Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Smutty Review

& TOP-12 Ιστότοπος φωτογραφιών πορνό όπως το Smutty.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Smutty.com

smutty αρχική σελίδα

Οι θαυμαστές του πορνό είναι γενναιόδωροι. Τους αρέσει να μοιράζονται μεταξύ τους οποιοδήποτε υλικό που τους κάνει να ξεσηκώνονται και να καυλιάρης. Χαίρομαι πόσο σταθερή και ενεργή είναι κάθε κοινότητα πορνό. Με αυτό, οι χώροι πορνό που μας επιτρέπουν να μοιραζόμαστε και να επικοινωνούμε μεταξύ μας είναι σίγουρα ένα μπόνους. Ως εκ τούτου, ο Smutty είναι καθ' οδόν! Ακριβώς όπως άλλοι τομείς κοινής χρήσης erotica, το Smutty δέχεται κάθε είδους πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο που θα θέλατε να μοιραστείτε με άλλους χρήστες του Smutty. Πώς το κάνεις αυτό; Απλώς καρφιτσώστε το στο Smutty.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://smutty.com/

Εν τω μεταξύ, τα χαρακτηριστικά του Smutty είναι συνήθως πανομοιότυπα με τη διάσημη πλατφόρμα πολυμέσων Pinterest. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Pinterest είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για όσους αγαπούν να περιηγούνται και να αναζητούν διάφορες πληροφορίες και ιδέες στον Ιστό. Οι χρήστες του Pinterest μπορούν να μοιραστούν και προσωπικά στοιχεία «καρφιτσώνοντάς» τα. Το Smutty, από την άλλη, εστιάζει επίσης στα υλικά που δημιουργούν οι χρήστες του. Πραγματικά, το Smutty είναι ένας χώρος που είναι αποτέλεσμα μιας φανταστικής ομαδικής προσπάθειας. Είναι σαν να εγκαταλείπεις ό, τι έχεις, ώστε οι άλλοι να έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό που είχες εσύ. Μην είστε άπληστοι. Το να δίνεις δείχνει ότι νοιάζεσαι για τους φίλους του πορνό.

Από το 1999, ο Smutty παρέμεινε πιστός στον πυρήνα του. Η μακροζωία του ιστότοπου απέδειξε την επιτυχία του στη βιομηχανία του πορνό, εξυπηρετώντας συνεχώς τους θαυμαστές του πορνό για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να παρακολουθήσουν και να δουν δωρεάν ερωτικά βίντεο, εικόνες και GIF. Ο Smutty ενθουσίασε επίσης τους θαυμαστές προσφέροντας κόγχες και φετίχ που λαχταρούν οι θαυμαστές του πορνό. Τα περιεχόμενα καλύπτουν όλα τα είδη, τους προσανατολισμούς και τα υπόβαθρα. Πράγματι, το Smutty είναι ανοιχτό στη διαφορετικότητα και την ποικιλία, γεγονός που προωθεί μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία για όλους τους φανατικούς.

Εδώ Cums Smutty, Give Way!

«Γεια, με λένε Σμούτι. Είμαι μια απλή, συλλογική επιμέλεια συλλογής συναρπαστικών εικόνων και βίντεο»—η Smutty σας καλωσορίζει στην πλατφόρμα τους με αυτό το tagline. Αυτή η παρατήρηση συνοψίζει τα σημαντικά χαρακτηριστικά του Smutty, δηλαδή, παρέχει μια συλλογή από πολλές πορνογραφικές εικόνες και σεξουαλικά GIF που δημοσιεύονται και εξετάζονται από την κοινότητα. Επειδή υπάρχουν εκατομμύρια κακοί χρήστες εδώ στο Smutty, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε κορυφαίες πορνογραφικές εικόνες στην κύρια σελίδα του ιστότοπου.

βρώμικο περισσότερο

Επιπλέον, ο Smutty δεν κάνει διακρίσεις και καλωσορίζει όλους όσους θέλουν να ενταχθούν στην κοινότητα. Μάλιστα, ενθαρρύνουν τους χρήστες να μοιράζονται εκείνες τις άτακτες φωτογραφίες που βρίσκονται στο θησαυροφυλάκιό τους εδώ και πολύ καιρό. Κυρίως, ο Smutty λατρεύει το περιεχόμενο που καλύπτει άπειρες, ερασιτέχνες, μικροσκοπικές κυρίες. Ως εκ τούτου, εάν ενδιαφέρεστε για τέτοια πράγματα, ο Smutty θα είναι ο νέος σας καλύτερος στο Porn Picture Site.

Αρχική σελίδα και σχεδιασμός του Smutty.com

Το Smutty έχει μοντέρνο σχεδιασμό, με τις περισσότερες σελίδες να αποτελούνται από έναν τοίχο με εικόνες χωρισμένες σε στήλες. Έχει μια αίσθηση που μοιάζει με το Pinterest. Μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα την πρόσφατη προσθήκη στη σελίδα επειδή παρουσιάζονται στην αρχική σελίδα—Ο Smutty δημιούργησε ενότητες όπως Hot, Trending, Top και New για την οργάνωση των περιεχομένων του ιστότοπου. Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις εμφανίζονται στη μέση της σελίδας, με κορυφαίους επιμελητές, δημοφιλές περιεχόμενο και hashtags που εμφανίζονται στα αριστερά.

Όπως αναφέρθηκε, το Smutty έχει μια καρτέλα Κορυφαίοι Επιμελητές, που προτείνει μια τοποθεσία για να βρείτε τους κορυφαίους συντελεστές περιεχομένου του ιστότοπου. Έτσι, εάν σκοπεύετε να μοιραστείτε όλους τους κρυμμένους θησαυρούς σας, μπορείτε να γίνετε μέρος της ενότητας του Top Curator. Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι; Υπάρχει επίσης ένα τμήμα της σελίδας κάτω από τους Top Curators, όπου μπορείτε επίσης να δείτε τα δημοφιλή hashtags. Τα hashtags στο Smutty μοιάζουν περισσότερο με τις ετικέτες σε έναν κανονικό ιστότοπο πορνό βίντεο. Εάν επιλέξετε ένα, θα σταλθείτε σε μια σελίδα με πολύ πιο χρήσιμες πληροφορίες. Δροσερός!

βρώμικη κορυφή

Το Smutty έχει σχεδιαστεί σαφώς για να τονώνει τη συμμετοχή των χρηστών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο τον χώρο μέσω του μενού πλοήγησης, όπου μπορείτε να δείτε υπερσυνδέσμους και εικονίδια που οδηγούν σε πρόσθετους, δημοφιλείς και δημοφιλείς επιμελητές και λέξεις-κλειδιά. Τώρα, εάν σκοπεύετε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας, ο Smutty διαθέτει ένα εικονίδιο, συγκεκριμένα ένα κουμπί "Προσθήκη", που θα σας επιτρέψει να ανεβάσετε περιεχόμενο για ενηλίκους. Είναι απλό και δεν απαιτεί πάρα πολλά βήματα για να τελειώσει. Ωστόσο, κάποιος πρέπει πρώτα να ενωθεί για να το κάνει. Διαφορετικά, η προσπάθειά σας να ανεβάσετε οτιδήποτε θα ήταν μάταιη. Ευτυχώς, η εγγραφή είναι δωρεάν και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Smutty's Collection of Erotica Stuff

Πιστεύω ότι ο Smutty έχει αιχμαλωτίσει τόσους πολλούς λάτρεις του πορνό με την τεράστια συλλογή από ερωτικά πράγματα. Προφανώς, εμφανίζουν ένα εκατομμύριο επισκέπτες ιστότοπων κάθε μήνα. Αυτοί οι αριθμοί είναι όντως τεράστιοι. Αν αμφιβάλλετε για το πώς οι ιστότοποι πορνό όπως το Smutty συγκέντρωσαν αυτά τα μηνιαία στατιστικά, λοιπόν, προσφέρουν αναμφισβήτητα υλικό υψηλής ποιότητας. Δεν πρέπει πλέον να ανησυχείτε για τις προτιμήσεις σας και τους άλλους επισκέπτες του ιστότοπου, επειδή ο Smutty λατρεύει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε πορνό πολίτη.

βρώμικη φωτογραφία

Ως εκ τούτου, αν είστε φανατικός θαυμαστής ενός συγκεκριμένου φετίχ και μιας εξειδικευμένης θέσης, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, φίλε. Εκπλαγείτε όταν συναντάτε πορνό βανίλιας και ερωτικά για τα οποία η σεξουαλική σας ύπαρξη πεινάει τόσο πολύ. Και επειδή το Smutty είναι μια πλατφόρμα που υποβάλλεται από χρήστες, εστιάζει στο ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Δηλαδή? οι ερασιτεχνικές πορνογραφικές φωτογραφίες προέρχονται κυρίως από άνδρες που επιθυμούν να δείξουν στον κόσμο τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες. Θα δείτε επίσης ανακαλύψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων τυχαίων φωτογραφιών από διασημότητες και κορυφαίους καλλιτέχνες εδώ. Πιο πολύ, οι μέσες μαθήτριες και τα νεαρά κορίτσια από όλο τον κόσμο βρίσκονται στο Smutty για να διασκεδάσουν τον κόκορα σας.

Πλοήγηση και εμπειρία χρήστη

Το Smutty δίνει στους θαυμαστές των πορνογραφικών εικόνων χαρά, εμφανίζοντας εικόνες και τις σχετικές τους στο κάτω μέρος κάθε περιεχομένου. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια ολόκληρη ματιά στη συλλογή. Ακριβώς όπως χρησιμοποιώντας τα hashtags του Smutty, οι χρήστες μπορούν να δουν ερωτικά αντικείμενα που ταιριάζουν στην περιγραφή κάθε θέσης. Το Smutty όντως αποπνέει πολυτέλεια ως προς την ποσότητα. Ο όγκος του περιεχομένου του ιστότοπου θα κάνει κάθε λάτρη να περιμένει περισσότερα. Πρέπει να το ονομάσουν. εικόνες, GIF και βίντεο βρίσκονται εδώ στο Smutty.com.

μουντά hashtag

Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει ένα αρκετά βασικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Η θλιβερή σημείωση είναι ότι ο Smutty δεν διαθέτει λίστα κατηγοριών περιεχομένου. Ως εκ τούτου, η χρήση του κουμπιού αναζήτησης μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να εντοπίσετε το πράγμα σας. Τα hashtag μπορούν επίσης να παρέχουν λύσεις αναζήτησης, εκτός από την ενότητα hot, trending και νέα υλικά. Επιπλέον, οι χρήστες του ιστότοπου Smutty μπορούν να σχολιάσουν, να ακολουθήσουν και να λάβουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τις πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς φωτογραφίες πορνό. Εκτός από την προσθήκη περισσότερου περιεχομένου στη βιβλιοθήκη Smutty, τα μέλη μπορούν να παρακολουθούν άλλους χρήστες της κοινότητας, να προσθέτουν περισσότερα hashtags και να σχολιάζουν διαφορετικές αναρτήσεις.

Εγγραφείτε στην Κοινότητα Smutty

Πράγματι, δεν είναι κακό να συμμετάσχετε στο ρόστερ των μελών της κοινότητας Smutty. Εκτός από το ότι είναι δωρεάν, δεν θα σας εκπλήξουν με κρυφές χρεώσεις και χρεώσεις. Έτσι, όταν ο Smutty διεκδικεί ΔΩΡΕΑΝ, δεν θα υπάρχουν επιπλέον δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να ξοδέψετε τη δεκάρα που κερδίσατε με κόπο. Λοιπόν, ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εκτός από το να απολαύσετε τα προνόμια εδώ στο Smutty.com;

βρώμικους ανθρώπους

Ναι, πρέπει να βοηθήσετε την κοινότητα υποβάλλοντας το σεξουαλικά διεγερτικό περιεχόμενό σας για να σας κάνει μέρος της λίστας Κορυφαίων Επιμελητών και να απαλύνετε την έντονη πείνα του συμπολίτη σας για πορνό. Στοιχηματίζω ότι θα αγαπήσετε και θα είστε περήφανοι για τον εαυτό σας εάν δείτε το όνομά σας στη λίστα. Επομένως, ξεκινήστε τη φασαρία τώρα, υποβάλετε γρήγορα τις συμμετοχές σας.

Περισσότερα Smutty Features

Παραδόξως, ο ιστότοπος περιελάμβανε μια λειτουργία ειδοποίησης που πρέπει να απολαμβάνουν τα μέλη του. Επιτρέπει σε κάποιον να έχει πρόσβαση σε ενημερώσεις ιστότοπου και να λαμβάνει σημαντικές ειδοποιήσεις σχετικά με την πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, εάν προέκυψαν κάποια συντήρηση του ιστότοπου ή φοβερά νέα, θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε μέσω αυτής της δυνατότητας. Επιπλέον, ο Smutty έκανε την υπηρεσία του διαθέσιμη και σε χρήστες κινητών. Έτσι, αν θέλετε να δείτε εικόνες καυτών γυμνών κυριών στο τηλέφωνό σας, ο Smutty θα σας το φτιάξει.

βρώμικη θέα

Τέλος, ο Smutty παρέχει αυτή τη δροσερή λειτουργία αναγνώρισης προσώπου στα μανιώδη μέλη του ιστότοπού του. Σίγουρα, αυτή η λειτουργία είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε. Ήμουν επίσης περίεργος πώς λειτουργεί αυτό το πράγμα. Λοιπόν, σύμφωνα με τον Smutty, αυτό είναι διασκεδαστικό και εύκολο. Χρειάζεται μόνο να παρέχετε μια εικόνα του συμμαθητή σας, του φίλου σας, του ερωτευμένου σας, του μέλους της οικογένειάς σας ή οποιουδήποτε άλλου θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε και ο Smutty θα εντοπίσει μια ακριβώς παρόμοια εμφάνιση της φωτογραφίας που υποβάλατε. Σίγουρα, θα διασκεδάσετε ανακαλύπτοντας τα γραφικά γύρω από το Smutty.com.

Τα υπέρ και τα κατά του Smutty.com

PROS:

 • Πλατφόρμα με συνεισφορά χρήστη
 • Προβάλλει το καλύτερο και κορυφαίο περιεχόμενο
 • Καλύπτει τόσο επαγγελματικά όσο και ερασιτεχνικά θέματα
 • μεγάλη κοινότητα
 • Εξατομικευμένη ροή
 • Σύστημα αναγνώρισης προσώπου
 • κινητό φιλικό
 • Συνεπείς ενημερώσεις ιστότοπου
 • Χρησιμοποιεί σύστημα hashtag

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις
 • Περιορισμένα βίντεο
 • Απλός σχεδιασμός και διάταξη
 • Αρκετά ακατάστατο

TOP-12 Porn Pictures Site Παρόμοια με το Smutty.com:

# 1 - Sex.com

σελίδα sex.com

Το Sex.com είναι εξαιρετικά κοντά στο να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και δημοφιλείς ιστότοπους με πορνογραφικές εικόνες. Ο ιστότοπος είναι απλός για εξερεύνηση και προσαρμογή. Μου αρέσει ο βαθμός προσαρμογής και η ευκαιρία να δημοσιεύσω περιεχόμενο. είναι ένας από τους λίγους ιστότοπους πορνό χωρίς διαφημίσεις. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και κλιπ υψηλής ποιότητας για να διαλέξετε.

Επίσης, αυτό που με εκπλήσσει είναι η ικανότητα αυτού του ιστότοπου να «μου αρέσει» και «να σχολιάζει» κάθε υλικό. Μπορείτε επίσης να "κάνετε κλικ" στην εικόνα για να φτάσετε στην πραγματική της πηγή. Αυτή η δυνατότητα καθιστά το Sex.com έναν καταπληκτικό ιστότοπο πληροφοριών και μια καταπληκτική τοποθεσία για να μοιράζεστε ερωτικές ταινίες και φωτογραφίες με τον κόσμο.

Δείτε την πλήρη κριτική του Sex.com.

PROS:

 • Εξαιρετικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά
 • Υλικά καλής ποιότητας
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αδυναμία σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με άλλους στον ιστότοπο

# 2 - InstantFap  

Αρχική σελίδα InstantFap

Το InstantFap.com είναι ένας ιστότοπος με πορνογραφικές εικόνες που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Θα δείτε πολλά πορνοστάρ σε διαφορετικές καταστάσεις και τοποθεσίες. Η αρχική σελίδα του InstantFap είναι αφιερωμένη στην εμφάνιση φωτογραφιών "πιο καυτών" και "τάσεων", πιθανότατα με βάση τον αριθμό των προβολών. Το γεγονός ότι το Instant Fap είναι τόσο απλό στην πρόσβαση και τη χρήση του είναι το κύριο σημείο πώλησης. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο κορυφής της σελίδας για να βρείτε κινούμενα GIF.

Διαβάστε περισσότερα στο InstantFap εδώ.

PROS:

 • Καλές κατηγορίες
 • Τεράστια συλλογή εικόνων
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Αποτελεσματική και γρήγορη
 • Εξαιρετική πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Διακεκομμένες συνδέσεις
 • Ύπαρξη διαφημίσεων

# 3 - BabeSource

Κύριο BabeSource

Το BabeSource είναι γνωστό σε πολλούς ως ένας τεράστιος ιστότοπος πορνογραφικών φωτογραφιών με μια εξαιρετική συλλογή ερωτικών ενηλίκων. Όλα όσα βλέπετε στις γκαλερί του είναι δωρεάν, αλλά φυσικά, υψηλής ποιότητας, παραγωγής στούντιο και πήραν εκπληκτικά μοντέλα από διάφορους κύριους ιστότοπους πορνό. Ένα πράγμα για το οποίο το BabeSource είναι περήφανο για το περιεχόμενό του είναι κυρίως στη συλλογή πορνοστάρ.

Αν λατρεύετε περιεχόμενο από το MileHighMedia, το Brazzers, το EvilAngel ή το TeamSkeet, αλλά είστε σπασμένοι ή φθηνοί που δεν μπορούν να αντέξουν την συνδρομή, τότε το BabeSource σας έχει καλύψει. Έχει όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες πορνοστάρ διασημοτήτων που συλλέγονται για τη διευκόλυνσή σας. Ναι, έτσι είναι - νοιάζονται για σένα. Ελπίζω, λοιπόν, να απολαύσετε τη μαζική συλλογή πορνογραφικών φωτογραφιών από ιστοσελίδες επαγγελματικής παραγωγής, με ένα υπέροχο μείγμα ειδών, θεμάτων και ηθοποιών.

Κάντε κλικ για μια πλήρη αξιολόγηση του BabeSource.

PROS:

 • Το περιεχόμενο της πορνογραφικής εικόνας είναι φανταστικό
 • Οι γκαλερί ξεχειλίζουν
 • Οι φωτογραφίες του Pornstar είναι στούντιο
 • Ο ιστότοπος έχει απίστευτη διάταξη και είναι εύκολος στη χρήση
 • Τα φίλτρα και οι ετικέτες είναι τα καλύτερα
 • Ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για κινητά
 • Οι κατηγορίες είναι αξέχαστες και αρκετά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η λειτουργία κοινότητας δεν είναι διαθέσιμη
 • Μερικές εικόνες κακής ποιότητας

# 4 - HQBabes  

HQBabes Aaliyah

Το HQbabes.com είναι πολύ ανώτερο από τις περισσότερες σεξουαλικές γκαλερί φωτογραφιών που έχω επισκεφτεί. Υπάρχουν πολλά χαρτοφυλάκια από όμορφες γυμνές γυναίκες και πορνοστάρ για προβολή στον ιστότοπο. Ενημερώνονται τακτικά και ενδέχεται να εξεταστούν δωρεάν χωρίς περιορισμούς. Και αναμφίβολα μπορώ να πω ότι δεν είναι η λάμψη και η μεγαλοπρέπεια που προσελκύει τους ανθρώπους, αλλά η συνέπεια, η αριστεία και η γνήσια σεξουαλικότητα στην έκθεση που θριαμβεύει και θα συνεχίσει να κάνει τον ιστότοπο αποτελεσματικό.

Ελέγξτε την πλήρη κριτική του HQBabes τώρα.

PROS:

 • Επιλογή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Διάφορες δυνατότητες ιστότοπου
 • Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Σέξι και καλοδιαλεγμένα μοντέλα
 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Τεράστιες γκαλερί φωτογραφιών

Μειονεκτήματα:

 • Καμία ερασιτεχνική φωτογραφία δεν τραβάει
 • Πάρα πολλοί σύνδεσμοι
 • Ανεπαρκής επισήμανση και επισήμανση

# 5 - Elite Babes

EliteBabes

Το Elite Babes έχει μια τεράστια συλλογή πορνό, όλα είναι δωρεάν και τα έργα που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αυτός ο ιστότοπος είναι σχετικά απλός, οπότε η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο και η εύρεση των πιο καυτών κορυφαίων κοριτσιών για αυνανισμό δεν είναι πολύ δύσκολη. Επίσης διαθέσιμα στην ιστοσελίδα είναι εντελώς φυσικά σώματα μοντέλων. Πράγματι, δεν θα δείτε ψεύτικα και γελοία μέρη του σώματος.

Μάθετε περισσότερα για τον ιστότοπο EliteBabes τώρα.

PROS:

 • Καλύτερη ποιότητα πορνογραφικών εικόνων
 • Σέξι και δελεαστικό περιεχόμενο
 • Τεράστια συλλογή υλικών
 • Λαμπερά πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες αγγελίες
 • Έλλειψη εξυπηρέτησης πελατών

# 6 - PicHunter 

σπίτι pichunter

Το PicHunter.com υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, που χρονολογείται από το 2001. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση χωρίς ιούς, καθαρούς, γρήγορους, φιλικούς προς το χρήστη και φαίνεται να είναι αληθινοί στο λόγο τους. Αυτός ο ιστότοπος έχει προχωρήσει με την πάροδο των χρόνων και τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε φωτογραφίες HD χωρίς να ψάξετε πολύ μακριά. Τους καθιστούν πολύ ορατούς κατασκευάζοντας ένα μεγάλο σήμα HD μπροστά από τις γκαλερί που ταιριάζουν.

Ο αριθμός των δωρεάν διαθέσιμων αντικειμένων σε αυτήν τη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι εκπληκτικός. Μπορείτε ακόμη και να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό μέλους, ο οποίος θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ολόκληρα άλμπουμ και να κάνετε διάφορα άλλα πράγματα.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του PicHunter.

PROS:

 • Επεξεργάζεται γρήγορα και γρήγορα
 • Ελάχιστες διαφημίσεις
 • Τεράστια γκαλερί
 • Φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν ερασιτεχνικές εικόνες
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα

# 7 - Μητρικές εικόνες  

Μητρικές εικόνες

Όταν ακούτε για το Motherless, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο πουλί σας είναι το σεξ. Ναι φυσικά! Ποιος δεν θα ήξερε για τον ιστότοπο Motherless που προσφέρει φανταστικά βίντεο πορνό και ερωτικό περιεχόμενο; Εκτός από αυτό, αυτό που κάνει τη Motherless μοναδική είναι ότι παρέχει ποιοτικές εικόνες πορνό για να κάνει κάθε άντρα να τελειώσει. Έχει όλα τα πιο σκληρά και άλλα πιο άγρια ​​θέματα που μπορείτε να φανταστείτε. Αλλά αν σας αρέσει μαλακή και βανίλια, τότε το Motherless Images τα έχει όλα και για εσάς.

PROS:

 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 • Η ποιότητα της εικόνας είναι κορυφαία
 • Διαθέτει ερασιτεχνικά κορίτσια

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις
 • Μη κατανοητό σύστημα πλοήγησης
 • Μερικοί σύνδεσμοι κρύβονται

# 8 - Fuskator

fuskator σπίτι

Το Fuskator.com είναι ένας αξιόπιστος πορνογραφικός ιστότοπος. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός, δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και υπάρχει τόνος υλικού. Η διάταξη και ο σχεδιασμός είναι και οι δύο αρκετά καλοί. Διαθέτει ένα υπέροχο μαύρο φόντο με ανοιχτά γράμματα και γκρι κουτιά μικρογραφιών.

Είναι επίσης ένας από τους ασφαλέστερους ιστότοπους γκαλερί πορνό που έχω δει ποτέ και η μετριοπάθεια φαίνεται να είναι αρκετή. Ο ιστότοπος είναι περήφανος που έχει πάνω από 7 εκατομμύρια φωτογραφίες και περίπου 400 χιλιάδες γκαλερί.

Κάντε κλικ για πλήρη ανασκόπηση του Fuskator.

PROS:

 • Πολλές σέξι εικόνες
 • Σχεδόν καμία διαφήμιση
 • Ένας δωρεάν ιστότοπος
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Διατηρεί την ανωνυμία

Μειονεκτήματα:

 • Οι κατηγορίες δεν τακτοποιούνται σωστά
 • Πρόκληση για τον εντοπισμό ορισμένων εικόνων

# 9 - EroticBeauties

Κορίτσια EroticBeaagues

Το EroticBeauties είναι ένας ιστότοπος που απευθύνεται σε ένα ιστολόγιο σεξουαλικής εικόνας αφιερωμένο στη φωτογράφιση των πιο αισθησιακών και πανέμορφων κυριών από όλο τον κόσμο. Θα βρείτε τακτικές ενημερώσεις με νέες φωτογραφίες από μια χούφτα μέρη, με μεγάλη έμφαση στη σεξουαλική φωτογραφία και τη δημιουργική απόχρωση. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης μια φθηνή συνδρομή, ιδανική για άτομα που αναζητούν οικονομική πρόσβαση σε όμορφες γυναίκες σε ερωτική φωτογραφία.

Μια πλήρης αναθεώρηση των EroticBeauties εδώ.

PROS:

 • Καταπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις
 • Καλές λεπτομέρειες φωτογραφίας
 • Ενημερώσεις καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη σέξι ερασιτεχνικά υλικά
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις

# 10 - ImageFap

ImageFap

Γνωρίζατε ότι ένα άτομο έπρεπε να ενεργοποιήσει τις εικόνες ακόμα και πριν από την εμφάνιση του Internet υψηλής ταχύτητας; Θεέ μου, αυτό είναι ένα παλιό σχολείο ImageFap! Αρκεί ένας άντρας να απολαμβάνει κατά καιρούς τα κλασικά. Το Image Fap θέλει να είναι ο καλύτερος ιστότοπος πορνό που βασίζεται σε εικόνες στον κόσμο. Παίρνετε μια συλλογή εικόνων με απίστευτο εύρος, ταχύτητα και απλότητα, ενσωματώνοντας παλιές γκαλερί εικόνων με απλή διεπαφή.

Πλήρης κριτική ImageFap εδώ.

PROS:

 • Μια μεγάλη κοινότητα που μοιράζεται προσωπικές γκαλερί
 • Πιο εκτεταμένη γκαλερί στο Διαδίκτυο
 • Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από πορνό και πορνό που σας αρέσουν
 • Όλα είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Απλός σχεδιασμός
 • Περιορισμένες δυνατότητες φίλτρου

# 11 - JJGirls

JJGirls

Άχνετε για φανταστικές φωτογραφίες JAV; Λοιπόν, σας έχω καλά νέα. Παρουσίαση του ιστότοπου JJGirls — φορτωμένο με ποιοτικές φωτογραφίες JAV και ακόμη και βίντεο. Κάθε μία από τις φωτογραφίες και τα βίντεο προσφέρει κάτι διαφορετικό και μοναδικό - κάτι που σπάνια βρίσκεις από πορνό JAV. Επιπλέον, είναι όλα χωρίς λογοκρισία, οπότε μπορείτε να δείτε επιτέλους τα σφιχτά μουνί και τα γεμάτα βυζιά των Ιαπώνων μωρών. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των φετίχ, των τσιμπημάτων και άλλων.

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο JAV
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Πολλές φωτογραφίες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακατάστατο σχέδιο ιστότοπου
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Ανακατεύθυνση συνδέσμων

# 12 - PornPaw

pornpaw σπίτι

Το PornPaw είναι ένας ιστότοπος pornpic που έχει μια τεράστια συλλογή από πορνογραφικές φωτογραφίες, με δυνατότητα λήψης με δυνατότητα λήψης. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή από ό, τι σας αρέσει - από ebony, MILF, Asian, ξυρισμένα pussies, fetish, BDSM και όλα τα είδη. Πες το και τα έχουν όλα για σένα! Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος τακτοποίησε όλα για εσάς και ικανοποίησε την ευχαρίστησή σας όλη την ημέρα.

PROS:

 • Δωρεάν λήψη και πρόσβαση
 • Έχει λογαριασμούς προφίλ για τα αγαπημένα σας κορίτσια πορνό
 • Η κατηγορία εφήβων είναι μια απόλυτη τελειότητα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να σχολιάσετε ή να αξιολογήσετε τίποτα
 • Δεν υπάρχει επιλογή για παρουσίαση παρουσίασης
 • Έχει υδατογραφήματα

Συμπέρασμα

Το Smutty.com θα γίνει ένα νέο αγαπημένο στους οπαδούς πορνό που αγαπούν να μοιράζονται και να λαμβάνουν διάφορα περιεχόμενα από συναδέλφους τους λάτρεις. Επιπλέον, το Smutty είναι δωρεάν και επικεντρώνονται σε περιεχόμενο που υποβάλλεται από τους χρήστες. Ο ιστότοπος δεσμεύεται να παρέχει το πιο εξαιρετικό υλικό του στο πορνό κοινό, τοποθετώντας το καλύτερο υλικό στο επάνω μέρος της σελίδας. Το Smutty προσφέρει όλες τις πιθανές θέσεις που λατρεύει να βλέπει ο κόσμος του πορνό και τις θέτει σε ενότητες για προσβασιμότητα.

Επιπλέον, ο Smutty αγαπά επίσης τους ανθρώπους στην κοινότητά του επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη ροή του αγαπημένου τους ερωτικού περιεχομένου. Ο ιστότοπος διαθέτει αναγνώριση προσώπου και χρησιμοποιεί hashtags για να εντοπίσει συγκεκριμένες θέσεις. Ωστόσο, δεν έχουν ενότητα κατηγοριών και τα πορνογραφικά βίντεο είναι περιορισμένα. Επίσης, ως δωρεάν ιστότοπος, το Smutty έχει διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα στο μεταξύ. Ωστόσο, εάν οι εικόνες πορνό είναι το θέμα σας, δεν είναι κακό να δοκιμάσετε τον Smutty. Είναι φιλικό προς τα κινητά και αυτό θα σας κάνει να καυλιάσετε πραγματικά. Τα λέμε στη λίστα Κορυφαίων Επιμελητών, φίλε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή