Ενημερώθηκε στις: 6 Δεκεμβρίου 2021

Κριτική Vixen.com

& 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Premium Porn τοποθεσίες όπως το Vixen.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Vixen.com

κορυφαία βίντεο vixen

Ο Γκρεγκ Λάνσκι, ο διάσημος σκηνοθέτης των Blacked, Blacked Raw και Tushy, δημιούργησε το Vixen, έναν από τους φανταστικούς ιστότοπούς του. Το Vixen.com παρουσιάζει τη γοητεία που διαθέτει πανέμορφες κυρίες που αποπνέουν πολυπλοκότητα. Ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα ερωτικών χτυπημάτων, θεαματικών σεναρίων και ηθοποιών πορνό. Είναι μια premium υπηρεσία επί πληρωμή. Επομένως, μπορείτε να περιμένετε μόνο το καλύτερο πορνό σε ποιότητα HD και απόλυτα καθαρή ανάλυση εικόνας.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.vixen.com/

Όλα είναι σε τέλεια αρμονία εδώ στο Vixen. Οι λεπτομέρειες και η παραγωγή των γυρισμάτων τους είναι εξαιρετικές, από την ενδιαφέρουσα τοποθεσία της πλοκής, τα σκηνικά, την κινηματογραφία και, κυρίως, τους ηθοποιούς, τις λεπτές μαύρες γραμμές που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον, τη λάμψη των μακριά ξανθών μαλλιών που αστράφτουν πριν ξεκινήσει η σκληρή δράση, είναι όλα φανταστικά. Πράγματι, το Vixen είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαθέσιμους ιστότοπους πορνό, με μια από τις μοναδικές συλλογές ερωτικής στο διαδίκτυο.

Ο άνθρωπος πίσω από τον Vixen

Ο Γκρεγκ Λάνσκι, Γάλλος σκηνοθέτης πορνογραφικής ταινίας και επιχειρηματίας αναγνωρίζεται για τη δημιουργία ενός δικτύου κορυφαίας ποιότητας ερωτικών παραγωγών. Επιπλέον, μέσα σε λίγα χρόνια, το υλικό του έχει γίνει από τα πιο καταξιωμένα και καταξιωμένα στο επάγγελμα. Το 2016, έλαβε επτά τίτλους Adult Video News (AVN) για το έργο του Being Riley, ενισχύοντας τη φήμη του.

Τα έργα του έγιναν τεράστια επιτυχία, επιτρέποντας στον Λάνσκι να επαινεθεί παγκοσμίως ως ένας κινηματογραφιστής με προοπτική που ασχολείται επαγγελματικά με την πορνογραφία. Αρνείται επίσης να βγάλει βίντεο κακής παραγωγής. Κάθε μία από τις ταινίες του και τις ιστοσελίδες των επιχειρήσεων παραγωγής του περιέχει κλιπ που ξεπερνούν κατά πολύ την απλή καταγραφή σέξι πέων που τσακίζονται σε διάφορες τοποθεσίες.

εικονιδια σπιτι

Ως εκ τούτου, περιμένετε περισσότερα στο Vixen. οι άνθρωποι πίσω από αυτό το υπέροχο αριστούργημα κατέβαλαν πολλές από τις προσπάθειές τους για να δημιουργήσουν έναν χώρο για να σας διασκεδάσουν και να σας ικανοποιήσουν. Οι ακολουθίες του μοιάζουν τρομακτικά με εκείνες που βρίσκονται σε σεξουαλικά ξεκάθαρες ταινίες. Λίγοι πορνογράφοι σήμερα επιτυγχάνουν αυτό που κάνει ο Vixen, το οποίο είναι υπέροχο, γυρίζοντας σε εξωτικά και εκπληκτικά σκηνικά και τοποθετώντας τα βίντεό του σε πραγματικά συναρπαστικές ιστορίες. Με αυτό που λέγεται, η Vixen υποστηρίζει να παράγει απίστευτα βίντεο που δεν δείχνουν παρά μόνο ελκυστικές κυρίες.

Να αιχμαλωτιστείτε με τη μεγαλοπρέπεια του Vixen

Το πορνό ποδόσφαιρο είναι αυτό στο οποίο αναφερόμαστε όταν μιλάμε για αισθησιασμό. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με αυτόν τον ιστότοπο. Η Vixen κατάλαβε ότι το λαμπερό σεξ θα μπορούσε να είναι εξίσου βρώμικο και παθιασμένο με οποιαδήποτε άλλη προσωπική εμπειρία. Επιπλέον, οι υπηρεσίες που παρέχουν ισοδυναμούν με την ομορφιά της πρόσοψης τους. Η ιστοσελίδα φαίνεται να είναι πλούσια, όμορφη και εκλεπτυσμένη.

Αυτή η προβολή θα ακολουθήσει με τις κορυφαίες ενημερώσεις πορνό και αν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα σας οδηγήσει στις ερωτικές σκηνές τους και στις πιο πρόσφατες πορνογραφικές ταινίες. Ως εκ τούτου, θεωρώ αυτή τη σελίδα εκπληκτική και ευχάριστη στα μάτια μου. Ο σχεδιασμός είναι απλός και απλός, με μαύρο φόντο και λευκά γράμματα. Η γραμμή μενού καθιστά την πλοήγηση απλή στον ιστότοπο. Μπορείτε να επιλέξετε από ενότητες όπως Βίντεο, Άγγελοι Vixen και Μοντέλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης δίπλα σε αυτά τα κουμπιά.

μοντέλα vixen

Το έμβλημα και η γραμμή εργαλείων του ιστότοπου βρίσκονται στην κορυφή και από κάτω υπάρχουν μεγάλες προεπισκοπήσεις των πιο πρόσφατων αναρτήσεων του Vixen με υψηλή ανάλυση, με το πιο πρόσφατο βίντεο, με υπερηφάνεια πολύ πάνω από άλλα. Κάθε εικονίδιο περιέχει την περιγραφή της ταινίας, τις σχέσεις με το cast, την ημερομηνία έναρξης και μια κριτική. Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται οι έξι πιο πρόσφατες δημοφιλείς κυκλοφορίες τους, καθεμία από τις οποίες έχει βαθμολογία περίπου 8 έως 10. Πραγματικά, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απαραίτητος και όμορφος.

Ποιότητα και κινηματογραφία στα καλύτερά της

Στις μέρες μας, όλα περιστρέφονται γύρω από τη λάμψη και τη λάμψη. Και η κινηματογραφία είναι ο πρώτος νόμος της αίγλης. Εκτός από το φύλο, το οποίο πρέπει να είναι αισθησιακό και ευχάριστο τόσο για την κυρία όσο και για τον κύριο, ο σκηνοθέτης και οι εικονολήπτες παίζουν ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία αυτών των ταινιών. Στο Vixen, μπορούμε να το δούμε καθαρά. Η επαφή φωτογραφίζεται από τις καλύτερες δυνατές γωνίες για να δει τη δράση σε όλο της το μεγαλείο.

Αυτή η συλλογή έχει εξαιρετική ποιότητα βίντεο. Όλα είναι διαθέσιμα σε ποιότητα FullHD ή 4K, με εξαιρετικό ήχο και φωτισμό. Οι σκηνοθέτες αυτού του ιστότοπου πήγαν πάνω και πάνω γυρίζοντας όλο το περιεχόμενο σε συναρπαστικές ρυθμίσεις. Πιο πολύ, μπορούμε να δούμε τη διείσδυση, αλλά μπορούμε επίσης να δούμε τον ζήλο της συναναστροφής στα πρόσωπα των ηθοποιών. Πράγματι, η ικανοποίηση είναι αυτό που θέλει η Vixen για την πελατεία της. Επιπλέον, οι καλές κριτικές χρηστών υποδηλώνουν την επιτυχία του ιστότοπου και πώς έφτασε στην κορυφή με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του.

Οι Άγγελοι Στάλθηκαν από τη Βίξεν

Πάμε στους αγγέλους. Το Vixen είναι ένας πορνογραφικός ιστότοπος που ειδικεύεται σε δημιουργικές ταινίες ενηλίκων. Ναι, είναι ακόμα σκληρό χτύπημα, αλλά γίνεται λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά. Για να το θέσω αλλιώς, επιλέγουν τα πιο σέξι κορίτσια και τα χρησιμοποιούν στις εκπομπές τους. Τα χαρακτηριστικά αυτών των κυριών ενσωματώνουν μια υγιή εσωτερική λάμψη, σαν να έχουν τυλιχτεί από όλα αυτά που είναι εγγενώς όμορφα και δελεαστικά.

Αυτές οι γυναίκες φαίνεται να είναι γύρω στα είκοσι, με δέρμα που είναι ακόμα σφριγηλό και ελαστικό. Φορούν απλό μακιγιάζ, με μια μικρή απόχρωση γυαλίσματος στα χοντρά χείλη και ένα ίχνος χρώματος στους κροτάφους τους για να υπενθυμίσουν στον κόσμο ότι είναι νέοι και έτοιμοι να μας διασκεδάσουν με φοβερές κινήσεις και καύσωνα.

άγγελοι αγριομεξιού

Επιπλέον, η Vixen αναγνωρίζει εξαιρετικά κορίτσια με τη διάκριση ότι ονομάζονται Vixen Angel, παρόμοια με το Playboy's Playmate of the Year. Το επιλεγμένο κορίτσι λαμβάνει μια τελετή στέψης, μια αποκλειστική φωτογράφιση, ένα βίντεο ντοκιμαντέρ πίσω από τις σκηνές για αυτήν, και παρουσιάζει ο σχεδιαστής. Πράγματι, το The Vixen Angel έχει γίνει το πιο πολυπόθητο βραβείο στην επιχείρηση ενηλίκων. Το να είσαι όμορφος δεν είναι το μόνο προσόν. πρέπει να γοητεύουν και να είναι σε θέση να τραβήξουν την προσοχή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, όταν γίνετε Άγγελος Vixen, θα σας απονεμηθούν δώρα όπως ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια Vixen Christian Louboutin, ένα προσαρμοσμένο διαμαντένιο κολιέ με λαμπερή κοπή Tiffany και προσαρμοσμένα σετ εσωρούχων Vixen. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι αναμφίβολα ένα κερασάκι στην κορυφή, λαχταριστό και αξιόλογο. Ως εκ τούτου, ένας Άγγελος Vixen είναι υπεραρκετός για να απαλύνει τη μοναξιά μας και να μας προσφέρει ουράνιες τρελές συνεδρίες όπως καμία άλλη.

Συλλογές πισίνας Vixen

Η παρουσία του διαδικτυακού τόπου ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια, οπότε μην περιμένετε πολύ περιεχόμενο ακόμα, αλλά εκτιμήστε τις προσπάθειες που έκαναν για να διασφαλίσουν ότι αυτό που έχουν είναι της υψηλότερης ποιότητας για την εμμονική απόλαυση παρακολούθησης. Απολαύστε μια βιβλιοθήκη περιεχομένων που παρουσιάζει απαλό χάδι των στύσεων σε συνδυασμό με ευχάριστες εργασίες χτυπήματος. Επίσης, παρακολουθήστε δύο ή περισσότερα πανέμορφα κορίτσια με αφελής συναισθηματική τρυφερότητα καθώς ενώνονται στην τέχνη των όμορφα εκδηλωμένων προπαρασκευών. αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό.

Ως εκ τούτου, περιμένετε να δείτε περισσότερα από τα συμβατικά εδώ στο Vixen. Ωστόσο, εάν φαίνεται να σας αρέσει ένα συγκεκριμένο φετίχ, δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείτε επίσης. Μια ποικιλία σεξουαλικών θέσεων, θέσεων και κατηγοριών σας περιμένουν να τις εξερευνήσετε. Επιπλέον, αυτές οι όμορφες κυρίες θα συμμετάσχουν σε διάφορες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών αλλά ποτέ δεν ξεφεύγουν από το στυλ σκυλάκι, ιεραπόστολος, καουμπόισσα και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης τεράστια βυζιά, cumshots, πρωκτικό σεξ και χτυπήματα που παρουσιάζονται με εξαιρετική λεπτομέρεια σε υψηλής ποιότητας πλάνα πλήρους οθόνης.

συλλογές ντίξ

Στοιχεία μέλους

Το Vixen.com είναι ένας από εκείνους τους πορνογραφικούς ιστότοπους που δεν θα αποκαλύψουν κάτι αν δεν βγάλεις τα χρήματά σου. Οι σελίδες Vixen Angels and Models είναι οι δύο μόνο ενότητες που δεν απαιτούν εγγραφή. Ναι, μπορεί να εξακολουθείτε να βλέπετε μια πληθώρα πανέμορφων γυναικών, αλλά να μην μπορείτε να παίξετε τα συγκεκριμένα βίντεό τους. Από αυτό, πρέπει να εγγραφείτε και να γίνετε μέλος του Vixen.

Πως? Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα ακόλουθα βήματα:

1 βήμα: Οι χρήστες πρέπει να παρέχουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και, φυσικά, να δημιουργήσουν έναν κωδικό πρόσβασης

2 βήμα: Πληρωμή συνδρομής μέσω δύο προσβάσιμων επιλογών

 • Μόνο Vixen
 • Διήμερη δοκιμή 1.00 $/ημέρα
 • Πλήρης πρόσβαση 30 ημερών 29.95 $
 • Πλήρης πρόσβαση 90 ημερών 59.95 $
 • Πλήρης πρόσβαση 180 ημερών 99.95 $
 • Πρόσβαση σε 6 ιστότοπους και αποθήκευση - Οι ιστότοποι περιλαμβάνουν Blacked, Tushy, Vixen, Blackedraw, Tushyraw και Deeper
 • Πακέτο έξι ιστότοπων (Πρόσβαση 30 ημερών) 49.95 $
 • Πακέτο έξι ιστότοπων (Ετήσια πρόσβαση) 499.95 $
vixen ενώνω

Η συνδρομή σας έχει τα ακόλουθα οφέλη:

 • Συνεπείς τέσσερις μηνιαίες ενημερώσεις
 • Απολαύστε εικόνες υψηλής ανάλυσης
 • Έως 4K Ultra HD ποιότητα βίντεο
 • Προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές

Η Vixen διαβεβαιώνει επίσης τα μέλη της ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής, ασφαλής και ότι διαθέτει υπάρχουσα υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο. Ο ιστότοπος είναι επίσης κρυπτογραφημένος 7-bit και παρέχει ένα διακριτικό σύστημα χρέωσης. Χτισμένο από επαγγελματίες όλα αυτά τα χρόνια, οι θαμώνες προτείνουν προσεκτικά το Vixen και την ψυχαγωγία που προσφέρουν.

Άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να περιμένετε

Το media player του ιστότοπου είναι επίσης εξαιρετικό. Όλες οι ταινίες είναι προσβάσιμες σε ανάλυση 4K και η κάθε μία έχει δείκτες γραμμής καθαρισμού με διάφορους ρόλους, επιτρέποντάς σας να μπείτε απευθείας στις αγαπημένες σας σεξουαλικές θέσεις. Τα βίντεο κατηγοριοποιούνται επαρκώς και επισημαίνονται με τις περιγραφές τους. Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέψει στους χρήστες να εντοπίσουν και να πλοηγηθούν αποτελεσματικά στην πλατφόρμα.

βιξέν κόκκινο

Επιπλέον, κάθε περιεχόμενο έχει επίσης μια ενεργή ενότητα σχολίων που διατίθεται για τα μέλη του ιστότοπου. Η ενότητα επιτρέπει σε κάθε συμμετέχοντα να συζητήσει τι αρέσει στις ταινίες, τους αγγέλους Vixen, και ακόμη και να ανοίξει για προτάσεις ιστότοπου. Ως εκ τούτου, δεν είναι εύκολο να βρείτε έναν ιστότοπο premium για να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα όπου τα μέλη μπορούν να προτείνουν και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί. Τώρα, τι άλλο είναι εντυπωσιακό; Λοιπόν, το Vixen έχει επίσης την ισχυρή ικανότητα να επιτρέπει τη λήψη σε διάφορες μορφές, όπως 4K UHD, HD 1080p, HD 720p και άλλα. Μπράβο, Βίξεν.

Τα υπέρ και τα κατά του Vixen.com

PROS:

 • Βραβευμένη πλατφόρμα πορνό
 • Καλά κατασκευασμένο site
 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας
 • Κομψός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Μια πληθώρα ελκυστικών αγγέλων
 • Εκτίμηση των μοντέλων τους
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Δεν διαφημίσεις
 • Ενεργή κοινότητα με αποτελεσματικά χαρακτηριστικά για τα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Μικρότερη ποσότητα περιεχομένου
 • Δεν υπάρχει προεπισκόπηση βίντεο για μη μέλη

12 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ premium ιστότοποι πορνό παρόμοιες με το Vixen.com:

# 1 - brazzers

κύρια brazzers

Το Brazzers είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος (πλήρης κριτική εδώ) και είναι θεωρείται ένας από τους καλύτερους premium ιστότοπους πορνό μέχρι σήμερα. Με την πάροδο των ετών, έχει διατηρήσει για να δώσει στο κοινό του τα καλύτερα και αχνότερα βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν παρέλειψε ποτέ να ανεβάσει μια ποικιλία θεμάτων. Συμπεριλαμβανομένων, λεσβιακό φύλο, σκληροπυρηνικό, σαγηνευτικό MILF, έφηβοι, ζωντανός ερασιτέχνης και πολλά άλλα.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Κάθε μέρα, πολλοί άνθρωποι εντάσσονται στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος, για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το 2019 το λέει όλα.

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - bangbros

κορίτσια bangbros

Το BangBros είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους premium πορνό στις μέρες μας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, είναι τα υψηλής ποιότητας βίντεο που παρήγαγε καθημερινά. Σίγουρα, έχει μια καταπληκτική λίστα με τα πιο καυτά αστέρια pornstars και ερασιτέχνες αστέρες έτοιμους να κάνουν την προβολή σας ευχάριστη και ενδιαφέρουσα.

Λόγω της δημοτικότητάς του, πολλοί πορνοστάρ έχουν καταφέρει στο κεντρικό στάδιο και είναι γνωστοί παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα, το BangBros αυξάνει τους οπαδούς του καθημερινά και έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες βάσεις θαυμαστών που έχουν σημειωθεί ποτέ.

Πλήρης κριτική BangBros.

PROS:

 • Χιλιάδες πορνό επιλογή
 • Η λήψη είναι διαθέσιμη
 • Ενημερώνει τακτικά για να παρέχει νέο περιεχόμενο στους χρήστες
 • Εύκολη αναζήτηση βίντεο λόγω κατηγοριών

Μειονεκτήματα:

 • Για να δείτε βίντεο ανάλυσης 4K, πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό

# 3 - Bang.com

bang.com πορνοστάρ

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ολόκληρη σειρά πορνογραφικών βίντεο, σας συνιστώ να επισκεφτείτε το Bang.com. Φυσικά, σκεφτείτε το ότι κερδίζει τη λαχειοφόρο αγορά. Το ωραίο μέρος αυτής της πλατφόρμας είναι ότι, με τόσα πολλά από τα πιο καυτά πορνοστάρ στην επιχείρηση ψυχαγωγίας ενηλίκων, προσφέρει συνεχώς φανταστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, το Bang.com θεωρείται κορυφαία μάρκα στην επιχείρηση ψυχαγωγίας για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Τελικά, η πλατφόρμα εξακολουθεί να προσλαμβάνει νέους πορνοστάρ σε αυτόν τον ιστότοπο για διαφήμιση.

Επισκεφθείτε την πλήρη κριτική του Bang.com εδώ.

PROS:

 • Κατεβάστε απεριόριστα πορνό βίντεο κάθε μέρα
 • Το Bang Originals είναι η πιο αγαπημένη ενότητα αυτού του ιστότοπου
 • Κάθε μέρα, ο ιστότοπος ενημερώνει τη συλλογή του και προσθέτει νέα βίντεο
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή FireTV και ROKU μέσω της εφαρμογής
 • Χιλιάδες βίντεο στη βιβλιοθήκη με χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μια δωρεάν δοκιμή είναι προσβάσιμη εντός 2 ημερών

# 4 - Μόφος

Ιστοσελίδες Mofos

Η Mofos είναι η κορυφαία διαδικτυακή ιστοσελίδα πορνό υψηλής ποιότητας και θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους χώρους για εξερεύνηση. Ειλικρινά, υπάρχει μια αξιοπρεπής ποσότητα βίντεο πορνό εδώ. Όλα είναι με μοναδικές σκηνές, ιστορίες και διαφορετικούς ηθοποιούς. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ειδών, όπως δουλειές πλήγματος, blondies, MILFs, ανταλλαγή ζευγών και ερασιτεχνικές ρυθμίσεις. Είναι σαφές ότι όλα τα μέλη παρακολουθούν ελεύθερα όλα τα περιεχόμενα εδώ χωρίς το πρόβλημα των καθυστερήσεων και της απόδοσης χαμηλής ποιότητας.

Πλήρης κριτική Mofos εδώ.

PROS:

 • Περιέχει διαφορετικούς ιστότοπους που έχουν μοναδικές δυνατότητες
 • Όλα τα βίντεο της συλλογής είναι υψηλής ποιότητας
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι αξιοπρεπής και πολύ ομαλή
 • Τα μοντέλα παρέχουν μια πλήρη περιγραφή του εαυτού τους

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προηγμένη αναζήτηση

# 5 - PropertySex

propertysex

Το PropertySex δεν είναι μόνο ένας σκληρός ιστότοπος πορνό αλλά και ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας σήμερα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο ιστότοπος αφορά κυρίως κτηματομεσίτες που πωλούν σπίτια, και σε αντάλλαγμα, σκατά τους. Υπάρχουν πολλές σκηνές και ιστορίες για παρακολούθηση, και σίγουρα, κάθε βίντεο είναι μοναδικό και συναρπαστικό. Τελικά, πραγματοποιούνται τακτικές ενημερώσεις στον ιστότοπο κάθε εβδομάδα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τα αγαπημένα σας κορίτσια από την τεράστια συλλογή τους.

PROS:

 • Πολλά βίντεο πορνό βίντεο ακίνητης περιουσίας σε ποιότητα HD
 • Οι πορνοστάρ είναι υψηλού επιπέδου και υπέροχοι
 • Εβδομαδιαίες ενημερώσεις του ιστότοπου και του περιεχομένου
 • Παραγωγή υψηλής αξίας για κάθε σκηνή

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη θα χρειαστεί επιπλέον πληρωμή

# 6 - Tiny4k

tiny4k σπίτι

Σύμφωνα με το όνομά τους, η πλατφόρμα δίνει επιπλέον χαρά σε λάτρεις του πορνό που λατρεύουν μικρά και μικρά νεαρά μοντέλα σε ακραία δράση με άντρες και δονητές που είναι υπερβολικά μεγάλοι για αυτούς. Η συνδρομή κάθε χρήστη περιλαμβάνει ταινίες υψηλής ευκρίνειας, μια βολική περιοχή μελών, πρόσθετες διαδραστικές δυνατότητες και μια φανταστική προσφορά εγγραφής μπόνους που σας παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυό τους.

Διαβάστε την πλήρη περιγραφή εδώ.

PROS:

 • Αποκλειστικό περιεχόμενο με μικρές κυρίες
 • Καλές λειτουργίες ροής και λήψης
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Περιεχόμενο 4k εξαιρετικά υψηλής ποιότητας
 • Με δοκιμαστική ιδιότητα μέλους
 • Διαδραστικά χαρακτηριστικά
 • Καυτό κορίτσια
 • Μεγάλη γκάμα επιλογών λήψης

Μειονεκτήματα:

 • Απουσία κατηγοριών και σύνθετων επιλογών αναζήτησης
 • Πληρώστε επιπλέον για δίκτυα μπόνους
 • Αρκετά μια μικρή πλατφόρμα και κοινότητα
 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για μοντέλα

# 7 - Sssh.com

sssh.com

Ένας ερωτικός ιστότοπος που διευθύνεται από γυναίκες και απευθύνεται σε γυναίκες, το Sssh.com είναι σαν ένα e-zine με πολλές φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα, ιστορίες και πολλά άλλα διάφορα περιεχόμενα. Αν σας αρέσει να απολαμβάνετε τον εαυτό σας ή να παρακολουθείτε γυναίκες μαζί, ή το καλό σεξ ηλικιωμένης γυναίκας, η Sssh τα έχει όλα για εσάς και είναι από την οπτική της γυναίκας.

Παρόλο που ο ιστότοπος είναι αρκετά σπάνιος και δεν είναι τόσο δημοφιλής ακόμα, έχει πολλές δυνατότητες μπόνους για να προσφέρει και υπέροχες υποενότητες. Οι εβδομαδιαίες ζωντανές συνομιλίες για το σεξ γίνονται από μέλη και ειδικούς, διαφορετικά προνόμια και πρόσθετο περιεχόμενο φέρνει όλη τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό για όλους εσάς που απολαμβάνετε σκληρό και softcore πορνό.

PROS:

 • Εντελώς προσωπική εμπειρία
 • Καθαρός και ελκυστικός σχεδιασμός και γραφικά
 • Υψηλή ποιότητα περιεχομένου
 • Καταπληκτικά χαρακτηριστικά μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο προορίζονται μόνο για ροή
 • Δεν υπάρχουν αρχεία .zip
 • Δεν είναι όλα τα βίντεο αποκλειστικά
 • Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής ενημερώσεων
 • Οι σκηνές δεν έχουν επιπλέον λεπτομέρειες όπως ημερομηνίες

# 8 - Twistys 

twistys

Ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος πορνό premium είναι το Twistys. Για πολλά χρόνια, ο ιστότοπος δημιούργησε ένα σεβαστό όνομα στον κλάδο της πορνογραφίας. Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, το Twistys έχει μεταφέρει το περιεχόμενό του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Από γλυκά γυμνά κορίτσια έως σκληρά βίντεο, το περιεχόμενο εδώ είναι διαφορετικό και άφθονο. Επίσης, εάν θέλετε να δείτε τα πιο καυτά και πιο σέξι κοτόπουλα στον πλανήτη, κατευθυνθείτε στο Twistys και ικανοποιήστε με τα σέξι περιεχόμενά του.

PROS:

 • Δημιουργήθηκε ιστότοπος και αξιόπιστο όνομα
 • Διατίθενται πολλά μοντέλα
 • Περιεχόμενα όπως βίντεο είναι σε ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

# 9 - Fakehub

fakehub

Ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας, το Fakehub έχει μεταφέρει τα πράγματα σε διαφορετικό επίπεδο. Πράγματι, δίνει στους πιστούς θεατές μια ενδιαφέρουσα ιστορία και νέους χαρακτήρες για να απολαύσουν. Επίσης, έχει πολλές σέξι, όμορφες ηθοποιού πορνό που παίζουν επαγγελματικά μπροστά από την κάμερα. Πάνω απ 'όλα, έχει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες, μπόνους και βίντεο υψηλής ανάλυσης για να απολαύσετε όλη την ημέρα.

Πλήρης Κριτική Fakehub εδώ.

PROS:

 • Κάθε μέρα, υπάρχουν νέα βίντεο που μεταφορτώνονται
 • Το περιεχόμενο ενημερώνεται τακτικά
 • Οι αυθεντικοί ιστότοποι βρίσκονται μέσα στη σελίδα
 • Η εμπειρία χρήστη είναι εκπληκτική και ο σχεδιασμός είναι απλός
 • Τα μέλη θα βιώσουν πολλά οφέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η Σύνθετη Αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη
 • Δεν υπάρχει αναζήτηση λέξεων-κλειδιών
 • Η αγγλική γλώσσα δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένους επιλεγμένους ιστότοπους

# 10 - Bellesa Films

Bellesa πορνό

Απολαύστε κάποια πορνογραφική επανάσταση με αρκετές σκηνές ενηλίκων από γυναίκες και είναι φτιαγμένες για γυναίκες. Όλες οι σκηνές σε αυτόν τον ιστότοπο σας δίνουν όλο το φύλο που θέλετε να δείτε, αλλά είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι έχουν ιστορίες που είναι καλοφτιαγμένες, εξοπλισμένες με πολύ παθιασμένη αγάπη. Κάθε περιεχόμενο στον ιστότοπο έχει να κάνει με την ευχαρίστηση μιας γυναίκας και να βεβαιώνεται ότι παίρνει πολλά από αυτό. Ξέρετε, το πορνό δεν πρέπει πάντα να είναι τόσο σκληρό και ελεγκτικό. Οι ταινίες Bellesa το έχουν ακόμα εδώ, αλλά εστιάζουν περισσότερο στην ευχαρίστηση της γυναίκας.

PROS:

 • Γυρίστηκε από γυναίκες
 • Παθιασμένες πορνογραφικές σκηνές
 • Εκπληκτικά βίντεο 4K για ροή
 • Πολλή δράση σε ιστότοπους μπόνους
 • Φιλική προς κινητά διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η λήψη φωτογραφιών
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει περιορισμένες πληροφορίες

# 11 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

realkings σπίτι

Το Reality Kings είναι ένας από τους καλύτερους ιστοχώρους πορνό premium. Στην πραγματικότητα, τα περιεχόμενα εδώ δεν είναι συνηθισμένα. Αντ 'αυτού, έχει πολλές φανταστικές σκηνές και ανάλυση υψηλής ποιότητας κάμερας. Επίσης, υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή από τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη. Συμπεριλαμβανομένων των καυτών MILFs, των σαγηνευτικών νέων κοριτσιών, του γαμπρού, του γαμπρού, του ερωτικού μασάζ, των ψεύτικων γιατρών κ.λπ. Πράγματι, το Reality Kings είναι ο βασιλιάς του πορνό που κανένας άλλος ιστότοπος δεν μπορεί να ταιριάξει.

Πλήρης κριτική RealityKings.

PROS:

 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι μόνο 1 $
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις βίντεο
 • Ένας μεγάλος αριθμός συλλογών πορνό
 • Όλα τα πιο καυτά και πιο δημοφιλή pornstars είναι όλα εδώ

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν έως και 50 βίντεο την ημέρα

# 12 - Nubiles

αρχική σελίδα nubiles

Το Nubile, το οποίο ορίζεται ως μια σεξουαλικά ελκυστική γυναίκα, είναι πράγματι το τέλειο όνομα για αυτόν τον ιστότοπο, καθώς έχουν μια μεγάλη λίστα με όμορφα μωρά (κυρίως Ρώσοι και Τσέχοι έφηβοι) που κάνουν όλα τα πειράγματα, τον τίτλο και το γδύσιμο. Θα έχετε τη δόση σας καυτών, νεαρών σωμάτων, ενώ απολαμβάνουν τον εαυτό τους και κάνουν σεξ. Το περιεχόμενό τους είναι με μεγάλη ποικιλία και κατηγορίες. Εάν είστε σε συγκεκριμένους τύπους σώματος ή φυσικές προδιαγραφές, απλώς πρέπει να ελέγξετε διαφορετικές ετικέτες για να ανακατευθυνθείτε σε τέτοια περιεχόμενα. Τα κορίτσια στο Nubiles.net κάνουν σχεδόν οτιδήποτε και όλα αυτά εξασφαλίζουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

PROS:

 • Μαζική συλλογή βίντεο και φωτογραφιών
 • Λεπτομερή προφίλ
 • Μπόνους βίντεο από ιστότοπους συνεργατών
 • Έφηβοι σε σόλο πορνό
 • Βίντεο Full HD

Μειονεκτήματα:

 • Οι premium συνδρομές δεν περιλαμβάνουν ιστότοπους μπόνους
 • Τα παλαιότερα περιεχόμενα εξακολουθούν να είναι σε ποιότητα SD

Συμπέρασμα

Το Vixen είναι ένας πορνογραφικός ιστότοπος υψηλής ποιότητας για όσους εκτιμούν την ποιότητα πάνω από την ποσότητα. Τούτου λεχθέντος, κάθε βίντεο στο Vixen είναι φτιαγμένο με προσοχή, αισθητική ακεραιότητα και προσοχή. Όλες οι πορνογραφικές ταινίες είναι προσβάσιμες για παρακολούθηση και λήψη σε ανάλυση 4K. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις πιο απίστευτες ταινίες πορνό στον καλύτερο ιστότοπο πορνό.

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε την ειδική ενότητα Vixen Angels, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε εκπληκτικά θηλυκά που κάνουν φωτογραφικές συνεδρίες για το Vixen. Οι πιο σέξι πορνοστάρ μπορεί να φανούν από οποιαδήποτε γωνία. Επιπλέον, η συλλογή είναι μικρότερη από κάποιους άλλους ιστότοπους, επειδή αυτός είναι ένας νεότερος ιστότοπος, αλλά παρόλα αυτά, μπορείτε να δείτε ότι συνεχώς επεκτείνεται με περίπου 1 ή 2 νέες μεταφορτώσεις κάθε εβδομάδα. Τέλος, πρέπει να πω, ο Vixen άλλαξε το πρόσωπο των ερωτικών σκηνών και πιέζει κάθε πυρήνα φανταστικής παραγωγής. Σας εγγυώμαι μια εξαιρετική εμπειρία εδώ. ελέγξτε την πλατφόρμα και λάβετε αυτή τη χαλαρωτική θεραπεία που σας αξίζει μία φορά στη ζωή.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή