Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Βασιλιάδες της πραγματικότητας

Εμφάνιση TOP 10 πορνογραφικών ιστότοπων παρόμοιων με το RealityKings.com

πραγματικότητα

Αν σας αρέσουν τα mainstream reality porn, θα απολαύσετε το Realitykings που τρέφει τα φετίχ και τα στίγματα μας από το 2006. Τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και έχει προσελκύσει σημαντικό αριθμό κοινού κυρίως επειδή έχουν μια τεράστια συλλογή περιεχομένου. Ακριβώς όπως ένα μπουκάλι παλιό κρασί, βελτιώνεται με την ηλικία και το Realitykings έχει γίνει ένα καλό δίκτυο για όλους όσους αγαπούν το πορνό.

διεύθυνση της ιστοσελίδας: www.realitykings.com

Γνωστοί για τη συλλογή κοριτσιών και τις συχνές ενημερώσεις, υπήρξαν σταθερά η κορυφαία επιλογή και ιστότοπος μετάβασης για τους θεατές πορνό. Μεταξύ των πολλών premium ιστότοπων πορνό, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο εγγεγραμμένων μελών. Μόλις συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη. Θα ανακαλύψετε ότι ο ιστότοπος έχει τη δουλειά του να διατηρεί τον καθένα διασκεδαστικό και ότι δεν έχει περιθώριο να κοιτάξει έξω από το Reality Kings, επειδή μπορεί να παρέχει όλες τις ανάγκες σας.

Το Reality Kings δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος, αλλά μάλλον, είναι μια «ομπρέλα» από 45 άλλες premium ιστοσελίδες πορνό. Διαθέτει περισσότερα από 10,000 γυναικεία μοντέλα και βίντεο, καθώς και περισσότερα από μισό εκατομμύριο λήψεις βίντεο και φωτογραφίες. Όλα τα περιεχόμενά του, τα μοντέλα και οι θέσεις είναι όλα καλής ποιότητας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση του hardcore πορνό. Κάθε θέση από το Reality Kings απολαμβάνεται από το κοινό και η ηλικία των μοντέλων κυμαίνεται από 18 έως καυτές μεγαλύτερες μαμάδες. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες και μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστότοπος από καιρό σε καιρό, το Reality Kings εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ενώ συγκεντρώνει θετικά σχόλια. Η ροή μέσω Flash είναι διαθέσιμη για ποιότητα 1080p και 720p και μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα βίντεο. Κάθε χρήστης μπορεί να κατεβάσει τουλάχιστον 50 κλιπ σε 24 ώρες και ποιότητα HD. απλώς η επιλογή λήψης είναι αρκετά καλή για τους χρήστες, καθώς δεν προσφέρει κάθε ιστότοπος πορνογραφίας μια τέτοια δυνατότητα.

Δεκαετίες Απαράμιλλης Ποιότητας των RealityKings

βιντεο πραγματικοτητας

Ανατρέχοντας σε εκείνες τις μεγάλες δεκαετίες μοναδικής υπηρεσίας ψυχαγωγίας ενηλίκων, το RealityKings έθεσε πραγματικά τον πήχη σε απόλαυση και ποιότητα. Έχει τρομερά χρόνια ταξιδιού για να φτάσει μέχρι εδώ και αναγνωρίστηκε αξιοσημείωτα από πολλούς ως ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα στον κόσμο του σεξ. Ελάτε να το σκεφτείτε. Αυτός ο ιστότοπος ήταν μόνο ένα μικρό δίκτυο που αναπτύχθηκε από λαμπρά (και καυλιάσματα) μυαλά. Τώρα, έχει γίνει ένα τεράστιο αρχείο ποιοτικών πορνό και μια εξαιρετική πηγή ερωτικών απολαύσεων.

Ποιο είναι το μυστικό; Formulaσως ο τύπος του να συνδυάζει διάσημους ερμηνευτές, κορυφαία ιστορία και φανταστική παραγωγή να βοήθησε τον ιστότοπο να φτάσει στην εντυπωσιακή φήμη του. Μετά από χρόνια λειτουργίας, το RealityKings παραμένει άθικτο και μάλιστα κάλεσε πάνω από 40+ ιστοσελίδες κάτω από την ομπρέλα του. Απλά φανταστείτε να τρελαίνεστε με διαφορετικά πορνό που πρωταγωνιστούν οι καλύτερες πορνοστάρ στον πλανήτη. Έτσι, τώρα μπορούμε επιτέλους να πηδήξουμε από το ένα ερωτικό θέμα στο άλλο χωρίς να πληρώσουμε επιπλέον χρεώσεις. Τελικά, τα πράγματα έγιναν πιο συναρπαστικά! Υποθέτω ότι μπορείτε επιτέλους να αποχαιρετήσετε το παλιό, σάπιο δωρεάν πορνό σας και να δοκιμάσετε premium sexcapades που σας έφερε η RealityKings.

Λείπει περιεχόμενο στη συλλογή RealityKings;

ριάλιτι τέλεια brownass

Αν ακόμα δεν γνωρίζετε, το RealityKings είχε τεράστια πτώση περιεχομένου φέτος. Collectionσως η συλλογή του έχει μειωθεί σε περίπου 6K+ βίντεο, σκοτώνοντας τουλάχιστον τη μισή ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του. Ακόμη και τα αστέρια ευρετηρίου ορισμένων μοντέλων αφαιρέθηκαν από τη λίστα και τα παλαιότερα δημοσιευμένα βίντεο εξαντλήθηκαν εντελώς. Είναι μια τόσο θλιβερή, ανεξήγητη στιγμή για θαυμαστές σαν εμένα, αφού μου άρεσε να τρελαίνομαι με τα παλιά πορνογραφικά τους βίντεο. Τίποτα δεν ταιριάζει με το κλασικό στυλ RealityKings. Και από ό, τι μπορώ να δω, δεν υπάρχει ελπίδα ότι θα τα ανεβάσουν ξανά στον ιστότοπο.

Σκέφτομαι ότι ίσως κάνουν κάποιο μεγάλο καθαρισμό και πετάνε τα παλιά τους, προσθέτοντας περισσότερο χώρο για τα νέα που έρχονται. Και μπορώ να το βεβαιώσω δεδομένου ότι σχετικές ενημερώσεις συμβαίνουν στον ιστότοπο καθημερινά. Επίσης, δεν νομίζω ότι είναι πολύ κακό, στην πραγματικότητα - υπάρχει άφθονο περιεχόμενο που απομένει στον ιστότοπο και πιθανότατα δεν θα το ολοκληρώσετε ακόμη και ξοδεύοντας μια αιωνιότητα στο κάθε βίντεο.

Επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 7K+ πορνογραφικά βίντεο και 40+ ιστότοποι μπόνους, που μπορείτε να απολαύσετε με λιγότερα από 15 $ το μήνα. Για τι άλλο μπορώ να παραπονεθώ; Είμαι σίγουρος ότι απλώς καθαρίζουν το σωρό των παλιών πορνογραφιών για να κάνουν μια νέα αρχή. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι λάτρεις του πορνό έχουν αυξήσει τις προσδοκίες τους για πορνό αυτές τις μέρες. Πολλοί από εμάς είναι ήδη άρρωστοι από την τυπική ποιότητα και περιεχόμενο. Προσπαθούμε να καταβροχθίσουμε νέες ερωτικές εμπειρίες που πρέπει να αντικατοπτρίζει ένα βίντεο πορνό, τόσο παράλογο για να συμβιβαζόμαστε με κάποια μετριότητα. Παρ 'όλα αυτά, ό, τι κι αν προσπαθεί να κάνει το RealityKings, είμαι σίγουρος ότι είναι για το καλύτερο. Αν βρω ποτέ την απάντηση, θα δώσω μια ενημέρωση σε αυτήν την κριτική.

Πλοήγηση χρήστη του RealityKings

πραγματικότητα

Το RealityKings διαθέτει υπέροχη πλοήγηση και είναι εύκολο να κατανοήσετε τις πλήρεις δυνατότητες και το σχεδιασμό του ιστότοπου. Μπορείτε γρήγορα να πείτε ότι είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος πορνό λόγω της πολυτελούς ατμόσφαιρας του. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο πορνό βρίσκονται ακριβώς στην αρχική σελίδα, οπότε δεν θα ενοχληθείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στον ιστότοπο. Κάθε βίντεο έχει λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας μεταφόρτωσης, του αριθμού των προβολών και των μετρήσεων όπως. Πριν ξεχάσω, υπάρχουν διαθέσιμα τρέιλερ για κάθε βίντεο, οπότε πιθανόν να χρειαστεί να δείτε τα βίντεο και να δείτε τι μπορεί να σας ενδιαφέρει. Γενικά, το περιεχόμενο εμφανίζεται σε όλα στη σελίδα - είναι κυριολεκτικά διαφανές και δείχνει ό, τι ένας λάτρης της πορνογραφίας θα ήθελε να δει.

Επίσης, το RealityKings έχει τόνους πορνό - είναι τεράστιο και φαίνεται ατελείωτο. Γι 'αυτό θα ήταν πολύ πολύτιμο αν ένα εργαλείο μπορούσε να φιλτράρει τα συναρπαστικά πράγματα από τα ενοχλητικά. Το καλό είναι ότι το RealityKings μας έσωσε από όλη την ταλαιπωρία και τον κόπο να περάσουμε από κάθε βίντεο. Και είναι επειδή είναι RealityKings? Έχω μεγάλες προσδοκίες από τη μηχανή αναζήτησής τους. Μετά από αρκετές συνεχόμενες ροές, είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τη δύναμη φιλτραρίσματος και τις ετικέτες αυτού του ιστότοπου.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα πράγματα σύμφωνα με ονόματα πορνοστάρ, λέξεις -κλειδιά, αριθμό προβολών, διάρκεια και άλλα. Ό, τι νομίζετε ότι μπορεί να ικανοποιήσει τις σαρκικές σας επιθυμίες, πληκτρολογήστε. Νομίζω ότι είναι πολύ βασικό, εύχρηστο και απλό στην κατανόηση. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα σας αφήσουν να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές και να δείτε ποια θα εμφανιστεί στη λίστα αγαπημένων σας. Συνολικά, το RealityKings έχει έναν αρκετά φανταστικό σχεδιασμό και πλοήγηση χρήστη που βοηθά την εμπειρία προβολής σας καλύτερα.

Πρότυπο ποιότητας ήχου και βίντεο RealityKings

Βίντεο RealityKings

Για χρόνια, το RealityKings ποτέ δεν απέτυχε στις προσδοκίες μου όσον αφορά την ποιότητα. Δεν προσπαθεί ποτέ να παράγει υποτυπώδη πορνογραφικά βίντεο και φωτογραφίες μόνο για το καλό. Βεβαιώνονται ότι η ποιότητα και η ανάλυση του φωτισμού είναι κορυφαίες σε κάθε παραγωγή σε σύγκριση με άλλους κορυφαίους ιστότοπους πορνό. Φυσικά, θέλουμε πάντα η εμπειρία θέασης να είναι γεμάτη με ζωντανά χρώματα και έντονο κορεσμό.

Κάθε σκηνή έχει μια εντυπωσιακή ρύθμιση φωτισμού που μπορείτε να απολαύσετε επαρκώς γυρισμένες σκηνές. Χωρίς σκιές που εμποδίζουν το μουνί ή τα βιαστικά βυζιά τους. Το σιχαίνομαι όταν αυτές οι φανταστικές απόψεις δεν βλέπονται σχεδόν ποτέ. καθιστά το fapping λιγότερο ελκυστικό. Για παράδειγμα, βίντεο με θέμα POV-αυτά είναι υπέροχα και φέρνουν μοναδική εμπειρία από πρώτο χέρι. Αλλά όταν η σκιά των παιδιών μπλοκάρει το τέλειο σώμα της αγαπημένης μου πορνοστάρ, βγαίνω αμέσως έξω! Μερικές φορές θα ήθελα να είχε σύντομα βίντεο 4K Ultra HD για να απολαύσω εντελώς τις συνεδρίες μου.

Εν τω μεταξύ, οι γωνίες κάθε σκηνής είναι εξίσου εξαιρετικές. Συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη, ο οποίος εξασφάλισε ότι όλα ήταν καλά και όλες οι σκηνές γυρίστηκαν αξιοπρεπώς. Χωρίς ενοχλητικά ζουμ ή θολές γωνίες που είναι πραγματικά χάλια όταν βρίσκεστε ήδη στο αποκορύφωμα. Είναι το πώς πρέπει να είναι τα σεξ βίντεο και οι άλλοι ιστότοποι πρέπει να μάθουν ένα ή δύο πράγματα από το RealityKings. Ο ήχος είναι ομοίως υψηλότερος από τον μέσο όρο ποιότητας. Κάθε βίντεο τρέχει με ρυθμό μετάδοσης bit 160kbps (αν και βαθιά μέσα, θα ήθελα να μπορούσαν να το αναβαθμίσουν περισσότερο) και παρέχει καθαρό ήχο-θα μπορούσατε να ακούσετε κάθε γκρίνια και κραυγή σε κορυφαία ποιότητα.

Χιλιάδες καυτά μοντέλα στο RealityKings

ριάλιτι πορνό σταρ

Με μια τεράστια συλλογή πορνό, όπως αυτό, δεν προκαλεί έκπληξη πόσα μοντέλα υπάρχουν στον κατάλογο μοντέλων του. Το RealityKings μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συλλογή του με πάνω από 8Κ+ μοντέλα - όλα πεινασμένα για την προσοχή σας. Αυτά τα μοντέλα κυμαίνονται από νόμιμους εφήβους έως MILF περίπου 45 ετών. Εάν η όρεξή σας έχει οριστεί για μερικά υπέροχα νεαρά μοντέλα εφήβων ή πανέμορφο καυλωμένο MILF, τότε υπάρχει μια πορνοστάρ για εσάς. Διαφέρουν ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών, το χρώμα του δέρματος, τη φυλή, το σχήμα του σώματος, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, την εξειδίκευση και πολλά άλλα.

Ο μαζικός δείκτης μοντέλου του RealityKings μπορεί μερικές φορές να σας συγκλονίσει. Καταλαβαίνω, όμως. Απλώς φανταστείτε να κάνετε κύλιση πάνω από 8K+ πορνοστάρ στη λίστα και να επιλέξετε ποια έχει την υψηλότερη ποιότητα πορνογραφικών σκηνών. Αλλά μην είστε πολύ συγκλονισμένοι. Το RealityKings διασφαλίζει ότι κάθε μοντέλο είναι πάνω από το μέσο όρο όσον αφορά την ποιότητα του μοντέλου. Φυσικά, έχουν τις πιο ακριβοπληρωμένες πορνοστάρ εδώ. Έτσι, όποιον και αν ψάχνετε - είτε πρόκειται για μια φημισμένη τσούλα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων είτε για ένα αθώο μοντέλο αρχάριου, είμαι σίγουρος ότι βρίσκεται στο ευρετήριο μοντέλων της RealityKings.

RealityKings σεξ

Οι περισσότερες από αυτές τις πορνοστάρ είναι ειδικευμένοι διασκεδαστές που έχουν κατακτήσει την τέχνη της απόλαυσης και της αποπλάνησης. Φέρνουν τον εαυτό τους καλά στην κάμερα και μπορούν να σε κάνουν να γαλουχήσεις με τα εκπληκτικά μαγευτικά μάτια τους. Τα μοντέλα της RealityKings δεν γκρινιάζουν, ουρλιάζουν και ξαπλώνουν στο κρεβάτι μέχρι να σταματήσει ο άντρας. Κουνάνε εκείνα τα μποτάκια που κάνουν καουμπόικη θέση και αναπηδούν από αυτά τα tits όταν έρθει η ώρα του titty-fuck. Σίγουρα θα ανακαλύψετε πολλές διάσημες πορνοστάρ στον κόσμο και λίγους αρχάριους που ξεκινούν την καριέρα τους φρέσκα και γεμάτοι. Γνωρίστε τα κορίτσια περισσότερο διαβάζοντας τα προφίλ τους και δείτε αν εντυπωσιάζουν τη μοναδική επιθυμία σας.

Πάνω από 40+ ιστότοποι μπόνους πορνό στο RealityKings!

Δίκτυο RealityKings

Το RealityKings διαθέτει πάνω από 40+ μπόνους ιστότοπους πορνό που καλύπτουν διάφορα θέματα και ιστορίες. Βρήκα τον ιστότοπο LilHumpers, ο οποίος περιλαμβάνει άνδρες με ασυνήθιστη σεξουαλική ορμή σε ό, τι βλέπουν - πάγκους κουζίνας, πόδια καναπέδων, καρέκλες, τηλεόραση ή τραπέζια. Υπάρχει επίσης το MILFHunter, το οποίο λειτουργεί ως ένα από τα πιο ενεργά δίκτυα στο RealityKings. Είναι πολύτιμο βίντεο με άνδρες που προσπαθούν να παρασύρουν τις κυρίες από τυχαία μέρη στα υπνοδωμάτια τους.

Οι ιστότοποι RoundAndBrown και BlackGFs έχουν μερικά κορίτσια από έβενο με εκπληκτικά πισιές και βυζιά, ενώ το 8thStreetLatinas είναι γεμάτο με καυτές λατίνες. Έχω δει επίσης το λεσβικό πορνό, το WeLiveTogether έχει ερωτικές σκηνές νεαρών κυριών να γαμούν καυτό MILF, BFF να γαμίζουν και να χτυπάνε η μία την άλλη. Έχουν εκπληκτικές άγραφες σκηνές και αποκλειστικές ιστορίες. Υπάρχει ο ιστότοπος CrazyAsianGFs που αποθηκεύει εκπληκτικά αθώα, μικροκαμωμένα κοτόπουλα της Ασίας.

Αν σας αρέσουν οι τεράστιες ιστορίες και τα πορνό βίντεο, το RealityKings διαθέτει BigTitsBoss και BigNaturals. Διαθέτει εκπληκτικό περιεχόμενο HD σε καυτή, αχνική δράση. Πρέπει να αναφέρω ότι αρκετοί άλλοι ιστότοποι πορνογραφίας κάνουν τις επιθυμίες σας πιο ικανοποιημένες, όπως, MoneyTalks, MomsBangTeens, FlowerTucci, VIPCrew, GirlsofNaked, SaturdayNightLatinas, HornyBirds, RecklessInMiami, BadTowTruck, NoFaces, BikiniCrashers, SneakySexes, Cickies, Sickies και WivesInPantyhose.

Επιλογές & Τιμή Συνδρομής RealityKings

γίνονται πραγματικότητα

Το RealityKings διαθέτει τέσσερις εξαιρετικές επιλογές συνδρομής που μπορείτε να απολαύσετε. Κατ 'αρχάς, αυτός ο ιστότοπος έχει μια δοκιμαστική επιλογή για δύο ημέρες και δοκιμάζει τα νερά μόνο για 1 $ - δείτε τις εκπτώσεις Realitykings εδώ! Μπορείτε να εξερευνήσετε το περιεχόμενο του ιστότοπου, να κάνετε ροή και να μετακινηθείτε σε πολλές διάσημες πορνοστάρ. Αν αποφασίσατε ποτέ να κάνετε μια διασκεδαστική βόλτα στο RealityKings, τότε ενταχθείτε στη συμμορία με 14.99 $ το μήνα. Υπάρχει επίσης μια συνδρομή τριών μηνών μόνο. Και, φυσικά, μια ετήσια συνδρομή στο RealityKings θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Χρεώνει $ 119.99 ετησίως ή $ 9.99 το μήνα.

Κάθε συνδρομή παρέχει μόνο μια υπηρεσία ροής. Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε την ευχαρίστηση εκτός σύνδεσης με τη λήψη μερικών βίντεο πορνό, απαιτείται επιπλέον χρέωση ανά μήνα - 15 $, για την ακρίβεια. Εάν είστε έτοιμοι για επιπλέον δολάρια, τότε μπορείτε να απολαύσετε τη χαρά να χαλάσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να απολαύσετε και να απολαύσετε την ανάλυση οθόνης 320p έως 1920p, και κατά μέσο όρο, διαρκεί τουλάχιστον 25 λεπτά.

Αν είστε λάτρης του πορνό, το Reality Kings είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτούς τους άλλους ιστότοπους που δίνουν την ίδια ατμόσφαιρα και δυνατότητες.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τους πραγματικούς βασιλιάδες:

# 1: πορνό Hub

πορνομπαμπ κεντρικο

Αυτό είναι ουσιαστικά ένα οικιακό όνομα, φυσικά για τους θεατές πορνό. Όταν λέτε ιστότοπους για ενήλικες, αυτός δεν θα μείνει εκτός λειτουργίας, καθώς είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλούς χρήστες από όλο τον κόσμο, καθώς είναι ο ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις ποτέ. Δεν αποτυγχάνει ποτέ να παρέχει φρέσκο ​​και καθημερινό περιεχόμενο που το ξεχωρίζει από άλλους ανταγωνιστικούς ιστότοπους. Δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού το περιεχόμενο που έχει το Porn Hub. Ό, τι κι αν σας ταιριάζει καλά, μπορείτε να το βρείτε εδώ. Είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα που μπορείτε εύκολα να απολαύσετε ενσωματωμένες οθόνες και να παρακολουθήσετε την πλήρη δράση του πορνό ή ακόμα και να παραλείψετε τα μεγάλα και ομιλούμενα μέρη ενός βίντεο πορνό και να πάτε ευθεία και να παρακολουθήσετε την πραγματική δράση - όλα αυτά τα πίπα, το στυλ του σκύλου, και ωμό γαμημένο.

PROS:

 • Έχει πάνω από 7.4 εκατομμύρια βίντεο
 • Πλήρης μηχανή αναζήτησης
 • Οργανωμένες κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση
 • Επίσης διαθέτει κατηγορίες για κοινότητα LGBT +
 • Μεγάλη και οικεία σχεδίαση ιστοσελίδων
 • Τα περιεχόμενα ενημερώνονται καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβής συνδρομή premium
 • Περισσότερα για επαγγελματικό περιεχόμενο
 • Ορισμένες διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ και εκεί

# 2: xHamster

main xhamster

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη συλλογή βίντεο τραβάει σιγά σιγά την προσοχή όλων. Προσφέρουν επίσης μια ποικιλία θέσεων και ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε, θα τα δείτε εδώ. Οι εικόνες, τα βίντεο και οι ζωντανές ροές είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητές τους που απολαμβάνουν οι περισσότεροι θεατές πορνό. Όλα τα βίντεό τους είναι σε HD και ορισμένες σκηνές VR είναι φτιαγμένες από ζουμερό ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Μπορείτε να ταΐσετε καλά με τα φετίχ και τις φαντασιώσεις σας σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς υπάρχουν περισσότερα από 10,000 βίντεο σε HD. Είτε έχετε εγγραφεί για λογαριασμό είτε όχι, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο και να δείτε τις γκαλερί τους.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του xHamster.

PROS:

 • Η διεπαφή χρήστη της έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών
 • Η περιήγηση και η αναζήτηση διευκολύνθηκαν
 • Περιεχόμενο HD δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις συχνά ενοχλούν ολόκληρη την εμπειρία παρακολούθησης
 • Ακριβής premium συνδρομή
 • Βιώνει δυσλειτουργίες από καιρό σε καιρό

# 3: brazzers

κύρια brazzers

Όντας κοντά τα τελευταία 15 χρόνια, αυτός ο ιστότοπος πορνό είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο για κάθε φανατικό πορνό. Διαθέτει τα μεγάλα μοντέλα και προσφέρει βίντεο από διαφορετικές θέσεις. Προσφέρουν περισσότερες από 9000 σκηνές και οι περισσότερες σε ποιότητα HD. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ροή μέσω του διαδικτύου ή ενός κινητού τηλεφώνου. Η αναζήτηση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη με τις διαφορετικές ετικέτες και τις λέξεις-κλειδιά τους για φιλτράρισμα περιεχομένου. Έχουν επίσης ένα φίλτρο "I Feel Horny" που θα σας δείξει ενδιαφέροντα βίντεο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Πλήρης κριτική Brazzers εδώ.

PROS:

 • Εικόνες και βίντεο υψηλής ανάλυσης
 • Τα περισσότερα από τα μοντέλα τους είναι busty
 • Το φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών διευκολύνει την αναζήτηση

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς προηγμένη μηχανή αναζήτησης
 • Ακριβείς λογαριασμοί premium

# 4: Ψεύτικο κέντρο

fakehub

Εδώ ζωντανεύουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Το Fake Hub καλύπτει την εξειδικευμένη θέση που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Σεξ αυτοκινήτου; Horny έφηβοι; Έμπειροι MILFs; Η τεράστια συλλογή τους είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας βίντεο και εικόνες, που απολαμβάνουν κάθε φανατικό σκληρό πορνό. Τα περισσότερα από τα μοντέλα τους είναι από την Τσεχική Δημοκρατία. Γνωρίζουμε πόσο άγρια ​​είναι τα ευρωπαϊκά μωρά, σωστά; Το εντυπωσιακό Fake Taxi βρίσκεται εδώ και ενημερώσεις δημοσιεύονται κάθε δύο ημέρες.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική για το FakeHub.

PROS:

 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Ποικιλομορφία μεταξύ γυναικείων μοντέλων
 • Όλα τα βίντεο συνοδεύονται από αγγλικούς υπότιτλους

Μειονεκτήματα:

 • Για τις λήψεις απαιτείται εγγραφή

# 5: Mile High Media

milehighmedia

Αν ακούσετε το "Mile High" και το βάλετε σε πορνογραφικό πλαίσιο, συνήθως θα σχετίζεται με το γαμήσιμο ψηλά σε ένα αεροπλάνο. Αλλά για αυτόν τον ιστότοπο πορνό, είναι ένα ρητό καταφύγιο που προσφέρει διάφορες θέσεις και κατηγορίες, ιδανικό για να τροφοδοτήσει την πείνα σας για σκληροπυρηνικές δράσεις. Προσφέρουν τουλάχιστον 4000 σκηνές συνολικά και μερικές από τις δράσεις τους περιλαμβάνουν ερωτικές, πορνό κορίτσι-κοριτσιού, εφήβους και MILFs, συμμορίτες, καθώς και Ευρωπαίους και Αμερικανούς ερασιτέχνες. Οι επιλογές είναι ατελείωτες, για να είμαι ειλικρινής. Ενημερώνουν μάλιστα τακτικά το περιεχόμενό τους, που κυμαίνεται από τουλάχιστον 5-6 νέα βίντεο την εβδομάδα, και όλα είναι σε ποιότητα HD.

Δείτε την πλήρη κριτική μας για το MileHighMedia.

PROS:

 • Προσφέρει 4 κύριους ιστότοπους πορνό
 • Χιλιάδες περιεχόμενο για να σας διασκεδάσουν και καυλιάρης
 • Τα βίντεο είναι διαθέσιμα σε πλήρη HD
 • Καθαρό και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό ιστοσελίδων
 • Συμβατό σε φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις θα σας κοστίσουν πολύ
 • Από 7 ιστότοπους πορνό, έχουν πλέον μειωθεί σε μόλις 4
 • Όχι άλλο τμήμα "Πρόσθετα" (όπου υπήρχαν βίντεο BTS)
 • Όχι πια "Φωτογραφίες" ενότητα και φόρουμ

# 6: Ξέρω αυτό το κορίτσι

ξέρω αυτό το κορίτσι

Με περιεχόμενα που σίγουρα θα σας κρατήσουν ενθουσιασμένους και καυτούς, αυτός ο ιστότοπος πορνό περιέχει όμορφα και καπνιστές καυτές κοπέλες. Αυτό είναι πράγματι το πραγματικό πορνό στα καλύτερα του. το περιεχόμενο είναι εφευρετικό και κατασκευασμένο από καλή ποιότητα. Υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό με κάθε περιεχόμενο που προσφέρουν, αλλά ο ιστότοπος συνεχίζει να διατηρεί τις ρίζες του - διασφαλίζοντας ότι θα δείτε τους ανθρώπους να απολαμβάνουν το ευχάριστο αλλά σκληρό σεξ. Τα περισσότερα από τα βίντεο εδώ προέρχονται από την ετικέτα "ζευγάρι φαντασιώσεις", ώστε να περιμένετε να δείτε άτακτα παιδιά και κορίτσια. Οι χύσιμοι, το πιπίλισμα και το πρωκτικό γαμημένο είναι μερικές από τις καλύτερες ανησυχίες του ιστότοπου.

PROS:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται καθαρός με απλό και όμορφο
 • Κάθε σκηνή προσφέρει κάτι νέο και σέξι
 • Όμορφα κορίτσια προσλαμβάνονται ως μοντέλα
 • Τα βίντεο δημιουργούνται σε βίντεο 1080p ποιότητας HD.

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις πρέπει να πληρώνονται τουλάχιστον 9.99 $
 • Συνήθιζαν να φαντασιώνονται το πορνό εκδίκησης
 • Οι ενημερώσεις είναι λίγο αργές

# 7: XNXX

xnxxcom

Αν και φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, το XNXX προσφέρει πολύ περιεχόμενο - ΔΩΡΕΑΝ. Αν θέλετε να φανταστείτε περίπου 18+ φωτογραφίες και βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ. Έχετε επίσης πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το είδος του μωρού ή του φίλου που θέλετε να δείτε και μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που θα ικανοποιήσει τα πάντα μέσα σας. Έχουν πολλές εικόνες διέγερσης, σπιτικό πορνό και σχεδόν όλα όσα θα ικανοποιήσουν τις αρετές και τις φαντασιώσεις σας. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται τόσο ωραίο, αλλά να θυμάστε, η λειτουργικότητά του είναι ισοδύναμη με τις τελευταίες ιστοσελίδες πορνό που έχουμε σήμερα

PROS:

 • Περιεχόμενο για ενηλίκους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει
 • Εδώ μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια βίντεο
 • Φιλική προς το χρήστη και ανοιχτή κοινότητα
 • Τα φόρουμ ιδρύονται για την προώθηση της επικοινωνίας
 • Υποστηρίζεται από κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα από τα βίντεό τους είναι παρόμοια με άλλους ιστότοπους
 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις συνήθως μπαίνουν στα νεύρα σας
 • Η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου είναι πολύ ξεπερασμένη και άσχημη

# 8: PornHD

pornhd

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτός ο ιστότοπος είναι το καταφύγιο σας για δωρεάν και βίντεο υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές κατηγορίες: ετεροφυλόφιλους, λεσβίες, ζευγάρια, ακόμη και φετίχ και σκηνές δουλείας. Δεδομένου ότι είναι ένα δωρεάν κανάλι, θα είστε συγκλονισμένοι με τον τεράστιο αριθμό βίντεο στο PornHD. Κατά τη ροή ή τη λήψη οποιουδήποτε βίντεο από τον ιστότοπο, μπορείτε να επιλέξετε ποιότητα HD (η οποία είναι η προεπιλογή για καθένα από αυτά) ή ακόμα και απλή ή χαμηλή ποιότητα. Η αναπαραγωγή των βίντεο είναι γρήγορη και χωρίς διακοπές και η διεπαφή του ιστότοπου είναι επίσης φιλική προς το χρήστη. Ακριβώς όπως σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, προσφέρουν μια premium συνδρομή που εγγυάται την ικανοποίηση των ευχαριστημάτων σας. Τα πιο καυτά βίντεο πορνό μπορούν να βρεθούν στο PornHD και μπορείτε να απολαύσετε το καθένα από αυτά χωρίς να ανησυχείτε για ενοχλητικές διαφημίσεις, καθώς υπάρχουν μόνο μερικά από αυτά εδώ.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του PornHD.

PROS:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται καθαρός και εύκολος στα μάτια
 • Η διεπαφή τους είναι εύχρηστη
 • Τα βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Γρήγορη ροή και απεριόριστη λήψη
 • Μπορεί να αναπαραχθεί μέσω κινητών τηλεφώνων

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο ακριβό για τα premium χαρακτηριστικά
 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε τυχαίους χρόνους ενώ παρακολουθείτε ένα βίντεο
 • Μικρότερα βίντεο για την κατηγορία "ζευγάρι"

# 9: YouJizz

youjizz

Όλοι jizz, σωστά; Και όλοι μας πρέπει να έχουμε ακούσει για το όνομα αυτού του ιστότοπου. Όπως και τα άλλα δημοφιλή σε αυτήν τη λίστα, το Youjizz θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά μεταξύ άλλων. Πριν από χρόνια, όταν αυτός ο ιστότοπος τέθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία, δεν είχαν τόσο πολύ περιεχόμενο, αλλά παρ 'όλα αυτά ήταν προστατευμένο. Πέρασαν χρόνια και ο Youjizz μπόρεσε να προσαρμοστεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις και τώρα άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο μετά από βίντεο με σκληρό πορνό κάτω από διαφορετικές θέσεις. Η ψυχαγωγία για ενήλικες δεν ήταν ποτέ τόσο καλή - το Youjizz μπορεί να σας βοηθήσει να χτυπήσετε τα φορτία σας ανά πάσα στιγμή και να νιώσετε τη χαρά ολόκληρης της ύπαρξής σας.

Ολόκληρη η κριτική του YouJizz εδώ.

PROS:

 • Οι ετικέτες και οι κατηγορίες είναι χρήσιμες ειδικά για αναζητήσεις
 • Διαθέτουν μια μεγάλη λίστα με αστέρια πορνό και τα περισσότερα από αυτά είναι πραγματικά δημοφιλή
 • Μπορείτε να μοιραστείτε το σπιτικό σας πορνό και να δημιουργήσετε λογαριασμό

Μειονεκτήματα:

 • Οι επιλογές λήψης και η ανάλυσή τους είναι πολύ αργές και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια βελτίωση
 • Ενοχλητικές pop-under και διαφημίσεις banner
 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται συνεχώς ακατάλληλες ώρες

# 10: SpankBang

κτύπησε το χτύπημα

Ένας άλλος δωρεάν ιστότοπος που προσφέρει τόνους πορνογραφικών βίντεο που μπορεί να μην έχετε δει ποτέ πουθενά ακόμη, διαθέτει το τεράστιο περιεχόμενο xxx και επικεφαλής από διάσημους πορνοστάρ και ερασιτέχνες. Πολλές θέσεις είναι διαθέσιμες και μπορείτε απλώς να επιλέξετε ανάμεσα σε πραγματικό πορνό, BBW, γκέι, φετίχ και πολλά άλλα. Η ποιότητα του βίντεο είναι επίσης πολύ καλή, οπότε μπορείτε να πείτε ότι ακόμη και με δωρεάν συνδρομή, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και την εμπειρία όπως έχετε πληρώσει για αυτό. Το SpankBang έχει επίσης μια δυνατότητα για τα πιο δημοφιλή αστέρια πορνό, βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες ιστότοπων.

Ανασκόπηση SpankBang λεπτομερώς.

PROS:

 • PROS
 • Μεγάλη ποικιλία από σκληρό πορνό
 • Πολλές ιδιότητες βίντεο από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε
 • Ακόμη και με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες λειτουργίες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις φτάνουν πραγματικά στα νεύρα σας
 • Τα παλαιότερα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα ή διαγράφονται
 • Για λήψη, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό

Τελευταία λέξη

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι η παρακολούθηση πορνό ήταν μια σιωπηλή απόλαυση για τους περισσότερους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλές υπάρχουσες και επερχόμενες ιστοσελίδες πορνό παντού και οι περισσότερες είναι δωρεάν. Κάθε ένας από τους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω έχει ήδη δοκιμαστεί και δοκιμαστεί από συναδέλφους φανατικούς σκληρούς πορνό, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την απάτη. Σε αυτήν τη λίστα, υπάρχουν ήδη οικιακά ονόματα και ιστότοποι που είναι νέοι στα αυτιά, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο καιρό υπάρχει ένας ιστότοπος πορνό, καθένας από αυτούς έχει μοναδικά και χρήσιμα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα σας αφήσουν να έχετε τις καλύτερες ευχάριστες στιγμές.

Προσωπικά, συνιστώ πραγματικά να δοκιμάσετε:

 • brazzers;
 • FakeHub;
 • Και φυσικά, RealityKings.com τους εαυτούς τους!
  Το premium πορνό ήταν πάντα εξαιρετικό .. ΠΟΤΕ δεν θα σας απογοητεύσει!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή