Ενημερώθηκε: 24 Σεπτεμβρίου 2022

βαθύτερη

& 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το Deeper.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Deeper.com

βαθύτερο κύριο

Το κορίτσι σας θα σας αγαπήσει περισσότερο όταν μάθετε πώς να σκάβετε τον βαθύτερο δρόμο. Ναι, μιλάω για το Deeper.com και τα εντυπωσιακά υλικά που σέρβιρε στην αγορά πορνό. Οι λάτρεις του πορνό δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο αποκλειστικό περιεχόμενο και τη βιτρίνα του κορυφαίου διαμετρήματος ερωτική. Η εκπληκτική ομάδα ερμηνευτών έκανε το Deeper μια εξαιρετική επιλογή. Έχει τραπεζικά μοντέλα και εξίσου όμορφους άντρες αντίστοιχους. Υπάρχουν διάφορες σεξουαλικές αποδράσεις για να διαλέξετε, και ο Deeper ξέρει πώς να γαργαλάει. Με πολλές απίστευτες παρουσιάσεις, ετοιμαστείτε να τελειώσετε με πλήρη κορεσμό.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.deeper.com/

Παραδόξως, αυτός ο τομέας premium δεν γνωρίζει όριο στην παραγωγή ποιοτικών κινήσεων. Το Deeper περιέχει μια γευστική ατμόσφαιρα που θα χαρείτε στην υπέροχη κατοικία των καλούδια όταν μπείτε στην αρένα του. Η πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από το Deeper δημιούργησε επιδέξια μια διάσημη λεωφόρο. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να μην εκτιμήσετε την εξαιρετική παραγωγή, τα κόλπα με την κάμερα και τις αχνιστικές ταινίες που είναι διαθέσιμες για λήψη. Ωστόσο, αυτές οι συμφωνίες συνοδεύονται από τιμές και αξίες. Επομένως, ελέγξτε το Deeper σήμερα εάν έχετε κάποια επιπλέον δολάρια να ξοδέψετε.

Η βαθύτερη υπόσχεση

Η Deeper ήθελε να εμπνεύσει τους θαυμαστές να τρελαθούν απεριόριστα με τη συλλογή της Full HD. Τα βίντεο πλήρους μήκους σε ανάλυση 4K έκαναν το Deeper μια υπέροχη προσφορά. Οι ενημερώσεις προστίθενται τακτικά, παρέχοντας έτσι έναν ευχάριστο αυξανόμενο αριθμό σκληροπυρηνικών αντικειμένων. Η Deeper επιθυμεί επίσης να παρέχει λαχταριστά και εξαιρετικά σχεδιασμένα υλικά. Οι λεπτομέρειες είναι καλά σχεδιασμένες και οι τοποθεσίες επιλέγονται σύμφωνα με μια οργανωμένη παραγωγή βίντεο.

Ειλικρινά, επαινώ τους δημιουργούς των βίντεο Deeper και τη σκληρή δουλειά τους για τους γνώστες. Υποθέτω ότι είστε περίεργοι γιατί επαινώ τους δημιουργούς στην αρχή της κριτικής μου. όντως γιατί όχι; Όταν επισκέπτεστε το Deeper, σίγουρα θα αναγνωρίσετε την προσπάθεια που καταβάλλεται. Ούτως ή άλλως, τα premium domains πρέπει να παρουσιάζονται με αυτόν τον τρόπο, αλλά η ατμόσφαιρα του Deeper είναι μια απόλαυση για τον κόκορα. Τα βίντεο προεπισκόπησης θα σας ξεσηκώσουν ακόμα και σε δευτερόλεπτα. Όλα είναι αριστοκρατικά και συναρπαστικά για τις ανάγκες της αγοράς πορνό. Ελάτε μαζί μου, φίλε, καθώς απελευθερώνουμε περισσότερα από την υπόσχεση του Deeper.

Απολαύστε την Deeper's Sensual Penetration

βαθύτερα τελευταία

Το Deeper θεωρείται από το πορνό κοινό ένας εξορυσσόμενος θησαυρός κατάλληλος για κάθε σπασμωδική ανάγνωση. Αυτός ο ισχυρισμός είναι εμφανής με τη συνεχή άνοδο των καταγεγραμμένων επισκέψεων της πλατφόρμας. Επίσης, ο Deeper εντόπισε χιλιάδες συνδρομητές erotica να ελέγχουν τον ιστότοπο καθημερινά. Όχι μόνο αυτό, ο τομέας διέθετε τα κορυφαία ονόματα στη βιβλιοθήκη του. Εκτός από τους ερμηνευτές πορνό, οι σκηνοθέτες και όλη η δημιουργική ομάδα είναι βραβευμένοι και καταξιωμένοι. Τι με έκανε να το πω αυτό; Λοιπόν, το Deeper ανήκει σε μια ομάδα διάσημων τοποθεσιών και εξαιρετικών χώρων παραγωγής ταινιών.
Ως εκ τούτου, μιλάω για τους Tushy, Blacked, Vixen, Slayed, Blacked Raw και Tushy Raw. Με αυτό, μπορείτε να περιμένετε ότι το Deeper έχει μια εξίσου αξιοσημείωτη ποικιλία. Η τεράστια παρακολούθηση των αναφερόμενων πλατφορμών έγινε και η αγορά της Deeper. Αυτοί οι ιστότοποι είχαν έναν κοινό στόχο και άνοιξαν το δρόμο για τους θαυμαστές να απολαύσουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας. Κατά πολύ, το Deeper και αυτοί οι ιστότοποι παρέχουν μια συλλεκτική συνδρομή επιτρέποντας στους θαυμαστές να ελίσσονται σε όλα αυτά τα μέρη με μία συνδρομή. Ωραία συμφωνία, έτσι δεν είναι;

Γίνετε μέλος της κοινότητας του Huge Deeper

βαθύτερο είδος

Αναμφισβήτητα, υπάρχουν διάφορες δυνατότητες που μπορούν να απολαμβάνουν τα μέλη όταν εγγράφονται στην πλατφόρμα. Εκτός από μια εκρηκτική ιδιότητα μέλους σε επτά (7) τοποθεσίες, το Deeper προσφέρει επίσης έναν τόνο απολαυστικών εκπλήξεων. Για όσους είναι περίεργοι, η Deeper παρέχει δύο προσφορές συνδρομής για φανατικούς. Είτε μπορούν να απολαύσουν μια συνδρομή "Deeper Only" ή να επιλέξουν την αναβάθμιση "seven (7) sites and save". Φυσικά, είναι χρυσός κανόνας ότι οι αναβαθμίσεις έχουν υψηλότερη τιμή. Ως εκ τούτου, πρέπει να ετοιμάσετε το πορτοφόλι σας με αρκετό προϋπολογισμό.
Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να παραμείνετε χαμηλοί και να απολαύσετε τη συλλογή Deeper, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διασκέδαση με μια διήμερη δοκιμή 2 $ την ημέρα. Μπορείτε να ξεκινήσετε την εκκίνηση της πλήρους πρόσβασης 30 ημερών όταν είστε ικανοποιημένοι με τη δοκιμαστική περίοδο. Έτσι, θα πληρώσετε 29.95 $ για κάλυψη ενός μήνα, 59.95 $ για τρεις μήνες και 99.95 $ για έξι μήνες. Το Deeper φαίνεται λίγο ακριβό από άλλους ιστότοπους, αλλά ο τομέας συμφωνεί να παρέχει αρκετές υπηρεσίες που αξίζουν την αξία τους.
Με συναρπαστικό τρόπο, αυτός ο ισχυρισμός είναι αυτό που πρόκειται να εξετάσουμε εξονυχιστικά σε αυτήν την ανασκόπηση. Επιπλέον, η Deeper είναι περήφανη που περιλαμβάνει την έκθεσή της σε Forbes, Buzz Feed, Rolling Stone, BBC, Men's Health, Daily Beast και άλλες πλατφόρμες. Πρέπει να υπάρχουν περισσότερα στο Deeper που ελπίζουμε να δούμε, αλλά από την πρόσοψη, το Deeper προσέλκυσε σίγουρα εκατομμύρια συνεργάτες με τον οργασμικό και αριστοκρατικό χώρο του.

Deep Down the Deeper's Home Page

βαθύτερη σελίδα

Η πλούσια μαύρη αρένα προσφέρει μια πολυτελή γεύση στο Deeper. Ναι, ορισμένοι ιστότοποι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το μαύρο χρώμα, αλλά απέτυχαν να δώσουν έναν εξαιρετικό σκοπό. Εδώ, η ατμόσφαιρα του Deeper έχει βελτιωθεί, τονίσει και τονίσει το συμπόσιο των υλικών. Η τεράστια προεπισκόπηση βίντεο παρακίνησε επίσης περισσότερους θαυμαστές να ψάξουν για περισσότερους θησαυρούς. Οι γεμάτες δράση σκληροπυρηνικές σκηνές εισάγονται ρητά για να επιτρέψουν τον οργασμό και τις απολαύσεις με τα σάλια. Πραγματικά, θα απολαύσετε την ποικιλία των κινήσεων ακόμα και στην κύρια σελίδα.
Εν τω μεταξύ, ο τόπος εμμένει στο άμεσο σχέδιό του για την προβολή ταινιών υψηλής ποιότητας. Με αυτό, η Deeper επέλεξε να εμφανίσει έναν απλό ιστότοπο με λίγες πολύτιμες ενότητες να προσφέρει. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε Βίντεο, Μοντέλα, Είσοδος, Αποκτήστε πρόσβαση τώρα και Μηχανή Αναζήτησης. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο εδώ στο Deeper.com. Μάλιστα, υπάρχουν μέρες που προτιμώ την απλότητα, ειδικά όταν είμαι γεμάτη από premium λιχουδιές. Η εμφανιζόμενη αρχική σελίδα περιλαμβάνει επίσης μπλοκ που παρουσιάζουν τα Κορυφαία βίντεο, τις Επιλεγμένες σκηνές, τα πιο πρόσφατα βίντεο, τα μοντέλα και τις επερχόμενες σκηνές.

βαθύτερα χαρακτηρισμένα

Η Deeper προσφέρει απολαυστικά στους πελάτες της βασικές προσθήκες σε προσωπικές συλλογές. Αν και η Deeper θεωρείται μια πλατφόρμα αρχαρίων στον κλάδο, δεν εμπόδισε την αρένα να συγκεντρώσει περισσότερες προσθήκες. Μάλιστα, το Deeper περιέλαβε μια ενότητα αντίστροφης μέτρησης για να ενθουσιάσει και να ενημερώσει τους θαυμαστές του για τις επόμενες κυκλοφορίες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου, οι θαυμαστές του Deeper περίμεναν πέντε ημέρες για να ανέβει το επόμενο βίντεο. Το καλό με το Deeper είναι ότι ακολουθεί και τηρεί τα υποσχεμένα χρονοδιαγράμματα.

βαθύτερη αντίστροφη μέτρηση


Με αυτό, η αρένα έχει ήδη συγκεντρώσει έναν αξιοπρεπή αριθμό ταινιών τώρα. Κάθε βίντεο διαρκεί πάνω από 20 λεπτά ή περισσότερα. Πράγματι, οι κινήσεις είναι πλήρους μήκους εδώ. Το αποθετήριο αναδεικνύει μια καλή αντιστοιχία γευστικών κόγχων πορνό. Έτσι, περιλαμβάνουν λεσβιακό πορνό υψηλής ποιότητας, κινήσεις φετίχ, σκληροπυρηνικά ερωτικά, συνεδρίες glamcore και πολλά άλλα. Μια καλή επιλογή είναι πάντα διαθέσιμη, ακόμα κι αν μένετε μόνο στην αρχική σελίδα. Τι περισσότερο αν αρχίσετε να σκάβετε στην ενότητα βίντεο; Σίγουρα, θα απολαύσετε και θα λατρέψετε τη γιορτή των τραγανών κινήσεων στο διάβασμά σας.

Βίντεο και εργαλεία στο Deeper

βαθύτερο προφίλ

Και πάλι, τα υλικά γύρω από το Deeper ενσωματώνουν όλες τις πιθανές κατηγορίες που θα θέλατε να προσαρμόσετε. Η ενότητα βίντεο φιλοξενεί μια λίστα με θέσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι είτε θα διαλέγατε πρωκτικό, πίπα, ομαδικό σεξ, ασιατικό, γλείψιμο κώλου, εξαπάτηση και πολλά άλλα. μπορείτε να τα επιλέξετε εδώ. Οι θαυμαστές μπορούν επίσης να περιορίσουν τις επιλογές ταινιών τους μέσω Κορυφαίας Βαθμολογίας και Βραβεία. Επιπλέον, τα υλικά μπορούν να ταξινομηθούν σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες σκηνές ή τις υψηλότερες βαθμολογίες. Φίλτρα υπάρχουν επίσης παντού, μαζί με τη ζωτική παρουσία της Μηχανής Αναζήτησης.
Αν και το εικονίδιο αναζήτησης δεν είναι προχωρημένο, η λειτουργία εξακολουθεί να εξυπηρετεί τον σκοπό της. Επιπλέον, οι ταινίες στο Deeper διαθέτουν απεριόριστες επιλογές ροής και λήψης. Και πάλι, αυτή η συμφωνία είναι αφιερωμένη μόνο σε εκείνα τα άτομα που απέκτησαν συνδρομή. Διατίθενται επιλογές 4K HD και οι λήψεις ανέρχονται σε υψηλή ποιότητα 1080p. Τα μικρά κινητά μπορούν να χρησιμοποιούν κινήσεις τυπικής ευκρίνειας ανάλογα με τις επιλεγμένες εκδόσεις και τη σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Όχι μόνο αυτό, η ποιότητα του ήχου επίσης δεν διακυβεύεται εδώ στο Deeper. Τα μουγκρητά και οι ηχώ των απολαύσεων είναι τόσο ακουστές που έχουν ως αποτέλεσμα ταχύτερο κούμπωμα. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο διαθέτει επίσης εξαιρετική λειτουργία αναπαραγωγής, καθαρά γραφικά και ομαλά χαρακτηριστικά. Πριν ξεχάσω να μοιραστώ, η Deeper ενσωμάτωσε επίσης εικόνες στη βιβλιοθήκη της. Πράγματι, η συνδρομή σας προχωρά πολύ. Τι περισσότερο εάν αναβαθμίσετε και επιλέξετε επτά τοποθεσίες για να τραντάξετε; Θα είναι αναμφισβήτητα χορταστικό.

Κορυφαία πιο βαθιά μοντέλα στη σειρά

βαθύτερα μοντέλα

Ξέρω ότι δεν θα εκπλαγείτε πλέον αν δείτε μια σειρά από επαγγελματίες ερμηνευτές να περιβάλλουν τον Deeper. Είδα υπέροχα μπουμπούκια και γλυκά χαμογελαστά μωρά. Η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ, ειδικά όταν περνάτε από το ατομικό προφίλ των μοντέλων. Από εκεί, μπορείτε να κατανοήσετε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και την εμπειρία τους. Μερικά μωρά επιδεικνύουν το φόντο τους και εμφανίζουν εντυπωσιακές καυτές εικόνες. Στο ευρετήριο διατίθενται επίσης απευθείας σύνδεσμοι προς το υλικό βίντεο τους.
Σίγουρα, θα λατρέψετε να δείτε ειδικούς του χώρου όπως οι Riley Reid, Angela White, Evelyn Claire, Alina Lopez κ.λπ. Υπάρχουν και πρόσωπα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, αλλά αποδίδουν ακριβώς όπως τα έμπειρα. Έψαξα πιο βαθιά σε μια λεωφόρο οργασμού επιλέγοντας κυνηγούς άνδρες πορνό καλλιτέχνες. Συνολικά, το αποθετήριο είναι γεμάτο με εντυπωσιακά μοντέλα που απεικονίζουν τις καλύτερες σκηνές μέχρι σήμερα. Καλή δουλειά, Deeper!

Τα υπέρ και τα κατά του Deeper.com

PROS:

 • Κορυφαία συλλογή πορνό
 • Κλασικά σκληροπυρηνικά πράγματα
 • Διαθέσιμες κατηγορίες
 • Υλικά εξαιρετικής παραγωγής
 • Καταξιωμένη αρένα
 • Καυτά επαγγελματικά μοντέλα
 • Καθαρός ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να είναι ακριβό
 • Οι αναβαθμίσεις συνοδεύονται από εξαιρετικές τιμές

12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το Deeper.com:

# 1 - brazzers

κύρια brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πορνογραφικούς ιστότοπους μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και πιο κομψά βίντεο. Από το 2005 που ξεκίνησε, ποτέ δεν παρέλειψε να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένου του λεσβιακού σεξ, των σκληροπυρηνικών, των σαγηνευτικών MILF, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυλιάρη κοινότητα του καθημερινά, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα που βασίζονται σε χρήστες παγκοσμίως. Επίσης, η ομάδα των Brazzers κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την παραγωγή και το κόστος για να βεβαιωθεί ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος HD πορνό στον κόσμο το 2019 τα λέει όλα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Brazzers.

PROS:

 • Εκτεταμένη συλλογή πορνογραφικών βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - Μόφος

Mofos Έκπτωση pornstars

Ο Mofos είναι ο κορυφαίος ιστότοπος πορνό υψηλής ποιότητας στο Διαδίκτυο και θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους χώρους για εξερεύνηση. Πράγματι, υπάρχει ένα αξιοπρεπές ποσό πορνογραφικών βίντεο εδώ. Όλα είναι με μοναδικές σκηνές, σενάρια και διαφορετικούς ηθοποιούς. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ειδών, όπως χτυπήματα, ξανθιά, MILF, ανταλλαγή ζευγαριών και ερασιτεχνική ρύθμιση. Σαφώς, όλα τα μέλη παρακολουθούν ελεύθερα όλο το περιεχόμενο εδώ χωρίς προβλήματα καθυστερήσεων και χαμηλής ποιότητας απόδοσης.

Πάρτε μια γρήγορη μπουκιά με αυτήν την κριτική Mofos.

PROS:

 • Περιέχει διαφορετικούς ιστότοπους που έχουν μοναδικές δυνατότητες
 • Όλα τα βίντεο της συλλογής είναι υψηλής ποιότητας
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι αξιοπρεπής και πολύ ομαλή
 • Τα μοντέλα παρέχουν μια πλήρη περιγραφή του εαυτού τους

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρήματα εάν θέλετε να κάνετε λήψη
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προηγμένη αναζήτηση

# 3 - PropertySex

ακίνητο σεξ κύριος

Το PropertySex είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε με σκληρό περιεχόμενο. Είναι διάσημο για τα βίντεό του που περιέχουν κτηματομεσίτες που δείχνουν σαγηνευτικοί και γαμημένοι. Επίσης, το PropertySex παράγει μοναδικό νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα. Έτσι, υπάρχουν νέα διαθέσιμα βίντεο για να περιμένουμε. Πάνω από όλα, πήραν τα πιο ευχάριστα κορίτσια στο Διαδίκτυο σήμερα.

Πλήρης κριτική του PropertySex εδώ.

PROS:

 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και HD
 • Υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση
 • Το Pornstars είναι μια καυτή και υψηλής ποιότητας επιλογή
 • Βάζει προσπάθεια και επενδύσεις στην ποιότητα παραγωγής

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πληρωμή

# 4 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

πραγματικότητα

Ένα άλλο στη λίστα είναι το RealityKings. Αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος πορνό, επειδή έχει πολλές σκηνές υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από τις πιο καυτές και σέξι πορνοστάρ. Μια από τις πιο περιζήτητες σκηνές εδώ περιλαμβάνει MILF που γαμούν τους φίλους των θυγατέρων τους, ερωτικά μασάζ, ντροπαλές υπηρέτριες, ψεύτικες επαγγελματίες και πολλές άλλες ιστορίες. Πράγματι, το όνομα RealityKings δεν δίνεται χωρίς λόγο. Φορτωμένο με χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική του RealityKings.

PROS:

 • Το κόστος δοκιμής είναι μόνο 1 $
 • Ο ιστότοπος ενημερώνει τα βίντεό του συχνά
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πορνό βίντεο
 • Όλοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί πορνό είναι μαζί σε ένα μέρος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε μόνο 50 βίντεο την ημέρα

# 5 - DigitalPlayground

ψηφιακο σπιτι img

Η ψηφιακή παιδική χαρά είναι αυτό που πρέπει να επισκεφτείτε αν νιώθετε την ανάγκη για διασκέδαση ενηλίκων. Είναι ένας χώρος όπου συλλέγονται σε ένα σημείο δημοφιλή βίντεο σεξ, πλήθος και αποκλειστικές σκηνές. Οι θεατές μπορούν να μεταδώσουν εκατοντάδες βίντεο HD και να κατεβάσουν ό,τι θέλουν.

Η ψηφιακή παιδική χαρά ευχαριστεί τους πιστούς θαυμαστές της με βίντεο υψηλής ποιότητας, σκληρές σκηνές, πρωτότυπες πλοκές και τις πιο σέξι ηθοποιούς πορνό. Έτσι, έγινε ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ασφαλείς ιστότοπους πορνό στο Διαδίκτυο. Φέρτε τους πάντες με υπερπολυτελή βίντεο πορνό και πρόσβαση σε πολλές σκηνές. Πάνω απ 'όλα, ο ιστότοπος ενημερώνεται τακτικά. Έτσι, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν νέα βίντεο διαθέσιμα για τις καθημερινές σας φαντασιώσεις.

Διαβάστε τις πλήρεις λεπτομέρειες του DigitalPlayground εδώ.

PROS:

 • Διατίθενται πολλά βίντεο HD
 • Πίσω από τα παρασκήνια είναι διαθέσιμα
 • Η σχεδίαση και η εμπειρία του χρήστη είναι κορυφαίες
 • Χιλιάδες επιλογές ταινιών
 • Ενημερώνεται τακτικά με βίντεο HD
 • Μια εκτενή συλλογή φωτογραφιών
 • Υψηλής ποιότητας πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη χρειάζεται επιπλέον χρήματα
 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος

# 6 - Twistys

twistys βίντεο

Ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος πορνό υψηλής ποιότητας σήμερα είναι το Twistys. Για πολλά χρόνια, ο ιστότοπος δημιούργησε ένα σεβαστό όνομα στη βιομηχανία του πορνό. Ωστόσο, το Twistys έχει ανεβάσει το περιεχόμενό του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Από γλυκά γυμνά κορίτσια μέχρι σκληροπυρηνικά βίντεο, το περιεχόμενο είναι διαφορετικό και άφθονο. Επίσης, αν θέλετε να δείτε τα πιο καυτά και σέξι γκόμενα του πλανήτη, απλώς κατευθυνθείτε στο Twistys και ικανοποιηθείτε με το σέξι περιεχόμενό του.

Η κριτική του Twistys εδώ.

PROS:

 • Δημιουργήθηκε ιστότοπος και αξιόπιστο όνομα
 • Διατίθενται πολλά μοντέλα
 • Περιεχόμενα όπως βίντεο είναι σε ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

# 7 - Δίκτυο Babes

Δίκτυο Babes

Με ακρίβεια στην εικόνα της επωνυμίας του, το Babes Network έχει μια χούφτα μοναδικά, έντονα βίντεο. Ειλικρινά, αυτός ο ιστότοπος είναι ο προορισμός πολλών όμορφων hot chicks. Επίσης, οι άνθρωποι θα πρέπει να ελπίζουν ότι θα δουν κορίτσια να έχουν οργασμό, να κάνουν στοματικό σεξ και να κάνουν ιδρωμένο και kinky σεξ με όλα αυτά τα έφηβα κορίτσια και τα MILF.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του Babes Network.

PROS:

 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα κάθε εβδομάδα
 • Εύκολη εμπειρία περιήγησης
 • Πέντε διαφορετικοί ιστότοποι είναι προσβάσιμοι μέσα στη σελίδα
 • Πορνό βίντεο ποιότητας HD

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται επιπλέον μετρητά κατά τη λήψη
 • Το φίλτρο αναζήτησης δεν είναι διαθέσιμο

# 8 - MileHighMedia

milehighmedia

Μπορείτε να καπνίζετε αρθρώσεις όσες θέλετε, αλλά το υψηλό που παίρνετε από το κάπνισμα δεν θα ξεπεράσει ποτέ το MileHighMedia «υψηλό». Σίγουρα προσφέρει σεξουαλική ψυχαγωγία από μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματιών ενήλικων ηθοποιών. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος έχει φέρει βίντεο υψηλής ποιότητας στην οθόνη σας.

Το MileHighMedia είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος πορνό με μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών, βίντεο και σεξουαλικού περιεχομένου για να απολαύσετε. Όλες οι σκηνές είναι εντυπωσιακές και γίνονται από γαμημένες πανέμορφες γυναίκες. Πράγματι σας αφήνει λαχταριστό. Ομοίως, έχει μια μεγάλη ποικιλία από δράσεις, φετίχ και τσακίσματα για όλους τους λάτρεις με μοναδικά γούστα. Σίγουρα, υπάρχει μια εκτεταμένη συλλογή πορνογραφικών βίντεο που σας περιμένει.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του MileHighMedia.

PROS:

 • Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο 4K διαθέσιμα
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Καταπληκτικός σχεδιασμός και χρηστικότητα
 • Ροή σε υψηλή ανάλυση
 • Η λήψη είναι γρήγορη και αξιόπιστη
 • Υπέροχη λίστα με πορνοστάρ τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες
 • Περιέχει αποκλειστικούς ιστότοπους στην τιμή ενός

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσει επιπλέον
 • Περιορισμένη περίοδος για δωρεάν δοκιμή

# 9 - Ώρα ενηλίκων

αρχική σελίδα για ενήλικες

Ο ιστότοπος AdultTime.com αναφέρεται μερικές φορές ως "Netflix of Porn". Εδώ, θα ανακαλύψετε δεκαετίες σαφούς περιεχομένου. Θα βρείτε επίσης ομαδικό σεξ, νέες κρεμμύες, γκέι σεξ, σεξ θετής μαμάς, διαφυλετικό σεξ και σκληροπυρηνικό. Ομοίως, ενημερώνει συχνά καθημερινά την εκτενή συλλογή του. Επιπλέον, αποκτήστε πρόσβαση σε πολλά κανάλια πορνό με απίστευτη παραγωγή από πολλές διάσημες εταιρείες πορνό, πρωτότυπες σειρές και μεμονωμένους ιστότοπους με εξειδικευμένες περιοχές προσαρμοσμένες για εσάς από περίπου εκατό ιστότοπους.

PROS:

 • Περισσότερα από 50,000 βίντεο προστέθηκαν στον μεγάλο αριθμό συλλογών του
 • Τα DVD και τα βίντεο υποστήριξης είναι περισσότερα από 13,000
 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium χαρακτηριστικά εντός μίας εβδομάδας
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Διατίθενται πορνό HD VR
 • Ενημερώνει τακτικά τον ιστότοπο με νέα βίντεο
 • Η ροή είναι ομαλή ακόμη και σε λογαριασμούς χωρίς premium
 • 70 ιστότοποι είναι διαθέσιμοι για πρόσβαση σε μία τιμή

Μειονεκτήματα:

 • Λείπει η βάση δεδομένων pornstar

# 10 - FakeHub

Τριάδα με έκπτωση FakeHub

Το FakeHub ήρθε στη ζωή και κατακτά καταιγίδα το διαδίκτυο. Έχει πολλές συναρπαστικές σκηνές και θέματα βίντεο. Θα εκπλαγείτε από τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν τις σκηνές αφήνοντας τους θεατές να διψούν για περισσότερα. Επιπλέον, ο ιστότοπος έχει χιλιάδες μοναδικά και καυλιάρης μωρά που εκτελούν διάφορες σεξουαλικές σκηνές και στάσεις, είτε σε όργιο, τρίο, ζευγάρι ή αυνανισμό.

Πράγματι, υπάρχουν πολλές λίστες για παρακολούθηση στο FakeHub και κάθε μέρα ανεβάζουν βίντεο υψηλής ποιότητας για να απολαύσετε. Επίσης, ο ιστότοπος προσφέρει μερικές δυνατότητες μπόνους για να απολαύσει ο καθένας. Πάνω απ 'όλα, η premium συνδρομή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διάφορα βίντεο πορνό, ικανοποιώντας όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, φετίχ και στροφές σας, αφήνοντάς σας ενυδατωμένους με την εντυπωσιακή ικανοποίηση φαντασίας.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του FakeHub.

PROS:

 • Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε επτά μοναδικούς ιστότοπους στην τιμή ενός
 • Η βιβλιοθήκη πορνογραφικών συλλογών είναι τεράστια
 • Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν απεριόριστες λήψεις μόλις γίνουν μέλη
 • Ο ιστότοπος παρέχει τακτικές ενημερώσεις των νέων μεταφορτώσεών τους
 • Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν ειδική έκπτωση
 • Η έκδοση για κινητά είναι σταθερή και ομαλή
 • Όλα τα βίντεο είναι σε ανάλυση 1080p HD
 • Ο ιστότοπος δίνει τακτικές μεταφορτώσεις για να παρέχει καθημερινά φρέσκο ​​περιεχόμενο
 • Η ροή είναι μια απεριόριστη δυνατότητα
 • Τα πορνοστάρ είναι διαφόρων ηλικιών και πολιτισμών
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα

Μειονεκτήματα:

 • Η αναζήτηση μηχανής στερείται προηγμένης επιλογής κινητήρα
 • Περιορισμένος χρόνος για δωρεάν δοκιμαστικό προνόμιο
 • Δεν υπάρχουν ακόμη γκαλερί φωτογραφιών

# 11 - xHamster

εφιάλτης xhamster

Μεταξύ των πολύ γνωστών ρομαντικών ιστοτόπων σήμερα είναι το xHamster. Σίγουρα, αυτό κατατάσσεται σταθερά παγκοσμίως για τους υψηλότερους επισκέπτες αυτή τη στιγμή. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο ιστότοπος παρέχει στον πελάτη στόχο μια μαγική συνάντηση. Επομένως, δεν δίνει κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει.

Δείτε την κριτική του XHamster.

PROS:

 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα κάθε 10 λεπτά
 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο
 • Παρέχει έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο για προσωπικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς μεταφόρτωση προσβλητικών πορνό βίντεο
 • Δεν είναι όλα τα βίντεο ποιότητας HD

# 12 - TeamSkeet

Premium Skeet Team

Ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος πορνό σήμερα είναι το Team Skeet. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος στοχεύει να παρέχει τις καλύτερες μικροσκοπικές και χαριτωμένες έφηβες πορνοστάρ. Αυτά τα κορίτσια είναι ερασιτέχνες στον κλάδο αλλά ήδη εκπληρώνουν τις σκληρές φαντασιώσεις σας. Επίσης, το Team Skeet έχει πολλά θέματα για να απολαύσετε, όπως κασέτες σεξ POV, ταμπού οικογένειας, μαθήτριες και πολλά άλλα. Πάνω απ 'όλα, υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις για τη συλλογή βίντεο 1080p. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε πολλά βίντεο κάθε μέρα.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του TeamSkeet.

PROS:

 • Η λήψη ταινιών είναι διαθέσιμη
 • Οι ταινίες είναι σε ποιότητα HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming ταινίες
 • Υπάρχουν πολλά διάσημα αστέρια εφήβων

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι από τους ιστότοπους που εμφανίστηκαν σταμάτησαν να ανεβάζουν περιεχόμενο
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

Λέξεις διαίρεσης

Το Deeper είναι ένας θησαυρός από πολυτελή υλικά. Οι αποκλειστικές προσφορές και η ακαταμάχητη ποιότητα έκαναν τον ιστότοπο ένα εξαιρετικό αποθετήριο παρόλο που ήταν αρχάριος στον κλάδο. Έμπειροι πορνογράφοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές τελειοποιούν κάθε παραγωγή. Αναμφίβολα, κάθε λεπτομέρεια είναι προγραμματισμένη και έξοχα φτιαγμένη. Η ποιότητα του βίντεο και του ήχου δεν διακυβεύεται και η συνολική σχεδίαση του ιστότοπου είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πραγματικά, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να εγγραφείτε και να λατρεύετε το Deeper.
Ως εκ τούτου, ο τομέας προσφέρει βουνά από προσφορές για να απολαύσετε. Παρέχει επίσης αντίστροφη μέτρηση για σημαντικές προγραμματισμένες εκδόσεις. Επομένως, δοκιμάστε το Deeper μόνο με 2 $ τώρα. δίνει απεριόριστο σέρβις για δύο μέρες. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν επίσης να κάνουν τη διασκέδαση επωφελούμενοι ενός ολόκληρου, τριών ή έξι μηνών απεριόριστης ισχύος Deeper. Εξασφαλίστε σεξουαλικά διασκεδαστικά χαρακτηριστικά σήμερα και δείξτε στο κορίτσι σας πώς να το διεγείρει και να το διεγείρει με τον βαθύτερο τρόπο.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή