Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

HotScope

& TOP 12 Ερασιτεχνικό πορνό, Snapchat Nudes & OnlyFans Leak Sites όπως το HotScope.tv

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hotscope.tv & Other OnlyFans, Snapchat Leaked Sites

HotScope

Το HotScope δεν χρειάζεται εισαγωγή επειδή ο ιστότοπος απέκτησε φήμη καθ 'όλη τη διάρκεια και την συνεχή του δέσμευση στον τομέα του ερασιτεχνικού πορνό. Μέχρι σήμερα, ο ιστότοπος είναι συνεπής στην παροχή των καλύτερων, πιο σέξι και πιο καυτών βίντεο από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Snapchat, Periscope και Livestreams.

Χωρίς να καυχιέται για τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του, το HotScope παίρνει ένα μέθοδος επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης χωρίς προβλήματα με άλλους ανθρώπους για ευχαρίστηση και διασκέδαση. Λόγω των συνεχών ενημερώσεων του, ο ιστότοπος λαμβάνει κυρίως αναγνώριση και δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Από την κυκλοφορία του HotScope, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αποκτήσει την εκπλήρωση των σεξουαλικών φαντασιώσεων και την επίτευξη της σεξουαλικής ικανοποίησης.

URL: https://hotscope.tv/

Φέρνοντας ερασιτέχνες πορνό και εκθέσεις με κάμερα

Μπορείτε να βρείτε πολλές ποικιλίες στον ιστότοπο του HotScope καθώς διαθέτει πολλές επιλογές. Σε αυτά περιλαμβάνονται ερασιτεχνικές ηχογραφήσεις, live cam σεξ, βίντεο Snapchat και άλλα. Διαθέτει κορίτσια διαφορετικών τύπων σώματος, σεξουαλικές τάσεις, προσωπικότητες και φυσικά χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, υπάρχουν τόνοι επιλογής περιεχομένου που μπορείτε να βρείτε όπως BDSM, αισθησιακές τέχνες, εικόνες πορνό και πολλές προτιμήσεις ερασιτεχνικού περιεχομένου. Υπάρχουν επίσης νέα κορίτσια που πρέπει να προσέχουν τακτικά και να λαμβάνουν χιλιάδες βίντεο ποιότητας HD σε λογική τιμή.

Το HotScope επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση σε καυτές 18+ εφηβικές λεσβίες, ταινίες σεξ, ομοφυλοφιλικές σεξ ταινίες, πορνογραφικά κλιπ αυνανισμού και πολλά άλλα. Στην πλατφόρμα, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από hotties, όπως οι γυναίκες που μιλούν πολλές γλώσσες.

Τα διαθέσιμα ερασιτεχνικά βίντεο πορνό γυρίστηκαν κυρίως με κινητές συσκευές και πολλές παρόμοιες συσκευές. Στον ιστότοπο, υπάρχουν Διατίθενται ταινίες υψηλής ευκρίνειας, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένετε να συναντήσετε μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών. Η τεράστια γκάμα που μπορείτε να ανακαλύψετε ισχύει για παραλλαγές σώματος και σεξουαλικές προτιμήσεις.

Γυμνή αλήθεια του ιστότοπου

Κατά την πρώτη κυκλοφορία του ιστότοπου, θα σας καλωσορίσει μια ευχάριστη ενότητα μικρογραφιών εικόνων με γυναίκες που είναι πλήρεις ερασιτέχνες που παρουσιάζουν τα βίντεό τους στο κοινό. Η επάνω σειρά του ιστότοπου είναι εκεί που βρίσκεται το "Live Right Now" και ακριβώς παρακάτω είναι όπου μπορείτε να βρείτε νέες μεταφορτώσεις. Ακριβώς κάτω από τη σειρά των χαρακτηριστικών που αναφέρονται, βρίσκεται το βίντεο "Trending Periscope", μαζί με το "Trending Snapchat" ακριβώς κάτω από αυτό.

Επιπλέον, μια συλλογή φωτογραφιών με δημοφιλή σεξ βίντεο είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Έξι μικρογραφίες εμφανίζονται σε κάθε σειρά και η καθεμία περιέχει περισσότερους προσφερόμενους συνδέσμους. Εάν επιθυμείτε να διακρίνετε επιπλέον ζωντανές γυναίκες από ό, τι εμφανίζεται στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές και ο ιστότοπος θα φορτωθεί για να κάνετε την επιλογή σας.

Καθώς κάνετε κύλιση στον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε ένα μενού κοντά σε αυτόν. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο με τρεις γραμμές, φορτώνει επιλογές όπως Πρόσφατα, Ζωντανά, Snapchat, Πορνό, Περισκόπιο, Δημοφιλή και Κατηγορίες. Ακριβώς κάτω από αυτό είναι το κουμπί εγγραφής ή σύνδεσης. Τοποθετώ το ποντίκι μου στην κατηγορία "Lesbian" για να δοκιμάσω και να δω τι προσφέρει, και με έκπληξη, φορτώνει πολλά πανέμορφα και σέξι λεσβιακά βίντεο. Περιέχει μια συλλογή ερασιτεχνικών βίντεο και οι ίδιοι οι χρήστες υπέβαλαν ορισμένα προσωπικά βίντεο.

Καθώς κάνετε κύλιση στον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε ένα μενού κοντά σε αυτόν. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο με τρεις γραμμές, φορτώνει επιλογές όπως Πρόσφατα, Ζωντανά, Snapchat, Πορνό, Περισκόπιο, Δημοφιλή και Κατηγορίες. Ακριβώς κάτω από αυτό είναι το κουμπί εγγραφής ή σύνδεσης. Τοποθετώ το ποντίκι μου στην κατηγορία "Lesbian" για να δοκιμάσω και να δω τι προσφέρει, και με έκπληξη, φορτώνει πολλά πανέμορφα και σέξι λεσβιακά βίντεο. Περιέχει μια συλλογή ερασιτεχνικών βίντεο και των ίδιων των χρηστών που έχουν υποβληθεί

Σαφώς, όταν εγγραφείτε για να γίνετε μέλος, μπορείτε ανεβάστε δωρεάν βίντεο στον ιστότοπο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν λειτουργίες όπως "Αγαπημένα" προσθέτοντας τα αγαπημένα σας βίντεο στις συλλογές σας. Υπάρχουν επίσης αποκλειστικά βίντεο που μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη μόλις γίνετε μέλος. Πράγματι, η εγγραφή είναι μια ιδέα και ακολουθεί μια εύκολη διαδικασία. Τη στιγμή που θα συνδεθείτε, είστε έτοιμοι να κάνετε χιλιάδες βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μοναδικά προνόμια σεξ

Αντί να συρρικνωθούν τα mainstream πορνό βίντεο σε τεράστιες ποσότητες, τα βασικά χαρακτηριστικά που θα ανακαλύψουν οι χρήστες στο HotScope περιλαμβάνουν την έμφαση που δίνεται στα ερασιτεχνικά βίντεο πορνό. Υπάρχουν πολλές ευχάριστες επιλογές διαθέσιμες για το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, επιτρέποντας σε όλους να έχουν εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή βίντεο. Η λειτουργία picture-in-picture που διαθέτει το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων είναι πολύ πιο αξιοσημείωτη. Αυτό θα διευκολύνει την πρόσβαση σε διαφορετικά κλιπ στον ιστότοπο και θα απολαύσετε την προβολή όλων ταυτόχρονα.

Επιπλέον, πολλά αμερικανικά και ευρωπαϊκά hotties επισημαίνονται επίσης στον ιστότοπο. Η πλατφόρμα έχει ένα τεράστιος αριθμός σεξ βίντεο από τις περισσότερες άλλες ερασιτεχνικές ιστοσελίδες, όπως αποσπάσματα από MMF και ΠΔΠ. Δεν ταξινομήθηκαν όλα τα βίντεο ως προς τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στα προ-ηχογραφημένα βίντεο, ωστόσο, όλες οι γλώσσες είναι καταπληκτικές και οι άνθρωποι παντού καταλαβαίνουν τη γλώσσα του σεξ.

Εγγραφείτε και απενεργοποιήστε

Η δημιουργία ενός προφίλ στο HotScope παρέχει στα άτομα μια σειρά από πλεονεκτήματα για να βιώσουν. Κυρίως κατά τη διάρκεια ζωντανών σεξ εκδηλώσεων κάμερας, η πρόσβαση στην ανατροπή είναι ένα, το μπόνους είναι ότι δίνει την ευκαιρία να δημοσιεύσετε άτακτα σχόλια. Η δυνατότητα σχολιασμού του ιστότοπου ονομάζεται Disqus, η οποία ενθαρρύνει τα άτομα να χρησιμοποιούν ελεύθερα λέξεις, emoticon, να δημοσιεύουν βίντεο και άλλα στον ιστότοπο.

Ένα εγγεγραμμένο προφίλ θα σας επιτρέπει επίσης να βάλετε βίντεο στη λίστα αγαπημένων σας, Συμμετάσχετε σε αποκλειστικές εκδηλώσεις ζωντανών σεξκαι πιο συναρπαστικά πράγματα. Τα όμορφα κορίτσια στον Ιστό αγαπούν να εξερευνήσουν την άτακτη σέξι πλευρά τους, να περάσουν υπέροχα και να κάνουν ατμό σεξ με τους συντρόφους τους σε ένα γαμημένο σκυλάκι. Πηγαίνετε στις αισθησιακές εξερευνήσεις τους με πολλές επιλογές αναζήτησης και φίλτρου διαθέσιμες στο HotScope.

Επιπλέον, το HotScope υπερβαίνει το καθήκον του. Μέσω της διάταξης που δίνεται στα εγγεγραμμένα μέλη τους, μπορούν να ανεβάσουν τις δικές τους δημιουργίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ιστότοπος φορτώνει τόνους ερασιτεχνικών βίντεο για προβολή όλων, επειδή κάθε μέλος έχει την ευκαιρία να μοιραστεί στο κοινό ένα σεξουαλικό αριστούργημα. Πράγματι, πολλά περισσότερα μπορούν να κάνουν εδώ εκτός από την κύλιση για ορισμένα βίντεο.

Ταξινόμηση και αναζήτηση ερασιτεχνικών βίντεο

Όντας ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος, το HotScope έχει εξαιρετική απόδοση, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές ταξινόμησης για εύκολη χρήση της πλατφόρμας. Είναι εξίσου εύκολο να το ανακαλύψετε στον Ιστό, με διάφορους τρόπους για να μεταβείτε σε ένα άλλο βίντεο σκατά. Για αρχάριους, για να ανακαλύψετε τι ψάχνετε υπάρχουν διάφορες κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη. Στην επιλογή αναζήτησης, μπορείτε να ανακαλύψετε τα πιο δημοφιλή βίντεο, την πιο πρόσφατη μεταφόρτωση και άλλα είδη των βίντεο που θέλετε να δείτε.

Πιο βασικές κατηγορίες όπως μουνί, καλσόν, γιόγκα, πίπα, ασιατικό χότσε, ρωσικά, δημόσιο σεξ, έβενο, milf, queer και μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών μπορούν να απολαύσουν περαιτέρω. Αυτή η κατηγοριοποίηση καθιστά όλη την εμπειρία εξαιρετικά αποτελεσματική και απλή πρόσβαση από την ενότητα μενού της πλατφόρμας. Τα hotties εδώ είναι απίστευτα ταλαντούχα, είτε πρόκειται για στοματικό σεξ, για φαγητό με μουνί, για φτιάξιμο ή για πάρτι με όμορφα άντρες ή γυναίκες που πιπιλίζουν.

Ζωντανή ροή βίντεο σεξ

Υπάρχουν επί του παρόντος διαθέσιμες ζωντανές ροές στο HotScope που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απολαύσετε αυτόματα. Μόλις έλεγξα μια γελοία καυτή νεαρή γυναίκα που ονομάζεται ψευδώνυμο. Μιλάει ενώ αγγίζει το σφιχτό μικρό μουνί της, και οι δύο εκθέτουν τα βυζιά της. Φαίνεται να απολαμβάνει την αλληλεπίδραση με πολλά ακροατήρια.

Περίπου, χιλιάδες επισκέπτες βλέπουν όλες αυτές τις γυναίκες στο HotScope. Συνήθως, αυτό που κάνουν αυτές οι γυναίκες είναι να δημιουργήσουν ένα ειδικό σεξουαλικό καθήκον και αποζημιώνουν το κοινό με ένα τέτοιο καθήκον εάν λάβουν επαρκή ποσότητα συμβουλών. Γνωρίστε αυτόν τον στόχο, για παράδειγμα, και πρόκειται να χρησιμοποιήσει ένα σεξ παιχνίδι ή να γνωρίσει κάποιο άλλο άτομο και να το γαμήσει με το παιχνίδι.

Για να λάβετε πολλές συμβουλές, πολλά καυτά κοτόπουλα παρουσιάζουν τις τέλειες καμπύλες τους. Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο ορισμένων κοριτσιών εδώ σε αυτήν τη σελίδα, αλλά σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο Chaturbate όταν έχετε πρόσβαση στο βίντεο. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα είναι σχετικά φανταστική στη συλλογή και τη μεταφορά αυτών των όμορφων κοριτσιών σε ένα σημείο για να απολαύσουν όλοι.

Επιπλέον, δοκιμάζοντας μια άλλη ζωντανή γυναίκα, καθόταν στο σαλόνι της μόνη. Η ηχογράφηση της ήταν φανταστική και απόλυτα καθαρή. Παίρνει επίσης παρόμοια απευθείας στον ιστότοπό της Chaturbate όταν πατάτε το βίντεό της. Αμέσως, μπορείτε να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο και να ανταμείψετε μια από αυτές τις κυρίες όπως θέλετε.

Θέσεις σεξ, γκρίνια και βυζιά για να επιδοθείτε

Εάν απολαμβάνετε ιδιαίτερα διαφορετικές θέσεις φύλου, το HotScope περιέχει μια σειρά από θέσεις στυλ σκυλάκι για να απολαύσετε. Το καλύτερο για αυτά, είναι όλα αυθεντικά ερασιτεχνικά βίντεο. Ένα άλλο σπιτικό πορνό που είναι σχετικά δημοφιλές στο HotScope στο POV σεξ. Μπορεί να γίνει πολύ ζεστό και άτακτο ενώ παρακολουθείτε αυτά τα βίντεο. Νιώθω σαν να είμαι στο cloud εννέα είναι μια υποτίμηση. Επιπλέον, υπάρχει άφθονο λεσβιακό σεξ που κάνει καταπληκτικές θέσεις, είτε σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους. Μπορεί ειλικρινά να τρελαθεί όταν είναι έξω και η αδρεναλίνη να παρακολουθεί ερασιτεχνικό πορνό αισθάνεται φυσικά και αυθεντικά.

Προστασία και ασφάλεια των μελών

Στο HotScope, δεν λαμβάνει προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες για να εκμεταλλευτούν οι απατεώνες. Τα μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο προστατεύουν ιδιαίτερα τις διαδικασίες, τα ηλεκτρονικά και φυσικά δεδομένα. Αυτό αποτρέπει την κατάχρηση, αποκάλυψη και πρόσβαση των πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Κατά τη μεταφορά δεδομένων εντός του συστήματος HotScope, χρησιμοποιεί προηγμένη κρυπτογράφηση αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη εισαγωγή δεδομένων. Ωστόσο, είναι ευθύνη του χρήστη να διατηρήσει το απόρρητο των πληροφοριών λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασης. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό. Συνολικά, κάθε μέλος του HotScope προστατεύεται και προστατεύεται από την ανεπιθύμητη χρήση των δεδομένων τους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HotScope

PROS:

 • Τα περιεχόμενα είναι πολυάριθμα, όπως λεσβιακές σκηνές, ομαδικό σεξ, τρίο, αυνανισμός, MILF και άλλα
 • Διατίθεται ζωντανή ροή και προ-ηχογραφημένα βίντεο
 • Τα κοτόπουλα Hottie σε αυτόν τον ιστότοπο είναι υπέροχα
 • Περιέχει κλιπ από το Snapchat, Periscope
 • Ο ιστότοπος είναι απλός και η πλοήγηση είναι εύκολη
 • Υποστηρίζει εναλλακτική έκδοση για κινητά
 • Διατίθενται μη σενάρια και αυθεντικά ερασιτεχνικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη των βίντεο δεν είναι διαθέσιμη
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλούν

Κορυφαίο 12 Ερασιτεχνικό πορνό, Snapchat Nude Clips & OnlyFans Leaked Sites Like HotScope.tv:

# 1 - Νέα

NewbieNudes

Θέτοντας το υψηλό επίπεδο, το Newbienudes είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε ερασιτεχνικό πορνό. Η κοινότητα σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχει μια πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. Έχετε όλη την ελευθερία να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές του και να παρακολουθήσετε δεκάδες βίντεο που ικανοποιούν τη σεξουαλική σας επιθυμία. Το Newbienudes εγγυάται ακόμη και στα μέλη του ότι η ασφάλειά τους προστατεύεται εδώ.

Δεν θα ανησυχείτε κατά την περιήγηση και την κύλιση στον ιστότοπο, επειδή δεν επιτρέπεται η εμφάνιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Επιπλέον, όλοι εδώ είναι αποδεκτοί και καλοδεχούμενοι. Οι κρίσεις δεν ενθαρρύνονται μεταξύ των μελών και μάλλον τους ενθαρρύνουν να βιώσουν εντυπωσιακή σεξουαλική ικανοποίηση.

Newbienudes & εναλλακτικές λύσεις εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν προβολή ερασιτεχνικών πορνό
 • Εύκολα και γρήγορα βήματα για εγγραφή
 • Εξαιρετική ποιότητα βίντεο ανεξάρτητα από τη μορφή SD
 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι διαθέσιμα και πολλά να διαλέξετε
 • Μεγάλη βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών βίντεο
 • Μια ασφαλής και ασφαλής εμπειρία περιήγησης
 • Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν προσωπικά βίντεο
 • Αποκλειστικά χαρακτηριστικά για premium μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας, επειδή είναι προσωπικές μεταφορτώσεις χρηστών
 • Η λήψη βίντεο δεν είναι διαθέσιμη

# 2 - TrueAmateurs.com

TrueAmateurs

Εάν η αυθεντικότητα είναι αυτό που ψάχνετε, μεταβείτε στο TrueAmateurs.com. Είναι γεμάτο με ερασιτεχνικά βίντεο ζευγαριών, γκρουπ ή ακόμη και σόλο απόλαυση. Το περιεχόμενο μπορεί να είναι σκληρό ή softcore. Ό, τι θέλετε, το TrueAmateurs το πήρε για εσάς. Από την πρώτη κυκλοφορία του το 2017, ο ιστότοπος ενημερώνει συνεχώς και αναβαθμίζει το σχεδιασμό, τη διεπαφή και τις υπηρεσίες του για να δώσει στα μέλη μια νέα εμπειρία. Εξερευνήστε τη διασκεδαστική απόλαυση από αυτόν τον ιστότοπο και απολαύστε χιλιάδες ερασιτεχνικά βίντεο.

PROS:

 • Τα βίντεο HD ενημερώνονται συχνά
 • Η σχεδίαση της ιστοσελίδας είναι εύκολη στην πλοήγηση και τα χαρακτηριστικά είναι απλά κατανοητά
 • Ο ιστότοπος διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να κατανοήσουν αμέσως
 • Κατηγορίες, αγαπημένα, αναζήτηση και άλλες λειτουργίες είναι διαθέσιμες για την εξυπηρέτηση των χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Το ευρετήριο των μοντέλων δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με αυτά

# 3 - Camsoda

camsoda

Εάν είστε οπαδός του ερασιτεχνικού πορνό και του ζωντανού σεξ, ίσως να έχετε ακούσει το όνομα Camsoda. Ίσως, να είστε και εσείς μέλος αυτού του ιστότοπου. Λοιπόν, το Camsoda είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ζωντανής ροής και με χιλιάδες αυθεντικά ερασιτεχνικά πορνό αποθηκευμένα. Κάθε μέρα, πολλοί άνθρωποι εγγράφονται εδώ παγκοσμίως, και κάθε μέρα ο ιστότοπος αναβαθμίζεται προοδευτικά.

Δίνει στο ευρύ κοινό περισσότερο σεξουαλικό περιεχόμενο που μπορούν να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική μέρα. Ελα! Τραβήξτε το Camsoda και ελευθερώστε τη σεξουαλική ένταση μέσα σας. Αποκτήστε τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του αποκλειστικά με την εγγραφή ή την αναβάθμιση σε premium συνδρομή.

Περισσότερα για το Camsoda εδώ.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή του ιστότοπού του είναι απλές, απλές και βολικές
 • Διατίθεται ροή βίντεο με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας
 • Τα κορίτσια με κάμερα είναι πολλά
 • Κατά την εγγραφή, απαιτείται ένα σύστημα ταυτότητας για την επαλήθευση λογαριασμών και την εξασφάλιση της νομιμότητας
 • Οι περισσότερες από τις δυνατότητες και τα βίντεο είναι διαθέσιμα δωρεάν
 • Οι καθημερινές δραστηριότητες και η αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών πραγματοποιούνται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Τα διαφημιστικά μηνύματα είναι ενοχλητικά

# 4 - WatchersWeb

Watchersweb

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους με τυπικούς βιντεογράφους και επαγγελματίες ηθοποιούς που γυρίζουν βίντεο σεξ, το WatchersWeb παρέχει παθιασμένα και αυθεντικά βίντεο σεξ. Εάν μισείτε το σενάριο με πορνό και είστε κουρασμένοι να ξεσηκωθείτε σε αυτήν την ανοησία που γυρίστηκε επαγγελματικά πορνό, τότε αυτό είναι εξαιρετικά κατάλληλο για εσάς. Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε πολλούς άλλους λάτρεις του ερασιτεχνικού πορνό και θα έρθετε σε επαφή μαζί τους μέσω εργαλείων επικοινωνίας που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο. Η premium συνδρομή είναι επίσης διαθέσιμη στις πιο λογικές τιμές, μια αξιόλογη επένδυση για κάποια διασκεδαστική, ερωτική και ευχάριστη σεξουαλική εκπλήρωση.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν τα περιεχόμενά τους στον ιστότοπο
 • Οι άνθρωποι εδώ είναι πραγματικοί και πολυάριθμοι
 • Τα διαθέσιμα βίντεο είναι πραγματικά, παθιασμένα και ερασιτεχνικά

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες δυνατότητες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν δεν εγγραφείτε
 • Απλός σχεδιασμός της ιστοσελίδας

# 5 - MyLust

μύθος

Το MyLust είναι ένας φανταστικός ιστότοπος όπου μπορείτε να βρείτε ερασιτεχνικά κλιπ και η σεναριογραφία δεν εκτιμάται. Η πλειοψηφία του υλικού εδώ είναι το απόλυτο πάθος μεταξύ φίλων, ανθρώπων, ομάδων και φυσικά αυνανισμού. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του ιστότοπου είναι, όχι ούτε ένα λεπτό ούτε μια επένδυση, οι χρήστες μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση στο προκλητικό αυθεντικό υλικό του.

Για τη διασκέδαση του χρήστη, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να χαλαρώσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις καλύτερες γυναίκες που κάνουν σαγηνευτικές δραστηριότητες με ανθρώπους, παιχνίδια ή ακόμα και με γυμνά χέρια. Τα πράγματα γίνονται βολικά για όλους επειδή η απλή περιήγηση και ο βασικός σχεδιασμός χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο MyLust για να παρέχουν στους χρήστες μια άνετη εμπειρία χρήστη.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ερασιτεχνικά βίντεο
 • Η κατηγοριοποίηση των περιεχομένων της παρέχει εύκολη αναζήτηση
 • Περιέχει καθαρά αυθεντικά και ερασιτεχνικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο δεν είναι διαθέσιμη
 • Ένας περιορισμένος αριθμός βίντεο ποιότητας HD

# 6 - Γυμνό

Γυμνό

Με μια απίστευτη επωνυμία στην ερασιτεχνική επιχείρηση πορνογραφικών ταινιών, το Nudez.com παρέχει μια ευρεία ποικιλία επιλογών σε σχέση με το σεξ και το γυμνό. Όλα αυτά προορίζονται για άτομα με μοναδική γεύση στο σεξ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία επιλογών περιεχομένου, όπως έντονο, softcore, ερασιτεχνικό, δημόσιο γυμνό και όλες τις άλλες μορφές. Για να δώσετε στους επισκέπτες τον πιο βολικό χρόνο, το σύστημα εγγραφής είναι γρήγορο και απλό. Υπάρχουν τεράστιες λειτουργίες και ερασιτεχνικό περιεχόμενο από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε και να επιδοθείτε στην ακλόνητη υποστήριξη που παρέχεται από τον Ιστό στους πιστούς υποστηρικτές του.

PROS:

 • Χιλιάδες βίντεο παρακολουθείτε δωρεάν
 • Φιλικό προς τον χρήστη και απλό σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Διατίθενται πολλές κατηγορίες ερασιτεχνικών πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενοχλητικές διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται

# 7 - HomeMoviesTube

HomeMoviesTube

Το HomeMoviesTube είναι μια τέλεια πλατφόρμα που προβάλλει ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο. Λόγω της προφανής μεγάλης ευελιξίας, προσφέρει στο τεράστιο κοινό που διαθέτει, πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως υποστηρίζουν αυτήν την πλατφόρμα. Το HomeMoviesTube προσφέρει πολύ πιο συμβατικές υπηρεσίες σε σχέση με πολλούς άλλους ιστότοπους ερασιτεχνικού πορνό. Αυτή η πλατφόρμα είναι πιστή στο υλικό της, χωρίς σχέδια και ζάρια, και δεσμεύεται να παρέχει μόνο ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γκάμα υπέροχων σεξ βίντεο και υπέροχες κατηγορίες για ευχαρίστηση κάθε μέρα, μπορείτε σωστά να πείτε ότι είστε σε εξαιρετικά χέρια.

PROS:

 • Πηγή γνήσιων ερασιτεχνικών βίντεο
 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφόρτωση βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Τα βίντεο υψηλής ανάλυσης μπορούν να προβληθούν από χρήστες επί πληρωμή

# 8 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn

Η πλατφόρμα YourAmateurPorn είναι ένας άλλος ερασιτεχνικός άσεμνος ιστότοπος που υπάρχει από το 2006. Τη στιγμή που κυκλοφόρησε, ο ιστότοπος δημιούργησε με συνέπεια καταπληκτικά ερασιτεχνικά βίντεο που θα επέτρεπαν οι εκθέτες και οι διεστραμμένοι. Αναμφισβήτητα, εάν οι χρήστες δοκιμάσουν τη μαζική συλλογή των φανταστικών κλιπ σεξ, δεν θα αισθανθούν ποτέ δυσαρεστημένοι από το να κάνουν ένα σκληρό. Είναι σχετικά φθηνό και εύκολο να εγγραφείτε στη σελίδα του YourAmateurPorn. Δεν θα πάρει ένα τεράστιο κομμάτι της δύναμής σας. Συνεχίστε λοιπόν και ελέγξτε το μόνοι σας.

PROS:

 • Η βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών βίντεο και πορνό είναι τεράστια και περιέχει πολλές κατηγορίες
 • Η ενημέρωση του περιεχομένου γίνεται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο σε ποιότητα HD
 • Ορισμένα ερασιτεχνικά πορνό είναι μικρής διάρκειας

# 9 - Σνάπορν

snapporn

Εάν τα κλιπ Snapchat είναι οι βαθύτερες φαντασιώσεις σας, υπάρχει ένας καταπληκτικός ιστότοπος που προσφέρει τα πιο καυτά, σαγηνευτικά και δημοφιλή βίντεο Snapchat που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο. Σε αυτόν τον ιστότοπο, είστε βέβαιοι ότι όλα τα διαθέσιμα βίντεο για παρακολούθηση είναι η καλύτερη επιλογή. Προέρχονται από διάφορες πλατφόρμες, κυρίως από το Snapchat. Η εγγραφή είναι εύκολη και γρήγορη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Ρίξτε μια ματιά τώρα και απολαύστε χιλιάδες Snapchat κλιπ με σεξουαλικά και προκλητικά θέματα.

PROS:

 • Ο ιστότοπος βρίσκεται στο Διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα
 • Η εγγραφή είναι εύκολη
 • Πολλή ποσότητα κλιπ Snapchat για παρακολούθηση

Μειονεκτήματα:

 • Οι μηχανές αναζήτησης του ιστότοπου δεν είναι βελτιστοποιημένες

# 10 - Απεμπαιρέστε

Απεμπαιρέστε

Εάν χρειάζεστε κάποια βίντεο που αξίζει να ταιριάξετε, τότε η επίσκεψη στον ιστότοπο Dupose θα είναι η καλύτερη απόφαση. Είναι φορτωμένο με σέξι ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτά για να είναι ακριβείς και συγκεντρωμένοι σε διαφορετικές πλατφόρμες. Αυτά περιλαμβάνουν το Youtube, το Snapchat και πολλούς άλλους ιστότοπους. Το καλύτερο πράγμα για αυτό, διατηρεί πάντα ενημερωμένο το περιεχόμενό του, έτσι ώστε όλοι να βλέπουν φρέσκα και ολοκαίνουργια βίντεο για να μαζεύονται κάθε μέρα. Το Dupose είναι ο καλύτερος ιστότοπος για άτομα που αναζητούν γνήσια ερασιτεχνικά αρχεία. Απορρίψτε όλα όσα κάνετε και βγάλτε το.

PROS:

 • Τα ερασιτεχνικά περιεχόμενα εδώ είναι πολλά
 • Ενημερώσεις για το περιεχόμενο πραγματοποιούνται καθημερινά
 • Όλες οι δυνατότητες και τα βίντεο είναι δωρεάν για προβολή

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές
 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο

# 11 - DirtyShip

DirtyShip

Είσαι για διασκέδαση; Προχωρήστε στο DirtyShip, όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκπληκτικά περιεχόμενα για να βγείτε. Προερχόμενοι από διάφορους ιστότοπους, συγκέντρωσαν τα πιο καυτά και πιο τολμηρά γυμνά και βίντεο από το Gamer Girls, το Snapchat, το Cosplay, το Instagram και πολλά άλλα. Φορτωμένο με τα αγαπημένα σας σέξι κορίτσια σε ροή βίντεο, ερασιτέχνες και άλλα άτακτα πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε. Εάν θέλετε να δείτε ένα κορίτσι που αυνανίζεται στο κοινό ή στα μπάνια και μερικοί φίλοι που τρώνε μουνί να χαίρονται από τη σούπερ καυτή φίλη τους, τότε αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη πλατφόρμα για εσάς. Χαλαρώστε και χαλαρώστε απλώς παρακολουθώντας και βλέποντας!

PROS:

 • Τα γυμνά είναι άφθονα
 • Ενημερώνει τακτικά τα περιεχόμενά του
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο ερασιτεχνικών ζευγαριών ή μονών

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι βαρετός

# 12 - NSFWonSnap (nsfw247.to)

nsfwonsnap

Γνωστή ως το NSFW Snapchat, ή το NSFW247 είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που ονομάζεται NSFWonSnap. Βασιζόμενοι στο όνομά του, ίσως αναρωτιέστε αν το περιεχόμενό τους είναι απλώς κλιπ Snapchat. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα βίντεο που συγκεντρώθηκαν από πολλές πηγές όπως Patreon, OnlyFans, ManyVids και Chaturbate. Κατά κύριο λόγο, αυτός ο ιστότοπος εξυπηρετεί την πλειονότητα των Snapchat's, όπου χιλιάδες ερωτικά κλιπ διατίθενται δωρεάν. Υπάρχουν ακόμα τεράστιες πηγές σε αυτόν τον ιστότοπο και θα μπορούσα να συνεχίσω χωρίς διακοπή. Απλώς τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού στις διαθέσιμες κατηγορίες και είστε έτοιμοι.

PROS:

 • Μια τεράστια ποσότητα ερωτικού περιεχομένου συγκεντρώθηκε από πολλές διάσημες εφαρμογές
 • Τα ερασιτεχνικά βίντεο και φωτογραφίες είναι πραγματικά και αυθεντικά
 • Εκπληκτικό σύνολο διαθέσιμων κατηγοριών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες από τις διαθέσιμες κατηγορίες έχουν ελάχιστο περιεχόμενο

Συμπέρασμα

Με την εξαιρετική ποσότητα ερασιτεχνικών πορνό και σέξι ιστότοπους κλιπ Snapchat στο Διαδίκτυο, μόνο λίγα προσφέρουν εκπληκτικά χαρακτηριστικά και κατηγορίες για παρακολούθηση. Εάν είστε ένας από τους ανθρώπους με ξεχωριστή γεύση λαχτάρα για αυθεντικά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό, με τα άτομα της πραγματικής ζωής να έχουν γνήσιο σκατά, τότε οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω είναι πλήρως κατασκευασμένοι για τη συγκεκριμένη γεύση σας στην αγάπη. Καλώ όλους τους λάτρεις της πορνογραφίας και τρελαίνομαι για σέξι κλιπ Snapchat, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαπλώσετε πίσω και να αιωρηθείτε με πραγματικούς ανθρώπους.

Χαλαρώστε την ερωτική δίψα σας και ξεκουραστείτε με χιλιάδες ερασιτεχνικά βίντεο αποθηκευμένα σε κάθε βιβλιοθήκη. Αυτά τα βίντεο ανεβάζονται προσωπικά από χρήστες και άλλα συλλέχθηκαν από πολλές πλατφόρμες, για να ενθαρρύνουν εύκολα όλους να βρουν ό, τι λαχταρούν. Αυτοί οι ιστότοποι θεωρούνται καταφύγιο για να συγκεντρώσουν όλα τα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να παροτρύνουν να κάνουν ερωτικά βίντεο σκατά και κλιπ Snapchat.

Πάνω απ 'όλα, δεν θα βιώσετε ποτέ καμία κρίση, καθώς οι κοινότητες σε αυτούς τους ιστότοπους είναι ενθαρρυντικές και υποστηρικτικές. Η εμπειρία περιήγησής σας δημιουργεί την εκπλήρωση των βαθύτερων και πιο σκοτεινών σεξουαλικών φαντασιώσεων σας. Έτσι, εάν έχετε κουραστεί από σενάριο και χωρίς κίνητρα πορνό, κατευθυνθείτε σε όλους αυτούς τους ιστότοπους.

Μεταξύ των λιστών των παραπάνω ιστότοπων, το προσωπικό μου TOP 4 για ερασιτεχνικό πορνό και σέξι ιστότοπους κλιπ Snapchat εκτός από το HotScope.tv θα ήταν:

Αφεθείτε σε μια συναρπαστική διαδρομή μιας ζωής και ικανοποιήστε τη σεξουαλική σας επιθυμία με υπέροχο ερασιτεχνικό πορνό και σέξι Snapchat κλιπ. Απολαύστε το να παρακολουθείτε και να λιώνετε όλο το άγχος απομακρύνοντας χιλιάδες βίντεο που διατίθενται δωρεάν. Η αναζήτηση για μια συγκεκριμένη κατηγορία βίντεο σεξ χρησιμοποιώντας σύνθετα φίλτρα αναζήτησης και κατηγορίες είναι εύκολη και βολική.

Όλοι αυτοί οι ιστότοποι που επέλεξα, συμπεριλαμβανομένου του HotScope.tv, προχωρούν στα μέλη τους με συνεχείς βελτιώσεις και αναβάθμιση για να ικανοποιήσουν τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σεξ, παροτρύνσεις και ερωτική ικανοποίηση με την πάροδο του χρόνου. Είναι η αποστολή τους να ενθαρρύνουν τα μέλη να είναι ικανοποιημένα, να χαλαρώνουν και να εκφράζουν σεξουαλικές επιθυμίες παρακολουθώντας σεξ και βίντεο κλιπ πραγματικής ζωής. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού, κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής και γίνετε μέρος της ακμάζουσας κοινότητας των γαμημένων. Σε τελική ανάλυση, όλοι θέλουμε να γίνει πραγματικότητα το καλύτερο σκατά της ζωής μας, σωστά;

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή