Ενημερώθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2021

Fuskator

& 12-BEST Ιστοσελίδες με φωτογραφίες και φωτογραφίες όπως το Fuskator.com

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές ιστοσελίδες πορνογραφικών εικόνων για το Fuskator.com

fuskator σπίτι

Σε αυτήν την εποχή, τα βίντεο και οι ταινίες αποτέλεσαν την απόλυτη πηγή πορνογραφικού περιεχομένου στους λάτρεις της πορνογραφίας. Με αυτό, είναι πραγματικά αναζωογονητικό να συναντήσετε μια πλατφόρμα που αρνείται να συμμετάσχει στο συγκρότημα και αντίθετα επιλέγει μια δομή μόνο για εικόνα. Καθώς το σκέφτομαι, δεν είναι απαραίτητα το να βλέπεις ταινίες και βίντεο να είσαι άπληστος οπαδός του πορνό. υπάρχει επίσης κάτι εξαιρετικό για την ανακάλυψη μιας φανταστικής έκθεσης εικόνων. Αναδεικνύει ότι το παλιό σχολείο αισθάνεται και ενθουσιασμό. Ως εκ τούτου, οι εικόνες εξακολουθούν να είναι ισχυρές και ανθεκτικές στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής φαντασίας και των αναγκών κάθε πορνό.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://fuskator.com/

Μπήκα σε έναν ιστότοπο που υπερηφανεύεται ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια συλλογή πορνογραφικών γκαλερί. Ως εκ τούτου, ισχυρίζονται ότι εάν αναζητάτε την πιο ενημερωμένη συλλογή πορνογραφικών εικόνων, έχετε έρθει στο σωστό ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός ως Fuskator.com. Όταν προσγειώνεστε σε αυτόν τον ιστότοπο, θα δείτε ότι δεν διαθέτει βίντεο, ένα φόρουμ και άλλες λειτουργίες: τουλάχιστον, αληθεύουν τους ισχυρισμούς τους!

Το Fuskator.com είναι ένας δωρεάν πόρος για ενήλικες με έναν μόνο στόχο: να σας δώσει τις πιο σέξι φωτογραφίες και ταπετσαρίες σεξ και να επιδείξετε τις καλύτερες από αυτές. Η αίσθηση που θα πάρετε σε αυτήν την πλατφόρμα είναι απίστευτη και απαράδεκτη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φαίνεται να είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ιστότοπους φωτογραφιών πορνό στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ας γνωρίσουμε αυτόν τον ιστότοπο και να δούμε πώς αντιμετωπίζουν την πεινασμένη πλευρά μου.

Τα οπτικά του Fuskator.com

αρχική σελίδα του fuskator

Όταν επισκέπτεστε το fusktor.com για πρώτη φορά, θα παρατηρήσετε αμέσως τι είδους υπηρεσίες και προσφορές προσφέρουν. Η αρχική σελίδα των πορνογραφικών γκαλερί θα σας καλωσορίσει. Το περιεχόμενο είναι συντριπτικό και δημιουργεί μια άμεση αίσθηση έντασης. Η διάταξη και ο σχεδιασμός είναι και οι δύο αρκετά καλοί, γεγονός που προσθέτει και τη βιασύνη του ενθουσιασμού μου μέσα. Διαθέτει ένα υπέροχο μαύρο φόντο με φωτεινά γράμματα και γκρι κουτιά μικρογραφιών. Τα γραφικά αυτού του ιστότοπου εξυπηρετούν ήδη τον σκοπό τους.

Εκατομμύρια πράγματα που πρέπει να αγαπάτε στο Fuskator

Αυτός ο διάσημος και γνωστός ιστότοπος, ο οποίος λειτουργεί πλήρως από το 2010, έχει απαράμιλλη φήμη. Το Fuskator είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών που ελέγχεται από την κοινότητα, όπου ο καθένας μπορεί να ανεβάσει και να βαθμολογήσει τις φωτογραφίες του. Το Fuskator.com δεν είναι ο τυπικός πορνογραφικός ιστότοπός σας. Το Fuskator σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη και κοινή χρήση γκαλερί φωτογραφιών που έχουν αποθηκευτεί με συγκεκριμένη σειρά. Ο Fuskator φωνάζει στο κοινό χρησιμοποιώντας την ετικέτα "Just Porn Galleries, That All." Αυτή η ετικέτα είναι εμφανής καθώς η αρχική σελίδα τους εμφανίζει αυτόματα τις πιο πρόσφατες εικόνες που προστέθηκαν στον ιστότοπο. Έχουν περίπου 6.5 εκατομμύρια φωτογραφίες στη συλλογή τους. Πράγματι, πόσο τεράστιο είναι αυτό; Επιπλέον, δεν θα βαρεθείτε γρήγορα με τις ποικίλες και ποικίλες εικόνες που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη τους. Η κύλιση είναι διασκεδαστική καθώς μπορείτε να δείτε διαφορετικά κορίτσια, ανεξάρτητα από τη φυλή, το φόντο, το σχήμα του σώματος και το μέγεθος. Σίγουρα, οι πορνογραφικές φωτογραφίες προσφέρουν ενθουσιασμό όπως και τα βίντεο.

γκαλερί fuskator

Τα υλικά και οι φωτογραφίες

Με τόσες πολλές εικόνες που βρίσκονται σε αυτήν την πλατφόρμα, η περιήγηση και η κατηγοριοποίησή τους είναι ζωτικής σημασίας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ταξινομήσετε τις γκαλερί κατά ποιότητα, βαθμολογία ή αριθμό ετικετών. Κάθε συλλογή περιέχει μια μικρογραφία μικρογραφίας με προεπισκόπηση και άλλες σημαντικές πληροφορίες, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε να καθυστερήσετε τις μικρογραφίες για να δείτε τον τίτλο της γκαλερί, πόσες φωτογραφίες υπάρχουν, πόσες επιτυχίες έχει και πόσα αστέρια έχει στα πέντε.

Ένα άλλο γεγονός, καμία από τις εικόνες σε αυτήν τη σελίδα δεν είναι μοναδική σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν υπάρχει αυθεντικό ή πρωτότυπο πορνό Fuskator. Μπορείτε να δείτε δείγμα περιεχομένου από όλους τους σημαντικότερους ιστότοπους πορνό εδώ: είναι πραγματικά αξιοπρεπές όσον αφορά την παροχή μιας ποικιλίας πορνογραφίας γκαλερί. Σκεφτείτε και σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο: αντί να πηγαίνουν από ιστότοπο σε ιστότοπο αναζητώντας τα αγαπημένα σας κορίτσια, τα έχουν συγκεντρώσει όλα σε ένα μέρος. Ως εκ τούτου, όλα για την ευκολία σας! Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε την αναζήτηση και το άλμα από το ένα μέρος στο άλλο, καθώς όλα μπορεί να είναι εδώ.

Εκτός από αυτό, όλα φορτώνουν γρήγορα, και γενικά, η χρήση του ιστότοπου είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Υπάρχουν μόνο μερικά διαφημιστικά πανό στην κορυφή της σελίδας που δεν ενοχλούν. Μπορείτε επίσης να έχετε τη δυνατότητα προβολής εικόνων με σημαντικό τρόπο κάνοντας κλικ στο κουμπί "προβολή πλήρους εικόνας" σε κάθε μικρογραφία. Αυτός ο ιστότοπος φορτώνει εικόνες με την υψηλότερη ανάλυσή τους και τις εμφανίζει μία προς μία. Με αυτό, θα μπορείτε να απολαύσετε τις συνεδρίες fapping, βλέποντας πορνογραφικές εικόνες από κοντά.

εικόνα fuskator

Εμπειρία πλοήγησης του Fukator

Η στρατηγική εμφάνισης του προεπιλεγμένου περιεχομένου του ιστότοπου έχει δημιουργηθεί για να αναδεικνύει τις φωτογραφίες μία προς μία σε πλήρες μέγεθος. Δύο καλές υπηρεσίες πλοήγησης που έκαναν στον ιστότοπό τους είναι η "τυχαία πλήρης συλλογή" και "τυχαίες εικόνες". Αυτές οι ενότητες επιτρέπουν στο Fuskator να εκπλήξει τους χρήστες του εμφανίζοντας τυχαίες φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις τυχαίες εικόνες για να περιηγηθείτε και να ζήσετε από πρώτο χέρι τις πολλές διαθέσιμες φωτογραφίες σε αυτόν τον ιστότοπο.

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και ψάχνετε κάτι για να δουλέψετε με τον ανδρικό σας χαρακτήρα, η γραμμή αναζήτησης είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή σας. Προτείνω αυτή τη λειτουργία καθώς λειτουργεί αξιοθαύμαστα. Θα πρέπει να μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που αναζητάτε απλά πληκτρολογώντας τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, δεδομένου ότι όλα εδώ υποβάλλονται από τον χρήστη, ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε με λέξεις-κλειδιά και τίτλους για να λάβετε το επιθυμητό περιεχόμενό σας.

Και πάλι, το Fuskator είναι ένας εξαιρετικά φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπος που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κατεβάσει και να μοιραστεί γκαλερί, εάν διατηρηθεί με τη σειρά. Επιπλέον, επιτρέπεται μόνο ρητό περιεχόμενο και κάθε γκαλερί πρέπει να έχει τουλάχιστον οκτώ φωτογραφίες. Όπως ανέφερα νωρίτερα, το μεγαλύτερο μέρος των εικόνων λαμβάνονται σε υψηλή ανάλυση και είναι εύκολο να το κατεβάσετε στον σκληρό σας δίσκο. Κάνοντας απλώς κλικ στο κουμπί Αποθήκευση εικόνας, μπορείτε τώρα να απολαύσετε την εικόνα των αυνανιστικών αναγκών σας.

Καλα ΝΕΑ! Η μεταφόρτωση είναι δωρεάν!

Συνήθως, οι περισσότεροι ιστότοποι απαιτούν να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να ανεβάσετε περιεχόμενο. Εδώ στο Fuskator, οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει, χωρίς λογαριασμό, χωρίς σύνδεση. Εάν θέλετε να ανεβάσετε κάτι, μεταβείτε στη γραμμή "ανάκτηση διεύθυνσης URL" του ιστότοπου στην κορυφή. Αυτή η λειτουργία ανεβάζει αυτόματα όλες τις εικόνες από τη διεύθυνση URL της συλλογής που καταχωρίσατε. Εάν δεν έχετε υποβάλει ποτέ περιεχόμενο με αυτόν τον τρόπο πριν, μην ανησυχείτε, υπάρχει μια χρήσιμη οδηγία ακριβώς δίπλα στο πλαίσιο αναζήτησης. Γι 'αυτό μην είστε απλός λήψης φωτογραφιών, γίνετε ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός πολίτη πορνό και συμβάλλετε στο Fuskator. Μαζί, ας κάνουμε αυτόν τον ιστότοπο ζωντανό και πηγαίνοντας. Είναι όφελος μας, ούτως ή άλλως.

πολιτική fuskator

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Fuskator.com

PROS:

 • Δεν χρειάζονται λογαριασμοί
 • Δωρεάν χρήση
 • Εικόνες υψηλής ανάλυσης με πλήρεις επιλογές προβολής εικόνων
 • Περιεχόμενο που υπέβαλε ο χρήστης
 • Ευρεία συλλογή εικόνων
 • Εκατομμύρια εικόνες στη βιβλιοθήκη τους
 • Αποτελεσματική λειτουργία αναζήτησης
 • Φιλικό προς το χρήστη και εύκολο να ανεβάσετε περιεχόμενο.
 • Ωραίο σύστημα ετικετών
 • Σχεδόν καμία διαφήμιση

Μειονεκτήματα:

 • Ανεπαρκής δυνατότητα για κινητά
 • Λείπει χαρακτηριστικό γνώρισμα όπως η δυνατότητα σχολιασμού
 • Μικρές και χαριτωμένες μικρογραφίες
 • Αρκετά παλιομοδίτικο σχεδιασμό ιστοσελίδων

12 καλύτερες φωτογραφίες πορνό και ιστότοποι φωτογραφιών παρόμοιες με το Fuskator.com:

# 1 - Μπόνους: brazzers

κύρια brazzers

Το Brazzers είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος και θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό premium μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμό βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος της κυκλοφορίας του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσετε μια ποικιλία θεμάτων. Συμπεριλαμβάνονται, λεσβιακό σεξ, σκληροπυρηνικοί, σαγηνευτικοί MILFs, έφηβοι, ζωντανές ερασιτέχνες και πολλά άλλα.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Κάθε μέρα, πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος, για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το 2019 το λέει όλα.

Έτσι, Ελέγξτε εδώ αν ψάχνετε για έκπτωση Brazzers.

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - ImageFap

σπίτι του imagefap

Με εκατομμύρια γκαλερί σε έναν μοναδικό ιστότοπο, το ImageFap προσφέρει τα πάντα, από τις τυπικές σεξ φωτογραφίες έως το πραγματικά γυμνό και στριμμένο υλικό. Ως εκ τούτου, βρείτε όλα όσα αναζητάτε, καθώς και πολλά πράγματα που δεν συνειδητοποιήσατε ότι αναζητούσατε. Ο ιστότοπος ενημερώνεται επίσης συχνά, και παρόλο που υπάρχουν διαφημίσεις στον ιστότοπο, είναι μόνο μια μικρή ενόχληση.

Πρόκειται για έναν δωρεάν ιστότοπο όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες που αναζητούν. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος είναι πράγματι μια συγκεκριμένη προσθήκη στη λίστα σας. Πάμε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία και γίνε μέλος της μεγάλης κοινότητάς τους! Αποκτήστε τις καλύτερες και κορυφαίες εικόνες που θα σας κάνουν να πατάτε με έντονη ικανοποίηση.

Πλήρης κριτική ImageFap εδώ.

PROS:

 • Μεγαλύτερη συλλογή εικόνων πορνό
 • Μεγάλη κοινότητα
 • Χωρίς ταλαιπωρία και όλα είναι δωρεάν
 • Ενημερώσεις κάθε λεπτό και ώρα
 • Καλός ιστότοπος για κινητά
 • Καλύπτει διαφορετικά είδη και κατηγορίες

Μειονεκτήματα:

 • Ξεπερασμένη διάταξη και σχεδιασμός
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Μικρές μικρογραφίες

# 3 -  Sex.com

σελίδα sex.com

Το Sex.com είναι εξαιρετικά κοντά στο να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και δημοφιλείς ιστότοπους με πορνογραφικές εικόνες. Ο ιστότοπος είναι απλός για εξερεύνηση και προσαρμογή. Μου αρέσει ο βαθμός προσαρμογής και η ευκαιρία να δημοσιεύσω περιεχόμενο. είναι ένας από τους λίγους ιστότοπους πορνό χωρίς διαφημίσεις. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και κλιπ υψηλής ποιότητας για να διαλέξετε.

Επίσης, αυτό που με εκπλήσσει είναι η ικανότητα αυτού του ιστότοπου να «μου αρέσει» και «να σχολιάζει» κάθε υλικό. Μπορείτε επίσης να "κάνετε κλικ" στην εικόνα για να φτάσετε στην πραγματική της πηγή. Αυτή η δυνατότητα καθιστά το Sex.com έναν καταπληκτικό ιστότοπο πληροφοριών και μια καταπληκτική τοποθεσία για να μοιράζεστε ερωτικές ταινίες και φωτογραφίες με τον κόσμο.

PROS:

 • Εξαιρετικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά
 • Υλικά καλής ποιότητας
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αδυναμία σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με άλλους στον ιστότοπο

# 4 - Ερωτικές ομορφιές

eroticbeaagues σπίτι

Το Erotic Beauties είναι ένας ιστότοπος που εξυπηρετεί ένα blog σεξουαλικής εικόνας αφιερωμένο στη φωτογράφηση των πιο αισθησιακών και πανέμορφων κυριών από όλο τον κόσμο. Θα βρείτε τακτικές ενημερώσεις με φρέσκες νέες φωτογραφίες από λίγα μέρη, με έντονη έμφαση στη σεξουαλική φωτογραφία και τη δημιουργική απόχρωση. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης μια φτηνή συνδρομή, η οποία είναι ιδανική για άτομα που αναζητούν προσιτή πρόσβαση σε όμορφες γυναίκες με ερωτική φωτογραφία.

PROS:

 • Καταπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις
 • Καλές λεπτομέρειες φωτογραφίας
 • Ενημερώσεις καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη σέξι ερασιτεχνικά υλικά
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις

# 5 -  Πορνογραφίες

PornPics

Οι φωτογραφίες είναι ενεργοποιημένες Πορνογραφίες είναι πολύ άριστα. Αυτές δεν είναι ερασιτεχνικές, κοκκώδεις φωτογραφίες που προέρχονται από οπουδήποτε. Ως εκ τούτου, κάθε φωτογραφία σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εξαιρετικής ποιότητας και κάθε γυναίκα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι απόλυτα αγαπημένη. Το Pornpics έχει επίσης μια λειτουργία παρουσίασης διαφανειών, η οποία είναι πραγματικά χρήσιμη.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε όλες τις φωτογραφίες σε προβολή διαφανειών υψηλής οθόνης υψηλής ανάλυσης μόλις κάνετε κλικ σε ένα άλμπουμ. Κάντε κλικ και σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα με τα βέλη για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εικόνες κατά βούληση. Η Pornpics έκανε μια φανταστική δουλειά να αγκαλιάσει τον κόσμο των πορνογραφικών εικόνων ως το νέο περιεχόμενο.

PROS:

 • Φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας
 • Έχει τα πιο όμορφα και δελεαστικά μοντέλα
 • Βολικές και εύχρηστες λειτουργίες
 • Καθαρός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Φιλικό προς το χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Μπερδεμένες μικρογραφίες
 • Χωρίς κοινότητες
 • Έχει διαφημίσεις

# 6 -  Φωτογραφίες XHamster

φωτογραφίες xhamster

Από το 2007, είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους για ερασιτεχνικό πορνό. Υπάρχουν περισσότερες από μια δεκαετία συναρπαστικές και συναρπαστικές φωτογραφίες, gif και ταινίες που πρέπει να μελετήσετε. Έχουν επίσης τα πάντα. Ρίξτε μια ματιά στις αποκλειστικές κυρίες κάμερες xHamster, τις ερασιτεχνικές ταινίες, τις σεξουαλικές ιστορίες και τη δωρεάν υπηρεσία γνωριμιών, εάν καταφέρετε να περάσετε από όλα όσα προσφέρει η περιοχή φωτογραφιών.

Η συλλογή εικόνων του ιστότοπου εμφανίζει τον αριθμό των φωτογραφιών και τον αριθμό των προβολών που έχει λάβει. Αυτό, μαζί με τις μικρογραφίες, σας δίνει μια αξιοπρεπή ένδειξη για το τι να περιμένετε. Όταν περιηγείστε, μπορείτε είτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρο το άλμπουμ σε μία σελίδα είτε να ρυθμίσετε μια αυτόματη προβολή διαφανειών κάνοντας κλικ σε μια φωτογραφία. Σε περίπτωση που θέλετε να μεγεθύνετε ή να κοιτάτε προσεκτικά κάθε εικόνα, υπάρχει επίσης μια πλαϊνή μπάρα που σας επιτρέπει να μεγεθύνετε τις φωτογραφίες.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά
 • Μαζική συλλογή ερασιτεχνικών περιεχομένων
 • Καλή ποιότητα φωτογραφίας

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις εδώ και εκεί

# 7 -  PicHunter

εικόνα pichunter

Το PicHunter.com υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, που χρονολογείται από το 2001. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση χωρίς ιούς, καθαρούς, γρήγορους, φιλικούς προς το χρήστη και φαίνεται να είναι αληθινοί στο λόγο τους. Αυτός ο ιστότοπος έχει προχωρήσει με την πάροδο των χρόνων και τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε φωτογραφίες HD χωρίς να ψάξετε πολύ μακριά. Τους καθιστούν πολύ ορατούς κατασκευάζοντας ένα μεγάλο σήμα HD μπροστά από τις γκαλερί που ταιριάζουν.

Ο αριθμός των δωρεάν διαθέσιμων αντικειμένων σε αυτήν τη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι εκπληκτικός. Μπορείτε ακόμη και να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό μέλους, ο οποίος θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ολόκληρα άλμπουμ και να κάνετε διάφορα άλλα πράγματα.

PROS:

 • Επεξεργάζεται γρήγορα και γρήγορα
 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Τεράστια γκαλερί
 • Φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν ερασιτεχνικές εικόνες
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα

# 8 -  InstantFap

instantfap.image

Το InstantFap.com είναι ένας ιστότοπος με πορνογραφικές εικόνες που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Θα δείτε πολλά πορνοστάρ σε διαφορετικές καταστάσεις και τοποθεσίες. Η αρχική σελίδα του InstantFap είναι αφιερωμένη στην εμφάνιση φωτογραφιών "πιο καυτών" και "τάσεων", πιθανότατα με βάση τον αριθμό των προβολών. Το γεγονός ότι το Instant Fap είναι τόσο απλό στην πρόσβαση και τη χρήση του είναι το κύριο σημείο πώλησης. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο κορυφής της σελίδας για να βρείτε κινούμενα GIF.

PROS:

 • Καλές κατηγορίες
 • Τεράστια συλλογή εικόνων
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Αποτελεσματική και γρήγορη
 • Εξαιρετική πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Διακεκομμένες συνδέσεις
 • Ύπαρξη διαφημίσεων

# 9 -  Πικτό

σελίδα εικονικών

Κάθε φωτογραφία στο Pictoa.com μπορεί να καλύπτει οποιοδήποτε πορνογραφικό είδος. Δεν υπάρχει ούτε μία κατηγορία που δεν έχουν συμπεριληφθεί και θα το παρατηρήσετε καθώς περιηγείστε στην περιοχή Κατηγορίες. Κάθε τάξη έχει δεκάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και γκαλερί πορνό.

Η πιο σημαντική και σημαντική πτυχή όλων είναι ότι όλες οι γκαλερί φωτογραφιών είναι δωρεάν. Δεν θα χρεωθείτε με τίποτα και θα μπορείτε να δείτε όσα θέλετε. Το μόνο μειονέκτημα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι θα πρέπει να ανεβάσετε ορισμένες διαφημίσεις, επειδή είναι δωρεάν, κάτι που θα κάνει την εμπειρία λίγο πιο κουραστική.

PROS:

 • Όλο το είδος πορνό είναι διαθέσιμο
 • Τεράστια γκαλερί για εξερεύνηση
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Δεν απαιτείται εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Όχι πολύ εντυπωσιακός σχεδιασμός
 • Πάρα πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Αναδυόμενα παντού

# 10 - Γυμνό Γκαλς

nudegals εικόνα

Υπάρχουν μερικές περιοχές σε αυτόν τον ιστότοπο που σίγουρα αξίζει να προσέξετε. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα επικεντρωθούμε στην περιοχή "βίντεο", εδώ στο Nude-Gals.com, η περιοχή "εικόνες" είναι η πιο δημοφιλής αφού διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικές γκαλερί.

Οι φωτογραφίες ομαδοποιούνται σε διάφορα μέρη. Ωστόσο, δεν υπάρχει σαφές σύστημα κατηγοριοποίησης. Θα βρείτε επίσης αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς πορνό εδώ και κάνοντας κλικ στις συγκεκριμένες μικρογραφίες τους θα σας μεταφέρει σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

PROS:

 • Καυτές εικόνες
 • Αρκετά μια επιλογή φωτογραφιών
 • Παρουσιάζει τα προφίλ του μοντέλου
 • Ελκυστικά πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Όχι κατηγορίες
 • Μπερδεμένη παρουσίαση
 • Λίγες αγγελίες

# 11 - Ρυπαρός

smutty αρχική σελίδα

Ο Smutty έχει σύγχρονο σχεδιασμό, με τις περισσότερες σελίδες να αποτελούνται από έναν τοίχο φωτογραφιών χωρισμένο σε στήλες. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί σαφώς για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των χρηστών. Στις πλευρικές γραμμές της σελίδας, ορισμένες συνδέσεις και εικονίδια οδηγούν σε ζεστό και νέο περιεχόμενο και ένα τεράστιο κουμπί στη γωνία που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν νέο υλικό.

Το σύστημα έχει επίσης ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το πιο εξαιρετικό υλικό να ανεβαίνει στην κορυφή και η δημιουργία της δικής σας ξεχωριστής ροής από το αγαπημένο σας υλικό είναι ένα αεράκι. Προς το παρόν, ο ιστότοπος ευνοεί την ερασιτεχνική φωτογραφία, αλλά μπορείτε να βρείτε ό, τι περιεχόμενο θέλετε.

PROS:

 • Διαθεσιμότητα ερασιτεχνικού και επαγγελματικού περιεχομένου
 • Μπορεί εξατομικευμένο περιεχόμενο
 • Υλικά με κορυφαία βαθμολογία
 • Εικόνες με συνεισφορά χρήστη
 • Πολύ ενδιαφέρουσα κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Περιορισμένα βίντεο

# 12 -  Erosberry

γκαλερί erosberry

Το Erosberry είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε λίγο χρόνο. Υπάρχουν μερικές απίστευτες φωτογραφίες και γκαλερί σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα γυμνά ErosBerry είναι μια φανταστική και φανταστική πηγή εάν θέλετε να δείτε μερικές όμορφες φωτογραφίες γυμνών κυριών. Η τεράστια συλλογή των εικόνων τους έκανε γνωστό ότι έχουν μια μεγάλη συλλογή από υπέροχες γυναίκες που κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Επιπλέον, ο ιστότοπος εμφανίζει τελικά όλη την πρόσφατη δραστηριότητα του Eros Berry, καθώς και μοντέλα και τις κορυφαίες φωτογραφίες τους. Είναι μια φανταστική συλλογή από καταπληκτικές γυναίκες σε ισχυρές θέσεις. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε αυτήν την πλατφόρμα, αν σας αρέσει να βλέπετε υπέροχες και λαχταριστές εικόνες

PROS:

 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Αριθμός εξαιρετικών συλλογών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα πλήρους οθόνης

Πάρε μακριά

Πράγματι, το Fuskator.com είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος γκαλερί με πορνογραφικό υλικό όπου είχα μια πολύ φανταστική εμπειρία. Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση είναι εξαιρετικές. Φαίνεται ότι δεν είναι πάρα πολύ ούτε πολύ. Και πιστεύω ότι αυτοί οι φανατικοί φανατικοί των πορνογραφικών φωτογραφιών θα έχουν ικανοποίηση σε αυτήν την πλατφόρμα. Πράγματι, ένας παράδεισος και καταφύγιο συλλεκτών φωτογραφιών. Γιατί το λέω αυτό; Απλά, υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά δεν είναι ενοχλητικές, όπως αυτές από τους άλλους ιστότοπους. Επίσης, η τεράστια συλλογή περιεχομένων είναι γευστική.

Επιπλέον, είναι επίσης ένας από τους ασφαλέστερους ιστότοπους γκαλερί πορνό που έχω δει και δει ποτέ και η μετριοπάθεια φαίνεται να είναι αρκετή. Ο ιστότοπος συνεχίζει πράγματι την κληρονομιά του και είναι προφανές ότι θα πετύχει και θα αγγίξει σεξουαλικές φαντασιώσεις και ζει περισσότερο. Οι δυνατότητές τους είναι εξαιρετικές και η μεταφόρτωση είναι δωρεάν. Ναι, μπορείτε να συνεισφέρετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε χωρίς να διακυβεύετε την ταυτότητά σας. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς! Πόσο βολικό και εύκολο είναι αυτό!

Αν σας αρέσουν οι καυτές εικόνες πορνό, δοκιμάστε αμέσως τις υπηρεσίες του Fuskator. Επισκεφθείτε το μέρος τώρα και απολαύστε σέξι φωτογραφίες όλων των τύπων, από πραγματικές σπιτικές φωτογραφίες έως ερασιτέχνες και κραυγαλέα πορνό. Μιλώντας για τέτοια, μην διστάσετε να ζήσετε Brazzers.com πολύ; θα ζήσετε την απόλαυση σαν τον ουρανό που σας αξίζει.

Πιάσε τα τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή