Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

NudeCelebForum

& 12 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το NudeCelebForum.com

Show Me 12 Alternatives for NudeCelebForum.com

nudecelebforum μητρώο

Υπάρχει φόρουμ για γυμνές διασημότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα μέρος για παρέα και να μοιραστώ συναρπαστικό περιεχόμενο και λεπτομέρειες για τις λατρεμένες διασημότητες σας. Το Nude Celeb Forum είναι ένα μέρος για να μπείτε και να περιηγηθείτε. Ως εκ τούτου, από το ίδιο το όνομα, σίγουρα θα γνωρίζατε τι να περιμένετε με τον ιστότοπο. αν όχι, τότε αυτή η κριτική είναι ιδανική για εσάς.

Επίσημη διεύθυνση URL: http://www.nudecelebforum.com/

Συνεχίζοντας, είμαι βέβαιος ότι ο καθένας έχει μια διασημότητα που θα ήθελε να προσβάλει, όπως κι εγώ, θαυμάζω τόσους πολλούς τοπικούς και διεθνείς σταρ. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο πιστοί είμαστε στους συνεργάτες μας, είμαι σίγουρος ότι είμαστε ακόμα περίεργοι για το τι κρύβουν αυτές οι διάσημες προσωπικότητες κάτω από τα ρούχα τους. Ο χώρος είναι επίσης μια πλατφόρμα για να είστε γενναιόδωροι για να μοιράζεστε ό, τι περιεχόμενο έχετε. Επομένως, φροντίστε να συμβάλλετε κι εσείς. Σημειώστε, μην είστε απλώς δέκτης. είναι ανταποδοτικό να είσαι δωρητής τελικά. Ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι;

Γυμνά, Διασημότητες και Φόρουμ σε ένα

Το NudeCelebForum.com είναι ένα φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε, να μοιραστείτε και να δείτε μια επιλογή από διάσημες εικόνες και βίντεο σε όλες τις πηγές στο διαδίκτυο. Το διάβασες σωστά. ναι, αυτό το φόρουμ είναι ένας τέλειος χώρος για να δείτε πραγματικά γυμνά αληθινών διασημοτήτων. Το στόμα μου κάνει νερό όταν σκέφτομαι τι προσφέρει αυτή η πλατφόρμα. Μερικές φορές είναι ενοχλητικό να ψάχνετε για καλή πορνογραφία και φωτογραφίες που διέρρευσαν από αστέρια, αλλά τείνετε να βρείτε ψεύτικες και εξωπραγματικές. Ως εκ τούτου, αυτό είναι τόσο απογοητευτικό. Αλλά και πάλι, το σύμπαν δούλεψε και δημιούργησε ένα μέρος για να αποκτήσουμε αυτό που λαχταράμε πάρα πολύ. Έτσι, το ερώτημα είναι, τι πρέπει να περιμένουμε από αυτόν τον ιστότοπο; Λοιπόν, περιμένετε πολλά!

Όταν λέω πολλά, πρέπει να προετοιμαστείτε για τις πολλές δραστηριότητες που κυκλοφορούν στο NudeCelebForum. Ο ιστότοπος έχει μια ενεργή κοινότητα που έχει κλείσει οριστικά τη συμφωνία όταν πρόκειται για πορνογραφία. Το να είσαι ενεργός εξυπηρετεί επίσης το να είσαι πολυμήχανος, πράγμα που κάνει αυτή τη μονάδα επιτυχημένη. Τώρα, μιλάω τόσο πολύ, ας ολοκληρώσουμε τη δουλειά και να αναθεωρήσουμε τις άλλες πολύτιμες δυνατότητες του NudeCelebForum.com.

nudecelebforum ειδοποίηση

Κάνοντας το αρχικό βήμα…

Το πρώτο βήμα για να απολαύσετε τις πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου είναι να εγγραφείτε και να δώσετε μερικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας. Αυτή η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη, και το καλύτερο από όλα, είναι εντελώς δωρεάν. Η πλατφόρμα θα απαιτήσει αρχικά να γράψετε την ημερομηνία γέννησής σας. Perhapsσως, αυτή είναι μια διαδικασία για να διασφαλιστεί ότι είστε χρήστης νόμιμης ηλικίας. Αφού το κάνετε αυτό, πρέπει να διαβάσετε τους όρους και τους κανονισμούς της εταιρείας. Όταν τελειώσετε, η δημιουργία ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης θα είναι το τελευταίο βήμα. Με αυτό, είναι καλό να πάτε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε σχεδόν 900,000 δημοσιεύσεις και σχεδόν 65,000 θέματα.

Έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή σεξουαλικών εικόνων και ταινιών και δεν χρειάζεται να πληρώσετε δεκάρα. Εκτός από αυτό, η εγγραφή στο Nude Celeb Forum θα βοηθήσει στην κατάργηση όλων των διαφημίσεων που θα εμποδίσουν τη διαφυγή σας. Υπέροχα νέα, σωστά; Ποιος δεν θα αγαπούσε έναν ερωτικό ιστότοπο που δεν έχει ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα; Πράγματι, όλοι το κάνουν! Έτσι, εγγραφείτε και αρπάξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ποικιλία κρυμμένων θησαυρών αποκλειστικά για τα μέλη.

φόρουμ nudecelebforum

Ένας γυαλισμένος και ευθύς ιστότοπος

Το Nude Celeb Forum διαθέτει ένα νέο, πλήρως ανταποκρινόμενο σχέδιο που δεν υπονοεί ένα φόρουμ. Ο χώρος δεν θα σας καταπλήξει επειδή φαίνεται καθαρός και η διάταξη δεν είναι γεμάτη. Όλα είναι τακτοποιημένα αξιοπρεπώς. Επιπλέον, η απλότητα του ιστότοπου εγγυάται ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ενώ πολλά φόρουμ προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες και υποκατηγορίες στους πίνακες τους, το Nude Celeb Forum επικεντρώνεται μόνο στις πιο σημαντικές. Ως εκ τούτου, αυτό είναι μια ένδειξη ενός εξαιρετικού φόρουμ. Καταλαβαίνει ποιος είναι και τι είδους υλικό θέλει να δείξει, το τηρεί. Αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνουν γιατί πολλοί θαμώνες θαυμάζουν το Nude Celeb Forum.

Οι ενότητες στο NudeCelebForum για την αντιμετώπιση των αναγκών σας

Όλες οι αναρτήσεις του φόρουμ χωρίζονται σε δύο σημαντικούς τομείς, οι οποίοι μπορούν να βρεθούν με κύλιση προς τα κάτω στην κύρια σελίδα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δύο ενότητες στην καρτέλα Φόρουμ. η πρώτη ενότητα είναι το Γενικό Φόρουμ. Αυτή η περιοχή αποτελείται από τρεις σημαντικές μονάδες που καλύπτουν διαφορετικές λειτουργίες. Παρακάτω παρατίθενται οι τρεις ενότητες που αναφέρονται:

 • Σημαντικές Πληροφορίες - αυτό το μέρος δηλώνει ότι όλα τα νέα μέλη πρέπει να ξεκινήσουν και να εξερευνήσουν πρώτα εδώ. Θα μάθετε βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς της ιστοσελίδας.
 • Συζήτηση και βλακείες - θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις των διασημοτήτων, τα τρέχοντα γεγονότα σχετικά με τον αθλητισμό και διαφορετικά είδη σε αυτήν την τοποθεσία. Αυτή η ενότητα έχει 34 910 δημοσιεύσεις και 1 167 νήματα ήδη.
 • Τζιχάντ - η περιοχή, σας δίνει μια μικρή προειδοποίηση, δηλαδή "Μην κάνετε ανόητες χάλια αναρτήσεις, αλλιώς θα καταλήξουν εδώ!". Θα σημειώσετε ότι αυτό το τμήμα της σελίδας διατίθεται σε στοιχεία που πρέπει να διαγραφούν, οπότε σκεφτείτε το ως κάδο ανακύκλωσης ή κάτι παρόμοιο.
νήμα nudecelebforum

Το Celebrity Content Vault είναι το δεύτερο κύριο φόρουμ της σελίδας. Όταν λέτε θησαυροφυλάκιο, σημαίνει απλώς μια αποθήκη αντικειμένων που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε αυτό το αποκορύφωμα. Οι υποενότητες περιλαμβάνουν Celebrity Pictures, Celebrity Videos, Babes and Glamour Models και Misc Groups and Shows. Αυτές οι ενότητες περιέχουν θέματα για διάφορους διάσημους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών τους από διαφορετικές πηγές όπως εικόνες, δίκτυα κοινωνικών μέσων και διαρροή υλικού. Το πιο εξαιρετικό μέρος για αυτές τις δημοσιεύσεις είναι ότι μπορείτε συνήθως να κατεβάσετε ολόκληρη τη συλλογή ταυτόχρονα.

nudecelebforum φωτογραφία

Δημοσιεύστε και συνεισφέρετε το περιεχόμενό σας

Ξέρω ότι έχετε συνεισφέρει στο παρελθόν σε φόρουμ και είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας τους. Ως εκ τούτου, το ίδιο ισχύει και για άλλους ιστότοπους. Το Nude Celeb Forum θα λειτουργήσει το ίδιο. Αν θέλετε να μοιραστείτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο της αγαπημένης σας διασημότητας, απλώς μεταβείτε στο νήμα των διασημοτήτων και υποβάλετε το υλικό σας εκεί. Κοιτάζοντας τον ιστότοπο, μπορείτε να δείτε ότι έχει μια πολύ ενεργή κοινότητα. Αυτή η λεπτομέρεια υποδεικνύει ότι το φόρουμ έχει μεγάλο αριθμό δυναμικών χρηστών.

Κάθε νήμα δείχνει επίσης τα τρέχοντα στατιστικά του. Αυτοί οι αριθμοί είναι ένας επιπλέον συντελεστής για να σας παρασύρει να συμμετάσχετε στην επικοινωνία. Τα νήματα προβάλλουν την ημερομηνία δημοσίευσης, τον αριθμό των απαντήσεων και τις προβολές. Για παράδειγμα, η ακολουθία Celebrity Pictures επισημαίνει 1 252 008 προβολές με 1 142 απαντήσεις από τα μέλη. Ενημερώνεται επίσης τον περασμένο Ιούλιο 30 περίπου στις εννέα το βράδυ. Πράγματι, πολύ ακριβές, σωστά;

nudecelebforum celebs

Επιπλέον, δεν θα σας μείνουν ποτέ πράγματα για να κοιτάξετε αν θέλετε να ανεβάσετε τον εαυτό σας κοιτάζοντας όμορφους διάσημους. Βρέθηκα να περιηγούμαι σε σελίδες μετά από σελίδες, να θαυμάζω κάθε προσωπικότητα και να επαινώ τα μέσα ενημέρωσης που συνέβαλαν οι χρήστες του φόρουμ όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και νέα πράγματα. Λατρεύω τα πράγματα που βρίσκονται σε κάθε γωνιά αυτής της σελίδας. αυτά μου δίνουν έντονη ζέστη και μια τρομερή παρόρμηση να βυθίσω το πέος μου.

Τα υλικά στο NudeCelebForum

Ακόμη και η παρακολούθηση των φωτογραφιών και των βίντεο στο Nude Celeb Forum δεν ήταν μια αγγαρεία. Ναι, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην εικόνα σε πολλές περιπτώσεις επειδή η μικρογραφία είναι πολύ μικρή για να τη δείτε μόνη της. Ακόμα όμως, οι φωτογραφίες που απαιτούσαν μεγέθυνση ήταν στην οθόνη μου σε πλήρη προβολή σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ως εκ τούτου, είναι εύκολο και γρήγορο. σίγουρα, δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Επιπλέον, είναι επίσης αβίαστο να διατηρηθεί το υλικό από την ευρεία επιλογή συζητήσεων. Δεν θα λαμβάνετε και θα λαμβάνετε θολές φωτογραφίες αλλά καθαρά εξαιρετικό και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου πτυχές του ιστότοπου και έκανε αυτή την ευκαιρία να αποθηκεύσω πολλές διάσημες εικόνες.

nudecelebforum katyperry

Τα υπέρ και τα κατά του NudeCelebForum.com:

PROS:

 • Ένα τεράστιο αποθετήριο εικόνων και βίντεο διασημοτήτων
 • Η δυναμική και ενεργή κοινότητα χρηστών
 • Προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές
 • Διαθέσιμοι σύνδεσμοι λήψης
 • Ποικιλία από δημοσιεύσεις και θέματα για εξερεύνηση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δυνατότητα κοινής χρήσης και λήψης πορνογραφικού περιεχομένου

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Χρειάζεται εγγραφή
 • Απλός και αρκετά βαρετός σχεδιασμός

12 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιες με το NudeCelebForum.com:

# 1 - ViperGirls

σκύλοι

Για πολλούς ανθρώπους, η παρακολούθηση πορνό είναι ένα ικανοποιητικά καλό και ευχάριστο χόμπι. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν συνεχώς σε ιστότοπους για να εκπληρώσουν τις σαρκικές τους επιθυμίες λόγω της συνεχούς διαθεσιμότητας της διαδικτυακής πορνογραφίας ως πηγή ικανοποίησης. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική ιστοσελίδα με ένα ευρύ φάσμα πορνό εικόνων και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί το ViperGirls είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μια από τις πιο εξαιρετικές γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από εξήντα διαφορετικούς εξειδικευμένους ιστότοπους με εικόνες και βίντεο ερωτικής ποιότητας.

Κάντε κλικ για ένα Πλήρης κριτική της ViperGirls.

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Τεράστιες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Ελάχιστος αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

# 2 - PeachyForum 

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε ενότητα, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

Δείτε την πλήρη κριτική του PeachyForum.

PROS:

 • Άφθονο δωρεάν περιεχόμενο και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει εκπληκτικές επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Καταπληκτικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 3 - Kitty-Kats

γατάκια

Στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, δεν υπάρχουν γάτες, αλλά υπάρχουν πολλά μουνί. Πράγματι, τα μέλη μπορούν να συζητήσουν και να μοιραστούν διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρια πορνό και εξαιρετικό υλικό ιστότοπου. Τα διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικά πορνό, γυμνά μοντέλα glamour, κορίτσια κάμερας web, ώριμες γυναίκες, μεγάλα μοντέλα, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, shemales και όλα τα είδη φετίχ συγκαταλέγονται στα θέματα που καλύπτει το φόρουμ.

Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του Kitty-Kats εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 4 - Σαφ

σαφράν

Αν ψάχνετε για ένα ζεστό, ζεστό, σέξι περιεχόμενο, τότε μην ψάχνετε άλλο γιατί η Saff είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι παρέχει την υψηλότερη ποιότητα περιεχομένου από οποιοδήποτε άλλο φόρουμ πορνό. Λοιπόν, από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι λένε την αλήθεια. Επιπλέον, η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και εντελώς δωρεάν. Μόλις επικυρώσετε τη διεύθυνση email σας, πρόκειται να ζήσετε τις πιο όμορφες και συναρπαστικές συγκινήσεις της ζωής σας.

PROS:

 • Αποθηκεύει όλους τους τύπους περιεχομένου στριμωγμένου και φετίχ
 • Εύκολη και δωρεάν λήψη
 • Διαφορετικό περιεχόμενο κατηγοριοποιείται ανάλογα με τα θέματα

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση για μη μέλη
 • Παρέχει πρόσθετη πρόσβαση σε μέλη με premium συνδρομές

# 5 - ExtremeBoard

ExtremeBoard

Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν να επισκέπτονται ακραίες τοποθεσίες στο Διαδίκτυο. Και δεδομένου ότι ο παγκόσμιος ιστός έχει τεράστιους πιθανούς κινδύνους να προσγειωθεί σε έναν απάτη ιστότοπο, προτείνω κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο - ExtremeBoard. Είναι ένα φόρουμ κατάλληλο για άτομα που αναζητούν πιο σοβαρές μορφές πορνογραφίας. Προς το παρόν, ο συνολικός αριθμός των δημοσιεύσεων στο ExtremeBoard έχει φτάσει τα 6M + και υπάρχουν 50K + διαφορετικά νήματα στα οποία το περιεχόμενο συγκεντρώνεται.

PROS:

 • Πολλές δημοσιεύσεις
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Εκπληκτικά διαθέσιμα υποφόρια

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Βασικό σχέδιο

# 6 - SyberPussy

συριγμός

Πιστεύω ότι είναι αβλαβές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 εγγραφές, κάτι που σίγουρα βρίσκεται στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Το Syber Pussy είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες, επειδή σχεδιάζουν, και γι 'αυτό ανήκει σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνό GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό - είναι ένας καλός συνδυασμός περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του SyberPussy

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 7 - PornBB

πορνόBB

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορα ευθεία και λεσβιακά περιεχόμενα, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο ανθρώπων. Κάθε μήνα, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Ταινίες για ενήλικες, σαφείς εικόνες, εικόνες μοντέλου, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών "Άλλες XXX" είναι οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου.

Η κριτική του PornBB εδώ.

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένων

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 8 - PlanetSuzy

αρχική σελίδα του πλανήτη

Το PlanetSuzy είναι ένας ιστότοπος για ενήλικες που εστιάζει κυρίως στο περιεχόμενο βίντεο. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των δημοσιεύσεων που έχει αυτός ο ιστότοπος, με βάση τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, φαίνεται να είναι περίπου 4 εκατομμύρια. Ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει ενότητες αφιερωμένες σε εισαγωγές, υποστήριξη ιστότοπου και, φυσικά, περιεχόμενο για ενήλικες. Το Planet Suzy υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, και όπως τα περισσότερα άλλα φόρουμ, έχει πολλούς αφοσιωμένους χρήστες που δημοσιεύουν τακτικά.

Μια πλήρης κριτική για το PlanetSuzy εδώ.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Άφθονο περιεχόμενο φετίχ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Έχει λίγα ανεπιθύμητα bots

# 9 - Porn-W

πορνό

Το Porn-W λειτουργεί από το 2009, είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει μια μεγάλη ομάδα θαυμαστών πορνό που δημοσιεύουν κάθε είδους δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο και μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας συνδέσμων ιστότοπου. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή σε κανέναν από αυτούς τους ιστότοπους, θα πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για λήψη αρχείων ή θα περιοριστείτε σε συγκεκριμένο αριθμό λήψεων.

PROS:

 • Τα δωρεάν πορνό είναι πολλά
 • Το περιεχόμενο είναι σε μια ποικιλία κατηγοριών και θεμάτων
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και απλό
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις είναι δωρεάν αλλά αργές

# 10 - SocialMediaGirlsForum

SocialMediaGirlsForum

Όλο και περισσότεροι YouTubers σήμερα αναγκάζουν σχεδόν την πορνογραφία στο δίκτυο. Ακούγεται σαν κάτι που θα απολαύσετε, έτσι; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος. Ρίξτε μια ματιά στο SocialMediaGirls - είναι οι καλύτεροι. Πράγματι, ο παράδεισος ενός perv, όπου το σεξουαλικό περιεχόμενο, από το Facebook έως το YouTube, συνδυάζεται με την αναζήτηση περισσότερων ουσιών για να χτυπήσει.

Η επιστροφή σε αυτόν τον ιστότοπο προάγει τη φαντασία και τη διαφάνεια για να επιτρέψει την αποδοχή νέων μορφών σεξουαλικής έκφρασης. Απολαμβάνοντας ποτά και συνομιλία, κουτσομπολεύουν για την αγαπημένη τους σεξουαλική διέγερση και απολαμβάνουν τη συντροφιά του άλλου. Εάν έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε να γίνετε φίλοι με αυτά τα ερπυστικά και να τοποθετήσετε τις προσωπικές σας σκηνές σεξ. Η συγκέντρωση ομοιόμορφων ατόμων που ταιριάζουν με τα έντονα ενδιαφέροντά σας μπορεί να είναι μια καταπληκτική προσέγγιση για τη δημιουργία νέων συνδέσεων. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με περιπέτεια.

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο
 • Πολυάριθμο περιεχόμενο πορνό που μπορείτε να περιηγηθείτε
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ενεργός κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά δύσκολο στη χρήση για αρχάριους

# 11 - Φόρουμ Οφιλία

Φοροφιλία

Οι μέρες των φόρουμ που κυριαρχούν στο υπέρτατο έχουν φύγει για πάντα, αλλά όταν πρόκειται για κοινή χρήση και λήψη δωρεάν πορνό, ένας ιστότοπος όπως το Forumophilia.com είναι μια συναρπαστική επιλογή. Λειτουργεί από το 2005 και συγκεντρώνει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα.

Η Forumophilia, όπως και πολλοί άλλοι ιστότοποι πορνό που έχουμε ελέγξει, δημιουργεί μια ποικιλία φιλοξενουμένων βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλα εδώ δωρεάν. Όχι μόνο αυτός ο ιστότοπος έχει πολύ περιεχόμενο, αλλά και λειτουργικότητα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τους εφήβους, τα αστέρια πορνό, τις διασημότητες, τα γυμνά μοντέλα, το τσακ, το hardcore, το κλασικό, το anime, τον εκθεσιακό, το ερασιτεχνικό και το άτακτο βίντεο. Επίσης, έχει ιαπωνικές σεξ ταινίες, manga, τρισδιάστατο πορνό και αμέτρητα άλλα αντικείμενα.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του ForumOphilia

PROS:

 • Μεγάλα ενεργά μέλη της κοινότητας
 • Δωρεάν πορνό με ποικιλία θεμάτων
 • Τα χαρακτηριστικά των χρηστών είναι καταπληκτικά
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αργή λήψη

# 12 - PhunForum

phunforum

Το Forum.Phun.org, όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές του, είναι ένας απλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα τεράστιο ποσό δωρεάν πορνό, να ανταλλάξετε τις συλλογές σας με άλλους και να μιλήσετε με ομοειδή άτομα.

Αυτό το φόρουμ, όπως και άλλα, έχει μια λίστα με τους απαιτούμενους ιστότοπους φιλοξενίας, όπως το ImageBam, το Uploaded και το IMGBox. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PhunForum είναι αυστηρό ως προς το περιεχόμενο με θέματα όπως το σοβαρό BDSM, η αιμομιξία, οι μυστικές κάμερες, η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και η ληστεία. Απαγορεύουν τέτοιου είδους θέματα.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Διαθέτει διασημότητες, ερασιτέχνες και άλλα είδη μοντέλων
 • Εκατομμύρια δωρεάν περιεχόμενο για λήψη
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ορισμένα απαγορευμένα περιεχόμενα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

Λέξεις διαίρεσης

Όσοι γοητεύονται βλέποντας και ακούγοντας για ελκυστικές διασημότητες μπορούν να επισκεφθούν το NudeCelebForum.com. Η σελίδα είναι φανταστική αν θέλετε να συζητήσετε το αγαπημένο σας αστέρι και, φυσικά, αν θέλετε να τραβήξετε τα δάχτυλά σας σε μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν από κάποιον που λατρεύετε. Διαθέτει μεγάλη ποσότητα υλικού, μεγάλη βάση χρηστών και πολλούς συνδέσμους λήψης σε ιστότοπους softcore και premium. Επειδή δεν φιλοξενείται τίποτα στον ιστότοπο, θα μεταφερθείτε σε υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων για να αποκτήσετε τις λήψεις σας.

Ακόμα κι αν ο ιστότοπος δεν είναι τόσο καλά σχεδιασμένος, η πλοήγηση είναι πολύ απλή και υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις σε αυτά τα νήματα που τείνουν να γίνουν αρκετά λεπτομερείς, οπότε αν ψάχνετε για κάτι ξεχωριστό και συγκεκριμένο, το Nude Celeb Forum είναι το μέρος για να πάτε. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει ορισμένες διαφημίσεις και πρέπει να εγγραφεί για να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες του ιστότοπου.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά για πρόσβαση στο Nude Celeb Forum. Είναι αναμφίβολα ένας υπέροχος ιστότοπος για να παρακολουθείτε και να περνάτε τον πολύτιμο χρόνο σας για να δείτε αν κάποια από τις αγαπημένες σας προσωπικότητες έχει γυμνό σε ταινίες, ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως. Συνολικά, τίποτα δεν υπερβαίνει την ικανοποίηση του να συναναστρέφεσαι με τις κυρίες που αποτελούν αντικείμενο της φαντασίας σου. Συνεπώς, προτείνω αυτό το φόρουμ. Επομένως, ελέγξτε τα και δοκιμάστε από πρώτο χέρι τη ζεστασιά των διασημοτήτων με το πάτημα των δακτύλων σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή