Ενημερώθηκε: 24 Σεπτεμβρίου 2022

Erotelki

& Top-12 Ιστότοποι φωτογραφιών πορνό Όπως το erotelki.org

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το erotelki.org

Erotelki κύρια

Χρειάζεστε μερικές προτάσεις για νέες ιστοσελίδες πορνό; Λοιπόν, πήρα ένα για σένα, και αυτή τη φορά είναι η στιγμή του Erotelki να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός ο ιστότοπος πορνογραφικών εικόνων ισχυρίζεται ότι είναι ο καλύτερος και πιο φανταστικός προορισμός στο διαδίκτυο. Το Erotelki μπορεί να υπερηφανεύεται για το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που συλλέγεται από διαφορετικούς mainstream και δημοφιλείς πόρους. Μετά από λίγο καιρό στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων, η Erotelki έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τον δύσκολο αγώνα. Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι, "Είναι αληθείς αυτοί οι ισχυρισμοί;" Ή μήπως είναι άλλο ένα άχρηστο σκουπίδι; Θα το δούμε παρακάτω!

Επίσημη διεύθυνση URL: http://erotelki.org/

Υπάρχει πορνό παντού!

Σήμερα, κυκλοφορεί ένα σωρό πορνό και πολλά είναι κορυφαίας ποιότητας και υψηλής παραγωγής. Είναι πραγματικά αδύνατο για μένα να ενημερώνομαι για τα πάντα, και υπάρχουν δεκάδες ιστότοποι για ενήλικες που περνούν από τα δάχτυλά μου σχεδόν κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τις μεγάλες μου προσπάθειες να παραμένω ενημερωμένοι.

Αλλά φυσικά, πολλοί ιστότοποι συγκέντρωσης πορνό προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι, αλλά καταλήγουν με μια τεράστια περιοχή σκουπιδιών που καταγράφονται και οργανώνονται καθημερινά. Προφανώς, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι εκεί έξω που στοχεύουν να είναι τα πάντα για όλους. Συχνά, προσπαθούν να είναι όλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους, συσσωρεύοντας υπερβολικά πράγματα όπως έφηβες, φετίχ, αιμομιξία και σημαδούλες.

Όλα αυτά είναι στριμωγμένα σε ένα μόνο σπίτι χωρίς να παρατηρήσετε το συντριπτικό κομμάτι του πορνό. Δυστυχώς, αυτοί οι ιστότοποι θα ισχυριστούν απλώς ότι έχουν πολλά, αλλά όταν κοιτάζω, υπάρχουν μόνο δεκάδες χιλιάδες ταινίες όπου οι άνθρωποι απλώς μπερδεύονται.

Παρ 'όλα αυτά, λίγα απόλυτα βίντεο είναι διαθέσιμα μεταξύ των τρελών σε αυτούς τους ιστότοπους. Ευτυχώς, υπάρχουν εξειδικευμένοι ιστότοποι συλλογής που βοηθούν σε αυτό. Αυτό ακριβώς έχει καταφέρει η Erotelki, αλλά χωρίς το σωρό των σκουπιδιών που συναντούσα σε άλλες τοποθεσίες. Η Erotelki έχει συντάξει μια λίστα με τις κορυφαίες βρωμιές υψηλής ποιότητας που είναι προσβάσιμες στο διαδίκτυο.

Τι είναι το Erotelki;

Περιεχόμενο Erotelki

Το Erotelki είναι ένας ιστότοπος πορνό προσανατολισμένος στη λήψη και άλλοι εξέχοντες ιστότοποι έχουν εμπνεύσει μερικές από τις σχεδιαστικές επιλογές τους. Παρά το γεγονός ότι έχει το όνομα "Protube" στην κύρια σελίδα του, ο ιστότοπος παραμένει Erotelki επειδή ο τομέας του δεν ακολουθεί αυτό που προτείνει η κύρια σελίδα. Προσωπικά νόμιζα ότι έμοιαζε με τον ιστότοπο του Pornhub, κυρίως πώς ο σχεδιαστής ιστοσελίδων χρησιμοποίησε παρόμοιο «gunmetal gray» για το φόντο και τη συνολική αισθητική του ιστότοπου.

Παρά τις πολυάριθμες ανεπαρκώς ανεπτυγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά του Erotelki, ο ιστότοπος παραμένει ένας καταπληκτικός προορισμός για πορνό φωτογραφίες και βίντεο. Το πορνό του έχει υψηλότερη πυκνότητα εικονοστοιχείων από το κανονικό smut που επισκέπτεστε τακτικά. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ακράδαντα ότι χρησιμοποιούν παρόμοιο εξοπλισμό που χρησιμοποιούν τα εθνικά τηλεοπτικά κανάλια για τη λήψη εικόνων και βίντεο. Σίγουρα, μπορώ να καταλάβω πόσο εκπληκτική ήταν κάθε σκηνή και πλάνο που παρήγαγε το Erotelki μέσω της ποιότητας και της ανάλυσης.

Το Erotelki είναι φορτωμένο με φωτογραφίες πορνό υψηλής ποιότητας

Φωτογραφίες Erotelki

Όταν λέω υψηλής ποιότητας, το εννοώ. Το Erotelki είναι σοβαρό να μας φέρει εξαιρετικές φωτογραφίες. Οι γωνίες κάμερας και η ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται είναι εκπληκτικές και μοιάζουν με τεχνολογία προηγμένης τεχνολογίας. Πιθανότατα μπορείτε να καταλάβετε τι υπάρχει μέσα στα μπικίνι των κοριτσιών κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους—απλά αστειεύεστε! Αλλά εκτός από το αστείο, το Erotelki έχει υπέροχες λεπτομέρειες σε κάθε εικόνα, οπότε θα βρείτε μερικά πράγματα που άξια θαυμασμού αμέσως.

Εν τω μεταξύ, καθώς περπατάτε στη σελίδα, θα παρατηρήσετε ότι το Erotelki προβάλλει το περιεχόμενό του μέσω μιας εικόνας που μοιάζει με περιοδικό. Είναι αρκετά αναζωογονητικό γιατί ο σχεδιασμός και η οργάνωση δίνουν μια μοναδική αίσθηση σαν να σαρώνετε τις σελίδες ενός περιοδικού για ενήλικες. Ορισμένες περιγραφές δείχνουν μια πολυτελή αίσθηση παρόμοια με ιστοσελίδες πορνό υψηλής ποιότητας.

Το περιεχόμενο είναι με δυνατότητα λήψης και μπορεί να αποθηκευτεί μέσω των διακομιστών Uploaded, Turbobit και Exload. Απλώς επιλέξτε ποιο είναι καλύτερο για εσάς. Αυτές οι δυνατότητες είναι εύκολα προσβάσιμες, αλλά απαιτούν λογαριασμό, επομένως φροντίστε να εγγραφείτε. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Erotelki, μπορείτε να αγοράσετε πακέτα premium, αλλά κυρίως το περιεχόμενό τους είναι δωρεάν, οπότε προσωπικά δεν μπήκα στον κόπο να αγοράσω ένα.

Το Erotelki διαθέτει επίσης μια ενότητα σχολίων και οι χρήστες είναι ελεύθεροι να το κάνουν με ενεργό λογαριασμό. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια αυτής της αξιολόγησης, η σελίδα σύνδεσης του ιστότοπου δεν λειτουργούσε, επομένως δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την περιοχή των μελών τους. Ελπίζω το Erotelki να διορθώσει αυτό το πρόβλημα νωρίτερα γιατί θα χρειαστώ αυτή τη δυνατότητα σχολίων.

Απίστευτη συλλογή φωτογραφιών του Erotelki

Erotelki πορνό φωτογραφίες

Παρά το κακό σχέδιο, το Erotelki μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τις πηγές περιεχομένου του. Έχει φανταστικές τοποθεσίες που δημιουργούν αυτές τις εκπληκτικές εικόνες όμορφων κοριτσιών. Μερικά από αυτά είναι από τα AmourAngelsl, RylskyArt, FedorovHD, EroticBeauty, SuperbeModels, NudeBeauties και GoddessNudes. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς είστε αρκετά εξοικειωμένοι με τους ιστότοπους που ανέφερα και δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την ποιότητα της συλλογής του. Φανταστείτε τον πλούτο των πραγμάτων που μπορείτε να απολαύσετε εδώ — είναι κυριολεκτικά συγκλονιστικό.

Εκτός από αυτά, το Erotelki διαθέτει επίσης μια φανταστική συλλογή από τα BohoNudeArt, DeNudeArt, ExclusiveTeenPorn, FallInLust, FemJoy, Hegre-Art και Hegre-Art Old. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, αυτός ο ιστότοπος είναι μια πραγματική υπόθεση, και δεν μας γαμούν όταν είπαν ότι το Erotelki είναι οι καλύτερες φωτογραφίες πορνό στο διαδίκτυο! Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη συλλογή πριν, και η ιδέα ότι αυτές οι φωτογραφίες προέρχονται από πολλές πηγές απλώς κάνει το όλο θέμα πιο εκπληκτικό.

Erotelki γυμνά

Αλλά φυσικά, δεν μπορώ να μείνω χωρίς να πιέσω τη συλλογή από τις HollyRandall, Met-Art, MPL Studios, MyNakedDolls, Nakety, NuErotica και PhotoDromm. Αυτοί οι ιστότοποι που ανέφερα είναι εντυπωσιακοί και οι περισσότεροι διαθέτουν λήψεις υψηλής ποιότητας. Φυσικά, οι σκηνές είναι πιο λεπτομερείς και βρόμικες αφού είναι ποιοτικές. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα φύγετε ποτέ από τον ιστότοπο μόλις τον δείτε ξανά.

Τέλος, για να ολοκληρώσω την περιήγησή μου στην ενότητα εικόνων, τσέκαρα τα SensualGirl, SweetNatureNudes, Viv Thomas, StrictlyGlamour, TheEmilyBloom, Torrid-Art και Yonitale. Λίγα από αυτά είναι ίσως γνωστά σε εσάς. Φυσικά, είναι εξαιρετικά και αξιόπιστα sites. Όλοι τους βρίσκονται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν δημιουργήσει τις δικές τους βάσεις θαυμαστών. Σίγουρα, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το περιεχόμενό τους. Ίσως το μόνο που παραμένει αβέβαιο εδώ είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων της Erotelki.

Βίντεο με ποιοτική ψυχαγωγία

Βίντεο Erotelki

Το Erotelki δεν είναι απλώς ένας κορυφαίος ιστότοπος πορνογραφικών εικόνων, αλλά και ένα σπίτι της πιο φανταστικής ψυχαγωγίας βίντεο πορνό. Τα πάντα εδώ έχουν απίστευτες σκηνές και μπορείτε να απολαύσετε ένα σωρό πηγές. Για αρχή, τσέκαρα τα Honey-Cream, WoWGirl, TheArtPorn, SexMex, MetArtX και Fitting-Room. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι γνωστοί στο διαδίκτυο, αλλά τα μοντέλα τους τους κάνουν πραγματικά αξέχαστους. Όπως καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι από εμάς, τα μοντέλα είναι μεταξύ των βασικών παραγόντων που κάνουν κάθε ιστότοπο πορνό μοναδικό. Και με αυτούς τους τύπους τοποθεσιών, γνωρίζετε ήδη ότι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς για ψυχαγωγία.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, το Erotelki προσφέρει επίσης περισσότερα βίντεο από τα BoppingBabes, Cl-Erotic, BustyBuffy, EroBerlin, FTVGirls, Hegre-Art και JanNudes. Το διαμέτρημα των ομορφιών σε κάθε τοποθεσία είναι πραγματικά εξαιρετικό. Δεν έχω συναντήσει σελίδα που να παρουσιάζει απόλυτη τελειότητα. Αλλά ειλικρινά, αν όχι λόγω αυτών των προβεβλημένων τοποθεσιών, το Erotelki δεν θα είναι τόσο υπέροχο όσο είναι τώρα. Όπως ανέφερα, η σελίδα έχει κακή κατασκευή, έτσι ώστε να είναι αρκετά καταστροφική. Χάρη σε αυτούς τους ιστότοπους, μπορούμε να απολαμβάνουμε εξαιρετική ψυχαγωγία χωρίς πολύ κόπο.

Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης περισσότερες προσφορές από αυτές που ανέφερα. Εκτός από τα παραπάνω δίκτυα, είναι επίσης το σπίτι των JustTeenSit, N-Timate, PlayBoy, SexArt, SunErotica, Team Skeet, TeenModels, VintageFlash και X-Art. Γνωρίζετε ήδη τη φήμη αυτών των τοποθεσιών και πόσοι θαυμαστές τους λατρεύουν στον κόσμο της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Σίγουρα, η Erotelki ήδη σκέφτηκε να φέρει τους καλύτερους και καλύτερους ιστότοπους στη σελίδα, επομένως η ομάδα πίσω από το Erotelki έχει επιλέξει μόνο αυτούς που ξεχωρίζουν. Σοβαρά όμως, δεν έχω κανένα παράπονο για το περιεχόμενο του ιστότοπου, κυρίως αφού το Erotelki διαθέτει και βίντεο πάνω από τη συλλογή εικόνων του. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό μου όταν επισκέφτηκα εδώ για φωτογραφίες αλλά κατέληξα να έχω περισσότερες!

Τι χρειάζεται να βελτιώσει η Erotelki

Erotelki metart

Το έχω ήδη επισημάνει πριν από λίγο καιρό για τα πράγματα που δεν μου αρέσουν στο Erotelki αλλά με έναν λεπτό τρόπο. Προφανώς, ο ιστότοπος έχει μια σελίδα που μοιάζει κάπως ημιτελής, ή ίσως είναι πραγματικά ημιτελής, και δεν είμαι σίγουρος γιατί διατηρούν αυτήν την εικόνα μέχρι τώρα. Και επειδή ο ιστότοπος φαίνεται λίγο ακατάστατος, η συνολική εμφάνιση είναι αρκετά αντιεπαγγελματική. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα κουμπιά ή λειτουργίες για σχολιασμό, αξιολόγηση ή εγγραφή. Επιπλέον, η λήψη του περιεχομένου του φαίνεται λίγο ανασφαλής. Αλλά ξέρω σίγουρα ότι δεν είναι? φαίνεται πολύ ακατάστατο να εμπιστεύεσαι πάρα πολύ.

Η επιλογή μενού είναι επίσης αρκετά άχρηστη, καθώς κανένα από τα κουμπιά δεν λειτουργεί ούτε βοηθά στην εύρεση του τέλειου περιεχομένου. Κυρίως, η οθόνη στην κύρια σελίδα είναι γεμάτη με σέξι κορίτσια και πηγές από πολλούς ιστότοπους. Ήταν από το Met-Art, το FemJoy, το GoddessNudes και άλλα. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω ότι η μικρογραφία δεν θα μας δώσει προεπισκοπήσεις για το τι να περιμένουμε μέσα στη συλλογή. Θα ήταν αποτελεσματικό αν οι μικρογραφίες μας έδιναν μια ματιά στις σκηνές αντί να κάνουμε κλικ σε κάθε φωτογραφία και να μαντέψουμε αν φαίνονται καλά ή όχι. Νομίζω ότι η Erotelki θα πρέπει απλώς να ξανασχεδιάσει τα πάντα και να καταργήσει όλα τα πράγματα που έχει αυτή τη στιγμή. Καλό πράγμα, το Erotelki έχει εξαιρετικής ποιότητας περιεχόμενο, οπότε αυτό είναι ήδη ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Διαφορετικά, θα ήταν μια μεγάλη εμπειρία καταστροφής. Δεν μπορώ να παραπονεθώ πολύ για το περιεχόμενο μιας και μου άρεσαν πολύ τα πάντα εδώ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Erotelki

PROS:

 • Πολύ σέξι και δροσερό περιεχόμενο
 • Διαθέτει πολλούς ιστότοπους
 • Διαθέτει συλλογές βίντεο
 • Η λήψη είναι εύκολη
 • Τα μοντέλα είναι καυτά και δημοφιλή
 • Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας φαίνεται ξεπερασμένος και χρειάζεται βελτίωση
 • Μερικά κουμπιά είναι άχρηστα

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι φωτογραφιών πορνό Παρόμοιοι με το erotelki.org:

# 1 - PandesiaWorld

PandesiaWorld main

Η ψυχαγωγία πορνό δεν αφορά μόνο το σεξ, τα σκάνδαλα και τα κορυφαία κανάλια πορνό. Οι ιστότοποι ιστολογίων για ενήλικες και οι σεξ μάγκες παρέχουν επίσης απίστευτη ευχαρίστηση σε οποιονδήποτε έχει εξαιρετική γοητεία για μωρά απόλαυσης, φαντασίας και έλξης. Πράγματι, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το PandesiaWorld —ένας εκθαμβωτικός ιστότοπος με πορνογραφικό υλικό με ένα ψυχαγωγικό ιστολόγιο. Σας φέρνει τις πιο σύγχρονες ιστορίες και τις πιο φρέσκες γυμνές γκαλερί των αγαπημένων σας σταρ και ερασιτέχνων μωρών.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του PandesiaWorld.

PROS:

 • Εύκολες επιλογές λήψης
 • Φωτογραφίες υψηλής ποιότητας
 • Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο ως επισκέπτης
 • Πολλές κατηγορίες
 • Εκπληκτικές διαρροές διασημοτήτων
 • Διαθέτει ερασιτεχνικά μοντέλα

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Χωρίς σκληροπυρηνικά θέματα
 • Ανακατευθύνσεις και ιστότοποι τρίτων

# 2 - Superbe μοντέλα

σπίτι superbemodels

Η Superbe Models προσφέρει μια συλλογή από λαχταριστές κυρίες υψηλής ποιότητας που γδύνονται, πειράζουν και ποζάρουν την καυτή τους σωματική διάπλαση. Αυτές οι γυναίκες είναι τόσο εξαίσιες που ο ιστότοπος περιλάμβανε διάφορες selfies, βίντεο, ταινίες casting και διάφορα ερωτικά υλικά. Πράγματι, όλοι ξεσηκώνονται με τα στιγμιότυπα που είναι προσβάσιμα στο Superbe Models.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη κριτική των Superbe Models.

PROS:

 • Εύκολη πλοήγηση και χρήση πλατφόρμας
 • Συνεχείς ενημερώσεις
 • Υλικά υψηλής ποιότητας
 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Καυτές και ελκυστικές κυρίες
 • Ποικιλία εξαιρετικών λειτουργιών
 • Διατίθενται βίντεο μετάδοσης
 • Καθαρή και κομψή ιστοσελίδα

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς σκληροπυρηνικά υλικά
 • Μικρή συλλογή

# 3 - Sex.com

σελίδα sex.com

Το Sex.com είναι εξαιρετικά κοντά στο να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και δημοφιλείς ιστότοπους με πορνογραφικές εικόνες. Ο ιστότοπος είναι απλός για εξερεύνηση και προσαρμογή. Μου αρέσει ο βαθμός προσαρμογής και η ευκαιρία να δημοσιεύσω περιεχόμενο. είναι ένας από τους λίγους ιστότοπους πορνό χωρίς διαφημίσεις. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και κλιπ υψηλής ποιότητας για να διαλέξετε.

Επίσης, αυτό που με εκπλήσσει είναι η ικανότητα αυτού του ιστότοπου να «μου αρέσει» και «να σχολιάζει» κάθε υλικό. Μπορείτε επίσης να "κάνετε κλικ" στην εικόνα για να φτάσετε στην πραγματική της πηγή. Αυτή η δυνατότητα καθιστά το Sex.com έναν καταπληκτικό ιστότοπο πληροφοριών και μια καταπληκτική τοποθεσία για να μοιράζεστε ερωτικές ταινίες και φωτογραφίες με τον κόσμο.

Η πλήρης κριτική του Sex.com είναι διαθέσιμη εδώ.

PROS:

 • Εξαιρετικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά
 • Υλικά καλής ποιότητας
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αδυναμία σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με άλλους στον ιστότοπο

# 4 - Erosberry

αρχική σελίδα του erosberry

Το Erosberry είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε λίγο χρόνο. Υπάρχουν μερικές απίστευτες φωτογραφίες και γκαλερί σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα γυμνά του ErosBerry είναι μια φανταστική και φανταστική πηγή αν θέλετε να δείτε μερικές όμορφες φωτογραφίες γυμνών γυναικών. Οι τεράστιες εικόνες τους έκαναν γνωστό ότι έχουν μια μεγάλη συλλογή από υπέροχες γυναίκες που κάνουν μερικές συναρπαστικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, ο ιστότοπος εμφανίζει τελικά όλη την πρόσφατη δραστηριότητα του Eros Berry, καθώς και μοντέλα και τις κορυφαίες φωτογραφίες τους. Είναι μια φανταστική συλλογή από καταπληκτικές γυναίκες σε ισχυρές θέσεις. Μπορείτε επίσης να περάσετε πολύ χρόνο σε αυτήν την πλατφόρμα, αν σας αρέσει να βλέπετε υπέροχες και εκπληκτικές εικόνες.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του Erosberry.com.

PROS:

 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Αριθμός εξαιρετικών συλλογών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα πλήρους οθόνης

# 5 - Ζίσι

ζιζερός κύριος

Γύρω στο 2011, όταν ξεκίνησε ο Zishy, ​​μας έδωσαν μια φανταστική συλλογή από φωτογραφίες με ανάλυση υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, υπάρχουν εβδομαδιαίες ενημερώσεις για να απολαύσετε διασκεδαστικές λήψεις και νέα επιλεγμένα κορίτσια στην κάμερα. Επί του παρόντος, ο Zishy έχει πάνω από χίλιες συλλογές γκαλερί και 500+ βίντεο. Το Zishy έχει μια δροσερή και μοναδική ιδέα που μας δίνει την εμπειρία Bellesa.

Ειλικρινά, είναι αρκετά αναζωογονητικό να βλέπεις όλη τη συλλογή με μια δροσερή ιδέα για softcore και μη γυμνή ψυχαγωγία. Φυσικά, αυτό που τα κάνει όλα υπέροχα είναι τα επιλεγμένα κορίτσια, και σημειώστε ότι πολλά από αυτά είναι ερασιτέχνες. Σίγουρα, τους αρέσει να μας κοροϊδεύουν δείχνοντας τσιμπήματα, καυτές πλάκες, και μερικές φορές ακόμη και να είναι εντελώς γυμνοί.

Δείτε την πλήρη κριτική του Zishy.

PROS:

 • Το κουμπί φίλτρου είναι διαθέσιμο
 • Τα μέλη είναι ενεργά και ελκυστικά
 • Τα βίντεο είναι σύντομα αλλά υψηλής ποιότητας
 • Οι εικόνες είναι HD και ευκρινείς

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα παλιά βίντεο είναι σε μορφή SD
 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα μοντέλα
 • Σύντομα βίντεο μόνο
 • Χωρίς ετικέτες

# 6 - SexyCandidGirls

SexyCandidGirls στρινγκ

Όπως λέει ο τίτλος αυτής της ιστοσελίδας, το SexyCandidGirls μας δίνει στους τοξικομανείς ένα τεράστιο ποσό ευχαρίστησης. Έχει μια συλλογή από σέξι, ζεστά και πανέμορφα κυρία που δεν μπορείτε να ξεχάσετε μέχρι να κοιμηθείτε. Αυτός είναι ο παράδεισός σας για να φέρετε τα όνειρα και είμαι βέβαιος ότι δεν θα χάσετε ούτε μία ευκαιρία να πατήσετε αυτά τα πορνό μωρά.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική του SexyCandidGirls.

PROS:

 • Δεν εμφανίζονται διαφημίσεις
 • Απλό στη χρήση
 • Έχει διάφορα περιεχόμενα πορνό
 • Πολλές εικόνες από καυτά μωρά
 • Εικόνες HD

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς πορνό βίντεο

# 7 - PicHunter

σπίτι pichunter

Το PicHunter.com υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, χρονολογείται από το 2001. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση ενός ιού, καθαρού, γρήγορου, φιλικού προς το χρήστη και φαίνεται να είναι πιστοί στο λόγο τους. Αυτός ο ιστότοπος έχει προχωρήσει με την πάροδο του χρόνου και μπορείτε τώρα να ανακαλύψετε φωτογραφίες HD χωρίς αναζήτηση πολύ. Τα καθιστούν πολύ ορατά κατασκευάζοντας μια μεγάλη πινακίδα HD μπροστά από τις στοές που ταιριάζουν.

Ο αριθμός των δωρεάν διαθέσιμων αντικειμένων σε αυτήν τη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι εκπληκτικός. Μπορείτε ακόμη και να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό μέλους, ο οποίος θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ολόκληρα άλμπουμ και να κάνετε διάφορα άλλα πράγματα.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική του PicHunter.

PROS:

 • Επεξεργάζεται γρήγορα και γρήγορα
 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Τεράστια γκαλερί
 • Φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν ερασιτεχνικές εικόνες
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα

# 8 - AmaBitch

amabitch πορνό

Το Amateur Bitch, ευρέως γνωστό ως AmaBitch, είναι ένας ιστότοπος πορνό που περιλαμβάνει εκπληκτικές σέξι σκύλες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα κορίτσια δεν είναι πορνοστάρ με mainstream καριέρα και επιτυχημένα πορνό. Αντίθετα, είναι κανονικές κυρίες που λαχταρούν τεράστιες πούτσες, έτοιμες να κάνουν πίπα όποτε τις χρειαστούν. Από το 2008, η AmaBitch έχει εξελιχθεί και εντείνει το παιχνίδι της στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα υπάρχουν περισσότερα σε αυτή τη μικρή σκύλα τα επόμενα χρόνια.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική AmaBitch.

PROS:

 • Πολλά ερασιτέχνες κορίτσια και περιεχόμενο
 • Οι γκαλερί βρίσκονται σε αρχείο zip
 • Δωρεάν για χρήση
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε

Μειονεκτήματα:

 • Άσχημα σχεδιασμένο
 • Δεν υπάρχει κατηγοριοποίηση υλικού

# 9 - InstantFap

Κορυφαίες εικόνες InstantFap

Το InstantFap.com είναι ένας ιστότοπος πορνογραφικών εικόνων που διαθέτει μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Θα δείτε πολλούς πορνοστάρ σε διαφορετικές καταστάσεις και τοποθεσίες. Η αρχική σελίδα του InstantFap είναι αφιερωμένη στην εμφάνιση των πιο «καυτών» και «τρεπτικών» φωτογραφιών, πιθανότατα με βάση τον αριθμό των προβολών. Το Instant fap είναι τόσο απλό στην πρόσβαση και στη χρήση του κύριου σημείου πώλησης. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο στην κορυφή της σελίδας για να βρείτε κινούμενα GIF.

Δείτε την πλήρη κριτική του InstantFap.com.

PROS:

 • Καλές κατηγορίες
 • Τεράστια συλλογή εικόνων
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Αποτελεσματική και γρήγορη
 • Εξαιρετική πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Διακεκομμένες συνδέσεις
 • Ύπαρξη διαφημίσεων

# 10 - PornPics

πορνογραφικό σπίτι

Φυσικά, οι ταινίες, τα κλιπ, τα βίντεο σχετικά με τη γκρίνια, το ουρλιαχτό και το πιτσίλισμα μπορούν να δείξουν αρκετή ζέστη και ακόμη και αρκετές τραυματισμούς. Ωστόσο, πάνω από ένα εκατομμύριο λέξεις συνήθως δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν όταν πρόκειται για ακίνητες εικόνες. Υπάρχει ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος με εξειδικευμένες σεξουαλικές φωτογραφίες. μπορείτε να φτιάξετε τη μοναδική προσωπική σας αφήγηση και να την συμπεριλάβετε στο στιγμιότυπο ή την παρουσίαση διαφανειών.

Ο ιστότοπος PornPics είναι ένας φανταστικός πόρος εκπληκτικών γυμνών φωτογραφιών με πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά και πληθώρα φωτογραφιών και ταινιών. Αυτό το όνομα, PornPics, περιγράφει τον ιστότοπο ακριβώς επειδή διαθέτει χιλιάδες πορνογραφικές εικόνες. Αναμφίβολα θα αναγνωρίσετε ότι ο τίτλος λέει καλά το μέρος καθώς μπαίνετε στην πλατφόρμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το PornPics είναι ο Νο.1 ιστότοπος πορνογραφικών φωτογραφιών στον οποίο μπαίνω όταν θέλω να κοιτάζω γυμνές γυναίκες και να περνάω τον χρόνο μου όταν βαριέμαι.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του ιστότοπου PornPics.

PROS:

 • Φανταστική συλλογή από σεξουαλικά άσεμνες φωτογραφίες
 • Η διάταξη και η πλοήγηση είναι κορυφαίες
 • Τα χαρακτηριστικά μπόνους είναι καταπληκτικά
 • Αρκετή πρόσβαση σε φανταστικούς ιστότοπους πορνό
 • Έχει αναζητήσει αστέρια πορνό από ποιοτικά στούντιο
 • HD φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι διαθέσιμοι
 • Μερικά αναδυόμενα διαφημιστικά προβλήματα

# 11 - PornPaw

pornpaw σπίτι

Το PornPaw είναι ένας ιστότοπος πορνογραφικών φωτογραφιών με μια τεράστια ποικιλία από φωτογραφίες πορνό, που μπορείτε να κατεβάσετε με χρέωση. Έχει μια τεράστια συλλογή από όλα όσα σας αρέσουν - από έβενο, MILF, ασιατικά, ξυρισμένα μουνί, φετίχ, BDSM και όλα τα είδη. Πες το και τα έχουν όλα για σένα! Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος τακτοποίησε τα πάντα για εσάς και ικανοποίησε την ευχαρίστησή σας όλη την ημέρα.

Μάθετε περισσότερα για το PornPaw.com με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Δωρεάν λήψη και πρόσβαση
 • Έχει λογαριασμούς προφίλ για τα αγαπημένα σας κορίτσια πορνό
 • Η κατηγορία εφήβων είναι μια απόλυτη τελειότητα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε ή να αξιολογήσετε τίποτα
 • Δεν υπάρχει επιλογή για παρουσίαση παρουσίασης
 • Έχει υδατογραφήματα

# 12 - StasyQ

stasyq σπίτι

Το StasyQ φέρνει μια νέα αρένα για τους άνδρες να απολαμβάνουν αυτό το λαμπερό και ονειρικό πορνό. Αν και ορισμένοι άντρες θέλουν σκληροπυρηνικά πράγματα, σκηνές εκτός αυτού του κόσμου, σκληρό σεξ και πολλά άλλα, το StasyQ προσφέρει μια νέα προσέγγιση. Ως εκ τούτου, τα υλικά γύρω από τον τομέα είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για τους θαυμαστές του πορνό. Ξέρω ότι έχετε πάει σε διάφορους ιστότοπους softcore και, όπως και αυτοί, το StasyQ επιλέγει τα πιο όμορφα γυμνά μωρά. Αυτές οι γυναίκες αγαπούν να ανοίγονται και να διεγείρουν τον εαυτό τους για τη διασκέδασή σας.

Δείτε την πλήρη κριτική του StasyQ.

PROS:

 • Αποκλειστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Εικόνες υψηλής ανάλυσης
 • Καθαρός ιστότοπος
 • Κομψή σχεδίαση
 • Φτηνές προσφορές συνδρομής
 • Ποικιλία χαρακτηριστικών

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται αναβάθμιση για λήψη
 • Μικρές ταινίες

Τελικές Σκέψεις

Μετά από μια ενδελεχή αναθεώρηση, το Erotelki είναι πραγματικά ένας κορυφαίος ιστότοπος πορνό. Ίσως, αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό είναι η συλλογή μοντέλων. Είναι όλα καυτά και πανέμορφα, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Σίγουρα, αυτές οι στάρλετ είναι ξεδιάντροπες και πρόθυμες να πάνε σε διαφορετικά ύψη μόνο και μόνο για να μας προσφέρουν ποιοτική ψυχαγωγία. Επιπλέον, οι επιλεγμένοι ιστότοποι εδώ είναι εξαιρετικοί. Έχω πάει σε πολλούς ιστότοπους στο παρελθόν, ειδικά σε ιστότοπους με πορνό, αλλά μόνο το Erotelki έχει προσφέρει μια φανταστική σύνθεση. Μοιάζει με μια premium εταιρεία περιοδικών, που προσφέρει πολυτελείς φωτογραφίες και βίντεο. Το Erotelki θα μπορούσε να ήταν τέλειο από όλες τις απόψεις, αν όχι για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας του. Εάν υπάρχει κάποιος από το Erotelki που διαβάζει αυτήν την κριτική, προτείνω να ανανεώσετε τη σελίδα σας. Είμαι βέβαιος ότι θα προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες για να εγγραφείτε μόλις το κάνετε αυτό. Με ελκύει ήδη το περιεχόμενο. τι περισσότερο αν ο ιστότοπος έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και αισθητική; Μάλλον θα ζω εδώ για πάντα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή