Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα

& TOP 10 Ερασιτέχνες γυμνοί & ιστότοποι πορνό όπως το Newbienudes.com

URL: https://www.newbienudes.com

Δείξτε μου 10 εναλλακτικές λύσεις για το NewbieNudes.com

NewbieNudes

Από το ίδιο το όνομα, μπορεί ήδη να σας δείξει τι προσφέρει αυτός ο ιστότοπος στο τεράστιο κοινό του. Τεχνικά, το Newbienudes είναι μια κοινότητα γεμάτη ερασιτεχνικό περιεχόμενο γυμνών και πορνογραφικών βίντεο που είναι όλα ελεύθερα να παρακολουθήσουν και να χαλαρώσουν. Όπου κι αν βρίσκεστε σε αυτόν τον πλανήτη, μπορείτε να συμμετάσχετε και να υποβάλετε το σεξουαλικό σας περιεχόμενο και να αφήσετε τα μέλη να απολαύσουν την ερωτική σας ψυχαγωγία σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρισμένο από πολλούς ως η κορυφαία ερασιτεχνική γυμνή κοινότητα του κόσμου, το Newbienudes προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συλλογών για τις καθημερινές σεξουαλικές σας επιθυμίες. Αυτή είναι μια τέλεια πλατφόρμα για εκείνους τους σεξουαλικά ερωτικούς λαούς που έχουν εξαντληθεί με σενάριο πορνογραφικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Όλα τα περιεχόμενα στο Newbienudes είναι σπιτικά και κυμαίνονται από δραστηριότητες softcore έως hardcore, όλα από μη επαγγελματίες ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Όσον αφορά τις αναφορές, υπάρχουν χιλιάδες βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ και μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχετε υποβάλλοντας τα δικά σας. Εάν είστε ανοιχτοί σε αυτό το είδος πειραματισμού, τότε το Newbienudes είναι εντελώς τέλειο για εσάς.

Μέλη Newbienudes

Δεν πρέπει να καυχιέμαι, αλλά το Newbienudes έχει ένα από τα μεγαλύτερα μέλη σε όλους τους ιστότοπους nude παγκοσμίως. Καθισμένος άνετα σε 4.2 εκατομμύρια μέλη, η κοινότητα αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα και παίρνει το Διαδίκτυο γρήγορα. Προς το παρόν, περιέχει περίπου 100,000 ερασιτεχνικά κλιπ και 3.9 εκατομμύρια γυμνές φωτογραφίες, σίγουρα τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη υλικού που θα μπορούσατε ποτέ να βρείτε. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, μπορείτε να έχετε όλη την πρόσβαση σε αυτά τα περιεχόμενα χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Παρ 'όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι διαθέτει περιορισμένες δυνατότητες μόνο στην παρακολούθηση και την προβολή του περιεχομένου που έχουν, τα premium μέλη αυτής της κοινότητας μπορούν να αναβαθμίσουν τους λογαριασμούς τους και να μπορούν να απολαύσουν ορισμένα προνόμια, όπως απεριόριστη χρήση ιδιωτικών μηνυμάτων, ειδοποιήσεις εάν υπάρχουν νέες μεταφορτώσεις δωρεάν διαδικτυακές κάμερες και πολλά άλλα για να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα Newbienudes.

Ιδρύθηκε το έτος 2002, τον Νοέμβριο, ο ιστότοπος Newbienudes παράγει και βελτιώνει συνεχώς την προσφορά υπηρεσιών του στα παλιά και νέα μέλη της κοινότητας. Έγινε τόσο δημοφιλές παγκοσμίως επειδή, μέσα σε μόλις 24 ώρες, έχουν ήδη ανεβεί χιλιάδες νέο ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Πόσο δροσερό είναι αυτό; Η μεγάλη κοινότητα των Newbienudes σχηματίζει παρόμοια με ένα κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως δημιουργώντας προφίλ και δημοσιεύοντας ερασιτεχνικά βίντεο και φωτογραφίες, που ασχολούνται και με απαλά και σκληρά.

Η εύκολη πλοήγηση του ιστότοπου το καθιστά πιο χρήσιμο να συμμετέχεις, καθώς χρησιμοποιεί κατά κατηγορία κατηγορία του περιεχομένου τους για να δώσει στο κοινό μια πιο ακριβή και να ικανοποιήσει συγκεκριμένες προτιμήσεις για παρακολούθηση και προβολή. Πάνω απ 'όλα, όλα αυτά τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικά βίντεο από πραγματικούς ανθρώπους και όχι κάποιο είδος πορνοστάρ με βαρετό σενάριο. Καλύτερη εμπειρία της αυξανόμενης κοινότητας Newbienudes και σύνδεση με όλους.

Εξετάζοντας τον ιστότοπο

Με την πρώτη ματιά, ο ιστότοπος έχει θέμα ροζ χρώματος και δείχνει τον ιστότοπο κοινωνικών μέσων με τους οποίους συμπεριλαμβάνονται Twitter αντιπροσωπεύει περισσότερους από 3,500 ακόλουθους και αυξάνεται συνεχώς κάθε μέρα. Η αρχική σελίδα εμφανίζει τυπικό και απλό περιεχόμενο που περιλαμβάνει κατάσταση, συνομιλία, συμμετοχή, βίντεο, εικόνες, ιστολόγια και άλλο ενδιαφέρον υλικό. Η σελίδα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα κουμπί φίλτρου όπου μπορούν να επιλέξουν μια συγκεκριμένη χώρα, περιοχή, φύλο και πολλά άλλα. Καθώς ρίχνω μια ματιά στην καρτέλα βίντεο της σελίδας Newbienudes, υπάρχουν πολλές επιλογές και μια βιβλιοθήκη με καυτά και σέξι βίντεο διαθέσιμα για προβολή. Ωστόσο, απαιτείται εγγραφή για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για παρακολούθηση και σχολιασμό όλων των υλικών περιεχομένου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς η διαδικασία εγγραφής δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Μέσα σε λίγα λεπτά, είστε ήδη έτοιμοι. Αναμφίβολα, το Newbienudes διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες κοινότητας που σας επιτρέπουν να μην παρακολουθείτε απλά βίντεο αλλά και να αλληλεπιδράτε με άλλα μέλη της κοινότητας, να προσθέτετε φίλους, να βαθμολογείτε άλλα προφίλ, να κάνετε μια ιδιωτική συνομιλία ή βιντεοκλήση, να στέλνετε μηνύματα και να συμμετέχετε σε φόρουμ και ιστολόγια.

Σκέφτεστε να κάνετε Jerking Off σήμερα;

 • Hardcore Home-Grown βίντεο

Σπιτικά βίντεο στο Newbienudes σίγουρα θα σας συνδέσουν και δεν θα βρείτε αυτόν τον τύπο συλλογής κάπου αλλού. Πραγματοποιώντας κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, θα δείτε βίντεο από κορίτσια να χτυπάνε τον εαυτό της και μερικά παίζουν με τα μεγάλα βυζιά τους. Υπάρχουν τόνοι επιλογών σε αυτόν τον ιστότοπο και ακόμη και ερασιτεχνικά βίντεο που μοιάζουν με επαγγελματίες. Δεν θα πειράσουν να οδηγήσουν έναν μεγάλο κόκορα και να το κουνήσουν σκληρό. Μπορεί επίσης να καταλήξετε να βλέπετε μια ασιατική χαριτωμένη αγάπη για τον εαυτό της ή να σας πειράζει με ένα δονητή. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ στο Newbie Nudes γιατί κάθε μέρα θα έχετε μια γεύση από νέες μεταφορτώσεις από πανέμορφα γαμημένα και όμορφες σκύλες που πιπιλίζουν. Υπάρχουν ακόμη και βίντεο MILF, καυτά κοτόπουλα από την Ασία, λατινικά που στρίβουν και καυτά σέξι μαύρα κορίτσια που σίγουρα θα σας δώσουν σκληρό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη και εξαιρετική δύναμη των Newbienudes λόγω του μεγάλου όγκου των ερασιτεχνικών ερασιτεχνικών βίντεο και των πορνογραφικών εικόνων που έχουν για όλους.

 • Πληρώστε για το Play

Θα υπάρξουν στιγμές που πρόκειται να αφεθείτε σε ένα ενδιαφέρον και ερωτικό βίντεο κάποιου καυτού γκόμενα, και ξαφνικά θα σας ζητηθεί να κάνετε μια εξαιρετική πώληση. Αυτό είναι κάπως απορροφητικό, αλλά υπέροχο περιεχόμενο έρχεται επίσης με τιμή. Μπορείτε να πληρώσετε περίπου πέντε δολάρια για να αγοράσετε πέντε Nudles και αργότερα να ανταλλάξετε για δέκα βίντεο. Εάν η premium συνδρομή δεν είναι η επιλογή σας, αυτό μπορεί να είναι μια λογική εναλλακτική λύση για να έχετε αποκλειστική προβολή. 

 • Premium προνόμια

Για τα premium μέλη του Newbienudes, υπάρχουν τεράστια προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά. Για παράδειγμα, κατά την προβολή φωτογραφιών με φωτογραφίες από δουλειά, τα πληρωμένα μέλη είναι επιλέξιμα για προβολή σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα και σαφέστερη εμφάνιση της φωτογραφίας σε σύγκριση με τα μη μέλη. Παίρνετε επίσης μια αποκλειστική ματιά στα δημοφιλή επαληθευμένα προφίλ σε αυτόν τον ιστότοπο και λαμβάνετε ενημερώσεις όταν υπάρχει μια νέα μεταφόρτωση για προβολή. Με μόνο μηνιαία συνδρομή ύψους 16.66 $, μπορείτε να λάβετε ήδη αποκλειστικά μπόνους, καταπληκτικά προνόμια και ερωτικό περιεχόμενο μόνο για μέλη επί πληρωμή. Το πιο σημαντικό, όσο περισσότερο εγγραφείτε, τόσο φθηνότερη θα είναι η πληρωμή της συνδρομής. Έχετε επίσης την ελευθερία να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας έως και 29.95 $ για να απολαύσετε περαιτέρω προνόμια και αποκλειστικά προνόμια του ιστότοπου. Μπορείτε ακόμη και να πληρώσετε 99.95 $ για μια εξάμηνη συνδρομή και να λάβετε εκπτώσεις.

Πόσο ασφαλής είσαι;

Η ουσία του Newbienudes προσφέρει στα μέλη απλές δυνατότητες πλοήγησης στον ιστότοπό τους και απλά διαδικτυακά βίντεο πορνό που σίγουρα θα σας κάνουν να ανανεώσετε τις βαρετές και λεπτές σεξουαλικές σας παρορμήσεις σε μια επιπλέον πικάντικη επιείκεια. Το Newbienudes είναι γεμάτο με όλα όσα επιθυμείτε να αφιερώσει ένας ιστότοπος πορνό μαζί με τη δέσμευση της νομιμότητας και την ασφαλή εμπειρία προβολής. Όλα τα ευαίσθητα και προσωπικά δεδομένα ή περιεχόμενο προστατεύονται και προστατεύονται μέσω της αυστηρής εφαρμογής του συστήματος ασφαλείας.

Αξίζει να το επισκεφτείτε;

Εάν λαχταράτε έναν υπέροχο διαδικτυακό χώρο όπου διαθέτει μια καταπληκτική λίστα βίντεο πορνό και εξαιρετικές δυνατότητες κοινότητας, τότε αξίζει να δείτε το Newbienudes. Μέσα στον ιστότοπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τις υπηρεσίες που προσφέρει ενώ απολαμβάνετε να παρακολουθείτε βίντεο χωρίς να ανησυχείτε για ανεπιθύμητα μηνύματα και απάτες. Το Newbienudes παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα για κάθε μέλος και χωρίς κρίσεις. Είναι ένας καταπληκτικός χώρος για όσους αναζητούν εξαιρετικές και εντυπωσιακές δυνατότητες τόσο για τα φύλα όσο και για όλους τους τύπους σεξουαλικότητας και κοιτάζει μέσα από διάφορες κατηγορίες πορνό όπως πρωκτικό, πορνό VR, πορνό λεσβιών, ιστότοπους συνοδών, ηθοποιούς πορνό και ακόμη και ανεβάζετε τα σπιτικά σας πορνό.


Οι νέοι επισκέπτες και χρήστες δεν θα δυσκολευτούν να περιηγηθούν στον ιστότοπο, καθώς χρησιμοποιεί μια απλή και διαισθητική διεπαφή ιστότοπου που ποτέ δεν αφήνει κανέναν κάτω. Το Newbienudes είναι πραγματικά η κορυφή όλων των ιστότοπων πορνό στον κόσμο και δεσμεύεται να διατηρήσει την εξέχουσα αναγνώρισή του. Πολλά άτομα θα συνιστούσαν έντονα να περνούν χρόνο με την κοινότητα Newbienudes και καμία από αυτές τις προτάσεις δεν επιθυμούσε να αναιρεθεί.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Newbienudes

PROS:

 • Δωρεάν προβολή όλων των τύπων ερασιτεχνικών βίντεο πορνό
 • Έχει μια απλή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Τα μέλη Premium μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα βίντεο πορνό και αποκλειστικά προνόμια
 • Ανεξάρτητα από τη μορφή SD, τα πορνογραφικά βίντεο έχουν εξαιρετική ποιότητα
 • Μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου πορνό για να απολαύσετε
 • Όλα είναι δωρεάν και δεν προωθούν ενοχλητικά την premium συνδρομή
 • Πολλές επιλογές φιλτραρίσματος
 • Μια ασφαλής και ασφαλής εμπειρία περιήγησης
 • Μπορείτε να ανεβάσετε προσωπικά σπιτικά βίντεο πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας καθώς μεταφορτώνονται από μέλη
 • Υπάρχουν πολλά υλικά περιεχομένου που δημιουργούν σύγχυση περιστασιακά
 • Να μην επιτρέπεται η λήψη
 • Υπάρχουν δυνατότητες διαθέσιμες μόνο για premium μέλη

TOP 10 Ερασιτέχνες γυμνοί & ιστότοποι πορνό όπως το Newbienudes.com:

# 1 - Adult Friend Finder

adultfriendfinder

Το Adult Friend Finder είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα για άτομα που αναζητούν όχι μόνο γυμνά, αλλά σεξουαλικές συνδέσεις και περιστασιακές συνδέσεις. Ο ιστότοπος υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και συνεχίζει να αυξάνει προοδευτικά την κοινότητά του. Επί του παρόντος, έχουν ένα επιβλητικό 80 εκατομμύρια μέλη που αναζητούν και συμμετέχουν ενεργά σε συναρπαστικές υποθέσεις και χωρίς σχέσεις. Υπάρχουν διάφορες σχέσεις με τις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε, όπως η πολυγαμία, η μονογαμία, οι γαμημένοι φίλοι, οι μη δεσμευμένες σχέσεις και τα ζευγάρια. Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να βιώσουν στο Adult Friend Finder, απλά πρέπει να βρεις τον τέλειο αγώνα που μοιράζεται μια παρόμοια κατανόηση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, οι εσωτερικές σεξουαλικές επιθυμίες και φαντασιώσεις σας μπορούν να εξερευνηθούν ανοιχτά χωρίς κρίση. Για να αποκτήσετε καλύτερη πλοήγηση στον ιστότοπο, ο ιστότοπος παρέχει απλά και εύχρηστα κλειδιά και διεπαφή για πιο βολικό χρόνο. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη διαδικασία εγγραφής, θα γίνετε μέλος του Adult Friend Finder και θα απολαύσετε τα προνόμια να γίνετε μέλος.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα - ελέγξτε το πλήρης κριτική AdultFriendFinder εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν και γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Πολλοί άνθρωποι αναζητούν ενεργά συνδέσμους καθημερινά
 • Ανοιχτό σε όλους τους ομοφυλόφιλους και τους αμφιφυλόφιλους
 • Τα μέλη μπορούν ελεύθερα να δημιουργούν ομάδες και ιστολόγια για περισσότερη αλληλεπίδραση και πληροφορίες
 • Δωρεάν προβολή φωτογραφιών και παρακολούθηση βίντεο
 • Η κοινή χρήση εικόνων και βίντεο δεν απαγορεύεται, αλλά μάλλον ενθαρρύνετε

Μειονεκτήματα:

 • Τα αρσενικά μέλη είναι υψηλότερα σε αριθμό από τα θηλυκά

# 2 - Κάμερα Reallife

Κάμερα Reallife

Ιδρύθηκε το έτος 2008, το Reallifecam είναι ένας από τους γυμνούς ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις και περιέχει μεγάλο αριθμό ερωτικών περιεχομένων υψηλής ποιότητας. Από τότε, μεγαλώνει προοδευτικά και έγινε δημοφιλής παγκοσμίως. Γύρω στο 2019, η πορνογραφική βιβλιοθήκη αυτού του ιστότοπου έχει φτάσει τα τρία εκατομμύρια και συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά. Το καλύτερο πράγμα για το Reallifecam είναι ότι τα μέλη αυτής της κοινότητας μπορούν να απολαύσουν βλέποντας πορνό χωρίς την ταλαιπωρία των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Τα μέλη μπορούν να εκτιμήσουν ελεύθερα όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών πράξεων που συλλέγονται συνολικά. Πάνω απ 'όλα, χρησιμοποιεί μια απλή σχεδίαση διεπαφή που επιτρέπει στα μέλη να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο με ευκολία. 

Περισσότερα για το Reallifecam και είναι εναλλακτικές εδώ.

PROS:

 • Ένας μεγάλος αριθμός πορνογραφικών υλικών
 • Υπάρχουν πολλές συλλογές ιστότοπων συνοδών, πρωκτικών, λεσβιών, δικτυακών τόπων και ιστότοπων VR
 • Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο πορνό πλήρους μήκους
 • Μια μεγάλη συλλογή σπιτικών και επαγγελματικών βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε βίντεο Full HD πορνό
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 3 - Homemoviestube

Homemoviestube

Ένας καλύτερος γυμνός ιστότοπος στην κατηγορία, το Homemoviestube είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους λάτρεις των πορνό ενηλίκων σε όλο τον κόσμο. Με τον τεράστιο αριθμό βίντεο υψηλής ποιότητας, ο ιστότοπος αναπτύσσεται ραγδαία και αναπτύσσεται από το έτος 2010. Λόγω της δημοτικότητάς του, έχει κερδίσει χιλιάδες αναγνώριση και έχει αναγνωριστεί ως αξιόπιστος στην παροχή συνεχώς ατελείωτης ψυχαγωγίας σε διάφορες χώρες. Προς το παρόν, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από πορνογραφικά βίντεο που φτάνουν έως και ένα εκατομμύριο και ενημερώνονται καθημερινά. Ο ιστότοπος Homemoviestube είναι βελτιστοποιημένος και επιτρέπει στα μέλη να χρησιμοποιούν μια καταπληκτική πύλη για σεξ αμέσως.

PROS:

 • Πολλά ερασιτεχνικά και επαγγελματικά σεξ βίντεο
 • Πολλά υλικά γυμνού περιεχομένου
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Υπάρχουν υψηλής ποιότητας πορνό βίντεο πλήρους μήκους

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν πολλές οπτικές και κείμενο διαφημίσεις
 • Μόνο μέλη premium μπορούν να δουν βίντεο υψηλής ποιότητας HD

# 4 - CamWhores

CamWhores

Από το ίδιο το όνομα, το CamWhores είναι ένας γυμνός ιστότοπος αρχειοθέτησης κάμερας που περιέχει κυρίως σπιτικά βίντεο που ανέβηκαν σε μεγάλο βαθμό από τα μέλη του. Υπάρχει άφθονο σεξουαλικό περιεχόμενο στο CamWhores ξεκινώντας με αυτο-ευχαρίστηση, πίπα, BDSM, cam σεξ, dildos, hardcore sex και κάθε είδους ταμπού προσφέρονται από αυτόν τον ιστότοπο. Το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι πολλοί κάμερες αλληλεπιδρούν μέσα στην κοινότητα και προστίθενται νέα βίντεο στη βιβλιοθήκη της. 

PROS:

 • Αμέτρητα συναρπαστικά βίντεο camgirl
 • Ένας μεγάλος αριθμός αρχείων
 • Ενημερώνει τακτικά το βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά αναδυόμενα παράθυρα διαφημίσεων
 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη

# 5 - Nudez.com

Γυμνό

Το Nudez είναι ένας αξιόπιστος γυμνός ιστότοπος που προσφέρει το καλύτερο ποιοτικό περιεχόμενο για τους πρώτους που θέλουν να κάνουν σκληρό σεξ με τους φίλους τους. Η πλειονότητα των περιεχομένων εδώ είναι ερασιτεχνικά βίντεο, οπότε περιμένετε ότι κάποια εγγράφονται με χαμηλή ποιότητα. Παρ 'όλα αυτά, είναι όλα συναρπαστικά και εμφανίζει φρικτή ιδιωτική και δημόσια εμφάνιση σεξουαλικών παρορμήσεων. Η εγγραφή στο Nudez είναι δωρεάν και μπορείτε ήδη να απολαύσετε υπέροχα προνόμια. Δεν έχει προβλήματα όσον αφορά τη φόρτωση του ιστότοπου και επαινείται συνεχώς λόγω της αδιάλειπτης δέσμευσής του για παραγωγή ποιοτικών ερασιτεχνικών κλιπ πορνό.

PROS:

 • Χιλιάδες συλλογές βίντεο δωρεάν για προβολή
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κομψός
 • Πολλαπλές επιλογές κατηγορίας

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται επιθετικά

# 6 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn

Ο ιστότοπος YourAmateurPorn είναι ένας γυμνός ιστότοπος που δραστηριοποιείται από το έτος 2006. Από τότε ο ιστότοπος παρέχει συνεχώς εκπληκτικά ερασιτεχνικά γυμνά βίντεο που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ερωτικά οι εκθέτες και οι ταξιδιώτες. Τα μέλη αυτής της κοινότητας μπορούν να επιλέξουν από τη μεγάλη ποικιλία των κατηγοριών τους, όπως μαύρο MILF, γλείψιμο μουνί, πίπα, ρωσικό πρωκτικό, γαλλικό πρωκτικό, χτύπημα και άλλες τυπικές σεξουαλικές πράξεις. Ρίξτε μια ματιά στην τεράστια συλλογή των εκπληκτικών γυμνών βίντεο και δεν θα απογοητευτείτε ποτέ από το να αποκτήσετε σκληρό. Η εγγραφή είναι σχετικά εύκολη και γρήγορη, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Σίγουρα, θα υπάρχουν πολλές προτάσεις που μπορείτε να ακούσετε από άτομα για να ελέγξετε το YourAmateurPorn και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

PROS:

 • Μεγάλες κατηγορίες τόσο ερασιτεχνικών όσο και επαγγελματικών βίντεο
 • Ενημερώνει τακτικά το αρχείο του

Μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα από τα βίντεο προσφέρουν μόνο μικρό μήκος
 • Τα βίντεο ποιότητας HD είναι περιορισμένα

# 7 - Φουκέρ

Φουκέρ

Ένας γυμνός ιστότοπος που ονομάζεται Fuqer είναι σίγουρα απλός με το όνομά του. Αυτό το γαμημένο είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο γαμημένο στην παροχή δωρεάν άδειας για πορνό βίντεο που ηχογραφούνται από ερασιτέχνες και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος Fuqer έχει ήδη καθιερωμένη φήμη για συνεχή βελτίωση και παρέχει στα μέλη του φρεσκότατες μεταφορτώσεις κάθε μέρα. Η ποιότητα των βίντεό της είναι εξαιρετική και κατά τη ροή, η αποθήκευση στην αποθήκευση γίνεται σπάνια. Έτσι, είστε βέβαιοι ότι η εξαιρετική και αιώνια σεξουαλική ευχαρίστηση δεν διακυβεύεται.

PROS:

 • Τα χαρακτηριστικά της κοινότητας είναι καταπληκτικά
 • Υπάρχουν διαθέσιμες συλλογές φωτογραφιών ως μπόνους
 • Μεγάλη ποικιλία πορνό βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο είναι διαθέσιμη αλλά μόνο για εγγεγραμμένους λογαριασμούς
 • Η διάρκεια των βίντεο είναι ο μέσος χρόνος

# 8 - HotScope

HotScope

Το HotScope είναι ένας από τους αγαπημένους σας γυμνούς ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Προσφέρει πολλά μοντέρνα και δημοφιλή ερασιτεχνικά βίντεο από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επίσης επιλογές για να επιλέξετε καυτά κορίτσια για να παρακολουθήσετε ζωντανά και να μπείτε σε μια ατμόσφαιρα ερωτικής πράξης. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι στρατηγικά απλή και απλή, καθιστώντας ευκολότερη την πλοήγηση στις αγαπημένες σας κατηγορίες, όπως ηχογραφημένα βίντεο ή ζωντανά κορίτσια με κάμερα. Απολαύστε μια γεύση από το HotScope και παρακολουθήστε τα κορίτσια να πατήσουν χωρίς να πληρώσουν ούτε μια δεκάρα. Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη. Η συνολική εμπειρία είναι εξαιρετικά ασφαλής και ασφαλής, επομένως δεν θα ανησυχείτε καθόλου. 

PROS:

 • Μια μεγάλη ποικιλία πορνό βίντεο
 • Τα Snapchat είναι διαθέσιμα
 • Δωρεάν εγγραφή και απλή διαδικασία εγγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο δεν είναι διαθέσιμη

# 9 - Voyeurweb

Voyeurweb

Ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους με κάμερες που αναγνωρίζονται παγκοσμίως είναι το Voyeurweb. Κυκλοφόρησε το 2005 και από τότε, ο ιστότοπος έχει κερδίσει ολοένα και πιο γρήγορα όλο και περισσότερους θαυμαστές από τη μια χώρα στην άλλη. Με έναν επιβλητικό αριθμό επτά εκατομμυρίων βίντεο πορνό και κάθε μέρα, η ποσότητα αυξάνεται σημαντικά με τις νέες μεταφορτώσεις τους. Τα μέλη αυτής της κοινότητας μπορούν να απολαύσουν και να απολαύσουν εκατομμύρια συλλογές σε αυτόν τον ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για ανεπιθύμητα μηνύματα. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να επικοινωνήσουν και να αλληλεπιδράσουν με άλλους χρήστες μόλις επιτευχθεί επαληθευμένη κατάσταση. Το Voyeurweb είναι ένα εξαιρετικά προτεινόμενο γυμνό ιστότοπο από όσους το έχουν ζήσει από πρώτο χέρι. Ρίξτε μια ματιά στο Voyeurweb το προσθέτει τώρα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

PROS:

 • Πολλαπλές συλλογές πορνό βίντεο σε όλη τη διάρκεια
 • Διατίθενται επίσης βίντεο σύντομων κλιπ
 • Τα βίντεο αποτελούνται κυρίως από επαγγελματικά και ερασιτεχνικά βίντεο
 • Αποκλειστικά προνόμια για την προβολή ταινιών πλήρους διάρκειας

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο / ταινίες υψηλής ποιότητας είναι προσβάσιμα μόνο για μέλη επί πληρωμή
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις

# 10 - Ερωπροφίλ

Ερωπροφίλ

Ξεκίνησε το έτος 2011, το Eroprofile είναι ένας από τους μεγαλύτερους γυμνούς ιστότοπους που έγιναν ευρέως διάσημοι σε όλο τον κόσμο λόγω της τεράστιας και πολυάριθμης ποσότητας διάφορων συλλογών πορνό. Υπάρχουν περίπου πέντε εκατομμύρια διαθέσιμα πορνογραφικά βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο και ενημερώνονται συνεχώς κάθε μέρα με νέα βίντεο. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που αναζητούν έναν ασφαλή χώρο όπου μπορούν εύκολα να βρουν ποιοτικά βίντεο διαφόρων τύπων, όπως λεσβίες, ομοφυλόφιλους, συνοδούς, πρωκτικούς και πολλά άλλα. Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητα να κάνει τα μέλη να δημιουργούν ουσιαστική αλληλεπίδραση και όχι μόνο να παρακολουθούν συνεχώς βίντεο. Οι χρήστες έχουν τον έλεγχο ότι τους αρέσει και δεν τους αρέσουν τα βίντεο, κάνουν βαθμολογίες και παρέχουν σχόλια. Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει μια εξαιρετική διεπαφή που παρέχει μια απλή αλλά κομψή. Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι ένα κομμάτι κέικ ακόμη και για νέους επισκέπτες.

PROS:

 • Διάφορες κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Πολυάριθμη συλλογή πορνό
 • Διατίθενται βίντεο με διάρκεια πλήρους διάρκειας
 • Τα βίντεο πλήρους διάρκειας περιλαμβάνουν επίσης σπιτικό και επαγγελματικό τύπο

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη επί πληρωμή επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε βίντεο ποιότητας HD
 • Οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι άφθονες

Ετυμηγορία

Οι ερασιτέχνες γυμνοί ιστότοποι έχουν μια εντελώς μεγάλη γκάμα προσφορών και υπηρεσιών για ανθρώπους που λαχταρούν για μερικά συναρπαστικά και ερωτικά βίντεο για παρακολούθηση. Ουσιαστικά, όλες οι εξαιρετικές ιδιότητες που μπορεί να προσφέρει ένας ιστότοπος πορνό βρίσκονται στους γυμνούς ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω, μείον τους σεναριογραφικούς ρόλους. Η πλειονότητα των περιεχομένων είναι σπιτική και αναμφισβήτητα αυθεντική χωρίς αμφιβολία. Έτσι, αν βρίσκεστε σε ακατάστατα δωμάτια, ερασιτεχνικά κορίτσια και απίστευτα ποιοτικά βίντεο, τότε εγγραφείτε στην κοινότητα. Απολαύστε και απολαύστε πολλές κατηγορίες γυμνών και πορνό χωρίς καμία κρυφή χρέωση. Το πιο σημαντικό, είναι ένα καταφύγιο για ανθρώπους που θέλουν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους, χωρίς το φόβο να κριθούν. Ποτέ δεν θα γνωρίζετε, η παρακολούθηση γυμνών ιστότοπων μπορεί να οδηγήσει σε φίλους με παρόμοια κοινά ενδιαφέροντα.

Το προσωπικό μου TOP 3 για ερασιτέχνες γυμνές τοποθεσίες εκτός από το Newbienudes θα ήταν:
# 1. AdultFriendFinder.com
# 2. Homemoviestube.com
# 3. Reallifecam.com

Αυτοί οι ερασιτέχνες γυμνοί και πορνογραφικοί ιστότοποι παρέχουν απίστευτα και με συνέπεια τα μέλη του την καλύτερη ποιότητα βίντεο. Αυτά τα βίντεο χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες που ενθαρρύνουν τους χρήστες να δημιουργήσουν έναν συγκεκριμένο και ακριβή έλεγχο στα βίντεο που θα παρακολουθήσουν. Οι τρεις ερασιτέχνες γυμνοί ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω παράγουν συνεχώς βελτιώσεις που ταιριάζουν στην ικανοποίηση των μελών της, ενώ ενισχύουν τη σημερινή της φήμη. Απλά περιμένετε και χαλαρώστε, και αργότερα νιώστε ότι η ασυναγώνιστη βαρετή σεξουαλική σας ζωή θα μπορούσε να αρχίσει να μεταμορφώνεται σε μια αίσθηση και εθιστική απόλαυση.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή