Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Spizoo

& 12 καλύτεροι ιστότοποι υψηλής ποιότητας πορνό όπως το Spizoo.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Spizoo.com

spizoo σπίτι

Έχω έναν νέο ιστότοπο για να μοιραστώ - το Spizoo, έναν κορυφαίο ιστότοπο πορνό που θα προσφέρει όλα τα φετίχ που μπορείτε να φανταστείτε. Πώς έφτασε αυτή η πλατφόρμα στις καρδιές των οπαδών του πορνό; Το Spizoo έγινε δημοφιλές επειδή πέτυχαν σταθερά εξαιρετικά επαγγελματικά πρότυπα λόγω αποκλειστικών πρωτότυπων πορνογραφικών ακολουθιών, ποικίλου εύρους τύπων περιεχομένου, μεγάλου καστ ερμηνευτών και ευρέος δικτύου τομέων.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.spizoo.com/

Το Spizoo διαθέτει επί του παρόντος έξι δευτερεύοντες ιστότοπους που εστιάζουν σε μια ποικιλία από συμπαγείς θέσεις. Ο ιστότοπος ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 και έκτοτε είναι ενημερωμένος. Κάθε εβδομάδα, οι άνθρωποι πίσω από την πλατφόρμα δίνουν προτεραιότητα στην προσθήκη φρέσκου περιεχομένου. Ευτυχώς, παρέχουν μια επιλογή ταινιών και βίντεο που έχουν ανάλυση 4k. Επιπλέον, αναβαθμίζουν συνεχώς την περιοχή χρηστών για να διασφαλίσουν ότι το σύστημά τους προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία πελάτη. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης γκαλερί φωτογραφιών εκτός από βίντεο.

Τα βλέμματα του Spizoo.com

Από τη στιγμή που μπήκα στον ιστότοπο, πρέπει να πω, ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι αρκετά ελκυστικός. Χαίρομαι για το συνδυασμό ήπιου γκρι και μπλε χρώματος. Το Spizoo εμφανίζει επίσης ένα ζωντανό και πολύχρωμο banner με κουμπιά μενού. Η διάταξη επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την πλοήγηση μεταξύ των ενοτήτων όπως βίντεο και εικόνων. Επιπλέον, μια λίστα κατηγοριών και ετικετών κάνει βολικά τον σκοπό της, βοηθώντας τους χρήστες να εντοπίσουν την προτιμώμενη θέση τους.

Επιπλέον, ο εντοπισμός της σύνθετης λειτουργίας αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας σάς επιτρέπει να φιλτράρετε περιεχόμενο, σκηνές και άλλα μέρη του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των ευρετηρίων του μοντέλου. Τα υλικά μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ως προς την ημερομηνία, το όνομα, την τάση και τη δημοτικότητα. Από την άλλη πλευρά, τα μέλη της πλατφόρμας Spizoo μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία προνομίων, συμπεριλαμβανομένου του σχολιασμού βίντεο, της αξιολόγησης ταινιών και της αποθήκευσης ή προσθήκης τους στη λίστα των αγαπημένων τους.

σελίδα spizoo

Παρόλο που οι επιλογές προβολής και άλλες δυνατότητες επικρατούν εδώ στο Spizoo, πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι διαφημίσεις υπάρχουν επίσης στην πλατφόρμα. Είναι καλό που είναι ανεκτά και δεν εμποδίζουν τη σεξουαλική μας περιπέτεια. Επιπλέον, χρειάζεται περισσότερη υπομονή όταν ερευνούμε τη σελιδοποίηση, γιατί είναι αρκετά ενοχλητικό. Συνολικά, ο ιστότοπος είναι φιλικός προς τον χρήστη και, μέχρι στιγμής, εμφανίσιμος.

Επιτραπέζιο και φιλικό προς κινητά

Αυτό που ψάχνω σε έναν ιστότοπο είναι η ικανότητά του να είναι ευέλικτο και εύχρηστο, όπως το να μπορώ να τον περιηγούμαι όπου και αν βρίσκομαι. Ξέρετε, υπάρχουν μέρες που ενώ εργαζόμαστε, νιώθουμε την επιθυμία να παρακολουθήσουμε πάμε για ερωτικές φαντασιώσεις και σπρώχνουμε ενδιάμεσα. Ως εκ τούτου, η κατάληψη ενός άμεσα διαθέσιμου πορνογραφικού ιστότοπου είναι μια αναγκαιότητα.

κατηγορίες spizoo

Ευτυχώς, το Spizoo διαθέτει ένα από αυτά τα υπέροχα χαρακτηριστικά και συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Άτομα σαν εμένα, που περνούν πολύ χρόνο εκτός σπιτιού, μπορεί να εκτιμούν το γεγονός ότι σε όλους τους ιστότοπους του Spizoo μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω φορητών συσκευών, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το υλικό όπου κι αν βρίσκεστε και όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο "εγώ", αν ξέρετε τι εννοώ.

Ποικιλία περιεχομένου στο Spizoo; Τι Να Διαλέξω;

Προς το παρόν, το δίκτυο Spizoo προσφέρει πάνω από 2000 σενάρια για να επιλέξετε. Κατά μέσο όρο, διαρκούν μεταξύ 15-20 λεπτών και με δυνατότητα ταξινόμησης ανά κατηγορία και δημοτικότητα. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει μια σύνοψη της ταινίας, τα ονόματα των ηθοποιών που εμφανίζονται σε αυτήν, την ημερομηνία κυκλοφορίας της, μια βαθμολογία για την ταινία, τον ιστότοπο στον οποίο ανήκει το βίντεο και τις κατηγορίες που συζητούνται.

σκηνές spizoo

Δεδομένου ότι το Spizoo είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από έξι ιστότοπους, παρέχει σίγουρα μια ποικιλία σεξουαλικών θεμάτων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία κατηγοριών για να αξιοποιήσετε τις συγκεκριμένες δραστηριότητες που θέλετε. Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε ότι τα τεράστια βυζιά, ο μεγάλος γαϊδούρας, οι λεσβίες, οι βαθιές λαιμόκοπτες ή οι δραστηριότητες στα σκουπίδια είναι από τις πιο δημοφιλείς θέσεις. Ωστόσο, ο ιστότοπος προβάλλει επίσης εκπαιδευτικά βίντεο αυτοδιέγερσης ή αυνανισμού και διαθέτει γυναίκες που διδάσκουν διάφορες συμβουλές για το παιχνίδι με τεράστια παιχνίδια σεξ. Με αυτό, ας προσπαθήσουμε να συζητήσουμε κάθε εμπειρία Spizoo εδώ.

Η εμπειρία του Stripper

Αυτός ο τύπος περιπέτειας Spizoo απεικονίζει αυτό που συμβαίνει όταν πάτε μια στρωτή στο κρεβάτι. Αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να έχετε μια εικονική συναρπαστική βραδιά παρακολουθώντας βίντεο με ελκυστικά στριπτιζέζ που θαμπώνουν την κάμερα με τις χορευτικές τους ρουτίνες. Θα βιώσετε πλήρως την ψευδαίσθηση ενώ σπρώχνετε σε αυτόν τον ιστότοπο. τόσο με τα ρούχα των ερμηνευτών όσο και με τις κινήσεις, πωλούνται ως γνήσιοι στριπτιζέζ.

Ταινίες POV

Οι ταινίες POV, γνωστές και ως ταινίες με άποψη, είναι εξέχουσες εδώ στο Spizoo. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο τυπικό περιεχόμενο πορνό, όπου η κάμερα βρίσκεται σε προοπτική τρίτου προσώπου ή μακριά από τους ηθοποιούς, η δράση σε ταινίες POV παρακολουθείται πλήρως μέσω του φακού του κινηματογραφιστή. Αυτό το χαρακτηριστικό σάς επιτρέπει να παίζετε και να φαντάζεστε τον εαυτό σας αυτή που αναρροφάται και γλείφεται από τις όμορφες κυρίες στην πλατφόρμα, ενδιαφέρον!

κανάλια spizoo

Λεσβιακό Πορνό

Όσοι αγαπούν να παρακολουθούν αυτή τη θέση μπορεί να περάσουν και να βιώσουν το απολαυστικό συναίσθημα να βλέπουν δύο θηλυκά να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται, να δακτυλογραφούν και να γροθιάζουν. Τι άλλο? Υπάρχουν επίσης άλλες πρόσθετες δυνατότητες όπως τα κορίτσια που χρησιμοποιούν dildos, παιχνίδια σεξ και πολλά άλλα.

Porn Tease

Αυτή η ενότητα προσφέρει διεγερτικές δραστηριότητες εκτός από τη σεξουαλική διείσδυση και το γαμημένο. Ο αυνανισμός είναι εμφανής σε αυτήν την περιοχή του τόπου. Εξάλλου, είμαι σίγουρος ότι μερικοί από εσάς συμφωνείτε ότι μια από τις πιο απολαυστικές πτυχές της πορνογραφίας είναι όταν η κυρία απλά κοροϊδεύει και αισθάνεται ευτυχισμένη ενώ παίζει με τα γεννητικά της όργανα. Πόσο συναρπαστικό είναι να βλέπεις αυτές τις κυρίες να έχουν πραγματικούς οργασμούς μπροστά στην κάμερα. Λοιπόν, είναι όλα εδώ στο Spizoo!

Τζέσικα Τζέιμς

Η Jessica Jaymes είναι μία από τις κορυφαίες σταρ του Spizoo. Έγινε εξαιρετικά δημοφιλής. Ως εκ τούτου, οι δημιουργοί του Spizoo αποφάσισαν να της δώσουν μια μοναδική αρένα αφού έκανε τέτοια εντύπωση. Έτσι, αν μαγευτείτε από την ομορφιά της και είστε ένας από τους λάτρεις της, επισκεφτείτε το τμήμα της απευθείας. Θα σας αρέσει να βλέπετε τη συλλογή από ταινίες POV και ερωτικά υλικά που πρωταγωνιστεί η Jessica.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά να δείτε εδώ στο Spizoo. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων για αυτές τις γυναίκες όσον αφορά τη σεξουαλική ευχαρίστηση, είτε δάχτυλα, ντίλντο, δονητές, είτε κάτι ακόμα πιο ασυνήθιστο. Επίσης, το περιεχόμενο του Spizoo θα προσελκύσει τους λάτρεις του gonzo πορνό που δείχνει ωμό σεξ και δεν χάνει τον χρόνο σας με μια πλοκή. Ως εκ τούτου, ποτέ δεν θα βαρεθείτε τις πολλές επιλογές για εξερεύνηση.

spizoo mona

Υπάρχουν άλλα αστέρια εκτός από την Jessica Jaymes στο Spizoo;

Αυτό το πορνογραφικό δίκτυο διαθέτει περισσότερες από 500 όμορφες πορνοστάρ. Αυτές οι κυρίες γνωρίζουν τους ρόλους και τους σκοπούς τους και οι άνθρωποι στο Spizoo κατάλαβαν τι έκαναν όταν επέλεξαν τις γυναίκες για τον ιστότοπό τους. Διάλεξαν σχολαστικά αυτές τις γυναίκες αφού είναι, τελικά, το είδος των κοριτσιών που θα ήθελε να δει κάθε πολίτης πορνό. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε αυτές τις κυρίες με βάση την ταυτότητά τους ή το κύρος τους. Αυτές οι καυτές γυναίκες θα κάνουν μπινελ, αναλ, βαθιά διείσδυση, θέα POV και χαϊδεύοντας, καθώς και γλείψιμο κώλου, γδύσιμο και πολλά άλλα.

πορνοστάρ spizoo

Επιπλέον, ο δείκτης μοντέλου περιλαμβάνει προφίλ όλων των θηλυκών που έχουν εκτεθεί στο δίκτυο και παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για την πλειοψηφία τους, συμπεριλαμβανομένων στατιστικών, βιογραφιών και μιας λίστας επισημασμένων σκηνών. Οποιοδήποτε από τα μοντέλα του δικτύου μπορεί να αξιολογηθεί και να σχολιαστεί επίσης.

Λεπτομέρειες ιδιότητας μέλους του Spizoo.com

Εάν θέλετε πρόσβαση σε όλο αυτό το εξαιρετικό υλικό που περιλαμβάνει τους πιο καυτούς ερμηνευτές πορνό του δικτύου, θα πρέπει να αγοράσετε μία από τις συνδρομές τους. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών και Paypal. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή, λήψη και χρήση όλων των άλλων πλεονεκτημάτων ιστότοπου με οποιαδήποτε από αυτές τις συνδρομές:

 • Δοκιμή 2 ημερών - 2.00 $
 • 30 ημέρες πλήρης πρόσβαση  -  $ 9.95
 • 90 ημέρες πλήρης πρόσβαση  - $ 59.95
 • 365 ημέρες πλήρης πρόσβαση -  $ 60.00
spizoo αμοιβή

Περισσότερα προνόμια

Το να είσαι μέλος εδώ στο Spizoo συνεπάγεται απεριόριστη λήψη και ροή. ουρα! Η μεγάλη πλειοψηφία των ταινιών στο Spizoo είναι προσβάσιμες σε Full HD, που αντιπροσωπεύονται από αρχεία mp1080 4p με ρυθμό μετάδοσης περίπου 8000 kbps. Αυτές οι δυνατότητες ροής και λήψης είναι αρκετές για μια ευχάριστη εμπειρία προβολής. Υπάρχουν διάφοροι κωδικοποιητές βίντεο προσβάσιμοι για παρακολούθηση και λήψη επίσης, και η επιλογή του σωστού είναι απλή: ποιότητα 1080p Full HD, 720p HD, 480 και 360 SD. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε εικόνες σε μια συλλογή zip υψηλής ανάλυσης.

spizoo περισσότερο

Επιπλέον, θαυμάζω το Spizoo και άλλους ιστότοπους που έχουν κατά νου ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να επισκέπτονται βιομηχανίες πορνό. Συγχαρητήρια για αυτήν την πλατφόρμα καθώς αποδεικνύει την ανησυχία της παρέχοντας υπηρεσίες γονικής πρόληψης. Με αυτό, θα μπορούσατε να έχετε τη δύναμη να επιλέξετε και να κρατήσετε τα παιδιά σας από το ακατάλληλο σεξουαλικό θέμα που εισάγεται τόσο ελκυστικά σε αυτό το σημείο.

Τα υπέρ και τα κατά του Spizoo.com

PROS:

 • Έντονα σκληρά περιεχόμενα
 • Υψηλής ποιότητας και ανάλυσης 4k
 • Φτηνές χρεώσεις συμμετοχής
 • Φιλικό προς κινητά και όλες τις συσκευές
 • Δυναμική πλατφόρμα
 • Φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό και χαρακτηριστικά
 • Σύνθετες επιλογές αναζήτησης
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Καυτές πορνοστάρ

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να γυαλίσει άλλα χαρακτηριστικά
 • Απαιτείται ιδιότητα μέλους για πρόσβαση σε ολόκληρες λειτουργίες ιστότοπου

12 καλύτεροι ιστότοποι premium πορνό παρόμοιες με το Spizoo.com:

# 1 - brazzers

ιστότοπος brazzers

Το Brazzers είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας μέχρι σήμερα. Με την πάροδο των ετών, έχει διατηρήσει για να δώσει στο κοινό του τα καλύτερα και αχνότερα βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν παρέλειψε ποτέ να ανεβάσει μια ποικιλία θεμάτων. Συμπεριλαμβανομένων, λεσβιακό φύλο, σκληροπυρηνικό, σαγηνευτικό MILF, έφηβοι, ζωντανός ερασιτέχνης και πολλά άλλα.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Κάθε μέρα, πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος, για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το 2019 το λέει όλα.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική μας για το Brazzers.

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - Μόφος 

νέα αρχική σελίδα mofos

Ο Mofos είναι ο κορυφαίος ιστότοπος πορνό υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο και θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους χώρους για εξερεύνηση. Πράγματι, υπάρχει ένα αξιοπρεπές ποσό πορνογραφικών βίντεο εδώ. Όλα είναι με μοναδικές σκηνές, σενάρια και διαφορετικούς ηθοποιούς. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ειδών, όπως χτυπήματα, ξανθιές, MILF, ανταλλαγή ζευγαριών και ερασιτεχνική ρύθμιση. Σαφώς, όλα τα μέλη παρακολουθούν ελεύθερα όλο το περιεχόμενο εδώ χωρίς προβλήματα καθυστερήσεων και χαμηλής ποιότητας απόδοσης.

Αναθεώρηση Mofos εδώ.

PROS:

 • Περιέχει διαφορετικούς ιστότοπους που έχουν μοναδικές δυνατότητες
 • Όλα τα βίντεο της συλλογής είναι υψηλής ποιότητας
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι αξιοπρεπής και πολύ ομαλή
 • Τα μοντέλα παρέχουν μια πλήρη περιγραφή του εαυτού τους

Μειονεκτήματα:

 • Εάν θέλετε να κάνετε λήψη, πρέπει να δώσετε επιπλέον χρήματα
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προηγμένη αναζήτηση

# 3 - Στρίγγλα 

εικονιδια σπιτι

Με κάθε βίντεο που τραβάτε υπέροχα σε ποιότητα 4K, το Vixen σας επιτρέπει να απολαμβάνετε βίντεο σε σκηνές Ultra HD με όλο τον ρομαντισμό και το σούπερ ατμό σεξ. Οι πανέμορφες πορνοστάρ κοσμούν τα βίντεό τους σε καυτό σεξ ή ευχαρίστηση και μπορείτε να επιλέξετε από τη συλλογή περιεχομένου τους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Αν και ο ιστότοπος είναι αρκετά νέος και δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί από τους περισσότερους οπαδούς πορνό, το Vixen έχει σταθεροποιήσει την κατάστασή του με μια σταθερή ροή ενημερώσεων που είναι όλες αποκλειστικές.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Vixen.

PROS:

 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Φωτογράφιση Vixen Angle και BTS

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικοί αριθμοί βίντεο και μοντέλων
 • Προ-ελεγχόμενες πωλήσεις

# 4 - TeamSkeet

ιστότοπος team skeet

Ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος πορνό σήμερα είναι το Team Skeet. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος στοχεύει να παρέχει τις καλύτερες μικροσκοπικές και χαριτωμένες εφήβες πορνοστάρ. Αυτά τα κορίτσια είναι ερασιτέχνες στον κλάδο αλλά ήδη εκπληρώνουν τις σκληρές φαντασιώσεις σας. Επίσης, το Team Skeet έχει πολλά θέματα για να απολαύσετε, όπως κασέτες σεξ POV, ταμπού οικογένειας, μαθήτριες και πολλά άλλα. Πάνω απ 'όλα, υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις για τη συλλογή βίντεο 1080p. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε πολλά βίντεο κάθε μέρα.

Ολόκληρη η κριτική του TeamSkeet εδώ.

PROS:

 • Η λήψη ταινιών είναι διαθέσιμη
 • Οι ταινίες είναι σε ποιότητα HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming ταινίες
 • Υπάρχουν πολλά διάσημα αστέρια εφήβων

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι από τους ιστότοπους που εμφανίστηκαν σταμάτησαν να ανεβάζουν περιεχόμενο
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 5 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

realkings σπίτι

Το Reality Kings είναι ένας από τους καλύτερους ιστοχώρους πορνό premium. Στην πραγματικότητα, τα περιεχόμενα εδώ δεν είναι συνηθισμένα. Αντ 'αυτού, έχει πολλές φανταστικές σκηνές και ανάλυση υψηλής ποιότητας κάμερας. Επίσης, υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή από τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη. Συμπεριλαμβανομένων των καυτών MILFs, των σαγηνευτικών νέων κοριτσιών, του γαμπρού, του γαμπρού, του ερωτικού μασάζ, των ψεύτικων γιατρών κ.λπ. Πράγματι, το Reality Kings είναι ο βασιλιάς του πορνό που κανένας άλλος ιστότοπος δεν μπορεί να ταιριάξει.

Πλήρης κριτική RealityKings.

PROS:

 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι μόνο 1 $
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις βίντεο
 • Ένας μεγάλος αριθμός συλλογών πορνό
 • Όλα τα πιο καυτά και πιο δημοφιλή pornstars είναι όλα εδώ

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν έως και 50 βίντεο την ημέρα

# 6 - Κακός άγγελος 

ιστοσελίδα evilangel

Το EvilAngel.com δημιουργήθηκε το 2004 και έκτοτε έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι τόσο συναρπαστικό και έχει επικεντρωθεί σε έντονο υλικό. Πράγματι, μιλάμε για υπερχείλιση γάιδαρων με εκσπερματώσεις, εκρηκτικά στόματα και συμμετέχετε σε πολλούς τύπους άγριων σεξ σκηνών.

PROS:

 • Έχει πολλά σκληρά και έντονα πορνό
 • Η μηνιαία συνδρομή είναι πολύ προσιτή
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24/7
 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και 4K
 • Το ενημερωτικό δελτίο είναι διαθέσιμο για ενημερώσεις περιορισμένων προσφορών και δωρεάν περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές οι χρήστες αντιμετωπίζουν καθυστέρηση

# 7 - Bang.com

λήψη του bang.com

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ολόκληρη σειρά πορνογραφικών βίντεο, σας συνιστώ να επισκεφτείτε το Bang.com. Φυσικά, σκεφτείτε το ότι κερδίζει τη λαχειοφόρο αγορά. Το ωραίο μέρος αυτής της πλατφόρμας είναι ότι, με τόσα πολλά από τα πιο καυτά πορνοστάρ στην επιχείρηση ψυχαγωγίας ενηλίκων, προσφέρει συνεχώς φανταστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, το Bang.com θεωρείται κορυφαία μάρκα στην επιχείρηση ψυχαγωγίας για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Τελικά, η πλατφόρμα εξακολουθεί να προσλαμβάνει νέους πορνοστάρ σε αυτόν τον ιστότοπο για διαφήμιση.

Πλήρεις λεπτομέρειες του Bang.com εδώ.

PROS:

 • Κατεβάστε απεριόριστα πορνό βίντεο κάθε μέρα
 • Το Bang Originals είναι η πιο αγαπημένη ενότητα αυτού του ιστότοπου
 • Κάθε μέρα, ο ιστότοπος ενημερώνει τη συλλογή του και προσθέτει νέα βίντεο
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συσκευές FireTV και ROKU μέσω της εφαρμογής
 • Χιλιάδες βίντεο στη βιβλιοθήκη με χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μια δωρεάν δοκιμή είναι προσβάσιμη εντός 2 ημερών

# 8 - bangbros 

οικογενειακές τοποθεσίες bangbros

Το BangBros είναι ένας από τους καλύτερους ιστοτόπους πορνό premium. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, είναι λόγω των υψηλής ποιότητας βίντεο που παρήγαγαν καθημερινά. Σίγουρα, έχει μια καταπληκτική λίστα με τα πιο καυτά αστέρια pornstars και ερασιτέχνες αστέρες έτοιμους να κάνουν την προβολή σας ευχάριστη και ενδιαφέρουσα.

Λόγω της δημοτικότητάς του, πολλοί πορνοστάρ έχουν καταφέρει στο κεντρικό στάδιο και είναι γνωστοί παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα, το BangBros αυξάνει τους οπαδούς του καθημερινά και έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες βάσεις θαυμαστών που έχουν σημειωθεί ποτέ.

Πλήρης κριτική BangBros.

PROS:

 • Χιλιάδες πορνό επιλογή
 • Η λήψη είναι διαθέσιμη
 • Ενημερώνει τακτικά για να παρέχει νέο περιεχόμενο στους χρήστες
 • Εύκολη αναζήτηση βίντεο λόγω κατηγοριών

Μειονεκτήματα:

 • Για να δείτε βίντεο ανάλυσης 4K, πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό

# 9 -  Tiny4k

tiny4k σπίτι

Σύμφωνα με το όνομά τους, η πλατφόρμα δίνει επιπλέον χαρά σε λάτρεις του πορνό που λατρεύουν μικρά και μικρά νεαρά μοντέλα σε ακραία δράση με άντρες και δονητές που είναι υπερβολικά μεγάλοι για αυτούς. Η συνδρομή κάθε χρήστη περιλαμβάνει ταινίες υψηλής ευκρίνειας, μια βολική περιοχή μελών, πρόσθετες διαδραστικές δυνατότητες και μια φανταστική προσφορά εγγραφής μπόνους που σας παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυό τους.

Λάβετε την πλήρη κριτική του Tiny4k τώρα.

PROS:

 • Αποκλειστικό περιεχόμενο με μικρές κυρίες
 • Καλές λειτουργίες ροής και λήψης
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Περιεχόμενο 4k εξαιρετικά υψηλής ποιότητας
 • Με δοκιμαστική ιδιότητα μέλους
 • Διαδραστικά χαρακτηριστικά
 • Καυτό κορίτσια
 • Μεγάλη γκάμα επιλογών λήψης

Μειονεκτήματα:

 • Απουσία κατηγοριών και σύνθετων επιλογών αναζήτησης
 • Πληρώστε επιπλέον για δίκτυα μπόνους
 • Αρκετά μια μικρή πλατφόρμα και κοινότητα
 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για μοντέλα

# 10 - PropertySex

propertysex main

Το PropertySex δεν είναι μόνο ένας σκληρός ιστότοπος πορνό αλλά και ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας σήμερα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο ιστότοπος αφορά κυρίως κτηματομεσίτες που πωλούν σπίτια, και σε αντάλλαγμα, σκατά τους. Υπάρχουν πολλές σκηνές και ιστορίες για παρακολούθηση, και σίγουρα, κάθε βίντεο είναι μοναδικό και συναρπαστικό. Τελικά, πραγματοποιούνται τακτικές ενημερώσεις στον ιστότοπο κάθε εβδομάδα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τα αγαπημένα σας κορίτσια από την τεράστια συλλογή τους.

Λεπτομέρειες πλήρους PropertySex με ένα κλικ.

PROS:

 • Πολλά βίντεο πορνό βίντεο ακίνητης περιουσίας σε ποιότητα HD
 • Οι πορνοστάρ είναι υψηλού επιπέδου και υπέροχοι
 • Εβδομαδιαίες ενημερώσεις του ιστότοπου και του περιεχομένου
 • Παραγωγή υψηλής αξίας για κάθε σκηνή

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη θα χρειαστεί επιπλέον πληρωμή

# 11 - Fakehub 

fakehub

Ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας, το Fakehub έχει μεταφέρει τα πράγματα σε διαφορετικό επίπεδο. Πράγματι, δίνει στους πιστούς θεατές μια ενδιαφέρουσα ιστορία και νέους χαρακτήρες για να απολαύσουν. Επίσης, έχει πολλές σέξι, όμορφες ηθοποιού πορνό που παίζουν επαγγελματικά μπροστά από την κάμερα. Πάνω απ 'όλα, έχει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες, μπόνους και βίντεο υψηλής ανάλυσης για να απολαύσετε όλη την ημέρα.

Πλήρης Κριτική Fakehub εδώ.

PROS:

 • Κάθε μέρα, υπάρχουν νέα βίντεο που μεταφορτώνονται
 • Το περιεχόμενο ενημερώνεται τακτικά
 • Οι αυθεντικοί ιστότοποι βρίσκονται μέσα στη σελίδα
 • Η εμπειρία χρήστη είναι εκπληκτική και ο σχεδιασμός είναι απλός
 • Τα μέλη θα βιώσουν πολλά οφέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η Σύνθετη Αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη
 • Δεν υπάρχει αναζήτηση λέξεων-κλειδιών
 • Η αγγλική γλώσσα δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένους επιλεγμένους ιστότοπους

# 12 - XEmpire 

xempire

Λέξεις όπως «μαζικές» και «αξιοσημείωτες» όταν σκέφτομαι μια αυτοκρατορία δημιουργούν μια εικόνα στο μυαλό μου. Περιμένω κάτι τεράστιο και εντυπωσιακό από το XEmpire και δεν απογοητεύτηκα καθόλου! Με τις εκπληκτικά καλοδουλεμένες και όμορφες πορνογραφικές σκηνές, το XEmpire έχει σίγουρα μια αυτοκρατορία συλλογών που ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες μου.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε βίντεο πλήρους διάρκειας σε ανάλυση υψηλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι απλές και φιλικές προς το χρήστη
 • Διατίθενται βίντεο ποιότητας 4K και συνολικής ποιότητας HD
 • Διαθέτει 4 μοναδικούς και αξέχαστους ιστότοπους με χιλιάδες διαφορετικές συλλογές

Μειονεκτήματα:

 • Έχει ημερήσιο όριο λήψης 300 GB
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει περιορισμένες λεπτομέρειες και πληροφορίες

Τελικές λέξεις

Αν αναζητάτε τον τέλειο ερωτικό και πορνογραφικό ιστότοπο για τις ανάγκες σας στο χτύπημα, αρπάξτε την ευκαιρία και αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο Spizoo.com τώρα. Οι επιλογές πλοήγησης καθιστούν απλή την περιήγηση στη συλλογή και το ευρετήριο μοντέλων περιλαμβάνει προφίλ και βιογραφικά για όλες τις πορνοστάρ στον ιστότοπο. Θα είστε στην ευχάριστη θέση να επισκεφθείτε, καθώς αυτή η πλατφόρμα είναι εξαιρετική στην παρουσίαση κλασικού πορνό σε διάφορα είδη.

Συνολικά, το Spizoo είναι ένα όμορφο μέρος για να πάτε αν θέλετε πορνό υψηλής ποιότητας με κορυφαίους ερμηνευτές πορνό. Όμορφες γυναίκες, έντονες σεξουαλικές σκηνές και ένα ευρύ φάσμα ενεργειών. Όλα αυτά είναι στην υψηλότερη διαθέσιμη ανάλυση 4K. Τέλος, μπορείτε να πάρετε όλες αυτές τις λιχουδιές με τη φθηνότερη δυνατή συνδρομή και συνδρομή. Με μόνο $ 60 ετησίως, θα είστε άγριοι και τρελοί. επωφεληθείτε από αυτά τα προνόμια τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή