Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Αξιολόγηση PornBB

& Top-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το PornBB.com

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις στο Φόρουμ για το PornBB.com

πορνόBB

Το PornBB είναι ένα διάσημο φόρουμ πορνό όπου τα μέλη και οι χρήστες συζητούν θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και εξυπηρετεί την πορνογραφική κοινότητα για σχεδόν μια δεκαετία, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διευκόλυνε τις ανάγκες κάθε όμορφου κόκορα στην περιοχή. Η πλατφόρμα έφερε επίσης κάθε χρήστη στην κορυφή της ικανοποίησης και το cloud εννέα.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.pornbb.org/

Εν τω μεταξύ, πολλοί πορνό πολίτες ισχυρίστηκαν ότι στην πορνογραφική κοινότητα, το PornBB.org είναι μια ζωντανή ιδιοφυΐα. Για την εποχή της ύπαρξής τους, ο ιστότοπος δημιούργησε χώρο για άνδρες και γυναίκες να μοιραστούν το πιο φρέσκο ​​και καλύτερο σεξουαλικό περιεχόμενο. Με αυτό, προσφέρουν πολλά υλικά και κατηγορίες για να διαλέξετε. Αυτές οι κατηγορίες ταιριάζουν στις ανάγκες όλων ικανοποιώντας όλα τα είδη θέσεων, που κυμαίνονται από φετίχ, hentai, BDSM και πολλά άλλα φόρουμ.

pornBB επαφή

Αυτό το φόρουμ είναι μια θεραπεία για όσους τείνουν να αισθάνονται εξαντλημένοι κατά την προβολή πορνογραφικών ταινιών. Εκτός από τους τόνους των βίντεο και των εικόνων, τα φόρουμ αναγνωρίζουν σε κάθε μέλος της κοινότητας ότι μοιράζονται τα ενδιαφέροντα και τις ιδέες τους. Οι άνθρωποι σε αυτήν την πλατφόρμα απολαμβάνουν τη διαδικασία δωρεάς καθώς κάθε μέλος συνεισφέρει στον ιστότοπο. Ως εκ τούτου, η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τους λάτρεις του πορνό όπως εσείς. Επιπλέον, αυτή η κριτική θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να αναγνωρίσετε τι να περιμένετε περισσότερο από αυτό το περιζήτητο πορνό.

Το ροζ είναι το νέο σέξι!

Το PornBB είναι ένα δημόσιο φόρουμ πορνό που βασίζεται σε ένα ευέλικτο και τυπικό πλαίσιο με ροζ μοτίβο. Ναι, αυτό είναι σωστό, το ροζ είναι πράγματι ο τρόπος του ιστότοπου για την προβολή της αρχικής σελίδας. Επίσης, μια όμορφη νύμφη θα σας χαιρετήσει καθώς φτάνετε στον ιστότοπο, δημιουργώντας έτσι μια επιπλέον γεύση στην περιπέτειά σας.

Επιπλέον, αυτός ο πορνογραφικός σταθμός είναι γνωστός λόγω του όμορφου ροζ επικάλυψης και του καλά δομημένου σχεδιασμού του. Έχουν επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη από ερωτικά υλικά που ενθουσιάζει τους λάτρεις των πορνό. Με πάνω από 6.4 εκατομμύρια δημοσιεύσεις, είναι απίθανο να μην ανακαλύψετε εδώ φετίχ και κορεσμό. Επιπλέον, το PornBB προσελκύει την προσοχή του κοινού στην εισαγωγή ενός σέξι και ζεστού μηνύματος ενώ χρησιμοποιεί ένα γυναικείο και ροζ φόντο.

Φιλική και εύκολη πλοήγηση πλατφόρμα

Κάθε ίντσα της γωνίας του φόρουμ είναι καλά μελετημένη, που δίνει μια απλή και εύκολη πλοήγηση. Η ομαλή και απλή σχεδίαση καθιστά την εμπειρία φιλική ακόμη και σε άτομα που δεν είναι πολύ εξοικειωμένα με gadget και τον διαδικτυακό κόσμο. Ανεξάρτητα από το ποια φυλή και γενιά είστε, το PornBB δεν θα απογοητεύσει ποτέ.

Επιπλέον, μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα τη γραμμή αναζήτησης στη δεξιά γωνία της σελίδας. Πιο συγκεκριμένα, το αριστερότερο τμήμα της αρχικής σελίδας εμφανίζει τους συνδέσμους προς τα τρία διάσημα φόρουμ του δικτύου, δηλαδή, Fetish, Hentai και Gay. Ωστόσο, οι χρήστες μπορεί εύκολα να χάσουν τις ζωτικές καρτέλες, όπως Σύνδεση, Επικοινωνία και Εγγραφή, καθώς παρουσιάζονται με μικρά γράμματα και δεν επισημαίνονται. 

Επίσης, στην ιστοσελίδα, υπάρχει πληθώρα πληροφοριών που χωρίζονται σε κατηγορίες. Οι κύριες κατηγορίες είναι Σχετικές με ιστότοπους, Ταινίες για ενήλικες, Εικόνες μοντέλων, Βίντεο, Εικόνες ενηλίκων, Άλλες XXX, Συζήτηση με πορνό και Κοινότητα. Όλες αυτές οι κατηγορίες έχουν ένα ειδικό κουμπί αναζήτησης για να καλύψουν τις ανάγκες αναζήτησης των χρηστών. Τέλος, το PornBB τείνει να χρησιμοποιεί ένα σχέδιο όπως αυτό του vBulletin.

πορνόΒΒ softcore

Τα αδελφή δίκτυα του PornBB

Χέρεϊ! Εκτός από τα λαχταριστά περιεχόμενα και τα θέματα που δημοσιεύονται στο PornBB, υπάρχουν ακόμη πολλά να δείτε και να επισκεφτείτε. Αυτά είναι:

 • Φετίχ - αυτή η ενότητα αποτελείται από ταινίες, βίντεο, εικόνες, συζήτηση φετίχ με βοήθεια στο φόρουμ και σχόλια. Τα περιεχόμενα αφορούν περισσότερο το BDSM, το Foot Fetish, το κάπνισμα και πολλά άλλα.
 • HentaiBB - η περιοχή για άτομα που λατρεύουν να βλέπουν anime γαμημένο και να κάνουν έρωτα μεταξύ τους. Έχουν αγγλικά και ιαπωνικά μεταγλωττισμένα περιεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων επίσης βίντεο 3D Hentai και έργων τέχνης για να τραβήξετε.
 • GayBB - πραγματικά, αυτή η πλατφόρμα εξυπηρετεί όλους, ειδικά εκείνα τα μέλη της κοινότητας των ομοφυλόφιλων. Αυτή η ενότητα διασκεδάζει τους λάτρεις των ομοφυλόφιλων με βίντεο και εικόνες που διατίθενται για αφοσιωμένους οπαδούς πορνό gay.

Συνολικά, αυτές οι ενότητες εξυπηρετούν κάθε έναν από τους σκοπούς τους. Μου αρέσει το πώς η PornBB δημιούργησε και σκέφτηκε αυτά τα δίκτυα. Κωδικοποιούνται επίσης σε διαφορετικές αποχρώσεις, καθιστώντας τα πιο δελεαστικά και συναρπαστικά για τα μάτια. Μεγάλη δουλειά στο PornBB για την επέκταση των προσδοκιών και των προτύπων μας με φόρουμ πορνό.

αναζήτηση pornBB

Οι αριθμοί στο PornBB

Το PornBB είχε 4,091 άτομα στο διαδίκτυο τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής. Αυτή η στατιστική περιλαμβάνει τον αριθμό των διαδικτυακών χρηστών από FetishBB (1,038), HentaiBB (125) και GayBB (226). Η σελίδα διαθέτει το αρχείο της με συνολικά 6471309 θέματα. Πράγματι, αυτή είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα και υποδηλώνει ότι αυτή η πλατφόρμα είναι ένας δοκιμασμένος ιστότοπος συζήτησης πορνό κατάλληλος για όποιον αγαπά να συμμετάσχει και να συνεισφέρει περιεχόμενο ή ιδέες. Οι επισκέπτες του ιστότοπου αυξάνονται επίσης με την πάροδο του χρόνου επειδή η απόδοση του ιστότοπου είναι εξαιρετική. Ως εκ τούτου, φορτώνεται γρήγορα και δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις για να ενοχληθούν.

Οι ενότητες για να χτυπήσετε και να ξοδέψετε χρόνο με

Ένα από τα κύρια πράγματα που με προσέλκυσαν σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι το PornBB προσφέρει ένα τεράστιο ποσό αναζωογονητικού και επαγγελματικού περιεχομένου. Η ενότητα σχετικά με τον ιστότοπο, η οποία αναφέρεται πρώτα, αποτελείται από τις ζωτικές πληροφορίες της σελίδας που κάθε επισκέπτης πρέπει να γνωρίζει. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τους κανόνες και τις ανακοινώσεις της κοινότητας.

Η περιοχή Ταινίες για ενήλικες είναι απίστευτα ισχυρή, με σχεδόν εκατομμύρια μεταφορτώσεις την ημέρα που προβάλλουν τις πιο πρόσφατες ταινίες πορνό από οπουδήποτε ή οποιονδήποτε συνέβαλε σε αυτά τα ερωτικά υλικά. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη ότι κάθε σελίδα περιλαμβάνει χιλιάδες δημοσιεύσεις. Ως εκ τούτου, δημιουργώντας μια τεράστια συλλογή βιβλιοθηκών για αποκάλυψη. Εκτός από τα πορνογραφικά βίντεο, το PornBB διαθέτει επίσης ένα αρχείο εικόνων. Ξεχωριστές κατηγορίες εικόνων και φωτογραφιών είναι Softcore, Hardcore, Picture Mega Threads, Celebrities και όλες οι άλλες ερασιτεχνικές εικόνες.

Επιπλέον, εάν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μωρό αλλά δυσκολεύεστε να θυμηθείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτήν, υπάρχει μια εξαιρετική θεραπεία για αυτό. Τι να κάνω? Απλώς τοποθετήστε το υλικό της στην κατηγορία «Ταυτότητα Babe & Video» που βρίσκεται στην ενότητα «Συζήτηση πορνό». Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε ολόκληρη την κοινότητα να κάνει τις κινήσεις. Ως εκ τούτου, φοβάμαι αυτό το χαρακτηριστικό και θεωρώ αυτή μια από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους αναζήτησης κάποιου. Ωραίο, έτσι δεν είναι;

pornBB ενήλικος

Η μεγάλη και πιο ενεργή κοινότητα

Επειδή όλο το υλικό και η συνομιλία προέρχονται από την κοινότητα, ένας ιστότοπος όπως το PornBB εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από μια ισχυρή κοινότητα. Αυτό το φόρουμ είναι αξιοσημείωτο γιατί οι περισσότερες δημοσιεύσεις γίνονται από μερικούς σούπερ χρήστες που συμβάλλουν πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο surfer. Πράγματι, πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για τη δωρεά χιλιάδων περιεχομένων από καιρό σε καιρό.

Το PornBB έχει μια ακμάζουσα κοινότητα που εκτείνεται πέρα ​​από την πορνογραφία. Διαθέτει μια βασική συνομιλία, ένα εισαγωγικό φόρουμ και άλλες κοινές συνδέσεις που σας κάνουν να νιώθετε σαν μέρος μιας κοινότητας - επιπλέον, ειδική αναγνώριση στα γενναιόδωρα μέλη στην κοινή χρήση. Η προσέλκυση πορνογραφίας στους ανθρώπους είναι μια ανιδιοτελής προσπάθεια και ηρωική για εμάς που απολαμβάνουν την ικανοποιητική αίσθηση που δίνουν αυτά τα περιεχόμενα.

Συνδρομή και άλλες δυνατότητες στο PornBB

Εδώ στο PornBB, δεν απαιτείται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο κατά την προβολή πορνογραφικού περιεχομένου και τη λήψη αρχείων. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης, θα πρέπει να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό. Ναι, είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, το υλικό και τη δική σας δουλειά με μια δωρεάν εγγραφή, πράγματι ένα υπέροχο κομμάτι!

Ο δωρεάν λογαριασμός σας θα σας πάρει επίσης πολύ δρόμο. Όταν συνδέεστε, θα έχετε είσοδο σε όλα τα βίντεο και τις γκαλερί φωτογραφιών που θα θέλατε ποτέ. Επιπλέον, υπάρχουν τεράστια περιεχόμενα για να απολαύσετε, από softcore έως hardcore. Εκτός από αυτό, η πρόσβαση σε καυτές και διαρροές φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας αστέρια είναι ακριβώς πριν από τις άκρες των δακτύλων σας.

Επιπλέον, θα ήθελα να επισημάνω και να τονίσω πόσο εξαιρετικό είναι το εργαλείο αναζήτησης του ιστότοπου. Πράγματι, λειτουργεί πραγματικά πολύ ωραία. Με μια γρήγορη εισαγωγή στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος, η έκπληξη θα εκπέμπεται με τον αριθμό των αποτελεσμάτων που θα λάβετε.

Ταυτοποίηση pornBB

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του PornBB.com

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση στα περιεχόμενα
 • Φρέσκο ​​και νέο περιεχόμενο κάθε μέρα
 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Διάφορες κατηγορίες και θέσεις για να διαλέξετε
 • Τεράστια ενεργή κοινότητα
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά
 • Καλά οργανωμένη πλατφόρμα
 • Εύκολο στη χρήση και πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Γυναικείο σχέδιο
 • Μερικές φορές οι λήψεις είναι περιορισμένες

Top-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το PornBB.com:

# 1 -  PeachyForum

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε ενότητα, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

PROS:

 • Πολλά δωρεάν περιεχόμενα και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει εκπληκτικές επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Καταπληκτικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 2 -  SexAndFetishForum

sexandfetishforum

Το Φόρουμ Σεξ και Φετίχ διαθέτει σχεδόν ατελείωτες δωρεάν βίντεο και φωτογραφίες με ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών φετίχ. Όμως, εκτός από τα πολύτιμα πράγματα, προσφέρει επίσης πολλές πιο κοινές θέσεις. Ο υπολογισμός πόσων βίντεο ή φωτογραφιών έχει ένα φόρουμ για ενήλικες δεν είναι ποτέ εύκολο. Ωστόσο, αυτό το μέρος έχει 12 εκατομμύρια απαντήσεις, 27,000 θέματα και σχεδόν 60,000 μέλη που δημοσιεύουν νέο υλικό καθημερινά.

PROS:

 • Καταπληκτική ποικιλία πορνό φετίχ
 • Το userbase είναι ενεργό και τεράστιο
 • Εύκολο στη χρήση του ιστότοπου και έχει απλή διάταξη

Μειονεκτήματα:

 • Η ταχύτητα λήψης είναι αργή

# 3 - VintageEroticaForums

VintageEroticaForums

Αχ, ναι, vintage. Τίποτα δεν είναι ποτέ αξιοσημείωτο από τα εξαιρετικά παλιά κλασικά. Σίγουρα, το Διαδίκτυο έχει άφθονο πορνό. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να βρεθούν αν είστε αρκετά έξυπνοι. Αλλά το καλύτερο vintage και κλασικό περιεχόμενο δεν θα απολαύσετε ποτέ. Το καλό είναι ότι υπάρχουν VintageEroticaForums όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικές διασκεδαστικές vintage ταινίες, φωτογραφίες και σχεδόν οτιδήποτε.

PROS:

 • Πολλά ενεργά νήματα
 • ενεργή βάση χρήστη
 • υπάρχουν πολλά vintage πορνό όπου κι αν κάνετε κλικ

Μειονεκτήματα:

 • δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά
 • μερικές διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 4 -  PhunForum

phunforum

Το Forum.Phun.org, όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές του, είναι ένας απλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα τεράστιο ποσό δωρεάν πορνό, να ανταλλάξετε τις συλλογές σας με άλλους και να μιλήσετε με ομοειδή άτομα.

Αυτό το φόρουμ, όπως και άλλοι, διαθέτει μια λίστα των απαιτούμενων ιστότοπων φιλοξενίας, όπως το ImageBam, το Uploaded και το IMGBox. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PhunForum είναι αυστηρό σχετικά με περιεχόμενο με θέματα όπως σοβαρό BDSM, Incest, μυστικές κάμερες, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και ληστεία. Απαγορεύουν αυτούς τους τύπους θεμάτων.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Διαθέτει διασημότητες, ερασιτέχνες και άλλα είδη μοντέλων
 • Εκατομμύρια δωρεάν περιεχόμενο για λήψη
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ορισμένα απαγορευμένα περιεχόμενα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

# 5 - ViperGirls

σκύλοι

Για πολλούς ανθρώπους, η παρακολούθηση πορνό είναι ένα ικανοποιητικά καλό και ευχάριστο χόμπι. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν συνεχώς σε ιστότοπους για να εκπληρώσουν τις σαρκικές τους επιθυμίες λόγω της συνεχούς διαθεσιμότητας της διαδικτυακής πορνογραφίας ως πηγή ικανοποίησης.

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική ιστοσελίδα με ένα ευρύ φάσμα πορνό εικόνων και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί το ViperGirls είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μια από τις πιο εξαιρετικές γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από εξήντα διαφορετικούς εξειδικευμένους ιστότοπους με εικόνες και βίντεο ερωτικής ποιότητας.

Κάντε κλικ για ένα Πλήρης κριτική της ViperGirls.

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Τεράστιες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Ελάχιστος αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

# 6 -  Kitty-Kats

γατάκια

Στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, δεν υπάρχουν γάτες, αλλά υπάρχουν πολλά μουνί. Σίγουρα, τα μέλη μπορούν να συζητήσουν και να μοιραστούν διάφορες εικόνες και βίντεο, από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρια πορνό και εξαιρετικό υλικό ιστότοπου. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικά πορνό, γυμνά μοντέλα glamour, κορίτσια κάμερας web, ώριμες γυναίκες, μεγάλα μοντέλα, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, shemales και όλα τα είδη φετίχ είναι μεταξύ των θεμάτων που καλύπτονται στο φόρουμ

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων.

# 7 - SyberPussy

συριγμός

Πιστεύω ότι είναι ασφαλές να το πούμε αυτό Syber μουνί είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 εγγραφές, κάτι που σίγουρα βρίσκεται στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Το Syber Pussy είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες, επειδή σχεδιάζουν, και γι 'αυτό ανήκει σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνό GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό - είναι ένας καλός συνδυασμός περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Πολύ εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 8 -  Σαφ

σαφράν

Αν ψάχνετε για ένα ζεστό, ζεστό, σέξι περιεχόμενο, τότε μην ψάχνετε άλλο γιατί η Saff είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι παρέχει την υψηλότερη ποιότητα περιεχομένου από οποιοδήποτε άλλο φόρουμ πορνό. Λοιπόν, από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι λένε την αλήθεια. Επιπλέον, η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και εντελώς δωρεάν. Μόλις επικυρώσετε τη διεύθυνση email σας, πρόκειται να ζήσετε τις πιο όμορφες και συναρπαστικές συγκινήσεις της ζωής σας.

PROS:

 • Αποθηκεύει όλους τους τύπους περιεχομένου στριμωγμένου και φετίχ
 • Εύκολη και δωρεάν λήψη
 • Διαφορετικό περιεχόμενο κατηγοριοποιείται ανάλογα με τα θέματα

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση για μη μέλη
 • Παρέχει πρόσθετη πρόσβαση σε μέλη με premium συνδρομές

# 9 - PlanetSuzy

planetsuzy

Το PlanetSuzy είναι ένας ιστότοπος για ενήλικες που εστιάζει κυρίως στο περιεχόμενο βίντεο. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των δημοσιεύσεων που έχει αυτός ο ιστότοπος, με βάση τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, φαίνεται να είναι περίπου 4 εκατομμύρια. Ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει ενότητες αφιερωμένες σε εισαγωγές, υποστήριξη ιστότοπου και, φυσικά, περιεχόμενο για ενήλικες. Το Planet Suzy υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, και όπως τα περισσότερα άλλα φόρουμ, έχει πολλούς αφοσιωμένους χρήστες που δημοσιεύουν τακτικά.

Μια πλήρης κριτική για το PlanetSuzy εδώ.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Άφθονο περιεχόμενο φετίχ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Έχει λίγα ανεπιθύμητα bots

# 10 -  Φόρουμ Οφιλία

Φοροφιλία

Οι μέρες των φόρουμ που κυριαρχούν στο υπέρτατο έχουν φύγει για πάντα, αλλά όταν πρόκειται για κοινή χρήση και λήψη δωρεάν πορνό, ένας ιστότοπος όπως το Forumophilia.com είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Υπάρχει από το 2005 και συγκεντρώνει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα.

Όπως πολλοί άλλοι ιστότοποι πορνογραφίας που έχουμε ελέγξει, το Forumophilia δημιουργεί μια ποικιλία φιλοξενουμένων βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλα εδώ δωρεάν. Όχι μόνο αυτός ο ιστότοπος έχει πολύ περιεχόμενο, αλλά και τη λειτουργικότητα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τους εφήβους, τα αστέρια πορνό, τις διασημότητες, τα γυμνά μοντέλα, το τσακ, το hardcore, το κλασικό, το anime, τον εκθεσιακό, το ερασιτεχνικό και το άτακτο βίντεο. Επίσης, έχει ιαπωνικές σεξ ταινίες, manga, τρισδιάστατο πορνό και αμέτρητα άλλα αντικείμενα.

Διαβάστε την ολοκληρωμένη κριτική του ForumOphilia.

PROS:

 • Μεγάλα ενεργά μέλη της κοινότητας
 • Δωρεάν πορνό με ποικιλία θεμάτων
 • Τα χαρακτηριστικά των χρηστών είναι καταπληκτικά
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αργή λήψη

# 11 -  Porn-W

πορνό

Το Porn-W λειτουργεί από το 2009, είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει μια μεγάλη ομάδα θαυμαστών πορνό που δημοσιεύουν κάθε είδους δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο και μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας συνδέσμων ιστότοπου. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή σε κανέναν από αυτούς τους ιστότοπους, θα πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για λήψη αρχείων ή θα περιοριστείτε σε συγκεκριμένο αριθμό λήψεων.

PROS:

 • Τα δωρεάν πορνό είναι πολλά
 • Το περιεχόμενο είναι σε μια ποικιλία κατηγοριών και θεμάτων
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και απλό
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις είναι δωρεάν αλλά αργές

# 12 -  AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Αν μιλάμε για ένα φόρουμ πορνό, υπάρχει πάντα εκείνος ο ιστότοπος που έρχεται στο μυαλό αμέσως - AmmaturVoyeurForum. Εάν είστε οπαδός του voyeuristic πορνό, τότε αυτό θα πρέπει να είναι το υπέροχο καταφύγιο σας. Έχει χιλιάδες μέλη και ενημερώνει συνεχώς το περιεχόμενό του. Αυτήν τη στιγμή, έχει πάνω από 800 χιλιάδες δημοσιεύσεις και όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται στον ιστότοπο για να απολαύσουν το περιεχόμενο του ταξιδιού.

PROS:

 • Εύκολη λήψη εικόνων και βίντεο
 • Αποκλειστικές εικόνες για τους εκθέτες και voyeuristic θαυμαστές
 • Τα μέλη ενημερώνουν τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Πολλά βίντεο από το YouTube βρίσκονται σε ιδιωτική λειτουργία

Συμπέρασμα

Το PornBB είναι, γενικά, ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα φόρουμ πορνό. Κάθε μέρα, προστίθεται νέο περιεχόμενο στον Ιστότοπο, με διάφορα είδη και μέσα για να διαλέξετε. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο, επειδή οι πίνακες hentai και φετίχ είναι μόνο ένα κλικ μακριά, εάν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα. Η ύπαρξη μιας μεγάλης κοινότητας που παρέχει πληθώρα πληροφοριών και σχολίων σχετικά με το υλικό είναι το πλεονέκτημα του PornBB.

Επιπλέον, εκτός από τα απεριόριστα τραντάγματα και χτυπήματα σε αυτήν την πλατφόρμα, είναι επίσης υπέροχο να κερδίζετε φίλους στο δρόμο. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε μεταξύ του κύριου φόρουμ PornBB και των πινάκων FetishBB, HentaiBB και GayBB για να λάβετε ακόμη περισσότερο δωρεάν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, ο ιστότοπος δεν έχει διαθέσιμη ροή και ορισμένες φορές οι λήψεις είναι περιορισμένες. Συνολικά, ο ιστότοπος μου έδωσε μια ευχάριστη εμπειρία, οπότε πιστεύω ότι δεν θα βλάψει αν θα το δοκιμάσετε επίσης. Σίγουρα, θα απολαύσετε επίσης μια βόλτα με έντονη απόλαυση.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή