Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

DropMMS

& TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το DropMMS.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com

πίνακες dropmms

DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στη βιομηχανία του πορνό φόρουμ και παρέδωσε πικάντικα, νόστιμα και μοντέρνα ερωτικά. Είναι ενδιαφέρον ότι το DropMMS ξέρει τι θέλει να προσφέρει εστιάζοντας το αποθετήριο του στο γυμνό σεξ και στην ινδική πορνογραφία.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://dropmms.com/forum/

Εν τω μεταξύ, οι θαυμαστές του πορνό Desi απολαμβάνουν τη συλλογή φωτογραφιών και βίντεο της καυτής ινδικής συλλογής. Αυτό το φόρουμ πορνό δεν παρέχει μόνο θέματα και πίνακες συζητήσεων, αλλά έχει μια διαφορετική κατανομή κινήσεων. Ως εκ τούτου, εάν είστε καυλιάρης και θέλετε να τραντάζεστε ελεύθερα, μπορείτε εύκολα να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να περιφέρεστε γύρω από τα νήματα. Το DropMMS ξεσήκωσε επίσης φανατικούς με την ευρύτερη βιβλιοθήκη του και περισσότερους OnlyFans και περιεχόμενο που διέρρευσε.

Νέο φόρουμ πορνό

Το DropMMS ξεκίνησε τις φανφάρες κατά το δεύτερο μέρος του 2020. Με αυτό, οι λάτρεις του πορνό μπορούν να υποθέσουν φρέσκο ​​υλικό από τότε που ο ιστότοπος φύτρωσε πριν από δύο χρόνια, ενώ στο αποκορύφωμα της πανδημίας, καθώς όλοι γνωρίζουμε πώς το ξέσπασμα άλλαξε τη ζωή μας και μας έκανε απομονωμένους. σπίτια. Αναμφισβήτητα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διάφοροι θαυμαστές του πορνό είναι καυτηριασμένοι. Έτσι, η κοινότητα του πορνό συγκέντρωσε βουνά από ταινίες από βαριεστημένα εγχώρια φιλαράκια.

Από εδώ, η DropMMS πήρε μια ιδέα να ελιγμώνει τον ιστότοπό της και να δελεάσει την αγορά πορνό. Πράγματι, αιχμαλώτισαν τις καρδιές και τις πετεινές εξαρτημένων από πορνό και δημιούργησαν μια τεράστια κοινότητα. Κάθε μέλος μοιράζεται πραγματικά νέα βίντεο που έχουν διαρρεύσει και μοντέρνες εικόνες στο Διαδίκτυο, ενώ άλλα παρέχουν τα kinky σεντς τους για να διασκεδάσουν τους οπαδούς του DropMMS. Το DropMMS αποδεικνύει επίσης συνεχώς τον αντίκτυπό του κερδίζοντας βελτιωμένη επισκεψιμότητα με τα χρόνια. Έτσι, τα βίντεο της Desi αποκτούν επί του παρόντος ενθουσιώδεις θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

dropmms σπίτι

Κοινότητα ιογενών βίντεο και εικόνων μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το DropMMS δεν θέλει να κάνετε εικασίες, καθώς το λογότυπό του απεικονίζει τι σκοπεύουν να παραδώσουν. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος στοχεύει να προβάλει ιογενή βίντεο και εικόνες στο Διαδίκτυο. Επομένως, όταν κάποιες συναρπαστικές διαρροές προκαλούν την περιέργειά σας, μπορείτε να περάσετε γρήγορα στο DropMMS και να δείτε μόνοι σας τις λιχουδιές. Επιπλέον, αυτή η δωρεάν πλατφόρμα δεν ζητά ούτε μια δεκάρα για να μεταδώσει τα νόστιμα σεξουαλικά της επιδόρπια.

Ωστόσο, απαιτούν από εσάς να εγγραφείτε και να υποβάλετε μερικές μη σχετικές λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία, να αλληλεπιδράσετε και να κάνετε περισσότερες δραστηριότητες ενώ βρίσκεστε στο φόρουμ. Η διάταξη του πίνακα μηνυμάτων μπορεί να μην προσελκύει άλλους λάτρεις της ερωτικής, ωστόσο σίγουρα προσφέρει έναν σκοπό. Σε τελική ανάλυση, οι ιστότοποι φόρουμ πορνό μπορεί να είναι ξεπερασμένοι, αν όχι για τους ενεργούς και συμμετέχοντες οπαδούς τους. Με αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι για τα βασικά πλεονεκτήματα, τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του.

Μαζική Κοινότητα DropMMS

Η δημιουργία ενός χώρου όπου οι διεστραμμένοι μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις σκέψεις τους και να μοιραστούν ερωτικές λιχουδιές είναι ο σημαντικότερος στόχος των ιστοτόπων πορνό φόρουμ. Απευθύνονται σε άτομα που δυσκολεύονται να συνδεθούν με άλλα άτομα σχετικά με τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Ως εκ τούτου, φόρουμ συζήτησης όπως το DropMMS καλωσορίζουν όποιον αγαπά να συμμετέχει σε συναρπαστικές συνομιλίες. Όχι μόνο αυτό, η επιτυχία κάθε φόρουμ βρίσκεται σε μια τεράστια βάση χρηστών και μια ενεργή κοινότητα.

μέλη dropmms

Είναι αξιοσημείωτο ότι το DropMMS έχει επιδείξει εμφανή επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια. Εκτός από τις συνεχόμενες υψηλές επισκέψεις στο site, η πλατφόρμα έχει καταγράψει συνολικά 10 297 μέλη. Πιστεύω ότι αυτοί οι αριθμοί θα συνεχίσουν να προκύπτουν με τις παρούσες προσθήκες. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια της κριτικής μου, είδα ένα νέο μέλος της οικογένειας με το όνομα 'stom11222'. Το DropMMS έχει επίσης φρέσκες καθημερινές ενημερώσεις λαμβάνοντας υπόψη τους τεράστιους διαδικτυακούς ερωτηθέντες που είναι 24/7 στο διαδίκτυο. Με αυτό, δεν μπορείτε να αρνηθείτε τα στατιστικά στοιχεία και τους πρόθυμους και πεινασμένους ανθρώπους που απολαμβάνουν το DropMMS.

Στατιστικά φόρουμ DropMMS

Τα στατιστικά του φόρουμ DropMMS είναι αρκετά εντυπωσιακά, δεδομένου ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός στη βιομηχανία του πορνό. Επί του παρόντος, η πλατφόρμα έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από πενήντα επτά χιλιάδες θέματα και εβδομήντα μία χιλιάδες συνολικά δημοσιεύσεις. Αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν το τεράστιο υλικό που μπορούν να καταβροχθίσουν οι θαυμαστές του πορνό στο DropMMS. Επιπλέον, ο τομέας απαριθμούσε τους απίστευτους συντελεστές του. Έτσι, το DropMMS αναγνωρίζει τα GodzillazMK, Desijaat, Robot 2.0, Shining Special και Frozen.

Αυτά τα ενεργά μέλη έκαναν το DropMMS σταθερό και καρποφόρο, αφοσιώνοντας και υποβάλλοντας θέματα χιλιάδες φορές. Ακριβώς όπως ο GodzillazMK, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της λίστας κοινοποιώντας δυναμικά 15316 θέματα, φωτογραφίες και βίντεο στη σελίδα. Συνολικά, τα φόρουμ δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος πορνό, αλλά μια τεράστια επέκταση και διανομή άσχημων σκέψεων, kinky ποικιλίας και φιλικών σεξουαλικών εμπειριών.

στατιστικά dropmms

Η κύρια σελίδα του DropMMS

Όταν βλέπετε το DropMMS, μπορείτε αμέσως να αναγνωρίσετε ότι ο τομέας είναι ένας χώρος φόρουμ. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε διάφορες μαγευτικές λιχουδιές στο αποθετήριο, εάν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε πρώτα ταινίες. Η αρχική σελίδα του DropMMS παρέχει μια γαλανόλευκη κατοικία. Από την άλλη πλευρά, το λογότυπο διαθέτει μια ροζ λεπτομέρεια που το καθιστά πιο αναγνωρίσιμο και όμορφο. Το DropMMS χρησιμοποίησε επίσης λειτουργικά κουμπιά για καλύτερη εμπειρία τοποθεσίας. Έτσι, μπορείτε να μετακινηθείτε και να παίξετε με τους συνδέσμους Home, Activity και Sign-in.

Επιπλέον, πατώντας την αρχική ενότητα θα οδηγηθείτε στα Φόρουμ, τις Οδηγίες, τους Πίνακες κατάταξης και άλλες τοποθεσίες Desi. Στην πραγματικότητα, εκτιμούσα το DropMMS επειδή η αρχική του σελίδα προσφέρει διαφορετικές ποικιλίες, όπως μικρογραφίες συλλογών ινδικού σεξ. Τα βίντεο προεπισκόπησης κατηγοριοποιούνται επαρκώς και παρουσιάζονται σε ίσα μεγέθη. Επιπλέον, θα ξεσηκωθούν με την τεράστια ποικιλία καθώς η σελιδοποίηση του DropMMS ξεπερνούσε τις τριακόσιες σελίδες. Ευχαριστώ, DropMMS!

πέφτει περισσότερο

Ταξινόμηση των Flicks

Με το τεράστιο αποθετήριο DropMMS, είναι αξιέπαινο να συμπεριλαμβάνονται διάφορες επιλογές φίλτρων. Το DropMMS άκουσε και υιοθέτησε τις εκκλήσεις παρέχοντας μια εκτεταμένη μηχανή αναζήτησης στην περιοχή της επάνω σελίδας. Αυτό το εικονίδιο επιτρέπει στους θαυμαστές να περιορίσουν τα στοιχήματά τους και να αρπάξουν το πορνό που λαχταρούν. Ευτυχώς, η μηχανή αναζήτησης δίνει ξεκάθαρα ένα τέλειο αποτέλεσμα, σε αντίθεση με άλλους τομείς πορνό που αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν αυτό το μέρος.

Επιπλέον, τα βίντεο και οι εικόνες μπορούν να ταξινομηθούν ανάλογα με την ώρα μεταφόρτωσης, τον τίτλο, τις περισσότερες προβολές, τις περισσότερες απαντήσεις και άλλα. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κατανοήσετε το πιο δημοφιλές υλικό στο DropMMS σήμερα, ξέρετε το τρυπάνι, φίλε. Όχι μόνο αυτό, οι ετικέτες βίντεο περιγράφουν καθαρά το περιεχόμενο. Έτσι, μπορείτε να δείτε το πορνό Desi να κυριαρχεί σε ολόκληρη την κατανομή. Αναμφίβολα, οι Ινδοί φίλοι και άλλοι Ασιάτες οπαδοί του πορνό θα έχουν εμμονή με την ποιότητα της πορνογραφίας στο DropMMS.

Μεταβείτε στους πίνακες συζητήσεων του DropMMS

Μετά την απόδρασή σας στα βίντεο και άλλες λιχουδιές στην αρχική σελίδα, μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή DropMMS και να εξερευνήσετε τα νήματα. Όπως γνωρίζετε, το DropMMS κατηγοριοποίησε και χώρισε ολόκληρο το φόρουμ σε περισσότερες από έξι ενότητες. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να αρχίσουν να περιηγούνται και να απολαμβάνουν τα μηνύματα γύρω από τις αποκλειστικές διαρροές DropMMS, καθώς διαθέτει μια συλλογή από υλικά OnlyFans. Υπάρχει επίσης μια σημαντική περιοχή Desi Videos και Pics όπου οι φανατικοί μπορούν να εξερευνήσουν τις πιο περιζήτητες ινδικές σκηνές. Επί του παρόντος, αυτός ο πίνακας συζητήσεων φιλοξενεί περισσότερες από δέκα χιλιάδες αναρτήσεις μελών.

βίντεο dropmms

Ω, θα λατρέψετε τις εκπλήξεις και τον οργασμικό ινδικό ερωτισμό εδώ. Πριν φύγω από το σανίδι, είδα με έκπληξη ένα πρόσφατα ανεβασμένο υλικό ενός μωρού της Desi που πόζαρε με πλήρη γυμνό. Παρεμπιπτόντως, μου άρεσαν τα πολυτελή βυζιά της. Όχι μόνο αυτό, το DropMMS διέθεσε επίσης χώρο για βίντεο και εικόνες μέσων κοινωνικής δικτύωσης από Patreon, OnlyFans και Hollywood Hot Scenes. Εάν ενδιαφέρεστε έντονα για κάποια γεύση αραβικού σεξ και πορνογραφίας, το DropMMS σφράγισε τη συμφωνία για εσάς. Ο ιστότοπος συγκέντρωσε διάφορα παγκόσμια πορνό βίντεο για την ανάγνωση σας. Νόστιμο, όντως!

Επιπλέον, το DropMMS διαθέτει επίσης έναν τεράστιο χώρο λεσβιών και ομοφυλόφιλων για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της κοινότητας LGBTQIA+. Δεν σταμάτησε εκεί. μπορείτε επίσης να καταβροχθίσετε ολόκληρη την ενότητα Pornstar για να δείτε τα πιο πρόσφατα βίντεο των αγαπημένων σας ερωτικών ερμηνευτών. Υπάρχουν διάφορες εικόνες και βίντεο πορνοστάρ στην αρένα, συμπεριλαμβανομένων πολλών διασημοτήτων, σκηνών που διέρρευσαν.

θέμα dropmms

Ξεκινήστε μια συνομιλία και στείλτε αιτήματα

Στο DropMMS, οι θαυμαστές του πορνό μπορούν εύκολα να ανοίξουν ένα θέμα και να ξεκινήσουν την επικοινωνία με άλλα μέλη του φόρουμ. Ναι, είπα μέλη γιατί δεν μπορείτε να εκτελέσετε μια τέτοια πολυτελή ενέργεια εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα. Όταν ολοκληρώσετε την υποβολή ορισμένων στοιχείων και την ολοκλήρωση ολόκληρης της διαδικασίας εγγραφής, οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να αρχίσουν να διεγείρουν ο ένας τον άλλον. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσετε έναν τίτλο, να δώσετε τη διεύθυνση email σας, να εισαγάγετε μια εικόνα ή μια διεύθυνση URL και να κάνετε κλικ στην υποβολή.

Μέσω αυτών των απλών βημάτων, οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να κάνουν ο ένας τον άλλον πιο χαρούμενο και πιο καυτής. Από την άλλη, δεδομένου ότι το DropMMS είναι κοινότητα, μπορείτε επίσης να στείλετε αιτήματα μέσω της Ζώνης Αιτήσεων. Σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε να ζητήσετε από τους συναδέλφους σας να παραδώσουν και να μοιραστούν συγκεκριμένο περιεχόμενο που λαχταράτε έντονα. Αν και ορισμένοι τομείς απέτυχαν να ενημερώσουν τα τμήματα αιτήματός τους, το DropMMS δεσμεύεται να καλύψει όλες τις ανάγκες σε πορνό. Αναμφίβολα, οι άνθρωποι γύρω από το DropMMS υποδέχονται και υποστηρίζουν τις ανάγκες κάθε πουλί. 

αίτημα dropmms

Τα υπέρ και τα κατά του DropMMS.com

PROS:

 • Ινδική συλλογή πορνό
 • Γενναιόδωρη κοινότητα
 • Ενδιαφέροντα θέματα και θέματα
 • Αποθετήριο αραβικού πορνό
 • Συμμορφώνεται με τα αιτήματα της κοινότητας
 • Διαθέσιμες λήψεις
 • Δωρεάν ιστότοπος φόρουμ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες αγγελίες

TOP-12 Ιστότοποι πορνό φόρουμ παρόμοιοι με το DropMMS.com:

# 1 - Δωρεάν  

σπίτι freeonesboard

Το Free Ones Board ισχυρίζεται ότι είναι ο «Ultimate Babe Site From 1998» και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κάτω από το λογότυπο της σελίδας. Η συνεισφορά του ιστότοπου στη βιομηχανία του πορνό καταγράφεται από την ίδρυσή του το 1998. Η βάση δεδομένων των Free Ones περιλαμβάνει μια συλλογή από τις πιο κομψές ταινίες για τόσα χρόνια. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος του φόρουμ θεωρείται ως ένας από τους «γίγαντες» στην επιχείρηση πορνό ενηλίκων. Έτσι, τα μάτια σας θα σκάσουν από τις πληροφορίες και τις ερωτικές φαντασιώσεις στο Free Ones Board.

Δείτε την κριτική του FreeOnes εδώ.

PROS:

 • Καθαρό πορνό φόρουμ
 • Τεράστιο αποθετήριο
 • Δεν διαφημίσεις
 • Καλή ποικιλία λειτουργιών ιστότοπου
 • Η σύνθετη αναζήτηση είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται εγγραφή
 • Τυπικός σχεδιασμός ιστότοπου φόρουμ

# 2 - Φόρουμ Sexting  

σπίτι του sextingforum

Σίγουρα, οι θαυμαστές του πορνό εδώ στο Sexting Forum μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς των γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιθυμούν να κάνουν όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που λαχταρούν όλοι. Εκτός από την ανταλλαγή ονομάτων χρηστών και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δυναμική κοινότητα μοιράζεται επίσης γυμνές φωτογραφίες και άλλες ερωτικές πηγές που έχουν αποκτήσει. Πράγματι, οι δραστηριότητες εδώ στο Sexting Forum περιλαμβάνουν τη διάσημη διαδικασία δίνω και παίρνω.

Περισσότερα για Το φόρουμ του Sexting σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Μια κοινότητα εραστών του sexting και φανατικών
 • Απλό φόρουμ
 • Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα
 • Διατίθενται ερασιτεχνικά βίντεο
 • Εντελώς δωρεάν ιστότοπος
 • Ενεργά μέλη
 • Γνωρίστε πιθανούς συνεργάτες του sexting

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Μερικά γυμνά πωλούνται

# 3 - HotBoard  

σπίτι hotboard

Το HotBoard.net έγινε αγαπημένος φίλος για αρκετούς λάτρεις του πορνό. Αυτή η επιτυχία απεικονίζεται με τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου από την κυκλοφορία του το περασμένο 2013. Το Hot Board είναι περήφανο που στοχεύει χιλιάδες επισκέπτες του ιστότοπου και αρκετά καλό, πέτυχε με συνέπεια αυτούς τους αριθμούς. Πράγματι, οι θαυμαστές δελεάζουν γύρω από το Hot Board επειδή ο ιστότοπος συλλέγει ερωτικές εικόνες και ταινίες. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και κάθε μέλος έχει την απόλυτη ελευθερία να κατεβάζει περιεχόμενο χωρίς όρια.

Διαβάστε περισσότερα για το HotBoard πατώντας εδώ.

PROS:

 • Δυναμική και ενεργή κοινότητα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Καθαρή σχεδίαση
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο
 • Ποικιλία λαχταριστών περιεχομένων
 • Σωστά σχεδιασμένο και τεμαχισμένο

Μειονεκτήματα:

 • Απευθύνεται σε μία μόνο γλώσσα
 • Χρειάζεται εγγραφή

# 4 - ΠορνογραφίαBB   

πορνόBB

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορα στρέιτ και λεσβιακό περιεχόμενο, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ κάθε μήνα, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου είναι ταινίες για ενήλικες, ακατάλληλες εικόνες, εικόνες μοντέλων, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών "Άλλα XXX".

κριτική PornBB εδώ.

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένων

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 5 - Kitty-Kats   

φόρουμ kittykats

Δεν υπάρχουν γάτες στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, αλλά υπάρχουν πολλά μουνιά. Πράγματι, τα μέλη μπορούν να συζητούν και να μοιράζονται διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρες πορνό και ακατάλληλο υλικό ιστοτόπων. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικό πορνό, γυμνά μοντέλα γοητείας, κορίτσια με κάμερα web, ώριμες γυναίκες, μοντέλα με μεγάλα στήθη, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, σημαδούλες και κάθε είδους φετίχ καλύπτονται στα θέματα του φόρουμ.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Kitty-Kats.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 6 - PeachyForum   

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε περιοχή, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

Εδώ είναι μια κριτική του PeachyForum.

PROS:

 • Άφθονο δωρεάν περιεχόμενο και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει υπέροχες επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Μοναδικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 7 - SyberPussy   

συριγμός

Υποθέτω ότι είναι αβλαβές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 συμμετοχές, το οποίο είναι σίγουρα στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Η Syber Pussy είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες επειδή σχεδιάζουν, γι 'αυτό και βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνογραφικά GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό-είναι ένα ωραίο μείγμα περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική SyberPussy.

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 8 - PornSavant   

PornSavant διάφορα

Όταν μιλήσαμε για σεξουαλική απόλαυση και απόλαυση, το PornSavant είναι εντελώς απαράμιλλο. Έχει περίπου 74+ συμμετέχοντες και 1.6M+ νήματα συζήτησης με συνολικό αριθμό αναρτήσεων 59M+. Φανταστείτε πόσες πηγές, βίντεο, ταινίες και φωτογραφίες μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση εδώ με αυτούς τους αριθμούς. Επιπλέον, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, θέσεων και τύπων, έτσι θα έχετε τον καλύτερο δυνατό χρόνο για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ιδιαίτερο γούστο σας.

Ολόκληρη η κριτική του PornSavant εδώ.

PROS:

 • Ενεργοί χρήστες
 • Διαφορετικές αναρτήσεις και θέματα
 • Διατίθενται εξαιρετικά πορνογραφικά φόρουμ
 • Τα υποφόρουμ είναι εντυπωσιακά

Μειονεκτήματα:

 • Έτσι, η δυνατότητα αναζήτησης είναι διαθέσιμη
 • Απαιτείται λήψη για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε βίντεο

# 9 - F95Zone   

Κεντρική ζώνη F95

Το F95Zone είναι ένα σημείο κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε, να συναντηθείτε και να συναναστραφείτε με χιλιάδες άλλους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα όπως εσείς. Έχει πολλά διαδικτυακά νήματα που σας επιτρέπουν να μιλήσετε για θέματα για τα οποία θα προτιμούσατε να μην μιλήσετε ή να συζητήσετε δίπλα στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Λοιπόν, είμαι αρκετά σίγουρος ότι το F95Zone εξασφαλίζει σε κάθε μέλος του ένα γαλήνιο καταφύγιο όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο μήπως ντρέπονται.

Λόγω της διάταξης της πλατφόρμας, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου, όπως βιντεοπαιχνίδια, ερωτικά κινούμενα σχέδια, ταινίες κινουμένων σχεδίων, κόμικς, GIF και hentai, μπορούν πλέον να απολαμβάνονται και να εκτιμώνται με τον πιο βολικό δυνατό τρόπο.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική F95Zone.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και κατανοητός
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Μοναδικό περιεχόμενο όπως παιχνίδια, hentai, πορνό κ.λπ
 • Δωρεάν για χρήση
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης είναι βασική
 • Διαθέτει διευθύνσεις URL τρίτων
 • Ανακατευθύνσεις

# 10 - PeeFans  

σκοτεινή λειτουργία peefans

Το PeeFans είναι ένα φόρουμ αφιερωμένο σε όλους τους τύπους φετίχ κατούρησης, από το πορνό κατούρημα, το τσούρισμα και συναφή πράγματα. Μπορείτε επίσης να βρείτε συνδέσμους βίντεο για δωρεάν λήψη ή συνδέσμους ροής. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του είναι δωρεάν και προσβάσιμο χωρίς συνδρομή, αλλά περιμένετε να δείτε ορισμένα θέματα φόρουμ που είναι αποκλειστικά premium. Έτσι, αν απολαμβάνετε το χρυσό ντους ή θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο του πορνό που κάνει κατούρηση, τότε είναι η ώρα!

Δείτε την κριτική του PeeFans.

PROS:

 • Πολλά μέλη μοιράζονται περιεχόμενο στα νήματα
 • Έχει πολλά βίντεο και φωτογραφίες με πορνό κατούρησης
 • Δωρεάν για χρήση
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα νήματα απαιτούν premium πάσο
 • Πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα
 • Ορισμένες διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα για μια premium αναβάθμιση

# 11 - Διάσημο Δ.Σ      

διάσημο σπίτι σανίδας

Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των ανεβασμένης φωτογραφίας και των καυτών βίντεο διακεκριμένων σταρ στην τηλεόραση και την πορνογραφία. Αστέρια των social media, διάσημες ηθοποιοί και διαδικτυακές αισθήσεις εμφανίζονται στο Famous Board.

Η πλήρης κριτική του Famous Board εδώ.

PROS:

 • Καθημερινές και τακτικές ενημερώσεις
 • Καθαρός και οργανωμένος χώρος
 • Οι συντονιστές είναι παντού
 • Ποικιλία σεξουαλικών σκηνών
 • Καυτές διασημότητες για να σας διασκεδάσουν
 • Ενεργός κοινότητα
 • Τεράστια βιβλιοθήκη με καυτά μωρά διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο
 • Χωρίς σκληρό περιεχόμενο
 • Λίγες λειτουργίες τοποθεσίας προς βελτίωση

# 12 - Ντικ Φλας     

dickflash σπίτι

Ο Ντικ Φλας προσφέρει ιστορίες εμπειριών, φωτογραφιών, βίντεο, ακόμα και ερωτικής πραγματικής ζωής που μοιράζονται οι εκθεσιακοί άνθρωποι. Θα εκτιμήσετε πόσο γενναιόδωρη είναι η κοινότητα του Dick Flash, με τα περισσότερα πράγματα, ιστορίες, εμπειρίες, φαντασιώσεις και εμμονές που σερβίρονται σε αυτό το φόρουμ. Έτσι, όλες οι φαντασίες λειτουργούν και η σεξουαλική πείνα λύνεται.

Διαβάστε περισσότερα για Ο Dick Flash σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Κόγχες που αναβοσβήνουν και επιδειξιωματισμός
 • Μια τεράστια συλλογή από γυμνά πράγματα και ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Δραστήρια και γενναιόδωρη κοινότητα
 • Διάφορες συναρπαστικές ιστορίες για ανάγνωση
 • Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Δωρεάν ιστότοπος φόρουμ
 • Η εγγραφή είναι εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες συλλογές γυμνών γυναικών
 • Παντού υπάρχουν εικόνες από πούτσες

Τελικές λέξεις

Η ενασχόληση με ομοϊδεάτες είναι διασκεδαστική και αξίζει τον κόπο με τα φόρουμ πορνό. Η κοινότητα δεν έχει καμία διακριτική προσωπικότητα, αντίθετα, ανεβάζει ο ένας τον άλλον παρέχοντας νόστιμες λιχουδιές. Με αυτό, το DropMMS μπορεί να είναι ο επόμενος χώρος πορνογραφικού φόρουμ σας. Το DropMMS αιχμαλωτίζει τους λάτρεις του πορνό Desi και τους Ασιάτες ερωτικούς οπαδούς με τη συλλογή από οργασμικές λιχουδιές, καυλιάρης αρραβώνες και την ανταλλαγή λαχταριστών υλικών. Όχι μόνο αυτό, το DropMMS καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πορνογραφικής κουζίνας. Το φόρουμ ακολουθεί την αντιμετώπιση διαφόρων σεξουαλικών αναγκών μέσω της ζώνης αιτημάτων.

Επιπλέον, το DropMMS διαθέτει επίσης τμήμα λεσβιών και ομοφυλόφιλων, ζώνη πορνοστάρ, τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε ελιγμούς και να απολαύσετε τα ποιοτικά υλικά. Όλα είναι δωρεάν. Έτσι, μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε και να μοιραστείτε τα κρυμμένα κομμάτια σας. Το DropMMS αναγνωρίζει επίσης τους κορυφαίους συντελεστές του, καθώς σημειώνει συνεχώς τεράστια επιτυχία στον κλάδο. Τα στατιστικά στοιχεία και οι επισκέψεις στον ιστότοπο βελτιώνονται και πολλοί θαυμαστές του φόρουμ πορνό κυριαρχούν. Επισκεφτείτε το DropMMS.com σήμερα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή