Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Reallifecam

& TOP 11 Ερασιτέχνες, Κάμερες Voyeur Cam Όπως το Reallifecam.com

URL: https://reallifecam.com

Δείξτε μου 11 Εναλλακτικές τοποθεσίες Voyeur / Cam για το RealLifeCam.com

Reallifecam

Εάν επιθυμείτε να γλιστρήσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων και να μοιραστείτε μαζί τους μερικές στιγμές ατμού, το Reallifecam είναι απολύτως εκπληκτικό για το συγκεκριμένο στυλ σας. Αυτό γίνεται μέσω της εγκατάστασης κάμερων σε συγκεκριμένα διαμερίσματα, επιτρέποντας στους χρήστες να κατασκοπεύουν και να ταξιδεύουν κάθε δράση των ανθρώπων γύρω.

Μπορείτε να πείτε ότι έχει παρόμοια ιδέα με το reality show, Big Brother, αλλά η Reallifecam είναι πιο τολμηρή καθώς τα ζευγάρια δεν κρύβονται κάτω από τα σεντόνια. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να έχετε γυμνό, σεξ και αυνανισμό στην πραγματική ζωή μπροστά σας σε ποιότητα Full HD. Ακόμα και η γκρίνια και ο πνιγμός συλλαμβάνονται ευχάριστα. Σίγουρα, υπάρχουν στιγμές που τα ζευγάρια απλά κάνουν παρέα στο σαλόνι και ψύχονται, αλλά πολλές φορές γίνονται άγρια.

Υπάρχει μια ποικιλία διαμερισμάτων και μπορείτε να δείτε όλες τις δραστηριότητες να συμβαίνουν. Και ένα μπόνους; Όλα αυτά είναι διαθέσιμα για προβολή δωρεάν από σταθερό αριθμό καμερών. Παίρνετε επίσης την πρόσθετη επιλογή να αγοράσετε αποκλειστικές κάμερες εάν θέλετε να γλιστρήσετε στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια. Από την τρέχουσα κατάσταση, τα διαθέσιμα διαμερίσματα είναι περίπου επτά για έναν βασικό λογαριασμό και δώδεκα για τα μέλη premium. Πράγματι, υπάρχουν πολλά βίντεο πραγματικής ζωής για να γλιστρήσετε για τους voyeur ανθρώπους εκεί έξω.

Ρίξτε μια ματιά στο RealLifeCam

Η RealLifeCam αφιερώνει την υπηρεσία της για να εκπληρώσει το κορυφαίο σύνθημά τους που αναγράφεται ακριβώς μπροστά από τον ιστότοπό τους, «η ιδιωτική ζωή άλλων ανθρώπων ζουν 24/7». Αυτός ο κορυφαίος ιστότοπος επιτρέπει σε όλους να παρακολουθούν και να παρακολουθούν τη ζωή των ανθρώπων, όπου κι αν ταξιδεύουν στο διαμέρισμα. Υπάρχουν περισσότερες από δώδεκα κάμερες σε κάθε δωμάτιο του διαμερίσματος, με πολλές γωνίες, ώστε να μπορείτε να δείτε όλα όσα κάνουν.

Η ιστοσελίδα της RealLifeCam διαθέτει περίπου είκοσι διαμερίσματα και περισσότερα από 300 συστήματα κάμερας διάσπαρτα σε κάθε διαμέρισμα. Ωστόσο, οι εκθέσεις με κάμερα, οι προσωπικές επικοινωνίες και οι συνομιλίες βίντεο δεν είναι διαθέσιμες. Τα μοντέλα ταξινομούνται από την Real Life Cam σε συνεργάτες ή άτομα, ζευγάρια ή παντρεμένους ανθρώπους στις διακοπές τους. Η πλειοψηφία αυτών των μοντέλων φαίνεται να είναι νεαρές ελκυστικές Ευρωπαίες κυρίες και ως μέρος της συμφωνίας, ασχολούνται με ετεροφυλόφιλες σχέσεις ή λεσβίες, ή απλά πηγαίνουν μόνες.

Στη συνολική επισκόπηση, η ποιότητα των φωτογραφικών μηχανών που χρησιμοποιούνται στο RealLifeCam είναι εξαιρετική και εξαιρετική. Υπάρχουν ακόμη και σημαντικές δυνατότητες που μπορείτε να δοκιμάσετε μόλις εγγραφείτε και επωφεληθείτε από τη συνδρομή επί πληρωμή. Οι πληρωμένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις γωνίες κάμερας που είναι διαθέσιμες στο διαμέρισμα, σε σύγκριση με μία ή δύο γωνίες για έναν βασικό λογαριασμό. Εάν πρέπει να εκτελέσετε τα καθήκοντα και να παραλείψετε λίγες στιγμές μακριά, οι χρήστες μπορούν να αναπαράγουν βίντεο, ώστε κανένας να μην χάνει καμία σκηνή. Τα μέλη Premium μπορούν να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα βίντεο που είναι διαθέσιμα σε αυτόν τον ιστότοπο και να κερδίσουν μάρκες.

Επιπλέον, το RealLifeCam δεν έχει ενοχλητικές διαφημίσεις, επομένως όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, όλα είναι απλά, καθαρά και ομαλά στη χρήση. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να δουν διαφορετικές λειτουργίες και να χρησιμοποιήσουν διάφορες συντομεύσεις πληκτρολογίου. Υπάρχουν ειδικά χαρακτηριστικά όπως επισκόπηση διαμερισμάτων, ανίχνευση κίνησης και δυνατότητες αυτόματου εντοπισμού. Παρόλο που μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην μπουν σε αυτόν τον ιστότοπο, αναμφίβολα, το RealLifeCam προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες δυνατότητες και ατμό σκληρό υλικό γυμνού.

Τι κάνει το RealLifeCam διαφορετικό;

Αυτό απαντάται από την πραγματικότητα ότι η RealLifeCam είναι από τις πιο τρελές πλατφόρμες για να βλέπεις ανθρώπους στα σπίτια τους. Με ένα διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων όπου μπορείτε να δείτε τοποθετημένες κάμερες και να παρακολουθείτε τι συμβαίνει, αυτή η πλατφόρμα είναι εκατό τοις εκατό αυθεντική, γνήσια και νόμιμη.

Υπάρχουν επίσης πολλά διαμερίσματα που μπορείτε να διατηρείτε πάντα σε επαφή με τις έντονες δραστηριότητες που κάνουν οι κάτοικοι του διαμερίσματος. Η πλατφόρμα έχει αναβαθμισμένη επί πληρωμή, ιδίως τη συμφωνία περισσότερων καμερών για περαιτέρω ενθουσιασμό χρησιμοποιώντας βίντεο στο ντους και στο υπνοδωμάτιο. Υπάρχουν επτά διαμερίσματα ελεύθερα διαθέσιμα και τα υπόλοιπα δώδεκα διαμερίσματα είναι προσβάσιμα αποκλειστικά για πληρωμένα μέλη.

Μερικές premium κατοικίες υπήρξαν εδώ και πολύ καιρό με ομάδες γυναικών. Ως εκ τούτου, οι τρεις δράσεις είναι όλες οι συνηθισμένες συνεδρίες και μερικές άλλες ευχάριστες δραστηριότητες που λαχταράτε να δείτε σε μια ζωντανή οθόνη.

Ειδικά χαρακτηριστικά για να λάβετε οργασμούς

Πολλοί από αυτούς που δεν έχουν ξαναδεί voyeur ιστοσελίδα, είναι εδώ για μια υπέροχη έκπληξη. Ο ιστότοπος RealLifeCam είναι μοναδικός σε σύγκριση με τους συμβατικούς δικτυακούς τόπους υψηλής ποιότητας cam στο Διαδίκτυο. Ο ιστότοπος RealLifeCam είναι μια πλατφόρμα όπου οι κάμερες είναι τοποθετημένες σε όλα τα διαμερίσματα και οι χρήστες μπορούν να περπατήσουν μέσα στην κάμερα στα υπνοδωμάτια για να ξεγλιστρήσουν ή να γνωρίσουν τους φίλους σας.

Οι χρήστες μπορούν να ρίξουν μια ματιά στα άτομα που βρίσκονται μέσα στο διαμέρισμα ενώ μαγειρεύουν γδυμένα ή φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους. Μερικοί κάνουν ακόμη μπάνιο, βλέπουν ταινίες ή παίζουν γυμνά παιχνίδια στον υπολογιστή. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα άτομα που λαχταρούν να παρακολουθούν άλλους ανθρώπους στην κανονική τους ζωή να κάνουν σεξ και πολλά άλλα.

Οι κάμερες γύρω από το σπίτι μπορούν να επιτρέψουν στους χρήστες να ακολουθούν τους ανθρώπους οπουδήποτε πηγαίνουν και να γλιστρούν γυμνά στο χρόνο ύπνου τους. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι στο διαμέρισμα θα δίνουν στους θεατές μια ζωντανή παράσταση, ενώ θα γίνουν άτακτοι και ευχαριστημένοι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν διστάζουν να δώσουν ζωντανή οικειότητα επειδή λατρεύουν να παρακολουθούνται. Συνολικά, αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί μοναδικά για να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες που κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει από παραδοσιακούς ιστότοπους σεξ με κάμερα.

 • Ειδικές κάμερες και γωνίες

Οι κάμερες που χρησιμοποιούνται στο RealLifeCam τοποθετούνται με τρόπο που να φαίνεται κάθε γωνιά του δωματίου, σε περίπτωση που συμβούν κάποιες οικείες ενέργειες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής ή το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί το Adobe Flash Player, ώστε να μπορείτε να βλέπετε καθαρά και ομαλά τα βίντεο. Οι χρήστες με ενδιαφέρον voyeur θα λατρέψουν και θα εθιστούν σε αυτόν τον ιστότοπο εκτιμώντας το υλικό και το περιεχόμενό του. Οι κάτοψεις είναι διαθέσιμες για προβολή, επιτρέποντας στους χρήστες να χειραγωγούν ποια δωμάτια στο διαμέρισμα θέλετε να παρακολουθήσετε συγκεκριμένα και ποια γωνία επισημαίνει. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, αυτές οι λειτουργίες προορίζονται ειδικά για μέλη premium.

 • Ποικιλία διαμερισμάτων

Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν τα διαμερίσματα που προτιμούν μέσω της επιλογής που παρέχεται στον ιστότοπο του RealLifeCam, συμπεριλαμβανομένων συγκατοίκων, μονόκλινα, γκρουπ, ζευγάρια και όσων βρίσκονται σε διακοπές. Αυτές οι δυνατότητες παρέχουν στα μέλη μια ποικιλία επιλογών και εξερευνούν πολλούς συνδυασμούς ατόμων ανάλογα με τις προτιμήσεις και την ευχαρίστησή σας. Οι κάμερες είναι ετικέτες με τα δωμάτια και όταν υπάρχει διαθέσιμο άτομο μέσα, θα εμφανιστεί μια πράσινη κουκκίδα.

Με αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ο χρήστης θα εντοπίσει εύκολα πού βρίσκονται τα άτομα στο διαμέρισμα και θα κάνει μια γρήγορη επίσκεψη. Ο ιστότοπος της RealLifeCam στέλνει ειδοποιήσεις ακόμη και όταν υπάρχουν άνθρωποι γύρω από το διαμέρισμα, σε περίπτωση που βγαίνουν για να αγοράσουν είδη παντοπωλείου, να ψωνίσουν ή απλά να μην είναι στο σπίτι.

 • Γυρίστε και θυμηθείτε

Εάν έπρεπε να εκτελέσετε καθήκοντα και να χάσετε κάποιο σκληρό σεξ από το RealLifeCam, τότε είστε σε καλά χέρια. Η συμμετοχή σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχει αναπαραγωγή εντός 24 ωρών όταν χάσατε μερικές από τις σέξι σημαντικές σκηνές. Υπάρχει αρκετή από αυτή τη σκηνή που περιλαμβάνει ομαδικό σεξ, οικείο σεξ ζευγαριών, σεξ συγκάτοικο και αυνανισμό.

Αυτοί οι όμορφοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ακριβώς ότι βλέπουν στα διαμερίσματα τους, και το λατρεύουν πάρα πολύ και συνεχίζουν να γυμνούν για τους υποστηρικτές τους. Μερικές φορές κάνουν διαλογισμό σχεδόν γυμνό, προετοιμάζουν φαγητό, κάνουν ντους ή μπάνιο, ή παρακολουθούν τηλεόραση. Πολλές διαφορετικές στιγμές, βγάζουν τα παιχνίδια τους και κάνουν τους θεατές τους να βγαίνουν άσχημα από την κάμερα.

Κόστος μέλους και κόστος

Το RealLifeCam ήταν ανέκαθεν ένας ανταγωνιστικός ιστότοπος voyeur από τότε που κυκλοφόρησε, σε σύγκριση με άλλους παρόμοιους ιστότοπους που προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες. Με εξαιρετικές τιμές για να διαλέξετε, μπορείτε να απολαύσετε τεράστιο περιεχόμενο σε εξαιρετική ποιότητα και αποκλειστική χρήση όλων των χαρακτηριστικών του. Η ιδιότητα μέλους του περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, το πρότυπο και το premium. Οι λογαριασμοί τυπικής έκδοσης προσφέρουν πρόσβαση σε κάμερες μέσα σε κάθε διαμέρισμα και έχουν την εξουσία να βλέπουν σε λειτουργία πλήρους οθόνης όλες τις διάσημες κάμερες.

Για τα μέλη premium, υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές που κοστίζουν περίπου 19.95 $ που μπορείτε να δοκιμάσετε ή έως και πακέτα 180 ημερών που ανέρχονται σε 99.95 $. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν αποφασίσετε να γίνετε premium μέλος της RealLifeCam, καθώς και ένα μπόνους της δυνατότητας επανάληψης.

Επιπλέον πλεονεκτήματα που εφαρμόζονται στους λογαριασμούς premium. Οι χρήστες δεν λαμβάνουν μόνο μια οθόνη πλήρους οθόνης σε όλα τα διαμερίσματα κάμερας και την αναγνώριση smartphone, αλλά και οι χρήστες λαμβάνουν επιπλέον πλεονεκτήματα που τελικά είναι μοναδικά. Το να είσαι μεγάλος υποστηρικτής της premium συνδρομής, μοιάζει με την έκδοση πολλαπλών προβολών. Αυτό εξουσιοδοτεί τον χρήστη να επιλέξει ένα δωμάτιο ενώ εξετάζει πολλές γωνίες κάμερας επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πληθώρα διαφορετικών προοπτικών. Οι χρήστες θα μπορούσαν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για να δουν άτομα που βρίσκονται σε δύο διαφορετικά υπνοδωμάτια ή σε δύο ξεχωριστά συγκροτήματα διαμερισμάτων.

Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός premium μέλους είναι η δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν αυτόματα άτομα μόλις εμφανίσουν σημάδια κίνησης από το ένα μέρος στο άλλο. Οι δυνατότητες επανάληψης το καθιστούν μια πιο φοβερή εμπειρία να μην χάσετε τα πάντα. Αυτή είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις στιγμές του σεξ που συνέβησαν.

Βοήθεια και υπηρεσίες πελατών

Το RealLifeCam διαθέτει ένα εκπληκτικό σύνολο βοήθειας υποστήριξης που παρέχει στα μέλη, τόσο στάνταρ όσο και premium την πιο βολική εμπειρία στον ιστότοπο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω της σελίδας για τυχόν παράπονα, ζητήματα σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου και άλλες σχετικές ανησυχίες. Η ομάδα υποστήριξης είναι επαγγελματίες και δείχνει μια φιλική και φιλική ατμόσφαιρα για όλους.

Οι χρήστες είναι σίγουροι ότι οι εμπειρίες τους και οι άλλες ανησυχίες τους διατηρούνται εμπιστευτικές και αντιμετωπίζονται με τις κατάλληλες προφυλάξεις, για να κάνουν όλη την εμπειρία χωρίς προβλήματα και βολική. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπό τους για γρήγορη απάντηση σε κοινά ζητήματα. Στο RealLifeCam, οι ειδικοί τους είναι πραγματικά αξιόπιστοι και ανταποκρίνονται άμεσα σε ερωτήματα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, από τους τρόπους πληρωμής, τα ζητήματα και άλλα σχετικά θέματα ικανοποιούνται ιδιαίτερα.

Συνολική εντύπωση

Στο τέλος της ημέρας, μια κάμερα 24/7 με βίντεο πραγματικών ανθρώπων που κάνουν πραγματικές δραστηριότητες είναι μια καταπληκτική ιδέα που πρέπει να προσέξετε. Όλη η ομάδα πίσω από τον ιστότοπο της RealLifeCam έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά στην κατασκευή της διεπαφής του ιστότοπου. Τα χαρακτηριστικά πλοήγησης έγιναν επίσης για να παρέχουν ευκολία και ευκολία στους χρήστες και τους επισκέπτες να εξερευνήσουν. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον ιστότοπο RealLifeCam για άτομα που λαχταρούν για κρυφές κάμερες σεξ και ενθουσιώδη ανθρώπων που περπατούν γυμνοί ενώ εκτελούν παράξενες δραστηριότητες.

Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να εξερευνήσετε και να ασχοληθείτε με τη ζωή των πραγματικών ανθρώπων. Αν και, μπορεί να υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαμερισμάτων για να διαλέξετε, ειδικά εάν είστε τυπικό μέλος. Συνολικά, παρέχει μια πολύ απλή εξυπηρέτηση και voyeur ανθρώπους στον προσωπικό σας χρόνο. Δεν θα υπάρξουν χαμένες στιγμές μέσω της λειτουργίας επανάληψης.

Οφέλη και μειονεκτήματα σχετικά με το RealLifeCam

PROS:

 • Παρέχει πραγματικά βίντεο στο voyeur
 • Η ιδέα χρησιμοποιεί μοναδική λειτουργικότητα
 • Υπάρχουν πολλά δωμάτια προσβάσιμα δωρεάν χωρίς συνδρομή επί πληρωμή
 • Η ποιότητα των καμερών είναι εξαιρετική και προσβάσιμη όλο το 24ωρο
 • Δείχνει εξαιρετικές δυνατότητες
 • Υπάρχουν πολλά σκληρά περιεχόμενα και γυμνά
 • Τα εγγεγραμμένα βίντεο είναι άφθονα και αποθηκεύονται στη βιβλιοθήκη
 • Προβάλλει πραγματικούς ανθρώπους που κάνουν άτακτες δραστηριότητες
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη, ομαλή και βολική
 • Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε όπως, λεσβιακό σεξ, ετεροφυλόφιλο σεξ, ομοφυλοφιλικό σεξ και άλλα είδη
 • Τα εργαλεία περιήγησης διατίθενται για να βοηθήσουν τους χρήστες μια καλύτερη οπτικοποίηση και πλοήγηση του ιστότοπου και των βίντεο
 • Η δυνατότητα επανάληψης είναι διαθέσιμη για να ελέγξετε τις έντονες σκηνές που χάσατε εντός επτά ημερών
 • Η έκδοση για κινητά είναι διαθέσιμη και λειτουργεί τέλεια όπως η έκδοση για υπολογιστές

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν δυνατότητες διαθέσιμες μόνο για μέλη επί πληρωμή
 • Αξιοποίηση του Flash Player για ροή βίντεο
 • Δεν διατίθενται ζωντανές συζητήσεις και προσωπική επικοινωνία
 • Η λήψη βίντεο δεν είναι διαθέσιμη

TOP 11 Ερασιτέχνες, Κάμερες Voyeur όπως το Reallifecam.com:

# 1 - Newbienudes.com

NewbieNudes

Το Newbienudes.com είναι ένας υπέροχος ιστότοπος με μια καταπληκτική κοινότητα που προσφέρει ερασιτεχνικά βίντεο και περιεχόμενο για διαφορετικό κοινό σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος προσφέρει ακόμη και ελευθερία στους χρήστες να υποβάλλουν τα δικά τους ερασιτεχνικά βίντεο και γυμνά στον ιστότοπο και προσβάσιμα από άλλα μέλη. Πολλοί θαυμαστές έχουν αναγνωρίσει τη φήμη του Newbienudes.com ως την κορυφαία πηγή ερασιτεχνικών βίντεο και εικόνων και με την καλύτερη κοινότητα. Είναι φορτωμένο με σεξουαλικό περιεχόμενο που συνιστάται για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Μπορείτε να δείτε κάθε δράση, softcore ή hardcore να είναι πραγματική και αυθεντική. Δεν υπάρχει βαρετό, πλαστό και σενάριο περιεχόμενο πορνό βίντεο που μπορείτε να δείτε αναβοσβήνει στο Διαδίκτυο. Είστε βέβαιοι ότι η πλειονότητα των περιεχομένων εδώ είναι φτιαγμένη στο σπίτι και τα περισσότερα από τα υλικά παρουσιάζουν αστεία και πειραματικά σεξουαλικά. Σίγουρα, υπάρχουν χιλιάδες επιλογές που μπορείτε να παρακολουθήσετε και κάθε μέρα ανεβάζετε νέα βίντεο και εικόνες.

Ελέγξτε περισσότερα Newbienudes.com και οι εναλλακτικές λύσεις του.

PROS:

 • Η προβολή βίντεο είναι δωρεάν και προσβάσιμη για όλους
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και τα βήματα είναι εύκολο να ακολουθηθούν
 • Υπάρχουν αποκλειστικά προνόμια που απολαμβάνουν τα premium μέλη
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι υψηλή ανεξάρτητα από τη συνηθισμένη μορφή SD
 • Μπορείτε να απολαύσετε την τεράστια βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών βίντεο
 • Ο ιστότοπος δεν προωθεί συνεχώς για να επωφεληθεί από την premium συμμετοχή του
 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι πολλά για να βοηθήσουν τους χρήστες να πλοηγηθούν καλύτερα στον ιστότοπο
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι ασφαλής και προστατευμένη
 • Τα σπιτικά βίντεο μπορούν να μεταφορτωθούν από την επιλογή του μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο είναι άριστης ποιότητας αφού μεταφορτώνονται προσωπικά από μέλη
 • Η λήψη βίντεο δεν είναι διαθέσιμη
 • Ορισμένες δυνατότητες είναι αποκλειστικά για premium μέλη

# 2 - VoyeurHouseTV

VoyeurHouseTV

Η ζωντανή ροή των προσωπικών ζωών των άλλων διευκολύνεται από το VoyeurHouseTV. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μοναδικές γωνίες κάμερας σε πολλά μέρη, ώστε όλοι να μπορούν να δουν τι συμβαίνει σε κάθε γωνία. Πράγματι, ένας ιστότοπος στον οποίο οι λάτρεις του ταξιδιώτη θα λατρέψουν σίγουρα και θα εθιστούν. Είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 7ωρο, οπότε κάθε δραστηριότητα και ό, τι συμβαίνει μέσα στην ημέρα παρακολουθείται από όλους.

PROS:

 • Διατίθεται τεράστιος αριθμός ζωντανών ροών
 • Τα βίντεο και η υπηρεσία είναι μοναδικά
 • Αρχειοθετούνται πλάνα βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι περισσότερες από τις κάμερες είναι διαθέσιμες κατά την εγγραφή σε συνδρομητική συνδρομή
 • Επικεντρώθηκε κυρίως σε μια ευρωπαϊκή ζώνη ώρας

# 3 - Camsoda

CamSoda

Το Camsoda είναι ο δημοφιλέστερος ιστότοπος ζωντανής ροής για τους λάτρεις των voyeur και ερασιτεχνών βίντεο. Πρέπει να κερδίζει σταθερή δημοτικότητα κάθε μέρα. Αναμφίβολα, σύντομα, θα πετύχει με αυτοπεποίθηση και θα αποκτήσει φήμη στον τομέα των ερασιτεχνικών ιστότοπων ενηλίκων. Για όσους έχουν μια δύσκολη ώρα από τη δουλειά ή απλά μια φίλα που θέλουν να χαλαρώσουν, αυτή είναι η καλύτερη πλατφόρμα που μπορείτε να απολαύσετε. Μη διστάσετε να απολαύσετε σέξι camgirls για να χαλαρώσετε και να ανακουφίσετε το άγχος. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή για να επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητές τους.

Εδώ μπορείτε να δείτε Camsoda και εναλλακτικές τοποθεσίες κάμερας.

PROS:

 • Ο ιστότοπος έχει εξαιρετική σχεδίαση και απλή διεπαφή
 • Οι ροές είναι υψηλής ποιότητας
 • Τα κορίτσια που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολυάριθμα και ποικίλα
 • Η επαλήθευση προφίλ των μελών απαιτεί ταυτότητα
 • Η δωρεάν συνδρομή λογαριασμού έχει πρόσβαση στα περιεχόμενα του ιστότοπου
 • Υπάρχουν πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν ενεργά καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Η σαφήνεια της αρχικής σελίδας του ιστότοπου είναι μέτρια
 • Υπάρχουν παραπλανητικά διαφημιστικά μηνύματα για δωρεάν διακριτικά

# 4 - Watchersweb

Watchersweb

Το Watchersweb βρίσκεται στο Διαδίκτυο κάνοντας σοβαρές υπηρεσίες για όλους εδώ και περισσότερες από δεκαετίες. Είναι το καλύτερο μέρος για φανατικούς του ταξιδιώτη. Τα περισσότερα από τα βίντεο είναι σπιτικά και μεταφορτώνονται κυρίως από τους χρήστες. Ορισμένα υλικά ταξινομούνται μαζί για να παρέχουν πολύ καλύτερη εμπειρία χρήστη και ποιότητα του υλικού. Αν και δεν έχει ελκυστικό σχεδιασμό ιστότοπου, η τεράστια ποσότητα ρητών υλικών που φορτώνονται σε μία πλατφόρμα είναι αξιοσημείωτη. Αν θέλετε, μπορείτε να υποβάλετε προσωπικά ερασιτεχνικά υλικά εδώ, ώστε όλοι να μπορούν να δουν και να δουν το αριστούργημά σας.

PROS:

 • Τα βίντεο είναι αυθεντικά και σπιτικά
 • Τα περιεχόμενα προέρχονται από πραγματικούς χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός δεν είναι ελκυστικός και εντυπωσιακός
 • Υπάρχουν δυνατότητες διαθέσιμες μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 5 - VoyeurWeb

VoyeurWeb

Το VoyeurWeb βρίσκεται ήδη στη βιομηχανία εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και από το ίδιο το όνομα, προσφέρει εκπληκτικά ερωτικά περιεχόμενα ηδονοβλεψίας που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Περιέχει ερασιτεχνικά βίντεο που λατρεύουν να βλέπουν καθημερινά και τα κορίτσια κάνουν ερωτικές δραστηριότητες στο σώμα τους ή με κάποιον. Αυτή τη στιγμή, είναι προσαρμοσμένο στο σόλο περιεχόμενο κοριτσιών που θα απολαύσουν πολλοί ερασιτέχνες φανατικοί για να παρακολουθήσουν ερωτικό περιεχόμενο.

PROS:

 • Τα ερασιτεχνικά περιεχόμενα είναι άφθονα
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι υπέροχος και κατανοητός
 • Οι ενημερώσεις γίνονται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο

# 6 - HiddenVoyeurSpy

HiddenVoyeurSpy

Hidden Voyeur Spy, ένας ιστότοπος που έχει λειτουργήσει για πολλές ηλικίες και υπόσχεται να υπερέχει σε τίποτα περισσότερο από το καλύτερο από την άποψη των μυστικών voyeur και των κρυφών ταινιών σεξουαλικής κάμερας. Αυτό θεωρείται ως ένας από τους πολύ αγαπημένους προορισμούς κυρίως στο Διαδίκτυο για αυτόν τον τύπο περιεχομένου. Εάν φαίνεται σαν το ενδιαφέρον σας, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος σας. Τα τελευταία επεισόδια παρουσιάζονται αρκετά και ενώ μερικά από τα βίντεο είναι εκθετικά σε στιλ, υπάρχουν λίγα ενσωματωμένα προσανατολισμένα στην εξωτερική σεξουαλική πράξη.

Στην επάνω άκρη της πλατφόρμας, θα αφιερώσετε απολύτως μεγάλο μέρος του χρόνου σας απευθείας πρόσβαση στα υλικά με την υψηλότερη βαθμολογία, τα πιο πρόσφατα βίντεο και τα μεταφορτωμένα βίντεο που έχουν δει οι χρήστες κυρίως. Το πρότυπο και η διάρκεια του υλικού ποικίλλουν από το ένα βίντεο στο άλλο, το οποίο οι περισσότεροι χρήστες θα περίμεναν να δουν, καθώς αυτός ο ιστότοπος αφορά κυρίως περιεχόμενο αρχάριου voyeur.

PROS:

 • Αυθεντικός και νόμιμος ιστότοπος για voyeur πορνό βίντεο
 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα καθημερινά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι ως επί το πλείστον εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα διαθέσιμα κλιπ είναι σύντομα
 • Το φόρουμ δεν είναι διαθέσιμο

# 7 - VoyeurHit

VoyeurHit

Το VoyeurHit παρέχει μια εκπληκτική ποικιλία περιεχομένων, συμπεριλαμβανομένων των MILFs, των ασιατικών cuties, των upskirt δράσεων και ορισμένων αυθεντικών βίντεο voyeur. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτόν τον ιστότοπο, εάν θέλετε να αποφύγετε αυτόν τον τύπο περιεχομένου. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν επειδή υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις για τα βίντεο εδώ, οπότε οι καθημερινοί χρήστες μπορούν να δουν νέες προτάσεις βίντεο.

PROS:

 • Τα βίντεο που ανεβαίνουν είναι πραγματικό και αυθεντικό υλικό ηδονοβλεψίας
 • Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός κλιπ διαθέσιμων
 • Το σεξουαλικό υλικό που διατίθεται κατηγοριοποιείται σωστά για την εξυπηρέτηση του χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο έχουν μικρές σκηνές
 • Ο ιστότοπος δεν διαθέτει υλικά με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας

# 8 - Στυλ Voyeur

Στυλ Voyeur

Ένας από τους καλύτερους επαγγελματικούς ιστότοπους που έχω δει στο Διαδίκτυο ήταν το Voyeur Style. Σε αυτόν τον ιστότοπο, υπάρχει πράγματι μια τρελή ποσότητα καταπληκτικών ερασιτεχνικών βίντεο και έχει μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχετε δει ακόμα να περιπλανιούνται στο μπλοκ απολαμβάνοντας πουλί, βιδωτές και αυνανισμένες. Μέχρι αυτό το σημείο, είμαι γοητευμένος με το Voyeur Style και είναι μια τεράστια έκπληξη για μένα.

Γενικά περιφρονούμαι τα μέρη για τα βίντεο των αρχάριων. Απλώς είναι γεμάτες αηδιαστικές βαλίτσες που δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουν μια πορνογραφική ταινία. Το στυλ Voyeur όμως είναι πολύ μοναδικό και ξεχωριστό. Αυτή η πλατφόρμα περιέχει ένα πορνογραφικό βίντεο που περιλαμβάνει πανέμορφα ερασιτέχνες θηλυκά που πιπιλίζουν ή κολλούν οτιδήποτε με τον κόλπο τους. Πραγματικά, ο ιστότοπος Voyeur Style γίνεται τώρα καλύτερος ιστότοπος

PROS:

 • Αποθηκεύονται πολλά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό
 • Τα πορνογραφικά βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Υπάρχουν λίγες κατηγορίες

# 9 - Καμαράδες

κύρια camarads

Το Camarads ακούγεται σαν ασυνήθιστος όρος, ωστόσο, κατά την αναζήτηση μιας στιγμής βίντεο voyeur, ο ιστότοπος έχει μια ισχυρή κατάσταση και είναι μια επιλογή που λαχταρούν πολλά άτομα. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει πολλές κατοικίες, και κάθε μία έχει ποικίλους ανθρώπους που ζουν μέσα σε αυτό. Αυτά τα άτομα κάνουν την κατάστασή τους ανοιχτή για προβολή από άτομα 24/7 χωρίς περιορισμούς. Υπάρχουν ζωντανές ροές κάμερας σε όλα τα δωμάτια και είστε εκεί για να παρατηρήσετε και να παρακολουθήσετε, ανεξάρτητα από το τι κάνουν.

PROS:

 • Η ποιότητα των καμερών είναι εξαιρετική και υψηλής ποιότητας
 • Οι χρήστες μπορούν να δουν την ιδιωτική ζωή των ανθρώπων

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη λειτουργιών ιστότοπου
 • Χωρίς ανιχνευτή κίνησης και αυτόματη παρακολούθηση

# 10 - CamWhores

CamWhores

Το CamWhores έχει έναν τόνο εκπληκτικών δυνατοτήτων για προβολή σε όλους τους θεατές του. Με τον εύκολο σχεδιασμό του ιστότοπου, η πλοήγηση του ιστότοπου είναι απλή και απλή. Παρέχεται επίσης στους χρήστες η ελευθερία να οργανώνουν τις προτιμήσεις προβολής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες, δημοφιλείς και περισσότερες προβολές. Έχουν ακόμη πρόσβαση σε προ-ηχογραφημένες ταινίες καυτών γυναικών και ερασιτεχνικές μεταφορτώσεις συλλογών προσωπικών χρηστών.

PROS:

 • Οι όμορφες γυναίκες είναι πολλές
 • Η ποιότητα της κάμερας Web είναι εξαιρετική
 • Η έκδοση για κινητά του ιστότοπου είναι ομαλή και ανταποκρίνεται όταν χρησιμοποιείται

Μειονεκτήματα:

 • Οι κατηγορίες και οι ετικέτες είναι αρκετά συγκεχυμένες

# 11 - HotScope

HotScope

Παρακολουθήστε πορνογραφικές επιδόσεις και προ-ηχογραφημένα βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το HotScope συγκεντρώθηκαν σε μία τοποθεσία για να βιώσουν πολλές εκπληκτικές πορνογραφικές κάμερες. Όταν φορτώσατε αρχικά τη σελίδα HotScope, οι χρήστες καλωσορίζονται με ευχάριστες σελίδες μικρογραφιών εικόνων γυναικών που είναι απόλυτοι ερασιτέχνες που προβάλλονται στην κάμερα για να το βλέπουν οι πολίτες. Είναι σίγουρα μια καταπληκτική και σταθερή πλατφόρμα με αξιοπρεπή σχεδίαση διάταξης που καθιστά εξαιρετικά απλή την απευθείας πρόσβαση σε διαδικτυακές γυναίκες ή βίντεο. Τέλος, μπορείτε να πάρετε κάποια ευχαρίστηση κοιτάζοντας αυτές τις σέξι πόρνες που εκτιμούν ολόκληρο τον κόσμο για να δείξουν τη ροή τους σεξουαλικότητα. Οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες τραβούν την κάμερα ζωντανά από τον άντρα τους.

PROS:

 • Φορτωμένο με πολλά βίντεο πορνό
 • Το Snapchat είναι διαθέσιμο
 • Τα βίντεο υψηλής ποιότητας είναι πολλά
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι απλή
 • Η διεπαφή σχεδιασμού είναι φιλική προς τον χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται η λήψη βίντεο
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές

Ετυμηγορία

Το Voyeurism και τα ερασιτεχνικά πορνό είναι εξαιρετικά διάσημα στις μέρες μας, και πολλοί άνθρωποι το κάνουν. Η προσθήκη των στοιχείων του πραγματικού σεξ και του αυνανισμού με τα πραγματικά ζευγάρια παρέχουν μια ενδιαφέρουσα θέση για να δουν όλοι. Οι αυθεντικές και πραγματικές ενέργειες από πραγματικούς ανθρώπους δίνουν μια μοναδική εμπειρία και κάτι νέο που προσβλέπει στον τομέα του πορνογραφικού κόσμου. Στη σύγχρονη εποχή, ο ηδονοβλεψία θεωρείται ήδη φετιχικό πράγμα και πολλοί άνθρωποι παίρνουν πραγματικούς οργασμούς από την παρακολούθηση πραγματικής διασκέδασης από πραγματικούς ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή.

Παρακολουθήστε τους ζωντανά 24/7 και ετοιμαστείτε να φανταστείτε για τις αυθόρμητες δραστηριότητές τους ειδικά σεξουαλικά θέματα. Οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω, παρέχουν πραγματικά εκπληκτικό σεξουαλικό περιεχόμενο που είναι ερασιτεχνικό και γνήσιο. Σε αντίθεση με τα πορνογραφικά βίντεο όπου οι ηθοποιοί προσλαμβάνονται για σεξ και προσποιούνται ότι είναι κάποιος άλλος. Σε αυτούς τους ιστότοπους που αναφέρονται, θα ενεργοποιήσετε την πραγματική ζωή των πραγματικών ανθρώπων. Χωρίς επεξεργασία, σενάρια και λογοκρισία. Οι χρήστες θα πάρουν ό, τι χρειάζεστε για να ξεφορτωθείτε. Κάθε ιστότοπος προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για εύκολη πλοήγηση και χρήση του ιστότοπου. Κατασκευάστηκαν για να παρέχουν σε κάθε χρήστη την καλύτερη ποιότητα βίντεο, ενώ βιώνει μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία περιήγησης.

Αν εκπλαγείτε και εκπλαγείτε από τις επιλογές, επιτρέψτε μου να σας δώσω τις τρεις πρώτες προσωπικές επιλογές μου εκτός από το RealLifeCam.com:

# 1. Newbienudes.com

# 2. VoyeurHouseTV.com

# 3. Camsoda.com

Αυτοί οι ιστότοποι που διάλεξα είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι γεμάτα με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και μοναδικές κατηγορίες για να τα κοιτάξετε. Βρίσκεστε σοβαρά σε εξαιρετικό μέρος μόλις επισκεφθείτε αυτές τις πλατφόρμες. Σε τελική ανάλυση, όλοι θέλουμε να απολαύσουμε κάποιο ερασιτεχνικό και ηδονοβλεψικό περιεχόμενο για να ξεφύγουμε όποτε θέλουμε.

Subscribe
Notify of
guest