Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Ντικ Φλας

& TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το DickFlash.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DickFlash.com

dickflash σπίτι

Ντικ Φλας! Όταν άκουσα το όνομα αυτού του ιστότοπου, σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε την προσοχή μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο Dick Flash θα ήταν ένας τυπικός ιστότοπος φόρουμ που θα μου δώσει πολλά πουλί. αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Αλλά προς έκπληξή μου, ο Dick Flash είναι ένας ενδιαφέρον τομέας. Ναι, αυτός ο ιστότοπος αλλάζει το παιχνίδι. Έφερε διαφορετικό ρυθμό στους συνήθεις τομείς πορνό που επισκεπτόμαστε. Πράγματι, το Dick Flash είναι ένα μέρος για να εντοπίσετε άτομα που αγαπούν να δημοσιεύουν και να μοιράζονται περιεχόμενο ηδονοβλεψίας και που αναβοσβήνει.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://dickflash.com/

Εν τω μεταξύ, ξέρω ότι αναρωτιέστε αν οι πούτσες και οι πετεινοί είναι τα μόνα υλικά που βρίσκονται εδώ στο Dick Flash. Λοιπόν, υπέροχα νέα, μπορείτε να έχετε άλλο περιεχόμενο για να γλεντήσετε. Ο Ντικ Φλας προσφέρει ιστορίες εμπειριών, φωτογραφιών, βίντεο, ακόμα και ερωτικής πραγματικής ζωής που μοιράζονται οι εκθεσιακοί άνθρωποι. Θα εκτιμήσετε πόσο γενναιόδωρη είναι η κοινότητα του Dick Flash, με τα περισσότερα πράγματα, ιστορίες, εμπειρίες, φαντασιώσεις και εμμονές που σερβίρονται σε αυτό το φόρουμ. Έτσι, όλες οι φαντασίες λειτουργούν και η σεξουαλική πείνα λύνεται. Αν είστε όντως πιο περίεργοι, διαβάστε!

Flashing και Getting Steamy Together

Πολλοί θαυμαστές του πορνό πιστεύουν ότι το να αναβοσβήνει και να δείχνει τα γεννητικά όργανα δημόσια είναι διασκεδαστικό. Οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν γυναίκες που επιδεικνύουν πρόθυμα τα στήθη και τα μουνιά τους σε μια απροσδόκητη κατάσταση. Ενώ οι γυναίκες απολαμβάνουν να το κάνουν δημόσια, και στους άντρες αρέσει να το μοιράζονται. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν διάφορα σενάρια όπου οι άντρες απολαμβάνουν να δείχνουν στον κόσμο τα μεγάλα διογκωμένα πετεινά τους. Φαίνεται ότι το φλας στέλνει ορμόνες χαράς σε όσους λατρεύουν το streaming. Όπως λένε, προσθέτει στην έκπληξη και την περιπέτεια. Ως εκ τούτου, πολλά άτομα εντάσσονται στο συγκρότημα.

Επιπλέον, ο Dick Flash καλύπτει γυναίκες που εκθέτουν τυχαία τους θησαυρούς τους σε αγνώστους. Με αυτό, μπορείτε να περιμένετε να δείτε έναν ένδοξο αριθμό καυτών γυναικών στον ιστότοπο. Οτιδήποτε σχετικά με την αναλαμπή και τον επιδειξιισμό είναι εδώ, τακτοποιημένα και ταξινομημένα σε τμήματα και ενότητες. Όλα αυτά τα εδέσματα και άλλα είναι έτοιμα να τα καταβροχθίσετε. Ως εκ τούτου, ο Dick Flash είναι πρόθυμος να προσφέρει τις γοητεύσεις που αναβοσβήνουν που αναζητάτε οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Αναμφίβολα, δεν είναι κακό να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Dick Flash.

dickflash φόρουμ

Ο εκθεσιακισμός είναι ο στόχος του Ντικ Φλας

Από το tagline του ίδιου του ιστότοπου, «Το φόρουμ για εκθεσιακούς», μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα την πρόθεση του Dick Flash. Σίγουρα, είναι ένα φόρουμ για ενήλικες που τροφοδοτείται από άντρες και γυναίκες που δείχνουν πούτσες, βυζιά, μουνιά και κάθε λογής. Η χρήση του ιστότοπου είναι δωρεάν και τα μέλη της κοινότητας μπορούν να αποθηκεύσουν και να κατεβάσουν οποιοδήποτε υλικό επιθυμούν να αποκτήσουν. Μην εκπλαγείτε όταν δείτε πολλά τυπικά υλικά, για τις περισσότερες ερωτικές σκηνές, να ανεβαίνουν από ερασιτέχνες.

Και πάλι, οι ιστορίες και οι εμπειρίες που αναβοσβήνουν είναι απεριόριστα προσβάσιμες εδώ στο Dick Flash. Οι επισκέπτες έχουν την απόλυτη ελευθερία να διαβάσουν και να δουν οτιδήποτε μπορούν να εντοπίσουν στον ιστότοπο. Ωστόσο, χρειάζεται προσπάθεια για να αποκτήσετε πράγματα που δεν σχετίζονται με το φλας. Ως εκ τούτου, εάν είστε σθεναροί να αναζητήσετε άλλες θέσεις πορνό, πρέπει να έχετε μια καλή πηγή ενέργειας και υπομονή. Τέλος πάντων, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα για όσους απολαμβάνουν αυτή την kinky ερωτική. Μπορούν να έχουν μια άφθονη επιλογή περιεχομένου για τράνταγμα εδώ στο Dick Flash.

dickflash τμήματα

The Looks of Dick Flash

Όπως ένας τυπικός ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ, το Dick Flash παρέχει έναν χώρο γεμάτο με ενότητες και υλικό που μοιράζονται άτομα με ομοϊδεάτες. Ο ιστότοπος χαρακτηρίζεται από χρωματικούς συνδυασμούς μπλε και λευκού, που εμφανίζουν μια καθαρή και κομψή πλατφόρμα φόρουμ. Η κεφαλίδα μενού του Dick Flash εμφανίζει κουμπιά που οδηγούν σε φόρουμ, ό,τι νέο υπάρχει, μέσα και μέλη ιστότοπου. Ένα κουμπί αναζήτησης βρίσκεται επίσης στο επάνω μέρος, μαζί με τις λειτουργίες σύνδεσης και εγγραφής. Επιπλέον, είναι επίσης αναζωογονητικό να βλέπεις λευκά και πράσινα στα κείμενα και τα εικονίδια του Dick Flash.

Επιπλέον, τα φόρουμ υποδιαιρούνται σε διαφορετικές κατηγορίες. Κάθε υποφόρουμ απευθύνεται σε συγκεκριμένες θέσεις και περιεχόμενο στο fap. Ως εκ τούτου, οι ενότητες Dick Flash περιλαμβάνουν Flashing, Βίντεο, Εικόνες, Άλλα, Πολιτική Συζήτηση και Βοήθεια και Προτάσεις. Επιπλέον, στο δεξί τμήμα της σελίδας εμφανίζονται οι τελευταίες δημοσιεύσεις και ο κατάλογος των μελών που είναι επί του παρόντος συνδεδεμένοι. Ο ιστότοπος κατέγραψε πεντακόσιους επισκέπτες του ιστότοπου που αποτελούνταν από σαράντα μέλη και 476 επισκέπτες κατά την επίσκεψή μου.

dickflash περισσότερο

Τμήμα Μέσων

Εάν πηγαίνετε σε ένα φόρουμ πορνό ή σε οποιοδήποτε ιστότοπο πορνό, η αναζήτηση καυτών υλικών είναι αναπόφευκτη. Ευτυχώς, το Dick Flash παρέχει αυτές τις λιχουδιές σε ένα στοιχείο: την ενότητα πολυμέσων. Μπορείτε σίγουρα να βρείτε όλα τα πιο kinki πράγματα εδώ. Η υπερβολικά γενναιόδωρη συλλογή από πετεινούς, μπούμπες και κάθε είδους θα κάνει τους επισκέπτες του ιστότοπου να καυλιάρης και να ενθουσιαστεί. Ειλικρινά, είναι ακόμη πιο συναρπαστικό το γεγονός ότι αυτά τα υλικά μπορούν να ληφθούν οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Επιπλέον, θα πρέπει να καταλάβετε ότι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του ιστότοπου αφορά κοτσίδες που αναβοσβήνουν. Αν και ο Dick Flash δεν είναι ιστότοπος για γκέι, τα μέλη της LGBTQA+ και οι στρέιτ άντρες και γυναίκες μπορούν ακόμα να απολαμβάνουν ό,τι προσφέρεται στον τομέα. Ως εκ τούτου, επιστρέφοντας πίσω, η ενότητα πολυμέσων παρουσιάζει τις φωτογραφίες και τους αντίστοιχους συνδέσμους τους. Τη στιγμή που θα πατήσετε στην ενότητα, θα σας δοθούν τρεις επιλογές: Νέα μέσα, Νέα σχόλια και Μέσα αναζήτησης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε και να έχετε πρόσβαση σε βιόλα, καλούδια και ζεστές λιχουδιές. Με εκατοντάδες εκθεσιακά άλμπουμ και γκαλερί που αναβοσβήνουν, ο Dick Flash μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τράνταγμα.

dickflash γυναίκα

Τα Υλικά που Αναβοσβήνουν

Πράγματι, ο Dick Flash ξέρει τι αποθηκεύει και τι προσφέρει. Το φόρουμ που αναβοσβήνει περιέχει μια ποικιλία σχετικών υποφόρουμ, όπως εμπειρίες, αναβοσβήνει αρσενικό-γυναίκα, αναβοσβήνει αρσενικό-αρσενικό, αναβοσβήνει κάμερα web και θηλυκά φλας και παρατηρητές. Επιπλέον, παρέχει περιεχόμενο από απατεώνες άντρες, συμβουλές και τεχνικές. Τα θηλυκά flashers και watchers περιέχουν γυναίκες που αναβοσβήνουν βυζιά, κλειτορίδες και οτιδήποτε άλλο. Από την άλλη πλευρά, αν προτιμάτε να επιδείξετε το πουλί σας και να το μοιραστείτε με τον κόσμο, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τους απατεώνες άντρες επιδεικτικά.

Επιπλέον, αν θέλετε να μοιραστείτε μερικά κόλπα για το πώς να κάνετε την τέλεια επιδεικτική ανάρτηση και περιεχόμενο, το φόρουμ για συμβουλές, κόλπα και τεχνικές είναι ιδανικό για εσάς. Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά υλικά αφιερωμένα σε επίδοξους παγκόσμιους φλας σε αυτή την ενότητα. Τώρα, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον δείχνοντας το καβλί σας, μπορείτε να επιλέξετε μερικούς χρήσιμους δείκτες εδώ. Επιπλέον, διαφορετικές αυθεντικές εμπειρίες από άτομα μπορούν επίσης να τροφοδοτήσουν τον ενθουσιασμό. Ως εκ τούτου, ξέρετε πού να πάτε εάν έχετε απόλυτη ανάγκη από ηδονοβλεψικές και λαμπερές καλούδια.

dickflash μέσα

Θηλυκά Flashers

Ευτυχώς, ο Ντικ Φλας διέθεσε μια ενότητα αφιερωμένη στις γυναίκες που επιδεικνύουν το γυμνό τους σώμα. Αν αυτό είναι το πιο απίστευτο σεξουαλικό φετίχ σας, μεταβείτε κατευθείαν στην ενότητα «Γυναικείες λάμψεις και παρατηρητές». Αυτό το τμήμα είναι ένα αποθετήριο διαφόρων μωρών που μοιράζονται ανοιχτά τα γυμνά τους από τυχαίες πλατφόρμες. Περιλαμβάνει επίσης πλάνα από δημόσιες αναλαμπές και πραγματικές πράξεις επιδειξιομανίας. Μου αρέσει επίσης να διαβάζω τις αυθεντικές ιστορίες ανθρώπων που βλέπουν γυναίκες να κάνουν τη σεξουαλική τους δουλειά ανοιχτά. Αναμφισβήτητα, ξύπνησε τις αισθήσεις μου και με έκανε να λαχταράω περισσότερες ζουμερές ιστορίες.

Λοιπόν, η διασκέδαση δεν σταματά εκεί. Το νήμα «Girlfriend, Wife, & Couple Pics» περιέχει δεκάδες καυτά θηλυκά που εκτίθενται από τους συντρόφους τους. Ω, μερικές φωτογραφίες όμορφων γυναικών είναι ακόμη και από εκείνα τα θυμωμένα και πληγωμένα παλικάρια που θέλουν να εκθέσουν τα προσωπικά υπάρχοντα των πρώην φιλενάδων τους. Το τμήμα στεγάζει πράγματι πολλές συζύγους, φίλες και καλύτερους φίλους που δεν γνωρίζουν ότι παρουσιάζονται στις μάζες. Συνολικά, μπορεί να σοκαριστείτε βλέποντας τους γείτονές σας σε ένα από τα αρχεία του Ντικ Φλας.

φλας άλλους

Περιεχόμενα που δεν αναβοσβήνουν; Ειναι εδω!

Διατίθενται επίσης βίντεο που δεν αναβοσβήνουν για όσους δεν απολαμβάνουν τα αναβοσβήνεια και τα εκθεσιακά υλικά. Ναι καλά διαβάσατε. Ένα τεράστιο τμήμα στο Dick Flash φιλοξενεί μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με περιεχόμενο που προκαλεί fap. Παρέχει ερασιτεχνικό γυμνό και σκληροπυρηνικό σεξ ηδονοβλεψίας. Δεν ξέρω αν είστε ενθουσιασμένοι με αυτό το κομμάτι, αλλά είμαι εκστασιασμένος που μαθαίνω για αυτές τις λιχουδιές. Πραγματικά, αυτή η ενότητα είναι ο άμεσος χώρος σας εάν αναζητάτε διαφορετικά είδη πορνό.

Επιπλέον, αυτά τα υλικά που δεν αναβοσβήνουν συγκεντρώνονται από πολλά γενναιόδωρα μέλη του Dick Flash. Ναι, η ανάρτηση, η κοινή χρήση, η μεταφόρτωση και η λήψη υλικού είναι απεριόριστες εδώ στο Dick Flash. Ακόμη και ιστορίες και προσωπικές εμπειρίες είναι ευπρόσδεκτες στον τομέα. η κοινότητα είναι ενθουσιασμένη που μαθαίνει ότι έρχεται μια νέα μεταφόρτωση.

Δραστήρια και γενναιόδωρη κοινότητα

Ο Dick Flash έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δυναμικά και δυναμικά μέλη του φόρουμ. Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν τι τους ενδιαφέρει, τις προτιμήσεις, τα ιδανικά και τις σεξουαλικές τους ταυτότητες. Το καλό με το Dick Flash είναι ότι η συμμετοχή και η εγγραφή του είναι δωρεάν. Πρέπει να προετοιμάσετε ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης και μια διεύθυνση email. Από εκεί, μπορείτε τώρα να αρχίσετε να δημοσιεύετε τους θησαυρούς σας, να σχολιάζετε το περιεχόμενο, να αλληλεπιδράτε με άλλα μέλη του φόρουμ και να κάνετε λήψη του υλικού του Dick Flash.

dickflash μέλη

Ως εκ τούτου, λάβετε μέρος στο διασκεδαστικό φίλε. Χρειάζεται μόνο ένα μέλος για να λάβετε τις καλύτερες προσφορές και λιχουδιές εδώ στο Dick Flash. Αν σας αρέσουν οι πούτσες και τα μουνιά, δεν βλέπω κανένα λόγο να αρνηθείτε. Αυτός ο χώρος θα μπορούσε επίσης να είναι τέλειος για εσάς εάν σκοπεύετε να μοιραστείτε τα υλικά και τις τεχνικές σας στο flashing. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να μάθετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές, το Dick Flash θα σας καλύψει. Συναρπαστικό, όντως.

Τα υπέρ και τα κατά του DickFlash.com

PROS:

 • Κόγχες που αναβοσβήνουν και επιδειξιωματισμός
 • Μια τεράστια συλλογή από γυμνά πράγματα και ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Δραστήρια και γενναιόδωρη κοινότητα
 • Διάφορες συναρπαστικές ιστορίες για ανάγνωση
 • Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Δωρεάν ιστότοπος φόρουμ
 • Η εγγραφή είναι εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες συλλογές γυμνών γυναικών
 • Παντού υπάρχουν εικόνες από πούτσες

TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το DickFlash.com:

# 1 - OneClickChicks 

oneclickchicks

Υπάρχουν 10+ εκατομμύρια σεξουαλικά σπιτικά πλάνα και περίπου 200K+ ιδιωτικά πορνό στην συλλογή του OneClickChicks. Με περίπου 1.3 εκατομμύρια χρήστες, ο ιστότοπος είναι περίπου 1 εκατομμύριο+ φορές την ημέρα από σχεδόν 2 εκατομμύρια+ μοναδικά άτομα. Είναι πραγματικοί άνθρωποι που κινηματογραφούν τις γυναίκες τους, τις φίλες τους και άλλες γυναίκες καθώς κάνουν πολλές πρόστυχες πράξεις. Αυτοί οι τύποι είναι επιθετικοί. τους αρέσει να μιλούν με οποιονδήποτε και έχουν μηδενικό πρόβλημα με την ανάρτηση απρεπών φωτογραφιών και ηχογραφήσεων για να σας παρασύρουν στην τζίζα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του OneClickChicks.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά
 • Διαισθητική διάταξη
 • Ενεργοί συμμετέχοντες

Μειονεκτήματα:

 • Χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο
 • Απαιτεί ιδιότητα μέλους

# 2 - ViperGirls 

σκύλοι

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική ιστοσελίδα με μεγάλη γκάμα πορνογραφικών εικόνων και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί το ViperGirls είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μια από τις πιο εξαιρετικές γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από εξήντα διαφορετικούς εξειδικευμένους ιστότοπους με φωτογραφίες και βίντεο ερωτικής ποιότητας.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική ViperGirls.

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Τεράστιες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Ελάχιστος αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

# 3 - VintageEroticaForums 

VintageEroticaForums

Αχ, ναι, vintage. Τίποτα δεν είναι ποτέ αξιοσημείωτο από τα εξαιρετικά παλιά κλασικά. Σίγουρα, το Διαδίκτυο κρύβει πολλά πορνό. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να τα βρείτε αν είστε απλώς αρκετά έξυπνοι. Αλλά το καλύτερο vintage και κλασικό περιεχόμενο δεν πρέπει ποτέ να απολαύσετε. Το καλό που υπάρχει VintageEroticaForums όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικές διασκεδαστικές vintage ταινίες, φωτογραφίες και σχεδόν οτιδήποτε.

PROS:

 • Πολλά ενεργά νήματα
 • ενεργή βάση χρήστη
 • υπάρχουν πολλά vintage πορνό όπου κι αν κάνετε κλικ
 • δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • μερικές διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 4 - F95Zone 

Κεντρική ζώνη F95

Το F95Zone είναι ένα σημείο κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε, να συναντηθείτε και να συναναστραφείτε με χιλιάδες άλλους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα όπως εσείς. Έχει πολλά διαδικτυακά νήματα που σας επιτρέπουν να μιλήσετε για θέματα για τα οποία θα προτιμούσατε να μην μιλήσετε ή να συζητήσετε δίπλα στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Λοιπόν, είμαι αρκετά σίγουρος ότι το F95Zone εξασφαλίζει σε κάθε μέλος του ένα γαλήνιο καταφύγιο όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο μήπως ντρέπονται.

Κριτική F95Zone εδώ.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και κατανοητός
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Μοναδικό περιεχόμενο όπως παιχνίδια, hentai, πορνό κ.λπ
 • Δωρεάν για χρήση
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης είναι βασική
 • Διαθέτει διευθύνσεις URL τρίτων
 • Ανακατευθύνσεις

# 5 - PornBB 

πορνόBB

Είναι όπου μπορείτε να βρείτε διάφορα ευθεία και λεσβιακά περιεχόμενα, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο για άτομα. Κάθε μήνα, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου είναι ταινίες ενηλίκων, σαφείς εικόνες, εικόνες μοντέλων, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών «Άλλα XXX».

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του PornBB.

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένων

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 6 - NudeCelebForum    

nudecelebforum μητρώο

Όσοι γοητεύονται βλέποντας και ακούγοντας για ελκυστικές διασημότητες μπορούν να επισκεφθούν το NudeCelebForum.com. Η σελίδα είναι φανταστική αν θέλετε να συζητήσετε το αγαπημένο σας αστέρι και, φυσικά, αν θέλετε να τραβήξετε τα δάχτυλά σας σε μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν από κάποιον που λατρεύετε. Διαθέτει μεγάλη ποσότητα υλικού, μεγάλη βάση χρηστών και πολλούς συνδέσμους λήψης σε ιστότοπους softcore και premium. Επειδή δεν φιλοξενείται τίποτα στον ιστότοπο, θα μεταφερθείτε σε υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων για να αποκτήσετε τις λήψεις σας.

Πλήρης κριτική για το NudeCelebForum εδώ.

PROS:

 • Ένα τεράστιο αποθετήριο εικόνων και βίντεο διασημοτήτων
 • Η δυναμική και ενεργή κοινότητα χρηστών
 • Προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές
 • Διαθέσιμοι σύνδεσμοι λήψης
 • Ποικιλία από δημοσιεύσεις και θέματα για εξερεύνηση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δυνατότητα κοινής χρήσης και λήψης πορνογραφικού περιεχομένου

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Χρειάζεται εγγραφή
 • Απλός και αρκετά βαρετός σχεδιασμός

# 7 - ErotiCity 

ερωτικό σπίτι

Το ErotiCity.net είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος όπου μπορείτε να λάβετε πορνογραφικές ταινίες και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Τα φόρουμ θα σας πουν με ακρίβεια τι θα μπορούσατε να λάβετε σε αυτό το σημείο: μια συνεχής παροχή δειγμάτων εικόνων σεναρίου και ρητής ταινίας. Επιπλέον, ο ιστότοπος έχει έναν βασικό, ρυθμιζόμενο σχεδιασμό για κινητά που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε. Υπάρχει επίσης μια αξιοπρεπής ποσότητα διαφορετικών πορνογραφικών αντικειμένων για να περιηγηθείτε ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Δείτε την κριτική του ErotiCity εδώ.

PROS:

 • Εκατομμύρια περιεχόμενα σε θέματα και αναρτήσεις
 • Όλες οι κόγχες και τα φετίχ καλύπτονται
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Καλά εργαλεία αλληλεπίδρασης
 • Ενεργή και ελκυστική κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις
 • Πρέπει να εγγραφείτε για να απολαύσετε πλήρως την πλατφόρμα
 • συνδέσμους τρίτων μερών

# 8 - HotBoard

σπίτι hotboard

Το HotBoard.net έγινε αγαπημένος φίλος για αρκετούς λάτρεις του πορνό. Αυτή η επιτυχία απεικονίζεται με τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου από την κυκλοφορία του το περασμένο 2013. Το Hot Board είναι περήφανο που στοχεύει χιλιάδες επισκέπτες του ιστότοπου και αρκετά καλό, πέτυχε με συνέπεια αυτούς τους αριθμούς. Πράγματι, οι θαυμαστές δελεάζουν γύρω από το Hot Board επειδή ο ιστότοπος συλλέγει ερωτικές εικόνες και ταινίες. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και κάθε μέλος έχει την απόλυτη ελευθερία να κατεβάζει περιεχόμενο χωρίς όρια.

Διαβάστε περισσότερα για το HotBoard πατώντας εδώ.

PROS:

 • Δυναμική και ενεργή κοινότητα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Καθαρή σχεδίαση
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο
 • Ποικιλία λαχταριστών περιεχομένων
 • Σωστά σχεδιασμένο και τεμαχισμένο

Μειονεκτήματα:

 • Απευθύνεται σε μία μόνο γλώσσα
 • Χρειάζεται εγγραφή

# 9 - Φρικτό  

φριτέζικο κύριο

Το Fritchy.com έχει μια ιδιαίτερα ενεργή κοινότητα χρηστών. Ούρα! Είναι προφανές ότι η βάση χρηστών ασχολείται και εμπλέκεται με τις συνομιλίες εδώ και εκεί. Πράγματι, οι θαυμαστές του πορνό, ανεξαρτήτως προσωπικότητας, εξωστρεφείς ή εσωστρεφείς, μπορούν να τραντάζονται και να τελειώνουν μαζί.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι καταχωρήσεις ενημερώνονται συνήθως κάθε λεπτό. Ως εκ τούτου, τα μέλη του φόρουμ Fritchy θέλουν να ικανοποιήσουν ο ένας τη δίψα του άλλου. Η ομάδα μοιράζεται ένα κοινό χαρακτηριστικό, και αυτό είναι ότι είναι καυλιάρης και σεξουαλικά ενθουσιασμένη. Ως εκ τούτου, εάν αναζητάτε αυτά τα άτομα, το φόρουμ Fritchy είναι το νέο σας εικονικό σπίτι.

Fritchy και περισσότερες από τις προσφορές του εδώ.

PROS:

 • Μεγάλη ενεργή και συναρπαστική κοινότητα
 • Ποικιλία λαχταριστών περιεχομένων
 • Φιλικό προς το κινητό και προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές
 • Ποικιλία τμημάτων
 • Οργανωμένη σωστά
 • Περιέχει τόσο επαγγελματικό όσο και ερασιτεχνικό πορνό
 • Τακτικές ενημερώσεις από τους χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου

# 10 - SyberPussy 

συριγμός

Υποθέτω ότι είναι αβλαβές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 συμμετοχές, το οποίο είναι σίγουρα στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Η Syber Pussy είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες επειδή σχεδιάζουν, γι 'αυτό και βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνογραφικά GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό-είναι ένα ωραίο μείγμα περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

Αξιολόγηση SyberPussy εδώ.

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 11 - Διάσημο Δ.Σ 

διάσημο σπίτι σανίδας

Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των ανεβασμένης φωτογραφίας και των καυτών βίντεο διακεκριμένων σταρ στην τηλεόραση και την πορνογραφία. Αστέρια των social media, διάσημες ηθοποιοί και διαδικτυακές αισθήσεις εμφανίζονται στο Famous Board.

Full Famous Board εδώ.

PROS:

 • Καθημερινές και τακτικές ενημερώσεις
 • Καθαρός και οργανωμένος χώρος
 • Οι συντονιστές είναι παντού
 • Ποικιλία σεξουαλικών σκηνών
 • Καυτές διασημότητες για να σας διασκεδάσουν
 • Ενεργός κοινότητα
 • Τεράστια βιβλιοθήκη με καυτά μωρά διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο
 • Χωρίς σκληρό περιεχόμενο
 • Λίγες λειτουργίες τοποθεσίας προς βελτίωση

# 12 - Φόρουμ Sexting  

σπίτι του sextingforum

Σίγουρα, οι θαυμαστές του πορνό εδώ στο Sexting Forum μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς των γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιθυμούν να κάνουν όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που λαχταρούν όλοι. Εκτός από την ανταλλαγή ονομάτων χρηστών και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δυναμική κοινότητα μοιράζεται επίσης γυμνές φωτογραφίες και άλλες ερωτικές πηγές που έχουν αποκτήσει. Πράγματι, οι δραστηριότητες εδώ στο Sexting Forum περιλαμβάνουν τη διάσημη διαδικασία δίνω και παίρνω.

Περισσότερα για Το φόρουμ του Sexting σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Μια κοινότητα εραστών του sexting και φανατικών
 • Απλό φόρουμ
 • Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα
 • Διατίθενται ερασιτεχνικά βίντεο
 • Εντελώς δωρεάν ιστότοπος
 • Ενεργά μέλη
 • Γνωρίστε πιθανούς συνεργάτες του sexting

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Μερικά γυμνά πωλούνται

Λέξεις διαίρεσης

Το Dick Flash είναι μια πλατφόρμα που θα καλύψει όλες τις εκθαμβωτικές και επιδεικτικές σας ανάγκες. Εκτός από τα υλικά που προσφέρει, το Dick Flash είναι φιλικό προς το χρήστη και λειτουργεί καλά σε διαφορετικές συσκευές. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί καλά με ελάχιστες έως καθόλου ενοχλητικές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα. Το πιο σημαντικό, η κοινότητα είναι δυναμική και γενναιόδωρη στο να μοιράζεται διάφορα περιεχόμενα. Οι ενημερώσεις είναι συνεχείς και οι χρήστες μπορούν πάντα να αναμένουν νέο περιεχόμενο για εξερεύνηση εδώ.

Επιπλέον, το Dick Flash προσφέρει υλικά που δεν εστιάζουν στη θέση που αναβοσβήνει. Με αυτό, τα μέλη μπορούν να περιπλανηθούν σε ερασιτεχνικά βίντεο, ηδονοπτικά υλικά και ιστορίες διαφορετικών ατόμων. Επιπλέον, η συνδρομή είναι δωρεάν και η λήψη είναι απεριόριστη. Τι περιμένεις? Εξερευνήστε το Dick Flash σήμερα και μοιραστείτε και εσείς τα πιο αγαπημένα σας κομμάτια. Τα λέμε φίλε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή