Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

ThotHub & 11 Παρόμοιες ιστότοποι με το Thothub.tv (Διαρροές Snapchat Nudes, Twitch Nudes, Patreon και Youtube Streamers)

Σύνδεσμος ιστότοπου: https://www.thothub.tv

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το ThotHub.tv

αρχική σελίδα τηλεόρασης thothhub

Είστε έτοιμοι για να δείτε διαρροές κλιπ από το Snapchat, hot porn videos, σέξι selfies και βίντεο από gamer babes και πολλά άλλα; Το ThotHub είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος σε τέτοια σέξι πράγματα και είναι ένας από τους πρώτους λίγους του είδους του, που επικεντρώνεται σε εξειδικευμένες θέσεις κυρίως για κορίτσια gamer και γνωστά streamers. Αυτός ο ιστότοπος είναι ιδανικός για παιδιά gamer που θέλουν να διασκεδάσουν μέσω σέξι κλιπ όμορφων κοριτσιών.

Το ThotHub.tv είναι περισσότερο από τον ερασιτεχνικό και σπιτικό ιστότοπό σας για ενήλικες που εξυπηρετεί τα καυτά κορίτσια gamer, τα μοντέλα cosplay, καθώς και τα κορίτσια cam. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να επιλέξετε από έναν μεγάλο αριθμό καυτών νεαρών μωρών που επιθυμούν να επιδείξουν το σώμα τους, να αυνανιστούν και να πατήσουν για μετρητά σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες όπως Patreon, Instagram, Snapchat, ακόμη και πλατφόρμες ροής όπως το Twitch και το OnlyFans. Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες αυτών των μωρών μπορούν να προβληθούν δωρεάν και μπορείτε να τα βρείτε όλα σε έναν μόνο ιστότοπο.

Ο ιστότοπος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά η ανάπτυξή του και το κοινό του έχει φτάσει σε μεγάλα ύψη στο σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν συνδεδεμένοι - αυτό οφείλεται κυρίως στη μαζική συλλογή φωτογραφιών και βίντεο από σέξι μωρά που ενεργοποιούν όλους. Όλα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι καλά οργανωμένα. βίντεο, φωτογραφίες και μια μοναδική ενότητα που ονομάζεται ASMR ή "ψιθύρισμα πορνό". Το ASMR, όπως γνωρίζουμε, επικεντρώνεται στους ευαίσθητους ήχους και σε αυτήν την ενότητα, πειράζεστε με σέξι ήχους που δεν θα αφήσουν τίποτα στη φαντασία σας. Έχει επίσης διαφορετικά σενάρια παιχνιδιού ρόλων, αλλά δίνει έμφαση στους σεξουαλικούς ήχους, όπως σχίσιμο υφασμάτων, ή κορίτσια και παιδιά που χτυπούν και αυνανίζονται με τεράστια ευχαρίστηση. Εκτός από αυτές τις κύριες ενότητες, έχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών για κάθε πορνό που θα θέλατε να δείτε: μητέρες ή / και αδέλφια, έφηβοι, κορίτσια gamer, πρωκτικό, κρέμα πίτας, μοντέλα cosplay και ούτω καθεξής. Παίρνετε την ιδέα τώρα - το ThotHub σας προσφέρει μια ποικιλία από πορνογραφικά βίντεο και εικόνες από καλή ποιότητα.

Το ThotHub φαίνεται επίσης καθαρό και εύκολο στα μάτια, με τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη διεπαφή του, αλλά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια βελτίωση, ειδικά στις επιλογές ταξινόμησης και την αποτελεσματικότητα της αναζήτησης. Η δυνατότητα αναζήτησης είναι πολύ βασική και οι γκαλερί και οι ενότητες βίντεο δεν κατηγοριοποιούνται καλά. θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια λίστα AZ με ονόματα μοντέλων ή κάτι τέτοιο. Αν και ο ιστότοπος είναι ως επί το πλείστον δωρεάν, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που θα είναι διαθέσιμες μόνο με συνδρομητική συνδρομή premium. Τα ιδιωτικά δωμάτια συνομιλίας, το φόρουμ των μελών, η εμπειρία χωρίς διαφημίσεις και τα αιτήματα προτεραιότητας για οποιοδήποτε περιεχόμενο που θέλετε να δείτε είναι μόνο μερικά από τα προνόμια επί πληρωμή στον ιστότοπο.

Αυτό είναι μια διαφορετική θέση και στυλ από τους ιστότοπους πορνό στους οποίους έχουμε συνηθίσει και η ThotHub προσφέρει τις υποσχέσεις της στα μέλη. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δείτε ερασιτέχνες και σπιτικά πορνό βίντεο με πρωταγωνιστές μοντέλα cosplay, νέα κορίτσια με κάμερα και μωρά gamer. Όντας ένα από τα πρώτα αυτού του τύπου, το ThotHub έχει τώρα πολλές παρόμοιες ιστοσελίδες με την ίδια ιδέα. Εάν θέλετε να ελέγξετε άλλους παρόμοιους ιστότοπους, διαβάστε και διαλέξτε αυτούς τους άλλους γυμνούς ιστότοπους Snapchat και είστε έτοιμοι για μια σέξι απόλαυση.

11 εναλλακτικές λύσεις για το ThotHub.tv:

# 1: Άτακτος Mag

άτακτος

Είναι ένα πράγμα που βλέπουμε τους ανθρώπους να κάνουν σεξ μπροστά από την κάμερα, είναι ένα άλλο θέαμα να τους βλέπουν να το κάνουν την πρώτη φορά! Οι πραγματικοί ερασιτέχνες βρίσκονται εδώ και είναι ένας από τους πρωτότυπους ερασιτεχνικούς ιστότοπους για να καλύψουν μια τέτοια θέση, έχει εξελιχθεί με επιτυχία σε μια γνωστή πλατφόρμα πορνό. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλη εμπειρία μπροστά από την κάμερα, τα Naughty Mag babes είναι επαγγελματίες και είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Επαγγελματίες φωτογράφοι και βιντεογράφοι εργάζονται επίσης για να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο Naughty Mag. Μπορείτε να ανακαλύψετε νέα ταλέντα, είτε στις κατηγορίες των εφήβων, των MILFs, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη θέση NSFW. Μπορούν να μεταδοθούν περισσότερα από 700 βίντεο σε πλήρη HD και να ληφθούν σε ανάλυση 1080p υψηλής ποιότητας. Ο ιστότοπος φαίνεται επίσης καθαρός και μοντέρνος, με εύκολη πλοήγηση στη διεπαφή και σχεδιασμό που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές. Μπορείτε εύκολα να εργαστείτε γύρω από τη μηχανή αναζήτησης και περιήγησης, καθώς ταξινομούνται καλά για την εξυπηρέτησή σας.

PROS:

 • Πολλά βίντεο μπορούν να μεταδοθούν σε ροή και να ληφθούν σε πλήρη HD
 • Τα νέα βίντεο μεταφορτώνονται τέσσερις φορές την εβδομάδα
 • Ορισμένα βίντεο έχουν επιλογή λήψης 4K
 • Σχεδιασμός που ανταποκρίνεται σε κινητά
 • Φιλικό προς το χρήστη interface
 • Επιλογές και κατηγορίες μενού με καλή ταξινόμηση
 • Τα σετ φωτογραφιών είναι διαθέσιμα σε αρχεία zip

Μειονεκτήματα:

 • Τα παλαιότερα βίντεο εξακολουθούν να είναι σε ποιότητα SD
 • Ορισμένα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα για ροή
 • Ορισμένες λήψεις είναι σε ανάλυση χαμηλής ποιότητας
 • Η σύνθετη αναζήτηση δεν είναι πλήρως εξοπλισμένη

# 2: Δείτε το GF μου

φαινομενικά

Αφιερωμένο στην παραγωγή σπιτικού ερασιτεχνικού πορνό, θα έχετε μια έκπληξη βλέποντας καυτές φίλες να αυνανίζονται, να κάνουν τρίο, πρωκτικό σεξ, εκδίκηση σεξ, κολέγιο κολέγιο και πολλά άλλα. Πολλά ερασιτέχνες μωρά κάνουν το πορνό τους και το See My GF είναι ένας από τους πολλούς ιστότοπους όπου μπορούμε πάντα να έρθουμε και να παρακολουθήσουμε όλα τα άτακτα και άγρια ​​πράγματα που μπορούν να προσφέρουν. Είναι μια τεράστια πλατφόρμα για κορίτσια πορνό και ερασιτέχνες που υποβάλλονται από χρήστες Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να καυχηθεί με τους αριθμούς τους - σχεδόν 4000 βίντεο, 7000 σύνολα φωτογραφιών και πολλά όμορφα ερασιτεχνικά hotties για να γεμίσει την οθόνη σας. Ο ιστότοπος επικεντρώνεται σε όλο το ερασιτεχνικό ερασιτεχνικό πορνό, ώστε να μπορείτε να το βλέπετε πάντα ωμό και συναρπαστικό. Οι τακτικές ενημερώσεις είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα. προσθέτουν νέο περιεχόμενο αρκετές φορές την ημέρα.

PROS:

 • Εκατοντάδες πραγματικούς ερασιτέχνες
 • Μαλακό έως σκληρό πορνό είναι διαθέσιμο
 • Τακτικές ενημερώσεις πολλές φορές την ημέρα
 • Οργανωμένη λίστα σε κατηγορίες και ετικέτες για εύκολη αναζήτηση
 • Έχουν «σχετικό» περιεχόμενο ειδικά επιμελημένο για κάθε χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Τα σπιτικά πορνό βίντεο δεν είναι σε ποιότητα HD
 • Ο φωτισμός και η κάμερα σε βίντεο θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια βελτίωση
 • Τα περισσότερα περιεχόμενα έχουν υδατογράφημα με διαφορετικό όνομα ιστότοπου
 • Τα περιεχόμενα δεν είναι αποκλειστικά

# 3: Γιάνκηδες

αλήθεια

Αυτός ο ιστότοπος γιορτάζει τις γυναίκες των οποίων ο κύριος στόχος είναι να διασκεδάζουν ενώ παρακολουθείτε. Ένα αξιοσημείωτο πράγμα για το Yanks.com είναι ότι ρυθμίζουν τα περιβάλλοντά τους για να δώσουν προτεραιότητα και να διασφαλίσουν τη μέγιστη ευχαρίστηση ενώ τα κορίτσια το κάνουν. Σέξι αυνανισμός από τα αγαπημένα σας μωρά, ακόμη και βίντεο για κορίτσια είναι εδώ. Οι οργασμοί και η ωμή απόλαυση των κοριτσιών είναι πάντα αυθεντικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν ακούτε πάντα για τις γυναίκες που αυνανίζονται επειδή συνήθως σχετίζεται με τους άνδρες, αλλά με το Yanks.com, οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα ότι το κάνουν όσο και οι άντρες. Κάθε περιεχόμενο δημιουργείται και παράγεται από γυναίκες, οπότε όλα είναι αυθεντικά και χωρίς σενάριο. Όταν ακούτε τη λέξη «yank», οι άντρες θα έρθουν αμέσως στο μυαλό, αλλά σε αυτόν τον ιστότοπο για ενήλικες, παρακολουθήστε σέξι κορίτσια να το κάνουν ενώ διασκεδάζετε επίσης. Ένα άλλο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί σχετικά με το Yanks.com είναι ότι δίνουν πίσω σε συναδέλφους γυναίκες μέσω του έργου Φιλανθρωπίας. Κάθε 1 $ από τις πωλήσεις τους επιστρέφεται σε έναν οργανισμό που ονομάζεται «Call to Safety», ο οποίος είναι γνωστός για την ενδυνάμωση των γυναικών που είναι θύματα κακοποίησης και σεξουαλικής βίας.

PROS:

 • Περίπου 3000 βίντεο ερασιτεχνικών πορνό κοριτσιών
 • Οι γυναίκες χρησιμοποιούν μια ποικιλία ερωτικών παιχνιδιών για αυνανισμό και απόλαυση
 • Πραγματικοί οργασμοί από πραγματικά ερασιτέχνες κορίτσια
 • Βίντεο HD και τακτικές ενημερώσεις
 • Τα βίντεο μπόνους περιλαμβάνουν συνεντεύξεις και κλιπ BTS
 • Έχει φιλανθρωπικό έργο για συναδέλφες
 • Εύκολη πλοήγηση στη διεπαφή του ιστότοπου
 • Ο δείκτης μοντέλου διευκολύνει την αναζήτηση των αγαπημένων σας κοριτσιών

Μειονεκτήματα:

 • Τα παλαιότερα βίντεο δεν έχουν ακόμη μετατραπεί σε καλύτερη ποιότητα
 • Ορισμένα βίντεο, ιδίως παλαιότερα, φαίνονται κοκκώδη και δεν είναι οπτικά ελκυστικά
 • Ο τρόπος οργάνωσης των βίντεό τους μπορεί να προκαλέσει σύγχυση
 • Οι κατηγορίες και τα αντικείμενα είναι παντού
 • Σε αντίθεση με τον ισχυρισμό του ότι παράγεται 100% από γυναίκες, υπάρχουν μερικά βίντεο από άντρες

# 4: Γκαλερί για φίλες

κοπέλες

Συγκεντρώνοντας ανθρώπους από όλο τον κόσμο και μοιράζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις φίλες και τις συζύγους τους που κάνουν σέξι πράξεις, το Girlfriend Galleries κάνει τη δουλειά του καλά για να διασκεδάσει όλους. Με πολύ περιεχόμενο που υποβάλλεται από τους ίδιους τους χρήστες, μπορείτε να δείτε τα κορίτσια που είναι οργανωμένα από τη χώρα προέλευσής τους και συμπεριλαμβανομένων πολλών ετικετών. Τα φετίχ και οι φαντασιώσεις σας θα ικανοποιηθούν μόνο με μια επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο - καυτά κορίτσια από διαφορετικά μέρη, μεγέθη και ηλικίες ποζάρουν, πειράζουν και γαμήσουν μπροστά από την κάμερα για εσάς. Μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητες του ιστότοπου ως δωρεάν χρήστης, αλλά αν εγγραφείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιο βολικές επιλογές, όπως να αφήσετε σχόλια σε φωτογραφίες και βίντεο μοντέλων, να ανεβάσετε το δικό σας περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσετε αγαπημένα.

PROS:

 • Πολύ σπιτικό περιεχόμενο
 • Hotties από όλο τον κόσμο
 • Καθαρή και απλή σχεδίαση ιστότοπου
 • Υποστηρίζεται κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Μη αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Πολλές διαφημίσεις και συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους πορνό
 • Μερικά περιεχόμενα χαμηλής ποιότητας

# 5: NSFW σε Snap (nsfw247.to)

nsfwonsnap

Ένα διαφορετικό είδος ιστότοπου για ερασιτέχνες ενήλικες, προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως Snapchat, OnlyFans, Patreon και από ιστότοπους όπως το MyPublicDreams. Περίπου 10,000 βίντεο μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο, ο οποίος κατηγοριοποιείται από τον ιστότοπο προέλευσής τους. Παρόλο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποιες βελτιώσεις στις επιλογές ταξινόμησης και στο σχεδιασμό ιστότοπων, είναι ήδη καλό το ότι τα μοντέλα τους έχουν μεμονωμένα προφίλ και επισκόπηση περιεχομένου. Οι αναρτήσεις ταξινομούνται επίσης βάσει της δημοτικότητας, ώστε να μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε την τύχη σας με τις βασικές δυνατότητες αναζήτησης. Σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε καμία δεκάρα και εξακολουθείτε να βλέπετε περιεχόμενο από το Snapchat και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.

PROS:

 • Δωρεάν βίντεο από το Snapchat και άλλους ιστότοπους
 • Τα περισσότερα περιεχόμενα είναι σε ποιότητα HD
 • Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο δωρεάν
 • Υποστηρίζεται κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα πανό
 • Δεν υπάρχουν βασικές επιλογές ταξινόμησης
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου φαίνεται κολλώδης και ξεπερασμένος

# 6: My Sex Mobile

mysexmobile

Σε μια εποχή όπου σχεδόν όλοι είναι κολλημένοι στα τηλέφωνά τους όλη την ώρα, φανταστείτε τη συγκίνηση που θα έδινε για να παρακολουθήσετε πορνό που γυρίστηκε απευθείας από ένα κινητό τηλέφωνο; Με το My Sex Mobile, μπορείτε να δείτε τα σέξι κορίτσια να διασκεδάζουν και να παίζουν άτακτα με φίλτρα Snapchat, να πατήσουν και να πιπιλίζουν πουλί, να απολαμβάνουν τρίο και απλά να απολαμβάνουν την καταπληκτική σεξουαλική τους ζωή. Η εμπειρία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν ποτέ τόσο καυτή με αυτές τις 100% πραγματικές ιστορίες σεξ από πραγματικούς ανθρώπους. Τα περιεχόμενα έχουν την ίδια σπιτική ταινία σεξ, καθώς πυροβολείται από άτομα που χρησιμοποιούν τα smartphone τους. Αν και οι περισσότεροι υποβάλλονται από ερασιτέχνες φανατικούς πορνό, υπάρχουν επίσης μερικοί που πυροβολούνται από επαγγελματίες του κλάδου.

PROS:

 • Ορισμένα πορνοστάρ έχουν υποβάλει τα περιεχόμενά τους εδώ
 • Βίντεο υψηλής ανάλυσης
 • κινητό ανταποκρίνεται
 • Εξαιρετικές επιλογές ταξινόμησης, βασικές δυνατότητες αναζήτησης και ετικέτες
 • Ενότητα συνεργατών που προβάλλει τα προφίλ τους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν προσφέρονται ιστότοποι μπόνους
 • Χωρίς Αγαπημένα
 • Δεν υπάρχει δείκτης μοντέλου
 • Περιορισμένος αριθμός συλλογής

# 7: Συνομιλία εκδίκηση

συνομιλία

Τα ερασιτέχνα μωρά είναι εδώ για τις άτακτες πράξεις μέσω φωτογραφιών Snapchat, διαρροών συνομιλίας και δημοσιεύσεων selfies. Μια τεράστια συλλογή εικόνων και βίντεο που συνήθως λαμβάνονται από στιγμιότυπα και κείμενα πρώην φίλων, το Chat Revenge είναι ένα καταφύγιο για να βλέπεις τα κορίτσια να έχουν σέξι διασκέδαση στην κάμερα. Όντας ένας μεγάλος ιστότοπος με σχεδόν 9000 γκαλερί και 6000 βίντεο, μπορείτε να δείτε πολλές σέξι φωτογραφίες κοριτσιών που τραβήχτηκαν ή μοιράστηκαν από τους φίλους τους, συμπεριλαμβανομένων ατμών σπιτικών βίντεο σεξ, με όλα τα BJ, ωμό σεξ, τρίο, πρωκτικό σεξ και πολλά άλλα . Είναι ιδανικό για όποιον συμμετέχει σε κάποια καυτή ερασιτεχνική δράση.

PROS:

 • Συλλογή μεγάλου μεγέθους
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να ταξινομηθούν μέσω ονόματος, ημερομηνίας ή δημοτικότητας
 • Οι ετικέτες κατηγοριών διευκολύνουν την αναζήτηση
 • Οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες σε αρχεία zip
 • Τα βίντεο μπορούν να μεταδοθούν μέσω Flash και είναι επίσης δυνατή η λήψη τους
 • Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Δίκτυο GF για περισσότερο ερασιτεχνικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Οι εικόνες και τα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας
 • Δεν υπάρχουν πρόσφατες ενημερώσεις
 • Περιορισμένες επιλογές προβολής
 • Δεν υπάρχει ευρετήριο μοντέλου που να δείχνει κάποιες πληροφορίες για τα κορίτσια
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο
 • Μη αποκλειστική συλλογή περιεχομένου

# 8: Δημιουργικό πορνό

Creativeporn

Σύμφωνα με το όνομα του ιστότοπού του, όλα τα περιεχόμενα είναι εμπνευσμένα από την πρόσφατη και ακόμη και την αρχαία ιστορία. Μπορείτε επίσης να βρείτε κινούμενες σκηνές, θέματα από την Barbie και το Snapchat και πολλά ακόμα προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε παρακολουθώντας βίντεο για ενήλικες. Εάν έχετε φτάσει ποτέ σε ένα σημείο όπου αισθάνεστε σαν να παρακολουθείτε το σκληρό πορνό γίνεται βαρετό, τότε θα έχετε μια ανάσα καθαρού αέρα με το Creative Porn. Θέλοντας να τονίσουν πώς το πορνό είναι μια νέα μορφή τέχνης, στοχεύουν να πυροβολήσουν περιεχόμενο για ενήλικες που δεν έχουν ξαναδεί. Εάν ακούσετε το όνομα του ιστότοπου έχει θέσει κάποιες προσδοκίες, θα ανακαλύψετε τελικά ότι ο ιστότοπος θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας με τη συνολική τους ιδέα, το σχεδιασμό του ιστότοπου και τη δημιουργικότητά τους στη μαγνητοσκόπηση πορνό.

PROS:

 • Αποκλειστικές σκηνές που δημιουργούνται δημιουργικά
 • Βίντεο 4K που παράγονται σε υψηλή ποιότητα και αξία
 • Ο ιστότοπος λειτουργεί καλά σε οποιαδήποτε κινητή διεπαφή
 • Οι ετικέτες είναι διαθέσιμες για εύκολη περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μόνο 12 βίντεο διαθέσιμα για ροή
 • Τα περιεχόμενα δεν φέρουν ημερομηνία, οπότε δεν θα γνωρίζετε πόσο συχνά ο ιστότοπος ενημερώνει το περιεχόμενο
 • Χωρίς φωτογραφικά σύνολα, μόνο καταγραφές βίντεο
 • Δεν εμφανίζονται πληροφορίες μοντέλου ή ακόμη και bios
 • Ο ιστότοπος δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες
 • Χωρίς περιεχόμενο μπόνους

# 9: Παρακολουθήστε το GF μου

ρολόι

Παρακολουθήστε το My GF με ερασιτέχνες φίλες που δείχνουν κάποια σέξι μπροστά από την κάμερα. Θα δείτε κάποια μωρά να διασκεδάζουν με ερωτικά παιχνίδια ή ακόμα και να κάνουν σεξ με τους φίλους τους ή πώς εμφανίζεται ο ιστότοπος. Υπάρχουν πάνω από 12,000 βίντεο πορνό και σχεδόν 18,000 σύνολα φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε σίγουρα να περάσετε καλά περιηγηθείτε σε οτιδήποτε θα ταιριάζει στα γούστα και τις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές σπιτικές σκηνές, παραστάσεις κάμερας, στριπτίζ και σχεδόν κάθε σεξουαλική πράξη, φετίχ και τσακίσματα. Το περιεχόμενό τους προγραμματίζεται επίσης τακτικά, ώστε να μπορείτε να βλέπετε πάντα κάτι νέο και δελεαστικό κάθε εβδομάδα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε δωρεάν, αλλά όπως και σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο για ενήλικες, έχουν επίσης premium συνδρομή που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πολύ περισσότερο, και σας δίνουν ακόμη και πρόσβαση σε άλλους δημοφιλείς ιστότοπους πορνό.

PROS:

 • Πολλές ερασιτεχνικές σκηνές πορνό για να διαλέξετε
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Πρόσβαση σε άλλους ιστότοπους ερασιτεχνών
 • Φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο δεν είναι σε HD
 • Ο ιστότοπος δεν φαίνεται καλός
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις και πανό
 • Μη αποκλειστική συλλογή πορνό

# 10: Κωδικοποιημένο

σεξουαλικά

Υπάρχει πραγματικά κάτι για την παρακολούθηση κάτι που προορίζεται να παραμείνει ιδιωτικό, έτσι δεν είναι; Είτε πρόκειται για περιεχόμενο από διασημότητες, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες αστέρες πορνό, υπάρχει αυτή η συγκίνηση που φέρνουν ταινίες σεξ και συναφή πράγματα. Αν και η συλλογή του ιστότοπου δεν είναι τόσο μεγάλη σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους πορνό, μπορείτε να πείτε ότι εκτιμούν την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Είναι μια σπιτική θέση πορνό, αλλά υπάρχουν πολλά βίντεο HD ερασιτεχνικών κοριτσιών και σετ φωτογραφιών με επιλεγμένα celebs. Το SexTapped λειτουργεί με έναν πολύ απλό και απλό τρόπο. Έχουν έξι μεγάλες κατηγορίες για να φιλτράρουν τα βίντεό τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επιλογές φιλτραρίσματος ή να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες αναζήτησης που θα σας δώσουν μερικές δεκάδες προτάσεις για να διαλέξετε. Έχουν επίσης μια λίστα με διασημότητες που μπορείτε να ελέγξετε αν σας ενδιαφέρει να δείτε διαρροές για αυτά.

PROS:

 • Διαρροές διασημοτήτων και ερασιτεχνικό / επαγγελματικό περιεχόμενο πορνό
 • Απλός και απλός ιστότοπος
 • Εύκολο στη χρήση χαρακτηριστικά και φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται η λήψη βίντεο ή φωτογραφιών
 • Μικρή συλλογή περιεχομένων σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους
 • Θα πρέπει να εγγραφείτε για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δυνατότητες του ιστότοπου

# 11: Αισθάνομαι τον εαυτό μου

αν είμαι ο εαυτός μου

Αυτός ο ιστότοπος έχει ανοιχτόμυαλο και άτακτους ερασιτέχνες είναι έτοιμοι για κάποιο χρόνο παιχνιδιού αυνανίζοντας και λαμβάνοντας πραγματικούς οργασμούς για να το δουν όλοι. Τα περιεχόμενα είναι επαγγελματικά γυρισμένα αλλά υπάρχουν και μερικά σπιτικά και σχόλια από τα κορίτσια για να τα παρακολουθήσετε στις ιδιωτικές τους περιπέτειες. Υπάρχουν ακόμη και μερικές σκηνές όπου τα κορίτσια βοηθούν άλλα κορίτσια να διασκεδάσουν. Ένα πράγμα που μπορείτε να είστε σίγουροι είναι ότι οι οργασμοί τους εδώ είναι 100% πραγματικοί.

PROS:

 • Χωρίς ψεύτικους οργασμούς
 • Πολλά βίντεο 1080p μπορείτε να παρακολουθήσετε
 • Τα εργαλεία και οι δυνατότητες περιήγησης είναι αρκετά βολικά
 • Προφίλ με πληροφορίες μοντέλων
 • Έχει ένα ενεργό φόρουμ για τους χρήστες να μοιράζονται τις σκέψεις τους

Μειονεκτήματα:

 • Χαμηλότερο όριο λήψης
 • Η ποιότητα των ροών εξαρτάται από το διαδίκτυο
 • Ξεπερασμένη διεπαφή
 • Δεν ανταποκρίνεται σε κινητά
 • Οχι φωτογραφίες

Τελευταία λέξη

Μερικές φορές κουράζουμε να παρακολουθούμε σκληρό πορνό, ειδικά γνωρίζοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος του είναι σενάριο και εξωπραγματικό. Αυτά τα Οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω είναι μια ανάσα καθαρού αέρα από τα συνηθισμένα κλασικά πορνό που παρακολουθούμε, καθώς τα περισσότερα είναι σπιτικά και αστέρια ερασιτέχνες κορίτσια. Τα περισσότερα από αυτά προέρχονται επίσης από τις ιστορίες Snapchat των κοριτσιών, ή ακόμη και από άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που έχουν εκτεθεί ή διαρρεύσει για να δουν όλοι. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει πραγματικά μια διαφορετική αίσθηση να παρακολουθείτε ένα από αυτά τα πράγματα, ε; Έτσι, εάν είστε άρρωστοι από το συνηθισμένο πορνό που παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, προχωρήστε και απλώς επισκεφθείτε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους και προτιμάτε κάποιες λιχουδιές που συνήθως περιλαμβάνουν σέξι κορίτσια που διασκεδάζουν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή