Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

Λουκέτο

& 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Lustery.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lustery.com

στιλπνό σπίτι

Το Lustery ξετυλίγει το μυστήριο και τη διασκέδαση στο ερασιτεχνικό πορνό. Ξέρω ότι είσαι λάτρης των σπιτικών κινήσεων, φίλε. γι' αυτό είσαι εδώ. Ως εκ τούτου, το Lustery είναι ένα μέρος για την παράδοση γνήσιου πορνό που απέχει πολύ από το συνηθισμένο. Στοιχηματίζω ότι είστε περίεργοι για τις ακριβείς λεπτομέρειες αυτού του ισχυρισμού. Εν πάση περιπτώσει, κάνω αυτήν την κριτική για να σας δώσω μια γεύση του Lustery και των αναδυόμενων επιπτώσεών του στον καυλιάρη πουλί σας. Αυτός ο κορυφαίος ερασιτεχνικός ιστότοπος πορνό επιτρέπει στον εαυτό του να είναι το καταφύγιό σας για περιστασιακό σεξ, οικεία συναναστροφές, καυτές αχνιστικές αλληλεπιδράσεις και την αυτοδιέγερση των μεσαίων επιδεικτικών.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://lustery.com

Έτσι, αν ψάχνετε με όρεξη για έναν φίλο που ξεπερνάει, το Lustery δεν θα σας αφήσει ποτέ παραπλανητικό. Οι σπιτικοί θησαυροί μεταφέρουν την καθημερινή ζωή των απλών ατόμων και οι καλλιτέχνες λατρεύουν να επιδεικνύουν τα ταλέντα τους για να ξεσηκώσουν το κοινό τους. Το πιο σημαντικό, τους αρέσει να τους παρακολουθούν, να τους παρακολουθούν και να τους λατρεύουν οι θαυμαστές του πορνό. Πράγματι, οι ελπίδες τους ανταποκρίνονται καθώς το Lustery έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους ερασιτεχνικούς ιστότοπους premium του κλάδου. Ως εκ τούτου, συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική για να κατανοήσετε τα πληρέστερα χαρακτηριστικά του Lustery.

Θέλετε κάποιο πραγματικό σεξ;

Το Lustery προσφέρει ένα σωρό φυσικές και αυθεντικές σκηνές σεξ. Αυτός ο ιστότοπος θέλει να αποδείξει ότι το ερασιτεχνικό πορνό δεν πρέπει να περιορίζεται σε χαμηλό φωτισμό, φθηνή παραγωγή και βίντεο τυπικής ποιότητας. Σε αυτόν τον τομέα, θα δείτε μια πληθώρα εξαιρετικής ανάλυσης βίντεο και οργασμικών λιχουδιών που προέρχονται από ζευγάρια και καθημερινά άτομα. Ναι, δεν υπάρχουν αμειβόμενοι αστέρες του πορνό στον ορίζοντα ούτε διάσημοι ηθοποιοί και ηθοποιοί. Το μόνο που θα δείτε είναι μια κοινότητα γενναιόδωρων ατόμων έτοιμα να συστηθούν στον πορνογραφικό κόσμο.

Όχι μόνο αυτό, η Lustery στοχεύει να αποδείξει ότι η αρένα της προσφέρει την ποιοτική υπηρεσία που δεν υπάρχει στους περισσότερους ερασιτεχνικούς ιστότοπους. Η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι είναι το πραγματικό σπίτι των σπιτικών κινήσεων. Είναι αλήθεια ότι η περιοχή μπορεί να υπερηφανεύεται για τη σειρά πραγματικών ζευγαριών και τις στιγμές αποτυπωμένης φυσικής οικειότητας. Διάφοροι εθισμένοι στο πορνό απολαμβάνουν αυτή τη νέα παιδική χαρά, με αποτέλεσμα μια παρέλαση υποστηρικτών και έναν αξιοπρεπή αριθμό οπαδών. Η Lustery κατέγραψε υψηλές επισκέψεις και καλή θέση στη βιομηχανία του πορνό.

σελίδα λαμπρότητας

Ρίξτε μια ματιά στη Σελίδα του Lustery

Παρατήρησα ότι το Lustery είναι ένας ελκυστικός τομέας που φαίνεται μακριά από άλλους ιστότοπους. Μου άρεσε που η διάταξη και ο σχεδιασμός δεν μου έδιναν μια τυπική ατμόσφαιρα πορνογραφικού ιστότοπου. Οι λάτρεις του πορνό θα αισθανθούν μια ατμόσφαιρα ενός φρέσκου και ζωντανού σπιτιού σπιτικού πορνό. Έτσι, θα δείτε μια πλατφόρμα με πινελιές πορτοκαλί και ροζ συνδυασμούς όταν κοιτάξετε τριγύρω. Φαίνεται διασκεδαστικό και ζωηρό αλλά όχι πολύ θηλυκό. Εκτιμώ την όρεξη του Lustery για τις λεπτομέρειες και τα διαθέσιμα εικονίδια.

Επιπλέον, ο ιστότοπος εξακολουθεί να διατηρεί μια ξεκάθαρη αλλά πιασάρικη στάση. Με την πρώτη ματιά, μπορείτε να δείτε ότι οι δημιουργοί δίνουν σημασία στην έκκληση. Ως εκ τούτου, υποβάλλουν μια σελίδα με διεγερτικά υδατογραφήματα του οικείου σεξ. Πραγματικά, υπάρχουν εικόνες έντονου ερωτισμού στην κεντρική σελίδα που μπορείτε να καταβροχθίσετε. Η κύρια κεφαλίδα θα σας δώσει ενότητες και μια ποικιλία από προσβάσιμες συνδρομές. Επιπλέον, ο τομέας Lustery είναι ένας ιστότοπος υψηλής ποιότητας. Επομένως, η συμμετοχή είναι το κλειδί. Θα το συζητήσουμε περαιτέρω φίλε.

λαμπερή σπιτική

Ωστόσο, η Lustery σφράγισε τη συμφωνία με τα υπέροχα προνόμιά της στην κεντρική σελίδα. Ο ιστότοπος εμφανίζει μικρογραφίες με καλούδια που παρουσιάζουν τη γνήσια συλλογή σεξ. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των μικρογραφιών μπορεί να μην ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, αλλά οι διαθέσιμες λεπτομέρειες είναι υπέροχες. Γενικά, μου άρεσε η παρουσίαση και το εντυπωσιακό styling. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν και το στυλ του κειμένου απέπνεαν εξαιρετικά εντυπωσιακά.

Καταβροχθίστε την Επιλογή

Πριν ξεγελαστείτε με τα καυλιάρης δώρα των φίλων σας, μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα τμήματα του Lustery. Μπορείτε να δείτε τις απολαυστικές συγκεντρώσεις στα τμήματα όπως Ζευγάρι, Βίντεο, POV (Ιστολόγια), Πληροφορίες, Υποβολή, Εγγραφή/Σύνδεση και άλλοι σύνδεσμοι. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν επίσης να συνδεθούν με τον ιστότοπο και τους οπαδούς του μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, Twitter, Instagram, κ.λπ. Πράγματι, το Lustery παρέχει στους θαυμαστές και τους πιθανούς επισκέπτες προσβάσιμη πρόσβαση στους διαχειριστές τους.

Επιπλέον, η κύρια σελίδα προσφέρει επίσης διάφορους συνδέσμους προς τη συλλογή. Οι ερασιτέχνες λάτρεις του πορνό μπορούν να εντοπίσουν μερικούς θησαυρούς στις πρόσφατες δημοσιεύσεις, τα σημεία προβολής, τα πιο πρόσφατα ζευγάρια, τα σπιτικά πορνό βίντεο και πολλά άλλα. Μπορείτε να σταματήσετε και να τρυπήσετε ανά πάσα στιγμή εδώ στο Lustery.com. Επιπλέον, η Lustery τηρεί την παροχή ενός ασφαλούς χώρου για τη νεολαία επιβάλλοντας αυστηρά μια σελίδα «Μόνο για ενήλικες». Με αυτό, δίνουν μια σελίδα συναίνεσης για κάθε πιθανό χρήστη ιστότοπου.

λαμπρότητα μπαίνει

Οι θαυμαστές πρέπει να πατήσουν το κουμπί «Συνέχεια» εάν υποβάλλονται στην προβολή σεξουαλικού υλικού. Ωστόσο, εάν θέλετε να αρνηθείτε, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο, το Lustery δίνει μια επιλογή και για εσάς. Οι θαυμαστές του Erotica πρέπει να είναι δεκαοκτώ ετών και άνω, πρόθυμοι να ζήσουν την ομορφιά και τον οργασμό του ερασιτεχνικού πορνό και να ξοδέψουν μερικές δεκάρες για να εξερευνήσουν συντριπτικά αυτό το πολυτελές αποθετήριο. Αν είσαι κάτι παραπάνω από έτοιμος, φίλε, το Lustery είναι για σένα.

Γίνετε Lustery Couple

Βλέπω ότι είσαι περίεργος για αυτό το χαρακτηριστικό, φίλε, και ναι, το επιβεβαιώνω καθώς το Lustery σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις ένας αναγνωρισμένος καυτός ερμηνευτής. Ω, εάν εσείς και ο συνεργάτης σας επιθυμείτε να εμφανιστείτε σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε να μετακινηθείτε απευθείας στην περιοχή Υποβολή. Δεν χρειάζονται προσόντα. Ως εκ τούτου, απαιτείται μόνο να οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση, έκκληση και γενναιοδωρία. Αν είχες όλες αυτές τις εξαιρετικές δεξιότητες και προσωπικότητα, φίλε, σίγουρα θα έπαιρνες ένα νεύμα του Lustery.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι και τα ζευγάρια μπορούν να δώσουν άμεσα τα στοιχεία τους και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής. Η φόρμα περιέχει το όνομα χρήστη που προτιμάτε, τα ονόματα και διάφορες ζωτικής σημασίας πληροφορίες. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν είστε αρχάριος στον τομέα, καθώς το Lustery καλωσορίζει άπειρα ζευγάρια. Ο ιστότοπος θέλει μόνο την ανοιχτότητά σας για να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά σας ενώ κινηματογραφείται. Η Lustery λατρεύει να κινηματογραφεί εσάς και την οικεία απόδραση του αγαπημένου σας προσώπου και να βάζει μια γεύση τεχνογνωσίας.

λαμπρότητα υποβάλλω

Σίγουρα, το τελικό προϊόν θα σας προκαλέσει δέος και θα δείτε τον εαυτό σας να χτυπά το αστέρι στη βιομηχανία του πορνό. Η Lustery ξέρει πώς να πουλά και να αποπνέει την καλλιτεχνία κάθε ζευγαριού καταβάλλοντας προσπάθεια και ταλέντο στην παραγωγή. Οι θεατές μπορούν να εγγυηθούν μια καλά επιλεγμένη συλλογή και βίντεο υψηλής αξίας, ενώ προβάλλουν ερασιτέχνες ζευγάρια. Έτσι, αν αυτό ακούγεται διασκεδαστικό και γοητευτικό, φίλε, πείστε το μωρό σας και κάντε αίτηση σήμερα. Ποιος ξέρει, εσείς και το κορίτσι σας μπορείτε να είστε το επόμενο μεγάλο πράγμα στην επιχείρηση.

Stream Lustery Today

Όταν ξεκινήσετε να απελευθερώνετε τα απολαυστικά βίντεο στο Lustery, θα νιώσετε αμέσως τη μοναδικότητα και την ακαταμάχητη γοητεία της σελίδας. Τα αυθεντικά συναισθήματα, οι απτές σκηνές και τα αποτελεσματικά παραγόμενα υλικά έκαναν το Lustery μια καλή επιλογή. Επίσης, είναι πιστοί στον στόχο τους παρέχοντας άφθονο αριθμό ευκαιριών για τη μεταφόρτωση βίντεο που υποβάλλονται από τους χρήστες. Οι συνεχείς ενημερώσεις τραβούν περισσότερο την προσοχή και τους θαυμαστές. Με αυτό, η βιβλιοθήκη του Lustery είναι τεράστια, με ένα σωρό καλούδια έτοιμα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Επιπρόσθετα, δεν θα είναι εφικτό να ακολουθήσετε πολλά, αν όχι τα υλικά υψηλής ευκρίνειας. Πράγματι, δεν θα απογοητευτείτε ποτέ με τις κινήσεις ποιότητας 1080p. Τα ζευγάρια καταγράφουν μερικά βίντεο και ως εκ τούτου αναμένουν να δουν διάφορες αναλύσεις ταινιών. Μου αρέσει επίσης η ιδέα ότι η Lustery παραδίδει αποκλειστικά υλικά. Έτσι, δεν μπορείτε να δείτε καμία από αυτές τις κινήσεις έξω από την αρένα του Lustery. Οι θαυμαστές του πορνό θα βιώσουν αυθεντικά συναισθήματα και πάθος για την αντιμετώπιση των αναγκών των ερασιτεχνών φανατικών του πορνό. Από την άλλη πλευρά, αυτά τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα δεν θα μπορούσατε να απολαύσετε χωρίς τη συνδρομή. Επομένως, δοκιμάστε τις συνδρομητικές προσφορές και τα προνόμια, φίλε, για να ξεκινήσετε το fapping σας.

λαμπρότητα ποβ

Ελα στην διασκεδαση

Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να αρχίσουν να αλληλεπιδρούν και να συνδέονται με μια κοινότητα ομοϊδεατών όταν υποβάλλουν τη συμμετοχή τους στο Lustery. Αυτή η μπάντα με ερασιτέχνες ερωτευμένους φίλους μπορεί να συζητήσει ανοιχτά διάφορα πράγματα, όπως σχέσεις, σεξ και οτιδήποτε αφορά τη ζωή. Η ιδέα του μοιράσματος και της γενναιοδωρίας χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε διακρίσεις μεταξύ τους είναι ένας από τους παράγοντες έλξης του Lustery. Επιπλέον, ο ιστότοπος καλωσορίζει όλους τους ερασιτέχνες λάτρεις του πορνό παγκοσμίως, επιτρέποντας έτσι σε οποιονδήποτε να συνδεθεί σε όλο τον κόσμο.

Ως εκ τούτου, αν ρωτήσετε για τα τέλη συνδρομής και άλλα, το Lustery ξεκινά τη συνδρομή του με μόνο 25 $ για πλήρη πρόσβαση ενός μήνα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αναβαθμίσετε τις προσφορές σας σε συνδρομή τριών και ενός έτους που ανέρχονται σε 15 $ και 8 $ μηνιαίες χρεώσεις. Ναι, όσο μεγαλύτερη είναι η συνδρομή, τόσο πιο σημαντικές εκπτώσεις σας περιμένουν. Σίγουρα, το Lustery θέλει να σας δώσει μια γεύση από το πιο γλυκό, άτακτο και πιο kinki πορνό στην πόλη. Βιαστείτε, μπείτε στη διασκέδαση!

λαμπρότητα περισσότερο

Κατηγορίες βίντεο και POV της Lustery

Το Lustery παρέχει αρκετές επιλογές στους θαυμαστές του, σπάζοντας τις αναζητήσεις σας σε ένα πιο στενό αποτέλεσμα. Οι θαυμαστές μπορούν να ταξινομήσουν τα υλικά σε κατηγορίες τάσης, τύπου, ηλικίας, γλώσσας και προτιμήσεων. Όταν μιλάμε για κατηγορίες, το Lustery συμπεριέλαβε έξι στο αποθετήριο. Αυτές οι κατηγορίες είναι η πέψη της ερασιτεχνικής πορνό εξειδικευμένης? μπορείτε να διασταυρώσετε το περιεχόμενο από το σεξ στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους, kink, quickie, vlog, vertical quickie και στιγμές. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν εύκολα να εξερευνήσουν αυτούς τους θησαυρούς και να παίξουν συναρπαστικά.

Όχι μόνο αυτό, υπάρχει επίσης μια ποικιλία από ετικέτες διαθέσιμες για μια πιο συγκεκριμένη αποστολή. Οι ετικέτες εμφανίζουν σεξουαλική συζήτηση, φιλιά, αυνανισμό, τρύπημα, βαθύ λαιμό, κρεβατοκάμαρα, στοματικό σεξ, τελειώματα κ.λπ. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε διάφορα βίντεο που αντικατοπτρίζουν πραγματικές σχέσεις μεταξύ ζευγαριών και καλλιτεχνών. Πράγματι, δεν υπάρχουν σενάρια και σκηνοθεσία σε καμία από τις σκηνές. Τέλος, αν είστε βιβλιοφάγος με κομμάτια που σχετίζονται με το σεξ, τα blogs και η ενότητα POV μπορούν να διασκεδάσουν το μυαλό σας.

λαμπερά βίντεο

Τα υπέρ και τα κατά του Lustery.com

PROS:

 • Αποκλειστικά και πρωτότυπα υλικά
 • Premium ερασιτεχνικός ιστότοπος
 • Ζεστά αληθινά ζευγάρια
 • Χωρίς σενάριο. όλες οι σκηνές είναι αυθεντικές
 • Κινήσεις υψηλής ποιότητας
 • Εξαιρετικός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Κατηγορίες επί τόπου

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς δοκιμαστική συμμετοχή
 • Μερικά βίντεο τυπικής ποιότητας

12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας, παρόμοιοι με το Lustery.com:

# 1 - TrueAmateurs  

TrueAmateurs

Για όσους αναζητούν αυθεντικά ερασιτεχνικά ζευγάρια που γυρίζουν προσωπικά τον εαυτό τους ενώ κάνουν οικείο ή σκληρό σεξ, τότε το TrueAmateurs.com σίγουρα θα σας δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Από το 2017, τη χρονιά που ξεκίνησε, ο ιστότοπος έχει αναβαθμίσει τη διεπαφή και το σχεδιασμό της ιστοσελίδας του, για να προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα και νέα εμπειρία. Γίνετε μέλος τώρα και εξερευνήστε σωστά πολλές κατηγορίες ερασιτεχνικού πορνό και ανακουφίστε το άγχος αμέσως, απομακρύνοντάς το.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του TrueAmateurs.

PROS:

 • Οι ενημερώσεις βίντεο ποιότητας HD είναι συχνές
 • Τα σκληρά πορνό βίντεο είναι αποκλειστικά για παρακολούθηση
 • Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι κατανοητά
 • Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας για να βοηθήσει τους χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στον ιστότοπο μέσω κατηγοριών, αξιολογήσεων, αγαπημένων, φίλτρων και βασικών λειτουργιών αναζήτησης.

Μειονεκτήματα:

 • Το ευρετήριο για το μοντέλο δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτά

# 2 - LoveHomePorn 

Εγγραφείτε στο LoveHomePorn

Το LoveHomePorn πραγματικά μαγνήτισε την καρδιά μου. Σίγουρα, μετά την περιήγησή μου σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν θα αρκεστώ σε λιγότερα. Επιπλέον, ο ιστότοπος δεν είναι γεμάτος διαφημίσεις, οπότε αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για έναν σπασμωδικό κύριο σαν εμένα. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας ως τον «καλύτερο» ερασιτεχνικό ιστότοπο πορνό ή άλλους ιστότοπους ψυχαγωγίας ενηλίκων, εάν οι επισκέπτες σας αποθαρρύνονται από τον τεράστιο αριθμό διαφημίσεων που έχετε.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το LoveHomePorn.

PROS:

 • Ερασιτεχνικό και σπιτικό πορνό
 • Έχει φωτογραφίες πορνό
 • Μερικό δωρεάν περιεχόμενο
 • Απλός σχεδιασμός ιστοσελίδας
 • Εύκολη χρηστικότητα
 • Καυτά ερασιτέχνες κορίτσια

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά κοινότητας
 • Ορισμένο περιεχόμενο είναι premium

# 3 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας  

γίνονται πραγματικότητα

Ένα άλλο στη λίστα είναι το RealityKings. Αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος πορνό, επειδή έχει πολλές σκηνές υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από τις πιο καυτές και σέξι πορνοστάρ. Μια από τις πιο περιζήτητες σκηνές εδώ περιλαμβάνει MILF που γαμούν τους φίλους των θυγατέρων τους, ερωτικά μασάζ, ντροπαλές υπηρέτριες, ψεύτικες επαγγελματίες και πολλές άλλες ιστορίες. Πράγματι, το όνομα RealityKings δεν δίνεται χωρίς λόγο. Φορτωμένο με χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Δείτε την κριτική του RealityKings.

PROS:

 • Το κόστος δοκιμής είναι μόνο 1 $
 • Ο ιστότοπος ενημερώνει τα βίντεό του συχνά
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πορνό βίντεο
 • Όλοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί πορνό είναι μαζί σε ένα μέρος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε μόνο 50 βίντεο την ημέρα

# 4 - Zoig  

μέλη του zoig

Η συλλογή βίντεο του Zoig διαρκεί μόνο ένα λεπτό, αλλά υπόσχομαι ότι είναι όλα εξαιρετικά πρότυπα. Επιπλέον, οι εικόνες έρχονται με ανάλυση υψηλότερης ποιότητας και περιλαμβάνουν καλές επιλογές προβολής διαφανειών. Όταν επισκέπτεστε το Zoig, θα μπορείτε να βλέπετε ενημερωμένες γκαλερί εικόνων και βίντεο, έτσι ώστε να υπάρχει άφθονο υλικό για περιτύλιξη.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Zoig.

PROS:

 • Κορυφαία συλλογή ερασιτεχνικού/σπιτικού περιεχομένου
 • Δημιουργήθηκε από τον χρήστη
 • Πολλές κατηγορίες
 • Δωρεάν για χρήση
 • Πρόσθετα προνόμια για συνδρομητές
 • Προσβάσιμο ως επισκέπτης

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν συμμετοχή
 • Λίγο ακατάστατο φόρουμ
 • Όλοι ερασιτέχνες, χωρίς πορνοστάρ

# 5 - brazzers  

κύρια brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πορνογραφικούς ιστότοπους μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και πιο κομψά βίντεο. Από το 2005 που ξεκίνησε, ποτέ δεν παρέλειψε να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένου του λεσβιακού σεξ, των σκληροπυρηνικών, των σαγηνευτικών MILF, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυλιάρη κοινότητα του καθημερινά, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα που βασίζονται σε χρήστες παγκοσμίως. Επίσης, η ομάδα των Brazzers κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την παραγωγή και το κόστος για να βεβαιωθεί ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος HD πορνό στον κόσμο το 2019 τα λέει όλα.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Brazzers.

PROS:

 • Εκτεταμένη συλλογή πορνογραφικών βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 6 - Adult Prime 

AdultPrime ζωντανά

Το AdultPrime είναι ένα καλό παράδειγμα ενός πιο εκτεταμένου ιστότοπου για ενήλικες για το οποίο μιλάω. Αυτήν τη στιγμή, αυτός ο ιστότοπος έχει περίπου 70+ πορνό κανάλια και αμέτρητες ταινίες που συνθέτουν το τεράστιο ευρωπαϊκού ενδιαφέροντός του και ένα ευρύ φάσμα άλλων παράξενων φετίχ. Με όλα αυτά τα μπόνους, είναι σίγουρα εύκολο να βρείτε όλα τα είδη softcore και extreme sex σε αυτό το κανάλι.

Σε συνδυασμό με premium ταινίες με πρωταγωνίστριες ελκυστικές Ευρωπαίες ηθοποιούς, το AdultPrime προσφέρει πολύ περισσότερο περιεχόμενο, όπως MILF, εφηβικό σεξ με θέμα, πρωκτική διείσδυση, τρίο, cumshot και τέρατα.

Διαβάστε τις πλήρεις λεπτομέρειες του Adult Prime εδώ.

PROS:

 • Χιλιάδες βίντεο
 • Πολλά βίντεο ποιότητας 4K
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα κλιπ
 • Μερικές δωρεάν εκπομπές κάμερας
 • Μπόνους πορνό κανάλια

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές σκηνές δεν είναι αποκλειστικές
 • Λίγες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες σε κινητές συσκευές

# 7 -  Κρυφή Ζώνη 

Το σπίτι του HiddenZone

Το Hidden Zone διαθέτει ευχάριστα ερασιτεχνικά υλικά με το τεράστιο αποθετήριο ηδονοβλεψικών περιεχομένων του. Ο ιστότοπος προσφέρει μια εκτενή συλλογή με άτομα που κάνουν διασκεδαστικό σεξ σε εξωτερικούς χώρους, γυμνιστές, εκθεσιολόγους και άλλες αχνιστικές ερωτικές δραστηριότητες που θα κάνουν το ηδονοβλεψικό σας πετεινό να στέκεται. Βλέποντας τις δελεαστικές θεές να γδύνονται και να επιδεικνύουν το αψεγάδιαστο σώμα τους ενώ δεν έχετε συναίσθηση της παρουσίας σας, πραγματικά, αυτά τα αξιοθέατα θα σας τρελάνουν και θα σας καυλώσουν.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Hidden Zone.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή ηδονοβλεψικών και ερωτικών περιεχομένων
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας με τρισδιάστατο περιεχόμενο
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Ποικιλία από κατασκοπευτικές κάμερες παντού
 • Ενεργός κοινότητα
 • Αποτελεσματικό σε όλες τις κινητές συσκευές
 • Αποτελεσματική πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Πληρώστε για πρόσβαση σε πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου
 • Η ποιότητα του βίντεο ποικίλλει

# 8 - XEmpire  

Dvd XEmpire

Λέξεις όπως «μαζική» και «αξιοσημείωτη» όταν σκέφτομαι μια αυτοκρατορία δημιουργούν μια εικόνα στο μυαλό μου. Περίμενα κάτι τεράστιο και εντυπωσιακό από το XEmpire και δεν απογοητεύτηκα καθόλου! Με τις εκπληκτικά καλοδουλεμένες και όμορφες πορνογραφικές σκηνές του, το XEmpire έχει σίγουρα μια αυτοκρατορία συλλογών που ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες μου.

Αξιολόγηση XEmpire εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε βίντεο πλήρους διάρκειας σε ανάλυση υψηλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι απλές και φιλικές προς το χρήστη
 • Διατίθενται βίντεο ποιότητας 4K και συνολικής ποιότητας HD
 • Διαθέτει 4 μοναδικούς και αξέχαστους ιστότοπους με χιλιάδες διαφορετικές συλλογές

Μειονεκτήματα:

 • Έχει ημερήσιο όριο λήψης 300 GB
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει περιορισμένες λεπτομέρειες και πληροφορίες

# 9 - Κακός άγγελος  

Evilangel live

Το EvilAngel.com δημιουργήθηκε το 2004 και έκτοτε έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι τόσο συναρπαστικό και έχει επικεντρωθεί σε έντονο υλικό. Πράγματι, μιλάμε για υπερχείλιση γάιδαρων με εκσπερματώσεις, εκρηκτικά στόματα και συμμετέχετε σε πολλούς τύπους άγριων σεξ σκηνών.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του EvilAngel.

PROS:

 • Έχει πολλά σκληρά και έντονα πορνό
 • Η μηνιαία συνδρομή είναι πολύ προσιτή
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24/7
 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και 4K
 • Το ενημερωτικό δελτίο είναι διαθέσιμο για ενημερώσεις περιορισμένων προσφορών και δωρεάν περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές οι χρήστες αντιμετωπίζουν καθυστέρηση
 • Εάν δεν μπει κανένας χρήστης, θα βγω από τη συνομιλία σε δύο λεπτά.

# 10 - PropertySex  

ιδιότητα τελευταίας

Το PropertySex είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε με σκληρό περιεχόμενο. Είναι διάσημο για τα βίντεό του που περιέχουν κτηματομεσίτες που δείχνουν σαγηνευτικοί και γαμημένοι. Επίσης, το PropertySex παράγει μοναδικό νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα. Έτσι, υπάρχουν νέα διαθέσιμα βίντεο για να περιμένουμε. Πάνω από όλα, πήραν τα πιο ευχάριστα κορίτσια στο Διαδίκτυο σήμερα.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του PropertySex.

PROS:

 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και HD
 • Υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση
 • Το Pornstars είναι μια καυτή και υψηλής ποιότητας επιλογή
 • Βάζει προσπάθεια και επενδύσεις στην ποιότητα παραγωγής

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πληρωμή

# 11 - Bang.com  

λήψη του bang.com

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ολόκληρη σειρά πορνό βίντεο, σας συνιστώ να επισκεφτείτε το Bang.com. Φυσικά, σκεφτείτε το σαν να κερδίσετε το λαχείο. Το ωραίο μέρος αυτής της πλατφόρμας είναι ότι, με τόσους πολλούς από τους πιο καυτούς πορνοστάρ στον κλάδο της ψυχαγωγίας ενηλίκων, παρέχει συχνά μοναδικό περιεχόμενο. Επιπλέον, η Bang.com θεωρείται κορυφαία μάρκα στον κλάδο της ψυχαγωγίας για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Τελικά, η πλατφόρμα εξακολουθεί να στρατολογεί νέους νέους πορνοστάρ σε αυτόν τον ιστότοπο για να διαφημιστούν.

Ολόκληρη η κριτική του Bang.com εδώ.

PROS:

 • Κατεβάστε απεριόριστα πορνό βίντεο κάθε μέρα
 • Το Bang Originals είναι η πιο αγαπημένη ενότητα αυτού του ιστότοπου
 • Κάθε μέρα, ο ιστότοπος ενημερώνει τη συλλογή του και προσθέτει νέα βίντεο
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συσκευές FireTV και ROKU μέσω της εφαρμογής
 • Χιλιάδες βίντεο στη βιβλιοθήκη με χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μια δωρεάν δοκιμή είναι προσβάσιμη εντός δύο ημερών

# 12 - Νέες αισθήσεις 

σπίτι ειδήσεων

Η New Sensations τηρεί την παροχή ενός νέου σετ βίντεο καθημερινά. Δεν συμβιβάζεται με μηνιαίες ενημερώσεις. Ως εκ τούτου, παρέχοντας τα μέγιστα για να σας προσφέρει φρέσκα υλικά κάθε μέρα. Ω, οι εθισμένοι στο πορνό σίγουρα θα γλεντήσουν με τις κυκλοφορίες και τις premium προσθήκες. Σίγουρα, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από λαχταριστά κομμάτια εδώ στο NewSensations.com. Ο ιστότοπος πιστεύει στη σημασία της ποιότητας και της ποσότητας. Με αυτό, περιμένετε να έχετε μια επιλογή τη στιγμή που θα ρίξετε μια ματιά στον τομέα.

PROS:

 • Καυλιάρης και απολαυστικοί καλλιτέχνες πορνό
 • Αποκλειστικά υλικά
 • 4K βίντεο
 • Περιεχόμενο προς λήψη
 • Διάφορες ειδικές προσφορές
 • Ιστότοποι μπόνους
 • DVD και διάφορες κατηγορίες πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση
 • Ακριβός

Συμπέρασμα

Το ερασιτεχνικό πορνό μπορεί να είναι μια καλή πηγή ψυχαγωγίας, διέγερσης και ζωτικότητας, αν βρείτε τον κατάλληλο χώρο. Καλό πράγμα, το Lustery προσφέρει τις καλύτερες ερασιτεχνικές ταινίες στον κλάδο. Ναι, οι θαυμαστές δεν θα έχουν πλέον πρόβλημα να δουν υλικά χαμηλής ποιότητας. Το Lustery προσφέρει τις καλύτερες προσφορές, επιτρέποντας στα ζευγάρια να υποβάλουν τις προσωπικές τους αποδράσεις στην πλατφόρμα. Ο ιστότοπος ανοίγει επίσης το δρόμο για τους επίδοξους καλλιτέχνες πορνό και τους καλωσορίζει στον τομέα.

Οι ταινίες είναι όλες σε καλή κατάσταση, ανάλυση και παραγωγή, αλλά δεν απομακρύνεται από τον στόχο του να προσφέρει γνήσια ερωτική. Όλες οι συνδέσεις είναι πραγματικές με αποκλειστικές οργαστικές σκηνές. Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο μοναδικά και οι κατηγορίες πορνό παρουσιάζονται καλά. Δοκιμάστε το Lustery σήμερα και απολαύστε το μεγαλείο του ερασιτεχνικού πορνό.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή