Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Φουκέρ

και 12 καλύτερες ερασιτεχνικές τοποθεσίες πορνό όπως το Fuqer.com

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuqer.com

Φουκέρ

Η δωρεάν πρόσβαση στα καλύτερα ερασιτεχνικά βίντεο πορνό είναι ένα όνειρο που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Το καλό είναι ότι ο Fuqer είναι εδώ για τη διάσωση. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός παγκοσμίως και έχει αποκτήσει τεράστια φήμη μέσω της αδιαμφισβήτητης υπηρεσίας και των χαρακτηριστικών που προσφέρονται σε όλους. Φορτωμένο με δωρεάν ερασιτεχνικό πορνό, ο ιστότοπος συνεχίζει να υποστηρίζει το σύνθημά του παρέχοντας βίντεο που δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

Κοιτάζοντας την αρχική του σελίδα, μπορείτε εύκολα να πείτε ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτόν τον απίστευτο ιστότοπο έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να διασφαλίσουν ότι φαίνεται αισθητικά ευχάριστο. Έχει λίγες κατηγορίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων, δημοφιλών, κορυφαίων, τυχαίων, σέξι φωτογραφιών και φυσικά σεξ. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο.

URL: https://www.fuqer.com/

Γνωριμία με το Fuqer.com

Κατά την επίσκεψή σας, θα δείτε ότι ο ιστότοπος Fuqer είναι ένα απόλυτο χάος στην παροχή ποιοτικής και δωρεάν ερασιτεχνικής πορνογραφίας για όλους. Η ομάδα πίσω από αυτό το αριστούργημα δεν έχει χρόνο για μαλακίες και συσκευές το περιεχόμενό τους δίνοντας πλούσιο υλικό ενηλίκων. Σκοπεύοντας τον κύριο ιστότοπο, θα δείτε βίντεο που παρακολουθούν αυτήν τη στιγμή από άλλους χρήστες και με αποσπάσματα για να σας δώσει μια επισκόπηση ολόκληρου του περιεχομένου των βίντεο. Τα αποσπάσματα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον τίτλο του ίδιου του βίντεο, μια προεπισκόπηση εικόνας της σκηνής, τη διάρκεια του βίντεο, τον αριθμό των θεατών και, τέλος, τις αξιολογήσεις του. Μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες βίντεο διαθέσιμα για προβολή, αλλά ο ιστότοπος δεν φαίνεται πολύ γεμάτος. Έχει μια μεγάλη ισορροπία καθαρότητας και πληροφοριών που λειτουργούν αρμονικά.

Παραδόξως, υπάρχουν τακτικές μεταφορτώσεις βίντεο κάθε μέρα, ώστε οι χρήστες να βλέπουν τακτικά νέες ενημερώσεις και νέα βίντεο. Σε σύγκριση με άλλους ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό, υπάρχει μια ποικιλία βίντεο που είναι διαθέσιμα εδώ και η τακτική μεταφόρτωση το καθιστά ακόμη πιο επιθυμητό. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα, ο ιστότοπος θα σας μεταφέρει στην όμορφη γκαλερί των συλλογών τους από την οποία μπορείτε να επιλέξετε. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι σύνδεσμοι που θα σας ανακατευθύνουν σε άλλους χρήσιμους συνδέσμους για να απομακρύνετε και να απολαύσετε.

Άλλοι χρήσιμοι προορισμοί του Fuqer.com

Εκτός από την τυπική προσφορά του ιστότοπου Fuqer.com, υπάρχουν και άλλοι χρήσιμοι προορισμοί που είναι όλοι προσβάσιμοι με ένα μόνο κλικ. Είναι καλό που ο ιστότοπος διασφάλισε ότι η πλοήγηση είναι εύκολη και ομαλή, οπότε όταν οι χρήστες ή οι επισκέπτες θα ελέγξουν μερικούς από τους χρήσιμους συνδέσμους, δεν θα αντιμετωπιστούν προβλήματα. Παρόλα αυτά, αυτοί οι σύνδεσμοι βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας, οπότε μπορείτε να τους περιηγηθείτε οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε.

Ωστόσο, μερικά πράγματα είναι απαραίτητα για να αναφερθούν και θα κάνουν θετικά όλους ευχαριστημένους. Κατά κύριο λόγο είναι το στοιχείο με την υψηλότερη βαθμολογία, το οποίο είναι απολύτως αφιερωμένο στο να δείχνει στον χρήστη το πιο σεβαστό περιεχόμενο που σχετίζεται με τη θεμελιώδη πλευρά αναγνώρισης της επιλογής υλικού που κατέχει. Το κορυφαίο κλιπ εδώ αποδείχθηκε ότι δημοσιεύτηκε πριν από περίπου έξι χρόνια, οπότε θα ήταν δίκαιο να ομολογήσω ότι το Fuqer.com ήταν και θα είναι εδώ και αρκετό καιρό.

Είναι συλλογές πορνό

Πράγματι, ο ιστότοπος είναι σαφώς αφιερωμένος στην παροχή βίντεο ερασιτεχνικών σεξουαλικών συναντήσεων μεταξύ ζευγαριών, λεσβιών και άλλων κατηγοριών. Ωστόσο, η καλύτερη μέθοδος για να γνωρίσετε την ικανότητα του ιστότοπου είναι να κοιτάξετε το smut τους. Προσπάθησα να δω μερικά βίντεο και αρχικά, εντυπωσιάστηκα με το κορίτσι με ένα σέξι μεγάλο πισινό που πήρε σκληρά. Το βίντεο διήρκεσε για δώδεκα λεπτά και θα μπορούσα να πω, αυτός ο ιστότοπος δεν περιέχει ανοησίες. Τα βίντεο, ανεξάρτητα από το ότι είναι ερασιτέχνες, παρουσιάζουν υψηλή ευκρίνεια, και το πιο σημαντικό, η προσωρινή αποθήκευση δεν έχει εμπειρία. Έτσι, όταν τα πράγματα γίνονται ζεστά και αχνιστά, δεν θα ανησυχείτε για τη λήψη ενός ενοχλητικού buffer.

Εάν σκοπεύετε να κατεβάσετε τα βίντεο, πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος για να τραβήξετε εύκολα τα βίντεο. Πραγματοποιώντας κύλιση στα βίντεο που αναφέρονται, υπάρχουν και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις έτοιμες προς χρήση, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ετικετών που αποδίδονται με τα πορνό βίντεο, των αποθηκευμένων αγαπημένων, του μεταφορτωτή του βίντεο και της ενσωμάτωσης δεδομένων. Το να μπείτε σε συγκεκριμένα βίντεο που θέλετε μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε στο Fuqer, καθώς ο ιστότοπος δεν παρέχει την ευκολότερη δυνατότητα φιλτραρίσματος βίντεο. Το καλό είναι ότι ο ιστότοπος είναι ομαλός και εύκολος στην πλοήγηση, σίγουρα θα απολαύσετε την κύλιση και την εύρεση των κατάλληλων βίντεο κατάλληλων για το γούστο σας.

Τι κάνει το Fuqer διαφορετικό από τους άλλους;

Σε σύγκριση με άλλους ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό, ο Fuqer δίνει μια αρχική εντύπωση διασκέδασης και διασκέδασης. Ακόμη και το λογότυπό τους προτείνει μια παρόμοια έννοια. Κατά κάποιο τρόπο δεν βρίσκεται στην εκλεπτυσμένη πλευρά του ιστότοπου πορνό που συναντάμε, ωστόσο, είναι ένας ιστότοπος που θα τυλίξει τη μέρα σας με ευτυχία και διασκέδαση. Από την απεριόριστη πρόσβασή του σε εκπληκτικό περιεχόμενο έως την εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο έως μεγάλο στούντιο πορνό κλιπ, όλα αυτά μπορούν να κάνουν τη μέρα σας σωστή.

Χωρίς μια δεκάρα για να ξοδέψετε, ο ιστότοπος Fuqer θα σας κάνει να εκτιμήσετε όλα τα δωρεάν πράγματα που προέρχονται από αυτά και ενισχύει τη μεγάλη φήμη τους. Οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν χιλιάδες βίντεο ό, τι θέλουν, μείον την ταλαιπωρία της διαδικασίας εγγραφής που ενδέχεται να συναντήσετε από τους άλλους ιστότοπους. Μια μέρα δεν θα είναι ποτέ αρκετή για να συμβαδίσει με όλα τα βίντεο που έλαβε, ειδικά ότι κάθε μέρα τακτικές μεταφορτώσεις προσθέτουν στην τεράστια βιβλιοθήκη συλλογών τους.

Απλό αλλά λειτουργεί

Με κάθε ειλικρίνεια, η διεπαφή της σελίδας της δεν είναι τίποτα αξιοσημείωτο και ο σχεδιασμός δεν είναι ούτε μοναδικός ούτε εξελιγμένος. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι κανονικά και στάνταρ, δείχνονται κάποια γκρι και ακόμη και ροζ σημάδια. Γενικά, η διεπαφή είναι βασική, αλλά γενικά, είναι σχετικά απλή για την πλοήγηση των χρηστών. Όλοι θα μπορούσαν να βρουν γρήγορα ό, τι θέλουν να παρακολουθήσουν, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο άγχους να μην βλέπουν τις προτιμήσεις σας.

Το κύριο μενού ομοίως δεν φαίνεται αρκετά θεαματικό, αλλά δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπος είναι τρομερός. Το Fuqer έχει τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες και βίντεο, την υψηλότερη κατάταξη, τα πιο συχνά παρακολουθείται, τα πιο μακρά βίντεο και συχνά αναφέρεται. Παίρνουν επίσης ένα τμήμα για ζωντανό σεξ επίσης. Αναμφίβολα, το Fuqer είναι ουσιαστικά αυτό που χρειάζονται οι χρήστες. Με βάση τις κριτικές του, οι χρήστες λατρεύουν απολύτως τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα πίσω από τον ιστότοπο σχεδίασε το σύστημα για να φαίνεται δροσερό και κατάλληλο για μια συνεδρία ατμού.

Steamy τμήματα σας περιμένουν

 • Νέες μεταφορτώσεις βίντεο στο Fap

Σε αυτήν την ενότητα, υπάρχουν σέξι βίντεο που μπορείτε να βρείτε φρέσκα από την πρόσφατη μεταφόρτωσή του. Σίγουρα θα βρείτε κάποια εκπληκτική ποικιλία περιεχομένων, όπως καυλιάρης ζευγάρια, καυτά μωρά και κορίτσια με υπέροχες μορφές σώματος. Όλα αυτά είναι σπιτικά και τα άτομα που εμπλέκονται είναι ερασιτέχνες. Υπάρχουν ακόμη και μη επαγγελματικά γλυκά που διασκεδάζουν ή μοιράζονται την απόλαυση με έναν φίλο ή ομάδα. Παρόλα αυτά, μερικά από τα ερασιτεχνικά βίντεο εδώ δεν είναι εξ ολοκλήρου από σεξ ζευγάρι. Υπάρχουν ένα νυχτερινό περίπτερο και απλά φτιαγμένα κλιπ για σκοπούς δημοσίευσης.

 • Σεξ με κορυφαία βαθμολογία

Στην ενότητα με την υψηλότερη βαθμολογία, σύμφωνα με τους χρήστες, αυτή είναι η καλύτερη γωνία που θα μπορούσατε να σκοντάψετε κατά την επίσκεψη στον ιστότοπο. Θα δείτε τα βίντεο που λατρεύουν οι περισσότεροι από τους λάτρεις του ιστότοπου. Για παράδειγμα, υπάρχουν βίντεο που μπορείτε να βρείτε που περιλαμβάνουν μια πανέμορφη γυναίκα με τα μάτια ενώ πιπιλίζει ένα πουλί. Κάποιοι μπορεί να δείχνουν ακόμη και τρίο και ομαδικό σεξ, ενώ άλλα βίντεο μοιράζονται παθιασμένα κουλούρια και πίπα. Πράγματι, υπάρχει μια ποικιλία περιεχομένων σε αυτήν την ενότητα.

 • Συχνά προβάλλεται

Έχω πρόσβαση στα κλιπ που παρακολούθησαν περισσότερο και σε αυτήν την ενότητα, κατάλαβα γρήγορα γιατί οι χρήστες απολάμβαναν αυτά τα βίντεο σε μεγάλο βαθμό. Με πολλά ερασιτεχνικά hotties να φαίνονται πανέμορφα να χτυπήσουν τους μαλάκες τους, τα περισσότερα από αυτά είναι νόστιμα και απλά αυτό που λατρεύουν οι χρήστες. Θα διακρίνετε κάποια έμπειρα καυτά κορίτσια και MILFs με γιούς που είναι πρόθυμοι να βρωθούν. Επιπλέον, θα δείτε τα καρφιά που προτρέπουν τις κυρίες να τις βιδώσουν. Σε αυτήν την ενότητα, προβλέψτε μια σειρά από εντυπωσιακές ακολουθίες δράσης.

 • Μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση

Παραδόξως, ήταν συναρπαστικό να βλέπουμε ότι υπάρχουν μεγάλα βίντεο διαθέσιμα για παρακολούθηση στο Fuqer. Ορισμένα από τα βίντεο σε αυτήν την ενότητα έχουν διάρκεια μεγαλύτερο από ενενήντα λεπτά και ακόμη περισσότερα. Οι χρήστες θα βρουν επίσης μερικά καυτά μωρά γαμημένα με τους φίλους τους ή νέους φίλους που πειραματίζονται με τις σεξουαλικές τους προτροπές. Μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε ό, τι θέλετε και κανένα από τα βίντεο δεν θα σας απογοητεύσει. Υπάρχει μια πληθώρα ενδιαφέρων σεξουαλικών στιγμών που πρέπει να προσέξετε και θα χρειαστούν περισσότερο από μήνες για να τα τελειώσετε όλα πριν από την πλήξη της πλήξης.

 • Συζήτηση για τα βίντεο της πόλης

Ακριβώς όπως οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων, ο ιστότοπος Fuqer διαθέτει μια ενότητα όπου μπορείτε να βρείτε βίντεο με τα πιο δημοφιλή και να συζητάτε από τους χρήστες και τα μέλη. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει και να αξιολογήσει τα βίντεο και γίνονται το πιο συζητημένο βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο όταν υπάρχει τεράστιος αριθμός ατόμων που έχουν παρόμοιες σκέψεις. Ακριβώς όπως και άλλες ενότητες από αυτόν τον ιστότοπο, θα δείτε μια ποικιλία από μωρά, MILFs, ζευγάρια, φίλους, και άλλα είδη που γαιδάρουν τους γαιδάρους τους.

Μπορείτε επίσης να βρείτε φωτογραφίες με σέξι και καυτά περιεχόμενα. Αν σας αρέσουν οι γυμνές εικόνες, οι καυτές selfies, τα κορίτσια που πιπιλίζουν τα πουλιά και παίζουν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια, τότε είστε εδώ για αρκετό χρόνο. Υπάρχουν τόνοι σέξι εικόνες διαθέσιμες για προβολή και μπορείτε να τις απολαύσετε χωρίς περιορισμούς. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν φωτογραφίες που θέλουν να φανταστούν ό, τι θέλουν και να μετακινηθούν στη μεγάλη βιβλιοθήκη συλλογών τους.

 • Ζωντανές Sex Κάμερες

Έχετε ακούσει για τις Royal Web Cams; Λοιπόν, αυτός είναι ένας από τους συνδέσμους στους οποίους θα μεταφερθούν οι χρήστες όταν κάνουν κλικ στην ενότητα ζωντανών σεξ αυτής της σελίδας. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από σέξι και πανέμορφα μοντέλα από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο μοντέλο που προτιμάτε στη γειτονιά, επειδή είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά από αυτά. Αυτά τα μοντέλα δεν πρόκειται απλώς να μιλήσουν και να πειράξουν τους θεατές τους, αλλά μάλλον είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων που εκτιμάτε και επιθυμείτε. Πάνω απ 'όλα, τα βίντεο δεν είναι εγγεγραμμένα, επομένως είστε βέβαιοι ότι όλα εδώ είναι ζωντανά και ζωντανά. Από τη λίστα που παρέχουν, οι χρήστες έχουν την ελευθερία να επιλέξουν από τα διαθέσιμα μοντέλα, όλα διαφορετικά ανάλογα με τους τύπους του σώματος, τη φυσική ομορφιά, την εθνικότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Κατώτατη γραμμή

Συνολικά, ο ιστότοπος Fuqer είναι μια εξαιρετική μικρή πλατφόρμα που διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζονται όλοι. Τα διαθέσιμα βίντεο είναι καταπληκτικά και μερικά από αυτά διαρκούν πολύ. Τα κορίτσια που παίζουν στα βίντεο δεν είναι κουτσό, αλλά είναι πανέμορφα και με εκπληκτικά σώματα. Σίγουρα, κάνοντας κλικ εδώ και παρακολουθώντας τα βίντεο θα μπορούσε να είναι η πιο δίκαιη απόφαση να εκπληρώσετε μόνοι σας. Κάποιος δεν πρέπει ποτέ να στερείται τον καλύτερο χρόνο της ζωής σας βλέποντας γυναίκες, ζευγάρια, λεσβίες, ομαδικό σεξ, MILFs και άλλα είδη χτυπώντας ο ένας τον άλλον σκληρό. Μετά από όλα, όλα εδώ είναι δωρεάν και δεν θα ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα για να απολαύσετε σεξουαλικά.

Οφέλη και μειονεκτήματα σχετικά με τον Fuqer

PROS:

 • Έχει μια μεγάλη συλλογή από ερασιτέχνες πορνό βανίλιας
 • Η ταξινόμηση των βίντεο είναι μια εξαιρετική δυνατότητα του ιστότοπου
 • Ερωτικές φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στη συλλογή
 • Δεν απαιτείται εγγραφή για παρακολούθηση ερασιτεχνικών πορνό
 • Πρόσθετα οφέλη για εγγεγραμμένα μέλη
 • Ποικιλία περιεχομένων για να διαλέξετε
 • Τεράστια βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών περιεχομένων βίντεο
 • Η πλειονότητα των βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο με μεγάλη διάρκεια

Μειονεκτήματα:

 • Για τη λήψη βίντεο απαιτείται εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού
 • Η πλειονότητα των βίντεο έχει κατά μέσο όρο μήκος

12 καλύτεροι ιστότοποι ερασιτεχνικών πορνό παρόμοιοι με το Fuqer.com:

# 1 - Newbienudes.com

NewbieNudes

Εάν το ερασιτεχνικό πορνό και ένα υπέροχο σύνολο της κοινότητας είναι αυτό που ψάχνετε, Newbienudes.com είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να δείτε. Οι χρήστες έχουν την ελευθερία να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει, απολαμβάνοντας υπέροχα βίντεο. Η εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπο προστατεύεται με ασφάλεια και οι χρήστες μπορούν να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους κατά την πλοήγηση ή τη χρήση της σελίδας. Επιπλέον, το Newbienudes.com είναι μια πλατφόρμα που δεν παρέχει κρίσεις και προκαταλήψεις στα μέλη της. Όλοι είναι αποδεκτοί να αναζητήσουν την εντυπωσιακή τους εμπειρία και να δουν κάτι εντυπωσιακό σε πολλές μορφές.

PROS:

 • Η παρακολούθηση ερασιτεχνικών βίντεο πορνό είναι δωρεάν για όλους
 • Η εγγραφή είναι εύκολη και ακολουθεί απλά βήματα
 • Τα βίντεο είναι σε μορφή SD, αλλά με εξαιρετική ποιότητα
 • Τα ερασιτεχνικά βίντεο πορνό είναι πολλά που μπορείτε να απολαύσετε
 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι πολλά
 • Η συνδρομή Premium δεν προωθείται συνεχώς επειδή όλα είναι δωρεάν
 • Η περιήγηση είναι ασφαλής και προστατευμένη
 • Προσωπικά ερασιτεχνικά βίντεο μπορούν να φορτωθούν από τους χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα από τα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας, δεδομένου ότι ανεβάζονται προσωπικά από τους χρήστες
 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη
 • Υπάρχουν premium δυνατότητες μόλις εγγραφείτε σε μια συνδρομητική συνδρομή

# 2 - Camsoda

CamSoda

Ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους ζωντανής ροής στο Διαδίκτυο που επικεντρώνονται κυρίως σε ερασιτεχνικά βίντεο πορνό και το voyeur niche ονομάζεται Camsoda. Αυτή η πλατφόρμα αναπτύσσεται κάθε μέρα και προοδευτικά είναι γνωστή στο παγκόσμιο κοινό. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος είναι μια εξαιρετική παραγωγή για τους ανθρώπους που έχουν μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή που θέλουν να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική μέρα. Τραβήξτε με λίγο χτύπημα στο έκκεντρο και ανακουφίστε την ένταση σας. Επιπλέον, η συνδρομή επί πληρωμή μπορεί ακόμη και να επωφεληθεί από τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη από Camsoda.

PROS:

 • Η διεπαφή και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι εύκολα κατανοητές και πολύ απλές στη χρήση
 • Διατίθεται ροή βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολλές επιλογές από κορίτσια με κάμερα
 • Απαιτείται επαλήθευση των λογαριασμών προφίλ μέσω του συστήματος ταυτότητας
 • Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι διαθέσιμο για δωρεάν λογαριασμούς
 • Οι χρήστες χρησιμοποιούν και αλληλεπιδρούν ενεργά καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Η σαφήνεια και η χρήση του ιστότοπου είναι στο μέσο επίπεδο
 • Υπάρχουν παραπλανητικά μηνύματα για προώθηση

# 3 - TrueAmateurs.com

TrueAmateurs

Για άτομα που αναζητούν αυθεντικά ερασιτεχνικά ζευγάρια που γυρίζουν προσωπικά ενώ κάνουν σεξ ή σκληρό σεξ, τότε το TrueAmateurs.com σίγουρα θα σας δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Από το 2017, τη χρονιά που κυκλοφόρησε, ο ιστότοπος έχει αναβαθμίσει τη διεπαφή και το σχεδιασμό του ιστότοπου για να δώσει στους καταναλωτές μια νέα και νέα εμπειρία. Γίνετε μέλος τώρα και εξερευνήστε πολλές κατηγορίες ερασιτεχνικού πορνογραφικού δικαιώματος και ανακουφίστε το άγχος αμέσως με το χτύπημα.

PROS:

 • Οι ενημερώσεις βίντεο ποιότητας HD είναι συχνές
 • Τα σκληρά πορνό βίντεο είναι αποκλειστικά για παρακολούθηση
 • Οι δυνατότητες και ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι εύκολο και κατανοητό
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή για να βοηθά τους χρήστες να περιηγούνται εύκολα στον ιστότοπο μέσω κατηγοριών, αξιολογήσεων, αγαπημένων, φίλτρων και βασικών λειτουργιών αναζήτησης

Μειονεκτήματα:

 • Το ευρετήριο για το μοντέλο δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτά

# 4 - CamWhores.tv

CamWhores

Στο CamWhores, υπάρχουν πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά για να διαλέξετε και πολλοί θεατές θα απολαύσουν καταπληκτική συλλογή ερασιτεχνικών βίντεο σεξ. Με την πρώτη ματιά, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί έναν απλό σχεδιασμό για να επιτρέπει στους χρήστες του να αισθάνονται πιο άνετα και άνετα κατά την πλοήγηση. Τα μέλη μπορούν να κατηγοριοποιήσουν την επιλογή αναζήτησης σύμφωνα με τα βίντεο που είδατε, τις δημοφιλείς και τις πιο πρόσφατες μεταφορτώσεις. Μερικοί από τους χρήστες έχουν ακόμη και μια προσωπική συλλογή ερασιτεχνικού σεξ και αυνανισμού που θα δουν άλλα μέλη.

PROS:

 • Πολυάριθμη συλλογή από πανέμορφες και καυτές γυναίκες
 • Η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων κάμερας είναι εξαιρετική
 • Ο ιστότοπος διαθέτει μια έκδοση για κινητά που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται και να είναι ομαλή όταν χρησιμοποιείται

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαθέσιμες ετικέτες και οι διαθέσιμες κατηγορίες μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένες για ορισμένους χρήστες

# 5 - HomeMoviesTube

Μια εξαιρετική πλατφόρμα που προβάλλει ερασιτεχνικά βίντεο πορνό με την ονομασία HomeMoviesTube. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν αυτόν τον ιστότοπο λόγω των εκπληκτικών χαρακτηριστικών που προσφέρει για το ευρύ κοινό του. Σε σύγκριση με άλλους ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό, το HomeMoviesTube προσφέρει περισσότερα από τις παραδοσιακές υπηρεσίες. Αυτός ο ιστότοπος είναι πιστός στο περιεχόμενό του και είναι αφιερωμένος στη διατήρηση σπιτικών βίντεο και απαλλαγμένος από σενάρια και άλλα ζάρια. Μπορείτε να πείτε σίγουρα σε καλά χέρια, επειδή ο ιστότοπος διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από καλά πράγματα και ποιοτικά βίντεο για να απολαύσετε κάθε μέρα.

PROS:

 • Η γνήσια πηγή ερασιτεχνικών ταινιών
 • Τα περιεχόμενα είναι άφθονα
 • Ενημερώνετε τακτικά τα βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις κειμένου και εικόνας είναι πολλές
 • Τα μέλη Premium μπορούν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε βίντεο υψηλής ποιότητας

# 6 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn

Η πλατφόρμα YourAmateurPorn είναι μια πορνογραφική σελίδα που λειτουργεί από το 2006. Από τότε ο ιστότοπος παρήγαγε τακτικά εκπληκτικό πορνογραφικό περιεχόμενο για αρχάριους που οι ταξιδιώτες και οι διεστραμμένοι θα απολάμβαναν να παρακολουθούν με αγωνία. Αναμφίβολα, οι χρήστες δεν θα συναντήσουν ποτέ την απογοήτευσή τους όταν έχουν ένα σκληρό άθλημα μόλις ρίξετε μια ματιά στο τεράστιο σύνολο των φοβερών κλιπ σεξ. Ο ιστότοπος του YourAmateurPorn είναι λογικά απλός και οικονομικός. Δεν θα πάρει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Πράγματι, πολλές προτάσεις θα λάβετε από άλλους ανθρώπους για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο και για το υπόλοιπο της ζωής σας, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε ποτέ.

PROS:

 • Μεγάλη βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών βίντεο σεξ και άλλων κατηγοριών υλικών
 • Γίνονται τακτικές ενημερώσεις του περιεχομένου τους

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα βίντεο είναι σύντομα
 • Υπάρχουν μόνο μερικά βίντεο υψηλής ποιότητας

# 7 - HotScope

HotScope

Στο πεδίο του παγκόσμιου ιστού, το HotScope συγκαταλέγεται στους αγαπημένους σας ιστότοπους. Παρέχει περισσότερα από αρκετά μοντέρνα και διάσημα βίντεο κλιπ παγκοσμίως. Οι καυτές γυναίκες είναι μεταξύ των επιλογών για να παρακολουθήσουν ζωντανά, ενώ σε έντονη άσεμνη διέγερση. Η σχεδίαση της ιστοσελίδας είναι λειτουργικά απλή και εύκολη, επιτρέποντας στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε πολλά επιθυμητά είδη, όπως ηχογραφημένα κλιπ ή ζωντανές γυναίκες με κάμερα. Ρίξτε μια ματιά στο HotScope για τον εαυτό σας και βεβαιωθείτε ότι οι γυναίκες βιδώνονται χωρίς να ξοδέψουν ένα λεπτό. Η εγγραφή είναι δωρεάν και πολύ βολική. Η όλη εμπειρία είναι εξαιρετικά σταθερή και αξιόπιστη, επομένως οι χρήστες δεν θα ανησυχούν ποτέ για την εμπειρία περιήγησής τους.

PROS:

 • Η βιβλιοθήκη πορνογραφικών συλλογών βίντεο είναι τεράστια
 • Τα Snapchat είναι διαθέσιμα για προβολή
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και δωρεάν για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο δεν είναι ακόμη διαθέσιμη

# 8 - Nudez.com

Γυμνό

Με ένα αξιόπιστο όνομα στη βιομηχανία των ερασιτεχνικών βίντεο πορνό, το Nudez προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για χρήστες με ξεχωριστή γεύση από άποψη σεξ και πορνό. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένων που μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των hardcore, softcore, ερασιτεχνών, δημόσιου σεξ και όλων των άλλων ειδών. Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν και εύκολη, δίνοντας στους επισκέπτες τον πιο βολικό χρόνο. Με έναν βασικό λογαριασμό, υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε την ατελείωτη προσφορά της ιστοσελίδας στα πιστά μέλη της παρέχοντας ερασιτεχνικά πορνό και διασκέδαση.

PROS:

 • Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο δωρεάν για να το παρακολουθήσουν όλοι
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι εύκολος και απλός, δίνοντας ευκολία στη χρήση
 • Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι πολλές

Μειονεκτήματα:

 • Εμφανίζονται διαφημίσεις

# 9 - Το ερασιτεχνικό σας σωλήνα

Το ερασιτεχνικό σας σωλήνα

Από το ίδιο το όνομα, το Your Amateur Tube παρέχει αυθεντικά ερασιτεχνικά βίντεο από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η πλειονότητα του περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιεί κάμερες, αυτο-εγγραφή και σπιτικό φρέσκο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως cumshots, ασιατικά γλυκά, μεγάλα βυζιά και άλλα είδη. Αποθηκεύει χιλιάδες βίντεο αυτήν τη στιγμή και κάθε μέρα ο ιστότοπος ανεβάζει νέες ενημερώσεις. Οι χρήστες δεν θα δουν ποτέ επαγγελματίες πορνοστάρ σε αυτόν τον ιστότοπο, μόνο κορίτσια με ερασιτεχνικές ενέργειες που κάνουν σέξι χρόνο με πραγματικούς ανθρώπους. Χωρίς σενάρια, χωρίς ψεύτικες ιστορίες. Μόνο πραγματική εμπειρία γκρίνια και οργασμούς.

PROS:

 • Αυθεντικά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό
 • Μερικά από τα βίντεο είναι υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγοι τίτλοι βίντεο σε μια ξένη γλώσσα
 • Οι περιγραφές των βίντεο είναι περιορισμένες

# 10 - Terk.nl

terk.nl

Στο Terk, δεν περιλαμβάνονται επαγγελματικά πορνό βίντεο στη συλλογή τους. Αυτός ο ιστότοπος είναι μια εξαιρετική πηγή καταπληκτικών ερασιτεχνικών βίντεο για να ξεγελάσετε. Οι χρήστες θα γοητευτούν από τις δυνατότητες που προσφέρει, ειδικά μεταξύ των μελών της επί πληρωμή. Τα βίντεο χωρίζονται σε κατηγορίες, ώστε να μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε και να επιλέξετε συγκεκριμένα βίντεο που θέλετε να δείτε. Κάθε μέρα, ο ιστότοπος μεταφορτώνει νέα βίντεο που θα περιμένουν όλοι.

PROS:

 • Τα βίντεο είναι δωρεάν για παρακολούθηση
 • Ο ιστότοπος είναι πολύ εύκολος στην πλοήγηση και τη χρήση
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτεί περισσότερο είδος βίντεο
 • Οι πληροφορίες για τα μοντέλα δεν είναι διαθέσιμες

# 11 - Ορφανός μητρός

Ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος πορνό που ονομάζεται Motherless είναι μια τεράστια πλατφόρμα που περιέχει τεράστια ποσότητα ενηλίκων. Έχει χιλιάδες συλλογή βίντεο, κυρίως ερασιτεχνικό πορνό που σίγουρα θα απολαύσουν πολλοί άνθρωποι. Έχει πάνω από ένα εκατομμύριο εικόνες με ετικέτες που κατηγοριοποιούνται ως ερασιτεχνικό πορνό. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το είδος θέσης, σίγουρα θα λατρέψετε να ξεφύγετε. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τις εικόνες σας σε αυτόν τον ιστότοπο μόνο για να μοιραστείτε με ολόκληρο τον κόσμο την προσωπική σας συλλογή.

PROS:

 • Καταπληκτικό σύνολο αρχείων περιεχομένων
 • Η συλλογή βίντεο και εικόνων είναι τεράστια
 • Οι πορνό είναι πραγματικά ερασιτέχνες και χωρίς σενάρια

Μειονεκτήματα:

 • Οι δυνατότητες ταξινόμησης είναι περιορισμένες
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι το μέσο επίπεδο

# 12 - MyLust

μύθος

Το MyLust είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την εύρεση ερασιτεχνικών βίντεο και δεν υπάρχει χώρος για επαγγελματικό πορνό. Τα περισσότερα από τα περιεχόμενα εδώ είναι καθαρή λαγνεία μεταξύ ζευγαριών, ομάδων και αυτο-αγάπης. Το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι μπορείτε να έχετε όλη την πρόσβαση στο ερωτικό υλικό βίντεο χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε, να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τα καλύτερα κορίτσια που κάνουν αισθησιακές δραστηριότητες για την ευχαρίστησή σας. Τα πράγματα γίνονται εύκολα για όλους, επειδή ο ιστότοπος MyLust χρησιμοποιεί εύκολη πλοήγηση και απλό σχεδιασμό για να βοηθήσει τους χρήστες να έχουν μια βολική εμπειρία περιήγησης.

PROS:

 • Σε όλα τα βίντεο παρέχεται δωρεάν πρόσβαση
 • Τα περιεχόμενα κατηγοριοποιούνται για να παρέχουν μια εύκολη δυνατότητα αναζήτησης
 • Τα βίντεο είναι πραγματικά και αυθεντικά

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο δεν είναι διαθέσιμη
 • Η ποιότητα υψηλής ευκρίνειας είναι περιορισμένη

Ετυμηγορία

Στον τομέα των ερασιτεχνικών ιστότοπων πορνογραφίας, λίγες πλατφόρμες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ποικιλιών όσον αφορά τις κατηγορίες πορνό για παρακολούθηση. Αυτό είναι ευεργετικό για τους ερασιτέχνες λάτρεις της πορνογραφίας που θέλουν να βγαίνουν σε σεξ βίντεο με ανθρώπους που κάνουν πραγματικό σεξ. Επομένως, εάν είστε ένα από τα άτομα που επιθυμούν συγκεκριμένα βίντεο χωρίς σενάριο και μη επαγγελματικά, τότε οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω θα ταιριάζουν κατάλληλα με τις σεξουαλικές σας επιθυμίες.

Αφεθείτε στον εαυτό σας με πολλά βίντεο που αναφέρονται στον ιστότοπό τους και εκπληρώστε τις τολμηρές σεξουαλικές φαντασιώσεις σας που ζωντανεύουν. Γίνετε μέλος των άλλων για να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο για άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα μαζί σας και απελευθερώστε τον εαυτό σας από τυχόν κρίσεις. Σε αυτούς τους ιστότοπους, τα μέλη ενθαρρύνουν όλους και δημιουργούν μια αξιοσημείωτη κοινότητα και εμπειρία περιήγησης.

Μεταξύ των παραπάνω λιστών ιστότοπων, το προσωπικό μου TOP 3 για ερασιτέχνες γυμνές ιστοσελίδες εκτός από το Fuqer.com θα ήταν:

# 1. Newbienudes.com

# 2. Camsoda.com

# 3. TrueAmateurs.com

Δώστε στον εαυτό σας μια χάρη και απολαύστε αυτά τα απίστευτα ερασιτεχνικά βίντεο πορνό. Διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη βίντεο σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας που θα απολαύσετε να παρακολουθήσετε. Πάνω απ 'όλα, η αναζήτηση συγκεκριμένων ειδών βίντεο γίνεται εύκολη μέσω των καταπληκτικών φίλτρων κατηγοριοποίησης και αναζήτησης. Οι τρεις ιστότοποι που διάλεξα, συμπεριλαμβανομένου του Fuqer.com παρέχουν συνεχώς στα μέλη του συνεχείς βελτιώσεις για να καλύψουν τις απαιτητικές και αυξανόμενες ανάγκες τους. Είναι η δύναμή τους να διασφαλίζουν ότι κάθε μέρα, τα μέλη αισθάνονται ικανοποιημένοι και απολαμβάνουν ενώ χαλαρώνουν και ξεκινούν τα ερασιτεχνικά βίντεο. Κάντε κλικ σε αυτόν τον δρομέα, γίνετε μέρος της ακμάζουσας κοινότητας και μετατρέψτε τις φαντασιώσεις σας σε μια ευχάριστη στιγμή.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή