Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

Κριτική DadCrush

& 12-Καλύτεροι ιστότοποι πορνό αιμομιξίας Premium Παρόμοιοι με το dadcrush.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Dadcrush.com

dadcrush κύριος

Θέλεις να δεις μπαμπάδες να γαμούν τις θετές τους κόρες; Λοιπόν, το DadCrush είναι ο καλύτερος ιστότοπος για να βρείτε πορνό αιμομιξίας, μαζί με αποκλειστικό και πιο φρέσκο ​​περιεχόμενο που θα μπορούσατε να βρείτε ποτέ. Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν τις σχέσεις αιμομιξίας με θετή κόρη και θετό πατέρα χωρίς να αισθάνονται ένοχοι. Για να μην αναφέρουμε, πολλά από αυτά τα κορίτσια είναι στην εφηβεία τους, οπότε είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπεις τα αθώα πρόσωπά τους βουτηγμένα σε ένα σωρό σκασμό. Επιπλέον, το DadCrush έχει ταινίες υψηλής ευκρίνειας, αποκλειστικές σειρές, βίντεο πλήρους μήκους, φωτογραφίες με δυνατότητα λήψης οθόνης και γκαλερί με δυνατότητα λήψης — όλα σε κορυφαία ανάλυση.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.dadcrush.com/

Ταμπού πορνό του DadCrush

Όταν πρόκειται για κορίτσια, οι μπαμπάδες τους είναι συχνά τα πρώτα άτομα που ερωτεύονται και λατρεύουν. Αλλά τα καυλιάρηδες κορίτσια στο DadCrush, δεν αγαπούν απλώς «αφελώς» τους μπαμπάδες τους - στην πραγματικότητα χτυπούν τους πατριούς τους! Το DadCrush φέρνει σίγουρα μια μοναδική εμπειρία μέσα από τα βίντεο και τις σειρές τους.

Πολλά μέλη του DadCrush έχουν δει πολύ ενδιαφέρουσες «αλληλεπιδράσεις» θετού πατέρα και θετής κόρης, συμπεριλαμβανομένων των στοματικών απολαύσεων, του kinky σεξ και πολύ πέρα ​​από την τυπική έννοια της γονικής αγάπης.

Αυτός ο απαγορευμένος ιστότοπος πορνό μάς προσφέρει πολλαπλούς οργασμούς με βίντεο αιμομιξίας χωρίς ενοχές και εξωφρενικές στενές σχέσεις εφήβων θετών παιδιών και καυλιάρηδων θετών μπαμπάδων.

Συνήθως, τα βίντεο εδώ περιστρέφονται γύρω από δύο πράγματα: θετές κόρες που χτυπιούνται ενώ αυνανίζονται ή κόρες που αποπλανούν τους καυλιάρηδες μπαμπάδες τους για να εκπληρώσουν μια μακροχρόνια επιθυμία να βιδώσουν τον όμορφο πατριό τους.

Αλλά όποια κι αν είναι η ιστορία, το DadCrush παραμένει ένας κορυφαίος ιστότοπος αιμομιξίας πάνω από άλλους ανταγωνιστές, επειδή σας προσφέρει ροή 1080p και λήψη ανάλυσης υψηλής ευκρίνειας.

Φυσικά, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε εξασφαλίσει την premium συνδρομή σας, καθώς το DadCrush είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μόνο σε μέλη επί πληρωμή.

Οι Naughty Teens and Their Daddies στο DadCrush

dadcrush πιο πρόσφατο

Είναι αρκετά κατανοητό να αναπτύσσεις ασυνήθιστα συναισθήματα για τους τύπους σε έγκυρες θέσεις. Έχοντας μεγαλύτερη εξουσία, ωριμότητα και πολλές εμπειρίες στη ζωή τα κάνουν να φαίνονται καυτά και σέξι. Ειδικά αυτοί οι καυτοί νέοι έφηβοι με ξεχειλισμένη λίμπιντο θα μπορούσαν εύκολα να ερωτευτούν τους πατριούς τους. Δεν είναι περίεργο που υπάρχουν πολλές θετές κόρες που γαμούν τους μπαμπάδες τους στο DadCrush επειδή δεν διστάζουν να ακολουθήσουν τις πιο σκοτεινές, βαθύτερες επιθυμίες τους. Όσο ασυνήθιστο κι αν είναι, αυτό το είδος οικογενειακής εγγύτητας είναι πραγματικά συναρπαστικό.

Στην πραγματικότητα, είναι οι θετές κόρες που συχνά βρίσκουν τους μπαμπάδες τους να πονάνε και καταλήγουν να κάνουν έρωτα μαζί τους. Επίσης, εδώ είναι διαθέσιμες σκηνές POV που θα μπορούσαν να σας δώσουν μια καλύτερη εμπειρία από την οπτική γωνία των μπαμπάδων. Παρόλο που δεν είχα αυτοπεποίθηση όταν ξεκίνησε η φρενίτιδα της αιμομιξίας, όταν είδα το DadCrush, ένιωσα αμέσως ότι αυτός ήταν ένας άλλος ιστότοπος που θα μπορούσε να αρπάξει την παραδοσιακή ψυχαγωγία ενηλίκων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το DadCrush είναι ένας αρκετά νέος ιστότοπος, επομένως είναι συναρπαστικό να γίνεσαι μέρος των απαρχών του και να παρακολουθείς πώς διαχειρίζονται αυτό το τεράστιο αλλά σχεδόν απαγορευμένο είδος. Μπορείτε ήδη να πείτε ότι αυτά τα καυλιάρηδες έφηβοι είναι αναμφισβήτητα όμορφα και νέα από την αρχή του ταξιδιού. Ακόμη και τα σκληροπυρηνικά θέματα είναι αναμενόμενα δυνατά και η παραγωγή είναι αναπάντεχα εξαιρετική.

Τα καλύτερα βίντεο με θετή κόρη και θετό πατέρα στο DadCrush

μπαμπάς θετή κόρη

Δεν είναι μυστικό ότι η αιμομιξία είναι σήμερα ένα δημοφιλές είδος στην αγορά της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Καλά που έχουμε το DadCrush. τώρα δεν χρειάζεται να κυνηγήσετε το Διαδίκτυο για μια φανταστική συλλογή από πορνό αιμομιξίας. Η παρουσίαση των ιστοριών εδώ είναι από το POV ενός θετού πατέρα που χτυπά την έφηβη θετή του κόρη, και αυτό σας δίνει μια μοναδική οπτική όχι μόνο για το είδος αλλά και για ολόκληρη τη σκηνή της αιμομιξίας.

Παρόλο που οι ρυθμίσεις είναι αρκετά βασικές, η κάμερα είναι εξαιρετική και τα κορίτσια είναι απίστευτα σέξι! Πρόσθετα μπόνους όπως δωρεάν ιστότοποι και πολυτελή επεισόδια ολοκληρώνουν το σύνολο και σας παρέχουν πολλές επιλογές. Παρά το αυξημένο κόστος λήψης, η βιβλιοθήκη έχει αυξηθεί σε λογική ποσότητα και η ενημέρωση έχει επιστρέψει σε ένα αρκετά κανονικό πρόγραμμα.

Ποιότητα ροής βίντεο DadCrush

dadcrush δημοφιλής

Αφού εγγραφείτε επιτυχώς, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στους πόρους της κύριας σελίδας DadCrush. Όλα είναι όλα εδώ, όπως η παρακολούθηση ταινιών, η διαδικτυακή ροή και η λήψη είναι ό,τι χρειάζεστε για μια σπασμωδική νύχτα. Επί του παρόντος, το DadCrush έχει τρεις διαφορετικούς τρόπους λήψης: το teaser, ο άλλος είναι στιγμιότυπα οθόνης βίντεο και ο τελευταίος είναι οι φωτογραφίες της γκαλερί.

Επιπλέον, η ποιότητα ροής μπορεί να είναι απογοητευτική μερικές φορές, καθώς είναι διαθέσιμη μόνο σε ανάλυση 960p, με μία μόνο μορφή ποιότητας μέσου εύρους για να διαλέξετε. Αλλά μην λυπάστε, η συνολική οπτική ποιότητα κάθε βίντεο είναι σαφής και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναπαραγωγή σε πλήρη οθόνη για μια πολύ καλή εμπειρία προβολής.

Για άλλη μια φορά, η συνολική απόδοση είναι αρκετά εντυπωσιακή. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε εύκολα να αφήσετε κριτικές, σχόλια βίντεο και να προσθέσετε γρήγορα τα αγαπημένα σας βίντεο στη λίστα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πρόσθετες λειτουργίες ή ευρετήρια μοντέλων διαθέσιμα προς το παρόν. Άρα, πρέπει να ασχοληθείς με αυτό που έχουν.

Επιλογές λήψης βίντεο DadCrush

βίντεο μπαμπάς

Το DadCrush έχει τρεις εναλλακτικές λύσεις για λήψη, με την υψηλότερη έκδοση σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας 1080p. Συνήθως, αυτοί οι τύποι αναλύσεων είναι ιδανικοί για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. Ταυτόχρονα, η μικρότερη έκδοση είναι συνήθως κατάλληλη για φορητές συσκευές. Επιπλέον, όλες οι ταινίες DadCrush έχουν διάρκεια περίπου 45 λεπτών και χρονολογικά ταξινομημένες κατά ημερομηνία κυκλοφορίας. Αυτός ο οργανισμός είναι επωφελής στο να παραμένει ενημερωμένος για τις πιο πρόσφατες μεταφορτώσεις του DadCrush, καθώς συνήθως ενημερώνονται δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, όλες αυτές οι συλλογές είναι διαθέσιμες στην αρχική σελίδα. Κάθε φωτογραφία της συλλογής περιέχει μια τεράστια ποσότητα εικόνων υψηλής ποιότητας, εικόνες αρχείου ZIP για εύκολη λήψη και μια συλλογή από εικόνες οθόνης για να σας καθοδηγήσει σε κάθε ενέργεια. Αν αυτό δεν είναι αρκετή ευκολία, οι φωτογραφίες είναι επίσης διαθέσιμες για προβολή μέσω ιστού, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε και να κάνετε κύλιση σε καθεμία από αυτές χωρίς κόπο, ενώ γυρίζετε.

Αποκλειστικοί ιστότοποι σειρών και μπόνους με βαθμολογία Χ

σειρά dadcrush

Παρά την περιορισμένη πρόσβαση στα κανάλια TeamSkeet χρησιμοποιώντας τη συνδρομή σας στο DadCrush. υπάρχει ακόμα άφθονο περιεχόμενο και επιπλέον ιστότοποι που περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα CFNMTeens, ThisGirlSucks, MyBabysittersClub και TeamSkeet X-series. Θα απολαύσετε επίσης τις αποκλειστικές απολαύσεις της παρακολούθησης σειρών και βίντεο υψηλής ποιότητας που παράγονται, όπως το TeamSkeetSelect και το TeamSkeet FuckingAwesome με τις καλύτερες συλλογές θεμάτων deepthroat, κοστουμιών και BDSM.
Ακούγεται απίστευτο, σωστά; Ναί! Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για ένα σωρό περιορισμένα βίντεο εκτός της συνδρομής σας. Τέλος πάντων, εάν δεν είστε σίγουροι σε ποιους ιστότοπους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με τη συνδρομή σας στο DadCrush, χρησιμοποιήστε την ενότητα "MyContent" για να φιλτράρετε και να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησής σας.

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το TeamSkeet στο παρελθόν μπορεί να είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την εμπειρία χρήστη του DadCrush. Διαθέτει ένα τυπικό εργαλείο αναζήτησης, συγκεκριμένες ετικέτες, πολλά φίλτρα και σύνθετες επιλογές αναζήτησης που διευκολύνουν πολύ την εμπειρία περιήγησής σας. Επίσης, το UI προσαρμοσμένο σε κινητά είναι εύκολο στη χρήση σε οποιοδήποτε smartphone, tablet ή υπολογιστή. Με όλες αυτές τις δυνατότητες και τα μπόνους, δεν μπορείτε να βρείτε άλλους λόγους για να μην επισκεφτείτε και να γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου.

Οι πιο σέξι πορνοστάρ του Dadcrush.com

μοντέλα dadcrush

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις ενήλικες ηθοποιούς πορνό να παρουσιάζονται ως θετές κόρες στον ιστότοπο DadCrush. Αυτοί οι πορνοστάρ είναι νέοι και όμορφοι, και ενώ υποδύονται μόνο θετές κόρες στην κάμερα, οι πράξεις τους σίγουρα θα αφήσουν μια απίστευτη εντύπωση. Επίσης, μπορεί να συναντήσετε μερικά αναδυόμενα γυναικεία ταλέντα από την ερασιτεχνική βιομηχανία πορνό, αλλά παρά την αφελή εμφάνισή τους, θα εξακολουθούσα να τις ταξινομώ ως υψηλά προσόντα wannabe πόρνες.

Αντίθετα, οι άνδρες πορνοστάρ του DadCrush έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Συνήθως, συμπεριφέρονται σαν ένας άσεμνος πλούσιος ενήλικας ή ένας καυλιάρης θετός μπαμπάς με αυταρχική στάση. Όμως, παρά τις διαφορές τους στην εμφάνιση, όλα δίνουν μια 100% δραματική αλλαγή στην ψυχαγωγία με πορνό αιμομιξίας. Πράγματι, όλες οι εξαιρετικά φιλοτεχνημένες σκηνές που θα παρακολουθήσετε εδώ θα ταιριάζουν στη λαχτάρα σας για απαγορευμένο ρομαντισμό. Και αυτό το πράγμα είναι ασυναγώνιστο!

Οι πορνοστάρ που μου άρεσε να παρακολουθώ ήταν οι Michelle Anthony, Vanessa Vox, Liz Jordan, Scarlet Skies, Sidra Sage, Kimora Quin, Reyna Delacruz και Penelope Woods. Αγαπημένα των θαυμαστών όπως οι Alex Kane, Maya Woulfe, Ailee Anne, Clara Trinity, April Olsen, Scarlett Hampton, Lily Lou, Scarlett Sommers, Fiona Frost, XxLayna Marie, Sahara Skye, Valerica Steele και Madison Summers.

Πορνό 4K και υψηλής ευκρίνειας του DadCrush

μπαμπάς πορνό

Κατά τη σύνταξη αυτής της κριτικής, το DadCrush έχει στη συλλογή του περίπου 200+ ταινίες για να διαλέξετε και όλες είναι διαθέσιμες σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας. Ως μπόνους, θα λάβετε ένα teaser υψηλής ποιότητας και κεφαλαία βίντεο για το καθένα. Σίγουρα, μπορεί να ακούγεται πολύ λιγότερο από αυτό που μπορείτε να περιμένετε από αυτόν τον ιστότοπο, αλλά στην παλιά εποχή του DadCrush, οι αναβαθμίσεις ήταν λίγο ασυνεπείς. Ευτυχώς για εμάς, πρόσφατα, άρχισαν να δημοσιεύουν νέα κλιπ επεισοδίων κάθε εβδομάδα. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν πολλά βίντεο τις επόμενες μέρες.

Επιπλέον, έχουν συμπεριλάβει κάποια λήψη σε ποιότητα 4K των τρεχουσών ταινιών του. Ωστόσο, να θυμάστε ότι η δυνατότητα λήψης είναι διαθέσιμη μόνο για μέλη premium. Επομένως, πρέπει να πληρώνετε 399 $ ετησίως για να αποκτήσετε προνόμια λήψης. Αν και είναι ακριβό, σας προσφέρει μια αποκλειστική είσοδο σε όλα τα κανάλια TeamSkeet, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων σειρών κορυφαίας ποιότητας, ιστοτόπων και νέων κυκλοφοριών βίντεο.

Σίγουρα, το DadCrush είναι ένα παιχνιδάκι γιατί έχει ένα συνεπές, απλό εργαλείο αναζήτησης, κατηγορίες και πολλές δυνατότητες φιλτραρίσματος. Για να μην αναφέρουμε, τα σχόλια και οι βαθμολογίες στα κλιπ και η αποθήκευση τους για προβολή εκτός σύνδεσης είναι δωρεάν σε όλα τα μέλη του.

Συνδρομή Premium, εκπτώσεις και τιμές στο Dadcrush.com

dadcrush μπείτε

Όποιες κι αν είναι οι σπασμωδικές ανάγκες και οι οικονομικές σας δυνατότητες, το DadCrush προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προσιτών πακέτων για συνδρομή. Μπορείτε είτε να εγγραφείτε για ένα μόνο πάσο, ένα εβδομαδιαίο πάσο, ένα μηνιαίο πάσο ή ένα ετήσιο πάσο. Αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε περισσότερα, μια ετήσια συνδρομή κοστίζει περίπου 0.16 $ την ημέρα, καθιστώντας την εξαιρετική αξία για μακροχρόνιους συνδρομητές. Ακολουθεί μια επισκόπηση του DadCrush Premium:

 • Συνδρομή 1 μηνών – 9.95 $ Εφάπαξ πληρωμή (κόστος 0.33 $ ανά ημέρα)
 • Συνδρομή 3 μηνών – 24.95 $ Εφάπαξ πληρωμή (κόστος 0.28 $ ανά ημέρα)
 • Συνδρομή 12 μηνών – 59.95 $ Εφάπαξ πληρωμή (κόστος 0.16 $ ανά ημέρα)
 • 12-μήνας TeamSkeet Premium – 365 $ Εφάπαξ πληρωμή (κόστος 1.00 $ ανά ημέρα)

Κυρίως, η συνδρομή επί πληρωμή στο DadCrush σάς δίνει πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, φωτογραφιών, λειτουργιών ροής και λήψης όποτε και όπου θέλετε. Η παράλειψη αυτής της στιγμής θα ήταν μια τεράστια απογοήτευση, επειδή δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να σας προσφέρει τεράστιο περιεχόμενο και δωρεάν χρήματα εκτός από το Dadcrush.com.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του DadCrush

PROS:

 • Ροή υψηλής ευκρίνειας
 • Δωρεάν ιστότοποι και σειρές περιλαμβάνονται στη συνδρομή
 • Νέες ενημερώσεις κάθε εβδομάδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Διαθέσιμοι πολλοί πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη είναι διαθέσιμη μόνο για μέλη επί πληρωμή
 • Τα βίντεο ποιότητας 4K είναι αποκλειστικά για μέλη επί πληρωμή
 • Δεν υπάρχει φίλτρο στη λίστα μοντέλων

12-Καλύτεροι ιστότοποι πορνό αιμομιξίας Premium Παρόμοιοι με το Dadcrush.com:

# 1 - SisLovesMe

SisLovesMe

Τώρα ξέρετε τι πρόκειται να φέρει το SisLovesMe στην οθόνη σας από το ίδιο το όνομα. Αυτό το premium πορνό προσφέρει εκπληκτικά βίντεο και θέματα που εστιάζουν σε σημεία ταμπού, όπως θετά αδέρφια, σεξ μαμάς-γιου, γαμημένο μπαμπά-κόρη και πολλά άλλα. Οι ηθοποιοί είναι όλες υπέροχες, οπότε σίγουρα θα απολαύσετε τη συνδρομή σας εδώ. Ως μέρος της συνδρομής σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο αποκλειστικό περιεχόμενο του ιστότοπου TeamSkeet.

PROS:

 • Πολλές τοποθεσίες σε μία συνδρομή
 • Μπορείτε να κάνετε λήψη και ροή βίντεο σε HD
 • Πολλά θέματα για να απολαύσετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορώ να σχολιάσω
 • Τα βίντεο πλήρους μήκους είναι διαθέσιμα μόνο για μέλη premium

# 2 - MomZR

Κύριο MomZR

Το MomZR έχει πράγματι αφήσει σημάδι ως διαβόητη πηγή πορνό αιμομιξίας μαμάς-γιου από τον ίδιο τον τίτλο. Έχει όλες τις MILF φαντασιώσεις σας καλυμμένες και πολλά άλλα! Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μαμάδες έχουν μεγάλη εμπειρία στο σεξ και έχουν πολλές δεξιότητες για να επιδείξουν.

Όντας ΔΩΡΕΑΝ πηγή πορνό, ξέρω ότι πολλοί από εσάς πιστεύετε ότι δεν δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα και την ανάλυση. Αλλά προς έκπληξή μου, το MomZR, παρά το σύστημα ανοιχτού κώδικα, υπάρχει άφθονη συλλογή υψηλής ευκρίνειας, σκηνές πλήρους μήκους και μερικές ταινίες SD.

PROS:

 • Αποκλειστικά πορνό MILF
 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ποιότητα βίντεο σαν premium
 • Οι κατηγορίες και οι πορνοστάρ είναι πολλές

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο είναι ποιότητας SD
 • Λίγες διαφημίσεις

# 3 - Ετεροθαλή αδέρφια

Βήμα αδέλφια κύρια

Το StepSiblings είναι ένας βρόμικος ιστότοπος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με θετές αδερφές και θετούς αδερφούς να διασκεδάζουν ερωτικά, να φλερτάρουν, να βιδώνουν και να απολαμβάνουν διάφορα χάλια. Τι μπορείτε να περιμένετε; Όταν οι σεξουαλικά απογοητευμένοι έφηβοι εγκλωβίζονται μαζί μέσα σε ένα σπίτι, μπαίνουν σε κάθε είδους αηδίες. Επιπλέον, τα StepSiblings συγκαταλέγονται στο υποσύνολο της κοινότητας Ιστού TeamSkeet. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από νέα κανάλια, καθώς και σε εκατοντάδες ή χιλιάδες εκπομπές και ταινίες.

Αξιολόγηση StepSiblings εδώ.

PROS:

 • Έχει δοκιμαστική συνδρομή
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε προεπισκοπήσεις χωρίς να εγγραφείτε
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Ροή και λήψη σε υψηλή ποιότητα
 • Εκτενής λίστα μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ απλός σχεδιασμός
 • Η δυνατότητα αξιολόγησης χρήστη δεν είναι διαθέσιμη

# 4 - Banging Family

bangingfamily

Το BangingFamily είναι μια σελίδα ταμπού και αιμομιξίας πορνό γεμάτη με όλα τα αδέρφια και το οικογενειακό σεξ. Έχω δει θετούς μπαμπάδες να χτυπούν τις άτακτες θετές τους κόρες και κάποια MILF να γαμάει τον θετό της γιο στην κρεβατοκάμαρα του κύριου. Συνολικά, υπάρχουν πολλές ιστορίες που θα λατρέψουν οι λάτρεις της αιμομιξίας.

PROS:

 • Υπάρχουν ιστοσελίδες μπόνους
 • Έχει την κατηγορία Spanking και είναι πολύ δημοφιλές
 • Πολλά πορνό που μπορούν να σας διασκεδάσουν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν προεπισκοπήσεις για μη εγγεγραμμένους χρήστες
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο
 • Μερικές διαφημίσεις για έναν βασικό λογαριασμό

# 5 - brazzers

ιστότοπος brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πορνογραφικούς ιστότοπους μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και γευστικά βίντεο. Από το 2005, κυκλοφορεί. ποτέ δεν απέτυχε να ανεβάσετε διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένου του λεσβιακού σεξ, των σκληροπυρηνικών, των σαγηνευτικών MILF, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυλιάρη κοινότητα του καθημερινά, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα που βασίζονται σε χρήστες παγκοσμίως. Επίσης, η ομάδα των Brazzers κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την παραγωγή και το κόστος για να βεβαιωθεί ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος HD πορνό στον κόσμο το 2019 τα λέει όλα.

Δείτε την κριτική του Brazzers.

PROS:

 • Καλή 1
 • GooΕυρεία συλλογή από πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 6 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

πραγματικότητα

Ένα άλλο στη λίστα είναι το RealityKings. Αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος πορνό, επειδή έχει πολλές σκηνές υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από τις πιο καυτές και σέξι πορνοστάρ. Μια από τις πιο περιζήτητες σκηνές εδώ περιλαμβάνει MILF που γαμούν τους φίλους των θυγατέρων τους, ερωτικά μασάζ, ντροπαλές υπηρέτριες, ψεύτικες επαγγελματίες και πολλές άλλες ιστορίες. Πράγματι, το όνομα RealityKings δεν δίνεται χωρίς λόγο. Φορτωμένο με χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ολόκληρη η κριτική του RealityKings εδώ.

PROS:

 • Το κόστος δοκιμής είναι μόνο 1 $
 • Ο ιστότοπος ενημερώνει τα βίντεό του συχνά
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πορνό βίντεο
 • Όλοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί πορνό είναι μαζί σε ένα μέρος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε μόνο 50 βίντεο την ημέρα

# 7 - Bellesa

αρχική σελίδα ταινιών bellesa

Το Bellesa Porn είναι ένας ιστότοπος πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε σήμερα. Παράγουν πορνό βίντεο φτιαγμένα για την ευχαρίστηση των γυναικών. Επίσης, τα θέματα περιέχουν γυναίκες ερμηνεύτριες που διασκεδάζουν με τον εαυτό τους αντί να είναι αντικείμενο ευχαρίστησης. Πράγματι, υπάρχει μια εκτενής παρουσίαση της ισότητας, ένα κρίσιμο συστατικό του φεμινιστικού πορνό.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Bellesa.

PROS:

 • Απλός σχεδιασμός, αλλά κομψός
 • Εύκολο στην περιήγηση και φιλικό προς τον χρήστη
 • Η κοινότητα προωθεί ένα θετικό περιβάλλον
 • Δημιουργήστε πραγματικό σεξ
 • Τα αστέρια έχουν δημοφιλή ονόματα στον κλάδο

Μειονεκτήματα:

 • Πορνογραφικά βίντεο που προορίζονται για γυναίκες

# 8 - MileHighMedia

milehighmedia

Μπορείτε να καπνίζετε αρθρώσεις όσες θέλετε, αλλά το υψηλό που παίρνετε από το κάπνισμα δεν θα ξεπεράσει ποτέ το MileHighMedia «υψηλό». Σίγουρα προσφέρει σεξουαλική ψυχαγωγία από μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματιών ενήλικων ηθοποιών. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος έχει φέρει βίντεο υψηλής ποιότητας στην οθόνη σας.

Το MileHighMedia είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος πορνό με μεγάλη ποικιλία λειτουργιών, βίντεο και σεξουαλικού περιεχομένου για να απολαύσετε. Όλες οι σκηνές είναι εντυπωσιακές και γίνονται από πανέμορφες γυναίκες. Πράγματι, σας αφήνει στο στόμα χορταστικό. Ομοίως, έχει μια μεγάλη ποικιλία από δράσεις, φετίχ και τσακίσματα για όλους τους λάτρεις με μοναδικά γούστα. Σίγουρα, υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από πορνό βίντεο που σας περιμένει.

Ακολουθεί μια κριτική MileHighMedia.

PROS:

 • Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο 4K διαθέσιμα
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Καταπληκτικός σχεδιασμός και χρηστικότητα
 • Ροή σε υψηλή ανάλυση
 • Η λήψη είναι γρήγορη και αξιόπιστη
 • Υπέροχη λίστα με πορνοστάρ τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες
 • Περιέχει αποκλειστικούς ιστότοπους στην τιμή ενός

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσει επιπλέον
 • Περιορισμένη περίοδος για δωρεάν δοκιμή

# 9 - DigitalPlayground

ψηφιακο σπιτι img

Η ψηφιακή παιδική χαρά είναι αυτό που πρέπει να επισκεφτείτε αν νιώθετε την ανάγκη για διασκέδαση ενηλίκων. Είναι ένας χώρος όπου συλλέγονται σε ένα σημείο δημοφιλή βίντεο σεξ, πλήθος και αποκλειστικές σκηνές. Οι θεατές μπορούν να μεταδώσουν εκατοντάδες βίντεο HD και να κατεβάσουν ό,τι θέλουν.

Η ψηφιακή παιδική χαρά ευχαριστεί τους πιστούς θαυμαστές της με βίντεο υψηλής ποιότητας, σκληρές σκηνές, πρωτότυπες πλοκές και τις πιο σέξι ηθοποιούς πορνό. Έτσι, έγινε ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ασφαλείς ιστότοπους πορνό στο Διαδίκτυο. Φέρτε τους πάντες με υπερπολυτελή βίντεο πορνό και πρόσβαση σε πολλές σκηνές. Πάνω απ 'όλα, ο ιστότοπος ενημερώνεται τακτικά. Έτσι, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν νέα βίντεο διαθέσιμα για τις καθημερινές σας φαντασιώσεις.

Ολόκληρη η κριτική του DigitalPlayground εδώ.

PROS:

 • Διατίθενται πολλά βίντεο HD
 • Πίσω από τα παρασκήνια είναι διαθέσιμα
 • Η σχεδίαση και η εμπειρία του χρήστη είναι κορυφαίες
 • Χιλιάδες επιλογές ταινιών
 • Ενημερώνεται τακτικά με βίντεο HD
 • Μια εκτενή συλλογή φωτογραφιών
 • Υψηλής ποιότητας πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη χρειάζεται επιπλέον χρήματα
 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος

# 10 - PropertySex

ιδιότητα τελευταίας

Το PropertySex είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε με σκληρό περιεχόμενο. Είναι διάσημο για τα βίντεό του που περιέχουν κτηματομεσίτες που δείχνουν σαγηνευτικοί και γαμημένοι. Επίσης, το PropertySex παράγει μοναδικό νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα. Έτσι, υπάρχουν νέα διαθέσιμα βίντεο για να περιμένουμε. Πάνω από όλα, πήραν τα πιο ευχάριστα κορίτσια στο Διαδίκτυο σήμερα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του PropertySex.

PROS:

 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και HD
 • Υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση
 • Το Pornstars είναι μια καυτή και υψηλής ποιότητας επιλογή
 • Βάζει προσπάθεια και επενδύσεις στην ποιότητα παραγωγής

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πληρωμή

# 11 - Μόφος

νέα αρχική σελίδα mofos

Ο Mofos είναι ο κορυφαίος ιστότοπος πορνό υψηλής ποιότητας στο Διαδίκτυο και θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους χώρους για εξερεύνηση. Πράγματι, υπάρχει ένα αξιοπρεπές ποσό πορνογραφικών βίντεο εδώ. Όλα είναι με μοναδικές σκηνές, σενάρια και διαφορετικούς ηθοποιούς. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ειδών, όπως χτυπήματα, ξανθιά, MILF, ανταλλαγή ζευγαριών και ερασιτεχνική ρύθμιση. Σαφώς, όλα τα μέλη παρακολουθούν ελεύθερα όλο το περιεχόμενο εδώ χωρίς προβλήματα καθυστερήσεων και χαμηλής ποιότητας απόδοσης.

Αναθεώρηση Mofos εδώ.

PROS:

 • Περιέχει διαφορετικούς ιστότοπους που έχουν μοναδικές δυνατότητες
 • Όλα τα βίντεο της συλλογής είναι υψηλής ποιότητας
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι αξιοπρεπής και πολύ ομαλή
 • Τα μοντέλα παρέχουν μια πλήρη περιγραφή του εαυτού τους

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρήματα εάν θέλετε να κάνετε λήψη
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προηγμένη αναζήτηση

# 12 - bangbros

bangbros

Το BangBros είναι ένας από τους καλύτερους premium ιστότοπους πορνό στις μέρες μας. Αυτό που το κάνει δημοφιλές από τα υπόλοιπα είναι τα βίντεο υψηλής ποιότητας που παράγουν καθημερινά. Πράγματι, έχει μια εντυπωσιακή λίστα με τους πιο καυτούς πορνοστάρ και ερασιτέχνες σταρ που είναι έτοιμοι να κάνουν την προβολή σας ευχάριστη και συναρπαστική. Λόγω της δημοτικότητάς του, πολλοί πορνοστάρ εδώ έχουν φτάσει στο επίκεντρο και έχουν γίνει γνωστοί παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα, το BangBros αυξάνει τους οπαδούς του καθημερινά και έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς θαυμαστές που έχουν σημειωθεί ποτέ.

Ελέγξτε για κριτική του BangBros

PROS:

 • Χιλιάδες πορνό επιλογή
 • Η λήψη είναι διαθέσιμη
 • Ενημερώνει τακτικά για να παρέχει νέο περιεχόμενο στους χρήστες
 • Εύκολη αναζήτηση βίντεο λόγω κατηγοριών

Μειονεκτήματα:

 • Για να δείτε βίντεο ανάλυσης 4K, πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό

Τελικές Σκέψεις

Συνολικά, το DadCrush φαίνεται σαν ένας καλός προορισμός για όποιον αναζητά διαδικτυακά πορνό αιμομιξίας χωρίς ενοχές. Το περιεχόμενο συνήθως προσφέρει θετή κόρη και πατριό να γαμούν, να πιπιλίζουν και να σφυροκοπούν στο σπίτι. Αλλά αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν και εδώ διαθέσιμες σκηνές τριών ατόμων και γκανγκμπανγκ, οπότε υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να βρείτε.

Επίσης, είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος από την πλούσια συλλογή που διαθέτει με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας και αξέχαστες σκηνές. Για να μην αναφέρουμε, έχει ένα σωρό βίντεο με POV, σκληροπυρηνικά και κρεμώδη αιμομιξία που πολλοί από εμάς δεν θα περίμεναν να δούμε. Σίγουρα, μπορείτε να απολαύσετε όλα αυτά (και πολλά άλλα) χρησιμοποιώντας το βολικό, αβίαστο σύστημα διεπαφής του ιστότοπου. Αυτό όμως που κάνει το DadCrush ακόμα πιο ελκυστικό είναι η αποκλειστική πρόσβαση στα κανάλια TeamSkeet —επεκτείνοντας το υλικό σας για το fapping σε ένα εντελώς νέο, διαφορετικό επίπεδο. Απλά φανταστείτε τα προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε με μία μόνο συνδρομή!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή