Ενημερώθηκε στις: 6 Δεκεμβρίου 2021

Γυμνά-κορίτσια

& 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Πορνό Εικόνων Όπως το NudeGals.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeGals.com

γυμνό σπίτι

Η σημερινή κριτική είναι απλή. αν είστε λάτρεις της φωτογραφίας με μια γεύση γυμνών καυτών και σαγηνευτικών γυναικών, τότε αυτό είναι ακριβώς κατάλληλο για εσάς. Σε αυτήν τη γενιά, ποιος άλλος δεν αγαπά να έχει πρόσβαση σε γυμνά πράγματα; Λοιπόν, στοιχηματίζω ότι είστε μέρος των δισεκατομμυρίων εξαρτημένων από πορνό που θέλουν να τρελαθούν όλη μέρα με όμορφες κυρίες σε εικόνες υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, μην ψάχνετε άλλο. Το Nude-Gals.com είναι αυτό που ψάχνετε. Αυτός ο ιστότοπος είναι μια δωρεάν υπηρεσία πορνογραφικής εικόνας που προσφέρει έναν σχεδόν άπειρο αριθμό λαμπερών εκθέσεων σεξουαλικής εικόνας και προεπισκόπηση ταινιών από μια ποικιλία πορνογραφικών βιομηχανιών.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://nude-gals.com/

Όπως αναφέρθηκε, το Nude-Gals είναι ένας απλός ιστότοπος με πολλές δυσάρεστες φωτογραφίες από τις πιο εκλεπτυσμένες κυρίες του κλάδου. Από το όνομα αυτής της πλατφόρμας, ο καθένας πιθανότατα μπορεί να μαντέψει τι θα πρέπει να παραδώσει και αναμφίβολα θα σας αρέσουν τα τραγικά του πράγματα. Ο τομέας σάς παρέχει πρόσβαση σε πολλές εκπληκτικές κυρίες που είναι πρόθυμες να είναι εντελώς γυμνές. Είστε ελεύθεροι να ελέγξετε, να πλοηγηθείτε και να κατεβάσετε οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει - αυτό είναι ένα υπέροχο νέο! Τι άλλο μου αρέσει; Τα περιεχόμενα είναι πάντα καλής ποιότητας και γυρισμένα επαγγελματικά.

Γυμνό και κορίτσια, πότε ξεκίνησε;

Το Nude-Gals ιδρύθηκε και καταχωρήθηκε το 2011, επομένως αυτή τη στιγμή της ανασκόπησης, αυτός ο ιστότοπος είναι ήδη δεκαετίας. Παραδόξως, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά νέος στη βιομηχανία, τα αρχεία του ιστότοπου χρονολογούνται από το 1998. Ουάου! Αυτό σημαίνει ότι η συλλογή τους είναι τεράστια, λαμβάνοντας υπόψη τις μηνιαίες προσθήκες και ενημερώσεις. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικών εικόνων εκεί έξω που να προσφέρει την ίδια εκτεταμένη επιλογή ουράνιων θησαυρών.

Επιπλέον, θυμηθείτε τον εαυτό σας ότι αυτός ο ιστότοπος επικεντρώνεται σε γκαλερί και βιβλιοθήκες φωτογραφιών. Ως εκ τούτου, εάν έχετε την τάση να αναζητάτε βίντεο και σκληρές ενέργειες, το Nude Gals ενδέχεται να μην σας το προσφέρει αυτό. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα περιεχόμενα συλλαμβάνονται και λαμβάνονται απευθείας από πορνογραφικά βίντεο, οι άνθρωποι πίσω από την πλατφόρμα διαβεβαιώνουν το κοινό τους ότι δεν θα απογοητευτούν ποτέ από την πρόσβαση στον ιστότοπο. Επιπλέον, οι εικόνες από μόνες τους θα ενθουσιάσουν εξίσου τα πέη των επισκεπτών με περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης.

nudegals modelbio

House of Naked Hot Ladies

Είναι απλό να παρατηρήσετε πώς η κύρια σελίδα εμφανίζει περιεχόμενο γεμάτο με εμπλοκές. Αυτό το χαρακτηριστικό προκαλεί ρίγη στη σπονδυλική στήλη μου λες και το Nude-Gals με καλεί να εξερευνήσω περισσότερο την πλατφόρμα. Το απλό γεγονός ότι όλα προσφέρονται δωρεάν είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όταν επισκέπτεστε, περιμένετε να δείτε υλικά κατάλληλα για σκληροπυρηνικούς σεξουαλικούς φανατικούς όπως εσείς.

Συνεχίζοντας τη σελίδα, θα παρατηρήσετε ότι πρώτα θα εμφανίζονται τα πιο πρόσφατα άλμπουμ και ταινίες. Με αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε εκεί για να δείτε τι πρέπει να παρέχουν προτού μεταβείτε σε άλλες κατηγορίες. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι λίγο ανοργάνωτος και περίεργος. Επιπλέον, ο γενικός σχεδιασμός είναι πολύ τυπικός. Αυτός ο ιστότοπος φαίνεται παρόμοιος με οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που παρέχει δωρεάν υλικό. Αλλά αυτό δεν είναι ένα σημαντικό ζήτημα για μερικούς, επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν δίνουμε σημασία στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, ειδικά όταν είμαστε πολύ διεγερμένοι, σε επιθυμία και πρόθυμοι να παίξουμε με αυτό που έχουμε μέσα στους μηρούς μας.

Επιπλέον, το Nude Gals φαίνεται να είναι λίγο μπερδεμένο με την πρώτη ματιά, αλλά περιέχει ενότητες για εικόνες, ταινίες, μοντέλα, ιστότοπους και μια λίστα δέκα πρώτων εικόνων και μοντέλων. Έχετε επίσης τη δύναμη να κανονίσετε τα άλμπουμ ανά μήνα. Ο δείκτης μοντέλου κατηγοριοποιείται επίσης χρησιμοποιώντας αλφαβητική και αναπτυσσόμενη λίστα. Από την άλλη πλευρά, τα χαρακτηριστικά του χρήστη είναι περιορισμένα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αξιολογήσετε μόνο τα υλικά και τίποτα μεγάλο.

γυμνές φωτογραφίες

Δωμάτια και τμήματα γύρω από τα γυμνά γαλλικά

Όπως και τα σπίτια μας, το Nude Gals φρόντισε επίσης να δημιουργήσει περιοχές για συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτή η λειτουργία είναι ένας καλύτερος τρόπος κατηγοριοποίησης των υλικών και καθιστώντας τα πιο προσβάσιμα για τους χρήστες να περιηγηθούν στην πλατφόρμα. Με αυτό που λέγεται, υπάρχουν πράγματι δύο περιοχές σε αυτόν τον τομέα που σίγουρα αξίζει να προσέξετε. Πρώτα είναι η "Τελευταία ενότητα", η οποία είναι η αρχική ενότητα που θα δείτε όταν εισάγετε το Nude-Gals.com. Οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν εδώ τις πιο πρόσφατες προσθήκες και τις τρέχουσες ενημερώσεις για το περιεχόμενο, οπότε αν σας αρέσουν τα φρέσκα και πρόσφατα ψημένα καλούδια, προσγειωθείτε αμέσως σε αυτό το δωμάτιο με συναρπαστικές προσφορές.

Επιπλέον, η "Ενότητα Εικόνων" περιέχει μια εξαιρετική και τεράστια συλλογή εικόνων που καλύπτουν διαφορετικές θέσεις. Υπάρχουν περίπου 22,000-25,000 γκαλερί γυμνιστών στον ιστότοπο. Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η ενότητα δεν περιέχει σωστή κατηγοριοποίηση. Οι εικόνες δεν είναι σωστά τοποθετημένες και απεικονίζουν μόνο την ημερομηνία μεταφόρτωσης ανά περιεχόμενο.

γυμνά κορίτσια

Από την άλλη πλευρά, το «Κορίτσια τμήμα» περιέχει τις όμορφες κυρίες που αντιστοιχούν στην περιοχή των πορνοστάρ για άλλους ερωτικούς τομείς. Μπορείτε να εντοπίσετε διάσημες γυναίκες στον κόσμο της πορνογραφίας εδώ. Μόλις κάνετε κλικ σε κάθε μία από τις φωτογραφίες του κοριτσιού που εμφανίζει μικρογραφίες των φωτογραφικών συνεδριών και των βίντεο, θα δέχεστε. Θα ανακαλύψετε περισσότερα για τα μωρά και θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε όλες τις πονηρές φάρσες τους, όπως από πού είναι, την ηλικία τους και τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων.

Θέλω να ξεκινήσω το τράνταγμα, δώσε μου το περιεχόμενο

Πολλές νεαρές γυμνές γυναίκες που ποζάρουν και αφαιρούν μια ποικιλία από εσώρουχα και φορεσιές, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού, είναι απεριόριστες για προβολή εδώ. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μοντέλα και κορίτσια να χαζεύονται και να κάνουν έντονο αυνανισμό. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι συλλογές χιλιάδων γκαλερί σώθηκαν και διατηρήθηκαν από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Τι άλλο να κάνουμε; Απλά επιλέξτε το στοίχημά σας και απολαύστε το γαμημένο αμέσως.

γυμνή θέα

Περνώντας στην κατηγορία των συντελεστών φύλου, μπορείτε να δείτε όλα τα γυρίσματα μοντέλων με άλλες γυναίκες, άνδρες ή και τα δύο. Πράγματι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το σεξ που χρειάζεστε για να περάσετε την ημέρα - υπέροχο! Συγκλονιστείτε όταν βλέπετε όλες τις μορφές και τα φετίχ εδώ, καθώς όλα εξάγονται από πορνογραφικά βίντεο. Τα πάντα, από τη διείσδυση έως τις κολπικές γλείψιμες και τις κρέμαδες, σας περιμένουν. Επιπλέον, λεσβίες και άλλες θέσεις είναι επίσης διαθέσιμες εδώ στο Nude-Gals.

Πείτε σας περισσότερα για το Nude-Gals.com

Επιπλέον, οι φωτογραφίες και το άλλο περιεχόμενο που βρίσκονται σε αυτήν την αρένα περιέχουν μια καλλιτεχνική και γυαλιστερή αίσθηση. Τι περισσότερο μπορώ να πω? Όλα τα υλικά διανέμονται και μοιράζονται σε υψηλή ποιότητα και επιλέγονται σχολαστικά από τους παραγωγούς του ιστότοπου. Ωστόσο, μπορεί να βρείτε τη λήψη εικόνων αρκετά δύσκολη. Γιατί; Η λήψη δεν μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία στον προσωπικό σας υπολογιστή κάνοντάς την μία κάθε φορά. Ακούγεται, κουραστικό σωστά; Νομίζω όμως ότι αξίζει τον κόπο.

Θα σας αρέσουν επίσης τα διαθέσιμα δείγματα ταινιών που περιέχουν σόλο εικόνες, αυτοδιέγερση, λεσβιακό σεξ και σκληρές δραστηριότητες. Αυτά τα δείγματα βίντεο κυμαίνονται από ένα έως εννέα λεπτά σε πλήρη ανάλυση υψηλής ευκρίνειας. Τέλος, είναι λυπηρό να σημειωθεί ότι αυτά τα δωρεάν βίντεο επιτρέπονται μόνο για ροή και όχι για λήψη. Λυπάμαι πολύ που δεν απολαμβάνω πλήρως το περιεχόμενο με περιορισμούς και άλλα πράγματα εδώ στο Nude-Gals.

λίστα γυμνών

Πράγματα που εκτιμώ για το Nude-Gals

Το γεγονός ότι όλοι οι νεοσσοί στο Nude-Gals.com είναι υπέροχοι είναι κάτι που μου άρεσε πολύ. Χαίρομαι για το πώς οι δημιουργοί της σελίδας επέλεξαν θετικά τα κορίτσια εδώ. Αν και, για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν κορίτσια που δεν ταιριάζουν με το γούστο μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι είναι εξίσου ελκυστικά για άλλους πορνο πολίτες. Ξέρετε, όλοι έχουμε διαφορετικούς γευστικούς κάλυκες και προτιμήσεις όταν πρόκειται για γυναίκες. Μπορώ να εγγυηθώ και να αποδείξω ότι είναι καυτά και δελεαστικά, γεγονός που δημιουργεί έντονη έλξη και ώθηση για να ξεκινήσετε το χτύπημα.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το Nude Gals να αξίζει να επισκεφθείτε είναι τα ιστολόγια τους. Ναι, καλά διαβάσατε. υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία άρθρων ιστολογίου στον ιστότοπο. Κάθε άρθρο περιέχει έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο και τις αρένες σεξ όπου μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε μια ποικιλία πορνογραφικών προσφορών και προσφορών. Ως εκ τούτου, αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι ένας τέλειος χώρος μίας στάσης για όσους αναζητούν επιπλέον χαρούμενο περιεχόμενο.

γυμνοί περισσότερο

Προκλήσεις εδώ στο Nude Gals

Η έλλειψη επιλογών αναζήτησης είναι το κύριο παράπονό μου για τον ιστότοπο. Ναι, μπορείτε να δείτε ορισμένες επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος, όπως πρόσφατες, δημοφιλείς και άλλες ενότητες, αλλά αυτές ενδέχεται να μην αρκούν στην αναζήτηση του συγκεκριμένου περιεχομένου που θέλουμε να δούμε. Επιπλέον, το Nude Gals απέτυχε να δημιουργήσει ένα τμήμα που έχει διατεθεί για τις κατηγορίες. Δυστυχώς, είναι δύσκολο να περιηγηθείτε χωρίς αυτό. είναι κουραστικό και χρονοβόρο να εντοπίσετε την προτιμώμενη εμμονή σας.

γυμνές πόζες

Επιπλέον, αυτή η σελίδα είναι ένας αξιόλογος ιστότοπος για περιήγηση. Ωστόσο, πρέπει να πω ότι έχουν μερικά πράγματα να βελτιώσουν, ειλικρινά. Αυτό περιλαμβάνει την αισθητική και το σχεδιασμό του ιστότοπου. αν και τα περιεχόμενα είναι καλά, η διάταξη θα αυξήσει επίσης την ευχαρίστησή μας κατά τη χρήση της σελίδας. Τέλος, πολλές διαφημίσεις και διαφημίσεις banner είναι μερικές φορές τόσο ενοχλητικές που πριν μπορέσετε να εντοπίσετε το υλικό σας, έχετε ήδη κουραστεί να τις παραλείπετε. Ναι, αυτός ο ιστότοπος είναι δωρεάν, αλλά με κάποιον τρόπο οι επισκέπτες και οι χρήστες εξακολουθούν να ελπίζουν σε λίγη θεραπεία.

Τα υπέρ και τα κατά του NudeGals.com

PROS:

 • Τεράστια βιβλιοθήκη πορνογραφικού υλικού
 • Εικόνες υψηλής ποιότητας και ατμού
 • Τα μοντέλα είναι ζεστά και δελεαστικά
 • Διαθέτει βιογραφικά μοντέλα
 • Καλό για όλες τις συσκευές
 • Συλλογή φωτογραφιών από το 1998

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν δυνατότητες αναζήτησης
 • Ποικιλία διαφημίσεων
 • Αποδιοργανωμένος σχεδιασμός
 • Όχι κατηγορίες

12 καλύτερες ιστοσελίδες με πορνογραφίες παρόμοιες με το NudeGals.com:

# 1 - PicHunter

σπίτι pichunter

Το PicHunter.com υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, που χρονολογείται από το 2001. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση χωρίς ιούς, καθαρούς, γρήγορους, φιλικούς προς το χρήστη και φαίνεται να είναι αληθινοί στο λόγο τους. Αυτός ο ιστότοπος έχει προχωρήσει με την πάροδο των χρόνων και τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε φωτογραφίες HD χωρίς να ψάξετε πολύ μακριά. Τους καθιστούν πολύ ορατούς κατασκευάζοντας ένα μεγάλο σήμα HD μπροστά από τις γκαλερί που ταιριάζουν.

Ο αριθμός των δωρεάν διαθέσιμων αντικειμένων σε αυτήν τη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι εκπληκτικός. Μπορείτε ακόμη και να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό μέλους, ο οποίος θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ολόκληρα άλμπουμ και να κάνετε διάφορα άλλα πράγματα.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του PicHunter.

PROS:

 • Επεξεργάζεται γρήγορα και γρήγορα
 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Τεράστια γκαλερί
 • Φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν ερασιτεχνικές εικόνες
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα

# 2 -  Πικτό  

σελίδα εικονικών

Κάθε φωτογραφία στο Pictoa.com μπορεί να καλύπτει οποιοδήποτε πορνογραφικό είδος. Δεν υπάρχει ούτε μία κατηγορία που δεν έχουν συμπεριληφθεί και θα το παρατηρήσετε καθώς περιηγείστε στην περιοχή Κατηγορίες. Κάθε τάξη έχει δεκάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και γκαλερί πορνό.

Η πιο σημαντική και σημαντική πτυχή όλων είναι ότι όλες οι γκαλερί φωτογραφιών είναι δωρεάν. Δεν θα χρεωθείτε με τίποτα και θα μπορείτε να δείτε όσα θέλετε. Το μόνο μειονέκτημα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι θα πρέπει να ανεβάσετε ορισμένες διαφημίσεις, επειδή είναι δωρεάν, κάτι που θα κάνει την εμπειρία λίγο πιο κουραστική.

Μάθετε περισσότερα για τον ιστότοπο της Pictoa εδώ.

PROS:

 • Όλο το είδος πορνό είναι διαθέσιμο
 • Τεράστια γκαλερί για εξερεύνηση
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Δεν απαιτείται εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Όχι πολύ εντυπωσιακός σχεδιασμός
 • Πάρα πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Αναδυόμενα παντού

# 3 - BabeSource

Κύριο BabeSource

Το BabeSource είναι γνωστό σε πολλούς ως ένας τεράστιος ιστότοπος πορνογραφικών φωτογραφιών με μια εξαιρετική συλλογή ερωτικών ενηλίκων. Όλα όσα βλέπετε στις γκαλερί του είναι δωρεάν, αλλά φυσικά, υψηλής ποιότητας, παραγωγής στούντιο και πήραν εκπληκτικά μοντέλα από διάφορους κύριους ιστότοπους πορνό. Ένα πράγμα για το οποίο το BabeSource είναι περήφανο για το περιεχόμενό του είναι κυρίως στη συλλογή πορνοστάρ.

Αν λατρεύετε περιεχόμενο από το MileHighMedia, το Brazzers, το EvilAngel ή το TeamSkeet, αλλά είστε σπασμένοι ή φθηνοί που δεν μπορούν να αντέξουν την συνδρομή, τότε το BabeSource σας έχει καλύψει. Έχει όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες πορνοστάρ διασημοτήτων που συλλέγονται για τη διευκόλυνσή σας. Ναι, έτσι είναι - νοιάζονται για σένα. Ελπίζω, λοιπόν, να απολαύσετε τη μαζική συλλογή πορνογραφικών φωτογραφιών από ιστοσελίδες επαγγελματικής παραγωγής, με ένα υπέροχο μείγμα ειδών, θεμάτων και ηθοποιών.

Κάντε κλικ για μια πλήρη αξιολόγηση του BabeSource.

PROS:

 • Το περιεχόμενο της πορνογραφικής εικόνας είναι φανταστικό
 • Οι γκαλερί ξεχειλίζουν
 • Οι φωτογραφίες του Pornstar είναι στούντιο
 • Ο ιστότοπος έχει απίστευτη διάταξη και είναι εύκολος στη χρήση
 • Τα φίλτρα και οι ετικέτες είναι τα καλύτερα
 • Ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για κινητά
 • Οι κατηγορίες είναι αξέχαστες και αρκετά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η λειτουργία κοινότητας δεν είναι διαθέσιμη
 • Μερικές εικόνες κακής ποιότητας

# 4 -  Erosberry

γκαλερί erosberry

Το Erosberry είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε λίγο χρόνο. Υπάρχουν μερικές απίστευτες φωτογραφίες και γκαλερί σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα γυμνά του ErosBerry είναι μια φανταστική και φανταστική πηγή αν θέλετε να δείτε μερικές όμορφες φωτογραφίες γυμνών γυναικών. Οι τεράστιες εικόνες τους έκαναν γνωστό ότι έχουν μια μεγάλη συλλογή από υπέροχες γυναίκες που κάνουν μερικές συναρπαστικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, ο ιστότοπος εμφανίζει τελικά όλη την πρόσφατη δραστηριότητα του Eros Berry, καθώς και μοντέλα και τις κορυφαίες φωτογραφίες τους. Είναι μια φανταστική συλλογή από καταπληκτικές γυναίκες σε ισχυρές θέσεις. Μπορείτε επίσης να περάσετε πολύ χρόνο σε αυτήν την πλατφόρμα, αν σας αρέσει να βλέπετε υπέροχες και εκπληκτικές εικόνες.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του Erosberry.

PROS:

 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Αριθμός εξαιρετικών συλλογών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα πλήρους οθόνης

# 5 - ImageFap 

σπίτι του imagefap

Γνωρίζατε ότι ακόμη και πριν από την έλευση του Διαδικτύου υψηλής ταχύτητας, ένα άτομο έπρεπε να κάνει εικόνες; Θεέ μου, αυτό είναι ένα παλιό σχολείο ImageFap! Αρκεί ένας άντρας να απολαμβάνει τα κλασικά από καιρό σε καιρό. Το Image Fap θέλει να είναι ο καλύτερος ιστότοπος πορνό με βάση τις εικόνες στον κόσμο. Παίρνετε μια συλλογή φωτογραφιών με απίστευτη γκάμα, ταχύτητα και απλότητα ενσωματώνοντας παλιές γκαλερί εικόνων με μια απλή διεπαφή.

Αναχωρώ Αναθεώρηση ImageFap.

PROS:

 • Μια μεγάλη κοινότητα που μοιράζεται προσωπικές γκαλερί
 • Πιο εκτεταμένη γκαλερί στο Διαδίκτυο
 • Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από τσακίσματα και πορνό που σας αρέσουν
 • Όλα είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Απλός σχεδιασμός
 • Περιορισμένες δυνατότητες φίλτρου

# 6 - Fuskator

fuskator σπίτι

Το Fuskator.com είναι ένας αξιόπιστος πορνογραφικός ιστότοπος. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός, δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και υπάρχει τόνος υλικού. Η διάταξη και ο σχεδιασμός είναι και οι δύο αρκετά καλοί. Διαθέτει ένα υπέροχο μαύρο φόντο με ανοιχτά γράμματα και γκρι κουτιά μικρογραφιών.

Είναι επίσης ένας από τους ασφαλέστερους ιστότοπους γκαλερί πορνό που έχω δει ποτέ και η μετριοπάθεια φαίνεται να είναι αρκετή. Ο ιστότοπος είναι περήφανος που έχει πάνω από 7 εκατομμύρια φωτογραφίες και περίπου 400 χιλιάδες γκαλερί.

Κάντε κλικ για πλήρη ανασκόπηση του Fuskator.

PROS:

 • Πολλές σέξι εικόνες
 • Σχεδόν καμία διαφήμιση
 • Ένας δωρεάν ιστότοπος
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Διατηρεί την ανωνυμία

Μειονεκτήματα:

 • Οι κατηγορίες δεν τακτοποιούνται σωστά
 • Πρόκληση για τον εντοπισμό ορισμένων εικόνων

# 7 - Elite Babes

EliteBabes

Το Elite Babes έχει μια τεράστια συλλογή πορνό, όλα είναι δωρεάν και τα έργα που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αυτός ο ιστότοπος είναι σχετικά απλός, οπότε η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο και η εύρεση των πιο καυτών κορυφαίων κοριτσιών για αυνανισμό δεν είναι πολύ δύσκολη. Επίσης διαθέσιμα στην ιστοσελίδα είναι εντελώς φυσικά σώματα μοντέλων. Πράγματι, δεν θα δείτε ψεύτικα και γελοία μέρη του σώματος.

PROS:

 • Καλύτερη ποιότητα πορνογραφικών εικόνων
 • Σέξι και δελεαστικό περιεχόμενο
 • Τεράστια συλλογή υλικών
 • Λαμπερά πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες αγγελίες
 • Έλλειψη εξυπηρέτησης πελατών

# 8 - SexyCandidGirls

SexyCandidGirls

Αν ψάχνετε για έναν δωρεάν ιστότοπο πορνογραφικής εικόνας που περιέχει όλες τις ανάγκες σας για πορνογραφικές φωτογραφίες, τότε το SexyCandidGirls είναι μια φανταστική επιλογή. Μπορείτε να απολαύσετε πολλές δωρεάν εικόνες και βίντεο που έχουν ληφθεί από τυχαίες και ειλικρινείς καταστάσεις. Αυτό είναι ίσως αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτόν τον ιστότοπο - είναι αυθεντικό, ειλικρινές και χωρίς γραφή. Κανένας άλλος ιστότοπος δεν έχει διατηρήσει τέτοια αφοσίωση στην ερασιτεχνική θέση, εκτός από το SexyCandidGirls.

Μάθετε περισσότερα για τα SexyCandidGirls εδώ.

PROS:

 • Καταπληκτική κοινότητα
 • Το περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη
 • Πολύ λίγες διαφημίσεις
 • Το περιεχόμενο είναι καλά οργανωμένο
 • Οι φωτογραφίες και τα βίντεο επισημαίνονται σωστά
 • Πολλές κόγχες
 • Δωρεάν για χρήση
 • Όλα τα πράγματα είναι ειλικρινείς λήψεις

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ορισμένες βελτιώσεις

# 9 - PornPaw

PornPaw

Το PornPaw είναι ένας ιστότοπος pornpic που έχει μια τεράστια συλλογή από πορνογραφικές φωτογραφίες, με δυνατότητα λήψης με δυνατότητα λήψης. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή από ό, τι σας αρέσει - από ebony, MILF, Asian, ξυρισμένα pussies, fetish, BDSM και όλα τα είδη. Πες το και τα έχουν όλα για σένα! Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος τακτοποίησε όλα για εσάς και ικανοποίησε την ευχαρίστησή σας όλη την ημέρα.

PROS:

 • Δωρεάν λήψη και πρόσβαση
 • Έχει λογαριασμούς προφίλ για τα αγαπημένα σας κορίτσια πορνό
 • Η κατηγορία εφήβων είναι μια απόλυτη τελειότητα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε ή να αξιολογήσετε τίποτα
 • Δεν υπάρχει επιλογή για παρουσίαση παρουσίασης
 • Έχει υδατογραφήματα

# 10 - JJGirls

JJGirls

Άχνετε για φανταστικές φωτογραφίες JAV; Λοιπόν, σας έχω καλά νέα. Παρουσίαση του ιστότοπου JJGirls — φορτωμένο με ποιοτικές φωτογραφίες JAV και ακόμη και βίντεο. Κάθε μία από τις φωτογραφίες και τα βίντεο προσφέρει κάτι διαφορετικό και μοναδικό - κάτι που σπάνια βρίσκεις από πορνό JAV. Επιπλέον, είναι όλα χωρίς λογοκρισία, οπότε μπορείτε να δείτε επιτέλους τα σφιχτά μουνί και τα γεμάτα βυζιά των Ιαπώνων μωρών. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των φετίχ, των τσιμπημάτων και άλλων.

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο JAV
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Πολλές φωτογραφίες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακατάστατο σχέδιο ιστότοπου
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Ανακατεύθυνση συνδέσμων

# 11 - HQBabes

Μοντέλα HQBabes

Το HQbabes.com είναι πολύ ανώτερο από τις περισσότερες σεξουαλικές γκαλερί φωτογραφιών που έχω επισκεφτεί. Υπάρχουν πολλά χαρτοφυλάκια από όμορφες γυμνές γυναίκες και πορνοστάρ για προβολή στον ιστότοπο. Ενημερώνονται τακτικά και ενδέχεται να εξεταστούν δωρεάν χωρίς περιορισμούς. Και αναμφίβολα μπορώ να πω ότι δεν είναι η λάμψη και η μεγαλοπρέπεια που προσελκύει τους ανθρώπους, αλλά η συνέπεια, η αριστεία και η γνήσια σεξουαλικότητα στην έκθεση που θριαμβεύει και θα συνεχίσει να κάνει τον ιστότοπο αποτελεσματικό.

Ελέγξτε τώρα την πλήρη κριτική του HQBabes.

PROS:

 • Επιλογή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Διάφορες δυνατότητες ιστότοπου
 • Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Σέξι και καλοδιαλεγμένα μοντέλα
 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Τεράστιες γκαλερί φωτογραφιών

Μειονεκτήματα:

 • Καμία ερασιτεχνική φωτογραφία δεν τραβάει
 • Πάρα πολλοί σύνδεσμοι
 • Ανεπαρκής επισήμανση και επισήμανση

# 12 - NSFW

NSFW.xxx

Το NSFW διαθέτει διαισθητική και προηγμένη πλοήγηση και ο σχεδιασμός του είναι αρκετά πολυτελής. Όσον αφορά το περιεχόμενο, το όνομα του ιστότοπου πράγματι τα λέει όλα. Το NSFW.xxx έχει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο με θέματα που εστιάζουν σε κινούμενα σχέδια, φετίχ, ερασιτεχνικά, κενά και πολλά άλλα. Σίγουρα έχει ένα μεγάλο μείγμα είδους, θεμάτων και ηθοποιών στο περιεχόμενό του, καθιστώντας τα ακαταμάχητα στους λάτρεις του πορνό.

PROS:

 • Πολλές γκαλερί διαθέσιμες
 • Μοναδικές κατηγορίες πορνό
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Οργανωμένο και καθαρό περιεχόμενο
 • Τα πιο υπέροχα κορίτσια

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις

Πάρε μακριά

Παρά τις ατέλειες εδώ και εκεί, ο Γυμνός Γκαλς εξακολουθεί να παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας άντρας όταν πρόκειται για διέγερση. Ο χρόνος σας δεν θα χαθεί εδώ, επομένως, δοκιμάστε τις προσφορές τους και λερώστε τα χέρια σας με γυμνό και κορίτσια στο Nude-Gals.com. Το Nude-Gals λειτουργεί ομαλά. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις.

Δυστυχώς, πρέπει να κλείνετε και να παραλείπετε διαφημίσεις από καιρό σε καιρό με υπομονή. Ως εκ τούτου, μετά το κουραστικό έργο, θα σας περιποιηθούν μια τεράστια βιβλιοθήκη εκπληκτικών κυριών. Συνολικά, το Nude-Gals είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη λίστα σας με χώρους πορνό. Σίγουρα θα απολαύσετε τα υλικά εδώ και είναι ΔΩΡΕΑΝ! Πράγματι, η ποικιλία του περιεχομένου και οι καυτές και όμορφες κυρίες έχουν σφραγίσει τη συμφωνία.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή