Ενημερώθηκε στις: 6 Δεκεμβρίου 2021

Αναθεώρηση PeachyForum

& TOP-12 καλύτερα πορνογραφικά φόρουμ όπως το PeachyForum.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για PeachyForum.com

ροδάκινο

Εάν η αλληλεπίδραση και η σύνδεση είναι πράγματα που θεωρείτε συναρπαστικά στο διαδίκτυο, τότε ίσως το PeachyForum μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος φόρουμ για εσάς. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, λοιπόν, είναι χαρά μου να μοιραστώ το καλύτερο (μέχρι τώρα) μέρος για να μιλήσω με ανθρώπους σχεδόν και να μιλήσω για το αγαπημένο μας θέμα - πορνό! Φυσικά! Ποιος δεν του αρέσει το πορνό;

Επίσημη διεύθυνση URL: http://peachyforum.com

Αν και το Peachyforum είναι μια πλατφόρμα φόρουμ με βαθμολογία X, δεν ενσωματώνει το «κοινό στυλ φόρουμ». Ένας τεράστιος όγκος ιδρώτα έχει καταναλωθεί για να κάνει αυτό το φόρουμ όχι μόνο να φαίνεται πιο ελκυστικό αλλά και να λειτουργεί φανταστικό. Το αγαπημένο μου φόρουμ στο Διαδίκτυο είναι περίπου το μισό μεγαλύτερο από αυτό, αλλά διαθέτει 300Κ + ενεργούς χρήστες και περισσότερες από 1 εκατομμύριο δημοσιεύσεις! Μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλο είναι αυτό; Ακόμα κι αν προσπαθήσατε να αναζητήσετε περίεργα ή ασυνήθιστα θέματα, αναμφίβολα θα το βρείτε εδώ, επειδή υπάρχουν περισσότερα από 100K + θέματα διαθέσιμα.

Εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά μεγάλο, οι διαθέσιμες επιλογές εδώ είναι πολλές, καθιστώντας πιο δύσκολο να επιλέξετε ποια θα ήταν η πιο κατάλληλη για εσάς. Αν ήμουν εσύ, θα έπαιρνα την ευχαρίστηση και θα απολάμβανα μια εβδομάδα σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά σε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο, να παρέχετε συμβουλές και να συζητάτε ιδέες και πόρους με την κοινότητα PeachyForum. Τώρα, θα σας παρουσιάσω μια αμερόληπτη αξιολόγηση αυτού του φόρουμ, αποκαλύπτοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία του.

Juicy Amateur και Pro Porn από το PeachyForum

Αυτή η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης εφήβων, PeachyForum, ξεκίνησε ως μια σελίδα που επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην αναζήτηση συλλογών εφήβων εικόνων. Αλλά σήμερα, το πεδίο εφαρμογής του ιστότοπου έχει διευρυνθεί σημαντικά. Μέχρι πρόσφατα, μόνο μια χούφτα επιπλέον υποκατηγοριών είχαν προστεθεί στην πλατφόρμα. Έχει θεωρηθεί ευρέως ως ένα από τα καλύτερα μέρη για συνεχή υψηλής ποιότητας ρητό υλικό. Ωστόσο, μην ασχοληθείτε με την έκταση της κοινότητας, καθώς το επίπεδο συζήτησης μπορεί να είναι σχετικά υψηλό.

Το PeachyForum κυκλοφόρησε πριν από δεκαετίες και έχουν διατηρήσει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη με βίντεο που είναι ενδιαφέροντα και είναι δύσκολο να σταματήσουν να παρακολουθούν. Όποιος θέλει μόνο σεξ και ταινίες αξιοπρεπούς ποιότητας θα λατρέψει τη σελίδα. Όταν εγγραφείτε στο PeachyForum, οι χρήστες μπορούν να δουν μόνο το απόλυτο καλύτερο από όλα. Μια αναζήτηση nippy στο Διαδίκτυο αποδεικνύει ότι οι τελευταίοι νεοσύλλεκτοι μας έχουν μόνο το πιο σέξι, πιο τρελό εφηβικό και MILF για να εκπληρώσουν τη βασική αποστολή του: να προσφέρει φρέσκια, ωμή απόλαυση στους θαυμαστές του.

Γίνετε μέρος του ενθουσιώδους κοινού συμμετέχοντας σε αυτό το δημοφιλές διαδικτυακό φόρουμ. Εκφράστε τις απόψεις σας, ξεκινήστε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, συνεισφέρετε πληροφορίες και επικοινωνήστε με πολλούς άλλους λάτρεις του πορνό. Όσο πιο συχνά το κάνετε, τόσο καλύτερα θα το κάνετε. Μόλις μεταβείτε στον ιστότοπο, θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε 40+ φόρουμ MILFs, στιλ διασημοτήτων και έφηβων κοριτσιών σε μια στιγμή. Εξαρτάται από εσάς να κρίνετε εάν το φόρουμ ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά σας ή όχι.

Πλοήγηση και Εμπειρία χρήστη στο PeachyForum

peachyforum Έφηβες κορίτσια

Η βόλτα σε αυτό το φόρουμ για ενήλικες είναι πολύ διαφορετική από αυτό που θα περίμενε κανείς. Δεν λαμβάνετε μεγάλα τμήματα κειμένου εδώ, αντί για πολλές μικρογραφίες. Η μικρογραφία που μπορεί να μετακινηθεί από τη μία πλευρά στην άλλη εμφανίζει τους τίτλους, τις χρονικές σημάνσεις και τις πιο πρόσφατες απαντήσεις κάθε ανάρτησης. Όλοι οι σύνδεσμοι, οι απαντήσεις και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να δείτε κατά την επιλογή ενός θέματος ενδιαφέροντος. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έχει επιλογές φίλτρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως λέξεις-κλειδιά κατά την αναζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βυζιά, μουνί, μικροκαμωμένο, μεγάλο κώλο, μελαχρινή, έβενο κ.λπ.

Ακόμα κι αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερα μοναδικό, όπως αποκλειστικά προϊόντα, οι ετικέτες διαθέτουν ακριβή και ολοκληρωμένα συστήματα όπως φυσική εμφάνιση, φυλή, είδος μαστού, χαρακτηριστικά προσώπου και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε. Θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα πράγματα που θέλετε να παρακολουθήσετε από τα υπόλοιπα. Οι επιλογές like / dislike είναι επίσης διαθέσιμες και μπορείτε να επιλέξετε διάφορα θέματα με μοναδικές διατάξεις. Τέλος, το PeachyForum είναι εντελώς δωρεάν και όλα λειτουργούν ομαλά.

Πώς λειτουργεί το PeachyForum;

θέματα peachyforum

Όπως αναφέρθηκε, το PeachyForum είναι ένας αρκετά απλός ιστότοπος και ως επί το πλείστον καθοδηγείται από μέλη. Έχει μια φανταστική συλλογή εικόνων από μοντέλα, ερασιτέχνες, ακόμη και pornstars. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ βολικό στη χρήση, ειδικά αν ψάχνετε για πορνό από ένα συγκεκριμένο μοντέλο.

Καθώς μεταβαίνετε στην αρχική σελίδα του PeachyForum, η σελίδα εμφανίζει άμεσα διάφορες κατηγορίες, όπως διασημότητες, έφηβοι, MILFs και άλλα. Συνήθως, αυτές οι κατηγορίες είναι οι πιο απαιτητικές στο PeachyForum και πολλοί χρήστες αλληλεπιδρούν ενεργά. Μπορείτε να περιηγηθείτε λεπτομερώς σε καθένα από αυτά και να δείτε τι ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας. Μόλις αποφασίσετε, κάθε κατηγορία εμφανίζει χιλιάδες δημοσιεύσεις που περιέχουν συνδέσμους και πόρους που σχετίζονται με το θέμα.

Η προβολή των δημοσιεύσεων είναι εντάξει. Ωστόσο, εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην ενότητα σχολίων ή να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας θέμα, αναμφίβολα απαιτείται εγγραφή. Αλλά μην ανησυχείτε, η εγγραφή είναι δωρεάν, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε για τίποτα - έστω και ένα λεπτό. Το PeachyForum έχει μια μεγάλη, ενεργή κοινότητα και δεν θα εκπλαγώ αν καταλήξεις να γίνεις μέλος. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη συμμετοχή σε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά αν πρόκειται για πορνό!

Συνολικά, ο τρόπος λειτουργίας του PeachyForum είναι σχεδόν απλός. Έτσι, εάν θέλετε να συμμετάσχετε, να συμμετάσχετε ή πιθανώς να συμμετάσχετε σε οτιδήποτε έχει να κάνει η κοινότητα, προτείνω να γίνετε μέλος της PeachyForum. Εκτός από την ήδη μεγάλη ποικιλία θεμάτων προς συζήτηση, μπορείτε να ανταλλάξετε και να εξερευνήσετε μια άφθονη πηγή εικόνων και βίντεο που περιέχουν τα πιο όμορφα και περιζήτητα πορνοστάρ και μοντέλα παγκοσμίως.

Διαίρεση κάθε τμήματος PeachyForum

peachyforum εφηβικό αρχείο

Το PeachyForum διαθέτει πέντε (5) ενότητες διαθέσιμες. Κάθε μία από αυτές τις ενότητες εξυπηρετεί μια ποικιλία περιεχομένου και προτιμήσεων. Έτσι, εάν σκέφτεστε κάτι αποκλειστικό και ρητό, ίσως το PeachyForum το έχει για εσάς. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν Αρχείο εφήβων, κορίτσια εφήβων, MILFs, θέματα / φετίχ, και το Γενική συνομιλία. Καθένα από αυτά προσφέρει συνδέσμους, πόρους και γκαλερί με ανάλυση υψηλής ποιότητας από διάφορους ιστότοπους. Σωστά! Τώρα δεν χρειάζεται να μεταβείτε από έναν ιστότοπο σε έναν άλλο μόνο για να βρείτε καταπληκτικά πράγματα. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα εδώ - όλα τα καλύτερα και καλύτερα.

Η ενότητα Θέματα / Φετίχ περιέχει νήματα που εμφανίζουν συνδέσμους και εικόνες που σχετίζονται με ασιατικές γυναίκες, βυζιά, τατουάζ, BDSM και οτιδήποτε σχετίζεται με φετίχ. Προφανώς, οι ενότητες εφήβων και MILFs είναι αυτονόητες. Αυτές οι ενότητες υπερηφανεύονται για την παράδοση των καλύτερων γκαλερί MILF και εφήβων, γυμνά διασημότητες, pussies και άλλο τραχύ περιεχόμενο. Αν και η ενότητα MILF είναι εντυπωσιακή, η ενότητα Teen παραμένει το κορυφαίο δημοφιλές φόρουμ του PeachyForum. Φαίνεται ότι πολλοί λατρεύουν το φρέσκο ​​και νεαρό θέμα μπαχαρικών.

Τέλος, το τμήμα Teen Archive του PeachyForum είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε συνδέσμους και γκαλερί μοντέλων. Μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορα διαθέσιμα μοντέλα εδώ σχετικά με το χρώμα, το σώμα, την εθνικότητα, τα βλέμματα κ.λπ. Επιπλέον, υπάρχουν ερωτικοί αυνανισμός, hardcore, softcore και γυμνό περιεχόμενο πάνω από όλα. Ουάου!

Δωρεάν λεπτομέρειες συμμετοχής και τιμολόγησης του PeachyForum

peachyforum milf

Το PeachyForum είναι πιο αξιοσημείωτο για το γεγονός ότι μπορείτε να το πάρετε για σχεδόν τίποτα. Το υλικό του ιστότοπου είναι διαθέσιμο ακόμα και αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Ενώ η χρήση βασικής δωρεάν συνδρομής επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πολλές υπηρεσίες και λειτουργίες. Όμως, αυτό θα επιβαρυνθεί με τη διάθεση λιγότερων πόρων.

Επομένως, εάν το όνειρό σας είναι να δείτε κάθε τεράστιο και σεξουαλικά υλικό που έχουν, σας προτείνω να εγγραφείτε και να επενδύσετε λίγο στο πρόγραμμα συνδρομής του. Μην ανησυχείτε όμως, θυμηθείτε ότι η εγγραφή στο PeachyForum είναι φθηνή και δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Με μόνο 20 $, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα όσα έχουν, από την καυτή και παθιασμένη ψυχαγωγία τους έως μια καλή ευχάριστη εμπειρία.

Συγκρίνοντας το κόστος των πακέτων και τη χρέωση εγγραφής σε αρκετούς άλλους ιστότοπους πορνογραφικού, η τιμή και τα τέλη του PeachyForum είναι πολύ λογικά και λογικά. Δεν εκπλήσσομαι που πολλά από τα μέλη της επιλέγουν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους. Εννοώ, κοινό! Για $ 20, έχετε αξιόλογα ερωτικά προνόμια. Θα ανταλλάξω ακόμη και τη ζωή μου για αυτό αν μπορούσα! Σήμερα, πολλά άτομα απολαμβάνουν έναν συνδυασμό σπιτικών και επαγγελματικών βίντεο, ιδιαίτερα εκείνων που τους αρέσουν οι σκληροπυρηνικοί. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους το PeachyForum είναι ένας τόσο επιτυχημένος και πολύτιμος ιστότοπος πορνό, κυρίως για τέτοιου είδους πράγματα.

Τι μισώ γι 'αυτό

έφηβοι ροδάκινο

Συνολικά, το PeachyForum είναι ένας πολύ αξιόπιστος ιστότοπος φόρουμ και όλα λειτουργούν καλά. Έτσι, εάν είστε αρχάριος σε αυτόν τον ιστότοπο, θα το αποκτήσετε γρήγορα. Ωστόσο, σημειώστε πάντα ότι δεν φιλοξενείται τίποτα σε αυτόν τον διακομιστή. Έτσι, αντί να περιηγείστε σε μη πληρωμένες εικόνες, θα μεταβαίνετε συνεχώς σε ορισμένους ιστότοπους επί πληρωμή για πρόσβαση στις φωτογραφίες. Αυτό είναι ένα πράγμα που μισώ για το PeachyForum, αλλά φυσικά, καταλαβαίνω πως λειτουργεί συνήθως ένα τυπικό φόρουμ.

Στην πραγματικότητα, οι αναδυόμενες διαφημίσεις και η ανακατεύθυνση είναι αρκετά τυπικές εδώ. Έτσι, εάν ενοχληθείτε απλώς από αυτό, σας προτείνω να μείνετε μακριά από αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, μπορεί επίσης να συναντήσετε σπασμένους συνδέσμους και μεγάλο μέρος των βίντεο teaser διαγράφεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του δεν διαρκεί για πάντα, οπότε καλύτερα να το ελέγξετε μόλις δημοσιευτούν. Σίγουρα, το PeachyForum έχει μειονεκτήματα και παρόλο που συμβαίνει αυτό, παραμένει μια καταπληκτική μέθοδος για τη λήψη όσων δωρεάν γυμνών φωτογραφιών θέλετε.

διασημότητα peachyforum

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του PeachyForum.com

PROS:

 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Διατίθενται διάφορες κατηγορίες
 • Δωρεάν για χρήση
 • Εύκολη διαδικασία συμμετοχής
 • Προσιτή συνδρομή επί πληρωμή
 • Πολυάριθμες επιλογές μοντέλων, pornstars και ερασιτεχνικών κοριτσιών
 • Η πλοήγηση είναι απλή και εύχρηστη
 • Χιλιάδες διαθέσιμα φόρουμ
 • Ενεργός κοινότητα
 • Συμμετέχετε σε διάφορες διαδραστικές δραστηριότητες

Μειονεκτήματα:

 • Μερικοί σπασμένοι σύνδεσμοι
 • Αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις

TOP-12 Καλύτερα Φόρουμ Πορνό Παρόμοια με το PeachyForum.com:

# 1 - Φόρουμ Οφιλία

Φόρουμ Οφιλία

Οι μέρες των φόρουμ που κυριαρχούν στο υπέρτατο έχουν φύγει για πάντα, αλλά όταν πρόκειται για κοινή χρήση και λήψη δωρεάν πορνό, ένας ιστότοπος όπως το Forumophilia.com είναι μια συναρπαστική επιλογή. Λειτουργεί από το 2005 και συγκεντρώνει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα.

Η Forumophilia, όπως και πολλοί άλλοι ιστότοποι πορνό που έχουμε ελέγξει, δημιουργεί μια ποικιλία φιλοξενουμένων βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλα εδώ δωρεάν. Όχι μόνο αυτός ο ιστότοπος έχει πολύ περιεχόμενο, αλλά και λειτουργικότητα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τους εφήβους, τα αστέρια πορνό, τις διασημότητες, τα γυμνά μοντέλα, το τσακ, το hardcore, το κλασικό, το anime, τον εκθεσιακό, το ερασιτεχνικό και το άτακτο βίντεο. Επίσης, έχει ιαπωνικές σεξ ταινίες, manga, τρισδιάστατο πορνό και αμέτρητα άλλα αντικείμενα.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του ForumOphilia

PROS:

 • Μεγάλα ενεργά μέλη της κοινότητας
 • Δωρεάν πορνό με ποικιλία θεμάτων
 • Τα χαρακτηριστικά των χρηστών είναι καταπληκτικά
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αργή λήψη

# 2 - Porn-W

πορνό

Το Porn-W.org, που υπάρχει από το 2009, είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει μια ευρεία ομάδα θαυμαστών πορνό που δημοσιεύουν κάθε είδους δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο και μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας συνδέσμων ιστότοπου. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή σε κανέναν από αυτούς τους ιστότοπους, θα πρέπει είτε να περιμένετε πολύ για τη λήψη αρχείων ή θα περιοριστείτε σε έναν ορισμένο αριθμό λήψεων.

PROS:

 • Τα δωρεάν πορνό είναι πολλά
 • Το περιεχόμενο είναι σε μια ποικιλία κατηγοριών και θεμάτων
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και απλό
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις είναι δωρεάν αλλά αργές

# 3 - ViperGirls

σκύλοι

Για πολλούς ανθρώπους, η παρακολούθηση πορνό είναι ένα ικανοποιητικά καλό και ευχάριστο χόμπι. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν συνεχώς σε ιστότοπους για να εκπληρώσουν τις σαρκικές τους επιθυμίες, λόγω της συνεχούς διαθεσιμότητας της διαδικτυακής πορνογραφίας ως πηγή ικανοποίησης. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική ιστοσελίδα με ένα ευρύ φάσμα πορνό εικόνων και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί το ViperGirls είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μια από τις πιο εξαιρετικές γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από εξήντα διαφορετικούς εξειδικευμένους ιστότοπους με εικόνες και βίντεο ερωτικής ποιότητας.

Η κριτική ViperGirls εδώ.

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Τεράστιες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Κακό 1
 • Ba Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Ελάχιστος αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

# 4 - SyberPussy

συριγμός

Πιστεύω ότι είναι αβλαβές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 εγγραφές, κάτι που σίγουρα βρίσκεται στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Το Syber Pussy είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες, επειδή σχεδιάζουν, και γι 'αυτό ανήκει σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνό GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό - είναι ένας καλός συνδυασμός περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του SyberPussy

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 5 - PhunForum

phunforum

Το PhunForum, όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές του, είναι ένας απλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε μια τεράστια ποσότητα δωρεάν πορνό, να ανταλλάξετε τις συλλογές σας με άλλους και να μιλήσετε με ομοειδή άτομα.

Αυτό το φόρουμ, όπως και άλλοι, έχει μια λίστα με τους απαιτούμενους ιστότοπους φιλοξενίας, όπως το ImageBam, το Uploaded και το IMGBox. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PhunForum είναι αυστηρό σχετικά με περιεχόμενο με θέματα όπως σοβαρό BDSM, Incest, μυστικές κάμερες, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και ληστεία. Απαγορεύουν αυτούς τους τύπους θεμάτων.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Διαθέτει διασημότητες, ερασιτέχνες και άλλα είδη μοντέλων
 • Εκατομμύρια δωρεάν περιεχόμενο για λήψη
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ορισμένα απαγορευμένα περιεχόμενα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

# 6 - Σαφ

σαφράν

Αν ψάχνετε για ένα ζεστό, ζεστό, σέξι περιεχόμενο, τότε μην ψάχνετε άλλο γιατί η Saff είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι παρέχει την υψηλότερη ποιότητα περιεχομένου από οποιοδήποτε άλλο φόρουμ πορνό. Λοιπόν, από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι λένε την αλήθεια. Επιπλέον, η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και εντελώς δωρεάν. Μόλις επικυρώσετε τη διεύθυνση email σας, πρόκειται να ζήσετε τις πιο όμορφες και συναρπαστικές συγκινήσεις της ζωής σας.

PROS:

 • Αποθηκεύει όλους τους τύπους περιεχομένου στριμωγμένου και φετίχ
 • Εύκολη και δωρεάν λήψη
 • Διαφορετικό περιεχόμενο κατηγοριοποιείται ανάλογα με τα θέματα

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση για μη μέλη
 • Παρέχει πρόσθετη πρόσβαση σε μέλη με premium συνδρομές

# 7 - Kitty-Kats

γατάκια

Στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, δεν υπάρχουν γάτες, αλλά υπάρχουν πολλά μουνί. Πράγματι, τα μέλη μπορούν να συζητήσουν και να μοιραστούν διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρια πορνό και εξαιρετικό υλικό ιστότοπου. Τα διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικά πορνό, γυμνά μοντέλα glamour, κορίτσια κάμερας web, ώριμες γυναίκες, μεγάλα μοντέλα, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, shemales και όλα τα είδη φετίχ συγκαταλέγονται στα θέματα που καλύπτει το φόρουμ.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 8 - VintageEroticaForums

VintageEroticaForums

Αχ, ναι, vintage. Τίποτα δεν είναι ποτέ αξιοσημείωτο από τα εξαιρετικά παλιά κλασικά. Σίγουρα, το Διαδίκτυο έχει πολλά
πορνό παραμονεύει. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να βρεθούν αν είστε αρκετά έξυπνοι. Αλλά το καλύτερο vintage και
το κλασικό περιεχόμενο δεν θα απολαύσετε ποτέ. Το καλό είναι ότι υπάρχουν VintageEroticaForums όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και
απολαύστε μερικές διασκεδαστικές vintage ταινίες, φωτογραφίες και σχεδόν οτιδήποτε.

PROS:

 • Πολλά ενεργά νήματα
 • ενεργή βάση χρήστη
 • υπάρχουν πολλά vintage πορνό όπου κι αν κάνετε κλικ
 • δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • μερικές διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 9 - SexAndFetishForum

sexandfetishforum

Το Φόρουμ Σεξ και Φετίχ διαθέτει σχεδόν ατελείωτες δωρεάν βίντεο και φωτογραφίες με ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών φετίχ. Όμως, εκτός από τα πολύτιμα πράγματα, προσφέρει επίσης πολλές πιο κοινές θέσεις. Ο υπολογισμός πόσων βίντεο ή φωτογραφιών έχει ένα φόρουμ για ενήλικες δεν είναι ποτέ εύκολο. Ωστόσο, αυτό το μέρος έχει 12 εκατομμύρια απαντήσεις, 27,000 θέματα και σχεδόν 60,000 μέλη που δημοσιεύουν νέο υλικό καθημερινά.

PROS:

 • Καταπληκτική ποικιλία πορνό φετίχ
 • Το userbase είναι ενεργό και τεράστιο
 • Εύκολο στη χρήση του ιστότοπου και έχει απλή διάταξη

Μειονεκτήματα:

 • Η ταχύτητα λήψης είναι αργή

# 10 - ΕνηλίκωνDVDTalk

ΕνηλίκωνDVDTalk

Σε σχεδόν 200K + διαφορετικά θέματα, δημιουργήθηκαν περίπου 3M + δημοσιεύσεις και όλες αυτές οι δημοσιεύσεις δημιουργήθηκαν από τα 46K + άτομα που έχουν εγγραφεί στο φόρουμ. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να ασκήσετε κριτική σε επερχόμενες ταινίες και DVD για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις απόψεις σας και επίσης, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε ποια κλιπ πρέπει να προσέξετε. Σύμφωνα με όσα έχω δει, το AdultDVDTalk είναι ένας ιστότοπος με γνώμονα τα μέλη όπου πολλοί άνθρωποι εκτιμούν τις ταινίες πορνό και τις συζητούν.

PROS:

 • Καταπληκτική ιδέα και περιεχόμενο
 • Οι μεταφορτωτές είναι άφθονοι
 • Η κοινότητα είναι εντυπωσιακή και δραστήρια

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη συζήτηση για τους ομοφυλόφιλους
 • Ορισμένες ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις είναι διαθέσιμες

# 11 - SocialMediaGirlsForum

SocialMediaGirlsForum

Όλο και περισσότεροι YouTubers σήμερα αναγκάζουν σχεδόν την πορνογραφία στο δίκτυο. Ακούγεται σαν κάτι που θα απολαύσετε, έτσι; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος. Ρίξτε μια ματιά στο SocialMediaGirls - είναι οι καλύτεροι. Πράγματι, ο παράδεισος ενός perv, όπου το σεξουαλικό περιεχόμενο, από το Facebook έως το YouTube, συνδυάζεται με την αναζήτηση περισσότερων ουσιών για να χτυπήσει.

Η επιστροφή σε αυτόν τον ιστότοπο προάγει τη φαντασία και τη διαφάνεια για να επιτρέψει την αποδοχή νέων μορφών σεξουαλικής έκφρασης. Απολαμβάνοντας ποτά και συνομιλία, κουτσομπολεύουν για την αγαπημένη τους σεξουαλική διέγερση και απολαμβάνουν τη συντροφιά του άλλου. Εάν έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε να γίνετε φίλοι με αυτά τα ερπυστικά και να τοποθετήσετε τις προσωπικές σας σκηνές σεξ. Η συγκέντρωση ομοιόμορφων ατόμων που ταιριάζουν με τα έντονα ενδιαφέροντά σας μπορεί να είναι μια καταπληκτική προσέγγιση για τη δημιουργία νέων συνδέσεων. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με περιπέτεια.

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο
 • Πολυάριθμο περιεχόμενο πορνό που μπορείτε να περιηγηθείτε
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ενεργός κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά δύσκολο στη χρήση για αρχάριους

# 12 - ExtremeBoard

ExtremeBoard

Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν να επισκέπτονται ακραίες τοποθεσίες στο Διαδίκτυο. Και δεδομένου ότι ο παγκόσμιος ιστός έχει τεράστιους πιθανούς κινδύνους να προσγειωθεί σε έναν απάτη ιστότοπο, προτείνω κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο - ExtremeBoard. Είναι ένα φόρουμ κατάλληλο για άτομα που αναζητούν πιο σοβαρές μορφές πορνογραφίας. Προς το παρόν, ο συνολικός αριθμός των δημοσιεύσεων στο ExtremeBoard έχει φτάσει τα 6M + και υπάρχουν 50K + διαφορετικά νήματα στα οποία το περιεχόμενο συγκεντρώνεται.

PROS:

 • Πολλές δημοσιεύσεις
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Εκπληκτικά διαθέσιμα υποφόρια

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Βασικό σχέδιο

Τελικές Σκέψεις

Ο ιστότοπος PeachyForum είναι διάσημος, ειδικά μεταξύ των μελών που αναζητούν κάτι βολικό και εύκολο στη χρήση. Διαθέτει πολλές επιλογές πλοήγησης και εργαλεία φιλτραρίσματος και αναζήτησης που επιτρέπουν στα μέλη να έχουν γρήγορη και αποτελεσματική πρόσβαση στο περιεχόμενο που αναζητούν.

Αν και ο σχεδιασμός του PeachyForum είναι αρκετά απλός και απαιτεί αναβάθμιση, το ωραίο είναι ότι δεν σας ενοχλεί με ενοχλητικές διαφημίσεις ή αναδυόμενα παράθυρα. Έτσι, η παροχή σταθερών και ομαλών εμπειριών στους θαυμαστές πορνό βοηθά στην ικανοποίηση των ιδιαίτερων απαιτήσεών τους.

Πράγματι, η ικανοποίηση των χρηστών είναι πάνω από το πρότυπο και σίγουρα θα εκτιμήσετε την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο του φόρουμ. Θα ήθελα, χωρίς αμφιβολία, να προτείνω ιδιαίτερα το PeachyForum για άτομα που απολαμβάνουν αρχάριους έφηβους και περίεργο περιεχόμενο για ενήλικες. Αυτός είναι ένας δωρεάν πόρος, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε ελέγχοντας τον!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή