Ενημερώθηκε στις: 6 Δεκεμβρίου 2021

Αναθεώρηση Tiny4k

& 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνογραφικού ενδιαφέροντος όπως το Tiny4k.club

Δείξτε μου 12 Premium Εναλλακτικές τοποθεσίες πορνό για το Tiny4k.club

tiny4k σπίτι

Σας αρέσει να παρακολουθείτε μικροσκοπικές κυρίες να κάνουν σεξουαλικό σεξ με πολύ ψηλότερους άντρες; Εάν αυτό είναι το είδος σας, τότε ζευγάρια και σεξουαλικές συναντήσεις από το Tiny 4K θα είναι ακριβώς στο δρόμο σας. Και, ενώ το μέγεθος είναι σχετικό, τα τεράστια πουλί των ανδρών σε αυτόν τον ιστότοπο φαίνονται τεράστια. Το Tiny4k είναι ένας πολύ νέος ιστότοπος, λειτουργεί μόνο για λίγα χρόνια. Ως εκ τούτου, σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κόσμο των ταινιών fuck, το Tiny4k όχι μόνο επέζησε, αλλά τώρα έχουν κατά μέσο όρο μερικές εκατομμύρια προβολές κάθε μήνα.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://tiny4k.club/

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει βίντεο 4K ή Ultra HD, από μικροσκοπικές γυναίκες που ζυγίζουν λιγότερο από 100 κιλά, διασκεδάζοντας σε τεράστια στρόφιγγα. Ίσως αναρωτιέστε πόσο καλό είναι το 4K. Το πρότυπο HD έχει τώρα ανάλυση 1920 × 1080 pixel. Με 4K, έχουν γεμίσει σε 4096 × 2160 pixel, με αποτέλεσμα τεράστιες ταινίες με απίστευτη λεπτομέρεια. Πράγματι, η περιέργειά σας για τον ιστότοπο αυξάνεται. Λοιπόν, είναι χαρά μου να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, γι 'αυτό.

Επιπλέον, πρέπει να επισημάνω πώς πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για ιστότοπους όπως το Tiny4K. Τι με έκανε να το πω αυτό; Λοιπόν, τα περιεχόμενα υψηλής ευκρίνειας που εστιάζουν σε αυτά τα νεαρά, λεπτά και μικρά κορίτσια έχουν κάπως περιστραφεί σε όλο τον κόσμο της πορνογραφίας. Από τα συμβατικά καμπυλωτά σώματα που τραβούν την προσοχή και τα μεγάλα βυζιά, είναι μια μεγάλη έκπληξη που αισθάνεστε έντονη ικανοποίηση που βλέπουν τα χαριτωμένα κορίτσια να απολαμβάνουν ζεστό σεξ με μεγάλους άντρες. Τώρα, είστε πιο περίεργοι για το τι προσφέρει αυτός ο ιστότοπος; Ορίστε.

Τι θα δω στο Tiny4k;

Παρατήρησα σε αυτήν την πλατφόρμα ότι οι σκηνές αρχίζουν συνήθως με αισθησιακές και ρομαντικές συναντήσεις μεταξύ ηθοποιών και ηθοποιών. Φυσικά, τα πειράγματα εδώ και εκεί ακολουθούνται από έντονες κινήσεις όπως αυτό που όλοι αγαπάμε πίπα, κάνουμε έρωτα και χύσιμο. Όλα αυτά και άλλα γυρίστηκαν σε στυλ POV. Πιο συγκεκριμένα, ο ιστότοπος παρουσιάζει συνεχώς νέο νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα. Είναι επίσης πολύ βολικό να αποθηκεύσετε, να κατεβάσετε και να μεταδώσετε ροές στις αγαπημένες σας ταινίες.

Τεράστια Dicks και Σφιχτά Pussies παντού

Μερικά σύντομα δείγματα κλιπ είναι διαθέσιμα στη σελίδα προεπισκόπησης. Έχουν μήκος περίπου ένα λεπτό και είναι γεμάτα με γρήγορα και δυσάρεστα σκετς. Τα περιεχόμενα είναι αρκετά για να σας ενδιαφέρουν. Πράγματι, η αρχική σελίδα θα σας κάνει να γοητευτείτε. Επίσης, όταν έπεσα για πρώτη φορά στον ιστότοπο, είδα ότι η διάταξη είναι βασική αλλά επαρκής.

μικροσκοπική εικόνα

Οι γκαλερί σε αυτήν την πλατφόρμα έχουν λήψεις αρχείων zip, απλή περιήγηση και διαδραστικές δυνατότητες. Υπάρχει ένα ευρετήριο μοντέλων όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τις συνδέσεις τους με ταινίες. θα λατρέψετε επίσης τη χρήση του ιστότοπου και θα το βρείτε εξαιρετικά απλό και τεχνικά επιτευχθεί. Δεν είχα προβλήματα με την πλοήγηση ή δεν προέκυψαν τεχνικές δυσκολίες.

Οι σκηνές σεξ στο Tiny4K αξιοποιούν πλήρως τις διαφορές μεγέθους μεταξύ ανδρών και γυναικών ερμηνευτών. Τα μεγάλα παιδιά πατάνε στα μικρότερα ομόλογά τους, τραβώντας τα για όρθια χτυπήματα και πηγαίνοντας επιπλέον με διαφορετικές σεξουαλικές ρουτίνες και θέσεις. Είναι πολύ ενθουσιασμένος και διασκεδαστικό να βλέπεις αυτές τις πιο δραστήριες γυναίκες να τρέχουν για τόσο συγκρίσιμα τεράστια πουλί. Πράγματι, αυτοί είναι το όνομα της ετικέτας και του ιστοτόπου τους.

Λεπτομερής ματιά στο Tiny4k

Ως νέος ιστότοπος πορνό, το Tiny4k εξελίχθηκε σε μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες σελίδες πορνογραφίας. Είναι σχεδιασμένο και δομημένο με σύνεση, δημιουργώντας μια αρχική σελίδα που φορτώνει τις πρόσφατες ενημερώσεις και πληροφορίες. Θα δείτε ενότητες όπως σκηνές, κορυφαία βαθμολογία, κορίτσια, λεπτομέρειες σύνδεσης και πληροφορίες συμμετοχής. Θα εξοικειωθείτε με το πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ. Κάθε σκηνή περιλαμβάνει ένα τρέιλερ, εικόνες υψηλής ανάλυσης και στιγμιότυπα οθόνης.

Περιλάμβαναν επίσης πληροφορίες σχετικά με το μήκος, τη μέση βαθμολογία και την κατάταξη της σκηνής. Διατίθενται πολλές επιλογές ροής και λήψης, καθώς και μια λίστα με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για να παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τη σκηνή στα αγαπημένα σας και να τη δείτε αργότερα εάν δεν θέλετε να την δείτε αμέσως. Επιπλέον, το πρόγραμμα αναπαραγωγής ροής διαθέτει χειριστήρια έντασης και πλήρους οθόνης και λειτουργεί ωραία, με μερικά διαδραστικά στοιχεία κάτω από αυτό. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βαθμολογήσετε τις σκηνές, να ελέγξετε την κατάταξή τους και να κάνετε σχόλια στο κάτω μέρος της σελίδας.

μικροσκοπικό περιεχόμενο

Σκοπεύετε να εγγραφείτε; Ανετα!

Για να αποκτήσετε τα χέρια σας στη δελεαστική συλλογή αυτού του ιστότοπου και σε περιεχόμενο που αξίζει το fap, εγγραφείτε για μια περιορισμένη δοκιμή 1 ημέρας (1 $), η οποία θα ανανεωθεί αυτόματα ως μια δαπανηρή μηνιαία συνδρομή (39.95 $) Εκτός από αυτό, υπάρχουν επαναλαμβανόμενες συνδρομές για ένα μήνα (29.95 $), τρεις μήνες (59.73 $) και 12 μήνες (119.40 $).

Μπορείτε να εγγραφείτε μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο και να μην συμμετάσχετε σε κανέναν από τους συνδεδεμένους ιστότοπους εάν το επιθυμείτε, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε άλλα δίκτυα έναντι αμοιβής. Ωστόσο, εάν εγγραφείτε εδώ εκ των προτέρων, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια μοναδική προσφορά μέλους που σας παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυό τους με εφάπαξ χρέωση μόνο 70 $. Ως εκ τούτου, τα χρήματά σας είναι άξια, καθώς θα τρέχουν πολλά χιλιόμετρα από τρελό και χτύπημα. Αξιοσημείωτο, έτσι δεν είναι;

Εγγραφή: Αποκτήστε τα οφέλη και τις προσφορές

εγγραφή tiny4k

Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε απόλυτη πρόσβαση σε μοναδικές σκηνές και βίντεο με μέσο χρόνο ροής 30 λεπτών. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να έχετε υψηλή πρόσβαση σε γκαλερί υψηλής ανάλυσης και σετ αρπαγής οθόνης που μπορείτε να κατεβάσετε ως αρχεία Zip. Όλα τα βίντεο έχουν πολλές επιλογές λήψης και ροής. Ωστόσο, η ροή περιορίζεται στα 1080p, επομένως η λήψη είναι η μόνη μέθοδος προβολής σε 4K.

Κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, υπάρχουν περισσότερες από 250 ταινίες και γκαλερί φωτογραφιών για προβολή. Τα βίντεο σε μορφές MP4 (έως 4096 × 2160) και WMV (έως 1280 × 720) μπορούν να προβληθούν σε Flash player (έως 720p) και να ληφθούν σε MP4 (έως 4096 × 2160). Αυτά τα αρχεία super HD είναι αρκετά μεγάλα (μερικές φορές πάνω από 3 GB), γι 'αυτό λάβετε υπόψη σας πριν από τη λήψη.

Τι γίνεται με τις άλλες δυνατότητες; Η εμπειρία του κινητού Tiny4k;

Φυσικά, ξέρω ότι αναζητάτε επίσης απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. καλά, επιτρέψτε μου να σας δώσω τις σκέψεις μου. Το Tiny4k υιοθέτησε ορισμένα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά από άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Οι δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσής τους περιλαμβάνουν ένα παρόμοιο με το Facebook "Like system". Αυτό το χαρακτηριστικό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τις αντιδράσεις τους στα περιεχόμενα μετακινώντας το κουμπί Like.

Το κουμπί εμφανίζει αυτόματα μια ποικιλία από απαντήσεις emoji πέους που με έκανε να γελάω και να εκτιμώ την εξυπνάδα των δημιουργών του ιστότοπου. Και αν επιλέξετε ένα ωραίο, όπως το χαμογελαστό, η αντίστοιχη σκηνή θα προστεθεί αυτόματα στα αγαπημένα σας. Επιπλέον, κάτω από το βίντεο διατίθενται τρέιλερ, εικονίδια, φωτογραφίες και ληφθέντα βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε από ανάλυση 720p έως 4K, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο στο σκληρό δίσκο πριν ξεκινήσετε τη συλλογή.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε μια τεράστια βιβλιοθήκη βίντεο Tiny4k πριν από τη λήξη της ημέρας, καθώς το περιεχόμενό τους αποκτά μία από τις καλύτερες ιδιότητες στον κόσμο της πορνογραφίας. Επιπλέον, η εμπειρία για κινητά είναι εξίσου εξαιρετική με την πλατφόρμα της επιφάνειας εργασίας. Πράγματι, όλα σε αυτόν τον ιστότοπο λειτουργούν ομαλά και ενημερωμένα.

tiny4k εγγραφείτε

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Tiny4k.club

PROS:

 • Αποκλειστικό περιεχόμενο με μικρές κυρίες
 • Καλές λειτουργίες ροής και λήψης
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Περιεχόμενο 4k εξαιρετικά υψηλής ποιότητας
 • Με δοκιμαστική ιδιότητα μέλους
 • Διαδραστικά χαρακτηριστικά
 • Καυτό κορίτσια
 • Μεγάλη γκάμα επιλογών λήψης

Μειονεκτήματα:

 • Απουσία κατηγοριών και σύνθετων επιλογών αναζήτησης
 • Πληρώστε επιπλέον για δίκτυα μπόνους
 • Αρκετά μια μικρή πλατφόρμα και κοινότητα
 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για μοντέλα

12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας παρόμοιοι με το Tiny4k.club:

# 1 -  brazzers

ιστότοπος brazzers

Το Brazzers είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος και θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό premium μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμό βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος της κυκλοφορίας του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσετε μια ποικιλία θεμάτων. Συμπεριλαμβάνονται, λεσβιακό σεξ, σκληροπυρηνικοί, σαγηνευτικοί MILFs, έφηβοι, ζωντανές ερασιτέχνες και πολλά άλλα.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Κάθε μέρα, πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος, για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το 2019 το λέει όλα.

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 -  Βασιλιάδες της πραγματικότητας

realkings σπίτι

Το Reality Kings είναι ένας από τους καλύτερους ιστοχώρους πορνό premium. Στην πραγματικότητα, τα περιεχόμενα εδώ δεν είναι συνηθισμένα. Αντ 'αυτού, έχει πολλές φανταστικές σκηνές και ανάλυση υψηλής ποιότητας κάμερας. Επίσης, υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή από τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη. Συμπεριλαμβανομένων των καυτών MILFs, των σαγηνευτικών νέων κοριτσιών, του γαμπρού, του γαμπρού, του ερωτικού μασάζ, των ψεύτικων γιατρών κ.λπ. Πράγματι, το Reality Kings είναι ο βασιλιάς του πορνό που κανένας άλλος ιστότοπος δεν μπορεί να ταιριάξει.

Πλήρης κριτική RealityKings.

PROS:

 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι μόνο 1 $
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις βίντεο
 • Ένας μεγάλος αριθμός συλλογών πορνό
 • Όλα τα πιο καυτά και πιο δημοφιλή pornstars είναι όλα εδώ

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν έως και 50 βίντεο την ημέρα

# 3 -  FakeHub

fakehub

Διαθέτοντας μωρά σε μαλακό και σκληρό πορνό, με το FakeHub, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε ευχάριστες φωτογραφίες και βίντεο που σίγουρα θα αυξήσουν τις αισθήσεις σας. Σε αντίθεση με το όνομα του ιστότοπου, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα «ψεύτικο» σε αυτόν τον ιστότοπο - όλα είναι νόμιμα και 100% πραγματικά! Ψεύτικα ταξί, ψεύτικοι μπάτσοι, ψεύτικα καστ, ή άλλα ψεύτικα σενάρια ή ρόλους, αλλά με το πραγματικό και καυτό σεξ. Θα βρείτε τα κορίτσια να τοποθετούνται σε διαφορετικά σενάρια που σχεδόν πάντα οδηγούν σε κάτι σπουδαίο (και σεξουαλικό!).

Με FakeHub, όλες οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σας θα ζωντανέψουν εύκολα, καθώς μπορεί να υπερηφανεύεται για την πραγματική τους πορνογραφία και είναι διάσημες για την ευρεία κάλυψη θέσεων και κατηγοριών. Σεξ αυτοκινήτου; Σενάρια μετάδοσης; Θα βρείτε καυλιάρης έφηβους, MILFs και σχεδόν κάθε καυτή κυρία και άντρα σε βίντεο υψηλής ποιότητας και υπέροχο σεξ. Ο ιστότοπος χρησιμοποιείται εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να μπορείτε να περιμένετε ένα ευρύ φάσμα σκληρής δράσης.

PROS:

 • Τα περισσότερα μοντέλα προέρχονται από την Τσεχική Δημοκρατία
 • Άγρια έφηβοι και καυτά MILFs
 • Fake Taxi - πολύ δημοφιλές στους λάτρεις των πορνό
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή
 • Εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας και βολικά εργαλεία
 • Ένας διαφορετικός συνδυασμός γυναικείων αστεριών
 • Όλα τα βίντεο συνοδεύονται από υπότιτλους

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο θα κοστίσει επιπλέον
 • Δεν υπάρχει δείκτης μοντέλου
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση
 • Μερικοί ιστότοποι δικτύου δεν ενημερώνονται πλέον
 • Προς το παρόν σε προσωρινή παύση

# 4 - bangbros

bangbros

Για σχεδόν δύο εκπληκτικές δεκαετίες, το BangBros συνεχίζει να ευημερεί δημιουργώντας τα πιο kinkiest, πιο άγρια ​​και συναρπαστικά βίντεο σε όλους τους πιστούς θεατές του. Δημιουργήθηκαν αντίγραφα ασφαλείας με περισσότερους από πενήντα ιστότοπους που αφιερώνονται ξεχωριστά στην παροχή ποιοτικών πορνό βίντεο για την ευχαρίστησή σας. Πράγματι, μπορεί να καλύψει όλους τους τύπους σεξουαλικών ενδιαφερόντων, φετίχ, συστροφές και άλλες ερωτικές προτιμήσεις κάθε κοινού.

Σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη λίστα με τα πιο καυτά και πιο δημοφιλή πορνοστάρ, Το BangBros έχει άφθονο εκπληκτικό περιεχόμενο και χαρακτηριστικά για να απολαύσετε και να χαλαρώσετε. Κανένας άλλος premium ιστότοπος πορνό δεν μπορεί να ταιριάξει με αυτό που έχει επιτύχει η BangBros και τα μοναδικά πράγματα που μπορεί να προσφέρει. Πραγματικά, είναι το πραγματικό OG των πορνό!

PROS:

 • Είναι το σπίτι πενήντα καταπληκτικών ιστότοπων
 • Κάθε ιστότοπος που εμφανίζεται εδώ έχει χιλιάδες αποκλειστικά περιεχόμενα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Πολλές κατηγορίες και προτιμήσεις για εξερεύνηση
 • Διαθέτει καυτότερα και πιο δημοφιλή πορνοστάρ και ερασιτεχνικά μοντέλα
 • Το κοινό δοκιμάζει τόσο επαγγελματικές όσο και ερασιτεχνικές σκηνές
 • Βίντεο και γκαλερί φωτογραφιών υψηλής ποιότητας
 • Συμβατό τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να κατεβάσετε ό, τι θέλετε
 • Διατίθενται πολλές μορφές βίντεο για εύκολη προβολή
 • Η προηγμένη αναζήτηση είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι ιστότοποι που εμφανίζονται εδώ δεν ενημερώνονται τακτικά
 • Απαιτείται επιπλέον χρέωση για προβολή περιεχομένου 4K

# 5 - MileHighMedia

milehighmedia

Μπορείτε να καπνίζετε τις αρθρώσεις όσες επιθυμείτε, αλλά το είδος του υψηλού που παίρνετε από το κάπνισμα δεν θα φτάσει ποτέ στην κορυφή του MileHighMedia "υψηλό". Σίγουρα προσφέρει σεξουαλική ψυχαγωγία από μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματιών ενηλίκων ηθοποιών, πράγματι αυτός ο ιστότοπος έφερε βίντεο υψηλής ποιότητας στην οθόνη σας.

Το MileHighMedia είναι ένας φοβερός ιστότοπος πορνό με μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτηριστικά, βίντεο και σεξουαλικό περιεχόμενο για να απολαύσετε. Όλες οι σκηνές είναι εντυπωσιακές και γίνονται γαμημένες πανέμορφες γυναίκες. Σίγουρα θα σας αφήσει γευστικό. Παρομοίως, έχει μια εξαιρετική επιλογή δράσεων, φετίχ και στροφών για όλους τους λάτρεις με μοναδικά γούστα. Πράγματι, υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από πορνογραφικά βίντεο που σας περιμένουν.

Ανασκόπηση MileHighMedia εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο 4K διαθέσιμα
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Καταπληκτικός σχεδιασμός και χρηστικότητα
 • Ροή σε υψηλή ανάλυση
 • Η λήψη είναι γρήγορη και αξιόπιστη
 • Υπέροχη λίστα με πορνοστάρ τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες
 • Περιέχει αποκλειστικούς ιστότοπους στην τιμή ενός

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσει επιπλέον
 • Περιορισμένη περίοδος για δωρεάν δοκιμή

# 6 - DigitalPlayground

ψηφιακο σπιτι img

Το εκπληκτικό χαρακτηριστικό για Digital Playground είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργεί υψηλής ποιότητας πορνογραφία. Εκτός αυτού, αυτός ο ιστότοπος συγκαταλέγεται μεταξύ των ευρέως δημοφιλών και μεγαλύτερων πορνογραφικών εταιρειών των ΗΠΑ. Και πάλι, δημιουργήθηκαν πολλές μεγάλες ταινίες, με πρωταγωνιστές δημοφιλείς πορνοστάρ και ιστορίες. Έλαβαν ακόμη και πολλά επιχειρηματικά βραβεία, και τα περισσότερα από τα DVD τους κατατάχθηκαν ως κορυφαίες πωλήσεις. Σίγουρα, αυτό το μέρος είναι για εσάς. Πάνω απ 'όλα, ένα άλλο σπουδαίο πράγμα είναι ότι πολλές από τις κορυφαίες ηθοποιού πορνό της τελευταίας δεκαετίας ήταν εδώ.

PROS:

 • Έχει μια ματιά στα βίντεο που είναι διαθέσιμα στη σελίδα
 • Μπορείτε να εξοικονομήσετε μεγάλο χρηματικό ποσό όταν επωφεληθείτε από τη 12μηνη συνδρομή τους
 • Χιλιάδες βίντεο HD, 4K και κορυφαίας βαθμολογίας
 • Πλήρης πρόσβαση σε όλες τις σειρές και τα επεισόδια βίντεο
 • Μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση Blu-ray των DVD

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο είναι διαθέσιμη μόνο για μέλη premium

# 7 -  Μόφος

νέα αρχική σελίδα mofos

Η Mofos είναι η κορυφαία διαδικτυακή ιστοσελίδα πορνό υψηλής ποιότητας και θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους χώρους για εξερεύνηση. Πραγματικά, υπάρχει μια αξιοπρεπής ποσότητα πορνό βίντεο εδώ. Όλα είναι με μοναδικές σκηνές, ιστορίες και διαφορετικούς ηθοποιούς. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ειδών, όπως δουλειές πλήγματος, blondies, MILFs, ανταλλαγή ζευγών και ερασιτεχνικές ρυθμίσεις. Όλα τα μέλη παρακολουθούν ελεύθερα όλα τα περιεχόμενα εδώ χωρίς το πρόβλημα των καθυστερήσεων και της απόδοσης χαμηλής ποιότητας.

Πλήρης Αξιολόγηση Mofos εδώ.

PROS:

 • Περιέχει διαφορετικούς ιστότοπους με εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 • Όλα τα βίντεο της συλλογής είναι υψηλής ποιότητας
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι αξιοπρεπής και πολύ ομαλή
 • Τα μοντέλα παρέχουν μια πλήρη περιγραφή του εαυτού τους

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προηγμένη αναζήτηση

# 8 - PornstarNetwork

δίκτυο pornstart

Όπως λέει το όνομα, το Pornstar Network είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας που συγκεντρώνει όλα τα καλύτερα και επαγγελματικά πορνοστάρ σε ένα μέρος. Ωστόσο, ως premium ιστότοπος, όλες οι διασκεδαστικές και συναρπαστικές δυνατότητες απαιτούν πληρωμή πριν από την πρόσβαση. Πράγματι, όλα τα βίντεο είναι υψηλής ποιότητας και φωτογραφίζονται σε εκπληκτικές γωνίες.

PROS:

 • Οι κατηγορίες είναι πολλές και πολλά βίντεο από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε
 • Αποθηκεύει πολλά σέξι περιεχόμενα
 • Οι πορνοστάρ είναι υπέροχοι

Μειονεκτήματα:

 • Διάφορα vintage περιεχόμενα
 • Μερικά από τα βίντεο δεν έχουν ποιότητα HD

# 9 -  PropertySex

propertysex

Το Property Sex είναι μια σκληρή πλατφόρμα πραγματικότητας. Αυτό είναι όπου οι σαγηνευτικοί κτηματομεσίτες επιθυμούν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, καθώς δείχνουν ένα στρογγυλό γύρο όταν πρόκειται για την παραγωγή μιας αγοράς στο σπίτι. Επιπλέον, αποφασίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τη συμφωνία αποκαλύπτοντας τα pussies τους και επιτρέποντας στους πιθανούς πελάτες τους να σπάσουν τα σκατά από αυτά. Εάν και μόνο εάν, τα υπνοδωμάτια είναι πολύ μικρά ή η πίσω αυλή δεν είναι πραγματικά υπέροχη για παράδειγμα. Τέλος, κάθε εβδομάδα, το PropertySex εισάγει νέο περιεχόμενο και έχουν στη λίστα τα περισσότερα από τα καλύτερα κοτόπουλα στον κλάδο της πορνογραφίας.

PROS:

 • Μια μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο HD ακινήτων
 • Ενημερώσεις κάθε εβδομάδα
 • Υψηλής ποιότητας και καυτά pornstars
 • Η παραγωγή είναι πολύτιμη

Μειονεκτήματα:

 • Θα σας κοστίσει επιπλέον χρήματα κατά τη λήψη

# 10 -  Bang.com

bang.com

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ολόκληρη σειρά πορνογραφικών βίντεο, σας συνιστώ να επισκεφτείτε το Bang.com. Φυσικά, σκεφτείτε το ότι κερδίζει τη λαχειοφόρο αγορά. Το ωραίο μέρος αυτής της πλατφόρμας είναι ότι, με τόσα πολλά από τα πιο καυτά πορνοστάρ στην επιχείρηση ψυχαγωγίας ενηλίκων, προσφέρει συνεχώς φανταστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, το Bang.com θεωρείται κορυφαία μάρκα στην επιχείρηση ψυχαγωγίας για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Τελικά, η πλατφόρμα εξακολουθεί να προσλαμβάνει νέους πορνοστάρ σε αυτόν τον ιστότοπο για διαφήμιση.

PROS:

 • Κατεβάστε απεριόριστα πορνό βίντεο κάθε μέρα
 • Το Bang Originals είναι η πιο αγαπημένη ενότητα αυτού του ιστότοπου
 • Κάθε μέρα, ο ιστότοπος ενημερώνει τη συλλογή του και προσθέτει νέα βίντεο
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή FireTV και ROKU μέσω της εφαρμογής
 • Χιλιάδες βίντεο στη βιβλιοθήκη με χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μια δωρεάν δοκιμή είναι προσβάσιμη εντός 2 ημερών

# 11 -  RedTubePremium

redtubepremium

Ο ιστότοπος RedTubePremium.com είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ιστότοπους πορνογραφικού περιεχομένου στον κόσμο. Επομένως, εάν θέλετε να λάβετε δωρεάν ρητό περιεχόμενο, αυτό το σημείο είναι πραγματικά για εσάς. Προς το παρόν, απεικονίστε αυτές τις λειτουργίες και το περιεχόμενο σε μια έκδοση επί πληρωμή που δεν θα διακόψει τα διαφημιστικά σας βίντεο και θα συνοδεύσετε υλικό υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, το RedTubePremium.com θα σας στείλει παρομοίως πολλά βίντεο πλήρους μήκους και πολλά άλλα. Πραγματικά, αυτός ο premium ιστότοπος προσφέρει κλιπ για μια λογική τιμή από μεγάλες πλατφόρμες πορνό στον Ιστό. Το πιο σημαντικό, το ωραίο μέρος για αυτό, μπορείτε να συνδυάσετε όλο αυτό το περιεχόμενο σε μία τοποθεσία.

PROS:

 • Ο πιο δημοφιλής ιστότοπος πορνό εδώ και δεκαετίες
 • Δωρεάν δοκιμή εντός μίας εβδομάδας για να απολαύσετε τα οφέλη της premium συνδρομής
 • Έχει πολλά περιεχόμενα από Fakehub, Naughty America, Brazzers και πολλά άλλα
 • Διατίθενται πορνό HD VR
 • Η παρακολούθηση και η λήψη 4K Ultra-HD πορνό είναι δυνατή
 • Χωρίς ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

# 12 -  Twistys

twistys

Ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος πορνό premium είναι το Twistys. Για πολλά χρόνια, ο ιστότοπος δημιούργησε ένα σεβαστό όνομα στον κλάδο της πορνογραφίας. Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, το Twistys έχει μεταφέρει το περιεχόμενό του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Από γλυκά γυμνά κορίτσια έως σκληρά βίντεο, το περιεχόμενο εδώ είναι διαφορετικό και άφθονο. Επίσης, εάν θέλετε να δείτε τα πιο καυτά και πιο σέξι κοτόπουλα στον πλανήτη, κατευθυνθείτε στο Twistys και ικανοποιήστε με τα σέξι περιεχόμενά του.

PROS:

 • Δημιουργήθηκε ιστότοπος και αξιόπιστο όνομα
 • Διατίθενται πολλά μοντέλα
 • Περιεχόμενα όπως βίντεο είναι σε ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

Τελικές Σκέψεις

Σύμφωνα με το όνομά τους, η πλατφόρμα δίνει επιπλέον χαρά σε λάτρεις του πορνό που λατρεύουν μικρά και μικρά νεαρά μοντέλα σε ακραία δράση με άντρες και δονητές που είναι υπερβολικά μεγάλοι για αυτούς. Η συνδρομή κάθε χρήστη περιλαμβάνει ταινίες υψηλής ευκρίνειας, μια βολική περιοχή μελών, πρόσθετες διαδραστικές δυνατότητες και μια φανταστική προσφορά εγγραφής μπόνους που σας παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυό τους.

Επιπλέον, το Tiny4k μπορεί να μην έχει την πιο εκτεταμένη συλλογή πορνογραφίας στο Διαδίκτυο, αλλά έχει μία από τις πιο σημαντικές συλλογές. Τα κορίτσια είναι εκπληκτικά και εξειδικευμένα, η παραγωγή είναι άψογη και η εικόνα είναι πεντακάθαρη. Για τους θαυμαστές των μικρότερων πορνείων, το Tiny4k αξίζει να συμμετάσχετε. Με τα βίντεο εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας, οι πολίτες πορνό δεν θα πάρουν ποτέ αρκετές από τις προσφορές του ιστότοπου. Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε σε άλλους ιστότοπους υψηλής ποιότητας που θα σας δώσουν μια γεύση ικανοποίησης όπως το Tiny4k, αποκτήστε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους και να είστε ικανοποιημένοι 24/7:

 1. brazzers
 2. Βασιλιάδες της πραγματικότητας
 3. FakeHub

Καλή Διασκέδαση!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments