολμηροί, μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα σχόλια στον ιστότοπο, καθώς και συνδέσμους σε ενότητες όπου μπορείτε να συζητήσετε θέματα με άλλους λάτρεις.

Τα επίπεδα συμμετοχής Basic, Gold και Platinum υπάρχουν στο Danbooru, με το Platinum να είναι το μεγαλύτερο και το Basic να είναι το λιγότερο. Αν και απολύτως τίποτα στο Danbooru δεν είναι περιορισμένο, η ύπαρξη υψηλότερης βαθμίδας καθιστά ευκολότερη τη χρήση ορισμένων πτυχών της πλατφόρμας ή προσφέρει καλύτερες εγκαταστάσεις.

PROS:

 • Ποικιλία πορνογραφικού περιεχομένου
 • Αποτελείται από πρωκτικούς, συνοδούς, κάμερες και πολλούς άλλους ιστότοπους πορνό
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι προσβάσιμα μόνο για premium μέλη
 • Διαφημίσεις

# 3 - nHentai

nhentai ιστοσελίδα

Το nHentai ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και έκανε εξαιρετική δουλειά προσφέροντας ένα φόρουμ για άτομα που θέλουν να δουν αυθεντικά ιαπωνικά hentai από μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κλάδου.

Η αρχική σελίδα είναι αφιερωμένη στην εμφάνιση του πιο πρόσφατου περιεχομένου που έχει δημοσιευτεί και της γλώσσας στην οποία έχει γραφτεί. Κάθε ανάρτηση έχει μια μικρή σημαία δίπλα της, τα περισσότερα από τα οποία είναι ιαπωνικά, αγγλικά (εμφανίζονται με βρετανική σημαία) ή κινέζικα. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ρίξετε μια ματιά στην ενότητα ετικετών για να δείτε ποιες κατηγορίες είναι διαθέσιμες. Οι δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το πρωκτικό, το οποίο έχει 50,000 αρχεία βίντεο.

PROS:

 • Συναρπαστικό περιβάλλον χρήστη
 • Χαριτωμένα και δελεαστικά σχέδια
 • Μεγάλη ποικιλία βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Ύπαρξη κάποιου περίεργου πορνό hentai

# 4 - HentaiXXX

HentaiXXX

Μια ολοκαίνουργια και μοναδική υπηρεσία βίντεο hentai με σταθερά καλά πράγματα από την Ιαπωνία που είναι ό, τι πραγματικά παίρνετε στο hentai.XXX. Είναι ένας ιστότοπος που περιλαμβάνει καλά παραγόμενα βίντεο ποικίλης ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας υψηλής ευκρίνειας και μορφών SD. Θα πρέπει να προβλέψετε εξαιρετικό σεξουαλικό περιεχόμενο anime στο HentaiXXX επειδή τα μοναδικά ιαπωνικά στούντιο παράγουν τα πάντα εδώ - και γνωρίζουμε ακριβώς πώς λειτουργούν.

PROS:

 • Αποκλειστικό ιαπωνικό υλικό
 • Κορυφαίες ταινίες με εξαιρετική ποιότητα
 • Τα περιεχόμενα είναι τεράστια και άγρια
 • Προσφέρει μερικές σκηνές μπόνους
 • Έχει μια έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 5 - PorCore

porcore με τις περισσότερες προβολές

Εκατομμύρια μετά από εκατομμύρια φωτογραφίες, gif και βίντεο είναι διαθέσιμα για την ευχάριστη προβολή σας. Αν σας αρέσει το hentai, μια επίσκεψη στο PorCore.com θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε πεθάνει και να έχετε πάει στον παράδεισο. Υπάρχουν μόνο πάρα πολλά για να ανακαλύψετε. Ο ιστός ενημερώνεται καθημερινά, οπότε υπάρχει ακόμα κάτι φρέσκο ​​και συναρπαστικό να περιμένουμε.

Οι άνθρωποι έχουν αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία αυτών των βίντεο, και παρόλο που δεν είστε μεγάλος οπαδός του hentai, θα έχετε πολλά βίντεο που θα περάσετε ευχάριστα. Το PorCore.com είναι μια πλατφόρμα hentai που δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί, όχι ως προς το περιεχόμενο, όχι ως προς τη συχνότητα των ενημερώσεων, αλλά με τη συνολική λειτουργικότητά του.

Δείτε την κριτική του PorCore.

PROS:

 • Ένα ευρύ φάσμα βίντεο hentai
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Μπορεί να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο
 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Εύκολο στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 6 - Gelbooru

πισίνες gelbooru

Αν και φαίνεται αρκετά βασικό, το Gelbooru κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο καυχιούνται. Είναι μια αποτελεσματική λύση για όλους τους λαχταριστούς λάτρεις του hentai σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν επίσης το hentai το πιο περίεργο δυνατό φετίχ. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο ο ιστότοπος περιλαμβάνει επί του παρόντος πολλές φωτογραφίες Hentai και doujinshi που περιέχουν τα πιο περίεργα φετίχ Hentai.

Ολόκληρη η κριτική του Gelbooru εδώ.

PROS:

 • Άφθονο περιεχόμενο anime / Hentai
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Η ποιότητα της εικόνας είναι κορυφαία
 • Φανταστικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες κοινότητας
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Συμβατό με όλες τις φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο είναι περιορισμένα σε αριθμό
 • Έχει λίγες αναδυόμενες διαφημίσεις

# 7 - Απλά-Hentai

Απλά-Hentai

Το SimplyHentai είναι μια πλήρης πηγή για τις anime / hentai επιθυμίες σας. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε νέα βίντεο για τις αγαπημένες σας ερωτικές εκπομπές και κόμικς για περιήγηση, όλα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Τώρα θα βρείτε όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να εκπληρώσετε τα εξαιρετικά μοναδικά ερωτικά σας όνειρα και να ανακαλύψετε νέα και συναρπαστικά φετίχ.

PROS:

 • Μαζική επιλογή περιεχομένου hentai
 • Πλήρης συλλογή επεισοδίων Hentai
 • Καταπληκτική πλοήγηση και σχεδιασμός
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 8 - HentaiDude

πλατφόρμα hentaidude

Το HentaiDude είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σημαντικές πορνογραφικές ανακαλύψεις που θα βρείτε ποτέ. Ο τεράστιος όγκος των βίντεο θα σας καταπλήξει. Κάθε βίντεο ταξινομείται σε ένα υπο-είδος και διασταυρώνεται με λέξεις-κλειδιά. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε ένα ακριβές βίντεο εντός 30 δευτερολέπτων από την προσγείωση στην πρώτη σελίδα. Τα περισσότερα βίντεο προσφέρονται δωρεάν για παρακολούθηση, αλλά ο πληρωμένος λογαριασμός βρίσκεται εκεί που βρίσκεται το πραγματικό πλεονέκτημα. Οποιοδήποτε βίντεο είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη της ομάδας. Όταν πρόκειται για αυτήν τη θέση, η πληρωμή ενός ασφαλίστρου είναι επένδυση και όχι κόστος.

PROS:

 • Πολλοί δωρεάν λογαριασμοί για πρόσβαση
 • Καταπληκτικό σχεδιασμό ιστοσελίδων
 • Ιδιαίτερα οργανωμένο και τακτοποιημένο

Μειονεκτήματα:

 • Ένας περιορισμένος αριθμός βίντεο

# 9 - ManhwaHentai

Περιεχόμενα manhwahentai

Το Manhwahentai είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος με τεράστια κορεάτικη πορνογραφία manhwa. Το απόλαυσα αφού τα παραμύθια είναι πιο συναρπαστικά και η τέχνη είναι μοναδική σε σύγκριση με το τυπικό hentai. Η Manhwahentai έχει επίσης καταλήξει σε μια όμορφη ιδέα για τη σύνταξη όλων αυτών των σειρών σε έναν γρήγορο και αξιόπιστο ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος είναι πολύ πιο αξιόπιστος από πολλούς από τους δωρεάν ιστότοπους manga που χρησιμοποιούσα στο παρελθόν.

Ο Manhwahentai εκτελεί επίσης μια εξαιρετική δουλειά στο υπόλοιπο ρεύμα και διατηρώντας υψηλές βαθμολογίες. Επειδή είναι ένας τόσο δημοφιλής ιστότοπος, θα ανακαλύψετε πολλές αξιολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια πράγματα αξίζει να δοκιμάσετε στη συνέχεια.

Μια πλήρης αναθεώρηση του ManhwaHentai εδώ.

PROS:

 • Αποτελεσματική μετάφραση στα Αγγλικά
 • Δωρεάν κόμικς για ανάγνωση
 • Μεγάλη ποικιλία περιεχομένων
 • Έχει μια ενότητα συζήτησης
 • Κόμικς καλής ποιότητας
 • Διαφορετικά θέματα και πλοκές
 • Καλή οθόνη για κινητά
 • Με δραματικές και συναρπαστικές ιστορίες
 • Τα κόμικς φορτώνουν γρήγορα και γρήγορα

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Δεν είναι όλοι σκληροπυρηνικοί
 • Μερικές φορές η απουσία σεξουαλικών σκηνών
 • Όχι τόσο καλή διάταξη
 • Μερικά λογοκριμένα περιεχόμενα

# 10 - HentaiPornTube

σπίτι hentaiporntube

Αυτός ο ιστότοπος έχει εργαστεί ακούραστα για να παρέχει στους χρήστες του υψηλής ποιότητας πορνογραφικό anime και είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες σελίδες για αυτόν τον λόγο. Λειτουργεί όπως κάθε άλλη πλατφόρμα σωλήνων και μόλις φτάσετε στην αρχική σελίδα, θα βρείτε σκηνές hentai, σεξ με τη Lara Croft και μερικά κόμικ manga. Μέρος της ιαπωνικής πορνογραφίας είναι διαθέσιμο μόνο στα Ιαπωνικά, αν και άλλοι έχουν αγγλικούς υπότιτλους για να διευκολύνουν την προβολή των Δυτικών. Όπως όλες οι καλές σελίδες με σωλήνες, λατρεύω ότι το Hentai Porn Tube έχει μια ενότητα «με κορυφαία βαθμολογία» και «με τις περισσότερες προβολές».

PROS:

 • Ύπαρξη τμημάτων με κορυφαία βαθμολογία
 • Διάφορες συλλογές βίντεο
 • Έχει περιεχόμενο παιχνιδιού πορνό
 • Προσβάσιμο και φιλικό προς τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα αγγλικά περιεχόμενα βίντεο

# 11 - Fakku

fakku νέο

Ο Fakku είναι ένας αξιόπιστος διανομέας αυθεντικών, μεταφρασμένων ιαπωνικών hentai και manga. Έχουν δημιουργήσει ακόμη και τα δικά τους παιχνίδια, και θα διασκεδάσετε εδώ. Το Fakku είναι, ως επί το πλείστον, προσβάσιμο. Η Fakku, από την άλλη πλευρά, πωλεί premium anime και κόμικ με την απεριόριστη συνδρομή της.

Αγοράζοντάς το, όχι μόνο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πιο πρόσφατο υλικό, αλλά θα λάβετε επίσης όλα τα προηγούμενα τεύχη από μια ποικιλία γνωστών κόμικς όπως το Kairakuten και το Koh. Θα λάβετε επίσης έκπτωση 10% σε οτιδήποτε στο κατάστημα Fakku, καθώς και πρόσβαση σε δυνατότητες beta στον ιστότοπο και χωρίς λογοκρισία hentai.

Fakku κριτική εδώ.

PROS:

 • Ένα ευρύ φάσμα πορνογραφικού περιεχομένου
 • Μακρά βίντεο και υλικό
 • Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι προσβάσιμα μόνο για μέλη premium
 • Διαφημίσεις

# 12 - HentaiFromHell

hentaifromhell μπροστά

Το HentaiFromHell είναι ένα εξαιρετικό όνομα για ένα φόρουμ αφιερωμένο στο άτακτο πορνό πορνό. Κάθε μέρα, προστίθεται ένας μεγάλος αριθμός νέων κόμικς, οπότε το αρχείο είναι εκτενές. Μιλάμε για πάνω από 3,100 σελίδες, καθεμία από τουλάχιστον δέκα γκαλερί hentai. Ωστόσο, η παρουσίαση αυτών των κόμικς λείπει αφού απλώς ρίχνονται στον ιστό με έναν τίτλο. Το HentaiFromHell είναι τόσο απλό όσο έρχονται οι ιστότοποι. Δεν υπάρχουν διακοσμητικά, μόνο άτακτα anime πορνό που μπορείτε να εκτιμήσετε αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει το πώς καθορίζουν το μέγεθος κάθε κόμικς καθώς και τον αριθμό των σελίδων.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση στο πορνό πορνό
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Διάφορο περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις

Συμπέρασμα

Αφού έμαθα όλα αυτά για το XBooru, δεν ξαφνιάζομαι πώς έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή μέχρι σήμερα. Παρόλο που έχει μια βασική διάταξη και οι διαφημίσεις κρύβονται στη σελίδα, δεν μπορεί να με εμποδίσει να πω ότι το XBooru έχει μακράν την πιο φανταστική συλλογή περιεχομένου hentai.

Άλλα χαρακτηριστικά του XBooru, όπως το iCame, το Discord Chat, οι ετικέτες, τα παιχνίδια Hentai και πολλά άλλα, είναι απλά χαρούμενα στην κορυφή. Προσθέτουν επιπλέον γεύση στις εξαιρετικές υπηρεσίες του. Επιπλέον, έχει μια φανταστική κοινότητα γαμημένων που σας δίνει μια πολύ φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να μοιραστείτε και να συμβάλλετε στην επιτυχία του ιστότοπου και να απολαύσετε τα προνόμια της σύνδεσης και της αφοσίωσης.

Λοιπόν, τι σας εμποδίζει να επισκεφθείτε το XBooru; Αυτός είναι ο τέλειος προορισμός για όλες τις ανάγκες σας στο hentai fapping, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες εικονικά.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή