Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

Αγοραπωλητη

& Top-12 Premium Porn Sites όπως το shoplyfter.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ShopLyfter.com

Κεντρικός κλέφτης

Πόσοι ειλικρινά ορκίζονται ότι δεν έχουν κλέψει ούτε τα πιο μικρά αντικείμενα από ένα κατάστημα; Μια τσίχλα; Ενα μπουκάλι νερό? Ούτε ένα κομμάτι ανάσα δεν κόβεται! Λοιπόν, πρέπει να είσαι καλό παιδί. αλλιώς, θα καταλήξεις σαν αυτά τα κορίτσια που βρήκα στον ιστότοπο Shoplyfter. Αυτές οι νεαρές γυναίκες είναι περιπετειώδεις και ατρόμητες στις κλοπές καταστημάτων. ευτυχώς, οι γενναίοι άντρες μας σε φρουρά είναι αρκετά γρήγοροι για να τους πιάσουν. Αλλά, φυσικά, αντί να τους στείλουν στη φυλακή, αυτοί οι ένστολοι μάγκες επέλεξαν να τους πειθαρχήσουν με τρόπο που θα θυμούνται για πάντα. Αυτός ο διασκεδαστικός ιστότοπος, το Shoplyfter, μας δίνει μια φανταστική ιδέα ότι οι έφηβοι πληρώνουν για τις ατασθαλίες τους γαμώντας. Αμέσως, σκέφτηκα ότι αυτό ακουγόταν ενδιαφέρον και συγκλονιστικό. Λοιπόν, προτού πείτε ότι αυτός ο ιστότοπος είναι σαθρός, επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς το Shoplyfter τράβηξε την προσοχή μου παρακάτω.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.shoplyfter.com

Η τιμωρία που σου αξίζει στο Shoplyfter

Το Shoplyfter μπορεί να ακούγεται σαν ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο άτακτος από όσο νομίζετε. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή από σχεδόν πραγματικές σκηνές, όπου καυτοί έφηβοι πιάνονται να κλέβουν καταστήματα σε εμπορικά κέντρα ή καταστήματα. Συνήθως, αυτοί οι κλέφτες πρέπει να τιμωρούνται από τις αρχές και να φυλακίζονται. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει εδώ στο Shoplyfter γιατί θα λάβουν τις «κατάλληλες» τιμωρίες με τρόπους που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Φυσικά, αυτά τα άτακτα κορίτσια δεν θα ξεφύγουν γρήγορα χωρίς να πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ; Απλός. Αυτοί οι σέξι, νέοι κλέφτες δεν θα πάνε φυλακή, αλλά τους γάμησαν οι φρουροί. Προφανώς, τα κορίτσια θέλουν απελπισμένα να μην πάνε φυλακή, οπότε θα κάνουν τα πάντα και τα πάντα για χάρη τους. Αν οι έφηβοι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν απλώς να ξεφύγουν από τα λάθη τους, καλά, αυτό σκέφτηκαν. Αργότερα, αυτοί οι φρουροί θα ζητούσαν σεξ με αντάλλαγμα την ελευθερία. Μερικοί νεοσσοί τρώνε ακόμη και τους πετεινούς τους, ανάλογα με το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι ατασθαλίες τους. Όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο πιο δύσκολες είναι οι συνέπειες.

Εμείς, οι θεατές, μπορούμε να απολαμβάνουμε τις γαμημένες και τις σκηνές τους σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας, επειδή τα βίντεο Shoplyfter γυρίζονται πάντα σε παραγωγή ultra HD.

Σέξι σκληροπυρηνικές σκηνές για μια κορυφαία τιμή

Βίντεο από κλέφτες καταστημάτων

Μερικά κορίτσια φαίνεται να έχουν μια φυσική συγγένεια να βλέπουν ή να βρίσκονται στην παρουσία ανώτερων αρχών, ιδιαίτερα του προσωπικού ασφαλείας και της αστυνομίας. Εδώ στο Shoplyfter, θα απολαύσετε την ίδια ιδέα, αλλά προφανώς, αυτό έρχεται με μια μικρή ερωτική ανατροπή. Οι σκηνές συνήθως ξεκινούν με κορίτσια που συλλαμβάνονται για κλοπή από φύλακες εμπορικών κέντρων ή καταστημάτων, και επειδή τον εμποδίζουν να ειδοποιήσει την πραγματική αστυνομία, τα κορίτσια πρέπει να παραμείνουν στις αρχές.

Υπάρχουν πολλές εκδοχές των σεναρίων εδώ, οπότε μην περιμένετε να δείτε επαναλαμβανόμενες ιστορίες. Για παράδειγμα, βρήκα αυτό το βίντεο όπου μια γκόμενα και ένας τύπος αστυνομικοί ανακρίνουν μια κοπέλα κλέφτη, ενώ η άλλη σκηνή έφερε δύο νεαρές γκόμενους για ανάκριση. Το να παίζεις με τις εντάσεις δύναμης είναι ακόμα πιο συναρπαστικό επειδή κάθε κορίτσι είναι έφηβος ή νεαρός ενήλικας.

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 300 ταινίες στη συλλογή Shoplyfter. Η πλήρης συλλογή premium είναι διαθέσιμη σε υψηλότερη ανάλυση 1080p τόσο για ροή όσο και για λήψη. Δυστυχώς, η δυνατότητα λήψης είναι προσβάσιμη μόνο για ένα συγκεκριμένο πακέτο συνδρομής premium. Επιπλέον, περισσότερα από τα δύο τρίτα των πιο πρόσφατων βίντεο είναι διαθέσιμα σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια ή 4K και κάθε εβδομάδα, ο ιστότοπος δημοσιεύει ένα νέο επεισόδιο στον ιστότοπό του.

Μέσα στη Συλλογή του Shoplyfter

Shoplyfter περισσότερα βίντεο

Το Shoplyfter συνήθως ενημερώνει το περιεχόμενό του εβδομαδιαία, ώστε να απολαμβάνετε έναν τεράστιο αριθμό βίντεο καθημερινά. Αυτό το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο για λήψη και ροή σε πλήρη υψηλή ευκρίνεια και σαφέστερη ανάλυση. Επιπλέον, είναι επίσης διαθέσιμα βίντεο 4K και μπορείτε να τα κατεβάσετε με επιπλέον τιμή.

Όσον αφορά τις ποιοτικές σκηνές, πρέπει να επαινέσω τους ανθρώπους πίσω από αυτόν τον ιστότοπο, επειδή κατάφεραν να κρατήσουν τα πράγματα εστιασμένα στη θέση του ιστότοπου. Για πολλά χρόνια, είναι κάπως περίεργο να μείνει κανείς με την ιδέα, αλλά υποθέτω ότι η υποστήριξη των ανθρώπων έκανε πραγματικά το Shoplyfter εκεί που είναι τώρα. Ευτυχώς, εξακολουθούμε να γίνουμε μάρτυρες εκπληκτικών πίπας, γαμημένου και χτυπήματος στην πίσω πόρτα. Σίγουρα, η ένταση των σκηνών και τα έντονα αποτελέσματα της σύλληψης διοχετεύουν πραγματικά το αίμα στον κόκορα σας.

Εκατό μοναδικά βίντεο του Shoplyfter

Ο κλέφτης κλέβει

Είμαι σίγουρος ότι πιστεύεις ότι τα πράγματα θα πήγαιναν κάτω, καθώς το Shoplyfter έχει την ίδια ιδέα ξανά και ξανά. Λοιπόν, υποθέτω ότι μπορεί να κάνετε λάθος. Ο Shoplyfter φρόντισε ώστε κάθε σκηνή να γίνεται όλο και πιο καυτή, ενσωματώνοντας άλλες κατηγορίες στη μίξη. Έχουμε ένα τρίο, γκάνγκμπανγκ και λεσβίες που θα πρέπει να ενισχύουν τις τυπικές σκηνές κλοπής φρουρών.

Μια φορά βρήκα αυτό το βίντεο με ένα καυτό θέμα μητέρας και κόρης και πιάστηκαν να κλέβουν πράγματα. Καλά που έχουμε έναν καλό Σαμαρείτη από το σώμα ασφαλείας που έπιασε αυτούς τους κλέφτες στην κάμερα. Οι δύο κυρίες εκλιπαρούσαν να απελευθερωθούν, αλλά ο φύλακας συμφωνούσε μόνο αν έκαναν μια χάρη: το σεξ. Φυσικά, απελπιστικές στιγμές απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα. Και κάπως έτσι ξεκίνησε και τελείωσε η έντονη σκηνή με ένα cumshot και creampie.

Συνελήφθη ο κλέφτης

Το Shoplyfter έχει σίγουρα πολλές εκπληκτικές σκηνές που μπορείτε να δείτε. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε πολλούς ιστότοπους μπόνους και περιεχόμενο, δεδομένου ότι το Shoplyfter είναι μέρος του τεράστιου δικτύου TeamSkeet. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το shebang στον ιστότοπο TeamSkeet, καθώς δεν είναι όλο μέρος της premium συνδρομής του Shoplyfter. Ωστόσο, ένα κανάλι μπόνους 50+ είναι ακόμα πολύ για να το χειριστείς, οπότε είμαι σίγουρος ότι το τράνταγμα θα είναι συντριπτικό.

Επί του παρόντος, βρήκα πολλά αγαπημένα στη λίστα, όπως CFNMTeens, ThisGirlSucks και άλλα. Δεν είναι μόνο αυτό; Η Shoplyfter συνεργάστηκε επίσης με πολλές σειρές και επωνυμίες, οπότε περιμένετε μια τεράστια συλλογή με μία μόνο συνδρομή. Φανταστείτε να απολαμβάνετε όλες τις ζουμερές γεύσεις των SpankMonster.com, Camsoda.com, JamesDeen και άλλων όμορφων τοποθεσιών ψυχαγωγίας για ενήλικες.

Εμπειρία σχεδίασης, ροής/λήψης και χρηστικότητα

Κλέφτης περισσότερα

Κάθε ιστότοπος TeamSkeet έχει τη μοναδική του εμφάνιση και αίσθηση, κάτι που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. Φυσικά, το Shoplyfter.com δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Η συνολική χρηστικότητα αυτού είναι εντυπωσιακή. Απλώς επιλέξτε από μια ποικιλία μεθόδων φιλτραρίσματος, συμπεριλαμβανομένου ενός εκτεταμένου εργαλείου αναζήτησης και ετικετών. Θα μπορούσατε επίσης να βαθμολογήσετε και να αντιδράσετε σε κάθε επεισόδιο, καθώς και να κρατήσετε αρχείο με τα απόλυτα αγαπημένα σας. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στον κατάλογο μοντέλων του Shoplyfter και να δείτε ποιος είναι καυτός και ποιος όχι. Εάν βρήκατε υπέροχες κυρίες που αξίζουν μια σπασμωδική συνεδρία, ακολουθήστε το κάνοντας κλικ στην επιλογή «Ακολουθήστε». Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, θα ειδοποιηθείτε όταν δημοσιεύονται νέα βίντεο από αυτές τις κυρίες.

Σίγουρα, μια υπηρεσία φιλική προς τα κινητά είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε εδώ στο Shoplyfter. Το περιεχόμενο και οι λειτουργίες είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω των μενού και οι ιστότοποι μπόνους και η ροή τρέχουν γρήγορα. Παραδόξως, η διαφήμιση δεν θα εμποδίσει την εμπειρία περιήγησής σας με κανένα είδος, τρόπο ή στυλ—κάτι που είναι εξαιρετικό. Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε μια πιο συναρπαστική και βολική λειτουργία τοποθεσίας, υπάρχει μια άλλη διαθέσιμη επιλογή που ονομάζεται λειτουργία εικόνας σε εικόνα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν περιηγείστε στον ιστότοπο ενώ παρακολουθείτε τις πιο καυτές σκηνές των βίντεο. Σας επιτρέπει να προβάλλετε βίντεο και άλλο περιεχόμενο ταυτόχρονα.

Μοντέλα κλέφτη καταστημάτων

Εν τω μεταξύ, αν μισείτε να χάσετε οποιαδήποτε από τις καλύτερες στιγμές (που είναι το παν), μπορείτε να κάνετε παύση, να ξεκινήσετε και να επανεκκινήσετε το κλιπ ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τη "Λειτουργία Θεάτρου". Αλλά δεν θα ήταν ακόμα πιο ηλεκτρισμένο να βλέπεις τα πάντα να ξεδιπλώνονται σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα βίντεο του Shoplyfter μέσω gadget με δυνατότητα Chromecast. Επιπλέον, με την "Εγγύηση επιστροφής χρημάτων" του ιστότοπου, μπορείτε να αγοράσετε με σιγουριά στο Shoplyfter. Και όταν αισθάνεστε ότι δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, τα μπόνους και τη συλλογή, οι διαχειριστές θα επεξεργαστούν την επιστροφή χρημάτων σας. Απλώς κάντε μια γρήγορη κλήση και σίγουρα θα φροντίσουν τα πάντα για εσάς. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή εάν έχετε κάποια επιπλέον ερωτήματα ή προβλήματα σχετικά με τη συνδρομή σας.

Τα πράγματα πρέπει να βελτιωθούν στο Shoplyfter.com

Η λήψη είναι πιθανώς το μειονέκτημα του Shoplyfter επειδή αυτό δεν παρέχεται σε όλα τα μέλη του ιστότοπου. Γιατί; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει απλώς επειδή η λήψη είναι μόνο για όσους αγοράζουν ειδικά πακέτα premium. Εάν έχετε συνδρομή 1 μηνός, αυτή καλύπτει μόνο τις υπηρεσίες ροής. Καταργεί επίσης την πρόσβασή σας σε βίντεο ποιότητας 4K, καθώς δεν είναι διαθέσιμα για ροή.

Κατάστημα κλέφτη

Για όσους προτιμούν τη λήψη, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πολύμηνο πακέτο συνδρομής. Ναι, το διάβασες σωστά. Λοιπόν, για μένα, δεν είναι κακό. Μπορεί να ακούγεται λίγο ακριβό στην αρχή επειδή θα πρέπει να πληρώσετε χύμα, αλλά μακροπρόθεσμα εξοικονομείτε πολλά χρήματα σε σύγκριση με μια μηνιαία συνδρομή. Για κάποιους αξίζει τον κόπο, αλλά καταλαβαίνω αν άλλοι το βρίσκουν ταλαιπωρία.

Άλλοι εξακολουθούν να θεωρούν τα 400 δολάρια ετησίως λίγο ακριβά, ακόμα κι αν υπάρχει μεγαλύτερη εξοικονόμηση που μπορείτε να κερδίσετε. Αλλά για πολλούς, το Shoplyfter είναι μια πολύτιμη επένδυση σε αντάλλαγμα για ένα γαμημένο ολόκληρο δίκτυο πορνό. Απλώς φανταστείτε εκατοντάδες premium ιστότοπους και πρωτότυπες σειρές για να απολαύσετε χωρίς να πληρώσετε για πολλαπλές συνδρομές. Για μένα, εκτιμώ πραγματικά το πώς διαχειρίστηκε το Shoplyfter το δίκτυό του και πώς προσέλκυσε πολλά μέλη για να γίνουν μέλη. Πιθανώς επειδή κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στις ιστοσελίδες X-series, PervMom, CFNMTeens, ThisGirlSucks, FosterTapes και σε άλλους premium πορνογραφικούς ιστότοπους. Αλλά φυσικά, εξαρτάται από εσάς να καθορίσετε εάν το Shoplyfter αξίζει τον κόπο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Shoplyfter

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Ιστότοποι μπόνους
 • Απλός σχεδιασμός και βολική εμπειρία χρήστη
 • Τα μοντέλα είναι καυτά, νέα και πανέμορφα
 • Οι σκηνές είναι μοναδικές, αλλά επικεντρώνονται στη θέση
 • Δελεαστικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται συνδρομή Premium
 • Η λήψη απαιτεί επιπλέον χρέωση

Κορυφαίοι 12 Premium ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το ShopLyfter.com:

# 1 - FakeHub

σκηνή ψεύτικου

Το FakeHub ήρθε στη ζωή και κατακτά καταιγίδα το διαδίκτυο. Έχει πολλές συναρπαστικές σκηνές και θέματα βίντεο. Θα εκπλαγείτε από τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν τις σκηνές αφήνοντας τους θεατές να διψούν για περισσότερα. Επιπλέον, ο ιστότοπος έχει χιλιάδες μοναδικά και καυλιάρης μωρά που εκτελούν διάφορες σεξουαλικές σκηνές και στάσεις, είτε σε όργιο, τρίο, ζευγάρι ή αυνανισμό.

Πράγματι, υπάρχουν πολλές λίστες για παρακολούθηση στο FakeHub και κάθε μέρα ανεβάζουν βίντεο υψηλής ποιότητας για να απολαύσετε. Επίσης, ο ιστότοπος προσφέρει μερικές δυνατότητες μπόνους για να απολαύσει ο καθένας. Πάνω απ 'όλα, η premium συνδρομή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διάφορα βίντεο πορνό, ικανοποιώντας όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, φετίχ και στροφές σας, αφήνοντάς σας ενυδατωμένους με την εντυπωσιακή ικανοποίηση φαντασίας.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του FakeHub.

PROS:

 • Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε επτά μοναδικούς ιστότοπους στην τιμή ενός
 • Η βιβλιοθήκη πορνογραφικών συλλογών είναι τεράστια
 • Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν απεριόριστες λήψεις μόλις γίνουν μέλη
 • Ο ιστότοπος παρέχει τακτικές ενημερώσεις των νέων μεταφορτώσεών τους
 • Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν ειδική έκπτωση
 • Η έκδοση για κινητά είναι σταθερή και ομαλή
 • Όλα τα βίντεο είναι σε ανάλυση 1080p HD
 • Ο ιστότοπος δίνει τακτικές μεταφορτώσεις για να παρέχει καθημερινά φρέσκο ​​περιεχόμενο
 • Η ροή είναι μια απεριόριστη δυνατότητα
 • Τα πορνοστάρ είναι διαφόρων ηλικιών και πολιτισμών
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα

Μειονεκτήματα:

 • Η αναζήτηση μηχανής στερείται προηγμένης επιλογής κινητήρα
 • Περιορισμένος χρόνος για δωρεάν δοκιμαστικό προνόμιο
 • Δεν υπάρχουν ακόμη γκαλερί φωτογραφιών

# 2 - brazzers

κύρια brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πορνογραφικούς ιστότοπους μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και πιο κομψά βίντεο. Από το 2005 που ξεκίνησε, ποτέ δεν παρέλειψε να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένου του λεσβιακού σεξ, των σκληροπυρηνικών, των σαγηνευτικών MILF, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυλιάρη κοινότητα του καθημερινά, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα που βασίζονται σε χρήστες παγκοσμίως. Επίσης, η ομάδα των Brazzers κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την παραγωγή και το κόστος για να βεβαιωθεί ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος HD πορνό στον κόσμο το 2019 τα λέει όλα.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του Brazzers.

PROS:

 • Εκτεταμένη συλλογή πορνογραφικών βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 3 - bangbros

bangbros

Το BangBros είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους premium πορνό στις μέρες μας. Αυτό που το καθιστά δημοφιλές από τα υπόλοιπα είναι τα υψηλής ποιότητας βίντεο που παράγουν καθημερινά. Πράγματι, έχει μια εντυπωσιακή λίστα με τις πιο καυτές πορνοστάρ και ερασιτέχνες σταρ που είναι έτοιμες να κάνουν την προβολή σας ευχάριστη και συναρπαστική. Λόγω της δημοτικότητάς του, πολλές πορνοστάρ εδώ έχουν γίνει κεντρική σκηνή και γνωστές παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα, η BangBros αυξάνει τους οπαδούς της καθημερινά και έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς οπαδούς που έχουν σημειωθεί ποτέ.

Κριτική BangBros εδώ.

PROS:

 • Χιλιάδες πορνό επιλογή
 • Η λήψη είναι διαθέσιμη
 • Ενημερώνει τακτικά για να παρέχει νέο περιεχόμενο στους χρήστες
 • Εύκολη αναζήτηση βίντεο λόγω κατηγοριών

Μειονεκτήματα:

 • Για να δείτε βίντεο ανάλυσης 4K, πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό

# 4 - PropertySex

PropertySex Bailey

Το PropertySex είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε με σκληρό περιεχόμενο. Είναι διάσημο για τα βίντεό του που περιέχουν κτηματομεσίτες που δείχνουν σαγηνευτικοί και γαμημένοι. Επίσης, το PropertySex παράγει μοναδικό νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα. Έτσι, υπάρχουν νέα διαθέσιμα βίντεο για να περιμένουμε. Πάνω από όλα, πήραν τα πιο ευχάριστα κορίτσια στο Διαδίκτυο σήμερα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του PropertySex.

PROS:

 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και HD
 • Υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση
 • Το Pornstars είναι μια καυτή και υψηλής ποιότητας επιλογή
 • Βάζει προσπάθεια και επενδύσεις στην ποιότητα παραγωγής

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πληρωμή

# 5 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

Γαϊδούρι RealityKings

Ένα άλλο στη λίστα είναι το RealityKings. Αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος πορνό, επειδή έχει πολλές σκηνές υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από τις πιο καυτές και σέξι πορνοστάρ. Μια από τις πιο περιζήτητες σκηνές εδώ περιλαμβάνει MILF που γαμούν τους φίλους των θυγατέρων τους, ερωτικά μασάζ, ντροπαλές υπηρέτριες, ψεύτικες επαγγελματίες και πολλές άλλες ιστορίες. Πράγματι, το όνομα RealityKings δεν δίνεται χωρίς λόγο. Φορτωμένο με χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Δείτε την κριτική του RealityKings.

PROS:

 • Το κόστος δοκιμής είναι μόνο 1 $
 • Ο ιστότοπος ενημερώνει τα βίντεό του συχνά
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πορνό βίντεο
 • Όλοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί πορνό είναι μαζί σε ένα μέρος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε μόνο 50 βίντεο την ημέρα

# 6 - Κακός άγγελος

Evilangel κύριος

Το EvilAngel.com δημιουργήθηκε το 2004 και έκτοτε έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι τόσο συναρπαστικό και έχει επικεντρωθεί σε έντονο υλικό. Πράγματι, μιλάμε για υπερχείλιση γάιδαρων με εκσπερματώσεις, εκρηκτικά στόματα και συμμετέχετε σε πολλούς τύπους άγριων σεξ σκηνών.

Το EvilAngel.com προσφέρει φανταστική πορνογραφία εδώ και τρεις δεκαετίες και συνεχίζει. Επίσης, έχει φέρει σε όλους συναρπαστικά σκληροπυρηνικά σενάρια με διάσημες γυναίκες στην επιχείρηση. Τέλος, έχουν πλέον σημαντικές συλλογές στον κόσμο των φωτογραφικών γκαλερί και των αποκλειστικών πορνό. Θα σας βοηθούσε να ειδοποιηθείτε ότι αυτός ο ιστότοπος συνεχίζει να ενημερώνεται τακτικά.

Ολόκληρη η κριτική του EvilAngel εδώ.

PROS:

 • Έχει πολλά σκληρά και έντονα πορνό
 • Η μηνιαία συνδρομή είναι πολύ προσιτή
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24/7
 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και 4K
 • Το ενημερωτικό δελτίο είναι διαθέσιμο για ενημερώσεις περιορισμένων προσφορών και δωρεάν περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές οι χρήστες αντιμετωπίζουν καθυστέρηση

# 7 - RedTubePremium.com

redtubepremium

Ο ιστότοπος RedTubePremium.com είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ιστότοπους πορνογραφικού υλικού στον κόσμο. Επομένως, εάν θέλετε να λάβετε δωρεάν ρητό περιεχόμενο, αυτό το σημείο είναι πραγματικά για εσάς. Επιπλέον, το RedTubePremium.com σας προσφέρει πολλά βίντεο πλήρους μήκους σε μορφή υψηλής ποιότητας. Ειλικρινά, αυτός ο premium ιστότοπος παρέχει κλιπ μιας λογικής τιμής από μεγάλες πλατφόρμες πορνό στον Ιστό. Το πιο εξαιρετικό μέρος σχετικά με αυτό, μπορείτε να συνδυάσετε όλο αυτό το περιεχόμενο σε μία τοποθεσία.

PROS:

 • Το πιο δημοφιλές πορνό για δεκαετίες
 • Δωρεάν δοκιμή εντός μίας εβδομάδας για να απολαύσετε τα οφέλη της premium συνδρομής
 • Έχει άφθονο περιεχόμενο από Fakehub, Naughty America, Brazzers και πολλά άλλα
 • Διατίθενται πορνό HD VR
 • Η παρακολούθηση και η λήψη 4K Ultra-HD πορνό είναι δυνατή
 • Χωρίς ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

# 8 - 21 Φυσικά

21Κύρια φυσικά

Το 21Naturals είναι ένας μοναδικός ιστότοπος που αποτελείται από τρία κανάλια σε ένα μέρος. Η ψυχαγωγία ενηλίκων κορυφαίου διαμετρήματος glamcore είναι το επίκεντρο αυτού του δικτύου τριών τοποθεσιών. Κάθε εμπειρία στο κανάλι τριών τοποθεσιών του 21Naturals έχει τη δική της μοναδική γεύση, οπότε αν νομίζετε ότι θα σας δώσει κάτι παρόμοιο με βανίλια, ξανασκεφτείτε το. Επίσης, το πακέτο συνδρομής και τα προνόμιά του παρέχουν πρόσβαση στην τεράστια ψυχαγωγία ενηλίκων από το μέγα-δίκτυο AdultTime.

Ακολουθεί μια κριτική του 21Naturals.

PROS:

 • Premium και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο
 • Πολλές κατηγορίες
 • Δημοφιλείς πορνοστάρ
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας και 4K Ultra
 • Softcore και hardcore σκηνές
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται συνδρομή για πρόσβαση
 • Πρόσθετη πληρωμή κατά τη λήψη

# 9 - Kink.com

πρωτότυπα του kink.com

Έχετε διάθεση για kinky βίντεο και σκηνές με θέμα το BDSM; Λοιπόν, μην τα ψάχνετε κάπου αλλού γιατί το Kink.com έχει πολλά από αυτά. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις ανάγκες σας για δυσάρεστο, παράξενο και άγριο πορνό. Δεδομένου ότι δεν είναι όλοι λάτρεις του σεξ με βανίλια ή του συνηθισμένου γαμημένου, το Kink.com έχει ανανεώσει την παλιομοδίτικη ιδέα σας για το πορνό σε κάτι αξέχαστο. Περιμένετε να δείτε κάποια σκληροπυρηνική γροθιά, υποταγή, δουλεία και εντελώς παράξενη διασκέδαση. Σίγουρα, το Kink.com δεν είναι ο τυπικός σκληροπυρηνικός ιστότοπός σας, αλλά υπερβαίνει τις πιο σκοτεινές πτυχές του σεξ και του BDSM.

Ολόκληρη η κριτική του Kink.com εδώ.

PROS:

 • Τεράστιο αρχείο
 • Ενεργός κοινότητα
 • Πρόσθετα πράγματα όπως σύνδεσμοι, φόρουμ, άρθρα και εκπαιδευτικές πηγές
 • Σεβασμός και εμπιστοσύνη στον τρόπο ζωής
 • Το μεγαλύτερο κατάστημα για kinky παιχνίδια
 • Εντυπωσιακό σχέδιο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 10 - Οι έφηβοι αγαπούν τα τεράστια κόκορα

teenslovehugecocks πανό

Σε όλους αρέσουν οι μεγάλοι κόκορες! Είναι αναπόφευκτο οι έφηβες ηθοποιοί ή οι πρόστυχοι σταρ όπως αυτές να έχουν βρεγμένα όνειρα για μεγάλους πετεινούς. Σύμφωνα με το όνομα, αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος με έφηβους καυτερές που παίρνουν τεράστιους κρεατοειδείς ροδέλες — τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Ιδρύθηκε το 2013 και είχε σχεδόν μια δεκαετία λειτουργίας.

Το TeensLoveHugeCocks κάνει εξαιρετική δουλειά για να σας διευκολύνει να βρείτε αυτό που θέλετε για την κατηγορία Teens. Δεν υπάρχουν αστείες ιστορίες για τις νέες ηθοποιούς, μόνο η εισαγωγή και το γαμημένο. Τι το κάνει αυτό το πιο συναρπαστικό; Είναι νέοι και πεινούν για μερικά νόστιμα πετεινά. Έχω δει πολλούς πορνό στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι το καλύτερο!

PROS:

 • Πολλοί έφηβοι pornstars
 • Οι σεξουαλικές παραστάσεις είναι εντυπωσιακές και καυτές
 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι εξαιρετικά φανταστική
 • Ο ιστότοπος έχει φανταστική και απλή διάταξη και σχεδιασμό
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Έχει πρόσβαση σε κανάλια μπόνους
 • Υποστηρίζει φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Έχει καθημερινά περιορισμούς λήψης
 • Χωρίς εργαλείο σύνθετης αναζήτησης

# 11 - XEmpire

Dvd XEmpire

Λέξεις όπως «μαζική» και «αξιοσημείωτη» όταν σκέφτομαι μια αυτοκρατορία δημιουργούν μια εικόνα στο μυαλό μου. Περίμενα κάτι τεράστιο και εντυπωσιακό από το XEmpire και δεν απογοητεύτηκα καθόλου! Με τις εκπληκτικά καλοδουλεμένες και όμορφες πορνογραφικές σκηνές του, το XEmpire έχει σίγουρα μια αυτοκρατορία συλλογών που ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες μου.

Αξιολόγηση XEmpire εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε βίντεο πλήρους διάρκειας σε ανάλυση υψηλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι απλές και φιλικές προς το χρήστη
 • Διατίθενται βίντεο ποιότητας 4K και συνολικής ποιότητας HD
 • Διαθέτει 4 μοναδικούς και αξέχαστους ιστότοπους με χιλιάδες διαφορετικές συλλογές

Μειονεκτήματα:

 • Έχει ημερήσιο όριο λήψης 300 GB
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει περιορισμένες λεπτομέρειες και πληροφορίες

# 12 - DogfartNetwork

Κεντρικό δίκτυο Dogfart

Το Dogfart Network είναι ένα τεράστιο μέρος με πάνω από 20 ιστότοπους που εμφανίζονται. Κάθε ιστότοπος ενημερώνει τη συλλογή του με βίντεο κορυφαίας ποιότητας και πολλές σκηνές σκληροπυρηνικών. Αυτός ο ιστότοπος πορνό αφιερώνει την εστίαση και την προσπάθειά του για να μας φέρει καταπληκτικές πίπα και γαμημένο σε διαφυλετικό στυλ. Σε συνδυασμό με εκπληκτικά βίντεο από τα παρασκήνια και επιλογές λήψης, το Dogfart Network έθεσε τον πήχη ψηλά στις διαδικτυακές υπηρεσίες ψυχαγωγίας ενηλίκων.

PROS:

 • Πολλά διαφυλετικά πορνό
 • Παρουσιάζονται πολλοί ιστότοποι
 • Πολλά θέματα, κατηγορίες και ετικέτες
 • Τα μοντέλα είναι διαφορετικά και πανέμορφα
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Αβίαστη πλοήγηση
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται συνδρομή premium για πρόσβαση

Συμπέρασμα

Αφού είδα τα πάντα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το Shoplyfter είναι σίγουρα το καλύτερο φετίχ και σκληροπυρηνικό premium site που έχω δει αυτή την εβδομάδα. Έχει εντυπωσιακές και συναρπαστικές ιστορίες, φανταστικούς διαλόγους και μοναδικές σκηνές σε κάθε βίντεο. Η γενική ιδέα του ιστότοπου σίγουρα καθορίζει πόσο συναρπαστικό θα ήταν να σας συλλάβουν να κλέβετε και να σας γαμήσουν για την ελευθερία σας. Αλλά φυσικά, δεν μπορούμε απλώς να ευχαριστήσουμε τις σκηνές που κάνουν κάθε σπασμωδική συνεδρία αξέχαστη. Πρέπει επίσης να δώσουμε πιστώσεις στην παραγωγή, τους ηθοποιούς και τους ηθοποιούς πορνό, και τους επικεφαλής σκηνοθέτες του Shoplyfter. Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε μια συλλογή γεμάτη με απίστευτες σκηνές σκληροπυρηνικής.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή