Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Κριτική Saff.cc

& 12 Κορυφαίοι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Saff.cc

Show Me 12 Alternatives for Saff.cc

σαφάκι σπίτι

Όπως και άλλα φόρουμ πορνό, το Saff.cc επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα θέσεων και φετίχ. Αυτά τα υλικά συνεισφέρουν τα μέλη μαζί με συνδέσμους για δωρεάν λήψεις. Παρόλο που το Saff.cc δεν καθορίζει τι είδους υλικό μπορεί να ανακαλύψετε στον τομέα τους. Ωστόσο, θα καταλάβετε αμέσως ότι αυτή είναι μια όμορφη εικονική σελίδα για οποιοδήποτε πορνογραφικό περιεχόμενο. Ο Saff είναι πράγματι πολύ έμπειρος στα μέσα και τα άκρα της αποτελεσματικής διαχείρισης πορνογραφικού φόρουμ, έχοντας κάνει αυτό για αρκετά χρόνια.

Επίσημη διεύθυνση URL: http://www.saff.cc/

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ιστότοπους που εστιάζουν μόνο σε μερικά θέματα, αυτός είναι αφιερωμένος στην προβολή και την έρευνα οποιουδήποτε ουσιαστικού θέματος που μπορείτε να σκεφτείτε. Θα σημειώσετε και θα προσδιορίσετε ότι ο Saff φαίνεται να είναι γεμάτος με πολύ υλικό, το οποίο ακούγεται υπέροχο. Ως εκ τούτου, χιλιάδες δημοσιεύσεις είναι γεμάτες σεξουαλικές εικόνες και συνδέσμους προς κάποιες ταινίες και θυμηθείτε, αυτά τα περιεχόμενα δεν είναι τα τυπικά πορνογραφικά σας πλάσματα.

Saff and the Homepage with a Variety of Stuff!

Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά την πλατφόρμα Saff.cc, δεν θα συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε σε ένα πορνογραφικό φόρουμ επειδή ο ιστότοπός τους μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη συνηθισμένη κοινότητα. δεν υπάρχουν πορνογραφικές φωτογραφίες, Gif ή βίντεο οποιουδήποτε τύπου. Αν δεν υπήρχαν τα ορθογώνια πανό που χωρίζουν το θέμα σε μέρη και διαθέτουν μια λεπτή εικόνα, θα ήταν δύσκολο να προσδιοριστεί ο ιστότοπος.

Το Saff.cc είναι οργανωμένο σε διάφορες κατηγορίες, καθένα από τα οποία περιέχει υπο-φόρουμ. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται τη διεπαφή του ιστότοπού τους είναι αρκετά εντυπωσιακός καθώς επέλεξαν και τακτοποίησαν το πορνογραφικό τους περιεχόμενο απρόσκοπτα. Στοιχηματίζω ότι θα σας αρέσει ο τρόπος που τα πράγματα ομαδοποιούνται κατάλληλα εδώ. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε ενότητες όπως Saff Rulebook, Community Discussion, Community News and Support και πολλές άλλες.

κλωστές σαφού

Περιήγηση σε αυτό το εκπληκτικό φόρουμ

Πρώτα απ 'όλα, οι νέοι χρήστες πρέπει να διαβάσουν τις οδηγίες της πλατφόρμας. Αυτή η ενότητα είναι απαραίτητη καθώς περιέχει τα πρέπει και τα μη στο Saff.cc. Ναι, το ξέρω, η ανάγνωση κανόνων και κανονισμών είναι αρκετά βαρετή, αλλά αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να μην απομακρυνθούν ή να μην παγώσουν λογαριασμούς. Συνεπώς, μοιραστείτε λίγο από τον χρόνο σας. στη συνέχεια, μπορείτε να εδραιωθείτε αμέσως στο κοινοτικό νήμα και να συζητήσετε οτιδήποτε χωρίς περιορισμούς.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια μικρή πρόκληση πηγαίνοντας στην ενότητα "Συζήτηση της κοινότητας", όπου θα ανακαλύψετε μερικές συζητήσεις που δεν συνδέονται με τα σημαντικά θέματα του ιστότοπου. Τα υπο-φόρουμ διατίθενται επίσης για αυτογνωσία και γνωριμία με άλλους, ένα τμήμα κωμωδίας, καθημερινές συναντήσεις και χαιρετισμούς, ακόμη και υγεία και φυσική κατάσταση.

Είτε πρόκειται για κυριαρχία των γυναικών, είτε για γκέι είτε για τρανσέξου, ό, τι κι αν ψάχνετε, θα το βρείτε χωρίς κόπο εδώ. Η ομάδα είναι τεράστια, με περισσότερα από 500 άτομα στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα και να μοιραστείτε τα πράγματα σας μαζί τους εάν εγγραφείτε. Επιπλέον, εάν είστε ευγενικοί και φιλικοί, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε κάποιες πόρτες που δεν γνωρίζατε ότι υπήρχαν.

εγχειρίδιο κανόνων σαφ

Εγγραφείτε τώρα στο Saff για να απολαύσετε περισσότερες δυνατότητες Fapping

Το Saff είναι μια πορνογραφική κοινότητα που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερασιτεχνικής και επαγγελματικής πορνογραφίας. Με αυτό, περιμένετε ότι ο ιστότοπος προσφέρει ατελείωτες κατηγορίες. Σε κάθε περίπτωση, έχετε 75 δωρεάν προβολές πριν χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε σε ατομικές εκθέσεις, ταινίες kinky ή αρχάριες δημιουργίες.

Ωστόσο, όλα εδώ δεν τροφοδοτούνται με κουτάλι. η απόκτηση λογαριασμού είναι ένα εργαλείο για να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς του Saff. Ως εκ τούτου, μόνο τα premium μέλη έχουν πρόσβαση σε ορισμένα νήματα. Από αυτό, δεν θα μπορείτε να λάβετε τίποτα μέχρι να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Τίποτα για να αγχώνεσαι, φίλε. η εγγραφή είναι χωρίς άγχος. εκτός από αυτό, δεν χρειάζεται να δώσετε ούτε μια δεκάρα. 

Μόλις σκοπεύετε να γίνετε μέρος του φόρουμ, μπορείτε να έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε πολλά δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας να επιλέξετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Τα μέλη έχουν επίσης απεριόριστη πρόσβαση και συμμετέχουν σε άσχημες συνομιλίες, ψάχνοντας σε διάφορα είδη αισθησιακών θεμάτων, αφήνοντάς σας αποστεωμένους. Αναμφίβολα, η εγγραφή θα σας οδηγήσει σε μεγάλο βαθμό που ακόμη και η αναζήτηση σεξουαλικών συμβουλών είναι βολική. αυτά είναι τόσο τρελά. Τι περισσότερο μπορώ να πω? Ξεκινήστε να ανταλλάσσετε σεξουαλικές εικόνες και βίντεο τώρα! Τράνταγμα με ένταση εδώ στο Saff.cc!

σαφείς ειδήσεις

Ποικιλία μέσων που πέφτουν στο σαγόνι στο Saff.cc

Είχα κάποιες επιφυλάξεις, αλλά τελικά, πιστεύω ότι το Saff.cc αξίζει να το δείτε. Το αρχικό πράγμα που τράβηξε τα μάτια μου ήταν η ενότητα κάτω από "Κωδικοί πρόσβασης". Έχει ξεκινήσει μια δημοσίευση που ζητά κωδικούς πρόσβασης κεντρικού γραφείου και backdoors σε μια ποικιλία ιστότοπων. Εννοώ premium ιστοσελίδες. Βασικά, ένα ολόκληρο νήμα είναι αφιερωμένο στο σκουπίδι των ακριβών ιστότοπων και στην έκθεση όσων οι φτωχοί δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Με αυτό, όσοι έχουν προβλήματα πληρωμών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πορνογραφία υψηλής ποιότητας σε ιστότοπους premium. Πραγματικά μεγάλες ευλογίες.

Εάν είστε λάτρεις των Ασιατών ή ενός συγκεκριμένου φυλετικού υπόβαθρου, αναμφίβολα θα ανακαλύψετε έναν ιστότοπο αφιερωμένο σε αυτούς. Το Saff.cc, έχει μια ενότητα για τα πάντα από οτιδήποτε ή ενδιάμεσα. Ορισμένα μέλη θα δημοσιεύσουν περίεργες ερωτήσεις ή φετίχ και, αργότερα, μια συζήτηση για διάφορα θέματα. Ως εκ τούτου, σε αυτήν την πλατφόρμα εξετάζονται ευρεία και αυθόρμητα θέματα. Ακόμα και προσωπικές ανησυχίες είναι ευπρόσδεκτες εδώ. δείτε πόσο γνήσιος και εκπληκτικός είναι ο Saff.

Επιπλέον, είμαι βέβαιος ότι θα λατρέψετε επίσης το Saff.cc και όλα τα προνόμια του. Ένιωσα συγκλονισμένος και πέρασα πολύ καιρό εξερευνώντας αυτήν την περιοχή, ειδικά όταν παρατήρησα πόσο υπέροχα είναι τα μωρά στην περιοχή. Τα μέλη εξηγούν και συζητούν όλα όσα γνωρίζουν για αυτές τις χαζές κυρίες. Οι έρευνες σχετικά με τα ονόματα και τις ταινίες τους είναι τα πιο καυτά θέματα, συμπεριλαμβανομένων των προτεινόμενων από τα μέλη ταινιών και κλιπ που πρέπει να προσέχετε.

περιεχόμενο σαφού

Τμήματα και πολλά άλλα

Στην πλατφόρμα, πολλές ενδιαφέρουσες κατηγορίες μπορεί να κάνουν τον επισκέπτη να αισθάνεται ζεστό. Κάνοντας κλικ σε αυτήν την περιοχή μπορεί να είναι η πιο αποδεκτή κίνηση που κάνετε στον ιστότοπο, καθώς ενδέχεται να ακολουθείτε διαφορετικά θέματα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την προέλευση του περιεχομένου, τα στατιστικά στοιχεία, την επισκεψιμότητα και τις κριτικές. Τώρα, ας εμβαθύνουμε σε μερικά από τα ατμοποιημένα τμήματα της πλατφόρμας:

Πύλη Φετίχ

Αυτή η ενότητα πρέπει να είναι ο αρχικός προορισμός σας εδώ στο Saff.cc. Αυτό είναι το μέρος για να αναζητήσετε οποιαδήποτε συστροφή που μπορείτε να φανταστείτε. Κάθε νήμα περιέχει χιλιάδες ταινίες που καλύπτουν κάθε θέμα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Παρουσιάστηκαν εκτεθειμένα περίχωρα, γυναίκες που απολαμβάνουν την ιππασία, μαθήτριες και άλλες. Δεν έχει σημασία τι είδους φετίχ θέλετε. θα το βρείτε εδώ

Πύλη εφήβων

Αυτός ο τομέας είναι αφιερωμένος στο έφηβο σεξ και περιέχει όλα τα συναρπαστικά θέματα που σχετίζονται με την εφηβική σεξουαλική συμπεριφορά. Αν θέλετε να κάνετε πολύ σκληρά και να έχετε εμμονές με την έφηβη ερωτική, επισκεφτείτε αυτήν την ενότητα. Η φωτογραφία και οι εικόνες είναι πέρα ​​από φανταστικές. Ως εκ τούτου, η σεξουαλική έλξη είναι εκατό τοις εκατό εγγυημένη. Αυτή η περιοχή σάς επιτρέπει να βαθμολογείτε, να συμμετέχετε και να παρακολουθείτε θέματα που σχετίζονται με το σεξ εφήβων. Μπορείτε επίσης να δείτε ποιος δημιούργησε κάθε θέμα, πόσοι άνθρωποι το είδαν και πότε δημιουργήθηκε.

πύλη σαφού

Πύλη κυριαρχίας γυναικών

Αυτό το τμήμα είναι ένα μέρος όπου οι γυναίκες αναδεικνύονται πρωταθλήτριες και καλύπτει όλες τις πτυχές της γυναικείας κυριαρχίας. Να είστε ευγενικοί να ανεβάσετε το γυναικείο πνεύμα επιδεικνύοντας νήματα για θέσεις, υποδείξεις και ούτω καθεξής. Γυναικείες υποτακτικές, Fendom Oral, Black and White Femdom, συγκαταλέγονται στις υποενότητες. Αυτή η ενότητα δεν επιτρέπει την κακοποίηση και τις διακρίσεις των γυναικών, προωθώντας ένα σεξουαλικό περιβάλλον όπου οι γυναίκες κερδίζουν.

Πύλη για τον φετιχισμό του μαστού

Έχετε μια επιπλέον εμμονή για μεγάλα και γεμάτα βυζιά ή ακόμα και μικρά και σταθερά; Λοιπόν, αν είστε το είδος που ενεργοποιείται γρήγορα από όμορφα στήθη ή οτιδήποτε ενδιάμεσα, στοιχηματίζω ότι θα θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτή η ενότητα είναι όπου μπορείτε να βρείτε εικόνες από διάφορα στήθη, καθώς και θέματα που σχετίζονται με το στήθος. Πράγματι, αυτός είναι ο παράδεισος για τις εμμονές στο στήθος. Απολαύστε τα προνόμια μιας ενότητας που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με τη φροντίδα και το χάδι στο στήθος, πώς αγαπώ και λατρεύω επίσης αυτόν τον χώρο.

Εθνοτική Πύλη

Αυτό είναι πράγματι ένα δωμάτιο που προορίζεται για τις πιο ελκυστικές πορνοστάρ παγκοσμίως. Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη εθνότητα, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Η ενότητα συγκεντρώνει όλους τους οπαδούς πορνό από όλο τον κόσμο σε ένα μέρος. Περιλαμβάνει πολλές υποενότητες όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο περιοχής με την οποία θέλετε να συνομιλήσετε. Ενδιαφέρων!

saff έθνικ

Συνολικά, αυτό το φόρουμ έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο νήματα, κάτι που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην ανακαλύψετε κάτι κατάλληλο για εσάς στο Saff. είναι αδύνατο. Ενώ η ποσότητα και η ποικιλία του υλικού είναι εξαιρετικές, το στυλ του SAFF.cc είναι τρομερό και παλιό, ακόμη και εξαιρετικά καθαρό. Επιπλέον, για να σας βοηθήσουμε στην εξερεύνηση των υλικών στον ιστότοπο, έχετε έναν υποτυπώδη κινητήρα, κατηγορίες και πολλά υπο-φόρουμ. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να ορίσετε ειδοποιήσεις για κορυφαία σχόλια σε διάφορα φόρουμ, ενημερώσεις σε ομάδες συζητήσεων και μερικές άλλες βασικές δυνατότητες.

Τα υπέρ και τα κατά του Saff.cc

PROS:

 • Δωρεάν περιεχόμενο fapping
 • Μια προσβάσιμη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Ποικιλία θεμάτων και συναρπαστικά θέματα
 • Διατίθενται premium backdoors ιστότοπου
 • Δωρεάν για λήψη
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Απευθύνεται σε πολλά φετίχ και εμμονές

Μειονεκτήματα:

 • Ξεπερασμένη σχεδίαση ιστότοπου
 • Μια γεμάτη και πολυάσχολη σελίδα
 • Απαιτείται εγγραφή για πρόσβαση στις περισσότερες δυνατότητες

12 κορυφαίοι ιστότοποι πορνό φόρουμ Παρόμοιοι με το Saff.cc:

# 1 - Kitty-Kats

φόρουμ kittykats

Στην ιστοσελίδα πορνό Kitty-Kats.net, δεν υπάρχουν γάτες, αλλά υπάρχουν πολλά μουνί. Πράγματι, τα μέλη μπορούν να συζητήσουν και να μοιραστούν διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια κάμερας μέχρι πορνοστάρ και εκλεκτό υλικό premium ιστότοπου. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικό πορνό, γυμνά μοντέλα αίγλης, κορίτσια κάμερας, ώριμες γυναίκες, μεγάλα βυζιά, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, σεμαλ και κάθε είδους φετίχ είναι μεταξύ των θεμάτων που καλύπτονται στο φόρουμ.

Επισκεφθείτε την πλήρη κριτική του Kitty-Kats.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 2 - NudeCelebForum

nudecelebforum ειδοποίηση

Όσοι γοητεύονται βλέποντας και ακούγοντας για ελκυστικές διασημότητες μπορούν να επισκεφθούν το NudeCelebForum.com. Η σελίδα είναι φανταστική αν θέλετε να συζητήσετε το αγαπημένο σας αστέρι και, φυσικά, αν θέλετε να τραβήξετε τα δάχτυλά σας σε μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν από κάποιον που λατρεύετε. Διαθέτει μεγάλη ποσότητα υλικού, μεγάλη βάση χρηστών και πολλούς συνδέσμους λήψης σε ιστότοπους softcore και premium. Επειδή δεν φιλοξενείται τίποτα στον ιστότοπο, θα μεταφερθείτε σε υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων για να αποκτήσετε τις λήψεις σας.

Πλήρης κριτική για το NudeCelebForum εδώ.

PROS:

 • Ένα τεράστιο αποθετήριο εικόνων και βίντεο διασημοτήτων
 • Η δυναμική και ενεργή κοινότητα χρηστών
 • Προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές
 • Διαθέσιμοι σύνδεσμοι λήψης
 • Ποικιλία από δημοσιεύσεις και θέματα για εξερεύνηση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δυνατότητα κοινής χρήσης και λήψης πορνογραφικού περιεχομένου

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Χρειάζεται εγγραφή
 • Απλός και αρκετά βαρετός σχεδιασμός

# 3 -  SyberPussy

συριγμός

Πιστεύω ότι είναι αβλαβές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 εγγραφές, κάτι που σίγουρα βρίσκεται στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Το Syber Pussy είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες, επειδή σχεδιάζουν, και γι 'αυτό ανήκει σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνό GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό - είναι ένας καλός συνδυασμός περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του SyberPussy

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 4 -  PhunForum

phunforum σπίτι

Το Forum.Phun.org, όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές του, είναι ένας απλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα τεράστιο ποσό δωρεάν πορνό, να ανταλλάξετε τις συλλογές σας με άλλους και να μιλήσετε με ομοειδή άτομα.

Αυτό το φόρουμ, όπως και άλλα, έχει μια λίστα με τους απαιτούμενους ιστότοπους φιλοξενίας, όπως το ImageBam, το Uploaded και το IMGBox. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PhunForum είναι αυστηρό ως προς το περιεχόμενο με θέματα όπως το σοβαρό BDSM, η αιμομιξία, οι μυστικές κάμερες, η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και η ληστεία. Απαγορεύουν τέτοιου είδους θέματα.

Ελέγξτε τώρα τις πλήρεις δυνατότητες του PhunForum.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Διαθέτει διασημότητες, ερασιτέχνες και άλλα είδη μοντέλων
 • Εκατομμύρια δωρεάν περιεχόμενο για λήψη
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ορισμένα απαγορευμένα περιεχόμενα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

# 5 -  PlanetSuzy

αρχική σελίδα του πλανήτη

Το PlanetSuzy είναι ένας ιστότοπος ενηλίκων που επικεντρώνεται κυρίως στο περιεχόμενο βίντεο. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για το πόσες δημοσιεύσεις έχει συνολικά αυτός ο ιστότοπος, με βάση τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, φαίνεται ότι είναι περίπου 4 εκατομμύρια. Ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει ενότητες αφιερωμένες σε εισαγωγές, υποστήριξη ιστότοπου και, φυσικά, περιεχόμενο για ενήλικες. Το PlanetSuzy υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, και όπως τα περισσότερα άλλα φόρουμ, έχει πολλούς αφοσιωμένους χρήστες που δημοσιεύουν τακτικά.

Εδώ είναι το πλήρης ανασκόπηση του PlanetSuzy

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Άφθονο περιεχόμενο φετίχ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Έχει λίγα ανεπιθύμητα bots

# 6 - Porn-W

Porn-W main

Το Porn-W λειτουργεί από το 2009, είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει μια μεγάλη ομάδα θαυμαστών πορνό που δημοσιεύουν κάθε είδους δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο και μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας συνδέσμων ιστότοπου. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή σε κανέναν από αυτούς τους ιστότοπους, θα πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για λήψη αρχείων ή θα περιοριστείτε σε συγκεκριμένο αριθμό λήψεων.

PROS:

 • Τα δωρεάν πορνό είναι πολλά
 • Το περιεχόμενο είναι σε μια ποικιλία κατηγοριών και θεμάτων
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και απλό
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις είναι δωρεάν αλλά αργές

# 7 - ExtremeBoard

ExtremeBoard

Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν να επισκέπτονται ακραίες τοποθεσίες στο Διαδίκτυο. Και δεδομένου ότι ο παγκόσμιος ιστός έχει τεράστιους πιθανούς κινδύνους να προσγειωθεί σε έναν απάτη ιστότοπο, προτείνω κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο - ExtremeBoard. Είναι ένα φόρουμ κατάλληλο για άτομα που αναζητούν πιο σοβαρές μορφές πορνογραφίας. Προς το παρόν, ο συνολικός αριθμός των δημοσιεύσεων στο ExtremeBoard έχει φτάσει τα 6M + και υπάρχουν 50K + διαφορετικά νήματα στα οποία το περιεχόμενο συγκεντρώνεται.

PROS:

 • Πολλές δημοσιεύσεις
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Εκπληκτικά διαθέσιμα υποφόρια

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Βασικό σχέδιο

# 8 - PeachyForum

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε περιοχή, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική του PeachyForum.

PROS:

 • Άφθονο δωρεάν περιεχόμενο και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει απίστευτες επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Μοναδικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρήστη
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 9 -  PornBB 

πορνόBB

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορα ευθεία και λεσβιακά περιεχόμενα, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο ανθρώπων. Κάθε μήνα, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Ταινίες για ενήλικες, σαφείς εικόνες, εικόνες μοντέλου, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών "Άλλες XXX" είναι οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου.

Η κριτική του PornBB εδώ.

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένων

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 10 - XNXXForums 

xnxxforum

Το XNXXForums δεν απογοήτευσε ποτέ τα πρότυπα του πορνογραφικού μου φόρουμ. Όταν επισκέφθηκα αυτόν τον ιστότοπο, έχει μια τεράστια συλλογή και υποπίνακες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Μερικοί από αυτούς τους πίνακες συζήτησης είναι η Γενική ενότητα, Ιστορίες για το σεξ, προσωπικά, παιχνίδια πορνό, κλπ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7M+ δημοσιεύσεις στο φόρουμ και πολλοί συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις, ενώ μοιράζονται το μοναδικό ερωτικό υλικό τους.

PROS:

 • Πολλές δημοσιεύσεις
 • Υπάρχει διαθέσιμο ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Ενημερώνει τακτικά τις δημοσιεύσεις

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθενται μόνο μερικοί υποπίνακες
 • Ο σχεδιασμός χρειάζεται βελτίωση

# 11 - ViperGirls

σκύλοι

Για πολλούς ανθρώπους, η παρακολούθηση πορνό είναι ένα ικανοποιητικά καλό και ευχάριστο χόμπι. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι
πηγαίνουν συνεχώς σε ιστοσελίδες για να εκπληρώσουν τις σαρκικές τους επιθυμίες λόγω της συνεχούς διαθεσιμότητας του διαδικτύου
πορνογραφία ως πηγή ικανοποίησης. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική ιστοσελίδα με ένα ευρύ φάσμα πορνογραφιών και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί το ViperGirls είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μία από τις πιο εξαιρετικές γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από εξήντα διαφορετικές ιστοσελίδες με εικόνες και βίντεο ερωτικής ποιότητας.

Κάντε κλικ για ένα Πλήρης κριτική της ViperGirls.

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Τεράστιες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Ελάχιστος αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

# 12 - ΕνηλίκωνDVDTalk

ΕνηλίκωνDVDTalk

Σε σχεδόν 200K + διαφορετικά θέματα, δημιουργήθηκαν περίπου 3M + δημοσιεύσεις και όλες αυτές οι δημοσιεύσεις δημιουργήθηκαν από τα 46K + άτομα που έχουν εγγραφεί στο φόρουμ. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να ασκήσετε κριτική σε επερχόμενες ταινίες και DVD για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις απόψεις σας και επίσης, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε ποια κλιπ πρέπει να προσέξετε. Σύμφωνα με όσα έχω δει, το AdultDVDTalk είναι ένας ιστότοπος με γνώμονα τα μέλη όπου πολλοί άνθρωποι εκτιμούν τις ταινίες πορνό και τις συζητούν.

PROS:

 • Καταπληκτική ιδέα και περιεχόμενο
 • Οι μεταφορτωτές είναι άφθονοι
 • Η κοινότητα είναι φανταστική και δραστήρια

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη συζήτηση για τους ομοφυλόφιλους
 • Ορισμένες ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις είναι διαθέσιμες

Συμπέρασμα

Το Saff είναι ένα διαδικτυακό φόρουμ πορνογραφίας όπου μπορείτε να συζητήσετε, να αλληλεπιδράσετε και να συμμετάσχετε πλήρως σε οτιδήποτε σέξι και αστείο. Ο ιστότοπος Saff είναι αρκετά φιλικός προς το χρήστη και δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα με τη χρήση του. Αφού καταλάβετε τη διάταξη, είναι απλό στη χρήση. Ωστόσο, είναι δύσκολο να αποκτήσετε τον προσανατολισμό σας στο σχεδιασμό επειδή η πλατφόρμα είναι τόσο γεμάτη. Λειτουργεί επίσης σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης για κινητά.

Επιπλέον, αυτό που μου άρεσε περισσότερο στο Saff.cc ήταν ο μεγάλος όγκος πορνό/νήματα που ήταν διαθέσιμα. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις και ενοχλητικά πράγματα. Αν και ορισμένες υπο-περιοχές του ιστότοπου θα απαιτούν από εσάς να συνδεθείτε εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές, η εγγραφή είναι απολύτως δωρεάν και εντελώς προαιρετική. Συνολικά, εάν είστε πιστοποιημένοι λάτρεις της πορνογραφίας, αυτό δεν είναι ένα φρικτό μέρος για να πάτε. Πιο πολύ, Σαφ. Το cc είναι ένας εξαιρετικός πόρος για τη λήψη οποιουδήποτε τύπου πορνό επίσης.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή