Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Ανασκόπηση EroMe

& TOP-10 Πορνογραφικοί ιστότοποι βίντεο και φωτογραφιών όπως το Erome.com

Επισκεφθείτε τώρα το Brazzers.com - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το EroMe! Ο καλύτερος ασφαλής και ασφαλής ιστότοπος πορνό μακράν

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές ιστοσελίδες πορνό για το EroMe.com

αρχική σελίδα του erome

Είμαι κορόιδο για ερασιτεχνικό υλικό. Παρόλο που τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί με δεξιότητα είναι φανταστικά, το σπιτικό βίντεο είναι πολύ πιο γνήσιο και αυθεντικό. Είτε πρόκειται για εικόνες που δεν έπρεπε ποτέ να δείτε ή βίντεο από ένα αποπνικτικό μωρό που παλεύει για διαδικτυακή προσοχή, υπάρχει πάντα κάτι φρέσκο ​​και συναρπαστικό που πρέπει να κάνετε.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.erome.com/

Η εύρεση αυτού του πανέμορφου κοριτσιού ή η διατήρηση αυτού του άντρα που μοιράζεται βίντεο με αυτόν και την όμορφη σύζυγό του γαμημένο σαν θηρία είναι οι κρίσιμες προκλήσεις με ερασιτεχνικό πορνό Αυτοί οι τύποι βίντεο και εικόνων είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν ή να ληφθούν. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Πιστεύω ότι μια πλατφόρμα παράγει εξαιρετικό ερασιτεχνικό περιεχόμενο, παρέχοντας παράλληλα μερικές αποκλειστικές δυνατότητες που σας κρατούν ενήμερους για τον αγαπημένο σας πάροχο περιεχομένου - EroMe.

Το Erome.com συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού ιστότοπου ερασιτεχνικής πορνογραφίας με την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο. Θεωρώ ότι το EroMe είναι ένας εξαιρετικός μικρός ιστότοπος πορνό φετίχ με πολύ μεγάλο ερωτικό περιεχόμενο. Έχει μια εικονική διεπαφή και καμία κατηγορία, και αυτό δεν με εμπόδισε να παρακολουθώ όλα αυτά τα όμορφα βίντεο. Αν θέλετε να εκπλαγείτε, ακολουθήστε με τις παρακάτω λίγες γραμμές και ας σπάσουμε αυτό το πράγμα ανοιχτά!

Crack the Beast Out of EroMe: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο ιστότοπος EroMe εμπίπτει στην κατηγορία ερασιτεχνικής πορνογραφίας και είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο που έχω δει ποτέ! Όταν πρόκειται για ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό, ένα πράγμα πάντα έρχεται στο μυαλό - τρομερή ποιότητα σκηνής και αδύναμη ανάπτυξη ιστότοπων. Το EroMe, από την άλλη πλευρά, δεν είναι έτσι! Αυτή η σελίδα έχει στυλ και είναι κομψά διακοσμημένη! Φαίνεται σίγουρα φανταστικό! Το EroMe μοιάζει με έναν πολυτελή ιστότοπο, όχι έναν συνηθισμένο ερασιτεχνικό ιστότοπο πορνό - χάρη στο μαύρο φόντο και τη λαμπρή ιδέα τοποθέτησης αντίχειρων. Θα μπορούσατε να πάρετε το λόγο μου για αυτό; Δεν μπορούσα να το εμπιστευτώ όταν το είδα για πρώτη φορά όλα είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους!

Δωρεάν βίντεο και φωτογραφίες

Θα βρεθείτε σε μια πραγματική απόλαυση μόλις ανακαλύψετε μερικά από τα βίντεο, τα οποία κυμαίνονται από δουλεία πούλμαν και μπάλες, τετράμορφα, γυναικεία και ανδρική κυριαρχία, δουλεία και χαστούκια. Πολλά από τα βίντεο προέρχονται από εκπομπές Livestream ή σχετικά πιο μικρές παραγωγές, οι οποίες πιστεύω ότι είναι πάντα ένα πλεονέκτημα.

Το Erome.com συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού ιστότοπου ερασιτεχνικής πορνογραφίας με την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο. Το κάνουν για ένα απίστευτο 21 χρόνια και λειτουργεί από το 1998. Είναι πολύ καιρό. Οι φιγούρες τους επίσης δεν πρέπει να γελοιοποιούνται. Κάθε μήνα, λαμβάνουν 12 εκατομμύρια προβολές, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό. Στην αρχική ματιά, καταλαβαίνω γιατί προσελκύουν τόσο μεγάλα πλήθη. Έχουν μια μοναδική αντίληψη με αυτό που φαίνεται να είναι ένα αξιοπρεπές εύρος περιεχομένου, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά και να κατανοήσουμε πόσο καλά υλοποιείται η ιδέα.

Ξεκινήστε και εγγραφείτε στο EroMe

Έρωμ

Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά τον ιστότοπο, το σύστημα σας ζητά αυτόματα να συνδεθείτε. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το Reddit, το Google, το Facebook, Twitterή έγκυρο email. Φυσικά, εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν, παρέχοντας ένα μοναδικό όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και διεύθυνση email. Εκτός αν μεταβείτε σε απευθείας σύνδεση βίντεο από κάπου αλλού, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο χωρίς να συνδεθείτε πρώτα. Αρχικά, το EroMe θα σας καλωσορίσει με μια καθαρή και απλή διεπαφή, μαζί με ένα μενού ανώτερου επιπέδου που περιλαμβάνει Αρχική σελίδα, Αποθηκευμένο, Προφίλ, Ροή, Μεταφόρτωση και Ρυθμίσεις.

Έχει μια απλή εμφάνιση - λευκό κείμενο σε μαύρο φόντο. Το EroMe δεν έχει ενοχλητικά διαφημιστικά που αναβοσβήνουν ή γεμάτα μενού και σίγουρα ένα εξαιρετικό, εύκολο στα μάτια στυλ για περιήγηση τη νύχτα. Πολλές φωτογραφίες προεπισκόπησης εμφανίζονται στην ενότητα "Ero Me". Η δεξιά και η αριστερή πλευρά είναι κενή, αφήνοντας μόνο τις κεφαλίδες για πλοήγηση και πράγματα. Ω, και υπάρχει ένα μενού στα δεξιά με μερικές ακόμη επιλογές - αγνοήστε τα. Είναι όλοι υπερσύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους. Όλα είναι εύκολα, αλλά θα σας καθοδηγήσω σε όλα ανεξάρτητα.

Τι να περιμένετε από το EroMe;

erome καυτό

Δεδομένου ότι αυτός ο ιστότοπος αποτελεί μέρος της ερασιτεχνικής κοινότητας πορνογραφίας, η λογική απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε είδους ερασιτεχνική δράση εδώ! Ωστόσο, αυτό είναι εν μέρει σωστό! Επειδή μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολύ επαγγελματικό περιεχόμενο εδώ! Δεν γνωρίζω γιατί θέλουν να έχουν και τους δύο τύπους υλικού, αλλά αυτό είναι εντάξει μαζί μου! Είναι ένα πλεονέκτημα για να αποκτήσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων σε ένα μέρος!

Μια άλλη συναρπαστική πτυχή του EroMe είναι ότι δεν θα βρείτε μόνο βίντεο εδώ! Θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα ερασιτεχνικού πορνογραφικού περιεχομένου εδώ, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, εικόνων, στιγμιότυπων στιγμιότυπων συνομιλίας, περιεχομένων Onlyfans και πολλά άλλα! Το πρώτο πράγμα που επέλεξα στο EroMe ήταν μια μικρογραφία που έδειχνε μια πανέμορφη γυναίκα και ένα MILF, του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι!

Ναι, είναι μια περίεργη επιλογή για έναν ερασιτεχνικό ιστότοπο, αλλά προκάλεσε την περιέργειά μου, οπότε τελικά έκανα κλικ! Με εκπλήχθηκε όταν φορτώθηκε η σελίδα! Είδα μερικές από τις οικείες εικόνες αυτών των κοριτσιών, πολύ ερασιτεχνικά πράγματα από ένα κορυφαίο pornstar! Σκέφτηκα ότι αυτός ο ιστότοπος φαίνεται πολύ ενδιαφέροντος - ας συνεχίσουμε να εξερευνούμε. Και δεν έχετε ιδέα τι ανακάλυψα! Υπάρχουν περισσότερα, αλλά δεν θα σας αποκαλύψω τα πάντα, θα πρέπει να κάνετε και κάποια εργασία στο σπίτι.

Ελάχιστη και απρόσκοπτη σχεδίαση του EroMe για εύκολη πλοήγηση

Μπορείτε να ταξινομήσετε κατά "Καυτό" ή "Νέο" στην κύρια σελίδα. Δεν μπορείτε να διαχωρίσετε εικόνες από βίντεο ή παρόμοια. Ωστόσο, η προεπισκόπηση παρέχει αυτή τη λεπτομέρεια. Όταν αλλάζετε προεπισκοπήσεις διαφόρων εικόνων, θα αλλάξουν γρήγορα και θα δείτε αν μια γκαλερί έχει εικόνες ή βίντεο στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας. Αν και η προσθήκη πρόσθετων επιλογών ταξινόμησης εδώ δεν θα ήταν κακή ιδέα, είναι περισσότερο για αρχάριους και νέους χρήστες.

Εν τω μεταξύ, έχω μια μικρή διαφωνία με τις προεπισκοπήσεις. Είναι ένας πόνος να καταλάβουμε. Δεδομένου ότι είναι λευκό κείμενο χωρίς περίγραμμα, θα πρέπει να στραφείτε για να δείτε κάτι λευκό στο περιβάλλον. Αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό ζήτημα. Όταν μετακινείτε το ποντίκι σας πάνω από κάτι, εμφανίζεται ένα σύντομο μικρό slideshow. Ωστόσο, αρκεί για να δικαιολογήσει το ζήτημα του κειμένου.

Η γραμμή αναζήτησης στο πάνω μέρος της σελίδας είναι χρήσιμη για τη γενική αναζήτηση. Δεν μπορείτε να αναζητήσετε διάσημους pornstars σε αυτόν τον ιστότοπο. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τους χρήστες και τις αγαπημένες αφίσες. Επίσης, ένα ωραίο πράγμα που έχει το EroMe είναι ο τρόπος επεξεργασίας κάθετων εικόνων που εμφανίζονται στη σελίδα - κάνοντάς τους να φαίνονται καλύτερα. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει μια λέξη για αυτό, αλλά δεν το κάνω γιατί ξέρω ότι η πορνογραφία και η επεξεργασία εικόνων είναι διαφορετικά πράγματα.

Η σελίδα σας με πορνό; Μοναδικό χαρακτηριστικό μόνο στο EroMe

erome περιεχόμενο

EroMe - εδώ είναι διαθέσιμες οι πιο εξαιρετικές δυνατότητες του ιστότοπου. Αυτό είναι ένα κάπως μοναδικό στυλ μιας πλατφόρμας από τους παραδοσιακούς δωρεάν ιστότοπους βίντεο που βλέπετε. Διαθέτει δυνατότητες όπως προσθήκη βίντεο στη λίστα αγαπημένων σας, παρακολούθηση μεταφορτωτών, ανάπτυξη του προσαρμοσμένου προφίλ πορνό σας και κοινή χρήση βίντεο και φωτογραφιών - ακούγεται σαν πολύ διασκεδαστικό!

Όλες οι φωτογραφίες που θα μοιραστεί ο χρήστης θα εμφανίζονται στη σελίδα ροής σας. Είναι συγκρίσιμο με έναν ιστότοπο κοινωνικών μέσων, εκτός από την σκληρή πορνογραφία. Ειλικρινά, είναι αρκετά εκπληκτικό. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη ροή σας στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να δείτε το προφίλ της αφίσας και να δείτε τι άλλο περιεχόμενο έχουν δημοσιεύσει και πόσο ενεργό είναι. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε και να κατεβάσετε μερικές από τις εικόνες ή τα βίντεο στον Ιστό αν προτιμάτε αυτήν την προσέγγιση.

Δοκιμάστε το και δείτε πώς λειτουργεί

Ήθελα απλώς να δω πώς λειτούργησε η διαδικασία, οπότε ανέβασα ένα βίντεο για να το δοκιμάσω. Ανεβάστηκε αρκετά γρήγορα και χρειάστηκε να μείνω λίγα λεπτά για να επεξεργαστεί. Έχω επισυνάψει μερικές ετικέτες σε αυτό και είναι πλέον ζωντανή στον ιστότοπο. Η διάταξη του ιστότοπου είναι όμορφη. Με ενοχλεί επίσης πώς οι μικρογραφίες είναι τόσο κοντά μεταξύ τους και οι αντίστοιχες πληροφορίες κειμένου εφαρμόζουν μια επικάλυψη στη μικρογραφία. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά συναρπαστικά νέα βίντεο εδώ που δεν είναι διαθέσιμα σε άλλους ιστότοπους πορνό. Πράγματι, μπορώ να δω το μέρος να επεκτείνεται επειδή ενθαρρύνουν τους χρήστες να ακολουθούν, να μοιράζονται και να ανεβάζουν. Υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος, καθώς είναι ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος φιλοξενίας βίντεο και εικόνων.

Τα βίντεο στον ιστότοπο φορτώνονται γρήγορα και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Φυσικά, όπου προέρχονται παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητά του. Οι ίδιοι οι χρήστες ανεβάζουν αυτά είναι ερασιτεχνικά βίντεο, ενώ άλλοι είναι ειδικές ηχογραφήσεις που κάποιος δημοσίευσε επειδή απλώς το άρεσε. Αν και υπάρχουν μερικές επιπλέον δυνατότητες που θα ήθελα να δω στις γκαλερί, είμαι ευχαριστημένος με όλα αυτά που έχουν παρουσιάσει αυτήν τη στιγμή. Αλλά, σε μια σοβαρή σημείωση, ο υπόλοιπος ιστότοπος είναι φανταστικός.

EroMe: Ο πιο μοναδικός ιστότοπος πορνό ποτέ!

νέο

Το EroMe είναι ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο και διακριτικό μοντέλο υπηρεσίας που υιοθετήθηκε από έναν δωρεάν ιστότοπο βίντεο. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο - έτσι μου αρέσει. Είναι πάντα διασκεδαστικό να βλέπεις νέο περιεχόμενο πορνό να εμφανίζεται στην αγορά. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο συχνά ενημερώνεται ο ιστότοπος ή πόσο καιρό λειτουργεί. Επίσης, φαίνεται ότι αυτός ο τύπος ιστότοπου μπορεί να θέλει να έχει ένα φόρουμ δεδομένου ότι φαίνεται να αναπτύσσει μια κοινότητα, παρόλο που δεν υπάρχουν φόρουμ ή κανάλια κοινωνικών μέσων που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν. Η αναζήτηση για μεγάλα βυζιά και ερωτικά πίπα πήγε πολύ γρήγορα αλλά με ακρίβεια. Πρέπει να το δοκιμάσετε!

Δεν είναι ο κορυφαίος ιστότοπος στο Διαδίκτυο, αλλά έχει μερικά εκπληκτικά βίντεο σεξ με φετίχ που μπορεί να απολαύσετε. Υπάρχει μια επιλογή για συμμετοχή σε μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς είναι εντελώς δωρεάν. Είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτείται εγγραφή για την προβολή βίντεο. Αυτό συνοψίζει τα πάντα πολύ ωραία, οπότε επισκεφθείτε και σίγουρα θα τα απολαύσετε όσο και εγώ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του EroMe

PROS:

 • Διαθέτει πολλές γκαλερί και βίντεο με θέμα ερασιτέχνες
 • Δυνατότητα αναζήτησης υψηλής ταχύτητας
 • Τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου είναι μοναδικά
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη ροή πορνό σας
 • Εξαιρετική περιήγηση σε κινητά και επιτραπέζια
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται εγγραφή για πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες

TOP-10 Πορνογραφικοί ιστότοποι βίντεο και φωτογραφιών όπως το Erome.com:

# 1 - brazzers

κύρια brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό premium μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμό βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένων των λεσβιακών σεξ, των hardcore, σαγηνευτικών MILFs, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν καθημερινά στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα των Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το έτος 2019 τα λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

πραγματικότητα

Ένα άλλο στη λίστα είναι το RealityKings. Δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος πορνό, επειδή έχει πολλές σκηνές υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από τα πιο καυτά και πιο σέξι πορνοστάρ. Μία από τις πιο περιζήτητες σκηνές εδώ περιλαμβάνει MILFs γαμημένους φίλους των κόρων τους, ερωτικά μασάζ, ντροπαλές υπηρέτριες, ψεύτικους επαγγελματίες και πολλές άλλες ιστορίες. Πράγματι, το όνομα RealityKings δεν δίνεται χωρίς λόγο. Φορτωμένο με χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα να δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική του RealityKings

PROS:

 • Το κόστος δοκιμής είναι μόνο 1 $
 • Ο ιστότοπος ενημερώνει τα βίντεό του συχνά
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πορνό βίντεο
 • Όλοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί πορνό είναι μαζί σε ένα μέρος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε μόνο 50 βίντεο την ημέρα

# 3 - CamWhores.tv

CamWhores

Στο CamWhores, υπάρχουν πολλές όμορφες δυνατότητες για να διαλέξετε και πολλοί θεατές θα απολαύσουν φανταστική συλλογή ερασιτεχνικών βίντεο σεξ. Με την πρώτη ματιά, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί έναν απλό σχεδιασμό για να επιτρέπει στους χρήστες του να αισθάνονται πιο άνετα και άνετα κατά την πλοήγηση. Τα μέλη μπορούν να κατηγοριοποιήσουν την επιλογή αναζήτησης σύμφωνα με τα πιο δημοφιλή βίντεο, τις δημοφιλείς και τις πιο πρόσφατες μεταφορτώσεις. Ορισμένοι χρήστες έχουν ακόμη και μια προσωπική συλλογή ερασιτεχνικού σεξ και αυνανισμού που θα δουν άλλα μέλη.

PROS:

 • Πολυάριθμη συλλογή από πανέμορφες και καυτές γυναίκες
 • Η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων κάμερας είναι εξαιρετική
 • Ο ιστότοπος διαθέτει μια έκδοση για κινητά που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται και να είναι ομαλή όταν χρησιμοποιείται

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαθέσιμες ετικέτες και οι διαθέσιμες κατηγορίες μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένες για ορισμένους χρήστες

# 4 - HotScope

HotScope

Παρακολουθήστε πορνογραφικές επιδόσεις και προ-ηχογραφημένα βίντεο σε αυτήν την ιστοσελίδα. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το HotScope συγκεντρώθηκαν σε μία τοποθεσία για να βιώσουν πολλές φανταστικές πορνογραφικές κάμερες. Όταν φορτώσατε αρχικά τη σελίδα HotScope, οι χρήστες καλωσορίζονται με ευχάριστες σελίδες μικρογραφιών εικόνων γυναικών που είναι απόλυτοι ερασιτέχνες που προβάλλονται στην κάμερα για να το βλέπουν οι πολίτες. Είναι αναμφίβολα μια μοναδική και σταθερή πλατφόρμα με αξιοπρεπή σχεδίαση διάταξης που καθιστά εξαιρετικά απλή την απευθείας πρόσβαση σε διαδικτυακές γυναίκες ή βίντεο. Τέλος, μπορείτε να πάρετε κάποια ευχαρίστηση κοιτάζοντας αυτές τις σέξι πόρνες που εκτιμούν ολόκληρο τον κόσμο για να δείξουν τη ροή τους σεξουαλικότητα. Οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες τραβούν την κάμερα ζωντανά από τον άντρα τους.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης αναθεώρηση του HotScope

PROS:

 • Φορτωμένο με πολλά βίντεο πορνό
 • Το Snapchat είναι διαθέσιμο
 • Τα βίντεο υψηλής ποιότητας είναι πολλά
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι απλή
 • Η διεπαφή σχεδιασμού είναι φιλική προς τον χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο δεν είναι ακόμη διαθέσιμη

# 5 - MyLust

μύθος

Το MyLust είναι ένας φανταστικός ιστότοπος όπου μπορείτε να βρείτε ερασιτεχνικά κλιπ και η σεναριογραφία δεν εκτιμάται. Η πλειοψηφία του υλικού εδώ είναι το απόλυτο πάθος μεταξύ φίλων, ανθρώπων, ομάδων και αυνανισμού. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του ιστότοπου δεν είναι ούτε ένα λεπτό ούτε μια επένδυση. οι χρήστες μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση στο προκλητικό αυθεντικό υλικό του.

Για τη διασκέδαση του χρήστη, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να χαλαρώσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις καλύτερες γυναίκες που κάνουν σαγηνευτικές δραστηριότητες με ανθρώπους, παιχνίδια ή ακόμα και με γυμνά χέρια. Τα πράγματα είναι βολικά για όλους, επειδή ο ιστότοπος MyLust χρησιμοποιεί απλή περιήγηση και βασικό σχεδιασμό για να προσφέρει στους χρήστες μια άνετη εμπειρία χρήστη.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ερασιτεχνικά βίντεο
 • Η κατηγοριοποίηση των περιεχομένων της παρέχει εύκολη αναζήτηση
 • Περιλαμβάνει καθαρά αυθεντικά και ερασιτεχνικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο δεν είναι διαθέσιμη
 • Ένας περιορισμένος αριθμός βίντεο ποιότητας HD

# 6 - Γυμνό

Γυμνό

Με μια εξαιρετική μάρκα στην ερασιτεχνική επιχείρηση πορνογραφικών ταινιών, το Nudez.com παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σχετικά με το σεξ και το γυμνό. Όλα αυτά προορίζονται για άτομα με μοναδική γεύση στο σεξ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες επιλογές περιεχομένου, όπως έντονο, softcore, ερασιτεχνικό, δημόσιο γυμνό και άλλες μορφές. Επίσης, το σύστημα εγγραφής είναι γρήγορο και απλό για να προσφέρει στους επισκέπτες τον πιο βολικό χρόνο. Υπάρχουν τεράστια λειτουργικότητα και ερασιτεχνικό περιεχόμενο από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε και να επιδοθείτε στην ακλόνητη υποστήριξη που παρέχεται από τον Ιστό στους πιστούς υποστηρικτές του.

PROS:

 • Χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση δωρεάν
 • Φιλική προς τον χρήστη και απλή σχεδίαση ιστότοπου
 • Διατίθενται πολλές κατηγορίες ερασιτεχνικών πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενοχλητικές διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται

# 7 - PornPics

PornPics

Porn Pics - με ένα τέτοιο όνομα, γνωρίζετε ότι αυτός ο ιστότοπος είναι εμφανής αμέσως από τις προθέσεις του. Δεν είναι ανοησία και δεν υπάρχει αμφιβολία. Η αρχική σελίδα είναι αυτό που φαντάζεστε ότι είναι από τη στιγμή που φορτώνει - ένα φορτίο πορνογραφικών εικόνων. Επίσης, τα βίντεο στο Pornpics είναι εξαιρετικά. Κάθε φωτογραφία σε αυτόν τον ιστότοπο είναι της υψηλότερης ποιότητας και κάθε γυναίκα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι απόλυτα μωρό.

PROS:

 • Επαγγελματικές εικόνες με το υψηλότερο επίπεδο αφιερωμένες στον εντοπισμό μόνο των πιο σέξι sluts
 • Η γραμμή μενού είναι πολύτιμη και βολική
 • Καθαρή διάταξη ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Χρησιμοποιώντας τη «μικρογραφία» ως διαφήμιση με έναν ελαφρώς παραπλανητικό τρόπο
 • Υπάρχει έλλειψη διαδραστικότητας και ομαδικών χαρακτηριστικών

# 8 - Bang.com

Bang.com

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ολόκληρη σειρά πορνογραφικών βίντεο, σας συνιστώ να επισκεφθείτε το Bang.com. Φυσικά, σκεφτείτε το ότι κερδίζει τη λαχειοφόρο αγορά. Το ωραίο μέρος αυτής της πλατφόρμας είναι ότι παρέχει άριστο περιεχόμενο συνεχώς με τόσα πολλά από τα πιο καυτά πορνοστάρ στην επιχείρηση ψυχαγωγίας ενηλίκων. Επιπλέον, το Bang.com είναι η κορυφαία μάρκα στην επιχείρηση ψυχαγωγίας για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Τελικά, η πλατφόρμα προσλαμβάνει ακόμα νέους πορνοστάρ σε αυτόν τον ιστότοπο για διαφήμιση.

PROS:

 • Κατεβάστε απεριόριστα πορνό βίντεο κάθε μέρα
 • Το Bang Originals είναι η πιο αγαπημένη ενότητα αυτού του ιστότοπου
 • Κάθε μέρα, ο ιστότοπος ενημερώνει τη συλλογή του και προσθέτει νέα βίντεο
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή FireTV και ROKU μέσω της εφαρμογής
 • Χιλιάδες βίντεο στη βιβλιοθήκη με χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μια δωρεάν δοκιμή είναι προσβάσιμη εντός δύο ημερών

# 9 - ImageFap

ImageFap

Γνωρίζατε ότι ακόμη και πριν από την έλευση του Διαδικτύου υψηλής ταχύτητας, ένα άτομο έπρεπε να κάνει εικόνες; Θεέ μου, αυτό είναι ένα παλιό σχολείο ImageFap! Αρκεί ένας καυλιάρης άντρας να απολαμβάνει τα κλασικά από καιρό σε καιρό. Το Image Fap θέλει να είναι ο καλύτερος ιστότοπος πορνό με βάση τις εικόνες στον κόσμο. Παίρνετε μια συλλογή φωτογραφιών με απίστευτη γκάμα, ταχύτητα και απλότητα ενσωματώνοντας παλιές γκαλερί εικόνων με μια απλή διεπαφή.

PROS:

 • Μια μεγάλη κοινότητα που μοιράζεται προσωπικές γκαλερί
 • Πιο εκτεταμένη γκαλερί στο Διαδίκτυο
 • Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από τσακίσματα και πορνό που σας αρέσουν
 • Όλα είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Απλός σχεδιασμός
 • Περιορισμένες δυνατότητες φίλτρου

# 10 - TeamSkeet

Team Skeet σπίτι

Ένας άλλος ιστότοπος πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε σήμερα είναι το Team Skeet. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος στοχεύει στην παροχή των καλύτερων μικροκαμωμένων και χαριτωμένων εφήβων pornstars. Αυτά τα κορίτσια είναι ερασιτέχνες στη βιομηχανία αλλά πληρούν ήδη τις φαντασιώσεις σας. Επίσης, το Team Skeet πήρε πολλά θέματα όπως ταινίες σεξ POV, οικογένειες ταμπού, μαθήτριες και πολλά άλλα. Πάνω απ 'όλα, υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις στη συλλογή βίντεο 1080p. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πολλά βίντεο κάθε μέρα.

Κάντε κλικ για ένα Πλήρης κριτική TeamSkeet.

PROS:

 • Η λήψη ταινιών είναι διαθέσιμη
 • Οι ταινίες είναι σε ποιότητα HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming ταινίες
 • Υπάρχουν πολλά διάσημα αστέρια εφήβων

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι από τους ιστότοπους που εμφανίστηκαν σταμάτησαν να ανεβάζουν περιεχόμενο
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

Τελικές Σκέψεις

Το EroMe είναι το καλύτερο μέρος για εσάς είτε απολαμβάνετε ερασιτεχνικό πορνό είτε θέλετε να ξεφύγετε από όλα τα επαγγελματικά φτιαγμένα πορνό. Όπως είπα προηγουμένως, δεν πρόκειται για τυπική ερασιτεχνική ιστοσελίδα πορνό. Σίγουρα, προσφέρει πολλή ερασιτεχνική ψυχαγωγία, αλλά διαθέτει επίσης μερικές διάσημες ενήλικες ερμηνευτές και κυρίες από το OnlyFans. Είναι απόλυτο must-επίσκεψη εάν είστε λάτρης του πορνό και πρέπει να είστε επιλογή στη λίστα των must-dos! Υπάρχει αρκετό περιεχόμενο fapping εδώ και είναι δωρεάν - οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Όχι μόνο ο ιστός φαίνεται εντυπωσιακός, αλλά αισθάνεται σαν να βρίσκεστε σε έναν κορυφαίο ιστότοπο πορνό. Στο τέλος, αξίζει την προσοχή σας και είμαι βέβαιος ότι θα το απολαύσετε μόλις το κάνετε! Λοιπόν, τι πρέπει να χάσετε; Τώρα βγαίνετε και αδράξτε τη μέρα!

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε και να δείτε μερικά από αυτά οι αγαπημένοι μου φανταστικοί ιστότοποι πορνογραφικών βίντεο και φωτογραφιών που μου αρέσουν εκτός από το Erome.com:

 1. Brazzers.com
 2. RealityKings.com

Διασκεδάστε με το EroMe και όλους αυτούς τους άλλους καταπληκτικούς ιστότοπους πορνό!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή