Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Porn-W Review

& 12 καλύτερα φόρουμ πορνό παρόμοια με το porn-w.org

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porn-w.org

Πορνογραφική ταινία

Σας αρέσει να αποθηκεύετε εικόνες και βίντεο που βρίσκετε ή αντ 'αυτού θα περιηγηθείτε και θα μοιραστείτε σαφές υλικό; Όπως και να έχει, ίσως ένα φόρουμ πορνό να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα πράγματα, εκτός από τα δίκτυα κοινωνικών μέσων. Και έχω μια αξιόπιστη πηγή φόρουμ πορνό που ονομάζεται Porn-W. Αν και άλλοι μπορεί να το αποκαλούν ξεπερασμένο, υπάρχουν πολλά προνόμια για την ανταλλαγή αντικειμένων χρησιμοποιώντας το Porn-W έναντι ιστότοπων όπως το Facebook, Twitter, Instagram και αρκετά παρόμοια μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσφέρει εντυπωσιακό αριθμό δυνατοτήτων σύνδεσης για πλατφόρμες σωλήνων με θέμα ενήλικες που παρέχουν μοναδικό περιεχόμενο και προβολές.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.porn-w.org/

Αν σας αρέσει η σκληρή πορνογραφία, θα ήταν περίεργο αν κοιτάζατε ιστότοπους όπως το Porn-W. Τα φόρουμ πορνό δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών γενικά. Και παρόλο που δεν είναι ο κοινός και τυπικός σας χώρος για χασούρα, είναι εκατό και ένα τοις εκατό αφιερωμένος στο πορνό! Επιπλέον, μπορείτε ελεύθερα να συζητάτε για τις αγαπημένες σας διασημότητες, να μιλάτε για βρώμικα φετίχ, τσιμπήματα, επιθυμίες, περίεργες ιστορίες σεξ κλπ. Με άλλα λόγια, όλα όσα μας κάνουν ευτυχισμένους και περίεργους για το σεξ. Ας μάθουμε τι άλλο έκανε το Porn-W τη ζωή πολλών ανάποδων.

Porn-W: Ο ιστότοπός σας μετάβασης στο φόρουμ για ανάγκες πορνό

Το τεράστιο δίκτυο λάτρεις του πορνό, γνωστό ως "Porn-W" δημιουργήθηκε το 2009 και έχει αποκτήσει μέλη με σταθερό ρυθμό. Υποδέχεται νέα μέλη και όσους ενδιαφέρονται για ρητή ψυχαγωγία και μπορείτε ακόμη και να περιηγηθείτε σε οτιδήποτε χωρίς εγγραφή.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ερωτικών ερωτημάτων που μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε, καθώς και πολλή συζήτηση για διάφορα θέματα, όπως παραξενιές, φετίχ κλπ. Είναι το σπίτι για οτιδήποτε πορνό πορντ-σκορτκορ και σκληροπυρηνικό μπορεί να βρεθεί. Όπως πάντα, η πρόσβαση στο Porn-W είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να απολαύσετε μικτή επαγγελματική και σπιτική ψυχαγωγία ενηλίκων με τη μορφή ταινιών ή εικόνων που μπορείτε να κατεβάσετε. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στον πίνακα συζητήσεων και σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο θέμα για να ανακαλύψετε ακριβώς ό, τι ψάχνετε.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Porn-W είναι ένας εξέχων παγκόσμιος τόπος συνάντησης για όλα τα είδη πορνό. Βλέπω ότι το συνολικό του περιεχόμενο είναι ενδιαφέρον, αλλά είναι κάπως τυπικό, κατά τη γνώμη μου. Παρόλο που είναι διαθέσιμα πολλά φόρουμ και δημοσιεύσεις φετίχ, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του είναι βασισμένο σε μεγάλο βαθμό στη βρωμιά βανίλιας. Κάπως έτσι, μπορεί να το βρείτε θαμπό και κουτσό. Δηλαδή, έλα, βανίλια; Σοβαρά? Αλλά στοιχηματίζω ότι το Porn-W είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς πίνακες συζήτησης ιστότοπων ενηλίκων με πάνω από 16 εκατομμύρια συμμετοχές και σχεδόν κοντά σε ένα εκατομμύριο μέλη! Είναι το σπίτι δυναμικών, φιλικών ανθρώπων που μοιράστηκαν το πάθος για το smut και ανακάλυψαν μια μεγάλη ποικιλία μοναδικού περιεχομένου.

Κυρίως, το Porn-W δεν ενθαρρύνει πειρατές και παράνομα αντιγραμμένο υλικό, οπότε δεν θα ανακαλύψετε δημόσια φόρουμ όπου είναι διαθέσιμοι πλήρεις σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης. Αυτές οι πορνοστάρ έχουν δουλέψει ακούραστα και βασίζονται σε νόμιμες ιστοσελίδες πορνό για να βγάλουν τα χρήματά τους. Η πειρατεία θα ήταν εντελώς γελοία με αυτή την έννοια.

Τι μπορείτε να περιμένετε από το Porn-W;

Porn-W main

Μερικοί συχνά αγνοούν τα φόρουμ πορνό, αλλά παρέχουν πολλά άλλα οφέλη σε σύγκριση με άλλους δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Ο ιστότοπος Porn-W είναι ένας θησαυρός δυνατοτήτων σύνδεσης στην ερωτική θέση και σε πολλά διαφορετικά μέρη. Για να το πω αλλιώς, το να είσαι ένας εξαιρετικός χώρος για καταιγισμό ιδεών, ανταλλαγή γνώσεων και εκπομπή παραπόνων είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το Porn-W είναι καλύτερο από πολλές απόψεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι μια εξαιρετική επιλογή για μέλη που επιδιώκουν να μοιραστούν ανώνυμα ευαίσθητο, σαφές υλικό, θέλουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τη σεξουαλική ψυχαγωγία και αναζητούν μια ισχυρή κοινότητα ανθρώπων με παρόμοια ενδιαφέροντα ενδιαφέροντα.

Οι αναρτήσεις έχουν περιορισμένο αριθμό λέξεων και λήγουν αυτόματα όταν οι συμμετέχοντες εξέρχονται από τον ιστότοπο σε σύγκριση με τα δωμάτια συνομιλίας. Αντίθετα, το Porn-W παρείχε μια εναλλακτική λύση: ένα εκτεταμένο φόρουμ που μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερα κείμενα που διαρκούν για πάντα και για τις επόμενες γενιές. Επιπλέον, στα μέλη των φόρουμ Porn-W παρέχεται εμπιστευτικότητα. Ως επί το πλείστον, η εγγραφή ενός προφίλ σε έναν ιστότοπο απαιτεί να εισαγάγετε μόνο ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλην των συνδεδεμένων λογαριασμών κοινωνικού δικτύου.

Η συνεργασία με άτομα που υποστηρίζουν τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και τα φόρουμ της κοινότητας είναι αρκετά αφιερωμένα το ένα στο άλλο. Η δημιουργία ενός μοναδικού νήματος για κάθε μέλος επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών για την επιλογή τέλειων κοινοτήτων. Επιπλέον, επειδή ο ιστότοπος ιδρύθηκε και λειτουργεί από άτομα που εξυπηρετεί, το Porn-W αφαιρείται τόσο από τις επιχειρηματικές όσο και από τις εμπορικές πιέσεις. Όπως φαίνεται, οι προτιμήσεις της κοινότητας βρίσκονται πάνω από το χρηματικό κέρδος, γεγονός που τους επιτρέπει να είναι πολύ πιο πολύτιμες και προσιτές.

Οπτική προσφυγή και ποιότητα μέλους του Porn-W

Πορνογραφικές ταινίες

Τα σεξουαλικά φόρουμ όπως το Porn-W είναι από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη. Το θέμα είναι ένα λευκό-ροζ σχέδιο που προσφέρει μια απίστευτη αντίθεση στο λευκό κύριο μενού και ολόκληρο τον χώρο εργασίας. Εάν το ροζ είναι πολύ κοριτσίστικο για εσάς, περιηγηθείτε στην κάτω δεξιά πλευρά της σελίδας για να δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το ροζ θέμα με μαύρο. Βεβαιωθείτε ότι είστε εγγεγραμμένος και συνδεδεμένος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.

Κατά την περιήγηση στον ιστότοπο, είναι σαφές ότι το Porn-W είναι ένα από τα μεγαλύτερα φόρουμ ενηλίκων στο διαδίκτυο, με πάνω από 16 εκατομμύρια δημοσιεύσεις και σχεδόν ένα εκατομμύριο μέλη στο διαδίκτυο. Επί του παρόντος, υπάρχουν επτά κεντρικά τμήματα του υλικού του, και τα περιέγραψα παρακάτω. Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα για να μάθετε για το Porn-W, μην κοιτάξετε πέρα ​​από την ενότητα "Ανακοινώσεις". Μια ενότητα PornMovies αναλύεται επίσης σε οκτώ υποκατηγορίες και περιέχει ένα τεράστιο θέμα συζήτησης που σχετίζεται με πορνό ταινίες 180K+. Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό, χωρίς αμφιβολία! Στην πραγματικότητα, το Hentai είναι το μόνο με ανεπαρκείς αριθμούς περιεχομένου σε σύγκριση με άλλες κατηγορίες με μόνο 900+ νήματα.

Υπέροχα φόρουμ και αμέτρητα θέματα στο Porn-W

Ταινίες πορνό

Πορνογραφικό πλήρες φόρουμ ταινιών

Το φόρουμ ταινιών πορνό χωρίζεται σήμερα σε οκτώ υποκατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων πλήρων ταινιών, κλιπ & ταινιών μικρού μήκους, ερασιτεχνικών κλιπ, βίντεο υψηλής ευκρίνειας, βίντεο διασημοτήτων και άλλων. Ξεφυλλίζοντας ολόκληρο το φόρουμ, ήταν προφανές ότι η πιο δημοφιλής υποκατηγορία σε αυτό το φόρουμ είναι το VideoMegaThreads. Δεν εκπλήσσομαι όμως, σε ποιον δεν αρέσουν τα βίντεο με τα μπινελίκια, το πρωκτικό σεξ, τα μεγάλα βυζιά MILF, τα cumshots και πολλά άλλα!

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ειδικοί στο SEX συνεισφέρουν συχνά ένα σημαντικό ποσό σε αυτό το φόρουμ. Ακόμα πιο ωραίο, ορισμένες συνεισφορές είναι τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες, ώστε να μπορούμε να δοκιμάσουμε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Αν ασχολείστε με κάτι τέτοιο, σίγουρα θα θέλατε να πάτε στο Χόλιγουντ και να τραβήξετε τα πιο φρέσκα, σέξι και πιο απαιτητικά βίντεο σεξ celeb. Το περιεχόμενο σε αυτό το φόρουμ κατηγοριοποιείται με βάση το θέμα και ομαδοποιείται ανάλογα με τα μοντέλα. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να αναζητήσετε τα βίντεο συγκεκριμένων μοντέλων που σας αρέσουν και να παραλείψετε την ταλαιπωρία της περιήγησης σε όλα ξεχωριστά.

Εικόνες

Πορνό

Το επόμενο είναι το φόρουμ Pictures, το οποίο περιέχει διάφορες υποκατηγορίες που επικεντρώνονται κυρίως σε διασημότητες, ερασιτεχνικά πράγματα, Hentai, ακραία φετίχ και βρωμιά. Αυτό το φόρουμ δεν είναι τόσο μαζικό όσο ανέφερε το προηγούμενο φόρουμ, αλλά σίγουρα θα λατρέψετε ολόκληρη τη συλλογή. Μπορείτε επιτέλους να δοκιμάσετε το καλύτερο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό περιεχόμενο που συνήθως παρουσιάζει θέματα hardcore και βανίλια. Στην πραγματικότητα, αν αγαπάτε τόσο πολύ το σώμα της φίλης σας και θέλετε να το μοιραστείτε με ολόκληρο τον κόσμο, μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες της σε αυτήν την ενότητα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ήθελε πολύ να τη δει και γυμνή.

Μοντέλα

Το τρίτο φόρουμ ονομάζεται Models. Έτσι, από το ίδιο το όνομα, έχετε ήδη μια ιδέα για το τι συμβαίνει. Και έχεις δίκιο. Αυτό το φόρουμ είναι εκεί όπου οι καλύτερες φωτογραφίες μοντέλου, σεξ βίντεο και άλλα σχετικά πράγματα των μοντέλων που αγαπάτε. Είμαι βέβαιος ότι θα απολαύσετε αυτό, όχι επειδή είναι καταπληκτικό, αλλά η οργάνωση του περιεχομένου του είναι σχετικά απλή και βολική.

Άλλα

Περιοδικό Porn-W

Το άλλο φόρουμ είναι ένας δημόσιος χώρος όπου οι άνθρωποι μοιράζονται πορνό, παιχνίδια, καυτές φωτογραφίες περιοδικών, πλήρη αντίγραφα PDF και άλλα υπέροχα πράγματα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να έχετε πρόσβαση στα νήματα αφού τα περάσματα και όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται εδώ είναι αποκλειστικά μόνο για μέλη. Επίσης, τα πορνό παιχνίδια που διατίθενται εδώ είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Συζήτηση για πορνό

Porn-W συζήτηση πορνό

Αυτό το φόρουμ που ονομάζεται Porn Discussion είναι το μέρος όπου οι καυλιάρηδες άνθρωποι μαζεύονται και συζητούν γενικά για το σεξ. Μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε εδώ. θα μπορούσε να σχετίζεται με το σεξ, το φετίχ, τα τσακίσματα ή απλά τυπικά θέματα έξω από τα ερωτικά πράγματα. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε κορίτσια, διασημότητες, πορνοστάρ και σεξ βίντεο. Υπάρχουν πολλά ενεργά και γενναιόδωρα μέλη πρόθυμα να σας βοηθήσουν.

Ενώ θα μπορείτε να εντοπίσετε σχεδόν τα πάντα στο Porn-W, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών κορυφαίας ποιότητας. Στην πραγματικότητα, η ίδια η κοινότητα είναι γεμάτη πόρους και νέες δημοσιεύσεις εμφανίζονται σχεδόν κάθε μέρα. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, απολαμβάνετε επίσης πολλά καυτά θέματα φόρουμ και ο ιστότοπος φορτώνεται συνεχώς με τουλάχιστον 1,000 ενεργά μέλη στο διαδίκτυο κάθε μέρα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Porn-W

PROS:

 • Πραγματικό ερασιτεχνικό περιεχόμενο και μίγμα επαγγελματικών βίντεο και φωτογραφιών
 • Ένας σημαντικός αριθμός αναρτήσεων
 • Διατίθενται πολλά φόρουμ και υποπρόγραμμα
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ο σχεδιασμός και η διάταξη είναι στρατηγικά απλοί
 • Πολλά ενεργά μέλη
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται εγγραφή για πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες
 • Η ταχύτητα λήψης διακυβεύεται λίγο εάν είστε δωρεάν μέλος
 • Το ροζ χρώμα είναι πολύ κοριτσίστικο

12 καλύτερα φόρουμ πορνό παρόμοια με το Porn-w.org:

# 1 - PlanetSuzy

αρχική σελίδα του πλανήτη

Το PlanetSuzy είναι ένας ιστότοπος ενηλίκων που επικεντρώνεται κυρίως στο περιεχόμενο βίντεο. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για το πόσες δημοσιεύσεις έχει συνολικά αυτός ο ιστότοπος, με βάση τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, φαίνεται ότι είναι περίπου 4 εκατομμύρια. Ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει ενότητες αφιερωμένες σε εισαγωγές, υποστήριξη ιστότοπου και, φυσικά, περιεχόμενο για ενήλικες. Το PlanetSuzy υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, και όπως τα περισσότερα άλλα φόρουμ, έχει πολλούς αφοσιωμένους χρήστες που δημοσιεύουν τακτικά.

Εδώ είναι το πλήρης ανασκόπηση του PlanetSuzy

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Άφθονο περιεχόμενο φετίχ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Έχει λίγα ανεπιθύμητα bots

# 2 - PornBB

πορνόBB

Είναι όπου μπορείτε να βρείτε διάφορα ευθεία και λεσβιακά περιεχόμενα, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο για άτομα. Κάθε μήνα, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου είναι ταινίες ενηλίκων, σαφείς εικόνες, εικόνες μοντέλων, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών «Άλλα XXX».

Κάντε κλικ εδώ για πλήρη αξιολόγηση του PornBB

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένων

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 3 - PhunForum

σεξ phunforum

Το PhunForum, όπως και πολλοί από τους ανταγωνιστές του, είναι ένας απλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα τεράστιο ποσό δωρεάν πορνό, να ανταλλάξετε τις συλλογές σας με άλλους και να μιλήσετε με παρόμοια άτομα.

Αυτό το φόρουμ, όπως και άλλοι, έχει μια λίστα με τους απαιτούμενους ιστότοπους φιλοξενίας, όπως το ImageBam, το Uploaded και το IMGBox. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PhunForum είναι αυστηρό σχετικά με περιεχόμενο με θέματα όπως σοβαρό BDSM, Incest, μυστικές κάμερες, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και ληστεία. Απαγορεύουν αυτούς τους τύπους θεμάτων.

Αναθεώρηση PhunForum εδώ.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Διαθέτει διασημότητες, ερασιτέχνες και άλλα είδη μοντέλων
 • Εκατομμύρια δωρεάν περιεχόμενο για λήψη
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ορισμένα απαγορευμένα περιεχόμενα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

# 4 - ViperGirls

σκύλοι

Για πολλούς ανθρώπους, η παρακολούθηση πορνό είναι ένα ικανοποιητικά καλό και ευχάριστο χόμπι. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι
πηγαίνουν συνεχώς σε ιστοσελίδες για να εκπληρώσουν τις σαρκικές τους επιθυμίες λόγω της συνεχούς διαθεσιμότητας του διαδικτύου
πορνογραφία ως πηγή ικανοποίησης. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική ιστοσελίδα με ένα ευρύ φάσμα πορνογραφιών και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί το ViperGirls είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μία από τις πιο εξαιρετικές γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από εξήντα διαφορετικές ιστοσελίδες με εικόνες και βίντεο ερωτικής ποιότητας.

Κάντε κλικ για μια πλήρη αξιολόγηση των ViperGirls

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Τεράστιες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Ελάχιστος αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

# 5 - Kitty-Kats

γατάκια

Στην ιστοσελίδα πορνό Kitty-Kats.net, δεν υπάρχουν γάτες, αλλά υπάρχουν πολλά μουνί. Πράγματι, τα μέλη μπορούν να συζητήσουν και να μοιραστούν διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια κάμερας μέχρι πορνοστάρ και εκλεκτό υλικό premium ιστότοπου. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικό πορνό, γυμνά μοντέλα αίγλης, κορίτσια κάμερας, ώριμες γυναίκες, μεγάλα βυζιά, XXL κορίτσια, vintage πορνό, ερασιτέχνες, shemales και κάθε είδους φετίχ καλύπτονται στα θέματα του φόρουμ.

Δείτε την κριτική του Kitty-Kats.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 6 - PeachyForum

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε περιοχή, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

Πλήρης κριτική PeachyForum εδώ.

PROS:

 • Άφθονο δωρεάν περιεχόμενο και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει υπέροχες επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Μοναδικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 7 - Φοροφιλία

Φοροφιλία

Έχετε φτάσει στο όριο της μετάβασης από ένα φόρουμ πορνό σε άλλο για να βρείτε διάφορα θέματα που σας αρέσουν; Δεν θα θέλατε ποτέ να μπορούσατε απλά να απολαύσετε το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας χωρίς να αλλάξετε ενοχλητικά; Αλλά χάρη στο ForumOphilia, δεν θα μπορούσα να είμαι πλέον απρόσεκτος! Η Forumophilia ήταν το αγαπημένο μου φόρουμ πορνό για το πιο αγαπημένο μου σκληρό πορνό. Δεν θα εκπλαγώ αν το λατρέψουν και μερικοί θαυμαστές πορνό.

Αχ, ΦόρουμΟφιλία! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσουμε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο για πορνογραφικό φόρουμ. Γενικά, το ForumOphilia είναι το κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενήλικες και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που έχει κάνει αυτός ο ιστότοπος είναι οι συχνές ενημερώσεις του. Κάθε φόρουμ έχει τακτικές δημοσιεύσεις και είναι γεμάτο με μια ενεργή κοινότητα. Πράγματι, είναι κάτι μοναδικό που σπάνια μπορούμε να δούμε σε ιστότοπους φόρουμ πορνό.

Τα περιεχόμενα των ενηλίκων εδώ σας παρέχουν συνήθως φωτογραφίες και βίντεο εφήβων, διασημότητες, μοντέλα, ψυχαγωγία, ταινίες, τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ και πολλά άλλα. Από το 2005, τη χρονιά που άρχισε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, το ForumOphilia προφανώς δεν έχει ενημερώσει την οπτική του διεπαφή. Παρ 'όλα αυτά, το να μπορείς να συντηρηθείς και να ευδοκιμήσεις για τόσο καιρό είναι ένα τόσο εντυπωσιακό επίτευγμα. Είναι εύκολο να πούμε ότι πρέπει να κάνουμε πράγματα από την αρχή για να διατηρήσουμε μια τόσο καλή φήμη.

Ρίξτε μια ματιά Ανασκόπηση φόρουμοφιλίας.

PROS:

 • Φορτωμένο με εμπειρία για περισσότερο από μια δεκαετία
 • Απλή περιήγηση, εύχρηστο και κατάλληλο για όλες τις φορητές συσκευές
 • Διαθέτει διαφορετικά και μοναδικά τμήματα, προσφέροντας διάφορες υπηρεσίες
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα αναδυόμενα παράθυρα
 • Πολλές εικόνες και βίντεο σε διαφορετικές κατηγορίες

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός είναι βασικός και ξεπερασμένος

# 8 - AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Αν μιλάμε για πορνογραφικό φόρουμ, υπάρχει πάντα αυτός ο ιστότοπος που έρχεται αμέσως στο μυαλό —AmateurVoyeurForum. Εάν είστε μεγάλος οπαδός του βοαουριστικού πορνό, τότε αυτό θα πρέπει να είναι το υπέροχο καταφύγιό σας. Έχει χιλιάδες μέλη και ενημερώνει συνεχώς το περιεχόμενό του. Αυτή τη στιγμή, έχει πάνω από 800 χιλιάδες δημοσιεύσεις και όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται στον ιστότοπο για να απολαύσουν το περιεχόμενο των βοαγιέ.

PROS:

 • Εύκολη λήψη εικόνων και βίντεο
 • Αποκλειστικές εικόνες για τους εκθέτες και voyeuristic θαυμαστές
 • Τα μέλη ενημερώνουν τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Πολλά βίντεο από το YouTube βρίσκονται σε ιδιωτική λειτουργία

# 9 - SyberPussy

μέσα ενημέρωσης syberpussy

Υποθέτω ότι είναι αβλαβές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 συμμετοχές, το οποίο είναι σίγουρα στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Η Syber Pussy είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες επειδή σχεδιάζουν, γι 'αυτό και βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνογραφικά GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό-είναι ένα ωραίο μείγμα περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

Μια πλήρης κριτική για το SyberPussy εδώ.

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 10 - SocialMediaGirlsForum

SocialMediaGirlsForum

Όλο και περισσότεροι YouTubers σήμερα αναγκάζουν σχεδόν την πορνογραφία στο δίκτυο. Ακούγεται σαν κάτι που θα απολαύσετε, έτσι; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος. Ρίξτε μια ματιά στο SocialMediaGirls - είναι οι καλύτεροι. Πράγματι, ο παράδεισος ενός perv, όπου το σεξουαλικό περιεχόμενο, από το Facebook έως το YouTube, συνδυάζεται με την αναζήτηση περισσότερων ουσιών για να χτυπήσει.

Η επιστροφή σε αυτόν τον ιστότοπο προάγει τη φαντασία και το άνοιγμα ώστε να επιτρέπεται η αποδοχή νέων μορφών σεξουαλικής έκφρασης. Ενώ απολαμβάνουν ποτά και συνομιλίες, κουτσομπολεύουν την αγαπημένη τους σεξουαλική διέγερση και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Εάν έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε το να γίνετε φίλοι με αυτά τα ανατριχίλα και να βάζετε τις σεξουαλικές σας σκηνές στο διαδίκτυο. Η συγκέντρωση ομοϊδεάτων ατόμων που ταιριάζουν με τα τραγικά ενδιαφέροντά σας μπορεί να είναι μια καταπληκτική προσέγγιση για τη δημιουργία νέων συνδέσεων. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με περιπέτεια.

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο
 • Πολυάριθμο περιεχόμενο πορνό που μπορείτε να περιηγηθείτε
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ενεργός κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά δύσκολο στη χρήση για αρχάριους

# 11 - ΕνηλίκωνDVDTalk

ΕνηλίκωνDVDTalk

Σε σχεδόν 200K+ θέματα, δημιουργήθηκαν περίπου 3M+ δημοσιεύσεις και όλες αυτές οι αναρτήσεις δημιουργήθηκαν από τα 46K+ άτομα που έχουν εγγραφεί στο φόρουμ. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να ασκήσετε κριτική σε επερχόμενες ταινίες και DVD για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις απόψεις σας και επίσης να ανακαλύψετε σε ποια κλιπ θα πρέπει να δώσετε προσοχή. Έχω δει ότι το AdultDVDTalk είναι ένας ιστότοπος με πολύ μέλη, όπου πολλοί εκτιμούν τις ταινίες πορνό και τις συζητούν.

PROS:

 • Καταπληκτική ιδέα και περιεχόμενο
 • Οι μεταφορτωτές είναι άφθονοι
 • Η κοινότητα είναι φανταστική και δραστήρια

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη συζήτηση για τους ομοφυλόφιλους
 • Ορισμένες ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις είναι διαθέσιμες

# 12 - SexAndFetishForum

sexandfetishforum

Το Φόρουμ Sex And Fetish διαθέτει μια σχεδόν ατελείωτη προσφορά δωρεάν βίντεο και φωτογραφιών με ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών φετίχ. Αλλά, εκτός από περίεργα πράγματα, προσφέρει επίσης πολλές πιο κοινές θέσεις. Δεν είναι εύκολο να εκτιμήσετε πόσα βίντεο ή φωτογραφίες έχει ένα φόρουμ ενηλίκων. Ακόμα, αυτό το μέρος έχει 12 εκατομμύρια απαντήσεις, 27,000 θέματα και σχεδόν 60,000 μέλη δημοσιεύουν νέο υλικό καθημερινά.

PROS:

 • Καταπληκτική ποικιλία πορνό φετίχ
 • Η βάση χρηστών είναι ενεργή και μαζική
 • Εύκολο στη χρήση του ιστότοπου και έχει απλή διάταξη

Μειονεκτήματα:

 • Η ταχύτητα λήψης είναι αργή

Συμπέρασμα

Μέχρι στιγμής, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το φόρουμ Porn-W και θα πρέπει να περιμένετε να αντιμετωπίσετε παρόμοια πράγματα όπως εγώ. Αναπτύσσεται απλά και καθολικά, διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί σε οποιοδήποτε σύστημα είναι διαθέσιμο, όπως τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές κλπ. Επιπλέον, όλα είναι ταξινομημένα με έναν καλά διατεταγμένο τρόπο, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε σχεδόν όλα όσα σας γοητεύουν. Σίγουρα, είναι ένας φανταστικός πόρος για την απεριόριστη ποικιλία πορνογραφίας ενηλίκων που πιθανότατα θα επιθυμούσατε.

Συνολικά, το Porn-W είναι μια καλή πλατφόρμα με απαλό ροζ φόντο, υποστηρικτικά μέλη και υπέρ-πιστοί διαχειριστές του διοικητικού συμβουλίου που διατηρούν τα πάντα τακτοποιημένα και οργανωμένα. Απλώς εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο, να δημιουργήσετε αναρτήσεις και να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο ή να αφήσετε σχόλια - δεν υπάρχει τίποτα για να πληρώσετε!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή