Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Κριτική BabeSource

& 12 Καλύτερες ιστοσελίδες με φωτογραφίες πορνό, όπως το babesource.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Babesource.com

Κύριο BabeSource

Youάχνετε για σέξι, τσουχτερά μωρά; Λοιπόν, βρίσκεστε σε συναρπαστικές βόλτες σήμερα επειδή έχω μια νέα πηγή για εσάς! Έχετε ακούσει ποτέ για το BabeSource; Γιορτάζουν τα χρόνια επιτυχίας τους στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και αποτελούν μια από τις κύριες πηγές ΔΩΡΕΑΝ πορνογραφικών φωτογραφιών στη νέα εποχή. Έχουν ένα φανταστικό σύνολο γκαλερί, όλα συγκεντρωμένα σε μοναδικό, διαφορετικό στυλ.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://babesource.com/

Αν λατρεύετε περιεχόμενο από το MileHighMedia, το Brazzers, το EvilAngel ή το TeamSkeet, αλλά είστε σπασμένοι ή φθηνοί που δεν μπορούν να αντέξουν την συνδρομή, τότε το BabeSource σας έχει καλύψει. Έχει όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες πορνοστάρ διασημοτήτων που συλλέγονται για τη διευκόλυνσή σας. Ναι, έτσι είναι - νοιάζονται για σένα. Ελπίζω, λοιπόν, να απολαύσετε τη μαζική συλλογή πορνογραφικών φωτογραφιών από ιστοσελίδες επαγγελματικής παραγωγής, με ένα υπέροχο μείγμα ειδών, θεμάτων και ηθοποιών. Είστε αρκετά περίεργοι για αυτόν τον ιστότοπο; Λοιπόν, σας τολμώ να μετακινηθείτε παρακάτω και ας ξεδιαλύνουμε τους κρυμμένους λίθους του BabeSource!

BabeSource: Η καλύτερη πηγή εκπληκτικών μωρών

Το BabeSource είναι γνωστό σε πολλούς ως ένας τεράστιος ιστότοπος πορνογραφικών φωτογραφιών με μια εξαιρετική συλλογή ερωτικών ενηλίκων. Όλα όσα βλέπετε στις γκαλερί του είναι δωρεάν, αλλά φυσικά, υψηλής ποιότητας, παραγωγής στούντιο και πήραν εκπληκτικά μοντέλα από διάφορους κύριους ιστότοπους πορνό. Ένα πράγμα για το οποίο το BabeSource είναι περήφανο για το περιεχόμενό του είναι κυρίως στη συλλογή πορνοστάρ.

Δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφες, σέξι και γοητευτικές κυρίες σε όλη μου τη ζωή. Απλώς φανταστείτε όλους αυτούς τους φανταστικούς μεγάλους ιστότοπους πορνό με εξίσου απίστευτες πορνοστάρ στη λίστα τους, όπως οι MileHighMedia, Brazzers, EvilAngel και TeamSkeet. Το BabeSource μπόρεσε να τα συγκεντρώσει όλα εδώ για τη δική σας ευχαρίστηση χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα.

Πώς έφτασε σε παγκόσμια δημοτικότητα;

Όπως γνωρίζουμε, το BabeSource παρέχει εκπληκτικές καλοφτιαγμένες φωτογραφίες, υπέροχες κυρίες, φανταστική επιλογή περιεχομένου και απίστευτα κακή αισθητική. Ο αριθμός των επισκεπτών που λαμβάνει αυτός ο ιστότοπος μηνιαίως είναι περίπου πάνω από 3 εκατομμύρια+, και συνεχώς αυξανόμενες σκύλες. Είναι ένα όμορφο έργο τέχνης, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία για την επιτυχία του. Όταν μια ιστοσελίδα είναι σωστά βελτιστοποιημένη, θα πρέπει να φαίνεται τόσο καθαρή και ευχάριστη όσο αυτή.

Ενώ το Babe Source ασχολείται κυρίως με τις φωτογραφίες, δεν έχει ταινίες στη σελίδα. Επομένως, οι χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν ταινίες πορνό πρέπει να πάνε αλλού. Έχω πολλές κριτικές ιστότοπου πορνό στο Dudethrill.com που μπορείτε να δείτε. Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι σας αρέσω και θέλετε να τραβήξετε τις φωτογραφίες πορνό με οπτικά και σεξουαλικά έντονη ατμόσφαιρα και σαν ένα εξαιρετικά εξαιρετικό επίπεδο περιεχομένου. Σε αυτή την περίπτωση, αυτή είναι η απάντηση στις προσευχές σας. Παρακολουθήστε το Babesource Twitter ροή, το Facebook τους ή αναζητήστε τους στο Reddit για να δείτε πόσο δημοφιλείς είναι!

Τυπικό περιεχόμενο του BabeSource

Όπως αναφέρθηκε, το BabeSource παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη μαζική συλλογή φωτογραφιών του με εκπληκτικές πορνοστάρ και παραγωγή από στούντιο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότερες από 40K+ πορνογραφικές φωτογραφίες διαθέσιμες προς το παρόν δωρεάν σε αυτόν τον ιστότοπο. Από όσα ισχυρίζεται ο ιστότοπος και αυτά που είδα, είναι σαφές ότι δεν είναι όλες οι εικόνες εδώ ποιότητας HD. Ορισμένοι μπορεί να φτάνουν κοντά σε υψηλή ανάλυση, αλλά μερικοί όχι - κάτι που είναι καλό για μένα, αρκεί οι φωτογραφίες HD να ανατρέπουν τον αριθμό των φτωχών.

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε ετικέτες σε διάφορες λέξεις-κλειδιά, όπως εσώρουχα, έβενο, μεγάλα βυζιά, όργιο, φετίχ, πόδι, στολή, ερασιτεχνικό κ.λπ. περιορίζει την οθόνη στις συγκεκριμένες προτιμήσεις σας.

Εκπληκτικά Pornstars στο BabeSource

BabeSource πορνοστάρ

Ξέρω ότι θα το διαβάσετε αμέσως. Φυσικά, αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει, σωστά; Πορνοστάρ! Τα κορίτσια! Μωράκια! Κυρίες! Κοινός! Ακριβώς στο επάνω μέρος της σελίδας βρίσκεται η λίστα με τις πορνοστάρ. Μπορείτε να το δείτε ακριβώς δίπλα στις επιλογές TopRated, Categories και MostViewed.

Ο κατάλογος των Pornstars είναι οργανωμένος αλφαβητικά, οπότε μπορείτε να τους ελέγξετε ξεκινώντας από το Α, καταλήγοντας στο Ζ. Κάθε μία από αυτές τις καυτές πορνοστάρ έχει μεμονωμένες γκαλερί που μπορείτε να δείτε, οπότε αν δείτε γνωστές ή αγαπημένες ηθοποιούς πορνό, κάντε κλικ στα ονόματά τους. Θα σας ανακατευθύνει στις γκαλερί τους. Πολλές από αυτές διαθέτουν εκατοντάδες γκαλερί.

Στην πραγματικότητα, όταν έκανα κλικ στην Alexa Grace, ω αγόρι, έχει 150+ γκαλερί προσβάσιμες δωρεάν. Αν έχει αυτή τη μαζική συλλογή, απλά φανταστείτε τι μπορούν να προσφέρουν οι άλλες πορνοστάρ! Νομίζω ότι το καλύτερο μέρος εδώ είναι ότι μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα δωρεάν. Δεν συναντάτε καθημερινά έναν φανταστικό ιστότοπο με δωρεάν πόρους από κορυφαίους ιστότοπους πορνό.

Σχεδιασμός και χρηστικότητα του BabeSource

Πορνογραφικές φωτογραφίες του BabeSource

Σε γενικές γραμμές, το BabeSource εμφανίζεται υψηλής ποιότητας και καλά συνδυασμένο. Η συνολική χρήση του ιστότοπου είναι εξαιρετική και ακόμη και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα αναπτυσσόμενα κουμπιά και η πλοήγηση στην αρχική οθόνη είναι όλα καλά εφαρμοσμένα. Είναι αρκετά αξιοπρεπές, στην πραγματικότητα. Κάτι που δεν περίμενα ποτέ από ιστότοπους πορνογραφικών φωτογραφιών.

Η εμφάνιση χρήστη του BabeSource είναι απλή, λειτουργεί γρήγορα και συνήθως έχει λιγότερες διαφημίσεις, εκτός από τη διαπραγμάτευση με ορισμένους διαφημιζόμενους για διαφορετικές προσφορές. Θυμηθείτε ότι ενδέχεται να δείτε πολλές διαφημίσεις στη σελίδα BabeSource και ακόμη και πληρωμένους συνδέσμους που σας ανακατευθύνουν σε άλλες πηγές. Εάν αυτό σας ενοχλεί, τότε υποθέτω ότι το BabeSource δεν είναι για εσάς.

Προσφέρουν επίσης υπηρεσίες προώθησης από premium ιστοσελίδες. Έτσι, αν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή που σας παρέχει πλήρη πρόσβαση σε διάφορες συλλογές φωτογραφιών και κλιπ από τους επιλεγμένους κορυφαίους ιστότοπους.

Κατηγορίες Porn Pic του BabeSource

Κατηγορίες BabeSource

Με 27 κατηγορίες, το BabeSource επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία "αρκετά". Για μένα, η έννοια της κατηγοριοποίησης θα έχανε την ουσία της αν υπερβαίνετε τις ταξινομήσεις. Εν τω μεταξύ, εάν συμπεριλάβετε απλώς μια ομάδα ή μερικές επιλογές για τους θεατές, δεν θα περιορίσετε τα αποτελέσματα. Έτσι, αυτή η σωστή ισορροπία του BabeSource καθιστά τις κατηγορίες πιο αποτελεσματικές στη χρήση.

Το BabeSource βρήκε το τέλειο γλυκό σημείο που εγγυάται ότι περιλαμβάνονται πολύ γνωστές και γνωστές κατηγορίες ενηλίκων αν μιλάμε για θέματα ενηλίκων. Έχει πολλές επιλογές για τα αστεία ενδιαφέροντά σας, όπως πολυφυλετικές, φουσκωτές, έβενο και cumshots, λεσβίες, τρανς, κλπ. Όλα όσα μπορεί να θέλετε συν πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως φετίχ, αιμομιξίες και κοστούμια. Θα βρείτε διάφορες φωτογραφίες με μια κατηγορία της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένης της μαζικής επιλογής πορνογραφικών ηθοποιών του BabeSource.

Λατρεύω τη διαφορετικότητα αυτού του ιστότοπου!

BabeSource μωρά

Όσον αφορά την ποικιλομορφία, είμαι περήφανος που λέω ότι το BabeSource είναι κορυφαίο. Έχει αρκετά αξιοπρεπή πράγματα στη σελίδα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι όλα πολύ καλά. Όταν επισκέπτεστε, μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορες προσωπικότητες, σώματα, χρώματα, μάτια και όλους τους άλλους τύπους που μπορείτε να σκεφτείτε. Υπάρχουν ακόμη και μικρές και μεγάλες βυζιά, συν μερικές όμορφες MILF και πορνοστάρ BBW επίσης. Καθένα από αυτά προερχόταν από διαφορετικές εθνότητες και έδινε μοναδικό χάρισμα.

Μπορείτε επίσης να έχετε τις τριάδες γαμήσιες, καυτές οργίες ή σόλο σκηνές των προκαταρκτικών παιχνιδιών σας, αν το λέτε. Φυσικά, μπορείτε επίσης να δείτε τις αγαπημένες σας ηθοποιούς πορνό να τσακώνονται, να τρώγονται ή να αυνανίζονται με τα παιχνίδια τους. Δεν είναι αρκετά καλό για εσάς; Θέλεις κι άλλο? Λοιπόν, στο BabeSource, θα βρείτε Ασιάτες, Μαύρους, Καυκάσιους, Λατίνους κ.ο.κ. Ξέρω ότι αυτό επιθυμείτε επειδή οι λάτρεις της πορνογραφίας (συμπεριλαμβανομένου και εμού) αναζητούν σκηνές με μοναδικούς συνδυασμούς σεξουαλικής δραστηριότητας και μωρών πορνό.

Άλλα Διασκεδαστικά πράγματα από το BabeSource

Το top 100 του BabeSource
 • Ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για κινητά

Όλοι αγαπάμε την ευκολία των τηλεφώνων μας, ειδικά όταν χρησιμοποιούμε ιστότοπους πορνό. Με ένα μόνο κτύπημα, μπορούμε ήδη να έχουμε πρόσβαση στα αγαπημένα μας βίντεο και φωτογραφίες από περιζήτητα πορνοστάρ. Είναι καλό ότι το BabeSource διαθέτει μια βελτιστοποιημένη έκδοση για κινητά του ιστότοπού της, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση όποτε βρίσκεστε εκτός ή μακριά από τον υπολογιστή σας.

Λειτουργεί τέλεια και λειτουργεί ομαλά, ακόμη και σε αργή σύνδεση. Έχω ακούσει ότι το BabeSource βελτιστοποίησε ακόμη και τον ιστότοπό του για να προσθέσει μερικές χρήσιμες δυνατότητες. Υπάρχουν νέες λειτουργίες και έκαναν τη διάταξη πιο φιλική προς κινητά. Τι περισσότερο μπορώ να πω? Αυτός ο ιστότοπος μου προκαλεί συγκινήσεις.

 • Φίλτρα

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι το BabeSource διαθέτει εξαιρετικές επιλογές φίλτρου. Βασικά, ο ιστότοπος φιλτράρει το περιεχόμενό του σύμφωνα με την πιο πρόσφατη μεταφόρτωση, τις υψηλότερες προβολές και την υψηλότερη βαθμολογία. Τώρα δεν χρειάζεται να περιηγείστε όλη μέρα για να βρείτε τις πιο πρόσφατες πορνογραφικές τάσεις που σας αρέσουν. Εκτός από αυτό, είναι εύκολο να φιλτράρετε συγκεκριμένες εικόνες με μη αυτόματο τρόπο, αναζητώντας λέξεις -κλειδιά, όπως blowjobs, BDSM, oral, καουμπόη, έβενο και χιλιάδες περισσότερες ετικέτες. Όποιος εργάζεται στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων πρέπει να γνωρίζει την αναγκαιότητα του φίλτρου και είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσο συχνά οι ιστότοποι δυστυχώς αποτυγχάνουν να το συμπεριλάβουν. Σοβαρά όμως, η επιλογή φίλτρου είναι απλώς απαραίτητη!

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

Υπάρχουν διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα εδώ στο BabeSource, φυσικά. Μπορεί να σας ενοχλεί, αλλά φρόντισαν να το κρατήσουν σε ελάχιστο επίπεδο. Σας στοιχηματίζω, το BabeSource έχει ελάχιστες διαφημίσεις. Έχω επισκεφτεί πολλούς ιστότοπους πορνογραφίας στο παρελθόν και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα αναδυόμενα παράθυρα έχω να αντιμετωπίσω κάθε δευτερόλεπτο περιήγησης. Είναι ενοχλητικοί. Λοιπόν, οι διαφημίσεις είναι αρκετά κατανοητές, όμως. Γνωρίζω ότι οι ιστότοποι λαμβάνουν τα χρήματά τους από διαφημίσεις. Οπότε καλύτερα να ετοιμάσετε αυτό το adblocker γιατί θα είναι ο νέος σας καλύτερος φίλος.

Τα υπέρ και τα κατά του BabeSource

PROS:

 • Το περιεχόμενο της πορνογραφικής εικόνας είναι φανταστικό
 • Οι γκαλερί ξεχειλίζουν
 • Οι φωτογραφίες του Pornstar είναι στούντιο
 • Ο ιστότοπος έχει απίστευτη διάταξη και είναι εύκολος στη χρήση
 • Τα φίλτρα και οι ετικέτες είναι τα καλύτερα
 • Ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για κινητά
 • Οι κατηγορίες είναι αξέχαστες και αρκετά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η λειτουργία κοινότητας δεν είναι διαθέσιμη
 • Μερικές εικόνες κακής ποιότητας

12 μεγαλύτεροι ιστότοποι με φωτογραφίες πορνό παρόμοιες με το Babesource.com:

# 1 - ImageFap

κατηγορίες imagefap

Γνωρίζατε ότι ένα άτομο έπρεπε να δέχεται εικόνες ακόμα και πριν από την εμφάνιση του διαδικτύου υψηλής ταχύτητας; Θεέ μου, αυτό είναι ένα παλιό σχολείο ImageFap! Αρκεί ένας άντρας να απολαμβάνει κατά καιρούς τα κλασικά. Το Image Fap θέλει να είναι ο καλύτερος ιστότοπος πορνό με βάση την εικόνα στον κόσμο. Παίρνετε μια συλλογή εικόνων με απίστευτο εύρος, ταχύτητα και απλότητα, ενσωματώνοντας παλιές γκαλερί εικόνων με απλή διεπαφή.

Εδώ είναι το πλήρης αναθεώρηση του ImageFap

PROS:

 • Μια μεγάλη κοινότητα που μοιράζεται προσωπικές γκαλερί
 • Πιο εκτεταμένη γκαλερί στο Διαδίκτυο
 • Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από πορνό και πορνό που σας αρέσουν
 • Όλα είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Απλός σχεδιασμός
 • Περιορισμένες δυνατότητες φίλτρου

# 2 - Erosberry

βίντεο erosberry

Το Erosberry είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε λίγο χρόνο. Υπάρχουν μερικές απίστευτες φωτογραφίες και γκαλερί σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα γυμνά του ErosBerry είναι μια φανταστική και φανταστική πηγή αν θέλετε να δείτε μερικές όμορφες φωτογραφίες γυμνών γυναικών. Οι τεράστιες εικόνες τους έκαναν γνωστό ότι έχουν μια μεγάλη συλλογή από υπέροχες γυναίκες που κάνουν μερικές συναρπαστικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, ο ιστότοπος εμφανίζει τελικά όλη την πρόσφατη δραστηριότητα του Eros Berry, καθώς και μοντέλα και τις κορυφαίες φωτογραφίες τους. Είναι μια φανταστική συλλογή από καταπληκτικές γυναίκες σε ισχυρές θέσεις. Μπορείτε επίσης να περάσετε πολύ χρόνο σε αυτήν την πλατφόρμα, αν σας αρέσει να βλέπετε υπέροχες και εκπληκτικές εικόνες.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική για το Erosberry

PROS:

 • Καλή 1
 • Διαφημίσεις GoMinimal
 • Αριθμός εξαιρετικών συλλογών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα πλήρους οθόνης

# 3 - EliteBabes

εικόνα elitebabes

Το Elite Babes έχει μια τεράστια συλλογή πορνό, όλα είναι δωρεάν και τα έργα που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αυτός ο ιστότοπος είναι σχετικά απλός, οπότε η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο και η εύρεση των πιο καυτών κορυφαίων κοριτσιών για αυνανισμό δεν είναι πολύ δύσκολη. Επίσης διαθέσιμα στην ιστοσελίδα είναι εντελώς φυσικά σώματα μοντέλων. Πράγματι, δεν θα δείτε ψεύτικα και γελοία μέρη του σώματος.

Η Elite Babes ενημερώνει επίσης τον ιστότοπό της τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Αυτό όχι μόνο υποδηλώνει ότι πρόκειται για νέα πράγματα για εσάς, αλλά επίσης σημαίνει ότι θα γνωρίζετε πότε είναι η επόμενη ενημέρωση. Ο ιστότοπος είναι πάντα σε θέση να ανακαλύψει εκπληκτικά γυμνά μοντέλα που είναι εξελιγμένα, πρόθυμα και κομψά. Όλα είναι εδώ! Σας περιμένουμε να εξερευνήσετε.

PROS:

 • Καλύτερη ποιότητα πορνογραφικών εικόνων
 • Σέξι και δελεαστικό περιεχόμενο
 • Τεράστια συλλογή υλικών
 • Λαμπερά πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες αγγελίες
 • Έλλειψη εξυπηρέτησης πελατών

# 4 - NudeGals

nudegals εικόνα

Υπάρχουν μερικές περιοχές σε αυτόν τον ιστότοπο που αξίζει να προσέξετε. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα επικεντρωθούμε στην περιοχή "βίντεο", εδώ στο Nude-Gals.com, η περιοχή "εικόνες" είναι η πιο δημοφιλής αφού διαθέτει πολλές εξαιρετικές γκαλερί.

Οι φωτογραφίες ομαδοποιούνται σε διάφορα μέρη. Ωστόσο, δεν υπάρχει διαφανές σύστημα κατηγοριοποίησης. Θα βρείτε επίσης αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς πορνό εδώ και κάνοντας κλικ στις συγκεκριμένες μικρογραφίες τους θα σας μεταφέρει σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

PROS:

 • Καυτές εικόνες
 • Αρκετά μια επιλογή φωτογραφιών
 • Παρουσιάζει τα προφίλ του μοντέλου
 • Ελκυστικά πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Όχι κατηγορίες
 • Μπερδεμένη παρουσίαση
 • Λίγες αγγελίες

# 5 - Ρυπαρός

smutty αρχική σελίδα

Το Smutty έχει μοντέρνο σχεδιασμό, με τις περισσότερες σελίδες να αποτελούνται από έναν τοίχο φωτογραφιών χωρισμένους σε στήλες. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει τη συμμετοχή των χρηστών. Ορισμένες συνδέσεις και εικονίδια στις πλευρικές γραμμές της σελίδας οδηγούν σε καυτό και νέο περιεχόμενο και ένα τεράστιο κουμπί στη γωνία που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν νέο υλικό.

Το σύστημα έχει επίσης ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το πιο εξαιρετικό υλικό να ανεβαίνει στην κορυφή και η δημιουργία της ειδικής τροφοδοσίας του αγαπημένου σας υλικού είναι ένα αεράκι. Προς το παρόν, ο ιστότοπος ευνοεί την ερασιτεχνική φωτογραφία, αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε ό, τι περιεχόμενο θέλετε.

PROS:

 • Διαθεσιμότητα ερασιτεχνικού και επαγγελματικού περιεχομένου
 • Μπορεί εξατομικευμένο περιεχόμενο
 • Υλικά με κορυφαία βαθμολογία
 • Εικόνες με συνεισφορά χρήστη
 • Πολύ ενδιαφέρουσα κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Περιορισμένα βίντεο

# 6 - SexyCandidGirls

SexyCandidGirls

Όπως λέει ο τίτλος αυτής της ιστοσελίδας, το SexyCandidGirls μας δίνει στους τοξικομανείς ένα τεράστιο ποσό ευχαρίστησης. Έχει μια συλλογή από σέξι, ζεστά και πανέμορφα κυρία που δεν μπορείτε να ξεχάσετε μέχρι να κοιμηθείτε. Αυτός είναι ο παράδεισός σας για να φέρετε τα όνειρα και είμαι βέβαιος ότι δεν θα χάσετε ούτε μία ευκαιρία να πατήσετε αυτά τα πορνό μωρά.

PROS:

 • Δεν εμφανίζονται διαφημίσεις
 • Απλό στη χρήση
 • Έχει διάφορα περιεχόμενα πορνό
 • Πολλές εικόνες από καυτά μωρά
 • Εικόνες HD

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς πορνό βίντεο

# 7 - Sex.com

σελίδα sex.com

Το Sex.com είναι εξαιρετικά κοντά στο να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και δημοφιλείς ιστότοπους με πορνογραφικές εικόνες. Ο ιστότοπος είναι απλός για εξερεύνηση και προσαρμογή. Μου αρέσει ο βαθμός προσαρμογής και η ευκαιρία να δημοσιεύσω περιεχόμενο. είναι ένας από τους λίγους ιστότοπους πορνό χωρίς διαφημίσεις. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και κλιπ υψηλής ποιότητας για να διαλέξετε.

Επίσης, αυτό που με εκπλήσσει είναι η ικανότητα αυτού του ιστότοπου να «μου αρέσει» και «να σχολιάζει» κάθε υλικό. Μπορείτε επίσης να "κάνετε κλικ" στην εικόνα για να φτάσετε στην πραγματική της πηγή. Αυτή η δυνατότητα καθιστά το Sex.com έναν καταπληκτικό ιστότοπο πληροφοριών και μια καταπληκτική τοποθεσία για να μοιράζεστε ερωτικές ταινίες και φωτογραφίες με τον κόσμο.

PROS:

 • Εξαιρετικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά
 • Υλικά καλής ποιότητας
 • Χωρίς διαφημίσεις/

Μειονεκτήματα:

 • Αδυναμία σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με άλλους στον ιστότοπο

# 8 - XHamsterPics

φωτογραφίες xhamster

Από το 2007, είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους για ερασιτεχνικό πορνό. Υπάρχουν περισσότερες από μια δεκαετία συναρπαστικές και συναρπαστικές φωτογραφίες, gif και ταινίες που πρέπει να μελετήσετε. Έχουν επίσης τα πάντα. Ρίξτε μια ματιά στις αποκλειστικές κυρίες κάμερες xHamster, τις ερασιτεχνικές ταινίες, τις σεξουαλικές ιστορίες και τη δωρεάν υπηρεσία γνωριμιών, εάν καταφέρετε να περάσετε από όλα όσα προσφέρει η περιοχή φωτογραφιών.

Η συλλογή εικόνων του ιστότοπου εμφανίζει τον αριθμό των φωτογραφιών και τον αριθμό των προβολών που έχει λάβει. Αυτό, μαζί με τις μικρογραφίες, σας δίνει μια αξιοπρεπή ένδειξη για το τι να περιμένετε. Όταν περιηγείστε, μπορείτε είτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρο το άλμπουμ σε μια σελίδα είτε να ρυθμίσετε μια αυτοματοποιημένη παρουσίαση κάνοντας κλικ σε μια φωτογραφία. Εάν θέλετε να μεγεθύνετε ή να δείτε προσεκτικά κάθε εικόνα, μια πλευρική γραμμή σας επιτρέπει επίσης να κάνετε μεγέθυνση στις φωτογραφίες.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά
 • Μαζική συλλογή ερασιτεχνικών περιεχομένων
 • Καλή ποιότητα φωτογραφίας

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις εδώ και εκεί

# 9 - EroticBeauties

Κορίτσια EroticBeaagues

Το EroticBeauties είναι ένας ιστότοπος που απευθύνεται σε ένα ιστολόγιο σεξουαλικής εικόνας αφιερωμένο στη φωτογράφιση των πιο αισθησιακών και πανέμορφων κυριών από όλο τον κόσμο. Θα βρείτε τακτικές ενημερώσεις με νέες φωτογραφίες από μια χούφτα μέρη, με μεγάλη έμφαση στη σεξουαλική φωτογραφία και τη δημιουργική απόχρωση. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης μια φθηνή συνδρομή, ιδανική για άτομα που αναζητούν οικονομική πρόσβαση σε όμορφες γυναίκες σε ερωτική φωτογραφία.

Μια πλήρης αναθεώρηση των EroticBeauties εδώ.

PROS:

 • Καταπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις
 • Καλές λεπτομέρειες φωτογραφίας
 • Ενημερώσεις καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη σέξι ερασιτεχνικά υλικά
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις

# 10 - PornPics

PornPics

Φυσικά, οι ταινίες, τα κλιπ, τα βίντεο σχετικά με τη γκρίνια, το ουρλιαχτό και το πιτσίλισμα μπορούν να δείξουν αρκετή ζέστη και ακόμη και αρκετές τραυματισμούς. Ωστόσο, πάνω από ένα εκατομμύριο λέξεις συνήθως δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν όταν πρόκειται για ακίνητες εικόνες. Υπάρχει ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος με εξειδικευμένες σεξουαλικές φωτογραφίες. μπορείτε να φτιάξετε τη μοναδική προσωπική σας αφήγηση και να την συμπεριλάβετε στο στιγμιότυπο ή την παρουσίαση διαφανειών.

Ο ιστότοπος PornPics είναι ένας φανταστικός πόρος καταπληκτικών γυμνών φωτογραφιών με πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά και πληθώρα φωτογραφιών και ταινιών. Αυτό το όνομα, PornPics, περιγράφει τον ιστότοπο ακριβώς επειδή διαθέτει χιλιάδες πορνογραφικές εικόνες. Μόλις μπείτε μέσα στην πλατφόρμα, αναμφίβολα θα αναγνωρίσετε ότι ο τίτλος λέει καλά το μέρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το PornPics είναι ο Νο.1 ιστότοπος πορνογραφικών εικόνων στον οποίο μπαίνω όταν θέλω να κοιτάζω γυμνές γυναίκες και να περνάω τον χρόνο μου όταν βαριέμαι.

Κάντε κλικ για ένα Πλήρης κριτική για το PornPics.

PROS:

 • Φανταστική συλλογή από σεξουαλικά άσεμνες φωτογραφίες
 • Η διάταξη και η πλοήγηση είναι κορυφαίες
 • Τα χαρακτηριστικά μπόνους είναι καταπληκτικά
 • Αρκετή πρόσβαση σε φανταστικούς ιστότοπους πορνό
 • Έχει αναζητήσει αστέρια πορνό από ποιοτικά στούντιο
 • HD φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι διαθέσιμοι
 • Μερικά αναδυόμενα διαφημιστικά προβλήματα

# 11 - Πικτό

Picoa πρόσφατα

Κάθε φωτογραφία στο Pictoa.com μπορεί να καλύπτει οποιοδήποτε πορνογραφικό είδος. Δεν υπάρχει ούτε μία κατηγορία που δεν έχουν συμπεριληφθεί και θα το παρατηρήσετε καθώς περιηγείστε στην περιοχή Κατηγορίες. Κάθε τάξη έχει δεκάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και γκαλερί πορνό.

Η πιο σημαντική πτυχή όλων είναι ότι όλες οι γκαλερί φωτογραφιών είναι δωρεάν. Δεν θα χρεωθείτε με τίποτα και θα μπορείτε να δείτε όσα θέλετε. Το μόνο μειονέκτημα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι θα πρέπει να τα βάζετε με κάποια διαφημιστικά σποτ γιατί είναι δωρεάν, κάτι που θα κάνει την εμπειρία λίγο πιο κουραστική.

Κριτική Pictoa εδώ.

PROS:

 • Όλο το είδος πορνό είναι διαθέσιμο
 • Τεράστια γκαλερί για εξερεύνηση
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Δεν απαιτείται εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Όχι πολύ εντυπωσιακός σχεδιασμός
 • Πάρα πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Αναδυόμενα παντού

# 12 - PornPaw

PornPaw

Το PornPaw είναι ένας ιστότοπος πορνογραφικών φωτογραφιών με μια τεράστια ποικιλία από φωτογραφίες πορνό, που μπορείτε να κατεβάσετε με χρέωση. Έχει μια τεράστια συλλογή από όλα όσα σας αρέσουν - από έβενο, MILF, ασιατικά, ξυρισμένα μουνί, φετίχ, BDSM και όλα τα είδη. Πες το και τα έχουν όλα για σένα! Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος τακτοποίησε τα πάντα για εσάς και ικανοποίησε την ευχαρίστησή σας όλη την ημέρα.

PROS:

 • Δωρεάν λήψη και πρόσβαση
 • Έχει λογαριασμούς προφίλ για τα αγαπημένα σας κορίτσια πορνό
 • Η κατηγορία εφήβων είναι μια απόλυτη τελειότητα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε ή να αξιολογήσετε τίποτα
 • Δεν υπάρχει επιλογή για παρουσίαση παρουσίασης
 • Έχει υδατογραφήματα

Ετυμηγορία

Χωρίς αμφιβολία, τα μωρά στο BabeSource είναι εντυπωσιακά και εκπληκτικά υπέροχα. Κάθε εικόνα που βλέπετε είναι σαν έργο τέχνης. Οι πορνογραφικές φωτογραφίες εδώ περιέχουν σκηνές που είναι όμορφα και εντυπωσιακά όμορφες, που σίγουρα πεινάνε την περιπατητή σας. Επιπλέον, οι πρόσθετες δυνατότητες και οι επιλογές φίλτρου καθιστούν ολόκληρη τη σελίδα πιο συναρπαστική για όσους ενδιαφέρονται.

Όλα στο BabeSource είναι ένα αριστούργημα από μόνο του. Δεν θα υπάρξει ερασιτεχνικό ή μιμητικό ψεύτικο από τη δεκαετία του 1800 που φαίνεται εδώ. Το μισούμε. Αντ 'αυτού, αυτή η γκαλερί δεν περιέχει παρά άψογες φωτογραφίες πορνό, και κάθε μοντέλο που προβάλλεται είναι πιο σεξουαλικά διεγερτικό από ένα φλογερό ηφαίστειο. Maybeσως το μόνο μειονέκτημα του BabeSource είναι οι διαφημίσεις, τις οποίες μια εφαρμογή αποκλεισμού διαφημίσεων μπορεί να επιδιορθώσει γρήγορα. Έτσι, αυτό δεν υπολογίζεται ως ενόχληση.

Τέλος πάντων, έχω δει ήδη την καλύτερη πλευρά του BabeSource. Τώρα είναι η σειρά σας να μαγευτείτε. Ένας μεγάλος αριθμός γκαλερί ενηλίκων, καλή ποικιλία υλικού και αξιοπρεπείς διαφημίσεις είναι μόνο μερικά από τα φανταστικά οφέλη που θα απολαύσετε. Έτσι, προσθέστε αυτό στη λίστα αγαπημένων σας όταν πηγαίνετε για κυνήγι φωτογραφιών πορνό.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή