Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

Αιμομιξία Vidz

& TOP-12 Δωρεάν Ιστότοποι με πορνό αιμομιξίας όπως το IncestVidz.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το IncestVidz.com

incestvidz σπίτι

Ετοιμάζεστε για μια απόδραση μαμάς-γιου και μπαμπά-κόρης; Αν ναι, επισκεφτείτε το IncestVidz.com για μια υπέροχη εμπειρία Ταμπού Πορνό. Ίσως, το κοινό να μην αισθάνεται ακόμη πολύ άνετα με τις σχέσεις αιμομιξίας, αλλά οι άπληστοι γνώστες του πορνό απολαμβάνουν την ελεύθερη και απολαυστική γεύση του. Διάφοροι θαυμαστές του πορνό είναι φρενήρεις σχετικά με το σεξ με αιμομιξία και ζητούν ιδιαίτερα ταινίες που παρουσιάζουν αυτήν τη θέση πορνό. Έτσι, η βιομηχανία πορνό ανταποκρίνεται στη ζήτηση και έχει δημιουργήσει ιστότοπους για να βοηθήσει τις ανάγκες που ξεπερνούν.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.incestvidz.com

Το Incest Vidz είναι έτοιμο να προσφέρει την πιο απίστευτη οικογενειακή ερωτική που ταιριάζει στις επιθυμίες σας. Αυτή η πλατφόρμα ενδιαφέρεται για αυτά που προσφέρουν και εστιάζει σε μια οργασική απόλαυση. Το Incest Vidz παρέχει ένα χώρο συνάντησης για τους φανατικούς να εξερευνήσουν πλήρως την οικογενειακή κουζίνα ρόλων. Ως εκ τούτου, εάν αγαπάτε επίσης αυτά τα υλικά, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιαγωγή σε ολόκληρη την αρένα. Από την άλλη πλευρά, εάν αναζητάτε μια πλήρη περιγραφή, εγκαταστήστε και διαβάστε αυτήν την ειλικρινή κριτική του Incest Vidz.

Γίνε άτακτος με την οικογένεια

Τα μέλη της οικογένειάς μας είναι τα πρώτα άτομα με τα οποία μοιραζόμαστε τις φιλοδοξίες, τις επιθυμίες και τους στόχους μας. Είναι η επιτομή μας της αγάπης και της φροντίδας. Ωστόσο, μερικά άτακτα άτομα τα σκέφτονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτοί οι καυλιάρηδες άνθρωποι διεγείρονται με το να φαντάζονται πιθανά σενάρια όπως να χτυπήσουν τα θετά τους αδέρφια, να ξαπλώσουν από τους μπαμπάδες τους ή να κοιμηθούν δίπλα στις καυτές μητριές τους. Όποια κι αν είναι η κατάσταση, όσοι είναι εθισμένοι στο ταμπού πορνό γίνονται πολύ καυτές και καυτηριασμένοι με αυτά τα κομμάτια.

Με αυτό, είναι πολύ μέσο για αυτούς να έλκονται από τα μέλη της οικογένειάς τους. Αν και αυτές οι συνθήκες είναι ένα όχι-όχι στην κοινότητα, οι θαυμαστές αναζητούν μια πλατφόρμα για να εκφράσουν τα κρυμμένα συναισθήματά τους. Από εκεί, το Incest Vidz έρχεται να δώσει ερωτική διάσωση. Στο Incest Vidz, μπορείτε ελεύθερα να αφήσετε την επιθυμία σας να γαμήσετε την θετή αδερφή σας και άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Ο ιστότοπος ανοίγει την κατανόηση του κοινού σχετικά με τα πιθανά σενάρια, όπως το να έλκεσαι από την οικογένειά σου. Ως εκ τούτου, εάν δεν μπορείτε να ελέγξετε τις απόκοσμες επιθυμίες σας, αφήστε το Incest Vidz να καλύψει αυτό το κενό στο καβλί σας.

περιεχόμενα incestvidz

Στατιστικά Αιμομιξίας Vidz

Το Incest Vidz ξεκίνησε το σκοπό του στη βιομηχανία το 2011. Οι ιδρυτές του ιστότοπου βρίσκονται στο Μπελίζ και παρέχουν συνεχώς τις ταινίες ρόλων των ονείρων μας. Αυτήν τη στιγμή, ο ιστότοπος έχει αρκετό αριθμό ακολούθων που είναι εμφανείς στην παγκόσμια κατάταξη επισκεψιμότητας. Ο τομέας ισχυρίζεται ότι αγγίζει τις ζωές των θαυμαστών του πορνό με χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες. Πραγματικά, το Incest Vidz στοχεύει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με υλικά που είναι συναρπαστικά και οργαστικά. Με αυτό, θα σας κάνω μια περιήγηση και θα περιγράψω τα θετικά και τα αρνητικά του χαρακτηριστικά.

Επίσκεψη στην αρχική σελίδα

Απλός! Αυτή είναι η αρχική λέξη που ήρθε στο μυαλό μου όταν προσγειώθηκα στη σελίδα Incest Vidz. Το απλό λευκό φόντο του ιστότοπου δεν θα σας προκαλέσει πονοκέφαλο. Οι δημιουργοί ιστοτόπων συνδύασαν τη λευκή αρένα με μια κεφαλίδα μενού σε γκρι χρώμα. Θα παρατηρήσετε επίσης αμέσως το λογότυπο που δείχνει ένα κορίτσι κινουμένων σχεδίων δίπλα στο τεράστιο όνομα IVIDZ. Το Incest Vidz διευκρίνισε επίσης την τεχνογνωσία του παρέχοντας ένα μεγάλο banner «Πορνό βίντεο για οικογενειακούς ρόλους» στο κάτω μέρος του λογότυπου του ιστότοπου.

Επιπλέον, όπως ένας τυπικός ιστότοπος πορνό, μπορείτε να δείτε μια τεράστια μηχανή αναζήτησης στο κέντρο της σελίδας. Επίσης, το Incest Vidz περιλάμβανε καρτέλες που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε, να εγγραφείτε και να δείτε βίντεο στην ενότητα "Μου αρέσει". Είναι συναρπαστικό να βλέπεις μια αρχική σελίδα γεμάτη με ερωτικές κινήσεις και υλικά. Οι μικρογραφίες είναι ελκυστικές με το στυλ πλέγματος τους και τις διαθέσιμες πληροφορίες βίντεο. Έτσι, θα λατρέψετε τους τίτλους των βίντεο, τον αριθμό των προβολών, τα σχόλια και τις αντιδράσεις.

incestvidz λεσβία

Εν τω μεταξύ, ο βασικός σχεδιασμός μπορεί να απασχολεί ορισμένους φανατικούς πορνό, αλλά εξακολουθεί να είναι λειτουργικός. Εξάλλου, επισκεπτόμαστε έναν ιστότοπο πορνό λόγω της βιβλιοθήκης του και ο λαμπερός σχεδιασμός του ιστότοπου έρχεται ως μπόνους. Αν και άλλοι δωρεάν ιστότοποι μπορούν ακόμα να έχουν μια εξαιρετική διάταξη, το Incest Vidz εξακολουθεί να επέλεξε να το κάνει παραδοσιακό. Επιπλέον, η σελίδα περιελάμβανε επίσης σελιδοποίηση για να μπορείτε να χειρίζεστε ολόκληρο το αρχείο. Επομένως, είδα ότι οι σελίδες φτάνουν τις 466, κάνοντάς με να νιώθω σίγουρος ότι το Incest Vidz απέκτησε μια τεράστια συλλογή. Χμμ, ακούγεται διασκεδαστικό, πράγματι!

Επιλογές ταξινόμησης και διαφημίσεις

Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι το Incest Vidz προσάρμοσε διάφορες επιλογές φιλτραρίσματος με ένα τεράστιο αποθετήριο. Μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας ταξινομώντας το υλικό σε σειρά ημερομηνίας, προβολών, επισημάνσεων "μου αρέσει" και σχολίων. Επίσης, συνιστώ ότι το Incest Vidz εμφανίζει αυτές τις δυνατότητες στο επάνω μέρος της κύριας σελίδας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση και να πατήσετε τα κουμπιά. Εν τω μεταξύ, εάν είστε περίεργοι για τις περιοχές, θα τις συζητήσουμε ξεχωριστά αργότερα.

Επιπλέον, μπορείτε γρήγορα να βεβαιώσετε ότι το Incest Vidz δεν διαθέτει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες. Πράγματι, ο ιστότοπος είναι βασικός. Δεδομένου ότι δεν έχουν κάποια μοντέρνα προγράμματα, οι επισκέπτες του ιστότοπου πρέπει να περιμένουν πολλές διαφημίσεις γύρω από τις γωνιές του Incest Vidz. Ναι, θα βοηθούσε αν μπορούσατε να υπομείνετε διάφορα και αναρίθμητα αναδυόμενα παράθυρα, ανακατεύθυνση και διαφημίσεις. Θέλω να πω, είναι πολλά? Ως εκ τούτου, εάν είστε πρόθυμοι να το δεχθείτε, αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο με κατανόηση και θάρρος. Τα υλικά είναι απεριόριστα, συν είναι όλα δωρεάν.

Τμήματα Οικογενειακού Σεξ

Όλα όσα βιώνετε εδώ στο Incest Vidz γίνονται απλά με την κύρια διάταξη του ιστότοπου. Ευτυχώς, το Incest Vidz ομαδοποίησε τα υλικά σε τρεις καλύτερες ενότητες: συγκεκριμένα, Μαμά-Γιος, Αδελφός-Αδελφή και Μπαμπάς-Κόρη. Μπορείτε να επισκεφτείτε ποιο τμήμα ταιριάζει στην ερωτική σας αναζήτηση και να βουτήξετε στις υπέροχες αισθήσεις που προσφέρει κάθε υλικό. Επιπλέον, κάθε ενότητα στο Incest Vidz φιλοξενεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα, περιστάσεις και ιστορία.

Σε σχέση, μπορείτε να περιπλανηθείτε στο αρχείο της μαμάς-γιου εάν απολαμβάνετε να βλέπετε θετές μαμάδες να χτυπιούνται από τους θετούς γιους τους. Επίσης, αυτή η ενότητα περιέχει νεότερα αγόρια που έχουν τεράστια έλξη για τους γονείς του αντίθετου φύλου. Αυτό το σενάριο συμβαίνει και στην αρένα μπαμπά-κόρης, όπου οι μπαμπάδες αποπλανούν τα θηλυκά τους απογόνους. Εν τω μεταξύ, οι θετές κόρες είναι τόσο άτακτες που τους αρέσει να τραβούν την προσοχή των θετών τους και να τις παρασύρουν στην κρεβατοκάμαρα.

Επιπλέον, αυτές οι ταινίες θα σας δώσουν μια συνεχή σύνδεση με μια απαγορευμένη υπόθεση. Όχι μόνο αυτό, ο χώρος Brother-Sister θα κάνει επίσης τη φαντασία σας να γίνει ξέφρενη και kinky. Αυτά τα αδέρφια, που τους αρέσει να μοιράζονται τα μυστικά τους, έκαναν μια σημαντική συμφωνία για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εξερευνήσουν το ένα το άλλο. Τους αρέσει να είναι πιο οικεία και να κρύβουν την περιπέτειά τους από τους γονείς τους. Τα αδέρφια εδώ στο Incest Vidz είναι εξίσου καυλιάρηδες και ενθουσιασμένοι για να καταβροχθίσουν ο ένας τον άλλον και να απολαύσουν αυτή την απολαυστική εμπειρία στις ανέσεις του σπιτιού τους.

incestvidz brosis

Περισσότερη συλλογή Cumming

Το Incest Vidz προσφέρει επίσης άλλες νόστιμες λιχουδιές. Βάζω στοίχημα ότι θα λατρέψετε τη δόση τους από ομαδικές, λεσβίες, εικονικές, τραννί και διαφορετικές προσβάσιμες θέσεις πορνό. Θα φτάσετε στον οργασμό με τα διάφορα φιλιά, το πιπίλισμα και το γλείψιμο πουλί, το δάχτυλο, τον αυνανισμό και πολλές άλλες σκηνές εδώ στο Incest Vidz. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να βυθιστείτε βαθιά στην ορχήστρα της αιμομιξίας και του ταμπού πορνό.

Επιπλέον, είναι αναπόφευκτο να καυλιάρης περισσότερο με τους αρραβώνες και δεν υπάρχουν απαγορευμένες ερωτικές σκηνές. Το Incest Vidz είναι πρόθυμο να ανοίξει χώρους για άτομα που αναζητούν σεξουαλική προσοχή. Ολόκληρο το αποθετήριο θα παρέχει εμπειρίες που όλοι λαχταρούν κρυφά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βυθιστείτε στο μουνί μιας μαμάς MILF και στα διογκωμένα σοκάκια του κεφαλιού της οικογένειας. Τεράστια, μπορείτε να εκτελέσετε ελεύθερα τα σεξουαλικά φετίχ και τις φαντασιώσεις σας. Επιπλέον, το ομαδικό σεξ θα σας κάνει ακόμα πιο καυλιάρη. Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε και να τρίψετε το πουλί σας, φίλε.

σελίδα incestvidz

Ποιότητα και εμπειρία βίντεο

Τα υλικά ρόλων εδώ στο Incest Vidz κυμαίνονται από τυπική έως υψηλή ποιότητα. Αυτή η δωρεάν τοποθεσία παρέχει στους θαυμαστές καλής ποιότητας ερωτικά πράγματα. Αν και οι περισσότερες σκηνές είναι μέσης ποιότητας βίντεο, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές κινήσεις υψηλής ανάλυσης. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις, τις καμπύλες και τις ενέργειες ανά βίντεο. Επίσης, η τεράστια συλλογή περιέχει ταινίες μεγάλου μήκους. Ορισμένες ταινίες είναι μεγάλου μήκους, που κυμαίνονται από τριάντα λεπτά έως μία ώρα.

Πράγματι, οι θαυμαστές του πορνό δύσκολα μπορούν να χορτάσουν αυτά τα προνόμια. Όχι μόνο αυτό, η ταχύτητα ροής είναι επίσης αποτελεσματική. Μπορείτε να απολαύσετε ροή χωρίς ανησυχίες με buffer στην πορεία. Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με ορισμένους συνδέσμους, καθώς περιέχουν ανεπιθύμητα στοιχεία. Ωστόσο, η συλλογή συνεχίζει να αυξάνεται με τις τακτικές ενημερώσεις της Incest Vidz. Τα υλικά ενσωματώνονται κάθε δεύτερη μέρα και απεικονίζει συναρπαστικές σκηνές και λαχταριστές ιστορίες.

βίντεο incestvidz

Τα μέλη της οικογένειας Horny

Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι τα θηλυκά που εμφανίζονται εδώ στο Incest Vidz είναι καυτά και ξεχειλίζουν από σεξουαλικότητα. Οι μαμά και κόρη ηθοποιοί είναι σαγηνευτικές με δελεαστικούς γλουτούς και βυτάκια. Έτσι, κοιτάζοντάς τα κάνει τους πάντες διεγερμένους και ένοχους με εξαιρετική ευχαρίστηση. Αποπνέουν τον εαυτό τους με ανδρεία και ζωντάνια που κανείς δεν μπορεί παρά να ευχηθεί να αγγίξει και να νιώσει την απαλότητά τους. Αυτά τα μωρά απολαμβάνουν να επιδεικνύουν το σώμα τους και να αποπλανούν τα μέλη της οικογένειάς τους. Πράγματι, είναι αυτοί που κάνουν κάθε εμπειρία πορνό αχνιστή και ονειρική.

Τα υπέρ και τα κατά του IncestVidz.com

PROS:

 • Πολυάριθμη συλλογή πορνό αιμομιξίας
 • Απεριόριστη και δωρεάν πρόσβαση
 • Καυτές ερμηνεύτριες πορνό
 • Αρκετά χαρακτηριστικά ταξινόμησης
 • Απλός ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Βασικός σχεδιασμός ιστότοπου

TOP-12 Δωρεάν Ιστότοποι για πορνό αιμομιξίας, παρόμοιοι με το IncestVidz.com:

# 1 - Banging Family  

bangingfamily

Το BangingFamily είναι μια σελίδα ταμπού και αιμομιξίας πορνό που είναι γεμάτη με όλα τα αδέρφια και το οικογενειακό σεξ. Οι πατριοί μπαμπάδες χτυπούν τις άτακτες θετές κόρες τους. Κάποια MILF γαμάει τον θετό γιο της στην κρεβατοκάμαρα του κύριου. Συνολικά, υπάρχουν πολλές ιστορίες που θα λατρέψουν οι λάτρεις της αιμομιξίας.

PROS:

 • Υπάρχουν ιστοσελίδες μπόνους
 • Έχει την κατηγορία Spanking και είναι πολύ δημοφιλές
 • Πολλά πορνό που μπορούν να σας διασκεδάσουν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν προεπισκοπήσεις για μη εγγεγραμμένους χρήστες
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο
 • Μερικές διαφημίσεις για έναν βασικό λογαριασμό

# 2 - DadCrush  

μοντέλα dadcrush

DadCrush έχει να κάνει με πορνό με θετούς μπαμπάδες που γαμούν και βιδώνουν τις όμορφες και νεαρές θετές κόρες τους. Υπάρχουν πολλές ιστορίες εδώ και τα θέματα μπορεί να κυμαίνονται σε εκατοντάδες. Δεν θα βαρεθείτε επίσης γιατί κάθε βίντεο έχει συναρπαστικές και μοναδικές σκηνές που σας διασκεδάζουν όλη την ώρα. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι κατέγραψαν όλο το περιεχόμενό τους σε POV, έτσι θα ζήσετε τα πάντα σχεδόν αληθινά.

PROS:

 • Έχει δοκιμαστική περίοδο
 • Τα βίντεο έχουν προεπισκοπήσεις και teaser
 • Πολλά θέματα για έλεγχο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοντέλο
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα και επιλογές ταξινόμησης
 • Απλός σχεδιασμός

# 3 - SisLovesMe  

SisLovesMe

Από το ίδιο το όνομα, τώρα γνωρίζετε τι πρόκειται να φέρει στην οθόνη σας το SisLovesMe. Αυτό το premium πορνό προσφέρει εκπληκτικά βίντεο και θέματα που εστιάζουν σε σημεία ταμπού, όπως θετά αδέρφια, σεξ μαμάς-γιου, γαμημένο μπαμπά-κόρη και πολλά άλλα. Οι ηθοποιοί είναι επίσης πανέμορφες, οπότε σίγουρα θα απολαύσετε τη συνδρομή σας εδώ. Ως μέρος της συνδρομής σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο αποκλειστικό περιεχόμενο του ιστότοπου TeamSkeet.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του SisLovesMe.

PROS:

 • Πολλές τοποθεσίες σε μία συνδρομή
 • Μπορείτε να κάνετε λήψη και ροή βίντεο σε HD
 • Πολλά θέματα για να απολαύσετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορώ να σχολιάσω
 • Τα βίντεο πλήρους μήκους είναι διαθέσιμα μόνο για μέλη premium

# 4 - FamilyPorn  

κατηγορίες οικογενειακών πορνό

Τα παιδιά στο Family Porn παίρνουν τα φετίχ τους πολύ σοβαρά. Συνέθεσαν μια από τις πιο αξιόλογες συλλογές απαγορευμένης πορνογραφίας που έχω δει ποτέ. Επίσης, τα σενάρια απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα φαντασιώσεων στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των θετών θετών, των θείων ανιψιών, των παππούδων και των εγγονών, των συναντήσεων μητέρας-γιου και πολλών άλλων.

Πλήρης οικογενειακή πορνογραφία.

PROS:

 • Δωρεάν πορνογραφική ιστοσελίδα
 • Διατίθενται ταμπού και πορνογραφία αιμομιξίας
 • Αποτελεσματικές κατηγορίες παιχνιδιού ρόλων
 • Καυτές ηθοποιοί και ηθοποιοί
 • Απλός σχεδιασμός
 • Καλές επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Μερικά περιεχόμενα υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις banner
 • Δεν υπάρχουν λήψεις

# 5 - LetMeJerk   

letmejerk toprated

Το LetMeJerk.com είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει μερικά από τα πιο εξαιρετικά δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο που διατίθεται στο διαδίκτυο. Είναι απίστευτο, όλες οι ταινίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι δωρεάν, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι θα πλήρωναν ευχαρίστως χρήματα για να παρακολουθήσουν τέτοια ψυχαγωγία. Το LetMeJerk είναι επίσης προσαρμόσιμο σε όλες τις συσκευές προβολής, οπότε είτε επιλέξετε να παρακολουθήσετε πορνό στον υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φαίνεται υπέροχο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε από τις κατηγορίες και να δείτε τι σας αρέσει περισσότερο.

Ακολουθεί μια κριτική LetMeJerk.

PROS:

 • Δωρεάν πορνογραφικά βίντεο
 • Εξαιρετική σχεδίαση και πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο
 • Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε.
 • Υπάρχουν διαθέσιμες λήψεις.

Μειονεκτήματα:

 • Μη ενεργή κοινότητα
 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες.
 • Δεν υπάρχει προεπισκόπηση βίντεο.

# 6 - Πορνο 

PornOne πορνοστάρ

Το PornOne είναι ο απόλυτος ιστότοπος για τα φτωχά παιδιά που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ιστοσελίδες premium πορνό αλλά θέλουν να νιώσουν την πολυτέλεια των premium χαρακτηριστικών. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη και ροή βίντεο ό,τι θέλετε σε ανάλυση 1080p χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα δολάριο. Σίγουρα, το PornOne είναι ένας πλήρης ιστότοπος πορνογραφικού σωλήνα που καλωσορίζει όλους τους λάτρεις του πορνό σε όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική μας για το PornOne.

PROS:

 • Τα πορνό βίντεο διατίθενται σε μια ποικιλία επιλογών: shemales, gay και straight
 • Λίγες μόνο διαφημίσεις
 • Καθαρή και απλή διάταξη ιστότοπου
 • Η διεπαφή είναι διαισθητική
 • Πορνό βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Εύκολη πλοήγηση και λήψη
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις

# 7 - ClipHunter  

cliphunter σπίτι

Η περιήγηση και η ταξινόμηση του ClipHunter μπορεί ακόμα να βελτιωθεί λίγο καλύτερα, αλλά με κάποιο τρόπο, παρέχουν ήδη μια αρκετά καλή επιλογή δωρεάν υλικού HD για προβολή και ακόμη και λήψη. Επειδή γίνεται όλο και πιο δύσκολος ο εντοπισμός ενός δωρεάν πορνογραφικού βίντεο με δυνατότητες λήψης, πολλοί άνθρωποι θα βρουν πράγματι το ClipHunter ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσουν.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο ClipHunter.

PROS:

 • Καθαρή πλατφόρμα με εύκολη πλοήγηση
 • Καλά σχεδιασμένο
 • Βίντεο ποιότητας
 • Εξαιρετικές δυνατότητες ιστότοπου
 • Αποτελεσματικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο
 • Μικρογραφίες εξαιρετικές και ιδανικού μεγέθους
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δωρεάν πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης

Μειονεκτήματα:

 • Διάφορες διαφημίσεις σε όλες τις γωνίες
 • Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο σε ένταση

# 8 - FamilyStrokes  

οικογενειακές κινήσεις

Το FamilyStrokes δραστηριοποιείται χρόνια τώρα και ποτέ δεν παρέλειψε να προσφέρει διασκεδαστικό υλικό. Αυτό που έκανε αυτόν τον ιστότοπο ακόμα πιο ευχάριστο είναι ότι έχετε πρόσβαση σε άλλους ιστότοπους δικτύου Team Skeet, καθώς είναι μέρος του δικτύου. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε επίσης διαφορετικές περιοχές, υπάρχουν πάνω από χίλια διαφορετικά βίντεο για προβολή. Πράγματι, ένας φορτωμένος ιστότοπος που προσφέρει κάθε ίντσα από τις πόθους σας.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του FamilyStrokes.

PROS:

 • Επικές σκηνές και εξαιρετικό ποιοτικό περιεχόμενο
 • Καλή σχεδίαση ταινιών
 • Απεριόριστες λήψεις
 • Βίντεο και λήψεις υψηλής ευκρίνειας
 • Ιστότοποι μπόνους
 • Μεγάλα βίντεο
 • Καλή οθόνη για κινητά
 • Μεγάλη ποικιλία μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Υλικά ταμπού
 • Περιορισμένες σκηνές
 • Ελάχιστο περιεχόμενο

# 9 - Twisted Porn  

TwistedPorn

Το TwistedPorn προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών βίντεο για ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ανεξάρτητων κινηματογραφιστών και επιτυχημένων και σεβαστά στούντιο ψυχαγωγίας ενηλίκων. Εκτός από τις όμορφες φιγούρες και τις αλεπούδες κυρίες, υπάρχει επίσης ένα απίστευτο πνεύμα ενθουσιασμού εδώ. Όλα εδώ, από βίντεο και εικόνες, ξεφεύγουν λίγο από άλλους ιστότοπους για ενήλικες.

PROS:

 • Εκατοντάδες σπιτικά βίντεο σεξ
 • Αποκλειστικά αμφιλεγόμενα βίντεο
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο με υψηλό ποσοστό βίας
 • Οι μέθοδοι αναζήτησης είναι περιορισμένες

# 10 - Ετεροθαλή αδέρφια 

Μοντέλα Step Siblings

Το StepSiblings είναι ένας βρόμικος ιστότοπος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με θετές αδερφές και θετούς αδερφούς να διασκεδάζουν ερωτικά, να φλερτάρουν, να βιδώνουν και να απολαμβάνουν διάφορα χάλια. Τι μπορείτε να περιμένετε; Όταν οι σεξουαλικά απογοητευμένοι έφηβοι εγκλωβίζονται μαζί μέσα σε ένα σπίτι, μπαίνουν σε κάθε είδους αηδίες. Επιπλέον, τα StepSiblings συγκαταλέγονται στο υποσύνολο της κοινότητας Ιστού TeamSkeet. 

PROS:

 • Έχει δοκιμαστική συνδρομή
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε προεπισκοπήσεις χωρίς να εγγραφείτε
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Ροή και λήψη σε υψηλή ποιότητα
 • Εκτενής λίστα μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ απλός σχεδιασμός
 • Η δυνατότητα αξιολόγησης χρήστη δεν είναι διαθέσιμη

# 11 - MomZR

Κύριο MomZR

Το MomZR είναι μια τέλεια επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται για περιεχόμενο πορνό που εστιάζει στο MILF. Υπάρχουν λίγες τοποθεσίες MILF αυτές τις μέρες και εκπλήσσομαι με το πόσο γενναίοι είναι οι προγραμματιστές στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για καυλιάρηδες μάγκες που διψούν για λίγη αγάπη MILF. Κατανοώ ότι αυτός ο ιστότοπος δεν είναι για τα γούστα όλων, δεδομένου ότι περιστρέφεται γύρω από το πιο αμφιλεγόμενο θέμα και θέμα ταμπού. Όμως, το να απολαμβάνετε δωρεάν όλες αυτές τις καυτές μαμάδες είναι ένα δώρο που στάλθηκε από τον ουρανό.

Αποκτήστε ένα περιεκτικό κριτική του MomZR εδώ.

PROS:

 • Αποκλειστικά πορνό MILF
 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ποιότητα βίντεο σαν premium
 • Οι κατηγορίες και οι πορνοστάρ είναι πολλές

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο είναι ποιότητας SD
 • Λίγες διαφημίσεις

# 12 - Taboo Tube 

tabootube σπίτι

Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να εξερευνήσουν μια ποικιλία από ζουμερά αριστουργήματα που χαρακτηρίζουν τα μέλη της οικογένειας να καυτηριάζονται μεταξύ τους. Το Taboo Tube διασκεδάζει το τρανταχτό κοινό με σκηνές που απεικονίζουν πατέρα-κόρη, θετή μαμά- θετό, αδέρφια-αδερφές και άλλες ερωτικές οικογενειακές υποθέσεις. Όχι μόνο αυτό, λατρεύουν τους λάτρεις του πορνό δίνοντας αυτές τις καυτές προσφορές δωρεάν. Γρήγορα στους λάτρεις της οικογενειακής ερωτικής. Το Taboo Tube θα σας σώσει για το υπόλοιπο της ημέρας.

Πλήρης ανασκόπηση Taboo Tube.

PROS:

 • Επικεντρώνεται σε ένα είδος πορνό
 • Συλλογή υλικών αιμομιξίας
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Κορυφαίοι ερμηνευτές πορνό
 • Δωρεάν πορνογραφικός ιστότοπος
 • Ποικιλία χαρακτηριστικών του ιστότοπου
 • Καλά οργανωμένος τομέας

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Χωρίς αποκλειστικά υλικά

Ετυμηγορία

Είναι μεγάλη απόλαυση να προσκρούσεις σε μια πλατφόρμα που θα σε κάνει να χαζεύεις αμέτρητες γεύσεις αιμομιξίας. Ως εκ τούτου, εάν ανήκετε σε μια κοινότητα που καταναλώνει λιχουδιές ταμπού και αιμομιξίας, το Incest Vidz είναι η ενιαία πλατφόρμα σας. Θα απολαύσετε αυτά τα υλικά που κυμαίνονται από δεσμούς αδερφού και αδελφής μέχρι αποδράσεις μαμάς-γιου και μπαμπά-κόρης. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να περιηγηθούν στους θησαυρούς απεριόριστα και ελεύθερα. Ναι, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε με τα χρήματά σας και ο χρόνος είναι διαθέσιμος για τα πάντα.

Επιπλέον, το Incest Vidz γνωρίζει τον σκοπό του, προσφέροντας αποκλειστικά οικογενειακό πορνό και αδιάφορες υποθέσεις. Επομένως, αυτός ο ιστότοπος είναι απλός και φιλικός προς τον χρήστη. Το Incest Vidz δίνει μια κύρια κατοικία και χαρακτηριστικά που κάθε λάτρης του πορνό μπορεί εύκολα να χειριστεί. Όχι μόνο αυτό, τα υλικά περιέχουν kinky ιστορίες και ανατροπές πλοκής. Όλα παράγονται και μελετώνται σωστά, δίνοντας βίντεο που προκαλούν φασαρία. Έρχεται με κινήσεις πλήρους μήκους και καλής ποιότητας. Επομένως, μην περιμένετε τόσο πολύ. περάστε στο Incest Vidz και εξερευνήστε την πλατφόρμα. Ωστόσο, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα, φίλε. Το Incest Vidz έχει πολλά!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή