Ενημερώθηκε στις: 16 Μαΐου 2022

Box βίντεο

& 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το VideoBox.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VideoBox.com

videobox σπίτι

Το Video Box διατηρεί τη ζέστη με τη ζουμερή συλλογή του. Ο ιστότοπος είναι ο καλύτερος τρόπος για τη συλλογή των κομματιών των DVD για ενήλικες όλων και την αρχειοθέτησή τους σε μια εξαιρετική βιβλιοθήκη. Το Video Box προσφέρει μια λογική τιμή προσβάσιμη σε όλους τους λάτρεις του πορνό. Με αυτό, οι θαυμαστές μπορούν να παραμείνουν στον ιστότοπο και να κατανοήσουν κάθε θέση πορνό που τους αρέσει. Πράγματι, το Video Box έχει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο καυτά διαθέσιμα αρχεία. Ο ιστότοπος στοχεύει να προσφέρει καυτές προσφορές σε έναν εξαιρετικό τομέα. Μπείτε μέσα!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.videobox.com/

Επιπλέον, το Video Box έχει επί του παρόντος είκοσι χιλιάδες κομμάτια DVD για ενήλικες. Ολόκληρη η βιβλιοθήκη είναι τεράστια, με σχεδόν δεκαπέντε χιλιάδες βίντεο παντού. Με αυτούς τους τεράστιους αριθμούς, το Video Box εξακολουθεί να προσθέτει πέντε νέα υλικά κάθε μέρα. Ναι, και είναι περήφανοι που το ισχυρίζονται. Το Video Box υπόσχεται να προσφέρει μια νέα και ενημερωμένη συλλογή στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου. Ως εκ τούτου, θα έχετε όλη την πορνογραφία που θέλετε. Το Video Box είναι μια απίστευτη προσφορά με διάφορα χαρακτηριστικά και συναρπαστικό ερωτικό.

Πλαίσιο βίντεο: Αρχική εμφάνιση

Τη στιγμή που είδα το Video Box, κατάλαβα ότι η πλατφόρμα ξέρει ήδη πώς να πλασάρει τον εαυτό της. Οι προεπισκοπήσεις και οι μικρογραφίες είναι όλες γεμάτες από λαχταριστές ακαταμάχητες εικόνες. Οι θαυμαστές του πορνό θα απολαύσουν την εμφάνιση των μουνιών, του γλείψιμο, του πρωκτού, της διείσδυσης, του οργασμού και πολλά άλλα. Εκτός από αυτές τις τεράστιες λιχουδιές, το Video Box είναι επίσης φορητό και φιλικό προς τον χρήστη. Λοιπόν, θα το δούμε αργότερα καθώς εμβαθύνουμε στην κριτική.

Δυστυχώς, δεν είμαι σίγουρος για τη σύλληψη του Video Box. Λοιπόν, αυτή η λεπτομέρεια είναι η επόμενη αποστολή μας, φίλε, καθώς αυτή η ζωτική πληροφορία είναι αρκετά κρυμμένη. Τέλος πάντων, κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία και την οργάνωση του ιστότοπου, μπορεί κανείς να πει ότι το Video Box είναι ειδικός στην επιχείρηση. Αναμφίβολα, η πλατφόρμα είναι ένα μαγαζί γεμάτο γλυκά πορνό καλούδια. Το Video Box διαβεβαιώνει τους οπαδούς του ότι όλες οι προτιμήσεις, τα γούστα και οι εμμονές μπορούν να αποκτηθούν.

επάνω μέρος του κουτιού βίντεο

Σχεδιασμός ιστότοπου

Δεν ξέρω αν μοιραζόμαστε την ίδια παρατήρηση, αλλά τείνω να βρίσκω το σχέδιο συντριπτικό και συναρπαστικό ταυτόχρονα. Τα κορίτσια είναι παντού. Εκτός από το περιεχόμενο, το Video Box έχει μια τεράστια φωτογραφία διαφορετικών και καυτών κυριών στο βάθος. Ναι, αυτά τα θηλυκά ξέρουν ακριβώς πώς να σε γαργαλήσουν. Επιπλέον, ο ιστότοπος χρησιμοποίησε μπλε, μερικές αποχρώσεις του πορτοκαλί και του λευκού. Πρέπει να πω ότι η διάταξη εξυπηρετούσε τον σκοπό της, αλλά κάποια στιγμή βρήκα το σχέδιο λίγο ακατάστατο.

Ωστόσο, αυτή η γνώμη δεν σημαίνει ότι το Video Box δεν ξέρει πώς να παρουσιάσει τα υλικά του. Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα ήταν καλή στην ταξινόμηση και την τμηματοποίηση των steamy βίντεο. Ίσως η αξιοποίηση των χρωμάτων και οι συνδυασμοί να το δυσκόλεψαν αρκετά. Από την άλλη πλευρά, η επίσκεψη στο Video Box θα σας δώσει πράγματι μια ξεκάθαρη ατμόσφαιρα πορνογραφικού ιστότοπου. Όλα εδώ είναι καυτό πορνό. Τα μάτια σας θα ενθουσιαστούν με πολλές σεξουαλικές δραστηριότητες που θα θέλατε να μπορούσατε να ζήσετε. Πραγματικά, το Video Box τα έχει όλα.

πρόσφατο videobox

Όριο ηλικίας

Προτού ξεχάσω, επισκεπτόμενοι τη διαμονή στο VideoBox.com, πρέπει πρώτα να περάσετε μια δέσμευση περιορισμού μικρής ηλικίας. Λοιπόν, ξέρω ότι είστε εξοικειωμένοι με αυτό, αλλά για όσους χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση, το Video Box είναι αυστηρά μόνο για ενήλικες. Ως εκ τούτου, οι θαυμαστές του πορνό πρέπει να είναι δεκαοκτώ ετών και άνω πριν εισέλθουν στην πλατφόρμα. Ωστόσο, η ρύθμιση περιορισμού του Video Box δεν μπορεί να εγγυηθεί εκατό τοις εκατό φιλτράρισμα.

Ναι, οι ανήλικοι θαυμαστές μπορούν αμέσως να κάνουν κλικ στο κουμπί δεκαοχτώ ετών και άνω χωρίς αμφιβολία. Επιπλέον, το πάτημα αυτού του κουμπιού συνεπάγεται καθαρή υποβολή στους Όρους και Προϋποθέσεις του ιστότοπου. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες του ιστότοπου πρέπει επίσης να υποβάλλονται σε ρητό και ποικίλο σεξουαλικό υλικό γύρω από το Video Box. Έτσι, οι λάτρεις του πορνό μπορούν τώρα να εισέλθουν σε έναν παραδεισένιο τομέα σεξουαλικών θησαυρών όταν τελειώσουν.

εισαγάγετε το πλαίσιο βίντεο

Τα τμήματα του VideoBox

Το Video Box παρέδωσε όλες τις άτακτες ποικιλίες του σε κομμάτια. Η κύρια σελίδα εμφανίζει ολόκληρη τη συλλογή με φιλικό και απλό τρόπο. Δεν υπάρχει ποτέ αμφιβολία ότι το Video Box έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη. Στην πραγματικότητα, τα τμήματα είναι πολύ διαφανή. Εμφανίζει τους αριθμούς και τα στατιστικά στοιχεία ανά ενότητα. Αλλά προτού πάμε εκεί, το Video Box ισχυρίζεται ότι παρέχει πολλά ερωτικά καθώς υπόσχεται «5 Ημερήσιες ενημερώσεις σημαίνει ότι δεν τρέχουμε ποτέ» στην κορυφαία κεφαλίδα του.

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του ιστότοπου μπορούν να εντοπίσουν τα κουμπιά σύνδεσης μέλους, υποστήριξης, FAQ και Εγγραφή τώρα στο επάνω μέρος της σελίδας. Επιπλέον, η κεφαλίδα ενότητας εμφανίζει τα στατιστικά στοιχεία και τα τμήματα. Οι ενότητες περιλαμβάνουν Ταινίες, Σκηνές, Κλιπ, Πορνοστάρ, Στούντιο, Κόγχες και Καθημερινές ενημερώσεις. Επιπλέον, καθώς τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού προς τα κάτω σε ολόκληρο το πλαίσιο βίντεο, η σελίδα θα εμφανίζει αμέσως τις κορυφαίες λήψεις της εβδομάδας, τις πρόσφατες δημοφιλείς, τους κορυφαίους αστέρες του πορνό, τις δημοφιλείς θέσεις, τα στούντιο και πολλά άλλα.

στούντιο videobox

Στατιστικά του ιστότοπου

Πραγματικά, ο ιστότοπος δεν στεγνώνει ποτέ με τα καθημερινά πέντε φρέσκα υλικά του. Επί του παρόντος, το Video Box μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συνολική του συναρμολόγηση που καλύπτει 14 ταινίες, 234 σκηνές και 73 κλιπ. Όχι μόνο αυτό, το Video Box φιλοξενεί 492 δελεαστικούς και καυλιάρης αστέρες πορνό. Οι αριθμοί είναι αναμφισβήτητα τεράστιοι. Λοιπόν, δεν σταματά εκεί. ο τομέας περιλαμβάνει επίσης 197 στούντιο στη βιβλιοθήκη του. Αυτά τα στούντιο θα ανακουφίσουν επίσης τον μοναχικό πετεινό σας συνεισφέροντας υλικά στην πλατφόρμα. Τέλος, οι κόγχες και τα είδη πορνό θα σας ενθουσιάσουν με τις εκατό ποικιλίες του στη συλλογή.

Εγγυημένες στιγμές σπασμωδικής κίνησης

Ο τεράστιος αριθμός πορνογραφιών στο Video Box διαβεβαιώνει τους φανατικούς θαυμαστές ότι το τράνταγμα είναι πράγματι ικανοποιητικό εδώ. Εκτός από τα διάφορα δίκτυα και στούντιο που συνέβαλαν στο αποθετήριο, οι κόγχες είναι εξαιρετικές. Οι σκηνές είναι αξιόλογες. κάθε κλιπ αντιπροσωπεύει οργασμό και σεξουαλικές φαντασιώσεις. Επίσης, οι σεξουαλικές εμμονές σας θα ανάψουν με τα περιεχόμενα για πρωκτικό, εφήβους, πίπα, ομαδικό σεξ, μεγάλα βυζιά και κρεμόπιτα.

κόγχες του κουτιού βίντεο

Όχι μόνο αυτό, το Video Box εξυπηρετεί διάφορα cumshots, POV, λεσβίες, διαφυλετικά, παιχνίδια, αυνανισμό και περισσότερο καυλιάρης περιεχόμενο. Το Video Box δεν σταματά εκεί. ο ιστότοπος έχει πολλαπλές και ποικίλες προσφορές. Ένα από τα πολλά είναι η τηλεόραση Roku, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το κανάλι Roku απευθείας στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, τα βίντεο είναι επίσης υψηλής ποιότητας. Με αυτό, είναι εύκολο να φέρεις στον εαυτό σου ένα HD πορνό στο fap, φίλε.

Ποιότητα βίντεο VideoBox.com

Το σεξ από την Ασία, το έφηβο, το λεσβιακό και το MILF θα σας κάνει χαρούμενους με την ποιότητά του από 720p έως 1080p. Με αυτό, οι θαυμαστές μπορούν να απολαύσουν την ποικιλία υλικών στη λήψη ήχου. Όχι μόνο αυτό, δεν είναι περίεργο που πολλοί λάτρεις του πορνό παρελαύνουν στη γύρω περιοχή λόγω των επιλογών λήψης και της αναπαραγωγής υψηλής ευκρίνειας. Αυτά τα υλικά μπορούν να προβληθούν είτε σε 15 λεπτά είτε σε πλήρη διάρκεια.

videobox πορνοστάρ

Επιπλέον, οι ταινίες είναι επίσης διαθέσιμες για ροή και λήψη διαφόρων μορφών και πολλαπλών εύρους ζώνης. Επιπλέον, αποθηκεύστε το βίντεό σας που αξίζει τον κόπο με λίγα κλικ με τις εύκολες και γρήγορες μεθόδους λήψης του Video Box. Εκτός από αυτό, οι χρήστες του ιστότοπου μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν και να παρακολουθούν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και δημοφιλή βίντεο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε βρίσκονται. Πράγματι, οι θαυμαστές γίνονται αχνοί καθώς περιηγούνται στο θησαυροφυλάκιο του Video Box.

Γίνετε μέλος σήμερα!

Το Video Box προσφέρει επίσης συνδρομή που θα σας κοστίσει το μισό από τις τυπικές πληρωμές άλλων πλατφορμών. Ναι, οι προσφορές είναι από τις φθηνότερες. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δοκιμαστική συνδρομή, αλλά μόλις αποφασίσετε να επωφεληθείτε από μια πιο εκτεταμένη συνδρομή, σας περιμένουν εξαιρετικές προσφορές και εξοικονομήσεις. Τώρα, εάν προτιμάτε να δοκιμάσετε τη συνδρομή ενός μήνα, θα χρεωθείτε 15 $. Επίσης, η συνδρομή έξι μηνών κοστίζει 10 $ ανά μήνα. Καλή συμφωνία, πράγματι.

λογαριασμός videobox

Από την άλλη πλευρά, σημαντικές εξοικονομήσεις είναι εφικτές όταν αποφασίσετε να αποκτήσετε συνδρομή 12 μηνών. Ως εκ τούτου, με μόνο 8 $ το μήνα, μπορείτε τώρα να απολαύσετε τις πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου χωρίς όριο. Ωστόσο, δεν σταματά εκεί. είναι επίσης διαθέσιμη η συνδρομή για δεκαοκτώ (18) μήνες. Με αυτό, χρειάζεται μόνο να πληρώνετε 7 $ το μήνα για να επωφεληθείτε από αυτό. Εκτός από τη δωρεάν ροή και τις λήψεις, τα μέλη μπορούν να αρχίσουν να σχολιάζουν, να βαθμολογούν και να κάνουν διάφορες λειτουργίες ιστότοπου. Με το όνομα χρήστη, το email και τον κωδικό πρόσβασής σας, επιλέξτε τη συνδρομή σας σήμερα και γίνετε μέλος της κοινότητας.

Horny Ladies

Περιμένετε να δείτε όλες τις τραπεζικές, πιο καυτές, δελεαστικές και διάσημες προσωπικότητες εδώ στο Video Box. Είναι προφανές να συναντήσετε τους αγαπημένους σας πορνοστάρ με τις 12 κυρίες τους στον ιστότοπο. Πράγματι, χιλιάδες πορνοστάρ είναι τεράστιοι. Αυτοί οι αριθμοί προκαλούν αναμφισβήτητα τα βλέμματα. Καθημερινά μπορείτε να προσεγγίζετε διαφορετικούς αστέρες του πορνό. Ως εκ τούτου, σήμερα μπορείτε να αποφασίσετε να κοιτάξετε γύρω από τις λιχουδιές της Abella Anderson. την επόμενη μέρα θα ήταν η Angela White, η Elsa Jean, η Jessie Rogers και ούτω καθεξής.

προφίλ videobox

Επιπλέον, το Video Box προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και λεπτομερές προφίλ πορνό σταρ. Αν είστε περίεργοι για μια συγκεκριμένη προσωπικότητα, ελέγξτε την κατάστασή της και θα καυλιάρησετε περισσότερο. Κάθε προφίλ περιέχει τα γενέθλια ενός μοντέλου, το αστρολογικό ζώδιο, τον τόπο γέννησης, τα έτη δραστηριότητας, τις μετρήσεις, το ύψος, το βάρος και το χρώμα των ματιών. Το Video Box φρόντισε επίσης να συμπεριλάβει το χρώμα μαλλιών, τα τατουάζ, το piercing, την εθνικότητα και τον αριθμό των ταινιών. Μια σύντομη βιογραφία είναι διαθέσιμη και μια ενότητα σχολίων για τις σκέψεις και την εκτίμηση των θαυμαστών.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του VideoBox.com

PROS:

 • Τεράστιο αποθετήριο
 • Χιλιάδες κλιπ, σκηνές και ταινίες
 • Ένας καυτός και τεράστιος αριθμός πορνοστάρ
 • Ολοκληρωμένο προφίλ πορνό σταρ
 • Φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο
 • Προσιτές προσφορές
 • Εκατοντάδες κόγχες και στούντιο πορνό
 • Καθημερινές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα υλικά HD
 • Καταπληκτικός σχεδιασμός
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

12 Premium Porn ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το VideoBox.com:

# 1 - bangbros

bangbros

Το BangBros είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους premium πορνό στις μέρες μας. Αυτό που το καθιστά δημοφιλές από τα υπόλοιπα είναι τα υψηλής ποιότητας βίντεο που παράγουν καθημερινά. Πράγματι, έχει μια εντυπωσιακή λίστα με τις πιο καυτές πορνοστάρ και ερασιτέχνες σταρ που είναι έτοιμες να κάνουν την προβολή σας ευχάριστη και συναρπαστική. Λόγω της δημοτικότητάς του, πολλές πορνοστάρ εδώ έχουν γίνει κεντρική σκηνή και γνωστές παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα, η BangBros αυξάνει τους οπαδούς της καθημερινά και έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς οπαδούς που έχουν σημειωθεί ποτέ.

Ολόκληρη η κριτική του BangBros εδώ.

PROS:

 • Χιλιάδες πορνό επιλογή
 • Η λήψη είναι διαθέσιμη
 • Ενημερώνει τακτικά για να παρέχει νέο περιεχόμενο στους χρήστες
 • Εύκολη αναζήτηση βίντεο λόγω κατηγοριών

Μειονεκτήματα:

 • Για να δείτε βίντεο ανάλυσης 4K, πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό

# 2 - brazzers

ιστότοπος brazzers

Το Brazzers είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πορνογραφικούς ιστότοπους μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και γευστικά βίντεο. Από το 2005 που ξεκίνησε, ποτέ δεν παρέλειψε να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένου του λεσβιακού σεξ, των σκληροπυρηνικών, των σαγηνευτικών MILF, των εφήβων, των ζωντανών ερασιτεχνών και πολλών άλλων.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυλιάρη κοινότητα του καθημερινά, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα που βασίζονται σε χρήστες παγκοσμίως. Επίσης, η ομάδα των Brazzers κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την παραγωγή και το κόστος για να βεβαιωθεί ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος HD πορνό στον κόσμο το 2019 τα λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers.

PROS:

 • Εκτεταμένη συλλογή πορνογραφικών βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 3 - nympho

νύμφω σπίτι

Το Nympho.com φιλοξενεί καυλιάρα θηλυκά με αδηφάγο δίψα για έντονο σεξ. Σίγουρα, οποιοσδήποτε θα δυσκολευόταν να βρει λέξεις για να περιγράψει αυτές τις γυναίκες που υπάρχουν για σεξ. Αυτές οι νύμφες βιντεοσκοπούνται ενώ απολαμβάνουν υπέροχο σεξ με εξίσου όμορφους άντρες. Πρέπει να πω ότι το παρατσούκλι αυτού του ακραίου ιστότοπου είναι εξαιρετικό για να περιγράψει τι προσφέρει αυτός ο premium ιστότοπος στους πολίτες πορνό. 

Αναχωρώ Nympo σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Έντονη πορνογραφία
 • Νέοι και ζωντανοί πορνοστάρ
 • Διασκεδαστικό και αχνό site
 • Μηνιαίες ενημερώσεις
 • Ταινίες μεγάλης διάρκειας
 • Λήψεις καλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς δοκιμαστική συνδρομή
 • Αρκετά μικρή βιβλιοθήκη
 • Λίγα χαρακτηριστικά του ιστότοπου

# 4 - Σκόρερ 

έδρα της Σκόρλαντ

Το Scoreland μπορεί να υπερηφανεύεται για τους καθημερινούς πέντε χιλιάδες επισκέπτες του ιστότοπού του. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η πλατφόρμα ξέρει ακριβώς πώς να γαργαλάει τους θαυμαστές του πορνό, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγαλύτερο χρόνο που έχει εξυπηρετήσει την πελατεία της. Επομένως, εάν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε για την τεχνογνωσία του Scoreland, κοιτάξτε και εξετάστε μόνο την ηλικία του. σίγουρα, θα καταλάβετε πώς άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου.

Περισσότερα για Scoreland εδώ.

PROS:

 • Ωραία χαρακτηριστικά του ιστότοπου
 • Καταπληκτικές προσφορές
 • Τεράστια συλλογή πορνό
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Αναλυτικός δείκτης μοντέλου
 • Υλικά υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσετε για να απολαύσετε τις πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου

# 5 - Twistys

Twistys σπίτι

Ένας άλλος καλύτερος premium ιστότοπος πορνό σήμερα είναι το Twistys. Για πολλά χρόνια, ο ιστότοπος δημιούργησε ένα σεβαστό όνομα στη βιομηχανία πορνό. Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, το Twistys ανέβασε το περιεχόμενό του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Από γλυκά γυμνά κορίτσια έως σκληρά βίντεο, το περιεχόμενο εδώ είναι διαφορετικό και άφθονο. Επίσης, αν θέλετε να δείτε τους πιο καυτούς και σέξι νεοσσούς στον πλανήτη, απλώς κατευθυνθείτε στο Twistys και ικανοποιηθείτε με το σέξι περιεχόμενό του.

Δείτε την κριτική του Twistys.

PROS:

 • Δημιουργήθηκε ιστότοπος και αξιόπιστο όνομα
 • Διατίθενται πολλά μοντέλα
 • Περιεχόμενα όπως βίντεο είναι σε ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

# 6 - Teen Fidelity

μοντέλα εφηβικής πίστης

Το Teen Fidelity έχει ένα αρχείο που είναι τεράστιο και κυκλοφορεί μια ποικιλία νέων ταινιών κάθε εβδομάδα. Οι τακτικές ενημερώσεις δημιουργούν ενθουσιασμό από όλους τους λάτρεις του πορνό σε όλο τον κόσμο. Αυτό που τραβά επίσης την προσοχή των οπαδών του πορνό είναι οι υψηλές ποιότητες παραγωγής και οι πιο ελκυστικές διαθέσιμες ερμηνεύτριες. Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει μια εξαιρετική επιλογή, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής εφηβικής πορνογραφίας, με νεότερο βίντεο τώρα διαθέσιμο σε Ultra HD στα 5K. Ωστόσο, ακόμη και παλαιότερες ταινίες είναι διαθέσιμες σε 1080p και η ποιότητα είναι συνεπής.

Περισσότερα για το Teen Fidelity με ένα κλικ.

PROS:

 • Η εφηβική πορνογραφία στα καλύτερά της
 • Βίντεο ποιότητας 4k έως 5k
 • Διατίθεται σε διαφορετικές συσκευές
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Πίσω από τη σκηνή μπόνους πλάνα
 • Ιστότοποι μπόνους
 • Μαζική συλλογή ερωτικών περιεχομένων εφήβων
 • Αποτελεσματικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Μη διαθεσιμότητα κατηγοριών και ετικετών
 • Η λήψη έχει όρια
 • Χρειάζεται συνδρομή για πρόσβαση

# 7 - PropertySex 

ιδιότητα τελευταίας

Το PropertySex είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε με σκληρό περιεχόμενο. Είναι διάσημο για τα βίντεό του που περιέχουν κτηματομεσίτες που δείχνουν σαγηνευτικοί και γαμημένοι. Επίσης, το PropertySex παράγει μοναδικό νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα. Έτσι, υπάρχουν νέα διαθέσιμα βίντεο για να περιμένουμε. Πάνω από όλα, πήραν τα πιο ευχάριστα κορίτσια στο Διαδίκτυο σήμερα.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του PropertySex.

PROS:

 • Μια εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και HD
 • Υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση
 • Το Pornstars είναι μια καυτή και υψηλής ποιότητας επιλογή
 • Βάζει προσπάθεια και επενδύσεις στην ποιότητα παραγωγής

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πληρωμή

# 8 - Επιλογέας ζωής 

Εκπομπή LifeSelector

LifeSelector έχει μια έξυπνη ιδέα, ωστόσο δεν είναι η μόνη υπηρεσία φιλοξενίας που περιλαμβάνει διαδραστικές δυνατότητες στο υλικό της. Το μοναδικό σημείο πώλησης αυτής της πλατφόρμας πορνό είναι η διαδικασία ελέγχου της πορείας των γεγονότων σε ένα συγκεκριμένο σενάριο. Μπορείτε να διαλέξετε με ποιες γυναίκες θα βγείτε έξω, ποιες άλλες θα βιδώσετε και τον τρόπο να γαμήσετε τη συγκεκριμένη γκόμενα. Με αυτό το επίπεδο αφοσίωσης, μπορείτε να αναμένετε ότι η συνεδρία gangbang σας θα είναι πιο ζωντανή, αυθεντική και ελκυστική.

PROS:

 • Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες σκηνές
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Διαθέτει την καλύτερη συλλογή από τα πιο δημοφιλή μοντέλα
 • Λειτουργία Live Sex Cam
 • Διαδραστικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιπλέον ιστότοποι μπόνους
 • Η σύνθετη αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη
 • Χρησιμοποιεί πιστώσεις για να παρακολουθεί πορνό
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες λήψεις

# 9 - TeamSkeet 

Premium Skeet Team

Ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος πορνό σήμερα είναι το Team Skeet. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος στοχεύει να παρέχει τις καλύτερες μικροσκοπικές και χαριτωμένες εφήβες πορνοστάρ. Αυτά τα κορίτσια είναι ερασιτέχνες στον κλάδο αλλά ήδη εκπληρώνουν τις σκληρές φαντασιώσεις σας. Επίσης, το Team Skeet έχει πολλά θέματα για να απολαύσετε, όπως κασέτες σεξ POV, ταμπού οικογένειας, μαθήτριες και πολλά άλλα. Πάνω απ 'όλα, υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις για τη συλλογή βίντεο 1080p. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε πολλά βίντεο κάθε μέρα.

Ολόκληρη η κριτική του TeamSkeet εδώ.

PROS:

 • Η λήψη ταινιών είναι διαθέσιμη
 • Οι ταινίες είναι σε ποιότητα HD
 • Τα περιεχόμενα είναι αποκλειστικά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming ταινίες
 • Υπάρχουν πολλά διάσημα αστέρια εφήβων

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι από τους ιστότοπους που εμφανίστηκαν σταμάτησαν να ανεβάζουν περιεχόμενο
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 10 - Μόφος 

αρχική σελίδα mofos

Ο Mofos είναι ο κορυφαίος ιστότοπος πορνό υψηλής ποιότητας στο Διαδίκτυο και θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους χώρους για εξερεύνηση. Πράγματι, υπάρχει ένα αξιοπρεπές ποσό πορνογραφικών βίντεο εδώ. Όλα είναι με μοναδικές σκηνές, σενάρια και διαφορετικούς ηθοποιούς. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ειδών, όπως χτυπήματα, ξανθιά, MILF, ανταλλαγή ζευγαριών και ερασιτεχνική ρύθμιση. Σαφώς, όλα τα μέλη παρακολουθούν ελεύθερα όλο το περιεχόμενο εδώ χωρίς προβλήματα καθυστερήσεων και χαμηλής ποιότητας απόδοσης.

Αναθεώρηση Mofos εδώ.

PROS:

 • Περιέχει διαφορετικούς ιστότοπους που έχουν μοναδικές δυνατότητες
 • Όλα τα βίντεο της συλλογής είναι υψηλής ποιότητας
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι αξιοπρεπής και πολύ ομαλή
 • Τα μοντέλα παρέχουν μια πλήρη περιγραφή του εαυτού τους

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρήματα εάν θέλετε να κάνετε λήψη
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προηγμένη αναζήτηση

# 11 - Bellesa 

Πορνοστάρ της BellesaFilms

Bellesa πορνό είναι ένας ιστότοπος πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε σήμερα. Παράγουν πορνό βίντεο φτιαγμένα για την ευχαρίστηση των γυναικών. Επιπλέον, τα θέματά τους περιέχουν γυναίκες ερμηνεύτριες που διασκεδάζουν με τον εαυτό τους αντί να είναι αντικείμενο ευχαρίστησης. Πράγματι, υπάρχει μια εκτενής παρουσίαση της ισότητας, η οποία είναι ένα κρίσιμο συστατικό του φεμινιστικού πορνό.

PROS:

 • Απλός σχεδιασμός, αλλά κομψός
 • Εύκολο στην περιήγηση και φιλικό προς τον χρήστη
 • Η κοινότητα προωθεί ένα θετικό περιβάλλον
 • Δημιουργήστε πραγματικό σεξ
 • Τα αστέρια έχουν δημοφιλή ονόματα στον κλάδο

Μειονεκτήματα:

 • Πορνογραφικά βίντεο που προορίζονται για γυναίκες

# 12 - BrattySis  

σπίτι μπράττυσης

Ο Bratty Sis παράγει ποιοτικό πορνό από το 2017. Από αυτό, γρήγορα γίνονται μια εξαιρετική πηγή πορνό με αιμομιξία. Οι φανατικοί του πορνό προσελκύουν τον Bratty Sis με το υψηλής ποιότητας ερωτικό και αχνό σεξουαλικό του περιεχόμενο, όλα σε πλήρη ροή υψηλής ευκρίνειας και λήψη. Επίσης, περιμένετε να δείτε μια σειρά από αυθάδειες αδερφές που δεν μπορούν να κάνουν αρκετό σεξ και άλλα ερωτικά είδη. Αυτές οι αδερφές είναι όλες πανέμορφες και φρέσκες έφηβες.

Αναχωρώ BrattySis πλήρεις λεπτομέρειες.

PROS:

 • Καυτό οικογενειακό πορνό περιεχόμενο
 • Δελεαστικά επαγγελματικά και ερασιτέχνες μοντέλα
 • Τα βίντεο είναι διαθέσιμα σε υψηλή ευκρίνεια
 • Λήψη περιεχομένου υψηλής ανάλυσης
 • Διατίθενται γκαλερί φωτογραφιών
 • Ποικιλία αποκλειστικών υλικών

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς δοκιμαστική συμμετοχή
 • Μικρό αρχείο
 • Χωρίς περιεχόμενο μπόνους

Takeaways

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο με όλα, το Video Box είναι κατάλληλο για εσάς. Με χιλιάδες σκηνές, ταινίες και αστέρες πορνό, μπορείτε να έχετε τα κομμάτια που λαχταράει ο πούτσός σας. Επιπλέον, ο ιστότοπος εξυπηρετεί εκατό κόγχες πορνό και πεντακόσια στούντιο. Αναμφίβολα, εδώ μιλάμε για μια τεράστια και γιγαντιαία πλατφόρμα. Επιπλέον, το Video Box είναι φιλικό προς το χρήστη και ευέλικτο.

Πράγματι, ο ιστότοπος τηρεί τις ανάγκες της κοινότητάς του παρέχοντας πορνό πλήρους μήκους και υψηλής ευκρίνειας. Όχι μόνο αυτό, οι τιμές είναι χαμηλές και πρακτικές. Δεν είναι περίεργο που το Video Box άγγιξε την εσωτερική σεξουαλικότητα διαφόρων θαυμαστών του πορνό. Οι επιλογές λήψης είναι απεριόριστες και καθημερινά προστίθενται πέντε ενημερώσεις. Τι άλλο ψάχνεις; Ρίξτε μια ματιά στο Video Box και ξεκινήστε αμέσως το fapping.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή