Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

TabooPorns

& Κορυφαίοι 12 Premium Αιμομιξίες, Ταμπού και άλλοι ιστότοποι πορνό όπως tabooporns.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TabooPorns.com

TabooPorns κύρια

Το πορνό αιμομιξίας εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά. γι' αυτό δεν μπορώ να αφήσω τη μέρα να περάσει χωρίς να ελέγξω έναν άλλο ιστότοπο πορνό αιμομιξίας. Το κεντρικό αστέρι του σήμερα είναι το TabooPorns, ένας ιστότοπος που προσφέρει έντονο πορνό αιμομιξίας, θέματα ταμπού και συναρπαστικά οικογενειακά χτυπήματα. Θα βρείτε πατριούς να χτυπούν τις θετές τους κόρες, γιους να γαμούν τις θετές τους μαμάδες και ετεροθαλή αδέρφια να βιδώνουν ο ένας τον άλλον ενώ οι γονείς είναι έξω. Το TabooPorns έχει σίγουρα καταπληκτικές σκηνές ρόλων. σχεδόν θα πιστέψετε ότι είναι πραγματικές οικογένειες. Συγχαρητήρια στους απίστευτους πορνοστάρ τους. υπάρχουν αρκετά βίντεο αιμομιξίας που μπορούμε να απολαμβάνουμε όλη τη νύχτα.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://tabooporns.com

Το πορνό αιμομιξίας εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά. γι' αυτό δεν μπορώ να αφήσω τη μέρα να περάσει χωρίς να ελέγξω έναν άλλο ιστότοπο πορνό αιμομιξίας. Το κεντρικό αστέρι του σήμερα είναι το TabooPorns, ένας ιστότοπος που προσφέρει έντονο πορνό αιμομιξίας, θέματα ταμπού και συναρπαστικά οικογενειακά χτυπήματα. Θα βρείτε πατριούς να χτυπούν τις θετές τους κόρες, γιους να γαμούν τις θετές τους μαμάδες και ετεροθαλή αδέρφια να βιδώνουν ο ένας τον άλλον ενώ οι γονείς είναι έξω. Το TabooPorns έχει σίγουρα καταπληκτικές σκηνές ρόλων. σχεδόν θα πιστέψετε ότι είναι πραγματικές οικογένειες. Συγχαρητήρια στους απίστευτους πορνοστάρ τους. υπάρχουν αρκετά βίντεο αιμομιξίας που μπορούμε να απολαμβάνουμε όλη τη νύχτα.

Αιμομιξία των TabooPorns

Με την πρώτη ματιά, μπορώ ήδη να νιώσω ότι το TabooPorns θα δώσει τόσο πολύ διεστραμμένο περιεχόμενο. Γνωρίζω ότι το πορνό με θέμα την αιμομιξία δεν είναι για το γούστο όλων, και κάποιοι μπορεί να δυσκολεύονται να το παρακολουθήσουν. Είναι εντάξει! Δεν ταιριάζουν όλα τα πορνό στις προτιμήσεις του καθενός, αλλά προσωπικά, δεν θα χάσω την ευκαιρία να σκάψω τα TabooPorns και ό,τι μας επιφυλάσσει.

Παρά την ταμπού φύση του πορνό με αιμομιξία, το TabooPorns κατάφερε να αναπτυχθεί μετά από χρόνια λειτουργίας. Αυτό αποδεικνύει μόνο πόσοι άνθρωποι αγαπούν την ταμπού ψυχαγωγία. Αν και ο ιστότοπος έχει ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσει, το TabooPorns είναι αρκετό για να μας κρατήσει συντροφιά κατά τις νύχτες μας.

Επιπλέον, είναι δωρεάν, επομένως δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε χρήματα για ροή ή λήψη. Τελικά, το TabooPorns σίγουρα προσφέρει αυτό που υπόσχεται — ταμπού και πορνό αιμομιξίας, αλλά σε αυτό το σημείο, εξακολουθώ να διστάζω σχετικά με το τι περισσότερο θα μπορούσε να προσφέρει αυτός ο ιστότοπος. Λοιπόν, ας δούμε μερικά ακόμα!

Γαμημένες οικογένειες των TabooPorns

Βίντεο TabooPorns

Όσοι δεν αγαπούν το πορνό αιμομιξίας μπορεί να το σκεφτούν δύο φορές όταν δουν τη συλλογή του TabooPorns. Μερικά από αυτά τα γαμημένα οικογενειακά βίντεο είναι ασυνήθιστα επειδή οι ίδιοι οι πορνοστάρ δεν είναι οι τυπικοί. Κάθε σκηνή έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει, είτε βιδώνει ο ένας τον άλλον, η θετή αδερφή που χτυπιέται με σφυρί, γλείφει το μουνί στις θετές μαμάδες ή καυτή διπλή διείσδυση από τον καυλιάρη θετό μπαμπά και τον θετό γιο, τα TabooPorns αναδεικνύουν πραγματικά εκπληκτικές σκηνές και στιγμές.

Ίσως, αναρωτιέστε, "Γιατί οι άνθρωποι απολαμβάνουν αυτό το σκατά;" Ω, αγόρι, θα πρέπει να ελέγξετε ένα και να κάνετε ξανά αυτήν την ερώτηση — σίγουρα θα έχετε την απάντησή σας. Παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί ως «ταμπού», το πορνό με θέμα την αιμομιξία προσφέρει μια μοναδική αλλά ικανοποιητική εμπειρία στο καυλιάρηδες μυαλό μας. Για πολλά χρόνια, έχει συνεισφέρει με ένα πλήθος υπερχείλισης ικανοποίησης στις σπασμωδικές νύχτες των ανδρών.

Σίγουρα, το TabooPorns καλλιέργησε μια σύγκρουση όπου οι άνδρες (και οι γυναίκες) εκφράζονται στις περισσότερες αδιανόητες καταστάσεις όπως αυτά τα βίντεο. Το να απολαμβάνετε πορνό με αιμομιξία δεν σημαίνει αυτόματα ότι θέλετε να γαμήσετε την αδερφή ή τη μαμά σας, αλλά μας δίνει την εμπειρία του πόσο απίστευτη θα μπορούσε να είναι μια καυτή μαμά και θετή αδερφή. Επίσης, προσφέρει μια αναμφισβήτητη απόλαυση που κανένα άλλο σκληροπυρηνικό ή παράξενο πορνό δεν μπορεί να προσφέρει.

Σχεδιασμός και διαφημίσεις TabooPorns

Η κόρη του μπαμπά TabooPorns

Το TabooPorns σίγουρα δεν είναι το καλύτερο από άποψη σχεδιασμού, ειδικά όταν μιλάμε για διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα. Η σελίδα έχει ενοχλητικές διαφημίσεις σε όλη τη σελίδα που θα κατέστρεφαν εντελώς την περιήγησή σας. Κάθε φορά που προσπαθείτε να κάνετε κλικ σε ένα βίντεο, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο. Όταν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί, ανοίγει ένας σύνδεσμος ανακατεύθυνσης. Σίγουρα, ό,τι κάνετε εδώ, είτε πρόκειται για ροή βίντεο, έλεγχο κατηγοριών ή απλώς περιήγηση, το TabooPorns θα σας δίνει αναδυόμενα παράθυρα κάθε φορά. Είμαι σίγουρα συνηθισμένος στις διαφημίσεις, ειδικά σε δωρεάν ιστότοπους — πώς διατηρούν τη λειτουργία τους. Αλλά, προφανώς, θα ήταν καλύτερο να μειώσω τα αναδυόμενα παράθυρα, ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω ροή ήρεμα.

Εν πάση περιπτώσει, εάν θέλετε να εξαλείψετε το πρόβλημα με τις διαφημίσεις, συνιστώ να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Θα τα εξαλείψει εντελώς όλα αυτά και, τέλος, θα απολαύστε την παρακολούθηση ταμπού πορνό. Εν τω μεταξύ, το TabooPorns έχει επίσης λιγότερα χαρακτηριστικά και κουμπιά. Έχει περιορισμένες επιλογές για αναζήτηση και παρέχει μόνο μερικές κατηγορίες. Τα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος παρέχουν μόνο κατηγοριοποιημένα βίντεο σύμφωνα με τις προτιμήσεις, τις ημερομηνίες, τις ετικέτες και τον αριθμό των προβολών. Για να μην αναφέρουμε, σχεδόν όλο το περιεχόμενο στο TabooPorns δεν είναι αποκλειστικό, καθώς ο ιστότοπος προφανώς τα είχε πειρατή από διαφορετικές πηγές.

Kinky Pornstars που σας έφεραν το TabooPorns

Αδελφή αδελφή TabooPorns

Το TabooPorns είναι σίγουρα μια φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα για αρκετούς λάτρεις της αιμομιξίας και του ταμπού πορνό παγκοσμίως. Βλέποντας τη φαντασία μας των ετεροθαλών αδερφών, του πατριού, της θετής μαμάς, του θετού μπαμπά να πηδούν ο ένας τον άλλον να ζωντανεύουν σίγουρα εκπληρώνουν τη βαθύτερη, πιο σκοτεινή σύγχυση μας. Αλλά φυσικά, αυτό που κάνει αυτόν τον ιστότοπο μοναδικό είναι οι πορνοστάρ που παίζουν τις σκηνές.

Δεν έχω ξαναδεί τόσο ρεαλιστική υποκριτική σε όλο μου το ταξίδι παρακολούθησης πορνό. Εύκολα θα πειστείτε ότι οι ηθοποιοί και οι ηθοποιοί είναι πραγματικές οικογένειες, παρόλο που όλα αυτά παίζουν απλώς ρόλους. Επίσης, οι ηθοποιοί του TabooPorns είναι αρκετά καυτές. Κάποιοι από αυτούς είναι ερασιτέχνες, ενώ άλλοι είναι γνωστοί πορνοστάρ. Κάθε κορίτσι έχει μοναδικές δεξιότητες και τεχνογνωσία, επομένως κάθε βίντεο φέρνει διαφορετικές εμπειρίες και ευχαρίστηση.

TabooPorns πορνό

Τέλος πάντων, ό,τι κι αν είναι, είμαι σίγουρος ότι το TabooPorns θα προσφέρει την κατάλληλη ικανοποίηση που χρειάζεστε. Απλά πρέπει να κάνετε υπομονή για να βρείτε αυτό το καλό βίντεο. Σίγουρα, θα είναι δύσκολο λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο αρχείο του TabooPorns. Δυστυχώς, πρέπει να είμαι ειλικρινής ότι παρόλο που η συλλογή είναι εξαιρετική, η βιβλιοθήκη του TabooPorns δεν έχει αποκλειστικό περιεχόμενο. Όλα εδώ δημιουργούνται από πολλές πηγές, επομένως υπάρχει ένας συνδυασμός κορυφαίων βίντεο από διαφορετικές εξαιρετικές πλατφόρμες πορνό.

Το TabooPorns χρειάζεται κάποιες αναβαθμίσεις

Ταμπού Ταμπού Πορνς βίντεο

Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σας το λέω, αλλά παρόλο που έχει καλό περιεχόμενο, το TabooPorns χρειάζεται πραγματικά κάποιες αναβαθμίσεις. Πρώτον είναι το πρόγραμμα αναπαραγωγής ροής — αυτό μάλλον θα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Σίγουρα, δεν είναι το καλύτερο στον κόσμο. Εκτός από την ποιότητα, το πρόγραμμα αναπαραγωγής ροής του TabooPorns δεν έχει συγκεκριμένο κουμπί για αναπαραγωγή. Πρέπει να στοιχηματίσετε την ευκαιρία να παίξετε αυτό το βίντεο προτού μπορέσετε να βρείτε πραγματικά το κουμπί Αναπαραγωγή. Επιπλέον, υπάρχουν αναδυόμενες διαφημίσεις κάθε φορά που κάνετε κλικ σε κάτι στην οθόνη.

Επιπλέον, ορισμένα από τα διαθέσιμα βίντεο φορτώνονται αργά και πρέπει να περιμένετε από δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό πριν το ολοκληρώσετε. Αυτό είναι ένα πραγματικό σπάσιμο της συμφωνίας, ειδικά όταν είμαι στη μέση του τραντάγματος, τότε ξαφνικά το βίντεο κλείνει στο buffer. Αυτό είναι τελείως κορόιδο! Καλά που κάνω λίγο υπομονή και δεν μου συμβαίνει αυτό κάθε φορά. Όμως, TabooPorns, πρέπει να κάνετε κάτι γι' αυτό γιατί όσο σπουδαίο κι αν είναι το περιεχόμενό σας, το αρνητικό μπορεί να το ανατρέψει κατευθείαν στο χωματερή.

TabooPorns milf

Τέλος, μου αρέσει να βλέπω μερικές προεπισκοπήσεις. Τα TabooPorns δεν έχουν προεπισκόπηση βίντεο, οπότε στεναχωρήθηκα βλέποντας την έλλειψη μιας τέτοιας δυνατότητας. Είχα συνηθίσει τις προεπισκοπήσεις σε όλους τους αγαπημένους μου ιστότοπους πορνό, αλλά φυσικά αυτό είναι απλώς μια προσωπική προτίμηση. Είναι ένα θέμα που μπορώ πάντα να παραβλέψω γιατί το TabooPorns έχει πραγματικά ένα φανταστικό σύνολο της συλλογής που δεν είχα την πολυτέλεια να χάσω.

Οι καλύτερες προσφορές αιμομιξίας του TabooPorns

TabooPorns περισσότερα

Παρά τα μειονεκτήματα που ανέφερα, το TabooPorns εξακολουθεί να έχει τεράστιες προσφορές για όλους. Πρώτα και κύρια, αυτός ο ιστότοπος έχει πολλές διαθέσιμες σκηνές πλήρους μήκους. Και αυτά δεν είναι απλώς τυπικά πορνό αλλά κορυφαίες ιδιότητες στην επιχείρηση. Για να μην πολυλογώ, πολλές από αυτές τις σκηνές είναι επαγγελματικά φτιαγμένες, όχι μόνο ερασιτεχνικές/σπιτικές. Σίγουρα, δεν υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο που προσφέρουν τόσο τεράστια οφέλη, επομένως είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω για περισσότερα. Αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα υπέφερα από τις σκηνές χαμηλής ποιότητας όταν υπάρχει άφθονο περιεχόμενο από το TabooPorns.

TabooPorns λεσβία

Προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα κομμένα βίντεο γιατί λείπουν σχεδόν πολλές ιστορίες που είχα χάσει. Είναι πάντα καλύτερο να παρακολουθείτε ολόκληρη την ιστορία, από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να νιώσετε την κορύφωση ακόμα περισσότερο. Γιατί να χάσετε την ευκαιρία να κόψετε τις στιγμές αυνανισμού ή ερωτικού ντους όταν θα μπορούσατε να το απολαύσετε στα TabooPorns. Δοκιμάστε το προσωπικά και μάθετε για τι πράγμα μιλάω. Σίγουρα, δεν θα το μετανιώσετε. Απλώς μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, διαφορετικά τα αναδυόμενα παράθυρα θα καταστρέψουν τη νύχτα σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του TabooPorns

PROS:

 • Τα βίντεο είναι πλήρους μήκους
 • Σκηνές κορυφαίας ποιότητας
 • Καταπληκτικοί πορνοστάρ
 • Τεράστιο αρχείο

Μειονεκτήματα:

 • Βασικό σχέδιο
 • Κακό εργαλείο ροής πολυμέσων
 • Ενδέχεται να υπάρχει προσωρινή αποθήκευση κατά τη ροή
 • Πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

Top-12 Premium Αιμομιξίες, Ταμπού και άλλοι ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το TabooPorns.com:

# 1 - Banging Family

bangingfamily

Το BangingFamily είναι μια σελίδα ταμπού και αιμομιξίας πορνό γεμάτη με όλα τα αδέρφια και το οικογενειακό σεξ. Έχω δει θετούς μπαμπάδες να χτυπούν τις άτακτες θετές τους κόρες και κάποια MILF να γαμάει τον θετό της γιο στην κρεβατοκάμαρα του κύριου. Συνολικά, υπάρχουν πολλές ιστορίες που θα λατρέψουν οι λάτρεις της αιμομιξίας.

PROS:

 • Υπάρχουν ιστοσελίδες μπόνους
 • Έχει την κατηγορία Spanking και είναι πολύ δημοφιλές
 • Πολλά πορνό που μπορούν να σας διασκεδάσουν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν προεπισκοπήσεις για μη εγγεγραμμένους χρήστες
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο
 • Μερικές διαφημίσεις για έναν βασικό λογαριασμό

# 2 - SisLovesMe

SisLovesMe

Τώρα ξέρετε τι πρόκειται να φέρει το SisLovesMe στην οθόνη σας από το ίδιο το όνομα. Αυτό το premium πορνό προσφέρει εκπληκτικά βίντεο και θέματα που εστιάζουν σε σημεία ταμπού, όπως θετά αδέρφια, σεξ μαμάς-γιου, γαμημένο μπαμπά-κόρη και πολλά άλλα. Οι ηθοποιοί είναι όλες υπέροχες, οπότε σίγουρα θα απολαύσετε τη συνδρομή σας εδώ. Ως μέρος της συνδρομής σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο αποκλειστικό περιεχόμενο του ιστότοπου TeamSkeet.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του SisLovesMe.

PROS:

 • Πολλές τοποθεσίες σε μία συνδρομή
 • Μπορείτε να κάνετε λήψη και ροή βίντεο σε HD
 • Πολλά θέματα για να απολαύσετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορώ να σχολιάσω
 • Τα βίντεο πλήρους μήκους είναι διαθέσιμα μόνο για μέλη premium

# 3 - MomZR

Κύριο MomZR

MomZR έχει πράγματι αφήσει σημάδι ως διαβόητη πηγή πορνό αιμομιξίας μαμάς-γιου από τον ίδιο τον τίτλο. Έχει όλες τις MILF φαντασιώσεις σας καλυμμένες και πολλά άλλα! Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μαμάδες έχουν μεγάλη εμπειρία στο σεξ και έχουν πολλές δεξιότητες για να επιδείξουν.

Όντας ΔΩΡΕΑΝ πηγή πορνό, ξέρω ότι πολλοί από εσάς πιστεύετε ότι δεν δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα και την ανάλυση. Αλλά προς έκπληξή μου, το MomZR, παρά το σύστημα ανοιχτού κώδικα, υπάρχει άφθονη συλλογή υψηλής ευκρίνειας, σκηνές πλήρους μήκους και μερικές ταινίες SD.

PROS:

 • Αποκλειστικά πορνό MILF
 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ποιότητα βίντεο σαν premium
 • Οι κατηγορίες και οι πορνοστάρ είναι πολλές

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο είναι ποιότητας SD
 • Λίγες διαφημίσεις

# 4 - Ετεροθαλή αδέρφια

Βήμα αδέλφια κύρια

Το StepSiblings είναι ένας βρόμικος ιστότοπος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με θετές αδερφές και θετούς αδερφούς να διασκεδάζουν ερωτικά, να φλερτάρουν, να βιδώνουν και να απολαμβάνουν διάφορα χάλια. Τι μπορείτε να περιμένετε; Όταν οι σεξουαλικά απογοητευμένοι έφηβοι εγκλωβίζονται μαζί μέσα σε ένα σπίτι, μπαίνουν σε κάθε είδους αηδίες. Επιπλέον, τα StepSiblings συγκαταλέγονται στο υποσύνολο της κοινότητας Ιστού TeamSkeet. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από νέα κανάλια, καθώς και σε εκατοντάδες ή χιλιάδες εκπομπές και ταινίες.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του StepSiblings.

PROS:

 • Έχει δοκιμαστική συνδρομή
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε προεπισκοπήσεις χωρίς να εγγραφείτε
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Ροή και λήψη σε υψηλή ποιότητα
 • Εκτενής λίστα μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ απλός σχεδιασμός
 • Η δυνατότητα αξιολόγησης χρήστη δεν είναι διαθέσιμη

# 5 - DadCrush

dadcrush κύριος

Το DadCrush έχει να κάνει με πορνό με θετούς μπαμπάδες που γαμούν και βιδώνουν τις όμορφες και νεαρές θετές κόρες τους. Υπάρχουν πολλές ιστορίες εδώ και τα θέματα μπορεί να κυμαίνονται σε εκατοντάδες. Δεν θα βαρεθείτε γιατί κάθε βίντεο έχει συναρπαστικές και μοναδικές σκηνές που σας διασκεδάζουν όλη την ώρα. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι όλο το περιεχόμενό τους καταγράφεται σε POV, έτσι θα ζήσετε τα πάντα σχεδόν αληθινά.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του DadCrush.

PROS:

 • Έχει δοκιμαστική περίοδο
 • Τα βίντεο έχουν προεπισκοπήσεις και teaser
 • Πολλά θέματα για έλεγχο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοντέλο
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα και επιλογές ταξινόμησης
 • Απλός σχεδιασμός

# 6 - Ορφανός μητρός

μητρική σελίδα

Το Motherless είναι ένας περίεργα διάσημος, σχεδόν mainstream ιστότοπος πορνό που φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα να ξεσπάσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι αναμφίβολα μοναδικός και πολύ περίεργος με πολλούς τρόπους σε σύγκριση με άλλους δωρεάν ιστότοπους πορνό εκεί έξω. Σίγουρα, μπορείτε να πείτε ότι είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί - με κυρίως ερασιτεχνικό περιεχόμενο αλλά παράξενα φτιαγμένο.

Σίγουρα, το Motherless δεν είναι για τα γούστα όλων. Θα βοηθούσε αν είχατε στομάχι να ασχοληθείτε με τα πράγματά του, όπως αιμομιξία, σκοτούρα, βασανιστήρια, περιττώματα και πολλά άλλα. Έχουν μια υπέροχη συλλογή αν έχετε ένα φετίχ για αυτό το είδος. Ωστόσο, μην ανησυχείτε για τους νομικούς όρους. όλα όσα βλέπετε στο Motherless.com είναι καθαρά νόμιμα και δεν ανέχονται τίποτα που απαγορεύει ο νόμος.

Πλήρης αναθεώρηση της μητέρας εδώ.

PROS:

 • Φανταστικό σύνολο αρχείων περιεχομένου
 • Η συλλογή βίντεο και εικόνων είναι τεράστια
 • Οι πορνό είναι πραγματικά ερασιτέχνες και δεν έχουν σενάρια

Μειονεκτήματα:

 • Οι δυνατότητες ταξινόμησης είναι περιορισμένες
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι το μέσο επίπεδο

# 7 - brazzers

brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους premium ιστότοπους πορνό μέχρι σήμερα. Με την πάροδο των ετών, έχει διατηρήσει για να δώσει στο κοινό του τα καλύτερα και αχνότερα βίντεο. Από το 2005, το έτος έναρξής του, δεν παρέλειψε ποτέ να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένου του λεσβιακού σεξ, σκληροπυρηνικού, σαγηνευτικού MILF, εφήβων, ζωντανών ερασιτεχνών και πολλά άλλα.

Πράγματι, εδώ και πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Κάθε μέρα, πολλοί άνθρωποι προσχωρούν στην καυλιάρα κοινότητά της, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως που βασίζονται σε χρήστες. Επίσης, η ομάδα του Brazzers κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να βεβαιωθεί ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το έτος 2019 τα λέει όλα.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Brazzers.

PROS:

 • Εκτεταμένη συλλογή πορνογραφικών βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 8 - FamilyPorn

κατηγορίες οικογενειακών πορνό

Τα παιδιά στο Family Porn παίρνουν τα φετίχ τους πολύ σοβαρά. Συνέθεσαν μια από τις πιο αξιόλογες συλλογές απαγορευμένης πορνογραφίας που έχω δει ποτέ. Επίσης, τα σενάρια απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα φαντασιώσεων στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των θετών θετών, των θείων ανιψιών, των παππούδων και των εγγονών, των συναντήσεων μητέρας-γιου και πολλών άλλων.

Εδώ είναι ένα Family Porn ανασκόπηση.

PROS:

 • Δωρεάν πορνογραφική ιστοσελίδα
 • Διατίθενται ταμπού και πορνογραφία αιμομιξίας
 • Αποτελεσματικές κατηγορίες παιχνιδιού ρόλων
 • Καυτές ηθοποιοί και ηθοποιοί
 • Απλός σχεδιασμός
 • Καλές επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Μερικά περιεχόμενα υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις banner
 • Δεν υπάρχουν λήψεις

# 9 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

πραγματικότητα

Ένα άλλο στη λίστα είναι το RealityKings. Αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος πορνό, επειδή έχει πολλές σκηνές υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από τις πιο καυτές και σέξι πορνοστάρ. Μια από τις πιο περιζήτητες σκηνές εδώ περιλαμβάνει MILF που γαμούν τους φίλους των θυγατέρων τους, ερωτικά μασάζ, ντροπαλές υπηρέτριες, ψεύτικες επαγγελματίες και πολλές άλλες ιστορίες. Πράγματι, το όνομα RealityKings δεν δίνεται χωρίς λόγο. Φορτωμένο με χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πλήρης κριτική του RealityKings εδώ.

PROS:

 • Το κόστος δοκιμής είναι μόνο 1 $
 • Ο ιστότοπος ενημερώνει τα βίντεό του συχνά
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πορνό βίντεο
 • Όλοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί πορνό είναι μαζί σε ένα μέρος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε μόνο 50 βίντεο την ημέρα

# 10 - PropertySex

ιδιότητα τελευταίας

Το PropertySex είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε με σκληρό περιεχόμενο. Είναι διάσημο για τα βίντεό του που περιέχουν κτηματομεσίτες που δείχνουν σαγηνευτικοί και γαμημένοι. Επίσης, το PropertySex παράγει μοναδικό νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα. Έτσι, υπάρχουν νέα διαθέσιμα βίντεο για να περιμένουμε. Πάνω από όλα, πήραν τα πιο ευχάριστα κορίτσια στο Διαδίκτυο σήμερα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του PropertySex.

PROS:

 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και HD
 • Υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση
 • Το Pornstars είναι μια καυτή και υψηλής ποιότητας επιλογή
 • Βάζει προσπάθεια και επενδύσεις στην ποιότητα παραγωγής

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πληρωμή

# 11 - FakeHub

βίντεο falsehub

Το FakeHub ήρθε στη ζωή και κατακτά καταιγίδα το Διαδίκτυο. Έχει πολλές συναρπαστικές σκηνές και θέματα βίντεο. Θα εκπλαγείτε από τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν τις σκηνές αφήνοντας τους θεατές να διψούν για περισσότερα. Επιπλέον, ο ιστότοπος έχει χιλιάδες μοναδικά και καυλιάρης μωρά που εκτελούν διάφορες σεξουαλικές σκηνές και στάσεις, είτε σε όργιο, τρίο, ζευγάρι ή αυνανισμό.

Πράγματι, υπάρχουν πολλές λίστες για παρακολούθηση στο FakeHub και κάθε μέρα ανεβάζουν βίντεο υψηλής ποιότητας για να απολαύσετε. Επίσης, ο ιστότοπος προσφέρει μερικές δυνατότητες μπόνους για να απολαύσει ο καθένας. Πάνω απ 'όλα, η premium συνδρομή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διάφορα βίντεο πορνό, ικανοποιώντας όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, φετίχ και στροφές σας, αφήνοντάς σας ενυδατωμένους με την εντυπωσιακή ικανοποίηση φαντασίας.

Κριτική FakeHub εδώ.

PROS:

 • Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε επτά μοναδικούς ιστότοπους στην τιμή ενός
 • Η βιβλιοθήκη πορνογραφικών συλλογών είναι τεράστια
 • Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν απεριόριστες λήψεις μόλις γίνουν μέλη
 • Ο ιστότοπος παρέχει τακτικές ενημερώσεις των νέων μεταφορτώσεών τους
 • Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν ειδική έκπτωση
 • Η έκδοση για κινητά είναι σταθερή και ομαλή
 • Όλα τα βίντεο είναι σε ανάλυση 1080p HD
 • Ο ιστότοπος δίνει τακτικές μεταφορτώσεις για να παρέχει καθημερινά φρέσκο ​​περιεχόμενο
 • Η ροή είναι μια απεριόριστη δυνατότητα
 • Τα πορνοστάρ είναι διαφόρων ηλικιών και πολιτισμών
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα

Μειονεκτήματα:

 • Η αναζήτηση μηχανής στερείται προηγμένης επιλογής κινητήρα
 • Περιορισμένος χρόνος για δωρεάν δοκιμαστικό προνόμιο
 • Δεν υπάρχουν ακόμη γκαλερί φωτογραφιών

# 12 - Taboo Tube

σελίδες tabootube

Το Taboo Tube έχει μια άφθονη επιλογή από κόγχες πορνό αιμομιξίας. Ο ιστότοπος τελειοποίησε την τέχνη του συλλέγοντας τις καλύτερες ταινίες αιμομιξίας της βιομηχανίας που παίζονται από τους πιο βαρετούς ενήλικες ηθοποιούς και ηθοποιούς. Θα γίνετε μάρτυρες πράξεων πάθους και λαχτάρας για αδέρφια, που θα πιαστούν μπροστά σε ένοχες απολαύσεις μεταξύ των γονιών, αυνανισμό, ηδονοβλεψία και μια σειρά από δραστηριότητες. Ευτυχώς, οι πορνογράφοι ανέβασαν τη βιομηχανία του πορνό παρουσιάζοντας νεαρές κυρίες για να κάνουν την ερωτική εξερεύνηση πιο έντονη.

Επιθεώρηση Taboo Tube.

PROS:

 • Επικεντρώνεται σε ένα είδος πορνό
 • Συλλογή υλικών αιμομιξίας
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Κορυφαίοι ερμηνευτές πορνό
 • Δωρεάν πορνογραφικός ιστότοπος
 • Ποικιλία χαρακτηριστικών του ιστότοπου
 • Καλά οργανωμένος τομέας

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Χωρίς αποκλειστικά υλικά

Συμπέρασμα

Από τη μαζική έκρηξη του ταμπού και της αιμομιξίας πορνό, το TabooPorns ξεκινά ήδη την καριέρα του στα ύψη. Με τις σκηνές αιμομιξίας εκτός αυτού του κόσμου, τις κατηγορίες ταμπού και τα γαμημένα υπέροχα βίντεό του, δεν θα εκπλαγώ που το TabooPorns θα ανταγωνιστεί σύντομα άλλους mainstream ιστότοπους ταμπού πορνό.

Αν σας αρέσουν οι θετές κόρες που σαγηνεύουν τους θετούς τους μπαμπάδες, οι θετές μαμάδες που διδάσκουν στους θετούς τους γιους πώς να τρώνε τα μουνιά ή τα θετά αδέλφια που χτυπούν χτυπήματα ενώ οι γονείς είναι στη δουλειά, τότε σίγουρα θα απολαύσετε τη συλλογή του TabooPorns. Αν αφαιρέσουμε τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα, αυτός ο ιστότοπος είναι τέλειος από κάθε άποψη. Ανυπομονώ για πόσο μακριά θα αναπτυχθούν τα TabooPorns σε περιεχόμενο, πορνοστάρ και δυνατότητες. Είμαι σίγουρος ότι, καθώς ο ιστότοπος συνεχίζει να κερδίζει χρήστες και επισκέπτες, η ομάδα πίσω από αυτό θα αναβαθμίσει οριστικά ολόκληρο το σύστημα.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή