Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Κριτική PicHunter

& ΑΡΧΙΚΗ 12 Ιστοσελίδες με πορνό όπως το PicHunter.com

Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές τοποθεσίες εικόνων πορνό για το PicHunter.com

εικόνα pichunter

Υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε ότι τα βίντεο δεν αρκούν για να διευκολύνουν την πεινασμένη πλευρά μας. Σίγουρα, μπορούν να φορτώσουν επαρκείς πράξεις και να ενισχύσουν τις σεξουαλικές μας ανάγκες, αλλά υπάρχουν στιγμές που απλά δεν θέλετε να κοιτάξετε ένα βίντεο και αντίθετα να θέλετε να κοιτάξετε το υπέροχο γυμνό μιας γυναίκας για λίγο. Πράγματι, σε νοιώθω επίσης. Γι 'αυτό κοίταξα και βρήκα έναν άλλο ιστότοπο που χρειάζεται έλεγχο. Ως εκ τούτου, μιλάω για τον Pic Hunter - έναν αφοσιωμένο κυνηγό που παρέχει σεξουαλικές εικόνες στο Διαδίκτυο.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.pichunter.com/

Το PicHunter, όπως το ClipHunter, είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που ιδρύθηκε το 2001. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο ιστότοπος είναι αδελφός του Cliphunter, με έναν να επικεντρώνεται στις φωτογραφίες και ο άλλος στα βίντεο, όπως υποδηλώνουν τα ονόματα. Το Pichunter είναι επίσης αφιερωμένο στην παροχή όσο το δυνατόν περισσότερης ποικιλομορφίας σε μικροσκοπικές γκαλερί υψηλής ποιότητας. Το ανδρικό σας πράγματι θα δημιουργηθεί από ένα στριπτιζέζ, γκέι και λεσβιακό υλικό, καθώς και σπιτικό περιεχόμενο, αρπαγές οθόνης από ταινίες και πολλές ηθοποιούς πορνό, ανάμεσα στις εκατοντάδες γκαλερί και φωτογραφίες προσβάσιμες.

Ο ιστότοπος συλλέγει εικόνες από πολλές πορνογραφικές πηγές στο Διαδίκτυο και προσπαθεί να εντοπίσει και να αναγνωρίσει από πού προέρχονται, καθώς και τις ταυτότητες των μοντέλων. Είναι φανταστικό γιατί αν βρείτε κάποιον που σας αρέσει, μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτόν και να αρχίσετε να ψάχνετε περισσότερο από το περιεχόμενό τους, όπως ταινίες και κάμερες. Επιπλέον, οι ιδρυτές αληθεύουν επίσης τους ισχυρισμούς τους για τη διατήρηση ενός καθαρού, γρήγορου, φιλικού προς το χρήστη ιστότοπου με πορνό.

Εύκολη περιήγηση στον ιστότοπο; ΝΑΙ!

Τα πάντα είναι γρήγορη και απλή στην πλοήγηση και δεν υπάρχουν ανησυχίες για λογισμικό υποκλοπής spyware, ιούς ή άλλο κακόβουλο λογισμικό. Ο ιστότοπος έχει μακρά ιστορία ανάπτυξης και φαίνεται ότι οι προγραμματιστές εξακολουθούν να εργάζονται σκληρά σε αυτόν κάθε μέρα. Η πλατφόρμα είναι κάπως παρόμοια με το Pinterest, καθώς δεν είναι ενοχλητικό, επομένως, διαθέτει πολύ φανταστικό πορνό που κάθε πολίτης πορνό θέλει να δει.

σπίτι pichunter

Με την ετικέτα και το banner τους "No Bullshit, just Free Porn", ο ιστότοπος εγγυάται στους χρήστες ότι θα απολαύσουν τη διαμονή τους εδώ. Μπορώ επίσης να βεβαιώσω πόσο ομαλή και άψογη είναι η εμπειρία πλοήγησής μου. Αυτή η αβίαστη δυνατότητα είναι ένα πρόσθετο σημείο στο γιατί ένας ιστότοπος ξεχώριζε από τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Pic Hunter έγινε ένας από τους προορισμούς για εθισμένους σε πορνό.

Έλεγχος της αισθητικής του PicHunter

Είμαι δέος για το πώς ο σχεδιασμός είναι απλός, φρέσκος και ελκυστικός στο μάτι. Κατά την πρώτη επίσκεψη και προσγείωση στην πλατφόρμα, θα σας υποδεχτεί μια μεγάλη έκθεση φωτογραφιών. Κάθε φωτογραφία συμβολίζει μια κατηγορία, όπως γραμματέας, γιόγκα, τρίο, ρωσικά και ούτω καθεξής. Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος του ιστότοπου είναι να επιτρέψει σε κάθε ενθουσιώδη πορνό να δουλέψει γύρω από αυτές τις υπέροχες συλλογές. Επιπλέον, το περιεχόμενο του PicHunter προέρχεται από διάφορα στούντιο και ελίτ ιστότοπους, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές αυθεντικές χειροποίητες πορνογραφικές εικόνες.

Επιπλέον, εκτιμήσαμε ότι το PicHunter είχε σχεδόν περίπου εκατό χιλιάδες φωτογραφίες στις γκαλερί τους. Όπως είπαμε προηγουμένως, οι κατηγορίες είναι απεριόριστες και περιλαμβάνουν σχεδόν οτιδήποτε άλλο έρχεται στο μυαλό. Αυτό είναι εμφανές στις φωτογραφίες εγκύων και ηλικιωμένων γυναικών, οπότε περιμένετε να δείτε πολλά περισσότερα. Διαθέτουν επίσης μια ολοκληρωμένη συλλογή από εικόνες HD και γκαλερί. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος είναι κοινής ποιότητας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε φωτογραφίες, αλλά πρέπει να τις κάνετε μία κάθε φορά.

φωτογραφίες pichunter

Εξερεύνηση του PicHunter περισσότερα: Ο νέος σας Jerking Partner!

Στην επάνω αριστερή γωνία του ιστότοπου υπάρχουν καρτέλες για το σπίτι, τις κατηγορίες, τα αστέρια και τα στούντιο που δεν μπορείτε να αγνοήσετε ακόμη και αν τα μάτια σας είναι κλειστά. Η γραμμή πλοήγησης, η οποία περιλαμβάνει συνδέσμους προς τις διάφορες κατηγορίες, βρίσκεται επίσης στο πάνω μέρος της σελίδας. Για έναν άντρα σαν εσάς που ξέρει ακριβώς τι λαχταρά και το θέλει γρήγορα, υπάρχει ένα πλαίσιο αναζήτησης που βρίσκεται πάνω δεξιά. Οι κατηγορίες παρατίθενται αποτελεσματικά με αλφαβητική σειρά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δείτε πρωκτικό, μπέιμπι σίτερ, μπαμπά, γαλουχία και πολλά άλλα.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ενότητες για pornstars και στούντιο εκτός από τις κύριες κατηγορίες. Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλές ηθοποιούς πορνό που μπορείτε να εξερευνήσετε και με αλφαβητική σειρά, κάτι που είναι χρήσιμο αν αναζητάτε ένα νέο πορνοστάρ για να συνεχίσετε. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από διάσημα αστέρια όπως οι Ashley Adams, Connie Carter, Kelly Divine και πολλά άλλα.

Το τμήμα Studios είναι επίσης ένας επιπλέον τομέας που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τα στούντιο, θα βρείτε τα ακόλουθα στούντιο να είναι εκπληκτικά αποτελεσματικά στο να φτιάξετε το πουλί σας όρθιο. Τα στούντιο είναι πιθανό να παρέχουν παρόμοιες εικόνες και μοντέλα, οπότε αν σας αρέσει ένα σετ από ένα, θα πρέπει να διαβάσετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη τους.

κατηγορίες pichunter

Τα καλύτερα δυνατά σημεία του PicHunter

Το Pichunter porn είναι μοναδικό στο ότι παρέχεται σε μορφή ενός μεγέθους για όλους. Βασικά, τα θηλυκά είναι όλα πανέμορφα - σε διάφορους βαθμούς ζεστασιάς - και είναι όλα έτοιμα να ξεγυμνώσουν και να επιδείξουν τις ζεστές γυμνές εκκεντρικές εκκλήσεις τους. Επιπλέον, ο Pichunter χτυπά την μπάλα από το πάρκο από άποψη οπτικών εικόνων, χρησιμοποιώντας μόνο τις πιο δελεαστικές μικρογραφίες για να σας προκαλέσει το ενδιαφέρον και να σας παρασύρει. Αυτές οι εικόνες teaser λειτουργούν επίσης ως πύλη στις πολλές ενότητες του ιστότοπου.

Επιπλέον, ο Pichunter παραμένει σταθερός σε μια περίοδο κατά την οποία όλοι θα βιντεοσκοπούν και θα κάνουν cramming όσο το δυνατόν περισσότερες διαφημίσεις στους ιστότοπούς τους. Ο ιστότοπος ακολουθεί ένα απλό μοντέλο που έχει επιβιώσει από τη δοκιμασία του χρόνου. Αυτή η δυνατότητα τους καθιστά εντελώς κλασικούς και προτιμάται από πολλούς πορνό πολίτες. Μία από τις σημαντικές εξελίξεις τους είναι ότι τώρα εξυπηρετούν φωτογραφίες HD που είναι πολύ ορατές καθώς παρέχουν ένα σημάδι σε εικόνες που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Τέλος, ένα από τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας είναι ότι έχουν δημιουργήσει στρατηγικές συμμαχίες και συνεργασίες με μεγάλα πορνογραφικά στούντιο. Η σχέση τους είναι υπέροχη και στενή που οι δημιουργοί του PicHunter παρείχαν μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη σε όλες τις σημαντικές φωτογραφίες τους. Αυτή η κίνηση είναι μια καλή ικανότητα μάρκετινγκ τόσο για τα PicHunter όσο και για συνεργαζόμενα στούντιο.

πορνοστάρ pichunter

Διαδικασία εμφάνισης και εγγραφής για κινητά

Επιπλέον, η έκδοση για κινητά, όπως και η έκδοση για υπολογιστές, είναι καλά σχεδιασμένη. Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας χρήστη, το PicHunter δεν αναστατώνει. Τι άλλο μου αρέσει; Λοιπόν, σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τυχόν απροσδόκητες γαμημένες εκρήξεις ήχου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παρακολουθήσετε πορνό χαμηλό και χαλαρή. Τι άλλο να ρωτήσετε όταν όντως όλα είναι τακτοποιημένα και απλά στην περιήγησή σας.

Επίσης, η πιο διάσημη ερώτηση είναι, "Είναι η εγγραφή του ιστότοπου δωρεάν;". Η απάντηση είναι μεγάλη ΝΑΙ! Η δημιουργία και εγγραφή λογαριασμού είναι δωρεάν στο PicHunter. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, έχετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως συλλογές φωτογραφιών, παρατηρήσεις, "αγαπημένα" και τη δυνατότητα υποβολής δεδομένων αυτόματης λήψης. Το SexyID εξουσιοδοτεί και υποστηρίζει τη διαδικασία εγγραφής του ιστότοπου. Θα χρειαστεί να δώσετε μόνο το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και το email που έχετε επιλέξει για να ξεκινήσει η επαλήθευση. Και από αυτό, είστε καλοί να πάτε, να γεμίσετε και να απολαύσετε τις προσφορές στο PicHunter.

μητρώο pichunter

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του PicHunter.com

PROS:

 • Φωτογραφίες υψηλής ποιότητας
 • Επιτρέπει στους χρήστες να σχολιάζουν και να αποθηκεύουν φωτογραφίες
 • Ευρεία συλλογή φωτογραφιών
 • Εξαιρετικές κατηγορίες, πορνοστάρ και τμήματα στούντιο
 • Καλή οθόνη για κινητά
 • Ξεκινήστε και φορτώστε γρήγορα
 • Καλή εμπειρία χρήστη
 • Δεν υπάρχει spam
 • Καταπληκτική σχεδίαση ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς τυχαία χαρακτηριστικά φωτογραφιών
 • Μερικές μικροσκοπικές μικρογραφίες
 • Επικεντρώνεται μόνο στις φωτογραφίες

12 Κορυφαίες ιστοσελίδες πορνογραφικών εικόνων Παρόμοια με το PicHunter.com:

# 1 - PornPaw

PornPaw

Το PornPaw είναι ένας ιστότοπος pornpic που διαθέτει μια τεράστια συλλογή από πορνό, με δυνατότητα λήψης με δυνατότητα λήψης. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή από όλα όσα σας αρέσουν - από ebony, MILF, Asian, ξυρισμένα pussies, φετίχ, BDSM και κάθε είδους πράγματα. Πες το, και τα έχουν όλα για σένα! Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος τακτοποίησε όλα για εσάς και ικανοποίησε την ευχαρίστησή σας όλη την ημέρα.

PROS:

 • Δωρεάν λήψη και πρόσβαση
 • Έχει λογαριασμούς προφίλ για τα αγαπημένα σας κορίτσια πορνό
 • Η κατηγορία εφήβων είναι μια απόλυτη τελειότητα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε ή να αξιολογήσετε τίποτα
 • Δεν υπάρχει επιλογή για παρουσίαση παρουσίασης
 • Έχει υδατογραφήματα

# 2 -  Fuskator

fuskator σπίτι

Το Fuskator.com είναι ένας αξιόπιστος πορνογραφικός ιστότοπος. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός, δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και υπάρχει τόνος υλικού. Η διάταξη και ο σχεδιασμός είναι και οι δύο αρκετά καλοί. Διαθέτει ένα υπέροχο μαύρο φόντο με ανοιχτά γράμματα και γκρι κουτιά μικρογραφιών.

Είναι επίσης ένας από τους ασφαλέστερους ιστότοπους γκαλερί πορνό που έχω δει ποτέ και η μετριοπάθεια φαίνεται να είναι αρκετή. Ο ιστότοπος είναι περήφανος που έχει πάνω από 7 εκατομμύρια φωτογραφίες και περίπου 400 χιλιάδες γκαλερί.

Ρίξτε μια ματιά Αναθεώρηση Fuskator.

PROS:

 • Πολλές σέξι εικόνες
 • Σχεδόν καμία διαφήμιση
 • Ένας δωρεάν ιστότοπος
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Διατηρεί την ανωνυμία

Μειονεκτήματα:

 • Οι κατηγορίες δεν τακτοποιούνται σωστά
 • Πρόκληση για τον εντοπισμό ορισμένων εικόνων

# 3 -  ImageFap

ImageFap

Με εκατομμύρια γκαλερί σε έναν μοναδικό ιστότοπο, το ImageFap προσφέρει τα πάντα, από τις τυπικές σεξ φωτογραφίες έως το πραγματικά γυμνό και στριμμένο υλικό. Ως εκ τούτου, βρείτε όλα όσα αναζητάτε, καθώς και πολλά πράγματα που δεν συνειδητοποιήσατε ότι αναζητούσατε. Ο ιστότοπος ενημερώνεται επίσης συχνά, και παρόλο που υπάρχουν διαφημίσεις στον ιστότοπο, είναι μόνο μια μικρή ενόχληση.

Πρόκειται για έναν δωρεάν ιστότοπο όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες που αναζητούν. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος είναι πράγματι μια συγκεκριμένη προσθήκη στη λίστα σας. Πάμε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία και γίνε μέλος της μεγάλης κοινότητάς τους! Αποκτήστε τις καλύτερες και κορυφαίες εικόνες που θα σας κάνουν να πατάτε με έντονη ικανοποίηση.

Πλήρης κριτική ImageFap εδώ.

PROS:

 • Μεγαλύτερη συλλογή εικόνων πορνό
 • Μεγάλη κοινότητα
 • Χωρίς ταλαιπωρία και όλα είναι δωρεάν
 • Ενημερώσεις κάθε λεπτό και ώρα
 • Καλός ιστότοπος για κινητά
 • Καλύπτει διαφορετικά είδη και κατηγορίες

Μειονεκτήματα:

 • Ξεπερασμένη διάταξη και σχεδιασμός
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Μικρές μικρογραφίες

# 4 - Φωτογραφίες XHamster

φωτογραφίες xhamster

Από το 2007, είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους για ερασιτεχνικό πορνό. Υπάρχουν περισσότερες από μια δεκαετία συναρπαστικές και συναρπαστικές φωτογραφίες, gif και ταινίες που πρέπει να μελετήσετε. Έχουν επίσης τα πάντα. Ρίξτε μια ματιά στις αποκλειστικές κυρίες κάμερες xHamster, τις ερασιτεχνικές ταινίες, τις σεξουαλικές ιστορίες και τη δωρεάν υπηρεσία γνωριμιών, εάν καταφέρετε να περάσετε από όλα όσα προσφέρει η περιοχή φωτογραφιών.

Η συλλογή εικόνων του ιστότοπου εμφανίζει τον αριθμό των φωτογραφιών και τον αριθμό των προβολών που έχει λάβει. Αυτό, μαζί με τις μικρογραφίες, σας δίνει μια αξιοπρεπή ένδειξη για το τι να περιμένετε. Όταν περιηγείστε, μπορείτε είτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρο το άλμπουμ σε μία σελίδα είτε να ρυθμίσετε μια αυτόματη προβολή διαφανειών κάνοντας κλικ σε μια φωτογραφία. Σε περίπτωση που θέλετε να μεγεθύνετε ή να κοιτάτε προσεκτικά κάθε εικόνα, υπάρχει επίσης μια πλαϊνή μπάρα που σας επιτρέπει να μεγεθύνετε τις φωτογραφίες.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά
 • Μαζική συλλογή ερασιτεχνικών περιεχομένων
 • Καλή ποιότητα φωτογραφίας

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις εδώ και εκεί

# 5 -  InstantFap

instantfap.image

Το InstantFap.com είναι ένας ιστότοπος με πορνογραφικές εικόνες που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Θα δείτε πολλά πορνοστάρ σε διαφορετικές καταστάσεις και τοποθεσίες. Η αρχική σελίδα του InstantFap είναι αφιερωμένη στην εμφάνιση φωτογραφιών "πιο καυτών" και "τάσεων", πιθανότατα με βάση τον αριθμό των προβολών. Το γεγονός ότι το Instant Fap είναι τόσο απλό στην πρόσβαση και τη χρήση του είναι το κύριο σημείο πώλησης. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο κορυφής της σελίδας για να βρείτε κινούμενα GIF.

Διαβάστε μια ολοκληρωμένη κριτική του InstantFap εδώ.

PROS:

 • Καλές κατηγορίες
 • Τεράστια συλλογή εικόνων
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Αποτελεσματική και γρήγορη
 • Εξαιρετική πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Διακεκομμένες συνδέσεις
 • Ύπαρξη διαφημίσεων

# 6 - Πορνογραφίες

PornPics

Οι φωτογραφίες είναι ενεργοποιημένες Πορνογραφίες είναι πολύ άριστα. Αυτές δεν είναι ερασιτεχνικές, κοκκώδεις φωτογραφίες που προέρχονται από οπουδήποτε. Ως εκ τούτου, κάθε φωτογραφία σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εξαιρετικής ποιότητας και κάθε γυναίκα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι απόλυτα αγαπημένη. Το Pornpics έχει επίσης μια λειτουργία παρουσίασης διαφανειών, η οποία είναι πραγματικά χρήσιμη.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε όλες τις φωτογραφίες σε προβολή διαφανειών υψηλής οθόνης υψηλής ανάλυσης μόλις κάνετε κλικ σε ένα άλμπουμ. Κάντε κλικ και σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα με τα βέλη για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εικόνες κατά βούληση. Η Pornpics έκανε μια φανταστική δουλειά να αγκαλιάσει τον κόσμο των πορνογραφικών εικόνων ως το νέο περιεχόμενο.

PROS:

 • Φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας
 • Έχει τα πιο όμορφα και δελεαστικά μοντέλα
 • Βολικές και εύχρηστες λειτουργίες
 • Καθαρός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Φιλικό προς το χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Μπερδεμένες μικρογραφίες
 • Χωρίς κοινότητες
 • Έχει διαφημίσεις

# 7 -  SexyCandidGirls

SexyCandidGirls

Όπως λέει ο τίτλος αυτής της ιστοσελίδας, το SexyCandidGirls μας δίνει στους τοξικομανείς ένα τεράστιο ποσό ευχαρίστησης. Έχει μια συλλογή από σέξι, ζεστά και πανέμορφα κυρία που δεν μπορείτε να ξεχάσετε μέχρι να κοιμηθείτε. Αυτός είναι ο παράδεισός σας για να φέρετε τα όνειρα και είμαι βέβαιος ότι δεν θα χάσετε ούτε μία ευκαιρία να πατήσετε αυτά τα πορνό μωρά.

PROS:

 • Δεν εμφανίζονται διαφημίσεις
 • Απλό στη χρήση
 • Έχει διάφορα περιεχόμενα πορνό
 • Πολλές εικόνες από καυτά μωρά
 • Εικόνες HD

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς πορνό βίντεο

# 8 - Πικτό

σελίδα εικονικών

Κάθε φωτογραφία είναι ενεργοποιημένη Pictoa.com μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε πορνογραφικό είδος. Δεν υπάρχει ούτε μία κατηγορία που δεν έχουν συμπεριληφθεί και θα το παρατηρήσετε καθώς περιηγείστε στην περιοχή Κατηγορίες. Κάθε τάξη έχει δεκάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και γκαλερί πορνό.

Η πιο σημαντική πτυχή όλων είναι ότι όλες οι γκαλερί φωτογραφιών είναι δωρεάν. Επομένως, δεν θα χρεωθείτε με τίποτα και θα μπορείτε να δείτε όσα περισσότερα θέλετε. Το μόνο μειονέκτημα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι θα πρέπει να ανεβάσετε ορισμένες διαφημίσεις, επειδή είναι δωρεάν, κάτι που θα κάνει την εμπειρία λίγο πιο κουραστική.

PROS:

 • Όλο το είδος πορνό είναι διαθέσιμο
 • Τεράστια γκαλερί για εξερεύνηση
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Δεν απαιτείται εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Όχι πολύ εντυπωσιακός σχεδιασμός
 • Πάρα πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Αναδυόμενα παντού

# 9 - Ρυπαρός

smutty αρχική σελίδα

Ο Smutty έχει σύγχρονο σχεδιασμό, με τις περισσότερες σελίδες να αποτελούνται από έναν τοίχο φωτογραφιών χωρισμένο σε στήλες. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των χρηστών. Στις πλευρικές γραμμές της σελίδας, ορισμένες συνδέσεις και εικονίδια οδηγούν σε ζεστό και νέο περιεχόμενο και ένα τεράστιο κουμπί στη γωνία που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν νέο υλικό.

Το σύστημα έχει επίσης ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το πιο εξαιρετικό υλικό να ανεβαίνει στην κορυφή και η δημιουργία της ειδικής τροφοδοσίας του αγαπημένου σας υλικού είναι ένα αεράκι. Προς το παρόν, ο ιστότοπος ευνοεί την ερασιτεχνική φωτογραφία, αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε ό, τι περιεχόμενο θέλετε.

PROS:

 • Διαθεσιμότητα ερασιτεχνικού και επαγγελματικού περιεχομένου
 • Μπορεί εξατομικευμένο περιεχόμενο
 • Υλικά με κορυφαία βαθμολογία
 • Εικόνες με συνεισφορά χρήστη
 • Πολύ ενδιαφέρουσα κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Περιορισμένα βίντεο

# 10 -  Sex.com

σελίδα sex.com

Το Sex.com είναι εξαιρετικά κοντά στο να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και δημοφιλείς ιστότοπους με πορνογραφικές εικόνες. Ο ιστότοπος είναι απλός για εξερεύνηση και προσαρμογή. Μου αρέσει ο βαθμός προσαρμογής και η ευκαιρία να δημοσιεύσω περιεχόμενο. είναι ένας από τους λίγους ιστότοπους πορνό χωρίς διαφημίσεις. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και κλιπ υψηλής ποιότητας για να διαλέξετε.

Επίσης, αυτό που με εκπλήσσει είναι η ικανότητα αυτού του ιστότοπου να «μου αρέσει» και «να σχολιάζει» κάθε υλικό. Μπορείτε επίσης να "κάνετε κλικ" στην εικόνα για να φτάσετε στην πραγματική της πηγή. Αυτή η δυνατότητα καθιστά το Sex.com έναν καταπληκτικό ιστότοπο πληροφοριών και μια καταπληκτική τοποθεσία για να μοιράζεστε ερωτικές ταινίες και φωτογραφίες με τον κόσμο.

PROS:

 • Εξαιρετικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά
 • Υλικά καλής ποιότητας
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αδυναμία σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με άλλους στον ιστότοπο

# 11 - BabeSource

babesource σπίτι

Το Babesource.com έχει εκτεταμένα υψηλής ποιότητας γυμνά και σεξουαλική πορνογραφία που θα προσελκύσει μερικούς νέους πιστούς στη ρήτρα γυμνού. Αυτή είναι μια φανταστική τοποθεσία για να ικανοποιήσει τους δαίμονες της επιθυμίας σας, καθώς διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υλικών, εξαιρετικής ποιότητας και λίγα έως καθόλου διαφημίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε επιλεγμένο κορίτσι είναι πιο ζεστό από μια φωτιά σε κάθε γκαλερί εδώ. Κάθε περιοχή σε αυτόν τον ιστότοπο διαθέτει ένα πλαίσιο αναζήτησης σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, καθώς και μερικά από τα καλύτερα στούντιο των οποίων οι αισθησιακές εικόνες που αναζητάτε.

PROS:

 • Μαζική επιλογή μοντέλων και εικόνων τους
 • Απλή πλοήγηση
 • Φιλικό προς το χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερη αλληλεπίδραση
 • Έχει διαφημίσεις

# 12 -  Φωτογραφίες PornHub

πορνό πορνό

Πράγματι, αυτή η πλατφόρμα δεν θα λαμβάνει δισεκατομμύρια μηνιαίες προβολές σελίδας για τίποτα. Η σελίδα του άλμπουμ τους είναι επίσης πολύ δημοφιλής καθώς έχουν τόνους υλικού υψηλής ποιότητας, εκατομμύρια φωτογραφίες και gif, μεταφορτώσεις χρηστών, καλή σχεδίαση για κινητά, νόμιμους και επαληθευμένους χρήστες κ.ο.κ. Θα μπορούσατε να κοιτάζετε χίλιες φωτογραφίες κάθε μέρα για χρόνια και ποτέ δεν θα έχετε τελείως εμπνευσμένο υλικό. Εκτός από το υλικό, η επαληθευμένη λειτουργικότητά τους είναι αξιέπαινη.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή ερασιτεχνικών και επαγγελματικών άλμπουμ
 • Εξαιρετική και αποτελεσματική σχεδίαση τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά
 • Λειτουργία επαληθευμένη από τον χρήστη
 • Η ποιότητα των υλικών

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχουν δυνατότητες προβολής διαφανειών
 • Έλλειψη άλμπουμ για GIF

Τελικές Σκέψεις

Πραγματικά έχω μια έκπληξη και απόλυτη απόλαυση ενώ χρησιμοποιώ το PicHunter. Ως λάτρης των πορνό, εκτιμώ την αφοσίωση και την προσπάθεια ολόκληρης της ομάδας του PicHunter να δημιουργήσει έναν φανταστικό ιστότοπο για να βλέπει πορνό. Διαβεβαίωσαν ότι όλοι οι επισκέπτες θα απολαύσουν και θα αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι.

Τι με έκανε να το πω αυτό; Σημείωσα πώς επιμένουν να μην χρησιμοποιούν spyware ή άλλες ανοησίες. Δεν υπάρχουν αναδυόμενα παράθυρα, περίεργα μηνύματα του προγράμματος περιήγησης ή κάτι παρόμοιο στον ιστότοπο που μπορεί να ενοχλήσει ή να εμποδίσει την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, οι εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες τους, όλες με σωστή πηγή και απόδοση pornstar, μου δίνουν συνεχώς φραγκοστάφυλα και συναισθήματα.

Επίσης, το ποσό των δωρεάν διαθέσιμων αντικειμένων σε αυτήν τη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι εκπληκτικό. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε το παιχνίδι σας στο υψηλότερο βήμα της σκάλας δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό μέλους. Αυτός ο δωρεάν λογαριασμός σας παρέχει απεριόριστη πρόσβαση για αποθήκευση και αποθήκευση για αργότερα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ιδιωτικά άλμπουμ και να κάνετε διάφορα άλλα πράγματα. Τι περισσότερο να αναζητήσετε; Έχετε τον δικό σας Κυνηγό στα χέρια σας! Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξερευνήσετε αυτόν τον αξιόλογο ιστότοπο και να πατήσετε πολλές φορές σε αυτήν την πλατφόρμα. Ελάτε μαζί μου και αφήστε μας να κάνουμε παρέα στο PicHunter μαζί!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή